Új privát üzeneted érkezett!

Jöjjenek a képek.....
Viki a babaját dajkálja....
Kép
közben énekel is neki..
Kép Kép
verika Tomi kisfiának készített tortája,csokis...
Kép
kolleganőm unokájának készítettem,citromos
Kép

MINDEN ÉDESAPÁNAK BOLDOG APÁK NAPJÁT KÍVÁNUNK!!!!!!!!NYISSÁTOK AZ ABLAKOT HOLNAP :P :P :wink:
Kép Kép

Bocs,ha kihagytam valakit,majd legközelebb pótolom....
sziasztok:Erika

cseriviola

Sziasztok!

Na itten van az egyik eltűnt :oops: :D
Megvagyunk,Hanna javul bár még köhincsél.

Gratula Emesének és Tominak a kitűnő bizihez,Hannáé "csak" kiváló lett sajna a magatartás meg a szorgalom 4-es lett neki igy ez elrontotta. :evil: Kapott könyvet ő is,a közösségi munkáért,szereplésekért,d a tanulmányi eredményért nem és azt mondta nagyon szégyelli magát és megigérte hogy jövőre másként lesz.

Nagyon jók a taliképek,remélem kövire már eltudunk menni.eddig ugynéz ki nincs akadálya.

Zsani asszem még nem gratuláltam az új házatokhoz.Az bizti hogy a kertnek nincs párja.

EDB anyu
éN nem emlékszem anno hogy kerültem ide. :oops:

Betti
Nagyon ügyik vagytok,csak azért pihenj is nehogy tönkremenjen a derekad.

Na más nem is tudom miket akartam irni.asszem jobb ha visszaolvasok :oops:

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Sziasztok,

ez a hozzászólásmennyiség nem semmi :) :) :) fél órámba tellt mire elolvastam.. :) :)

GRATULA A KITŰNŐ TANULÓKNAK!!

Szuperek lettek a babatalis képek!

Én asszittem előző héten volt apák napja, ezért apa akkor kapott csokit.. :) most mondom neki, erre holnapra is kért csokit.. :) :) he-he persze..

Ági,
már épp gondoltam írok neked, hogy mizu.. Háát az frontok igen.. :)
szurkolunk a természetes szüléshez, jó móka hidd el!! :) mondjuk utána nem ezt mondtam, főleg a Lilinél :) :)
Nekünk nem zavar be, hogy közös szobában vannak a lurkók - még (A Máté külön szobát akar, mert "Anyaaa annyi-de annyi a játékom, hogy nekem kell egy szoba!!" azannyát :) ) . Este ott ülök az ágy mellett, ölemben a Lillus, a Mátét meg simizem :) :) de ha sír a Lili , nem ébred fel. :) Jó lesz majd 2 felé rohangálni .Te is tegyél fel képeket a szobáról! :) Kivi vagyok. Meg pocakfotót sem láttunk még :)
Ha talizol az Angival, mond meg lécci, hogy le van tolva, hogy nem jelentkezik!
Meddig lesz még sulid? Gondolom nem jó ennyit ülni már..

Jut eszembe kismamák.. tegnap derült ki , hogy az egyik ismerősünknek babája lesz novemberben, esküszöm irigykedem :) :) :) sztem nem vagyok komplett :) :) :)

Hugi!
NAgyon jó a gyűrű a Virág szobájában! Micsoda ötletek!! :) A sütireceptet kérjük!

Betti,
nagyon ügyik vagytok ,hogy így dolgoztok a házikón! Nem semmi, te pedig olyan törékeny csajszi vagy :)

Nekem a babanetet anno a Lívia ajánlotta babaklubban, máshova nem járok fórumozni, igazából nem szoktam sokat a gép előtt ülni, csak este van bekapcsolva, akkor is kb. 1 órát.

hmmm.. valamit még akartam.. passz
jó éjt
Zsani

Kép

Kép
zsanka

Cserieri!

Igen, szóltam. Holnap megyek a cuccokért.

Kép
Kép
Kép
eagleszem

EDB anyu én szoktam máshol is de nem aktivan,oda is csak néha -néha irok. Multkor irtam is asszem hogy volt babatali.
Ha mész holnap a tescoba megirod mik vannak leárazva?átmennék én is de nekem se kell sok dolog csak Míra kinőtt most egy csomó bodyt azt kéne pótolnom.

Gabi!
Nem tudsz/szeretsz hímezni?Irtad Dani mickey egér mániáját van egy csomó aranyos( és nem olyan nehéz)mintám.

Ági üdv itt!Szépek a gyerekek.

"régi"Ági,örülök hogy jól vagytok, már tényleg nincs sok hátra Levibaba érkezéséig.

Zani!
Én is szoktam nosztalgiázni :lol: :oops:

Na megyek kicsit asszem visszaolvasok én is azt fekszem le.

Jóéjt mindenknek

Ui:
Erika qv@ jók a torták mint mindig. :lol:
Hugi guszta a süti mentettem én is

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Sziasztok Csajok!

Következő bagoly is jelentkezik. :lol:

Hogy mennyit írtatok megint! :lol: Gondoltam egy pár perc alatt elolvasom oszt itt ülök fél órája :lol: Csak így tovább!

No először reagálok:

Cserieri: Köszönjük szépen a tortát!!! Nagyon-nagyon tetszett, és mind egy szálig elfogyott!!! Isteni volt!!!
Hugi: Dehogy voltál tolakodó a csúszkánál, csupán azért nem akartam, hogy csússzon Tamara, mert akkor a következő egy órát ott töltöttük volna le- föl rohangálással, a lusta anyjának meg nem fűlt a foga ehhez! :lol: Én is hagyom egyébként, hogy mindent kipróbáljon. Süti: áááááá , de jól néz ki! Ilyen finom is??? A Vega tesztet a sétálói bio boltban csinálják, nem fáj, nem szúrnak, nem kell hónapokat várni, és kajaspecifikusan megmondják mire allergiás valaki! Mondjuk nincs ingyen, de nagyon megéri!
Edb-anyu:: Ha ilyet tapasztalsz, mint most a Tesznyóban, hogy a hirdetés ellenére nem adják olcsóbban a terméket, akkor Vásárlók könyve, onnan megy a Gazdasági versenyhivatalhoz és úúúgy megvágják a bótot, hogy arról koldul!!!
Érdekes, hogy Dórika kétszer alszik még, Tamara még egy éves se volt, amikor áttért az egy alvásra, és mostmár sajna többször előfordul,, hogy nem alszik egyszer sem. (na ennek marhára nem örülök, de elvan az ágyában másfél órát simán. énekel, dumál)
Viszont az tényleg úgy van, ha nem alszik délben, akkor este elalvás után programozottan felkel kb. 1 óra múlva nyüsszög kicsit, és úgy alszik tovább. Viszont éjjelente nem kel.
Betti: ásás: jajjjj, mi előttünk is áll egy kis földmunka...
Joósági: Gyönyörű Bius, és Antóka! Büszke lehetsz Rájuk!!!
Szilvi81: Ja rohantam a strandon, mert 2 gyerekem kétfelé volt :lol: Tomi csúszdázott sokat a gumissal, meg azon a kamikáze-félén. Te az a csészést próbáltad? Tomi azt is akarta, de nem engedtem nekijje... Jól tettem?
Gabi: Annyira megható volt Dani a cicivel! Nagyon édes!!!
Lola: Első, másodikban sokkal többet tanultunk itthon Tomival, idén már nem annyit. Szerintem az első a leg durvább. De nem akarlak elkeseríteni ám!!!!

Na ezt elküldöm.
v.erika

Folyt. köv.

Naszóval először is köszönöm mindenkinek a gratulációkat Tomi bizijéhez! Nagyon aranyosak vagytok!!!

Ma pedig kerti-szülinapi-partira volt hivatalos hozzánk 10 gyerek. Gyönyörűen megnéztem, hogy milyen idő várható (még a múlt héten) és szép kis napos időt jósoltak. Ne higgyetek a meteorológusoknak, csalfa banda mind!!! :lol: :lol:
Szóval kérós parti sikeredett, Cserieri szépséges tortájával, pingpong csatával, és számháborúval. (igen, bent a lakásban :lol: )
De mivel bezsongattam a fiúkat a számháborúval, muszáj volt rögtönöznöm. :lol: Így is klassz volt. És mire 8-ra elment mindenki, KISÜTÖTT A NAP! Node jól érezték magukat, és az a fő!

Leszállok végre erről az oldalról, mert velem lesz tele a lap :lol: :oops: :oops:

További szép hétvégét!
V.erika
v.erika

jó reggelt!

Azt a mindenit! Hát mi volt még itt éjjel! Én meg azt hittem, hogy nem kell sokat utána olvasnom. Hát tévedtem, de nagyon bírom mikor így belelendülünk. Bár én most ebben nem nagyon játszottam közre.

EDB anyu!

