Új privát üzeneted érkezett!

Hoppá :shock: :shock: :shock: Már megint laptető :lol: :lol: :lol:
Talán Katával dolgozhatunk a következő babán???????Már neki is bejött a laptető. :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

:) :D

Meg is jártam a védőnénim. Reggel soha nincs nála senki. :)

Kriszta, Pestre mentek csavarogni? De jó nektek. Gyönyörű időnk van. Sztem a bukás csak a kisasszony mohósága miatt van, de majd a dokker kiokoskodja. Tündéri lehet ahogy ismerkedik a hangjával. :D Ebbe a puki dologba meg lehet valami. Gondoljunk csak bele, ha nekünk is kell, egy kis helyzetváltozás biztos segít. :oops:

Márti, köszike a drukkot! A kis drágád jól kihasználja minden időd :) Nem is írtam a múltkor, nekem is a pisilős kép a kedvencem (de tudod én ilyen meztelen baba mániás vagyok :wink: ) A spirrálról, sajna személyes tapasztalatom nincs. Anycámnak volt, de neki mindig nyügje volt vele (azóta már lehet vannak jobb módszerek is). És nem akarlak elrisztani, de az egyik rokonnak spirál mellet is megfogant a baba, akit persze nem tarthatott meg. :( Na meg ha jól tudom (de ezt tényleg nem biztos) azt csak bizonyos kor után vagy több gyerek után ajánlják.

madiani

Márti,

Mondjuk Aninak tényleg igaza van abban, hogy inkább már több gyerek után ajánlott, merthoyg ugye okozhat meddőséget is, bár szerintem a mai "csúcsmodellek" nagyok jók. Na meg az áruk is. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy, huha akkor van dolgod rendesen míg apácska megy. Na meg utána is lesz a fiúkkal. Beccsüllek, mert ez azért nagyon nehéz lesz. De stram csaj vagy, menni fog. Apácskát meg kérd meg hogy beszéljen már most a fiúkkal. Bizza meg őket hogy most nekik kell lenniük férfinak a háznál. Lehet ez ad egy kis komolyságot. Drukkolok hogy menjen, és kitartást kívánok neked.
Az Apeh visszatérítést én is nagyon várom már, mivel elöbb leadtam a bevallásom júni elején már itt lesz a lé. :) Pont jókor.

Tényleg, az anyaságit mennyi időn belül küldik?

Nati, ahogy Judy is írta, a túróról én is csak jót hallotam. Egyél sokat belőle. (fincsi kőrözött, nyam-nyam)

Akartam már kérdezni: a szülőszobára vigyek törcsit? Na meg ki mikor adta oda a dokkernak a pízt?

Amúgy: védőnéninél minden oksika volt. Megdícsért (nem híztam 2 hét allat :) ), a vérnyomásom, pisim jó. Roni szívét épp csak hallotuk, nagyon befordult már a kincsem és aludt is. Meglepődött amikor meglátott hogy még egyben vagyunk. És mondta hogy biza már lent van a pocim, még ha az nem is olyan szembetűnő. Nem kell többet mennem hozzá (persze ha gond van mehetek).

madiani

Márti, remélem nem riasztottalak el a spiráltól. Sajna az ember hall rosszat is jót is. Mindenképp kérd ki a doki véleményét, az a tuti. Én is ezt fogom majd tenni.

Judy, Barbika is megkapta tegnap a szurit? Hogy viselte?

madiani

Ani,

igen már én is leadtam ápr 29-én, így jövő hét csütörtökig utalniuk kell. Még mielőtt apa elmegy szerintem itt lesz.

Én vittem, mert ugye kellett a zuhanyzáshoz, na meg utána is az izzadságot törölgetni :lol: :lol:

Ügyi vagy hogy nem híztál és örülök, hogy minden ok.
Ha még kihúzol 1 hetet akkor én nyerek. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Ani,

Barbika jövő hét szerdán kapja a szurit. Remélem jól bírja majd. A múltkor sem volt gond, este egy kis hőemelkedés és nyűgösség, de ez belefér.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jó reggelt!

