Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

V.Erika: esküszöm, lestelek, nem láttalak! Én majdnem leájultam a lábamról, olyan rosszul voltam. Tömeg, bűz, meleg! De hál istennek fent és lent is rövidre fogták!
Emesém végül is kitűnő lett, azt hittük, technikából nem kapja meg! Kapott jutalomkönyvet, felolvasták a nevét!Hát... nagyon büszke vagyok rá! Majdnem bőgtem! Tudom, dinka vagyok, de hát annyira imádom és tudom, hogy sokat dolgoztunk ezért az eredményért!
Tominak milyen lett? Megkapta végül is az ötöst techinikából?
Szerintem is nagyon jó a strand!

Anikó: hát... nem irigyellek Bendiért! Reméljük, hogy csak front... Holnap 15 fokkal kevesebb lesz már és ez lesz jövő hét csütörtökig!

Na megyek, apa akar egy jutalom mekit a nagylányának és még el döntjük, hogy együtt megyünk e, vagy csak ő hoz e kaját!

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!
Nagy nehezen idejutottam, pedig úgy nézett ki a dolog, hogy már 6-kor tudok irni pár sort, de csak nem jött össze! :?

Szia Ági!
Többieknek: mi ismerjük egymást, egy cégnél dolgoztunk mielőtt babásak lettünk volna.

Annyi mindent irtatok már a tali óta, hogy még egyszer vissza kell olvasnom, hogy tudjak is reagálni valamit :)

Addig is rólunk:
Virág ma volt a mamával a bőrgyógyászaton, egyrészt a nagyon régóta (kb. február húzódó, és utóbbi időben csúnya futószemölcsök miatt), másrészt a kiütések okának kideritése miatt.
Nagyon meglepődtem, mert nagyon megkinozták szegényt, nagyon sajnálom és nem is gondoltam, hogy bármit is fognak vele csinálni. Ráadásul neki is csak azt mondtuk, hogy a doktornéni/bácsi megnézi, fel kell emelnie a kezét, aztán már jönnek is el. Ehhez képest sprével lefagyasztották és lecsipkedték neki kb. 8 helyen. Katasztrófálisan ronda most, tele van a hónaalja sebtapaszokkal, aminek kb. háromnegyedét most fürdés után leszedtem, aztán már amikor nagyon nem birta, akkor abbahagytam, majd a többi leázik a holnapi fürdés után. Ráadásul nem is aludt ebéd után, kint volt sokat az udvaron, utazott sokat hazáig, fáradt, nyűgösebb, nem feszegettem tovább a dolgot. Persze, most még csúnya, volt amelyik el is kezdett vérezni, de majd ezek a pici sebek hamar begyógyulnak (legalábbis remélem).
Olyan rossz, mert az utóbbi időben csak negativ élményei vannak az orvosokkal, rendelőkkel kapcsolatban és sajnálom, hogy "hazudtam" neki, mert tényleg nem gondoltam volna, hogy "bántani" fogják. Most este elmagyaráztam azért neki, hogy alapjáratban a doktorok, a kórházak azért vannak, hogy meggyógyitsanak minket, még ha az fájdalommal is jár.
Végül is a pöttyök eredetére viszont nem derült fény, mert anyósom nem kérdezett rá, szerinte valami allergia.... :shock:

Visszaolvasok és még jövök.

Jaa, még annyi, hogy az egyik szeme fölött a szemhéja fel van kissé duzzadva, nem vészes, de eléggé látszik. Azt mondja nem fáj, nem ütötte meg, szóval egy újabb megoldatlan rejtély.

Hugi

hugodugo

Sziasztok!

Szilvi edb-anyu: én is lestelek, de nem csodálkozom, hogy abban a tömegben nem láttuk egymást. Hallottam, amikor Emesét bemondták, gondoltam, hogy most bizti elérzékenyülsz :wink:
Tomikám is kitűnő lett megint (bemondták :lol: ). Úgyhogy nálunk gyerekpezsgő volt és pizzarendelés! Így mulattunk.

Hugi: Nem hangzik jól ez a lefagyasztásos-csípkedéses dolog. brrrr. szegény Virág, remélem hamar rendbejönnek neki a sebecskéi. Ezek a kiütések, meg szemdagadás nagyon allergiaszagú... A sétálóban a Vega teszten nem voltatok még?

Üdv, V.erika
v.erika

Sziasztok!

Betojok!! Leraktam a gyerekeket aludni, erre hallom Dani kornyikál, behallgatózok és magyaráz meg röhögcsél hozzá. Hát erősen vissza kellett fognom magam, hogy ne röhögjem el magam hangosan.
Délután aludtam egyet a gyerekekkel. Rosszabb volt felkelni, mint reggel fél 7-kor.
Délután még kertben is voltunk.
Most pedig ismét nekivágunk egy éjszakának, már úgy útálom. Úúúútálok úgy lefeküdni, hogy na vajon mikor és hogyan ébredünk. Főleg, hogy most meg lehűl a levegő.

Gratula a kitűnőknek! Büszkék lehettek a gyerekekre (Emese, Tomi)

Hugi!

Húú ez nagyon rossz, ha a gyereknek valamit megmondassz, hogy hogy lesz és nem úgy történik. Szegénynek megreng a bizalma. Átéltem én is ilyet és még mindig pánikolva megyek bármilyen orvoshoz. Reméljük azért javulnak a dolgok.

Anikó!

Bízzunk benne, hogy csak a front "tette" ilyenné Bendit! Van őrület most bőven a gyerekeknél!

Köszönöm a homeós tanácsokat mindenkitől!

Na jó éjt!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Csak gyors a tali albummal jövök:
http://picasaweb.google.hu/cseriviola/B ... Jatszoter#

Remélem meg tudjátok nézni.....

Holnap este próbálok bővebben jönni,sziasztok:ERika

cseriviola

Sziasztok!

Köszönöm a gyógyító energiákat!
Zsócikám már jól van teljesen!
Dórinál se úsztam meg az antibiot. Egész tegnap estig bírtam. Szerda du lázasodott be (39), utána egész csütörtök 3-ig nem volt csak kisebb hőemelkedése, aztán meg hirtelen felment 38,5 felé és nem ment le, meg nagyon fájlalta a jobb fülét. Szerencsére nem egyfolytában és nem sírosan. Így kapja az antibiot, orrcseppet meg C vitamint. Most már csak helyrejönnek. Július 3-án indulunk a balcsira, addig ki kell kúrálnom Őket. Nem értem miért lesznek ilyen sűrűn betegek!!!!! Most fel kell erősítenem a nyáron. Tavaly ovikezdés óta 3x kaptak antibiot. Kicsit sokkalom.

Szilvi!!
Sajnos a Zsóci ujját vmi megcsípte, azért sírt annyira. Kicsit meg is dagadt, mutatta mindenkinek. De adtam itthon calcimuscot és lefekvéskor már nem is volt dagadt.

Lassan megyek mert Én is éjjeli bagoly leszek!
És holnap köszöntjük a Zsócimat 2. szülinapja alkalmából!
Képekkel majd jövők.

