Sziasztok
Hú csajok Ti mennyit termeltetek!Végigfutottam,hogy miket írtatok,és bocs ha vkinek nem írok,nem jegyzeteltem közben.
Nati
Ne izgulj,nem lesz semmi gond.Szedd a vitaminokat,pihizzél sokat énekelj a pocaklakódnak,beszélj hozzá,símogatsd sokat....
Márti
spirált már vszínű nem is tud feltenni a doki csak ha megjött a mensid,mert már biztosan visszazárt teljesen a méhszájad.Ha 1-2 éven belül szeretnétek még babát akkor úgyse javasolja.Amúgy sok rosszat és jót is lehet hallani róla,ez egyéntől függ,nem lehet tudni a te szervezeted,hogy reagál rá.Én is kérdeztem a dokitól,hogy akkor mit javasolna,ha nem akarok se gumit használni,se gyógyszert szedni.Akkor mondta a hüvelykúpot,de hozzátette,hogy csak akkor,ha nem gond ha becsúszik mégis a babó.
Ani
Türit,papucsot,tusfürdőt,hálósbugyit,ásványvizet,csokit és szőlőcukrot mindenképp vigyél a szülőszobára.A pénz miatt ne aggódj lesz alkalmad odaadni,a doki úgyis mindennap benéz hozzád.
Én kb 5 hónapos kora óta adok neki teát,és csak pici kamillát forrázok le,most meg vettem a gyógyitárban filteres teát (babamosoly),ebben nincs cukor.Gyümilevet pohárból adok neki,de ha elmegyünk akkor használjuk a cumisüveget is.Azért szerintem a nyári nagymelegben biztos igényelni fogja a folyadékot.
Judy
Sajnálom,hogy apácskád messzire megy,én biztos nem bírnám.Mi még a kapcsolatunk elején 3 hónapot voltunk távol egymástól,de akkor megfogadtuk,hogy soha többé nem.De a pénz sajnos nagy úr és a cél szentesíti az eszközt.Végülis a fiúk meg a kiscsaj lefoglalnak,na meg mi is itt vagyunk
.
Chrissyy
Nagyon sajnálom Martrinkát!Normaflort feltétlenül adj neki!
És persze,ha van még tejed,akkor minél többet szopiztasd.