Kata: Örülök hogy Geri ilyen jól viselte az oltását. Nagyon bátor baba :)

Nibcsike: Szuper hogy minden rendben van, lassan te is már a finisben leszel :) Zöldteát kipróbálod? Ha igen megírod majd hogy használt-e ? :)

Judy: :( Elhiszem hogy nehéz lesz, de biztos megéri. Kitartás és hipp hopp itt lesz júli 12-dike.

Nati: Mikor mész legközeleb UH-ra? És az baj ha kisebb a baba? Ha a szívhműködése rendben van akkor is baj?
Mindenesetre próbálj meg nem aggódni. Nem lesz semmi gond. :)

Rólunk: tegnap vettünk Barnusnak nadrágot meg nyakkendőt. Holnap lesz az anyáknapja és évzáró ünnepség Alig várom. Az első sorba akarok ülni, de tuti hogy megelőznek :)
Izgulok :)
Tegnap este "bugyogott" a pocim - én így hívom - így pocimra tettem a kezem és éreztem a babucit. Mintha szólt volna itt vagyok anya nyugi :)
Apuci mire odaért nem mozgott a baba. Biztos elaludt :)

Tündi
Kép
Kép
trundike

Judy, nagyon köszi. Gondoltam én is rá hogy vinni kell, de azért mondom megkérdezem itt a "nagyokat".
Oh de jó, neked akkor elöbb megjön a várvavárt pízecske.

Most már nagyon kíváncsi vagyok ki fog nyerni. Remélem tecceni fog az ajándék.

madiani

Ani: Én a hat hetes kontrolon adtam oda neki a pénzt. Akkor mondhattuk hogy ezzel végeztünk :)

Tündi
Kép
Kép
trundike

Oh, közbe meg írtatok? :shock: Nem frissítek elég sürűen.

Judy, bocsika, akkor félreértettem amit Kata írt tegnap: "Ja, és ma kap Barbival együtt szurit. " Akkor a vonalzód szerinti dátumkor kell neki nagyon drukkolni hogy ne fájjon és stram csajszi legyen mint az anyukája. :D

Tündi, köszi az infot. Nagyon szép lesz Barnika, kérünk ám majd képeket. Sikerült kiscipőt kölcsönkérni?
Nagyon nagy gratula a mocorgáshoz. A világ legcsodálatosabb érzése.

madiani

Sziasztok!

Bocsi, hogy így eltűntem! Martinka nincs jól, még mindig megy a hasa és láza is van, nem kicsit. Most éjjel 39.1 volt neki, tegnap este is 38.5, tegnapelőtt este is 39 fölött volt neki. Hűtőfürdő, lázkúp. Elvittem dokihoz, valami vírus. hál istennek hányni nem hány, de ma már most készült el a 3. széklet. Annyira csúnya már a feneke, hogy visít, mikor tisztába teszem. Nem visel el semmit a fenekén, semmilyen kenőcsöt. Disznózsírral kenjük neki, meg a popsitörlő helyett kamillásvízzel mossuk neki. Kapott gyógyszereket, már annyi féle van, hogy néha azt se tudom mikor mit kell adni neki.

Most megyek, ne haragudjatok, de nagyon nyűgi, mióta beteg.

Mindenkinek drukkolok, akinek kell.

De ANI, SZILVI és NIBCSIKE!!! Sokat gondolok rátok. Nagyon kiváncsi vagyok melyikőtök fog előbb megszülni!!! Millió Drukk nektek!!!
Vendég

Azt elfelejtettem, hogy azért megmérték Martint: 7320gramm és 70 cm a kishercegem!
Vendég

Ani: Sajna nem sikerült, de így is szép lesz a kis vacak :) Remélem :) Képeket majd természetesen hozok :)
Azt hogy már kézzel is lehetett érezni a mocorgását azon meglepődtem. Olyan édi volt :) Remélem egyre több ilyen lesz majd.

Kriszti: Nagyon sajnálom. Lehet hogy egy kis szelőztetés a popsinak nem ártana. Disznózsír az jó?

Anyósom állandóan azzal traktált hogy disznózsírral kenjük be. Sosem volt olyan piros a Barni popija hogy a krémen kívül más kellett volna neki, úgyhogy nem értettem a dolgot.
Ez gondolom ugyanaz amikor a két nagymama összefogott ellenem, hogy babapiskótát a négy hónapos gyermekemnek adjak mert kell neki. Orvos azt mondta nem kell neki mert a tápszerben minden megvan.
Tudjátok. 30 évvel ezelött vol tkisbabájuk és szakértőnek érzik magukat, juj.. megint felingereltem magam.
De néha elővehetnének egy szakkönyvet hogy mi is a helyzet mostanság nem?