Annyira jól esett amit írtál (utsó sor)
Együtt tartjátok Dórika és Bence szülinapját? Fú nemsokára nálunk is szülinapozás lesz (Danié, aztán meg az enyém). Megmondom őszintén nem nagyon szeretem, mert nem szeretek középpontban lenni. Sosem voltam az a típus. Persze a Daniénál nem én vagyok középp-ban, de hát ugye mégis mert együtt szoktuk bontani az ajándékokat, fújni a gyertyát, apa meg csendesen a háttérbe megbújik és kameráz. Tavaly is szinte be lettünk állítva, hogy hogy fogjam a gyereket, hogy bontsunk mert így nem látszik, meg úgy nem jó! Na nem szeretem!
Meg én nagyon szívesen főzőcskézek ünnepi ebédet (mert valszínű most is családi összejövetellel lesz egybekötve) de aztán ha meg vkinek valami nem jó a kajával kapcsolatban én ugrok! Mikor egy fárasztó nap után vagyok, nem biztos hogy le tudom nyelni a negatív jelzéseket!
Fórumozás: én itt még a Gerivel egykorú gyerekek anyukáival szoktam néha "beszélgetni". De nagyon sokat termeltek a csajok engem meg a két gyerek egyre jobban lefoglal és nem volt időm visszaolvasni, így néha csak bejelentkezem, rakok képet aztán kis szünet. Olvasni néha azért betérek, hogy éppen mi foglalkoztatja az anyákat. De sok olyan téma volt, amivel Ők sokat foglalkoztak engem meg nem igazán érdekelt. Még a kis korkülönbséges fórumon írtam egy két hozzászólást, de az nem igazán pörög és nem is nagyon vettek tudomást a létemről, pedig nem sok "szereplője" van. De azért azt is olvasom!
Már nem tudom hogy keveredtem a babanetre, de ahogy nézem olyan tájt regisztráltam mielőtt Gergő fogant. Rá fél hóra össze jött!

Zsanka!

Szerintem normális amit érzel a gyerekvállalással kapcsolatban. Bár nekem ez a második gyerek után később jött, de még én is vállalnék. De az anyagiakat nézve, most megálljt parancsolunk, aztán még később lehet szó róla.
Hogy haladtok a házzal? Megvan már milyen burkolat, hova... stb. Jó sok meló ezeket kitalálni és vajon majd az egy év múlva jól jön-e, ahova tetettétek. Pl hálózati dugó, kábel tv, vagy akár csak egy WC csésze!

Cseriviola!

Megint nagyon szépek a tortaköltemények. A tetejére az ábrákat marcipánból készíted?
Édes Viki, ahogy a babáját dajkálja!

Hugi!

Nagyon jól néz ki a süti. Talán én is egyszer megcsinálom. Sajna nálunk eddig csak én szeretem a túrót (remélem majd a gyerekek is "engem örökölnek" ebből a szempontból) és magamnak sokszor nincs kedvem kreálni, se kaját, se sütit. Beletörődős típus vagyok, azt eszem amit a másik.

Na küldök!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Rita!

Szívesen venném a mintákat. Először megpróbálkoznék én vele, aztán ha nem megy akkor ráállítom a mamámat. Ő rá is ér és szeret is!
Dani meg minden apró mickey-es dolognak örül.

Napi szinten egyszer biztos, hogy kell mikis tartalmú mesét néznünk. Nagyon nagy a "szerelem". Kivi vagyok meddig!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Na Gergőm már vissza is aludt! Dani is még csucsuzik!

Valszínű jöv hét hétvégén megyünk a mamámékhoz Fülöpre. Úgy volt, hogy nem mehetünk, mert még nem érzik magukat elég erősnek, de aztán mégis várnak bennünket. Már elkezdtem írni a listát. Jó lenne kevés cuccot vinni, mert a tesókocsi "csak!!!"a felét el is foglalja a csomitartónak (kombi- ennél nagyobbat már nem igazán akarodzunk venni :D :D )

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Hugi: köszi szépen a receptet, valamikor neki veselkedem. Nem vagyok egy nagy sütős néni, de talán menni fog! :)
A golyók szerintem inkább édesek, nyugodtan elszopizhatja őket, finom szerintem.

Cserieri:
igen, ezt felnőttek is szopizhatják, mármint a golyókat! Én esküszöm rá!
Nagyon szépek a torták, a kézis is, meg mindegyik. Biztos örült neki Tomi! Frenetikus ügyes vagy!!! Viki meg nagyon cuki a babával. Mióta megismertem, már másként nézem a fotóit! :)

VErika: örülök, hogy szerinted a legnehezebb az első osztály, akkor talán később is jó eredményünk lehet! Hát... tényleg nem volt könnyű és belegondolok, hogy valamelyik osztálytársunk egy fél oldalt sem gyakorolt egész évben, nálunk betelt három írás füzet (itthon), meg két matek füzet. Szóval...
Ügyes vagy és kreatív, hogy megoldottad a bulit a rossz idő ellenére! A telefonnak örült a fiatal úr? Jelöltem az iwiwen a gyerkőcöt.

Rita:
azt nem értem, miért lett a szorgalom jegye négyes Hannának, ha mindenből ötös lett. Magatartás: rosszalkodik néha? :)
Ennek ellenére neki is szívből gratulálunk, nagyon ügyes volt!!

Gabi: na, az jó móka lesz, a rögtönzött nyaralás. Én is már kész vagyok, hogy mennyi cuccot kell majd vinni a nyaralásra, múltkor mikor mentünk strandra, elvittük a fél lakást! :)

Én Dórika után 2-3 hónappal kezdtem el mondani, hogy de jó lenne harmadik, persze mindenki csontra hülyének nézett. Erre egy hónap múlva beköltözött Bence a pocakomba! :)

Na megyek, lerendezem a csapatot (félig kész), aztán elmegyek (végre egyedül) a tescoba. Majd megírom, mit adnak ingyééé! :)

Sziasztok
Szép napot

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!
Jó kis termés lett még éjszaka :)

Rita:
Hannának is nagyon szép lett a bizonyitványa, gratulálok neki! Én sem értem, hogy a szorgalom miért négyes, de el tudom még azt képzelni, hogy talán azért, mert pl. tanitónő szerint nem jeletkezik eleget az órán.

Zsani:
Nagyon jó, hogy ilyen jól elvannak a gyerekek egy szobában. Én el sem tudom ezt most képzelni. Pedig Virág ma is nyúzott minket egy kistesóért, de ha meglátja, hogy apa fél m-es közelségbe jön hozzám, akkor már kezdődik a féltékenység, a hiszti, és választ szét minket :)

Lola:
Virág szobájában a legnagyobb változás, hogy kapott egy emeletes ágyat, aminek az alját át lehet alakitani egy asztallá és két paddá, de mostanában azt is ágyként használjuk. Nagyon szereti, természetesen fent alszik általában. A szekrényei már kicsik és kevés is, úgyhogy most apa csinál neki egy másikat, örülnék már nagyon, ha készen lenne, mert igy olyan, mintha mindig rendetlenség lenne a szobájában, ami azért van, mert nincs hova pakolni.
Na meg hát a gyűrű. Igen. Az a GYŰRŰ. Csupa nagybetűvel. Karácsonyra kapta. Apa ötlete volt, gyerekkorában neki is volt, bordásfal is, meg még valami más, ha jól emlékszem, tesójával állandóan azon lógtak. Apa nagyon bizott benne, hogy beválik és szeretni fogja, én nem gondoltam volna hogy ennek ekkor sikere lesz. Állandóan rajta lóg. De komolyan mondom. Van, hogy alvásból úgy tudjuk csak magához tériteni, hogy elkezdünk a gyűrűről magyarázni, vagy néha apa is tornázik rajta, és akkor hopp, máris kinyilnak a kicsi szemek :) A szomszéd gyerekek mikor átjönnek, persze ők is rajta csüngnek egyfolytában :)
Van laphintánk is, ha éppen hintázni van kedve, akkor csak leakasztjuk a gyűrűt, fel a hinta és már mehet is.
A szemölcsöt szerintem nem az esztergomi fürdőben szedtük össze, mert ott már régen jártunk, inkább az év eleji megfázásos betegségtől lehet.

VErika:
Ügyi voltál a szülinappal kapcsolatban, jól átszervezted a programot bentire :) Biztos jól érezték magukat a gyerekek. Legközelebb, ha megyünk a máltaira, akkor majd Tamarát is felültetjük, max. ha majd már nagyon unjunk, akkor eltereljük valami mással a csúszkától a gyerekeket. Néha én is olyan lusta és fáradt vagyok futkosni utána, ülnék a padon, mikor játszóra megyünk, és néha szerencsém van, eljátszik egyedül, de vannak olyan helyek, ahol ott kell lennem mellette. (pl. a jubiparkba)

Gabi:
Nálunk a férjem ilyen tipus, nem szereti, ha ünnepelik, karácsonykor is pl. nem bontja ki az ajándékait, először megvárja, hogy Virág mit, hogy bont, segit neki. Én meg azért nem bontok, mert le akarom fényképezni ezeket a pillanatokat. :)
Nehéz olyan dolgokat sütni, főzni, amit csak egy ember szeret, mert az nagyon pici adag, nálunk is vannak ilyen ételek, amiket nem csinálok, mert egyikünk nem szeret.

EBDSzilvi:
Virág ma is vizben kérte a golyókat, nem meri elszopogtani. Találtál valamit a Tescoban?

Most mennem kell, mert nem lesz aztán mára ebéd! :shock:

Sziasztok!
Hugi

hugodugo

Sziasztok!

Találtam igen a tescoban jó dolgokat. De aki gyerek ruhát keres, annak azt ajánlom, hogy inkább ma késő délután vagy este menjen vissza, mert most is két fiatal lány egyfolytában árazta át, de még korántsem végeztek. A baba ruhákkal igen, mikor feladtam egy óra körözés után épp a Dóri méretű ruhákat árazták át.
Női és felnőtt cuccok már át vannak árazva. Vannak nagyon jó dolgok!

Pl. felnőtt férfinál pólók, egy-két kabát, hosszú, őszi nadrágok, farmerek. Pl. 5000 forintról 1600 forintra. Azt még jó lenne apának megnézni. Neki vettem egy kapucnis, őszi, vékony béléses, keki színű dzsekit, nagyon jól néz ki, bíztam benne, hogy jó is lesz (JÓ LETT!!), 5500 forintről 1650-re volt leárazva.