Jó éjt !
Sziasztok!
Móni

Kép
Kép
moncsi76

Sikerült visszaolvasnom :)

Anikó:
Remélem legközelebb ti is el tudtok jönni és akkor személyesen is találkozunk.
Mostanában mi is szenvedünk az alvással, mert ha nem tesszük le délben, akkor igaz nem kell neki könyörögni este fél 10-kor hogy aludjon, de késő délután eléggé nyűgike tud lenni, ha viszont alszik délben és én is tudok pihenni (ilyenkor szoktam általában bepótolni a heti alvásigényemet :D ), akkor este fél 11-kor még könyörögni kell neki, hogy aludjon, nem álmos, nem fárad le.

Rita:
A gyógyszerügynökös sztori tényleg dühitő! Mióta van nekünk Virág azóta én is olyan vagyok, hogy hamarabb hangot adok nemtetszésemnek, főleg, ha róla van szó. Húúú, akkor nagyon védem őt, tényleg bármi áron. De nem ez a dolga egy anyának?

Cirmike:
Köszönöm szépen a rétest még egyszer, nekem is nagyon izlett. Motoros találkozóra sikerült elhelyezni a gyerekeket? Az én zuram múlt héten volt találkozón lent Alsóörsön, Virággal eléggé megszenvedtük, de hál istennek már túl vagyunk rajta. Nem szeretem, nagyon nem szeretem, ha motorozni megy.
Örülök, hogy Rékának ilyen könnyen ment az átállás az oviba. Virágéknál is elég hosszú lesz a szünet, egy pár napig biztos jó lesz, hogy itthon lesz, mármint eljátszogat, de egy hét után szerintem keresni, hiányolni fogja a többieket.
Ügyi voltál a teherautóvezetéssel. Elhiszem, hogy már alig vártad, hogy hazaérjetek a meleg miatt is, meg a gyerekeknek a kötöttség miatt is.

Lola:
Nagyon szivesen a fotókat. Szeretek nagyon fényképezni, szinte minden egyes alkalommal, amikor elhagyjuk a házat, a kezemhez ragad a gép, bár most pár napig nélkülöznöm kellett, mert lemerült az összes akksim és nem volt alkalmam másikat venni, igy kényszerpihenőn voltam :)
Az a legjobb, mikor egy ritka pillanatot sikerül elkapnom. Vannak persze kedvenc (saját) képeim is.

Verika:
Tamara sapija nagyon haláli volt, nagyon vagányan volt öltözve. Utólag gondolkodtam, hogy hátha tolakodónak tűntem a csúszkánál, ne haragudj, csak én kicsit ahhoz vagyok szokva, hogy Virágot szinte mindenhova engedjük, nem óvjuk semmitől, ha valamit ki akar próbálni, akkor uccu neki hajrá! Nagyon sokat jártunk pl. kiskorában babaklubokba is, és mégis olyan kis szégyenlős, bújós, de nem nagyon tudok változtatni rajta, de nem is erőltetek semmit, eltellik egy kis idő, akkor már kinyilik ő is.

Betti:
Általában jókedvű, mosolygós, barátkozós vagyok, de néha meg olyan depis tudok én is lenni... Néha úgy érzem itt a világ vége, persze mikor több minden gond van egyszerre.
Én örülök, hogy a csapatban is mindenkire elmondható ez és idegenekként kezdtük és barátokká válunk/váltunk szép lassan, akik segitik egymást mindenféle téren.

Zsanka:
Amikor megláttalak a játszón benneteket, egyből eszembe jutott, hogy régen, anno annak idején milyen sokat jártunk a családsegitőbe is, meg a dózsakerti közösségi házba is, és hogy milyen régóta ismerjük már egymást. Milyen picurkák voltak akkor ők, és azóta nektek megint van egy picurkátok! Lili nagyon édes, tuti a sok haja, bár ezt szinte minden alkalommal "megkapod" az emberektől :) Nagyon ügyi, hogy már forogni tud!

Gabi:
Nem semmi, ahogy kifehéredett a gatyó, tényleg egyedi lett! :D

EBD[/b[b]]-[b]anyu[/b]:
Csúcs a kép Dórikáról, ahogy Emese babával lefényképezted! Na és Bencus mosolya... :D
Jó, hogy rövid volt az évzárótok, gondoltak a hőségre. Nagyon-nagyon meleg volt ma. Amikor viszont reggel megyek (vagyis hajnalban :) ), akkor még néha hűvös van, délután meg nem győzöm cipelni haza a cuccomat.

Kitűnő eredménnyel végzett kisdiákoknak (Emese, Tomi) gratulálok, nagyon ügyesek voltak és természetesen jár a dicséret az anyukáknak, apukáknak is, mivel sok-sok munka van egy ilyen eredmény elérésében. Én biztos pityeregtem volna, mikor meghallottam volna a kiscsajom nevét! Már akkor is könnyes volt a szemem, mikor anyák napi ünnepség volt az oviban! :)

Többgyermekes szülők:
Minden elismerésem azoknak a szülőknek, akiknek kettő vagy annál több csemetéje van, nem egy egyszerű logisztika feladat megszervezni a család napirendjét és teljesen természetes, amikor lemerül minden szülő akksija. Egy-egy ilyen tali alkalmával szerintem a legtöbben feltöltődünk, kicsit mi is kikapcsolhatunk, persze mindeközben fél szemmel figyeljük az apróságokat.

Tali:
Nagyon jó hely ez a máltais játszótér, mert vannak játékok, sok a lehetőség, árnyékos, van mosdó, de tényleg szétszakadtunk egy kicsit. Ha esetleg Cirmikééknél lesz, akkor mi is el tudunk menni, elkérem időben az autót, és akkor ketten vagyunk Virággal egy 5 személyes autóban, a többi hely szabad, tudunk vinni másokat is.

Csoportkép:
Már itthon vettem észre, hogy páran hiányoznak a csoportképről! Meg kellene próbálnunk, hogy legközelebb mindenki rajta legyen.
Délután sikerült vennünk egy árnyékolót az OBI-ban, vagyis este, mert 7-kor mentünk el itthonról (tök spontán, szomszéd tanácsára, mert előző nap ők is vettek). Érdemes volt elmennünk, mert 20 E Ft-tal le volt árazva. Az meg már nem mindegy. Délután kegyetlen meleg tud a teraszon lenni, egyfolytában ide süt a nap, na most már elvileg jobb lesz.

Én Virágnak megigértem, hogy holnap kimegyünk Tatára, megnézzük mi a helyzet ott, lesz valami búcsú, a gyereknapozás a gipsz miatt úgy is kimaradt. De ahogy most néztem a hiradót!! Hááá, benti programot kell keresnem, mert elvileg esni fog az eső :?

Az élményfürdőről én is nagyon sok jót hallottam, hamarosan ki kell próbálnunk azt is, és már hetek óta tervben van egy nagy családi vidámparkozás is.

Nyah, azt hiszem mára abbafejezem magam, kicsit sok lettem. Sűrűbben kellene jönnöm, mert igy mindig egyszerre kell sokat irnom, de mivel ilyen jó idő van, sokat vagyunk mi is kint az udvaron, este fél 10 fele tudok leghamarabb jönni, de akkor sem maradhatok sokáig, mert reggel korán kell ugye kelnem. De valahogy majd megoldom.

Jó éjszakát mindenkinek!

Sziasztok!
Hugi

hugodugo

Sziasztok!