Tündi
Kép
Kép
trundike

Chrissy!
Nagyon sajnálom Martinkát! :cry:
Remélem minél elöbb meggyógyul!
Judy!
Háááát,nem lesz könnyű az bizti,a 38 millás iszkai házra gyúrtok?! :lol:
Nagyon nehéz ezeket a nagyfiúkat kezelni,Tőlem sem tart Patrik,inkább az apjától,néha neki is vagyok keseredve! :?
De azért kitartás! :lol:
Nati!
Pihizz sokat,és növeszd Bencust!Ne izgulj,minden rendben lesz,bizti! :D
Ani!
Megírod priviben,mi lesz a meglepi? :roll: Én már úgysem nyerek! :)

KépKép
KépKép
andesz78

Tündike!
Hány hetes is vagy most pontossan?

KépKép
KépKép
andesz78

Chrissy, akkor szemészetre nem is mentek ma?

Tündi, bizony egyre többször fogod majd érezni pincurkát. Jaj de irigyellek....
A nagyik meg már csak ilyenek. Én már megfogadtam hogy meghalgatom őket (mert ha lehurrogom sértődés van), aztán ugyis ugy csinálom majd ahogy én akarom. Nálunk a teáztatás az amit állandóan súlykolnak. Védőnőm, dokim és még a szülésfelkészítőn is azt mondták hogy nem kell teáztatni hisz az anyatej egyben szomjoltó is. És ha már mindenképp akarok adni neki valamit az víz legyen, ne tea. Na meg a cumisüveget is mellőzni kéne ha lehet. Természetesen nem azt mondom hogy úgy lesz tutira ahogy elképzeltem. Majd meglátjuk mit kíván az én kincsem. :) Tegnap elött kaptunk anyósomtól egy kis bundazsákot. (használt, a melóhelyén kapta) Gyönyörű, bár valószínüleg nem tudom majd ráadni, mert mier kelleni fog kinővi. Félve adta oda, hogy estleg megsért vele. Megnyugtattam hogy hozza csak nyugodtan a rucikat, max nem fogja Roni viselni. Látszott anyósomon hogy mennyire örül. Jó volt neki örömet okozni.

madiani

Ani: Én is szívesen meghallgatnám őket, de olyan erőszakosan mondják és úgy hogy a szőr feláll a hátamon.
Próbálok türelmes lenni, de mindenbe azért nem kellene beleszólni nem? Mindegy. Nagyik ilyenek igen, aztán meg sírnak hogy olyan ritkán megyük ;)

Andesz: Én a 16. hetet töltöttem be kedden :) (ha minden igaz)

Tündi
Kép
Kép
trundike

Ani: 16 + 2 nem?

Tündi
Kép
Kép
trundike

Utolsó mensi: 01.24

Tündi
Kép
Kép
trundike

Ani! Ne haragudj, elfelejtettem átírni, hogy 27-én megyünk. Apa nem kapott szabit. Először 14-én mentünk volna, de akkor felhívtak, hogy nem lesz a professzorasszony, aztán adták ezt az időpontot, ez meg nekünk nem jó, így kértünk másikat, amikor apa szabadnapos.
Vendég

Köszi, Ani! Aranyos vagy! :D
Vendég

Köszi csajok a bíztatást, aranyosak vagytok!!!! A ma reggeli almakúrát kihagytam, mert én is kikadtam, hogy akkor mikor egyek olyat, amitől nő is Bence????? ha délig csak alma, majd utána diéta... Node csak összeszedi magát a fiatalember és jó nagyra nő :wink:

Ani beírod majd a táblicsekbe a védőnőt és BB-t? juni 4. mindkettő, bár BB még változhat, attól függ mikor ügyel. Köszi!

Kriszti,
sajnálom Martinkát, jobbulást neki!!!!!