Bencének kaptam két jópofa ujjatlan pólót, a kettő volt 650 ft, vettem neki egy vékony hosszúujjú oroszlános felsőt 590-ért, meg egy disney-s bodyt 1100-ról 700-ra.
Dórinak egy sima keki színű, lány mintás, csajos pólót vettem. Ami 590 lett. Megy egy fehér barbiesat, ami 1900-ről 1300-ra. Na itt ért véget az árazás. Igazán nem kell nekik semmi, de ha jó áron van, még vennék nekik. Volt, hogy köv. nyárra előre vettem 2-300 forintért nekik pólókat.
Meg Emesének is vennék, neki is van minden, farmer kéne, de az továbbra sem volt. Bencének kéne egy pulcsi, cipzáros, de még ott sem tartottak a lányok. Asszem holnap, vagy holnapután elsétálunk megint.

Rita:
, Zsanka: voltak nagyon ari kislány bodyk, ruhák is árazva!

Erika:
gondoltam én is a panaszra, de hát mivel elég sűrűn járok oda, nem szeretnék problémázni. Így csak magamban fortyogtam. Szegény lányokat is sajnáltam, mondták, hogy ők nem tehetnek róluk, nagyon rosszul szervezte meg a főnökség.

Na megyek, készülődünk, anyuékhoz vagyunk hivatalosak.

Apósomnak most vitt uram kis meglepit Apák napjára, én meg Apukámnak viszek olyan nyalánkságokat, amit imád (édesszájú a drágám).

További szép napot, bár előbb csöpögött! :(

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Köszi Szilvia!

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Sziasztok!

Hú a mindenit csajok,egy órája már csak olvasok. :D

Sztem a fele lemarad majd a mondandómnak.
Fáj mindenem,Istike mamáziik,mi meg ásunk-ásunk.Htalmas kráter van a kertünkben már.Ráadásként ma takatitani is kellett mennem,kétszintes ház összes ablakát megpucoltam,házibuli maradványait eltakaritottam,plussz suvickolás.
És méég itthon is megpucoltam az ablakainkat. :lol: Gondoltam megcsinálom itthonra is mert elment legalább egy évre a kedvem.

Joosnéági!
Nagyon szépek a gyerekeid.Gratula az első fogacskához.
Nálunk is apa után kapta a kisfiam a nevét.

Ágio1!
Nagyon izgi,nemsokára kibújik Levente baba.
Szobáról képeket!!

Rita!
Hannának is megy a nagy puszi a biziért!
Te is nagyon ügyes kreatiy mami vagy.

Zsani!
Multkor kérdezted mit épitünk.Istinek szobát,magunknak hálófülkét,meg teraszt és az alá pincét.(kazánházat).

Emeseanyu!
Szocpolunk nem lett a nemjó életbe.
Elhiszem ideges lettél tesziben.Ma én is beugrottam vacsorának valónak,de eléggé elfogytak a gyerekrucik,vagyis kevés volt átárazva.
Tologatós bicó megéri, Mi Istike hat hós korától használjuk,akkor még lábtartóval,meg derékkerettel,most meg egyedül hajtja már és sztem még sokáig jó lesz neki.

Cserieri!
Nagyon édes Viki.Ha meglesz Öcsi/hugi nagyon fogja dédelgetni.
Torták istenien néznek ki.

Anikó!
zabálnivaló a Matyid.

Lola!
Én it kezdtem "pályafutásom" nálatok,még nem forumoztam előtte sehol.Olvasgatni olvasgattam más topicocban is .Erre mostanában már nincs időm.Otthon anyunál nem volt gép,ide akkor kötettük be mikor beköltöztünk.(2006 december).

Hugi!
Guszti a süti.Én tuti megcsinálom,irtó édesszájú banda vagyunk.
Virág nagy tornász.Nagyon ügyes.

Szilvia!
milyen volt a gardenparty? :P :lol:

Betti

Kép
berna23

Sziasztok!

Szilvi,
mi is voltunk megint a tescoban :D Én is vettem Áronnak a két db-os ujjatlan pólóból, meg vettem két cipőt, egy mamuszt, és egy olyan szerintem strand ruhát...frotír békás. Mi egy-kettő körül voltunk, de még akkor is áraztak a csajok pfff....
És én is szeretek itt lenni :lol:

V.Erika,
igen, jól tetted!!!! Szörnyű volt! Pedig én aztán felülök mindenre, kipróbálok mindent. De tuti, hogy egy helyen nem jó az illesztés, mert úgy lezúzta a könyökömet, hogy még most is fáj :evil: És tényleg nem kaptam levegőt egy szakaszon. (lehet, én vagyok a béna?!)

Rita!
Nektek is gratulálok a kitünő biziért! Neked is mondom, csak így tovább a diplomáig :wink:

Ági01!
Célegyenes :!: :shock: :D

Lola,
én úgy kerültem ide, hogy május elejétől itthon voltam, mert hátra volt még egy vizsgaidőszak és egy államvizsga a főiskolán, na és egy diplomamunka befejezése....És mivel állandóan fáradt voltam, nem tanulásra pazaroltam a drága időt, hanem netezésre :oops: Nem tudom hogyan, de rátaláltam erre az oldalra. Beleolvastam, és regisztráltam. Aztán néhány (lehet, hogy csak egy?!) bejegyzés után meg is született Áron. Egy darabig nem írtam, aztán becsatlakoztam :P De talán még emlékszel rá, nem volt olyan régen :D

Betti,
kerti buliból benti buli lett :? Hát, Áron annyira nem élvezte az elején, de aztán hozzászokott a sok idegenhez, és kilenckor indultunk haza este.....Szemét időjárás :x

Gabrielldaniell,
köszi a csomagot! Végül csak odataláltunk Apával, de egy kicsit keringtünk a házszámokat nézegetve :D Hogy van a sebed, amit a kisfiad elrendezett? :wink:

Hugi,
én is ismerem ezt a sütit, de nem így, hanem fordítva. Előbb tesszük bele a túrós tésztát, aztán a golyókat:) De az eredmény ugyanolyan finom :lol:

Cseriviola,
nem is mondtam még, milyen édes volt Viki, ahogy szeretgette Áront!! Édespofa :D Csakhát Áron simije nem olyan finom még :?

Most néhány napig nem leszek, de nálunk lesz a laptop, úgyhogy biztos bele-bele olvasunk majd (Apa biztos, ő függő lett :lol: )

Körkérés: Jöttök víz-zene-virág fesztiválra?

Sziasztok,
Szilvia

KépKép
szilvia1981

Szilvia1981!
Nem mondtad, hova mentek, de jó utat és kellemes pihit Nektek!
Tényleg minket olvas a párod, komoly?

BEtti, nem semmi csaj vagy Te mondom én megint: ablakot pucolsz másnál muszájból, erre otthon is, mintha ott is muszáj lenne... :P

V.erika!
Azt sejtettem, hogy az első a legnehezebb, az átállás miatt is, meg hogy megszokni Neki is, Nekem is... eléggé parázok azért, de nem akarom hogy Soma megérezze!

Rita!
Nagy gratula Hannának is, szegényke, hogy szégyellte magát, azért azt nem kéne. Sokan nem érnek el ilyen eredményt. (Megjegyzem én is mindig magatartásból voltam rosszabb, a duma meg a visszabeszéd miatt.)
szerintem tök szép eredmény, én pl. életemben nem voltam kitűnő, a legjobb eredményem: 3 db 4-es, a többi 5-ös, de én mondjuk v.hogy nem is akartam az lenni... :oops: (ez gáz???)

Cseriviola, komolyan csak lestem a kézis tortádon... öregem még a labdán a redők is látszanak! :shock: (Azért jó kis villanyszámláid lehetnek, gondolom!)

Szilvianyu!
Én csak olvasni szoktam itt másik topikokat a b.neten, meg nlc-n, de nem írok sehova...

lola77

Sziasztok!

Na, megint voltunk a tescoban. De már nem megyek gyerek ruhát kajtatni, elegem lett! :) Végül is van mindenük, amit akartam, kaptam. Emesének ugyan még kéne 2 farmer, de csak őszre és most sem volt!

Viszont vettem most délután még egy két oldalon hordható, menő pulcsit Bencének féláron (így lett 1300), Dórinak egy felsőt 500-ért, egy hosszú, nyári nadrágot 1300-ért, Emesének egy ujjatlan felsőt 600-ért. Magamnak bugyit vettem! :) Jól kiköltekeztem most magam, de ha végig nézek a szerzeményeken, tök büszke vagyok magamra. Sok ruhát vettem, akciósan. Voltunk a húgommal az omegás nagy kínaiban, elcsalt, de tökre megbántam. Én már annyira nem bírom a kínait! Nem jó minőség, drágáért! Komolyan feléért meg lehet kapni a cuccokat normális helyeken (c&a, tesco). Bocs mindenkitől, aki viszont ezekre esküszik!
Az Omega fullra kihalt! Egyedül az ékszerbolt, a kínai bolt ment, meg a vendéglátó helyek (néhány). Ja meg a cipőbolt. Már játékbolt sincs, esküvői ruha sem (pedig elég sokáig bírták) és a fánivár is zárva volt. Totál!!
Pedig ígértem a lányoknak kis mókázást.

Lola:
nem lesz semmi baj, mármint a suliban. Én is nagyon féltem tőle, de megy magától majd minden. Persze, én sem a kitűnőre törekedtem Emesével, de tanultunk hozzá eleget ebben az évben. Meg tényleg jól ment neki minden.

Betti:
hát tényleg nem semmi, amit ma is csináltál. Azért pihenj is kicsit! Jövő héten én is megpucolom az enyémeket, de függönyt most nem mosok.
Nagyon ügyik vagytok!!!