Zsanka:
gratula Lilike forgásához! Nem semmi a nőci! Bence is nagyon korán kezdte ezeket a mutatványokat! A kórházban úgy hozták ki szoptatásra, hogy mesélték, hogy az oldalára fordult a két napos gyerekem! Kész voltak tőle! :)

Hugi: nem baj, ha hosszan írj, írj csak! :) Szegény Virág - bőrgyógyász! :( Anyós-nem megkérdezés! :) No comment! Így a szemhéj miatt, lehet, hogy tényleg allergia. Lehet tejtermékre, egyéb ételekre, növényekre, esetleg lisztérzékenység? Az utóbbira lehet venni patikában vizsgálót és otthon házilag meg lehet nézni. Ajánlom dr. Sipos Évát (asszem mint írtam korábban, van neki magánrendelője Dózsakertben), jó allergológus!
Futószemcsire: nekünk is ezt párszor eljátszották Emesével és én mondtam, hogy többször nem teszem ki ennek. Különben a sebek teljesen begyógyultak, kicsi fehér pötty látszódott ott sokáig, de lehet, hogy már az sem.
Nekünk Rákóczi ajánlotta a Thuya golyót, homeos. Asszem kb. 3-4 napig kellett szednünk, teljesen elmúltak tőle és azóta sem jöttek ki, soha!! Szóval ajánlom figyelmedbe! Nézz esetleg utána a neten, hogy milyen higításban kell szedni! De dr. Sipos Éva ebben is tud segíteni!

Köszi mindenkinek gratulációt Emesém miatt (és Tomi miatt). Tényleg elérzékenyültem, mikor olvasták a nevét, fent is, mikor megkapta a könyvet. Alig vártam, hogy kiérjünk és felhívjunk mindenkit, apát sírva hívtam fel! :oops: De ő is nagyon büszke a lányára!
Bocsi Erika, hogy utána én már teljesen paffon voltam, nagyon örültem, hogy Emese mégis kitűnő lett, nem tudtam figyelni a harmadikosokra, de nagyon gratulálok Tominak, nagyon ügyes, hogy minden évben eddig kitűnő volt.
Igaz, hogy Emese még elsős, de nagyon sok munka volt ebben, tényleg.Neki is, meg nekem is.
Az osztály átlaguk az alsó tagozaton nekik lett a legjobb 4,8 (!). Édes szívem! Annyira imádom!!! Húgoméknál aludt, nemsoká jön haza.

Gabi: nagyon aranyos lehetett Dani, amint szórakoztatta Gergőt. Ez nálunk is így szokott lenni! Dórika most már tudja, mitől nevet Bence és mindig csinálja neki, hogy nevessen! Olyan édesek!
Reméljük nálatok is lassan véget ér ez a hülye időszak!!!

Fos idő! Majdnem kivitte az ablakokat a szél! Nemsoká pedig elindulok a tescoba!

Sziasztok, szép napot!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, Cserieri: szuperek a képek, megnéztem és mentettem is! Köszönjük!!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Nagy -nagy gratula a kitünőre végzett Emese Flórának és Tomikának!

Neharagudjatok hogy ha nem tudok mindnere reagálni,tegnap egész nap ástuk az alapot a betonozáshoz.Tele van betondarabokkal,cserepekkel téglával a föld.Alig lehet haladni.Reggel azthittem nem birok felkelni,kicsit elszoktam már a nehezebb fizikai munkáktól.

Hugi/Erika!Nagyon szupik a képek.
Virág eltörte a kezét?Szegényt jól meg kínozták.

Ági!
Üdvözöllek.Mesélj magatokról.Szivesen megnéznénk a gyerkőcöket.

Moncsi!
Jobbulást a csajaidnak.Balcsiig tuti megerősödnek majd.

Gabi!
Reméelm mihamarabb vége lesz a siralmas éjszakáidnak.
Danid nem azért nem akar aludni délután mert reggel későn kel?Nekem Isti ha nyolc után nyitja ki a csipáit,akkor aznapra el is felejthetem a szunyáját.
Sogornőmék azt csinálták hogy pár napig keltették reggelente a leányzót,mert későn kelt igy nem aludt ebéd után,Emiatt ultra-extra hisztis volt.Azóta alszik ebéd után,estére se hisztis és időben alszik vacsi után.
én sokszor azt hittem hogy milyen jó hogy nem alszik Isti elég sokszor ebéd után,mert este fél perc alatt kidől.nem tépi órákig a hajamat.Azóta megfigyeltem hogy sokkal nyugtalanabbul alszik ha nem aludt délután,és éjjel tuti közénk kerül.és megy a maratoni hajazás.Most is hajazik a hátamban.Ha leülök ő rögtön letámad. :shock: :lol:

Emeseanyu!
Édesek a picik.Elnézve a rengeteg játékaitokat,te is pakolsz egész nap utánuk.Anyu mondja mindig "én a te helyedben csak este raknám el a játékokat".Mindig mondom hogy utálok legóba lépni vagy törpökbe,a legjobb mikor alszik a gyerek én meg rálépek egy sipoló,bezsélő,nyihogó őrült "lakosunk"-ra. 8)

Megyek megpróbálom elaltani a manót,aztán irány a földmunka.

Milyen rossz idő lett,tegnap még pancsolni is tudott az Isti.

Betti

Kép
berna23

Sziasztok!

Hihetetlen milyen ramaty egy idő van! Délelőtt csavarogni voltunk Virággal, egy-két boltba, könyvtárba beugrottunk, amig apa dolgozott.
Össze is találkoztunk (EBD) Szilviékkel :)

Szilvi:
Még ott, a Tescoban megkérdeztem ezeket a golyócskákat, volt is, bár hirtelen kezdtem kétségbe esni, mert megkérdezték, hogy hányasat kérek, nekem meg fogalmam sem volt róla. 15-öset vettem, kikerestek egy kis füzetecskében, hogy melyik való szemölcsre. Remélem jót vettem! :) Ott azt mondták, hogy napi 3x5 db az adagolása, de te kevesebbet emlitettél. Hogy kell pontosan ezt használni? Ne haragudjatok, de még soha nem vettem homeopátis szert, van egy ismerősöm, akinek szintén a Rákóczi a háziorvosa, de kb. ennyit tudok a homeopátiáról :)
Olyan nyugodtak voltak a gyerekek most is a boltban! A picik szépen elücsörögtek a bevásárlókocsiban. Bezzeg Virág! Egyfolytában csak rohangál :)

Betti:
Virágnak múlt héten pénteken vették le a gipszét, négy hétig volt rajta, eltörte a könyökét, ráadásul pont a jobb kezén. Kicsit nehéz időszak volt, főleg az elején, de egy hét után műanyag gipszet vettünk neki, az nem volt olyan nehéz. Itthon mászókázott egyik este, és ugrált lefele. Apa volt kint vele, de pontosan ő sem nézett akkor oda, amikor megtörtént a baj. Nem ugrott magasról, csak a második fokról, de a harmadik ugrásnál rosszul érzekett és pont a kezére esett rá. Egy hétig gipszsin volt rajta, de az is sikerült egyszer eltörni, mert unokatesóval akadálypályásat játszottak a mamánál és megcsúszott a parkettán. Gondolhatod! Tiszta aggódás lettem egyből. Berohantunk az ügyeletre, de hál istennek csak a gipsze törött el, a törés nem mozdult el.
Amikor levették akkor szinte rögtön tudott mindent csinálni vele, csak teljesen behajlitani nem ment, meg csavarni nem tudta, de hát ezek érhető dolgok. Tegnap óta megint gyűrűzik, minden olyan, mint régen :D

Kitartás a nagy munkákhoz, elég fárasztó tud lenni. Tudtok valamit csinálni? Itt esik.