Tündike,
jaj de ismerős, amiket írsz!!! Anyósom még vesz a 25 paradicsompalánta mellé 20-at, mert jó lesz tavasszal a paradicsomlé Bencusnak és már házicsirkét is rendelt, mert a máját már októberben (3 hónaposan!!!) eheti majd Bencus és majd milyen jó lesz neki... :oops: :shock: És már köpenyt is vett, hogy majd abban látogatja, nem az utcai ruhában :wink: (no talán ezt nem is bánom)
Anyukám meg ide akar költözni két hétre az elején... én meg nem tudom hogyan mondjam meg nekik, hogy látogatóba nagyon szívesen látjuk őket, de az első héten szeretnénk családdá szokni és jó lenne csak hármasban lenni.

Akik már szültek Ti hogy voltatok ezzel?? Jól jött a "bentlakó" segítség, ha Apa is otthon volt veletek???

Ani,
örülök, hogy minden rendben volt a védőnőnél. És milyen ügyes vagy, hogy nem híztál!!!! Vérnyomi gyogyit szeded vagy azt végül is nem kellett??
Vendég

Nati :) szia
Már írom is a tábliba. És ne aggódj, szépen fog fejlődni a kis Bence.

A vérnyomás csökkentőt nem szedem (védőnő és szülésznő javaslatára) Minden nap 3x mérem a vérnyomásom, teljesen normális. Amennyiben magas lenne szedném a gyógyit, de így nem. A dokker is mérte meg ma a védőnő is, mindenhol jó volt.

Nekem szerncsém van, nem akar egyik nagyika se ideköltözni. Na még csak az kéne.... Kicsi a lakás, kerülgetnénk egymást. Persze jöhetnek, tőlem minden nap is, de ne legyenek itt egész nap. Biztos jó lesz majd a segítségük. Ha más nem addig amíg elviszik kicsit sétálni a lurkót én meg tudom csinálni a dolgaim, vagy alszom. (álmodozom mi? :) ) Anycikám meg főz ránk, de az nem lesz újdonság, most is ő főz. :D

madiani

Sziasztok! :)

Tündike!
Vettem zöldteát, majd kiprobálom! :) És megirom! :)
Olyat nekem is csinált a babucim, hogy nekem mocorgott, az apának meg nem mutatta meg magát, úgy csinált mintha aludna!

Ani!Nati!
Nekem a doki nem irt fel semmi gyogyszert vizesedés ellen, pedig mondtam neki, hogy tök puffancs a lábfejem meg a kezem!Megnézte, és mondta, hogy mellözem a sós, füszeres kajákat.Egyek sok krumplit só nélkül,petrezselyemzöldet, meg zellerzöldet és az majd segit.Ja és stocoljam a lábam, sokat pihizzek, de azért sétáljak is!Meg mérjem a vérnyomásomat! :) Nagyjából igy ennyi!
Ani!Szerintem a melegfront lehet, hogy megteszi a hatását! :P

Judy!
Az elég rossz lehet, hogy apácska elmegy, te meg ott maradsz 3gyerköccel! :cry: Reméljük hamar elfog tellni ez az idö!

Krixta!Chrissy!
Hamar eltellik már ez a kis idö!Köszi a drukkot! :) A doki azt mondta, hogy nem biztos, hogy megvárja az idejét!Lehet, hogy egy-két héttel elöbb jön!?

Kép
Kép
nibcsike

Hello.

Nati, ne ijesztegessenek már ilyenekkel! Egyél sok túrót, az nem is nagyon hízlal!! Biztosan minden oké kisBencével!! :wink:

Én szerencsére vagyok olyan viszonyban anyával, hogy megmondtam neki, hogy először szeretnénk itthon hármasban lenni, családdá szokni, ahogy te is írtad. Tiszteletben tartotta. Fürdetni is akart segíteni, mondtam, hogy szeretném először én megpróbálni. De asszem ők is itt voltak az elején. De látták, hogy ment, úgyhogy nem csináltak problémát belőle. Mondtam azt is neki, hogy nagyon aranyos, hogy segíteni akar, szólok is azonnal, ha valami nem megy. az anyósom is mondta, hogy segít, eleinte főztek felváltva anyával, meg egyszer vasalt. Mondtam az anyósomnak, hogy, ha kell valami, szólok. Be is sérült kicsit, mert nem nagyon kérek semmit. De ha kell, pl. idejönnek Tökire vigyázni.

ja, és az első héten apa itthon volt velünk, és így jöttek tökit nézni a nagyszülők. Anyáék meg kb kocsival 2 percrelaknak, úgyhogy a második héttől ha kellett valami, csak telcsiztem, és jöttek.