Gabi:
láttalak Titeket a tescoban. Jobban mondva apát és Danit. Szerintem fullra hülyének nézett Párod, mert ott álltak mellettem és gondoltam, hogy rájuk köszönök. Dani tök arin majszolta a kiflit. Pár szót beszéltünk. Mondta párod, hogy Te arrébb vagy. Találtál valami jó ruhát?

Szilvi:
tök ari párod, hogy olvas minket! Olvasson is csak! Talán végre értékelni fogják a pasik a nőket, hogy mit meg nem teszünk a családunkért! :) Bár párod amúgy is nagyon kedvesnek és családszeretőnek tűnik!!
Ügyesek voltatok ruha szerzeménnyel! Én is filóztam még nekik strandszandin, majd még azt meglátom. Bár nem tudom, mennyire viselnék el a lábukon.

Igen, mi megyünk víz, zenére. Mindig ki szoktunk menni. Nem konkrét programra, koncertre, csak csavizni kicsit.

Na megyek, szerintem ma nem leszek éjjeli bagoly, még van egy csomó dolgom. Dórika már alszik, nagyon fáradt volt. Bencét mindjárt leteszem. Megy a mosógép és még egy adagot akarok indítani.

Na sziasztok

Jó éjszakát!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szilvianyu!
Most látom csak, hogy Nekem írtál iwiw-en...!Tegnap már nem láttam, szerintem, csak löktem a képeket.
Még 1-et mosol ma???? Akkor éjfélkor teregetsz????? Vazze...

Igen, Omegás Kínaiban van sok gagyi...
Fánivár zárva? :( Sajnálom, de hát várható volt, én már azon csodálkoztam, hogy eddig bírták. Jaj, pedig néha olyan jó volt bemenni...

Nem is írtam, ma Noéval voltam ügyeleten, reggelre alig volt hangja, köhögni akart, de nem tudott. Meg folyt kicsit az orra. Igazából csak azért mentem el, hogy hátha megint gégegyuszi (már volt 1-szer Neki) de csak meg van fázva, doki szerint (Fehér Béla volt-nem ismertem eddig) nem csúnya a torka sem, csak a hangszálai a megfázás miatt. Adott orrcseppet, meg Ambroxolt, na de én azt ki se váltottam (minek antibigyó megfázásra???), csak az orrcseppet. LÁza nincs is...
Nyűgös is volt ma, sz.tem ha nem javul majd lemegyünk v.melyik nap mi dokinéninkhez...

lola77

Cserieri!

Sajnos még nem szedte össze a tesóm a cuccokat. De remélem, a héten lesz belőle vmi.

Anikó

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok!

Ma én sem maradok már fent, reggel sajna meló.. :? (alapjáratban örülök, hogy van munkahelyem, de ez a korai kelés..., meg az idegesitő kollégák.... :shock: )

Mi sehol nem voltunk ma, apa a keritést csinálta, azon az oldalon, ahol nem nekünk kellett volna, de ez a szomszédunk nem foglalkozik vele, a sok gaz, meg csalán jön át hozzánk, de mától nem fog :D Picit segitettem én is, de elég nehezek voltak ezek a vasak.

Betti:
Együtt érzek veletek! :roll: Most nagyon fárasztó ez a fizikai munka, és nem is lesztek meg vele pikk-pakk, de ha készen lesz, akkor olyan jó érzés, hogy mi mindent meg tudtatok ti is csinálni!
Ablakpucolás :? Nekem is kellene... Na majd a napokban.

Emeseanyu:
Ügyesen bevásároltál a Tescoban, még ha nem is muszájból. Én is vettem már olyan ruhát Virágnak, hogy sokkal később lett jó rá, de nagyon megérte árban.

Szilvi:
Én általában nem szeretem a saját főztöm (ezek általában a sütikre igazak), vagyis elég sokszor előfordul, hogy agyondicsérik a sütimet, apa első kóstolás után nem tudja abbahagyni, én meg csak annyit mondok rá: áh, ehető. De van, amikor agyondicsérem én is saját magam, főleg, mondjuk ha egy ebéd tálalása is jól sikerül. Soha nem felejtem el, hogy egyszer, hú, még évekkel ezelőtt csináltunk sógornőmmel gyrost otthon. A többiek kint voltak, tettek-vettek a ház körül, és amikor bejöttek enni, akkor már szépen tálra rendeztünk mindenkinek egy-egy adagot. Apósom megkérdezte, hogy honnan rendeltük!!! Azt hitte, hogy valahonnan hozattatuk, olyan jól sikerült. Egyébként imádjuk a gyrost, a tatabányai grill-bárból szoktunk általában rendelni.
Ezt a sütit egyébként már kukucskálós túrós néven is sok helyen láttam, azt irták róla, hogy fini, igy gondoltam kipróbálom. Amikor ERike elmondta a kekszes süti receptjét, akkor fél évig tutira csak azt csináltam itthon, annyira menő lett! :D

A viz-zenére szerintem mi is biztos kimegyünk, de mi sem konkrét programokra szoktunk menni, hanem ahogy esik úgy puffan alapon. Bár most nem kell figyelembe venni a déli alvást, mert ugye kihagjyuk, nem kell hazajönni közbe.
Jó utat!

Lola:
A suli miatt már én is most parázok, pedig nekünk még két év van addig! :D Már most gyűjtöm a különböző gyakorlókat innen a netről, aztán majd alkalomadtán kinyomtatom őket.
Nálunk elég nehéz a döntés, mert itt Felsőgallán ugye csak egy iskola van, és úgy, mint az ovi, német nemzetiségű. Nem akarok ezzel megbántani senkit, de mi eléggé utáljuk a németet, viszont vannak előnyei is ennek a sulinak és eléggé tanácstalan vagyok, hogy mit tegyek. Apa még nem izgul a dolgon, jól is teszi, tényleg elég sok idő van még addig, de ez biztos azért van, mert unokatesó most végezte az elsőt és igy picit aktuális a téma.

Lassan tényleg lefekszem, Virág már hál istennek alszik, ez szinte ritkaságszámba megy.

Jó éjszakát mindenkinek!
Hugi

hugodugo

Naná, hogy lemaradt egy-két dolog.

A Fánivárat én is nagyon sajnálom, mert Virágnak a gipszlevétel miatt megigértem, hogy elviszem és kétszer is elmentünk egy hét alatt, de mindig zárva volt, a telefonszámon meg nem lehet őket elérni. Szerintem is végleg bezárt. Pedig hidegebb, esősebb időben jó volt bemenni oda. Nem is tudok másikról itt a városban.

Emeseanyu!
Ez a mosás tényleg nem semmi ilyen későn, de gondolom azért nálatok többet megy a gép, mint pl. nálunk.
Az Omegás kinaiban egyszer voltam bent, hát nem estem hasra én sem tőle. Igazad van, már a plázában is, Tesocóban is lehet jó minőségű ruhát kapni. Viszont Tatán, ahol a tesómék laknak, a Penny mögött van egy nagy kinai, oda szeretek menni, ott mindig találok valamit. Olyan édes babaruhák is vannak, hogy olyankor én is mindig elérzékenyülök és eszembe jut, hogy Virág nemrég még milyen picike volt. Jó lenne még egyszer babázni.

Lola:
Jobbulást Noénak! Reméljük hamar javulni fog és nem kell megint orvoshoz mennetek.

Mára eldugultam..

hugodugo

Még egy utolsó kérdés:
Tatabányán, normális konditeremből, aerobicórákról tudtok? Ahova nem járnak sokan, ahol nem nézik le a másikat, stb..
Én a Kanári fitnesst ismerem, régen mikor évekkel ezelőtt megnyitott, akkor sokat jártam, de az utóbbi években már nem nagyon. Nagyon kinőtte magát, sok mindennel foglalkoznak már, sokfajta órájuk van.
Most is csak hétvégén tudnék igazán elmenni, nem tudom annak mennyi haszna lenne, de nagyon hiányzik a mozgás és ez sajnos meg is látszik elég erőssen rajtam.

hugodugo

Sziasztok!

Lola: Szerintem nem maga a sulikezdés miatt nehéz az első osztály, mert - főleg, ha mennek ovistársak is - pikk-pakk beilleszkednek a gyerekek, az ovit meg már úgy is unták, hanem az életmódváltás hatalmas, meg a kötelességek otthon. Hogy márpedig fiam, addig nem mehetsz ki játszani, amíg kész nincs a lecke, a gyakorlás meg miegymás. Nálunk ez volt a gáz és bizony többször volt, hogy eltört a mécses. (mint ahogy Szilviéknél is). De nem volt hacacáré, meg kellett tanulnia a frankót, mert máshogy sajna nem megy. És úgy látom harmadikra érett csak be a kötelességtudat, bár nem mondom, hogy nem morog, amikor leckézni kell, de tudja már hogy ez van-ezt kell szeretni. :lol:
Noénak gyors gyógyulást!!!!!! +++

EdbSzilvi: Jóóóól bevásároltál!!!

Hugi: A felőgallai suliról csak jókat hallani! Sokan a városból is oda akarják vinni a gyerekeiket! (csak nem veszik fel őket...)

Én nem szeretem a Víz-Zenét (megvan az oka miért) és évek óta nem is járunk megnézni.

Az előbb beszólított Tamara (mert még nem alszik) Aszondja: -
-zoknit kéjek.
Mondom:- oké, keresek
- ajósat kéjem (hajós)
Mondom hááát nem tudom itt van-e....
Aszondja: mosásban van? :lol: :lol: :lol:

Jó éjt!
V.erika
v.erika

Sziasztok,

Már egy ideje zugolvasó vagyok, csak eddig nem merészkedtem elő. Pedig már többen is csalogattatok :-)

Becsatlakozhatnék én is hozzátok? Két gyönyörű szép kislány (25 és 8 hós) anyukája vagyok.
Szívesen beszélgetnék és találkoznék én is veletek.

