Sziasztok!
Jó kis termés lett még éjszaka
Rita:
Hannának is nagyon szép lett a bizonyitványa, gratulálok neki! Én sem értem, hogy a szorgalom miért négyes, de el tudom még azt képzelni, hogy talán azért, mert pl. tanitónő szerint nem jeletkezik eleget az órán.
Zsani:
Nagyon jó, hogy ilyen jól elvannak a gyerekek egy szobában. Én el sem tudom ezt most képzelni. Pedig Virág ma is nyúzott minket egy kistesóért, de ha meglátja, hogy apa fél m-es közelségbe jön hozzám, akkor már kezdődik a féltékenység, a hiszti, és választ szét minket
Lola:
Virág szobájában a legnagyobb változás, hogy kapott egy emeletes ágyat, aminek az alját át lehet alakitani egy asztallá és két paddá, de mostanában azt is ágyként használjuk. Nagyon szereti, természetesen fent alszik általában. A szekrényei már kicsik és kevés is, úgyhogy most apa csinál neki egy másikat, örülnék már nagyon, ha készen lenne, mert igy olyan, mintha mindig rendetlenség lenne a szobájában, ami azért van, mert nincs hova pakolni.
Na meg hát a gyűrű. Igen. Az a GYŰRŰ. Csupa nagybetűvel. Karácsonyra kapta. Apa ötlete volt, gyerekkorában neki is volt, bordásfal is, meg még valami más, ha jól emlékszem, tesójával állandóan azon lógtak. Apa nagyon bizott benne, hogy beválik és szeretni fogja, én nem gondoltam volna hogy ennek ekkor sikere lesz. Állandóan rajta lóg. De komolyan mondom. Van, hogy alvásból úgy tudjuk csak magához tériteni, hogy elkezdünk a gyűrűről magyarázni, vagy néha apa is tornázik rajta, és akkor hopp, máris kinyilnak a kicsi szemek
A szomszéd gyerekek mikor átjönnek, persze ők is rajta csüngnek egyfolytában
Van laphintánk is, ha éppen hintázni van kedve, akkor csak leakasztjuk a gyűrűt, fel a hinta és már mehet is.
A szemölcsöt szerintem nem az esztergomi fürdőben szedtük össze, mert ott már régen jártunk, inkább az év eleji megfázásos betegségtől lehet.
VErika:
Ügyi voltál a szülinappal kapcsolatban, jól átszervezted a programot bentire
Biztos jól érezték magukat a gyerekek. Legközelebb, ha megyünk a máltaira, akkor majd Tamarát is felültetjük, max. ha majd már nagyon unjunk, akkor eltereljük valami mással a csúszkától a gyerekeket. Néha én is olyan lusta és fáradt vagyok futkosni utána, ülnék a padon, mikor játszóra megyünk, és néha szerencsém van, eljátszik egyedül, de vannak olyan helyek, ahol ott kell lennem mellette. (pl. a jubiparkba)
Gabi:
Nálunk a férjem ilyen tipus, nem szereti, ha ünnepelik, karácsonykor is pl. nem bontja ki az ajándékait, először megvárja, hogy Virág mit, hogy bont, segit neki. Én meg azért nem bontok, mert le akarom fényképezni ezeket a pillanatokat.
Nehéz olyan dolgokat sütni, főzni, amit csak egy ember szeret, mert az nagyon pici adag, nálunk is vannak ilyen ételek, amiket nem csinálok, mert egyikünk nem szeret.
EBDSzilvi:
Virág ma is vizben kérte a golyókat, nem meri elszopogtani. Találtál valamit a Tescoban?
Most mennem kell, mert nem lesz aztán mára ebéd!
Sziasztok!
Hugi