És még egy dolog. Anyósom elővette a (33 :shock: évvel ezelőtti) férjem régi kis ruháit, hogy mi kell belőle. Én meg mondtam neki, hogy köszönöm, de ezek már nem túl divatosak ma.... Mondtam, hogy ne sértődjön meg, de az akkor volt, ma meg más van...

Chrissy, szegény pici fiad!! :cry: Remélem mihamarabb rendbe jön!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Sziasztok! :lol:

Na mi van csajok, senki se akar szülni????????? :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ezt csak az vegye magára, akinek aktuális :shock: :oops: 8)
(Ani, Szilvi, Nibcsibe?)

Drukk!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Kép
Vendég

Judy, nektek is tegnap lett volna szuri, nem?? Legalábbis azt olvastam a vonalzódon :roll: .... Nem irigyellek, hogy apa elmegy. Én már mondtam apának, hogy menjen külföldre dolgozni, de persze úgy, hogy mi is megyünk vele. :wink: Ti gondolom azért ezt nehezebben tudnátok megtenni. 2 nagyfiú suli, stb...

Tündi, de jó, milyen jó is volt a baba picike mocorgását érezni a pocimban. Aztán egyre erőteljesebben.... Aztán már mintha ki akarna lépni a hasamból... aztán ki is bújt :lol:

Képzeljétek, tegnap Geri 3 körül kapta meg a szurit, de dél óta nem aludt, csak fél 3kor aludt el, 3/4 3kor meg jött a dokinéni, úgyhogy dél óta csak negyed órát sikerült csicsikáznia. Alényeg, hogy szuri után (is) nagyon nyűgös volt, és este fél 10ig nem aludt egyáltalán... :shock: Gondolom el tudjátok képzelni, milyen hulla fáradt volt. Dokinéni mondta, hogy ezután a szuri után valószínűbb , hogy belázasodkik (de nem tuti), úgyhogy ha nagyon nyűgi, vagy lázas, akkor adjunk neki egy fél kúpot. Na, este 9kor adtunk neki. Erre pár percre rá mit csinált??? Kakilt :wink: Ami nem is baj, mert múlt pénteken volt kaki előzőleg. Úgyhogy ezután azt beszéltük apával, hogy lehet, hogy nem is a szuri miatt, hanem kaki miatt volt nyügi.

Kép

Kép

hoppá

Vicuska, mi újság??? :wink:

Kép

Kép

hoppá

Nati: Sajnálom, de én azt sem értem miért sértődnek meg ha az ember kedvesen visszautasítja az általuk segítségnek hitt tevékenységet. Jól leírtam :)
Az a segítség ha azt és akkor csinálnak amit én kérek. Az a tanács segítség, amit én kérek, vagy kérdezek.
Azért remélem megfogod tudni oldani sértődésmentesen a dolgot. Nem biztos hogy olyan jó ha az elején egy negyedik fél i sott van amikor próbáltok összeszokni, de pl.: fürdetéskor kérheted a segítséget és akkor nagyik is érzik hog yazért szükség van rájuk. Azért ez is fontos.

Kata: Szerencséd van a mamikkal. Igen ezt valahogy így kéne.
Remélem jól fogja viselni ezt a szurit is Geri.

Tündi
Kép
Kép
trundike

Nibcsike!

Az nem baj, ha előbb jön 1-2 héttel. Martinkám is 2 héttel előbb jött és így is 3kg volt, pedig én pici vagyok (156cm). Mi lett volna, ha végighordom? A doki szerint 3,5kg meglett volna. Úgyhogy ne aggódj, majd jön, ha jönni akar, vagy előbb vagy utóbb. Tudom, hogy nehéz várni, mi is nagyon vártuk.
Vendég

Crissy!
Én is 156cm vagyok, :) épp azért mondta hogy a méreteimhez képest nagy a baba! :)

Nati!
Ne idegeskedj nagyon, szerintem egyél sok fehérjét!Azt nekem is ajánlották! :D

Kép
Kép
nibcsike

Nibcsike! :D Végre nem csak én vagyok ilyen alacsony! Nekem is azt mondták, hogy hozzám képest nagy babára számíthatunk.
Vendég

Mindig ledob a net! :evil:

Chrissy!
Akkor nem ijedek meg annyira!