Jó éjt mindenkinek,

Csilla
lexyca

Sziasztok!

Szilvia1981!

Örülök, hogy találkoztunk megint egy kicsit. Nagyon vidám párocska vagytok Ti! Gyönyörű szép a fiatok! Remélem azért az idő ellenére jól telik a "nyaralás".
Sebem... hát... rosszabb, mármint érzetre, most megint húzódik, de mostmár jobban odafigyelek majd rá, nehogy illetéktelen kezekbe kerüljön.

EDB anyu!

Mondta a párom, hogy taliztatok. Láttam Te is nagy munkában (keresgetés) voltál! Végül Gerinek vettünk egy vékony hosszú olyan orkános szerű gatyót (Daninak is uilyen van) 1900--->1330 Ft-ért. Már régóta szemeztem vele, de sokalltam érte az a pénzt, most kicsit olcsóbban de meglett!
Ablakpuci??? Nemrég pucoltál!! De csak ÓVATOSAN! Ne csinálj olyat mint múltkor!

Lola!

A Fehér Béla a mi gyerekorvosunk. Meg vagyok vele elégedve, alapos és segített mikor Danival kórházba kerültünk mamás szobát kapni (az más dolog, hogy fél nap múlva kitettek bennünket). Jobbulást Noénak! Szegénykémnek mindig van valami!
Ja és Szilviék Kehidára mennek pihizni!

Rita!

Olyan ... olyan vagyok! Hát Hannának nem is kívántam jobbulást! Remélem már sokkal jobban érzi magát!

Víz zene!

Hát mi mióta megvan Dani azaz már 3 éve nem járunk ki. Első évben még ugye pociban volt azon a nyáron, akkor a tömeg miatt nem mentünk. Féltem, hogy hasba ütnek (Jaj Dani pocisága alatt ügyködtem ám aztán, csodálom, hogy nem lett valami maradandója) Aztán meg ezt követően, de hülye vagyok most jut eszembe, hogy abban az évben mikor egy éves lett kimentünk egyik délelőtt, akkor nem is voltak sokan, babakocsival is lehetett közlekedni, de viszont esett az eső, így hamar jöttünk is haza. Most idén nem megyünk, mert ha minden igaz azon a hétvégén (azaz most) megyünk mamáékhoz. Amúgy engem a programok (felnőtteknek való) nem ragadtak magukkal. Talán az EDDA koncert amit megnéznék. Gyerekeknek lesz sok előadás, meg ALMA együttes koncert. Kivi lettem volna Danit hogy kötötte volna le de majd legközelebb.
Amúgy Zoli dolgozott kint több évet Víz zenén. Nagyon szerettem kijárni, császkálni vele. Nem volt olyan kötött a munkája!

Veri!

Nagyon édes Tamara! Olyan szépen beszél már és sokat! De ahogy mondta neked, hogy anyuka (Bettiéknél a talin sokat hallottam), hát zabálnivaló.

Lexyca!

Üdv köztünk! Írj egy kicsit még magatokról! Nálunk két fiú van (23 és 6 hós) Kertvárosban lakunk!

És még Joósné Ágit sem köszöntöttem. Bocsi már sokszor akartam, de hát igen!! kicsit szétszórtság uralkodik a fejemben!
Egyidősek a fiaink! Mikor született Antóka?? És hol szültél?

Esetleg akik most csatlakoztak, írhatnának szüléstörténetet is. Olyan szívesen olvasnék és olvasok is ilyen történeteket!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Ja tegnap kicsit kimenőztem egyedül. Dani elaludt délután, Apa a Forma1-et nézte, Gergőnek tele pocak, tiszta pelus. Na gondoltam akkor útra kelek. Elmentem a TeszVeszen megnyert felsőkért az Omega plázához, visszafele bementem szoliba. Hát inkább ne most mentem volna. Mondta a csajszi, hogy csövet cseréltek, így inkább 1-2 hetet is várhatnék a kövi alkalommal. Hát fogok is. Úgy leégtem mint..... na szóval nagyon! Mindenem fáj. Este rázott a hideg, rosszul éreztem magam (napközben sem voltam a toppon amúgy). Rendes olyan volt mint egy napszúrás. Mostmár a közérzet jó, de a bőröm még mindig érzékeny.
Boltba is voltam és szomorúan tapasztaltam, hogy vége a "törpszezonnak". Még lett volna egy pár hiányzó törpünk.

Ja és amit Szilvi említett. Dani az ölembe ült délelőtt és nézte az orrom alatt a sebet (kijött valami herpesz féle, pedig nem vagyok megfázva) és kérdezi, hogy EZ???, mondom SEB! Abban a pillanatban a kis körmével kapart egyet rajta és már nem is volt ott a seb. Picit vérzett csak. Szegénykém nézett csak, hogy miért jajgatok. Befújtam ezüstkolloiddal, sérülésekre szoktuk használni (Dani lábujjkörmét is ezzel fújtuk, mikor ráejtette a mérleget) na és mikor ezt látta, akkor "eshetett le" neki hogy megsérültem és fájt amit csinált. Odajött átölelte a lábam. Édes volt!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Na megyek ledőlök még kicsit, Gergő elaludt!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Még egy gyors bekukk, mielőtt indulunk lassan :D

Csilla!
Na végre! Már mióta könyörgöm Neked!! Kiscsajok (Niki és Vivi) hogy vannak? Összefuthatnánk már...
Csajok, Csilla a kolléganőm (volt), de munkán kívül is találkozgattunk-főleg a lurkók előtt :D

Szilvi,
mosás este? Panelben? Áhhh, itt a házban is szokott menni későn a mosógép fúúúúde szoktam szidni a "kedves" szomszédot...Nagyon keményen hangos ez a panel :?

Lola Kedves,
Hát nem Te adtad meg a kontaktok Kehidára? :lol: És írtam is már, hogy oda megyünk. Na nem baj. Nektek jobb időtök volt, mint nekünk lesz...fúúúj egész héten ilyen moslék esős idő várható :roll:

Gabrielldaniell,
köszi :D és köszi :D (a bókot, és az "útravalót")

Hugodugo,
ugrabugrás fitness-t én nem szeretem, nem nekem való...de egy darabig jártam az eurofitness-be. Ott kedvesek, viszonylag jó áron van, és jó a hely is. Ezer féle torna közül lehet választani. van egy nagyon állat, oda én is eljárnék, fúúú nem jut eszembe a neve, és csak egyszer próbáltam, megpróbálom leírni.....fel kell venni egy hasonló cipőt, mnt a görkori, csak ennek nem kerekei vannak, hanem egy ív alakú rugója. Na, ezen kell ugrálni egy órát, gyorsabban, lassabban, ritmusra, jó hangos zenére. Hát nagyon kemény... :shock: Konditermet jobban szeretem, én a dinamicba "jártam" Áron előtt, és most is oda tervezek visszamenni. Fogyni nem akarok, így is már csak a gyerekosztályon vásárolhatok gatyát magamnak a 45 kilómmal....

V.Erika,
de édes Tamara :lol: Hamar megtanulja, hogy a csajok tudják, mi van a mosásban :shock: :D

Most megyek készülődni, Áron még alszik szerencsére...
Sziasztok!

KépKép
szilvia1981

Ja, Lola!
Jobbulást Noénak. Szegényke! Biztos ez a frankó idő.... :evil:

KépKép
szilvia1981

Sziasztok!

Szilvia!
Jó utat kivánok,érezzétek jól magatokat!
Az a ugra bugra a kangoo-jump.Egyzser már én is próbáltam,nagyon jó.Görkorizni is imádok,néha korizok,Istike meg száguld mellettem motorral.

Csilla!
Üdv neked is.
Nagyon szép neveket választottatok a kislányaitoknak.

Gabi!
Jaj cicis sztori.Nekem Isti minden reggel hozza a cicitartómat.Ő csak szagolgatni szokta őket,meg belefúrja a fejét.Amúgy didimánia van.Mindenkinek megakarja nézni a didiket.Mondja mindig egy cici,mégegy cici,mindkét cici.

Lola!
Jobbulást Nononak!Ebben a hülye időjárásban nem csoda ha megfázunk.Nekünk is reggelente el van dugulva a nózink.

Emeseanyu!
Na akkor jól bevásároltál.Legalább le van a gond,mondjuk őszig. :lol:
Éjjel mosni :shock: ,nem semmi csaj vagy.Vasalni nem álltál neki?

Esik az eső,pedig gyógyitárba kéne menni.

Verika!
Édes Tamara.Egy szobában vannak a tesók?

Betti

Kép
berna23

Sziasztok!

Mosás: csak rövid programot kapcsoltam, ami fél órás (mindkettő), úgyhogy nem volt hosszú. Felettünk és alattunk is most olyan szomszédok vannak, akik nagyon keveset vannak itthon, mellettünk meg üres a lakás. Én sem szeretem a hangos mosást este, éjjel, de 10-re végeztem mindkettővel, teregetéssel is. Muszáj volt és napközben alig voltunk itthon egész hétvégén!

Szilvi:
ismét jó utat kívánok, idő fos, de azért együtt tudtok lenni és pihenni!!

Betti:
jót mosolyogtam Istike vonzódásán a melltartódon! :)

Csilla:
üdv közöttünk! Szívesen látunk. Írjál kicsit többet magadról, magatokról!
Én 33 éves vagyok, sárberki és három gyerkőcöm van. Emese másodikos lesz most, Dórika egy hónap múlva lesz 2 éves, Bence két hónap múlva lesz 1 éves.