Verika:
Milyen ez a Vega teszt? Még nem hallottam róla.

Most megyek, Virágnak megigértem, hogy sütünk valami sütit, valószinűleg túrósat, keresek hozzá valami jó kis receptet.

Sziasztok!

Jaj, még Áginak akartam irni tegnap is, hogy ebbe a fórumba sűrűbben kell majd jönnöd, mert itt tényleg pörögnek az események :D (hál istennek)
(még annyit, hogy EBD-Szilvivel tök közel laktok egymáshoz!)

hugodugo

Sziasztok!

Moncsi: j
obbulást a lányoknak! Szegények... de remélhetőleg meggyógyulnak a nyaralásra! Előre is boldog születésnapot kívánok Zsócinak (ha esetleg nem jönnétek addig). Képet igen, várunk! Mit kap ajándékba?

Hugi:
nem baj, ha 3*5 golyót adsz neki, szépen szopogassa el. A lényeg, hogy ha tudod, a kis kupakját tekerd és a kupakba nyugodtan tekerj bele 5 szemet és kapásból a szájába pottyantsd! Az a legjobb (szülésznő mondta a kórházban). De ha nem megy, tekerd csak a kezedbe és úgy a szájába. Felolvaszthatod vízben is, ha úgy jobban megy, kb. fél óra alatt olvad fel. Előtte, utána fél órával ne egyen, ne igyon, ha lehet. Egy órával előtte, utána ne legyen a szájában mentolos (pl. rágó, fogkrém), mert ezek semlegesíthetik a hatását.
Ja, ha egy mód van rá, elektromos készüléken, készülék közelében ne tartsd!
Szerintem adj nyugodtan háromszor egy nap neki, mondjuk kedd estig, aztán abba is hagyhatjátok. Majd meglátjátok a hatását!
Én esküszöm erre! Persze nem minden homeos sem jött be nekünk, de ez pont igen!!

Honnan tudod, hogy közel lakunk Ágiékhoz?! :)

Betti:
ó szegények, nem semmi ami munkába most vágtatok! De meg lesz az eredménye, az biztos! Akkor most szocpolt tudtatok intézni, vagy nem?
Hajról tényleg jó lenne valahogy leszoktatni Istikét. Vajon hogy????!

Köszi, Hugi, igen, elég nyugodtak voltak a boltban. Pedig Dórika már tök éhes volt. Elmentünk a tesco után a két mamámhoz, de csak rövid látogatás volt, aztán anyósomékhoz ugrottunk fel és ott marasztaltak ebédre. Most értünk haza.
Ramaty idő van, pihenős! :(

Sziasztok

Szilvia

Ágiékkal mi a helyzet?? Kórházban van már esetleg? Remélhetőleg minden ok velük!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, nálunk délutáni alvás: nekem még általában kétszer alszik Dórika, még ha 8-kor vagy később kel is fel. De van amikor csak egyszer. Általában az alvások 1-2 órásak. Kevesebb nem szokott lenni.
Én meg sem tudnám vele tenni, hogy már nem teszem le, mert van, hogy lefekszik magától és elalszik. Én meg nem akarom kínozni sem.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Hugi: szuper, hogy ennyi árengedménnyel tudtatok árnyékolót venni!!
Felnőtt ruháknál mától vannak akciósak (amiből kevés darab van) a tescoban, gyerekből holnap!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ááá, megint kimaradt valami. Igen, Hugi, jó a 15-ös is a gyógyiból!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Köszönöm a szíves fogadtatást...

Hugi!

Ok, megpróbálok sűrűbben jönni..Most alszanak gyerkőcök fahájas csiga meg kel(legalábbis remélem, hogy jól viselkedik a letakarás alatt és szép csigabigák lesznek belőle..)Mostanában áéllandóan sütnék, nem tudom, hogy mi ütött belém..
Köszi a számot, jó volt, sikerült beszélnem a béresekkel...Azt viszont már nem tudtam elmondani, hogy Bius is ziszta őpötty, az egész teste tele van, doki nem mondott rá semmit.Mert mi ugye megint betegek voltunk, fülgyullads meg hurut. Védőnő azt mondta, hogy valószínüleg a vírustól van, mostmár kezdenek elmúlni, hogy szedte a csajszi az antibiót..

Teljesen el vagyok keseredve én is az idő miatt, bár apának el kellett mennie szobát festeni, de jó lett volna délután k9inézni a Csónira..Remélem legalább jövő héten jó idő lesz a Víz-zene-virág fesztiválra..

Betti!

Köszi neked is. Majd próbálok feltenni a gyerkőcökről képeket..
Mi Sárberekben lakunk, Biusom nagyon rosszcsont csajszi, szerintem vagy 3 fiú bújt el benne. Kis sajtkukac, nem tud megülni egy helyben, és nem tud sétálni sem, csak futni..De amúgy egy kis vigyorgós-mosolygós kis tünemény.. Antika(apuci után..) pont egy hét múlva lesz fél éves, ő mostmár jó baba, mindíg nevet, mosolyog. Imádja a Biust, amikor bohóckodik neki, mindíg nevet, szeretnek nagyon együtt pihizni, szereti figyelni, ahogy Bius játszik.Az első két hónap elég kemény volt vele, hasfájós volt és minden órában fentvolt éjjel, alig aldt el, már ébredt is vissza és visított.Napközben sem volt különb a helyzet, mindent kipróbáltunk, de nem hatottak, egyszercsak magától elmúlt ez a korszak.Most is fentvan éjel 2-3-szor szopizni. Mostanság kicsit megint nyügi, mert már kijött az első fogacskája és már jön mellette a második is, most ezzl szenved. biusnál úgy bújtak ki, hogy észre sem vettük, csak amikor már koccant evésnél..

Kép Kép
joosneagi

Eagleszem!
Bocsi nem tudom a keresztneved...
Igen, a babamama tudakozón fórumoztam, vagyis még most is, de nem túl aktív a csapat.. Onnan ismerem az Ágit is (Dorka és Levi pocakbaba anyukája), de ő sem jelentkezett mostanában, remélem nem maradtam le Levi baba érkezéséről...

Köszi a vonalzós infót, próbálkozom vele..

Ági

Kép Kép
joosneagi

Holnap APÁK NAPJA!!!! (már annak, aki tartja, nálunk apa és apukám nagyon örül egy kis meglepinek).

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Bianka

Kép Kép
joosneagi

Kép Antóka

Kép Kép
joosneagi

sziasztok!

Gabrielldaniell,
mikor tudnánk elmenni a csomiért? És pontosan hová? Ma már nem, de holnap jó lenne. Hétfőn megyünk nyaralni, legalább nem kéne külön vizet vennem... :D

Emesének és Tominak gratulálok a kitünő bizonyítványhoz, csak így tovább a diplomáig :lol:

Szilvi és Lola, köszi a dícséretet a smink miatt :oops: próbáltam magamnak valami arcot "rajzolni", a költözés, Apa elutazása stb stressz lerakta a bélyegét az arcomon... :?