Kép
Kép
nibcsike

Sziasztok

Hú csajok Ti mennyit termeltetek!Végigfutottam,hogy miket írtatok,és bocs ha vkinek nem írok,nem jegyzeteltem közben.

Nati
Ne izgulj,nem lesz semmi gond.Szedd a vitaminokat,pihizzél sokat énekelj a pocaklakódnak,beszélj hozzá,símogatsd sokat....

Márti
spirált már vszínű nem is tud feltenni a doki csak ha megjött a mensid,mert már biztosan visszazárt teljesen a méhszájad.Ha 1-2 éven belül szeretnétek még babát akkor úgyse javasolja.Amúgy sok rosszat és jót is lehet hallani róla,ez egyéntől függ,nem lehet tudni a te szervezeted,hogy reagál rá.Én is kérdeztem a dokitól,hogy akkor mit javasolna,ha nem akarok se gumit használni,se gyógyszert szedni.Akkor mondta a hüvelykúpot,de hozzátette,hogy csak akkor,ha nem gond ha becsúszik mégis a babó.

Ani
Türit,papucsot,tusfürdőt,hálósbugyit,ásványvizet,csokit és szőlőcukrot mindenképp vigyél a szülőszobára.A pénz miatt ne aggódj lesz alkalmad odaadni,a doki úgyis mindennap benéz hozzád.
Én kb 5 hónapos kora óta adok neki teát,és csak pici kamillát forrázok le,most meg vettem a gyógyitárban filteres teát (babamosoly),ebben nincs cukor.Gyümilevet pohárból adok neki,de ha elmegyünk akkor használjuk a cumisüveget is.Azért szerintem a nyári nagymelegben biztos igényelni fogja a folyadékot.

Judy
Sajnálom,hogy apácskád messzire megy,én biztos nem bírnám.Mi még a kapcsolatunk elején 3 hónapot voltunk távol egymástól,de akkor megfogadtuk,hogy soha többé nem.De a pénz sajnos nagy úr és a cél szentesíti az eszközt.Végülis a fiúk meg a kiscsaj lefoglalnak,na meg mi is itt vagyunk :wink: .

Chrissyy
Nagyon sajnálom Martrinkát!Normaflort feltétlenül adj neki!
És persze,ha van még tejed,akkor minél többet szopiztasd.
Vendég

Amúgy délelőtt a munkaügyi kp-ban voltam gyedet rendezni.Ott mondta a nőci,hogy aki már idén munkanélküliről megy szülni az csak tgyást kap 168 napig utána meg csak gyest(27 000 ft), gyedet nem.
Nagy szemétség ez is.
Vendég

Ja Vicuska

Nagyon jót nevettem az animáción amit betettél :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Bosánat, hogy tegnap nem tudtam jönni, de heylettesítenem kellett, meg gyermeknap is volt az oviban. Hú, mennyire élvezték!

Nati! Én is pihenést javasolok, és semmi idegeskedést Bencust csak növeszgesd, ez a fő feladatod.

Judy! Hát biztos nehéz lesz, de hipp-hopp elszáll az idő, és hát a csodaszép családi ház..... szuper lesz.

Ani! Én már azt hittem ki is bújt Roni. Annyit gondoltam Rád, meg Szilvire. Írtad, hogy mondta a dokker, mi a protokoll, ha túlhordod. Leírod mi?

Kata! Gyönyörűek a virágjaid. Nekem jobb kedvem is lett, már megérte feltenni.
A sírásról jut eszembe, hogy van nálunk egy kisfiú, aki éppen tegnap elesett, még pördült egyet az aszfalton is, felállt, ránk nézett, és teli torokból elkezedett sírni. Érdekes volt. Felállni volt ereje, de aztán kész volt. Az egész utca zengett.

Tündi! 25-ös kiscipőt én sem tudok adni. :(

Gabi! Örülök, hogy kibékültetetk apácskával!!!

Chrissy! Sajnálom martinkát én is!

Vicuska! Mizujs Veled?

Bessy?

Krixta! Hogy vagytok? Jó volt a csavargás BP.-en?
n.k.ildi

Sziasztok!
Hu nem jöttem egy kicsit, és mennyit írtatok.