Gabi: jobbulást az égett testednek! Én ezért nem is szolizok már, meg napozni sem szívesen, annyira gyűlölök megégni! :(
A sebed miatt is jobbulást. Szegény Dani, biztos jól megijedt!
Ablakot igen, pár hónapja pucoltam, de olyan csúnya már az esők miatt. Függönymosás nélkül hamar megy. Köszi az aggódást, ígérem,óvatosabb leszek!!!

Lola:
tényleg inkább a kötöttségek, amik zavarták Emesét és ezért nosztalgiázott ovi miatt is. És akárhányszor kérdeztem, hogy miért nem szereti a sulit, mindig ezt mondta: korán kell kelni, feküdni, tanulni kell. Magát a sulit bírta, tanítónénit meg nagyon, a csapatot is!
Noénak jobbulást! Ambroxol nem antibigyó, hanem köptető! :)

Dórinak is kezdődik valami, két napja néha begyullad a szeme, meg néha folyik az orra. Remélem nem lesz komolyabb.

Ebéd kinél mi lesz? Nálunk valami gyors szerintem. Bolognait kért apa, vagy az lesz, vagy lasagne.
Bencének sertéshusi, karfiol főzi lesz. Sajttal.

Na megyek, a két pici álmos, elaltatom őket, aztán csinálom a dolgom. Emese filmet néz.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Erika: és mi az, amiért utálod a víz, zenét? Publikus??

Hugi:
ügyesek voltatok a kerítéssel! Szomszéd-csalán mondjon le! :)
Javul Virág szeme, kiütések, szemölcs helyek? Kálciumot nem adtál neki?
Fitness: én nem tudok. Majd tesómat megkérdezem, ő képben van jobban. Járt Pestre a fitness akadémiára is. Kangoozik is, van saját cipője! Csupán 60 ezer forint volt (!). De tök szereti csinálni.

Felsőgallai suli: egyik ismerősünk jár oda, tudod, mondtam (ugye mondtam a talin?), ő nem szeret odajárni. Azért mentek oda, mert kicsi, családias. Már most több óráik voltak (tesi, német miatt), mint nekünk itt a Kodályban elsőben. Nekünk egész évben csak 4 órák voltak, ott többször volt 5, asszem egyszer 6 is. Azért egy elsősnek ez azért kicsit sok, nem??

Kép
Kép
Kép
emesedora

Gabi: nézd mit találtam!!

http://www.teszvesz.hu/item669144542_mi ... kcios.html

Szupi ajándék lenne Daninak! És jó, mert kültérre és beltérre egyaránt jó (akár strandra is, árnyékolónak). Úgyis nemsoká lesz a kis tökös szülinapja!! :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Laptető... FÚÚÚÚJ! :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Emeseanyu!
Végül mit főztél?
Itt túrós derelye van.A hülye eső végett nem tudtunk kimozdulni,ezt találtam a fagyóban.

Annyira fázom,három pulcsi van rajtam meg szőrős mamusz.

Hugi!
mivel foglalkozol?(ha publikus)
Korán viszed Virágot oviba?
Konditerem ügyben nem tudok segíteni.Pedig milyen jó lenne nekem is eljárnom.Amúgy szerintem nagyon jó alakod van.Tök magas csajszi vagy,abszolut nem látszik rajtad az általad emlitett felesleg.
Én most nagyon megindultam a hizásban,eddig nem látszott meg rajtam a sok kaja.Anyum szerint a fogigátló miatt.Most búcsúzhatom a heti három üveg nutellámtól és Milka barátomtól. :(

Mennem kell gyerekemnek valami hatalmas problémája akadt az autójával.

Betti

Kép
berna23

Sziasztok!

Ezermegezer éve nem jártam erre felétek. :? Mostanában kevesebbet tudok garázdálkodni a gépen, apának sok a munkája,nem akarom kitúrni. :)
Napközben meg sokat játszunk, bírkózunk Petrussal, meg az évvégi dogák miatt sokat kellett tanulni Mátéval, plusz még a gitárvizsgára is sokat kellett gyakorolni.
Próbálok majd visszaolvasni, ha sikerül és időt szakítani, hogy írjak is.

Nem is tudom, talán májusban egyszer voltunk Tbányán az Árpád hotel alatti szemüvegesnél apával és láttam Zsankáékat, akik épp ingatlanhirdetéseket nézegettek :) Máté majdnem elütött a kismotorral :) A babakocsiba bekukkantva lestem meg Lilit :)
Hát ez sem most volt :)

Szerintetek gáz, ha megszólítok valakit, akit én innen a képekről felismerek és látom valahol???

Nem tudom lehet, hogy velem van a baj, de itt Tatán úgy elmennek a kismamák egymás mellett,hogy ihaj. Pedig itt a környékünkön is van jópár baba, aki Petrával egyidős, de ha séta közben össze is futunk az anyukával, úgy elnéz az ember mellett....talán majd ha nagyobbacskák lesznek és a játszón majd oldódik ez a dolog???
Lehet én nem vagyok elég kezdeményező.

Na, most már elég belőlem, megyek visszaolvasok, míg Petra alszik, addig pár napokban készült kép:

Tud néha olyan képet vágni:
Kép

A kis kíváncsi, neki is kell:
Kép

Máté fejkendőjével:
Kép
Kép

Kép

Melus
Kép

Kép
melus071

Sziasztok!

Melus: örülünk, hogy hallunk Rólatok! Aranyosak a csemeték, főleg a pofavágós tetszik! :)
Szerintem egyáltalán nem ciki, ha kép alapján ráköszönsz, megszólítasz valakit. Én is tettem már ilyet!
Tatán is nyugodtan legyél kezdeményezőbb, ha vevő rá a másik anyuka!

Betti: heti három üveg nutella??? Te jó szagú úristen!!! :) Én ha ennyit és ilyeneket ennék,már lennék vagy 300 kiló. Akkor tök szerencsés alkatod van!
Végül is bolognait csináltam, Bencének meg kivettem a darálthusiból és karfiol, krumpli, sajt főzit. Már ettünk is. Bence befalta, mint mindent! Nem sok van, amit ne enne meg a kopékám! Tegnap megint evett levest, felnőttest. Lé, répa, zöldség, borsó, csirkehusi és daragaluska. Benyomta azt is a drágám!

Na megyek, nemsoká jön apa, addig takarítgatok még kicsit.

Ja, akartam írni, hogy most szerdán (24-én) a SPAR-ban (gondolom az interben is), minden termékre 10 százalék kedvezmény lesz!!! Azért sok kicsi sokra megy, nem??

Sziasztok

Szilvia

Többiek hol vannak? Mit csináltok ebben a fos időben??

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok,

Köszönöm a kedves fogadtatást.....

Akkor mesélek kicsit magunkról....

Két lánykám van mint azt már korábban írtam. A nagyobbik Niki 2007 májusában született Pesten. Születéstörténetről röviden annyit, hogy a 39. héten elfolyt a magzatvizem, de fájásaim nem voltak, de azért azonnal mentünk a kórházba. Éjszakára bennt fogtak és reggel 6 körül megkaptam az infúziót. Sajna fájások ezután sem jöttek és nem is tágultam igy majd 12 óra "vajúdás" után a doki a császár mellett döntött. Fájáselégtelenség és méretaránytalanság miatt született Niki császárral 3830 gr és 56 cm-vel.
Kezdetben elég sírós hasfájós baba volt, de hamar jóra fordult minden és most meg már itt van 2 éves... el sem hiszem...

Kistesót terveztük, de nem gondoltuk, hogy ilyen hamar elsőre összejön. Vivien 2008októberében született szintén Pesten, és hát az előző szülésből kiindulva természetesen császárral. Nem is volt kérdés nálam a természetes uton való szülés. Programozott császárral a 39. héten 3900 gr és 56 cm-vel született.
Nagyon hasonlítanak egymásra. Vivien nagyon nyugodt baba, bár a fogaival jobban megszenved mint Niki anno. Már 3 fogunk van :-)

Több anyukát ismerek közületek.

Szilvi1981 mint ahogy említette a kolleganőm volt, míg el nem mentem szülni. Sokat buliztunk annó még a gyerekek előtt. Igaz Szilvi? Azok a régi szép idők..... Szilvi már régóta rágta a fülem, hogy bújjak elő, és hát a sokadik unszolásra beadtam a derekam.

Ági01 a szomszéd lépiben lakik, vele napi szinten talizunk. Lányaink jó barátnők, sokat játszanak együtt. Ági pocakja már hatalmas, és elég jól bírja még, szóval szerintem még egy-két hétig egyben marad.

Angit a játszóról ismerem, bár mostanában nem voltak lenn. Már elég rég taliztunk. Amugy neki is szépen növöget a pocakja :-)

Jóósné Ágit a másik fórumról ismerem. Régóta beszélgetünk és már jó párszor taliztunk is. Tündériek a gyerekei :-)

A többi anyukát személy szerint nem ismerem, de szinte teljesen képben vagyok mindenkivel, mivel már régóta zugolvasó vagyok :-)

EBD anyu: Téged mindig is csodáltalak, hogy hogy bírsz 3 gyerekkel, pláne két kicsivel. Nekem nagyon nehéz, mert Niki borzasztóan anyás és nagyon féltékeny lett. Ez az irigységen és egy pici tetlegességen is meglátszik rajta. Csodálom, hogy két ilyen pici mellett nem csak a házimunkára de még a fórumozásra is van időd. Szinte mindig te irsz a legtöbbet. Én max csak este 10 után vagy ha ebéd után együtt alszanak tudok leülni gépezni. Este viszont már olyan hulla vagyok, hogy szinte nincs erőm semmire. Szóval minden elismerésem.

Gabrielldaniell: Veled szinte egy cipőben járok azzal a különbséggel, hogy neked két fiad van. Ti is hamar bevállaltátok a második manót. Igy is terveztétek, vagy csak jött magától?
Te hogy bírsz két ilyen picivel? Nem nehéz?