Betti,
kitartás az építkezéshez, milyen jó lesz, ha vége lesz... :wink:

Ági,
üdv közöttünk! Szilvia vagyok, Kisfiam Áron 11 hónapos lesz. Eddig az Obinál laktunk, egy hete költöztünk a kresz park melletti tízesbe.

V.Erika,
szegény, úgy rohantál a strandon :D Hogy éreztétek magatokat? Mi kimentünk tegnap is, akkor már többen voltak. De melegebb volt. Én is lecsúsztam a csúzdán :evil: Azon a kék szörnyűségen soha többet!!! Lezúzta a könykömet, most is fáj, de a mi még rosszabb, nem kaptam levegőt, úgy jött az arcomba a víz....nna mindegy .Nem nekem való már :lol:

Ja, Szilvi,
gondolom Te is kiakadtál a tescoba...mi is odamentünk hogy majd jól vásárolunk Áronnak, erre közlik, hogy menjünk vissza holnap, mert még nem értek oda az árazással.....hát basszus egy szerencsétlen droid árazta kézzel át a ruhákat, és még csak a nőieknél tartott.... én is felpróbáltam néhány gatyát, de a legkisebbek is úgy lógtak rajtam, fel tudtam venni őket kigombolás nélkül....hát holnap a gyerekosztályon körbenézek magamnak...

Most ennyi, mert megyünk szülinapozni. Kertibuli :shock:
Megpróbálok holnap még jönni, mert hétfőn elutazunk. Jól kifogtuk a remek időt :evil: ...
Szép hétvégét,
Szilvia

KépKép
szilvia1981

Szilvi: hát igen.. rohadtul kiakadtam, hogy mára volt meghirdetve az akció és még nem volt. Volt olyan gyerek póló, rá volt írva, hogy 850 (papírmatricával), leszedtem a matricát és 550 (!) volt eredetileg! :) :twisted:
Holnap reggel egyedül én is átsétálok és körülnézek. Mondjuk mindháromnak van minden, bár Emesének farmer nadrág nagyon kéne kettő is, de az nem volt ma sem.

Annyira röhögtem, hogy kerti buli, már bocsesz! :) Anorákot vigyetek!

Nagyon jó nyaralást és pihenést kívánok Nektek!!!!

Arcot rajzolni: na ne má... olyan aranyos csajszi vagy! Persze, most soknak tűnik a gond, de attól fogsz megerősödni! Biztos nagyon erős a kapcsolatotok és ki fogja bírni ezt a "kis" időt, külön!!

Ági: nagyon aranyosak a gyerkőceid, Bius első ránézésre (meg másodikra is :) ) inkább Rád hasonlít. Antika meg Antira??

Na megyek, filmet nézek a lányokkal (kutyaszálló), Apa meg a fiacskájával alszik épp!

Szilvia

Köszi a gratot Emeséhez!

Kép
Kép
Kép
emesedora

EBDanyu!
Köszi az infót homeopátia ügyben, ma este már kapja is. Nem értettem a gyógyszertárba, hogy mi akar lenni a higitás, de ezek szerint lehet folyadékban is. Lehet hogy inkább igy próbáljuk ki.
Annyira lestelek még titeket, hátha a pénztáraknál meglátlak, mert meg akartam kérdezni, hogy melyik kell pontosan, de aztán biztam benne, hogy jót adtak és ezek szerint tényleg.
Az árnyékoló 50 E Ft lett volna, igy viszont "csak" 30 E volt. Tényleg muszáj volt valami, egész délután meg lehet sülni a teraszon.
Azért tudom, hogy közel laktok Ágiékhoz (a két Ágit valahogy meg kellene különböztetni.... :) ), mert amikor a máltain kérdeztem merre laktok, akkor emlitettem, hogy ott ismerek egy kisebb játszót. Hát az a kisebb játszó Ágiék háza mögött van.
Nálunk csirkekrémleves volt (zacsis), meg bolognai, mert olyan későn értünk haza a csavargásból, hogy másra nagyon nem lett volna időm. Holnap vagy resztelt máj lesz (Virágnak csak annyit mondunk husi :) ), vagy halacska. Mind a kettőt imádom.
Igen, holnap apák napja, az oviban tartották is. Konkrét ajándékkal én nem készültem, lehet hogy megmondom Virágnak, hogy rajzoljon valami szépet apának és papának, meg lehet hogy akkor holnap lesz a sütisütés :D

Ági:
ma nekem is süthetnékem van, de még nem körvonalazódott mi is lesz pontosan. Kiporszivozók, meg kiteregetek, hátha közben jön az ihlet :)
Bius pöttyei tényleg lehetnek virustól, egyszer volt Virágnak is, de hamar elmúltak. Most ezek mitől jöttek elő?? De a Fenistil cseppeknek és a Calciumuscnak köszönhetően már eltüntek.
Virág is észrevette az autóból, hogy a Csóni-tónál rendezvény van, de mondtam neki, hogy ilyen ramaty időben oda sem tudunk elmenni.
Nagyon hamar kijött Antó baba fogacskája! Virágnak ilyen korán még nem volt.
Miután voltunk nálatok, meg a máltain is sok pici baba volt, természetesen Virág megint elkezdte emlegetni a kistesót.... Úgy sajnálom szegényt :cry:

Megy a Grease a TV2-n!!!!!! Imádom! Meg a musiceleket, azokat is rettentően!!!! Üvölt a tévé :lol:

Moncsi:
Remélem én is, hogy indulásra minden okés lesz a gyerekekkel! Na és hogy az idő is kedvező lesz.

Szilvi:
Ti hova utaztok? Jól kifogtátok az időt ti is a kerti partihoz! Jó melegen öltözzetek! Szomszédban is most ünnepelnek valamit, több mint 20-an itt vannak, kerti bútorunk ott van kölcsönben :)

Most megyek, kezdem a porszivózással...

hugodugo

Sziasztok

A péntek nekünk is jó eddig, Máltaira kb 5 re érnénk oda. Htétfőn v kedden tudom tutira mondani, hogy jó e. Kocsink elvileg nem lesz.

Lola
Voltun a Sugár Gabinál, nagyon tetszett. Timi tök élvezte, és szerintem nem olyan vészes áron van. Eddig úgy néz ki 3 napot fog ott lenni.

Na most ennyi, bocsika hogy ilyen karcsúra sikeredtem.

Laurának boldog névnapot kívánunk mi is.

Üdv Lívia

Kép
slivia

Hugi!

Itt sok minden le van írva a homeopátiás szerekről:
http://home.tvnet.hu/~a3807/index.html

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Köszi! Már nézem is.

hugodugo

Sziasztok!

EDBAnyu!
Aranyos vagy hogy hiányoltál,jelentem még egyben!!! :lol: Kedden megyek dokihoz és akkor lesz uh-is nézi a hegvastagságot,meg hogy mekkora már Levi baba,azt mondta hogy ha 3500g feletti akkor nem szokátk engedni a term.szülést,annál aki az elsővel császáros volt :cry: ,de én ezt kicsit hülyeségnek tartom,mert Dorkával is annó azt mondták hogy 4000g már a 37,héten és 37+1 napra lett meg 3230g-al :? ,tehát ha ez a hülyeség miatt nem szülhetek term úton ,akkor kiakadok!!!
Angiék is jól vannak,a héten talztunk a játszin,Csanád is szépen növekszik,Julcsi várja már az ovit,pont a Dorka melletti szekrényt kapta :P .