Ibi, örülj neki hogy nem írt gyógyit a doki. Addig jó, még nem kell ilyenekkel tömnöd magad. Biztos úgy látta hogy gyógyi nélkül is lemegy az a víz.

Vicuska, nálam nem megy az animáció :( Szar a gépem.

Kata, gartula a kaksihoz :)

Gabi, nagyon köszike az infokat. A pízt csak azért kérdeztem mert nem hinném hogy a korházi idő alatt oda akarom már adni, várnék még kicsit. Viszont a 6 hetes kontrolra már a régi dokkeromhoz mennék. Sztem az lesz hogy ha hazamentünk a korházból és eltelik 1-2 hét majd akkor meglátogatom a magánrendelésén.

Ildi, a protokol az hogy a kiírt naptól kezdve minden nap kell a korházba NST-re járni. Amennyiben minden rendben van (magzatvíz, szívhang stb) 9 napig csinálják ezt. Aztán összehívják az orvosi team-et és eldöntik hogy másnap (tehát a 10. napon) megindítják a szülést.

Hu, képzeljétek. Ma anycám terheskiskönyvét megnéztük: augusztus 25-re volt kiírva, szeptember 8-án szüettem (14 nap) 3810 g-al. Elfolyt a magzatvíz, de nem tágult csak gyógyszeres kezeléssel, utána meg nem akart zárodni a méhszáj (akkor is a gyógyi segített) Most parázzak kicsit?

madiani

Ani
Ha így gondolod a pénzt,akkor mond neki,nehogy azt higgye le akarsz lépni.Nálunk is tök ciki volt ,mert én féltem magamnál tartogatni annyi lóvét.Csütörtökön szültem,és még szombaton is bejött,hogy hát ő holnap nem lesz,nálam meg nem volt ott a pénz,pedig tutira arra célzott,mondtam neki,hogy férjecském hétfőn hozza be az anyagiakat,hétfőn korán már ott volt,de ugye férjecském még sehol... :oops: mondom neki,hogy mikor ideér értem a férjem akkor megkeressük.Erre ő hát csak az én kedvemért jött be.Gondolhatjátok,hogy égtem.Így végül megbeszéltük,hogy másnap apa felviszi neki a lóvét magánba...

Szerintem ne parázz,mert annál rosszabb,ha úgy állsz neki a dolgoknak,akkor úgy is fog történni.Tehát vésd jól a kis buksidba,hogy neked sima,gyors és csodálatos szülésed lesz...és képzeld magad elé.Szóval agykontroll. :wink:
Vendég

Köszönöm Gabi! Erre gondoltam én is. Akkor az lesz hogy mondjuk majd neki hogy a magánrendelésén fekeresnénk majd a férjemmel együtt. Így is minden alkalommal célozgat arra hogy kérdezzek ám nyugodtan rá hogy mennyiért válal szülést. Én csakazért se kérdem meg, így annyit adhatok amennyit akarok. És úgye ha gond van sajna nem biztos hogy azonnal kiderül, akkor meg nem jár neki annyi píz (már ha ő hibázott). 2 hónapja járok hozzá 23.000 Ft-ot hagytam nála eddig (kb. 40 pecért összesen) és még valószínű lesz egy NST (5000). Na nem sajnálom ám a pénzt, de sajna mi is abból élünk. :oops: A szülésre félre van rakva a mani, de majd meglátjuk ki mennyit és hogyan dolgozik meg érte annyit fog kapni (szülésznő, doki). Ez egyenlőre még nem legális, tehát hálapénz, amit nem szabhat meg hogy mennyi. Különben az meg hogy nem bízik meg benned (hogy estleg meglógsz fizetés nélkül) egyenessen felháborít, mint ahogy az is hogy előre megmondja az összeget.

madiani

Teljesen igazad van.
Mondjuk,remélem egyébként is rámnézett volna mindennap,hisz fogadott orvosom volt.Amúgy nem tudom mennyire bízik a pácieseiben.
Vendég

Gabi :)
Remélem nem értettél félre.
Biztos hogy nem a pénz miatt nézett Rád, hisz ez a dolga és felelősége is van (mindenhol ott van az aláírása).

madiani

Nem,Ani nem azért írtam.
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?