Remélem a többiekkel hamarosan megismerkedhetek egy közös találka révén.

Csilla
lexyca

Üdv Csilla a topikban! Tök bírom, hogy mikor jön 1 új topiklakó, akkor mások is bemerészkednek... nem?
Szóval merre laktok? Teszel fel magatokról képet, mi kíváncsi banda vagyunk. Én újvárosban lakom a kispostánál a családommal: két fiú anyukája v.ok (6,5 és 11 hósak)

Gabi: leégés :( irigyellek a csavi miatt, én is már 1 órának is örülök, ha ellógok a hapiktól... :? Jó ez a sátor, amit Szilvianyu feltett. Nekünk Mikiegeres ágyneműje van Somának (rendes felnőtt méretű), húú asszem Auchanből kapta. Vadássz neki ilyen dolgokat esetleg még neten használtan... (én annó a Toy Story figuráit kerestem Somának, nagy sláger volt kábé 3 éve, de ugye már elég régi mese, és a vaterán találtam Buzz Lightyear-re párszáz forintért, de olyan örömet szereztem Neki vele.

Melus!
Jó hogy jöttél ismét, csodaszép Petrád, milyen nagy már, kis husis és a haja nagyon tetszik.
Kismamák: sz.tem nem gáz, ha leszólítasz valamelyikünket, csak mondd, hogy honnan vagy, mert Nekem elsőre nem ugrana be. Itt Tb-n is vannak kismamák, akiket csak látásból ismerek, de még nem dumáltam sose velük. Ha mindenkivel leállna az ember dumálni, sosem érne haza.
Fiad nagyon büszkén fogja a húgát!

Szilvianyu!
Komoly az Ambroxol köptető?, húúú én meg nem váltottam ki, na akkor majd holnap! Még sosem kaptunk ilyet... :oops:
Milyen tésztából csinálod a lasagnet???

BEtti: az édesszájú banda ma is édeset evett! :lol: Nem sikerült a szocpol??? Aztak.va életbe, mért nem???

V.erika: Tamara beszólásán rötyögtem 1 jót, tényleg igazi csajbeszólás!

Szilvia1981!
Tényleg, Kehida... jóvanna, elfelejtettem! :o

Nálunk ma rántott gomba, cukkini és sajt volt. De legalább most hamar kiszellőzőtt a konyha, ha már ilyen szar idő van.

Ma korán reggel 6.45-kor elmentem én is Tescoba, nem sok mindent vettem (Noénak 1 h.ujjú nar.sárga bodit 570-ért, meg Somának ujjatlan pólót) én sokalltam pl. egy lábfej nélküli totyogóért (r.ujjas) 1770-et. Amik pont kellettek volna, azok nem voltak leárazva. Somának meg melegítőnacik voltak, azok pont nem kellenek... bezzeg őszre gatya nuku! Majd aug-ban lesz, vegyük meg majd 3000-ért.... :x :evil:
Na de legalább megvettem az élelmiszereket is és már korán reggel volt időm bepanírozni mindent, krumplit pucolni, mosogópet beindítani...

lola77

Na mire leírtam már 2-en is írtatok.

Betti, 3 üveg nutelláján én is lestem nagyot! :shock:

lola77

Sziasztok!

Ezt a fos időt! Még jó, hogy de. elintéztünk a dolgokat. Voltunk kint a kertészetben uborkahálót meg zöldségvitamint venni, onnan bementünk az Intersparba. Ott rózsaszín rollert akartam venni a Zsócinak ( szülinapi ajándék a mamától meg a keresztanyáéktól), de csak kék volt, az meg nem kell neki! Dóri is most kapott és olyan ügyesen hajtja magát! Zsóci meg mindent elles a nagytesótól és már nagyon belejött a rollerezésbe!
Onnan meg bementünk a bánhidai plusba tejciért. Mire hazaértünk akkor kezdett el nagyon esni az eső. Legalább egy kicsit levegőztünk.

Hétvége elég fárasztó volt. Szombat szülinapozás. Szerencsére jól sikerült. Kapott a Zsócim ugráló labdád, polókat, vékony nadrágot, szoknyás együttest, hajcsattot, hajgumit, hajráfot, orvosi táskát, beszélő kispónit (baby born-os répa evő ) lesz a roller, meg még megígértem neki egy kis táskát. Mindig elveszi a Dóritól.
Lufik még mindig itt vannak a nagyszobába.
Torta is nagyon fincsi volt, krémes jellegű, Zsócinak ízlett.
Képeket majd teszek fel, csak fel kell töltenem a gépre.

Dórinak sincs már semmi baja, de a gyógyszert még szerdáig kell enni, mert többet ártana mint használna. ( ezért is utálom annyira az antibiot)

Lola!
Azt hiszem Te kérdezted, a Zsóinak az ujját a játszón csipte meg vmi. Kishinta előtt a kavicsban volt vmi, de megnéztem nem láttam darazsat. Olyan volt mint egy kis tüske. De szerencsére nem volt semmi komoly.

Üdvözlöm Én is az újakat. Mi Bánhidán lakunk és 2 lányom van 4 és 2 éves!!

Gabi!
Én bőröm is elég hamar megég, de idén szoli előtt is bekenem magam naptejjel és még nem égtem meg! És még szoliszagom se volt. De szépen "barnulgatok"! 2x voltam már, még 3x mennék nyaralás előtt.

Berna, EDB Szilvi!
Nekem is kéne ablakot mosni, de amíg így esik az eső, bizti nem állok neki. Nyaralás előttre terveztem, de most már csak tuti utána lesz.

Lassan megyek. Ha du. is így esik akkor só-liszt gyurmázunk a csajokkal. Nagyon szeretik.

Remélem hamarosan megérkezik a nyár!
Sziasztok!
Móni

Kép
Kép
moncsi76

Isten éltesse Zsófikádat a mai napon, 2 éve ugye nem volt ilyen szar idő, mikor kibújt?
Sok puszi Neki!
Szorítunk, hogy Nektek jobb időtök legyen a balcsin.

lola77

Sziasztok!

Hú, de nagyon sokat írtatok..Mire végigolvasok mindent, addígra nem marad időm írni..Ez tök jó, mert legalább mindíg van itt valaki.

De jó, hogy Ági előkerültél, hogy elment az idő, te is mindjárt 2 gyerkőcös anyuka leszel.Már nagyon kíváncsi vagyok Levi babára..

Csilla!
Jó, hogy itt is látlak, remélem ide többet írsz majd te is. Képzeld!
Antónak kint van a második fogacskájának is a hegye.Meglepődtem, hogy ilyen korán kibújtak.Ő is megszenvedett vele, valamelyik éjjel aéig aludtam, folyamatosan nyöszörgött, nem tudott visszaaludni.

Hogy bírják a gyerekek ezt a **** időt??? Biusok folyamatosan játszóra akart menni.Teljesen odavan, nem bírja a bezártságot.Most épp mindketten alszanak, de szerintem Anóka mindjárt ébred, mert már nagyon forgolódik..
Mi is tudtunk pár jó dolgot venni a tescóban, de most a Coraba készülök, mert az Invázióban szeretnék magamnak pár cuccot venni nyaralásra (kihíztam mindent.. :( )Ott elég jó gyerkőcrucik is szoktak lenni nagyon jó áron, szeretek ott vásárolni..

Szüléstörténet.. Már 2003-tól szerettünk volna babát (akkor volt az esküvőnk..). 1,5 évig nem sikerült. utánna gyógyszert szedtem, terhes lettem, elhalt a baba és ugyanetóz mégeegsszer.Akkor nagyon kivoltam, el voltam keseredve.Felmentünk Pestre az 1-es számúra az asszisztált osztályra. A második vetélés után már ott műtött a doki. Na, ezután 1 hónappal (még nem lehett volna), de valahogy terhes lettem, mindenféle bogyó nélkül. Ő lett a Bius, jó parás 3 hónap volt, de szerncsére minden jól alkult. Viszont nem akart kijönni a csajszi. 1 hetet hordtam túl, befektettek és megindították zselével, amitől másnaora jöttek a fájások és 12 órás vajúdás után megszületett az én Tündérkém, aki már mecóniumos volt , így meg sem foghattam először..De ezen kívül minden ok volt és másnap reggeltől már velem lehetett.
Aztán Bius kb. 6-8 hós volt, amikor abbahagytam a Cerazettet, hogy legyen tesó, persze nem lett. Aztán azt mondták a dokik, hogy hagyjam abba a szopit(11 hós volt akkor már Bius).. Abbahagytam, ó nehéz volt, mert sok tejci volt..Aztán 6 hétre rá megjött, meg még 1* és utánn atrehes maradtam.Azt hittem, hogy már semmi nem történhet, de megint sajnos elveszítettük a babát.. Ekkor a szövettan alapján azt mondták, hogy sajnos nem lehet kisfiúnk, mert kromoszóma rendellenség volt a baj.. Na, ezek után megint bogyók, aztán terhes lettem megint, akkor megint másfajta bogyó, hogy ne legyen baj..12 hétok minden..Aztán leválta lepényből egy darab, mondták, hogy szigorú fekvés, csak wc-re kelljek fel.Ha*ha*ha..Akkor volt Bius 14-15 hós..Érdekes lett volna. Túlvészeltük ezt is.. Aztán köv uh-n minden ok volt, eltúnk a leválás. És kb. a 24 héten kiderült, hogy kukink van!!!Aztán az is, hogy a méhszájnál van a lepény, ne emljek, meg lehet, hogy császár. Szerencsére semmi gond nem lett.. Dec.20-ra voltam kiírva..Hát az egész karácsonyunk azzal telt, hogy mindennap jártunk fel Pestre ctg-re meg magzatvíz vizsgálatra..27-én feküdtem be és indították be a szlést. Akko már csak 9 órát vajúdtam és meglett Antika teljesen egészségesen komlikációk nélkül és őt végre a hasanra is tetté.Ekkor bent volt velünk apa is, aki nagyon sokat segített. Biusnála barátnőm volt bent velem. Suzóval nekem ennyi, így lett meg az én két gyönyörúűm, és a kisfianm meg igazi csidagyerek azok után, hogy azt mondták, hogy nem lehet nekünk fiúnk...