Cirmike!
Ma láttam Rolit az Intersparba a nagyszülőkkel,és pont a tisztiószereknél voltunk,és ő határozottan mondta a nagyinak,hogy a Duck wc tisztitó nagyon jó :lol: 8) .
Suli hogy megy?mondtam anyunak is hogy nyitsz szalont,és mondta hog yakkor már be is jelentkezik hozzád :)

Ági!
Üdv.itt is :lol: ,pont ma írtam a másik fórumra is!Jó hog yide is írsz,bizony itt pörögnek az események,sokszor mire végigolvasom el is fáradok,és nincs kedvem,időm írni.

Zsani!
Jó hogy belevágtatok a házvásárba,fel fog az a környék lendülni.mi is nézegettük,csak ugye az a baj,hogy oda csak kocsival lehet kimozdulni gyerkőcökkel,de nélatok ahog yolvastam ez meg van oldva!!Jó lett a gyerekszoba.Már mi is megcsináltuk,jöhet Levi!Kimostam a ruháit,kifertőtlenítettem a cuccokat,babakocsi összerakva,már csak az én kórházi cuccaimat kéne összerakni...Dorkát meg lesni kell ,mert lopkodja öcsi ruháit,és öltözteti a babáit :)
Kicsit-nagyon félek tőle mi lesz ha Levi otthon lesz már,az éjjszakákat hog yoldom meg,nem keltik e fel egymást a gyerekek....

Lola!
Múltkor írtam neked Somával kapcs-ban,de mire megírtam dorka elnyomott valmit is összement a monitor,és kitörölt mindnet,ááánem lettem ideges rá!!!Minden rendben azóta Soma kukijával?Nem lett belőle baj?Fertőzés?Nekem azt mondta a vesegondis nőci,ha Dorkának piros ott,akkor bepantent,meg neugranormot keverjek össze és azzal kenjem be,használni szokott neki.

Ha jól olvasom most péntekre szerveztek megint talit a Máltain??Ha igen akkor ha még egyben leszünk és lesz kocsim,akkor mi is elmennénk,és megismerhetélek titeket(akit még nem ismerek).

Dorka ma anyuéknál alszik,kicsit mentesítettek,anyu aggódik,nehogy ez a front beinditson valamit,így lenyúlták a lányom :lol: ..Mondjuk ma 8-13-ig suliba is voltam,na az nem esett jól...

Szép estét
Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Szilvia1981!

Holnap olyan fél 4-ig tuti itthon leszünk! Reggel a kisebbikem már 8-kor (legkésőbb) ébresztőt fúj, így onnantól bármikor jöhettek. Privibe írom a címet!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Először is Ági (mi legyen a megkülönböztetőd?) üdv a topikban, Nekem 2 lurkóm van: Soma 6,5 éves, Noé 11 hós, Újvárosban lakunk, de sokáig Sárberki lyány voltam...
Mennyire tudtál visszaolvasni egyébként? Kislányod nagyon édes pofa lehet, a képről nem tűnik egy sajtkukacnak... kisfiad mosolya nagyon cuki, tetszik! Hát a korkülönbség nem sok Nálatok, úgyhogy gondolom vannak helyzetek! :D
Mi az a babatudakozó, sosem hallottam!

Körkérdés: ki hogy talált erre a topikra amúgy? Én tisztán emlékszem, hogy hogyan, de kíváncsi vagyok Rá a többiek hogysmint?

Szilvianyu!
A legjobban a tv-szerelős kép tetszett, jót vigyorogtam itt magamban! Dórid szemén látszik a huncutság, hogy valami olyasmit csinál, amit nemigen szabadna! :) Mit kap a szülinapjára egyébként? És Bence?
Emesének hatalmas gratula a bizihez, meg persze Neked is, szép kis meglepi volt!

Cseriviola, a Te képeid is szuperek, végignéztem, megint jó sokat kattintgattál!

Hugi: futószemölcsnél majd írdd meg, hogy bevált-e, ezt én is megjegyzem, meg amit Anikó tett be linket, elmentem a kedvencek közé (sosem lehet tudni mikor kell)!Ja, Zsankáék Mátéja nemrég kapta el az E.gomi fürdőben és láttam a Picasán, hogy Ti is voltatok, nem lehet hogy onnan hoztátok haza????

Lívia!
Megírod, hogy mennyire jön ki egy nap a Családi Napközibe Gabiéknál?

Ági!
Levidnek utólag boldog 0. névnapot kívánok. Írj, hogy mi van Veletek, mert már izgulunk...
(régi telómban benne volt a számod, de most nézem, már nincs... Valakinek nincs m eg esetleg? Dobjon már egy sms-t Áginak, hogy mizu?)

V.erika!
Neked is és Tomidnak is jár a gratuláció a bizihez, tök szuperek vagytok! Tomid mennyit tanul egyébként naponta? Magától vagy segítesz Neki...

Apák napja holnap? Na ezt nem tudtam... sz.tem Soma is rajzolni fog gyorsban reggel akkor! (Bár sz.tem férjem sem tudja, hogy most van...)

Mi ma amúgy ballagáson voltunk (nem Tb-n), az is kertipartis lett volna, de hát elmosta az eső sajna. Röhej hogy 20 fokkal kevesebb volt ma mint tegnap...

Betti, Te is ástad az alapot? Nem semmi csaj vagy... de milyen jó érzés is az amit az ember a saját erejéből tesz, nem??? Büszkék lehettek majd, ha felépül, mégha kicsit "belehaltok" is, ahogy mondtad!

Moncsi, ott a játszón csípte meg valami Zsófidat? :shock:

Na elküldöm, nehogy elszálljon.

lola77

Na közben írt régiÁgi is... (bocs, hogy így írtam!)
Húúúú pedig drukkolok, hogy sikerüljön a term. szülés és beszámolj a kettő közti különbségről!
Hát Dorka is elég hamar kibújt, sz.tem a talin nem leszel már ott... :lol: :wink:

lola77

Na megírtam a privit Szilvinek, mert még elfelejtettem volna!

Betti!

Jó kis fizikai munka! De majd milyen büszkék lesztek a művetekre.
Az alvás témához! Mivel Dani 12 órát alszik éjjel, többnyire egyhuzamba, így ugye 12 óra van neki fentlét szempontjából. Úgy szoktam számolni, hogy 5 óra fentlét után próbálkozom az alvás témával nála, 2 órát szokott aludni és után még marad 5 óra ismét fentlét. Kellene is neki, mert látom rajta, hogy fáradt de valami miatt nem akar aludni, hogy fél hogy lemarad valamiről, vagy nem tudom. Na mindegy a héten azért működött a dolog úgy ahogy, ma viszont nem akart. Sőt most este sem nagyon, de aztán betettem az ágyába és lefeküdt egy darabig magyarázott, kicsit koppant itt-ott az ágyban majd elaludt.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Ági!

Már a finishben lassan. Ez az Uh-s súlybecslés nagy humbuk (lehet nem így kell írni :lol: ). Nekem is Dani születése előtt 2 nappal nézték és fél kilóval alábecsülték. Gergőmnél is állandóan saccolt a dokim. Tényleg bosszantó lenne, ha egy ilyen baki miatt nem szülhetnéd meg. Nagyon szorítok, hogy legyen lehetőséged megtapasztalni ezt a formáját is a szülésnek.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

EDB anyu!