Kép Kép
joosneagi

Hugi4

Nagyon guszti a sütid, nyomtatom én is a receptet.Végül az én csigujaim is jók lettek, este a rossz idő miatt elmaradt csavargás helyett jöttek vendégek is és kapós volt..Biusnak nagyon tetszett, szereti a csiga-bigát. Mióta ittvoltatok emlegeti Virágot és azt hajtogatja, hogy máskor is Virág..
Nem tudok Kanárin kívül más helyet én is mennék.Egyszer elment kondiba, de az nem jött be. Múlt héten meg futottam a egy kört a Csóni körül, de azt hittem, hogy kiköpöm a tüdőmet.Ez nem az én asztmás tüdőmnek való, de valami nagyon jó lenne. Nekem is az a baj, hogy Anti ált fél 8-kor jön haza, akkor már hova menjek, rendbe kell rakni a ygerkőcöket meg vacsi meg minden. Nekem is a szombat lenne jó, de ahol én néztem ott nem volt semmi normálois ótra szombaton, a Kanári meg tényleg nagyon tömeg..

Kép Kép
joosneagi

Most még nem vagyok képben mindenkivel, hoyg kink pontosan mekkorra a gyerkőce..Nézegetem a vonalzókat, próblok rögzíteni, névhez kötni. Akinek kb. 6 hónap körül gyerkőce van, ők mit esznek?? Én is próbálom Antikát etetni, de nem fogad el semmit..Se a gyümiket, se innit, se tejpépet..A védőnő szerint már elkezdhetem a krémtúrót, hátha.. Adtatok ennyi idősen főziket már???Biussal nem volt ilyen gond, ő mindent megevett, amiben nem volt borsó, az első perctől kezdve szerette a kanalazást, Antika meg csak fintororg, és ami véletlenül lecsúszna a torkán , azt is visszabokákolja..És azért jó lenne, ha valamit már enne, mie megyünk nyaralni, kicsit könnyebb lenne ott is.. Bár nem látszik rakta, hogy nincs pótlás, mert nagyon kis husis Manó...

Kép Kép
joosneagi

Csilla: hát... sokszor leírtam már, nem egyszerű a három gyerekkel, de mivel ebben élek, ezt szoktam meg, nekem ez már természetes. Természetes, hogy ma még csak egyszer voltam pisilni (nem azért, mert nem kéne), nekem természetes, hogy egy szobát is kb. nyolc részletben takarítok ki, természetes, ha tanulunk Emesével még két kicsi ugrál rajtam, természetes, ha pl. fodrászhoz megyek, külön szervezést, jókora szervezést igényel. De hát ez van... És úgy vagyok vele, mindenkinek arra jut ideje, amire szeretné. Igen, elég sokat írok ide, ha itthon vagyunk 2-3 óránként ideülök, elolvasni legalább, hogy mit írtak a lányok. Egyrészt gyakorlati szempontból, mert visszaolvasni nehezebb lenne, másrészt kell ennyi kikapcsolódás. De nekem sem jut több óra ilyesmire, olvasok, írok, aztán kb. ennyi. Alkalmanként 10-15 perc. De ez is van úgy, hogy egy vagy rosszabb esetben két kicsivel az ölemben történik. Jó időben kevesebb idő jut erre, mert lent vagyunk nagyon sokat.
Különben gépezni is szinte csak a gyerekekkel foglalkozom. Nekik szoktam keresni gyerekprogramokat, tanuláshoz dolgokat, gyógyszerekről, játékokat, könyveket, ruhákat. Magammal szinte nem is foglalkozom.
Féltékenység: biztos javulni fog majd a dolog, addig próbáld meg, hogy egy szobában együtt ne hagyd őket, mert még a nagy is kicsi és ő nem méri fel, ha kárt okoz a piciben. Próbáljatok minél többet külön programot csinálni a naggyal, főleg Te, hogy érezze, hogy csak Rá figyelsz.

Lola: na, akkor azért Te is találtál ruhát! Napozóért én is sajnálnék annyi pénzt. Egyszerűbbet, három darabosat vettem 1700-ért még múltkor ott a kicsiknek. De én pizsinek használom. És jó sokáig jó lesz, mert ha kicsit rövidebb, sem baj.
Végül is nem lasagne volt, de ha csinálok, tescoban szoktam venni hozzá tésztát, nem kemény, mint a dobozosban, és tök sok van benne. Szeretem azt a fajtát.
Meg amit most kipróbáltam, a sparos zöld dobozos csavart tészta és nagyon jó! Nem fő szét, finom!

Ági: nagyon durva, amin keresztül mentetek és hála istennek, két ilyen szép, aranyos gyerkőcötök lett! Nem biztos, hogy ezek után még mernék vállalkozni harmadikra, a lelki megpróbáltatások miatt.
És mit mondtak, miért lehetett ez többször? Esetleg sárgatest hiány (kevés) miatt? Hányadik hétben vesztetted el őket? De csak akkor írj róla, ha nem tép fel ez sebeket és nem nehéz róla "beszélni".
Bencének is mintha kezdődne a foga. Jobban mondva már ki van fehéredve az alsó kettő és mintha az egyik át is törte volna, majd pár nap múlva meglátjuk.
Igen, azért sokkal könnyebb kimozdulni, ha már eszik babaételt a pici. 6 hótól meg szükséges is. Ne add fel! Először persze, hogy furcsa neki a kanál, főleg ha nagy cicis, pár napig hanyagold és hátha... mindig csak keveset tegyél a kanálra. Először finom dolgokat próbálj neki. Gyümiket, sütőtököt. Főzit is ehet már: répa, krumpli, brokkoli, főzőtök pl. 6,5 hótól adtam már csirke, pulyka husit főzibe is. Laktatóbb. Krémtúróval vigyázz azért (nekem kipattogott tőle Bence, pedig 9 hósan ette). Én nem adnék neki még, ha igen, akkor is saját készítésűt (zsírszegény túró, pici cukor, natúr joghurt, turmix). De vannak babapudingok is 8 hótól. Szerintem ezzel még ráérsz. Tejpépet se Dórim, se Bencém nem ette, bármilyet vettem. Azóta sem.
Szerintem az már jó kezdet, ha egy étkezést ki tudsz már váltani gyümire, vagy főzire. 7 hósan meg két étkezést már jó lenne. Egy gyümi, meg egy husis főzi. Mondjuk. Jó babareceptek vannak a neten.

Moncsi: örülök, hogy jól alakult a szülinapozás. [color=violet]BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT A KIS ZSÓFINAK!!!![/color]
Képeket kérünk!

Na most megyek. Kicsit hosszabb voltam, mert alszanak a kicsik, de ki is használom ezt, mert addig elmosogatok, felmosok.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ági!
Sajnálom az elvesztett babáitokat.Jó sok mindenen kellett keresztül menned.
Nagyon erős csaj vagy.
A gyerekek csodaszépek.

Emeseanyu/Lola!
Sajna komolya a nutella helyzet.Nálam ez függőség,két nap alatt kikanalazok egy üveggel.Isti is besegít.Ő is szokott kapni a tejpépébe.Meg azért apa is fogyaszt belőle.Régen a tejport faltam meg a sűrített tejet. :oops:
Az ismerőseink irigykednek hogy mennyi édességet zabálhatunk.

Csilla!
Reméelm eljöttök majd atalira
Lehet látásból már ismerjük egymást,mi alsógallán lakunk,de Gálra járunk boltba iylenek.
Unokabátyjáméknáll is ennyi a korkülönbség a lányok között.Ott is nagyon félétkeny a nagyobb.
Lehet mert egyneműek?

Ági nálatok van féltékenység,tesóbaba"bántás"?

Emeseanyu!
Azért nem lett szocpolunk mert pénteken jött ki az építési engedélyünk.Ennek még jogerősnek kell lennie hogy betudjuk adni a szocpolkérelmünket.Az meg tizenöt nap.Kábé juli3-4-re lenne jogerős.Van olyan hogy kikérni a papirokat és aláiratni a szomszédokkal igy pár napot lehetne nyerni.Itt memindneki össze vissza lakik,máshol laknak,külföldön tartozkodnak.stb.
Továbbá kiszámoltattunk hogy igy számlanélkül(használt cserép tégla stb)ugyanannyira jönnénk ki mintha kereskedőktől vennénk a dolgokat.Szóval remélem érthető.
400 ezer lenne a szocpolunk ,de ehhez 70 százalékot számlával be kell mutatni az épitkezésből.Ehhez mindent az Obiból kéne venni,igy meg a neten vannak olcsón megmaradt cuccok is olcsón.
Na befejezem mert ez már csak kuszább lesz. :oops: :lol:

Betti

Kép
berna23

Sziasztok!

GYEREKEK, NEM LESZ EZ IGY JÓ!!!!!!! :D :D :D

Elmegyek egy napra dolgozni és már azt sem tudom ki kivel van!! :D

Most muszáj játszanom Virággal (hál istennek apa hazahozott minket, bár én Tatán nagyon megáztam), de majd este visszajövök.

Addig is üdvözlöm az újakat!

Sziasztok!

Hugi

hugodugo

Zsófinak mi is nagyon Boldog Születésnapot Kiívánunk!!

Kép
berna23

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?