A képek nagyon jók ismét! A Barbie "lopós", a lábról levevős mosolyos és mindegyik!

Lola!

:( a kerti parti miatt. Tényleg ramaty idő van és az is lesz kb péntekig. Persze ha hihetünk az előre jelzésnek, mert most hétfőtől kánikulát mondtak aztán....

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Lola!

Nekem a húgom ajánlotta a babanetet és a babaszobát, mikor Bendit vártam. Eleinte csak olvasgattalak titeket (melóban :) ),
aztán én is elkezdtem irogatni. Többek között szavaztatok, hogy mi legyen Bendi neve :D .
Aztán pár hónapig nem voltam, mert még nem volt otthon net. De utána újból bekapcsolódtam. Emlékszem, (csak arra nem, hogy kivel történt), hogy összetört egy Renault, mikor nyaralni mentek.

Emesének és Tominak gratula a szupi bizihez! Csak így tovább :D.

Ági
Van 56-os méretben egy édes napozóm+1 kantáros rövidnacim. Még Bendi hordta (a napozót nem), Matyi meg őszi baba, így átnőtte :lol: . 74-es cuccokban nyomul már.

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Laptetőőőőőőőőőőőőő!

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Rólunk!

Délután apa elment dolgozni (tizenkettőzik), aztán Gergő is elaludt és Danival elmentem egyet közösen fürdeni. Még mióta Ő van, egyikünk sem fürdött vele. Gondoltam akkor ez lesz most a közös időtöltés. Nagyon tetszett neki. Én korábban kiszálltam, hogy megtörölközzek és felöltözzek mire Ő is ki akar jönni. Hát felsőt már nem volt időm felvenni, csak a szopis melltartós sikerült. Miközben törölgettem, nagyon cibálta a melltartómat, majd valahogy ki is kapcsolta és az édes drágám mivel látta az öccsétől, Ő is a cici felé hajolt, de csak a száját érintette hozzá, de utána mintha kicsit elszégyelte volna magát. Én meg gyorsan odaszorítottam magamhoz. Édes drágám!

Ma amúgy nagyon sírós napja volt mindkettőnek. Ez a hülye idő!

Az ebéden is meglátszik a sietés! Kápis- és krumplis tészta.

Na megyek még böngészgetek kicsit, aztán a héten először lefekszek emberi időben aludni!

Jó éjt!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Gabi, hát de éééédes lehetett a kisnagyfiad, komolyan!Annyira utánozni akarta, amit az öccsével szoktál.... de drága! :!:

Anikó!
Igen, emlékszem a szavazásra! :D Szegény Cserivioláék szenvedtek balesetet, pont akkor is volt tali a csóni tónál, én ott tudtam meg! :cry:
Laptető: el ne áruldd párodnak! :lol:

lola77

Sziasztok!

Nekem a barátnőm ajánlotta annak idején, hogy van babaszoba, babanet és mikor körülnéztem ezen az oldalon, döntöttem el, hogy elindítom ezt a topikot! (igen, biza, én nyitottam). Sokáig aktívan írtam, aztán olyan helyre kerültem dolgozni, ahol nem volt, meg itthon voltam Emesével gyesen, és akkor még itthon sem volt netünk. Anyuéknál tudtam csak időnként. Kb. egy éve ismét aktív vagyok!

Ági01: örülök, hogy még egyben vagytok, azért jó lenne még legalább két hétig bent lenne Levike! Szerintem nem elsősorban a baba méret dönt arról, hogy milyen szülésed lesz, hanem a Molnár fődoki (hiába van dokid), illetve fontosabb szempont a hegvastagság. 4 mm alatt semmiképp nem engednek szülni, 2 mm-nél azonnali császár! Nekem részletesen elmondta annak idején a dokinőm, hogy mi történhet velem és a babával, ha szétválik a heg... na akkor eldöntöttem, hogy semmiképp nem fogok harcolni a sima szülésért, annak ellenére, hogy jó lett volna megtapasztalni, de a baba élete és az enyém is, fontosabbnak bizonyult. Különben itt Tbányán még nagyon kevés esetet hallottam császár utáni sima szülésről!

Hugi:
mikor taliztunk a boltban, mi már pénztár felé mentünk, úgyhogy azért nem taliztunk utána. Anikó által ajánlott oldalt nézegesd csak, jó. Szerintem nem fogsz mellé lőni a homeopátiával. Barátibb, mint az állandó szemölcs levétel. Higítás nem azt jelenti, hogy vízben oldani, hanem van ez a szám mögötte, pl 15 ch, ez jelenti a higítást, erősséget. Van 5 ch, 9 ch, 15 ch, 30 ch (amit én ismerek). Minél alacsonyabb a szám, annál erősebb, minél magasabb a szám (30), annál nagyobb a higítása.

Anikó, Lola:
Nektek is köszi a gratot Emesémhez!

Anikó:
laptető, hurrá! :) Kedvet adtál arra, hogy megint visszaolvassak kicsit a régi oldalakba, főleg akkor, mikor nem voltam annyira aktív.

Lola: merre jártatok ballagáson? Apák napja június minden harmadik vasárnapján van. Nekem kifejtik rosszallásukat a család apa tagjai, ha még annyit sem vakkantunk oda, hogy boldog apák napját! Hiú egy bagázs! :)
Ajándék: még fogalmam sincs. Dórikának ma nagyon tetszett egy hatalmas (legalább 1 méteres) kutyus a tescoban. Aranyos a kutya, meg ő nagyon kutyus mániákus, na de két szobába öt ember mellé!! Édes, ha meghall fent egy kutyát, hogy lent ugat, már szól, hogy vau, meg ha meglát lent egyet, már menne simizni.
Majd meglátjuk. Ezen a tolós bicón is filózom, mindenkijét el akarja venni a játszón, de nem tudom, nem nagy e már ő hozzá. Jó, mondjuk jó lenne Bencének utána, de fingom sincs, hogy őt érdekelni fogja e.
Azt már eldöntöttem, hogy valószínű a két kicsinek együtt tartom a buliját, három hét van csak a szülinapuk között. Gondoltam, egész család, két torta. Szerintem ari lenne.

Gabi: aranyos lehetett Dani a cicis sztorival. Néha odatettem Dórit, mikor szopizott Bence, azt sem tudta, mit kell csinálni. Viszont tök sokszor kérte, hogy nyomjak a kezemre tejcit és lenyalta. Fene az ízlésüket!

Nekem körkérdésem: máshol aktív fórumozók vagytok e? Én itt a 2008. augusztusibak kezdtem pár hónapja írni, de nem ennyire aktívan, mint itt. Csak érdekelt hasonló korú gyerkőcök fejlődése, mint Bencém. De talikra nem járok (főként pestiek), nem is szeretnék.
Többiek?

Na megyek, Emese nézi az Éjszaka a múzeumban 2-t, picik már alszanak, apa is kidőlt, addig böngészek én is kicsit.

Jó éjszakát

Szilvia

UI: Ancsa: mi van Veletek azóta, ha olvasol minket??

Kép
Kép
Kép
emesedora

Éjszakai baglyok tábora! :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Lola:
Én ha jól emlékszem még vkhajnalkától tudtam meg, hogy létezik egy ilyen oldal, de eleinte én is csak olvasgattalak titeket. Aztán mikor már itthon voltam Virággal, apa ugye sokat dolgozott (most is! sajnos), kezdtem kissé besavanyodni, mert Felsőgalla nem arról hires, hogy nagyon barátkozós emberek lakják és igy beszálltam én is.

Jaj! Ez a laptető! Annyira nem szeretem! Mindig elfelejtem mit olvastam az előzőn!

Ági:
Szoritok én is, hogy minden rendben legyen a szülésnél, főleg, hogy természetes úton sikerüljön. Lehet hogy akkor Levi baba sem marad végig a pocakodban.

Teszek még egy-két képet, aztán lassan nálunk is alvás. Bár még Virág fent van.... Most próbál elaludni.

Hugi

hugodugo

Köv. bagoly megszólal:

Szilvianyu:
Nekem is alszik a 3 pasim! Én meg iwiw-ezek még...
Nagysápon voltunk (E.gom előtt, Héreg után...) ott van Apukám kisebbik öccsének a családja, a legkisebb unokaöcsém ballagott általánosba...
Emesének hol van az a tolós bicaja???? Ha gondolod odaadom kölcsibe Somáét kipróbáljátok, csak hát babakocsit is meg azt is tolni, nem tudom hogyan? Bár Te varázsló vagy! :shock: :D

lola77

Na Nekünk amúgy 2003. augusztásában lett netünk és utána a baba.lap.hu oldalról ezt választottam ki találomra, aztán láttam később, hogy lett tatabányai is, na azóta esz a fene itt! :)

lola77

Kép készül a kukucskálós túrós

Kép rajta a massza, irány a sütőbe

Kép persze Virág is segit

Kép készen a tepsiben

Kép utolsó simitások

Kép tányéron

hugodugo

Hugi: ez istenien néz ki! Receptet, de azonnal! :)
Jól bírja a csajod a késői fekvést!

Lola:
hát meglátjuk, lehet, hogy kipróbáljuk bicajt. Most már itt a környéken csak a szimpla babakocsit viszem le, Dóri motorral, vagy gyalog van. Így talán...

Találomra belenéztem a 80-100. közti oldalakba, ahol megtudtam (végre), hogy miért lett Lola épp Lola. És csajok! Olyan kismamákat, babákat láttam ott, akiket nem is ismerek, nem láttam sosem. Hát... tényleg kimaradt kb. 1-2 évem. :(

Na én szerintem lépek, jó éjt csajok!

Szilvia

UI: tök szeretek Veletek lenni! :oops: :lol:

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép indul az esti torna

Kép a magasban

Kép kifordulós

Kép kicsit elfáradtam

Kép még egy kis segitség kell az elengedéshez

Kép bohóckodva

hugodugo

Sziasztok!

Azt a mindenit!!!!!!!!!!Ennyit írni.......szófosó banda :wink: :D :D

Ági01
örülök,hogy még egyben....drukkolok,hogy sikerüljön természetes úton szülnöd!!!!!!!!!!!
sms-t majd tudsz dobni valamelyikünknek?
Levi amúgy befordult már a szülési pózba?

Anikó
velünk történt anno az autóbaleset,sajnos :evil:
ügyes Matyid,hogy már felül.......
tesóddal sikerült beszélned?nem annyira sürgős csak érdeklődöm.....

ALVÁSTÉMA
én anno a Suttogó c. könyveket elolvasva azt olvastam,hogy amelyik gyerek du is jól alszik este hmerebb elalszik,nyugodtabb éjjel várható.....lehet,hogy gyerekfüggő a dolog,de nekünk ez így bevált,lekopogom...

SZEMÖLCS
felnőtteknek is jó ez a golyó amit írtatok rá?

APÁK NAPJA
Vikinek egy apuka csinált felvételt az ovis napokból,rendezvényekből és egy kis füzetkékt képecskékből.....mi ezt adtuk a férjemnek,nagyon boldog volt.....
apukámnak gyümitortát készítettem,apósomnak tejfölös kekszes sütit,holnap megkapják.

TALI
jövő héten sajnos nem leszünk ott,mivel du-os leszek.

verika
Boldog szülinapot Tominak!!!!!!!!!!!szülinapi képeket kérünk!!!!!!!
tortásdobozt meg majd egyeztetjük,hogy mikor hozzod vissza.

LAURÁNAK BOLDOG NÉVNAPOT UTÓLAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GRATULÁLUNK A KITÜNŐ TANULÓKNAK !!!!!!!!!!!!!!!ÉS SZÜLEIKNEK IS!!!!!!

Gyors elküldöm.......

cseriviola

Virág szobája hogy megváltozott, mióta ott jártunk Nálatok Hugi!
Tök szupi ez a gyűrű, és milyen ügyes rajta a csajszi! tök jó ötlet.

Én ezt a sütit ismertem....

Szilvianyu: elérzékenyültem... :oops: (az utsó mondatodon...)

Cseriviola, jó ajándékot kapott a férjed, én is örülnék egy ilyennek....

lola77

EBD-Szilvi:

Bagolyszemes túrós
Hozzávalók a golyókhoz:
12,5 dkg sütőmargarin
20 dkg liszt
3 evőkanál kakaó
15 dkg cukor
2 tojás
fél csomag sütőpor
Hozzávalók a masszához:
75 dkg túró
25 dkg cukor
12,5 dkg sütőmargarin
3 csomag vaníliás cukor
1 csomag vaníliás pudingpor
4 egész tojás

Elkészítés:
1.) A golyókhoz összegyúrjuk a szobahőmérsékletű margarint a cukorral, hozzáadjuk a tojást, a lisztet, kakaót, és diónyi gombócokat formálunk belőle. A gombócokat hézagosan lerakjuk egy margarinnal kikent, liszttel megszórt tepsibe.
2.) A masszához egy csipetnyi sóval felverjük a tojásfehérjéket. A massza többi alapanyagát is jól összedolgozzuk egy másik tálban, végül hozzáadjuk a kemény tojáshabot. A masszát a tepsibe, a golyók közé öntjük, így sütjük meg. Kb. 200 fokon 35-45 perc alatt sül meg.
3.) Tálalás előtt porcukorral megszórjuk, felkockázzuk

Egyébként a mindmegette.hu oldalról van a recept, szeretem ezt az oldalt, mert hozzávalók (és nem hozzávalók) szerint is lehet keresni. Most nekem nem volt itthon tejföl, tehát mindenképpen olyan recept kellett, amiben ez nincs, mert a túrót muszáj volt már megcsinálnom.

Akkor nem csodálkozok, hogy már nem találkoztunk a Tescoban, sebaj, végül is jól sült el a dolog. Köszi még egyszer a tanácsot. Ma már adtam is neki, pici vizben. Azt mondta savanyú. Mondtam neki, hogy muszáj, ha nem akarja, hogy többet lecsipjék neki, mivel először nem akarta meginni.

Nekünk tolós triciklink volt/van, már nagyon lestrapált állapotban, ugyanúgy, ahogy a háromkerekű motorja. Már mindkettő kicsi, de a motorral még aktivan száguldozik. Pedig két éve kapta, a legnagyobb méret, ami létezik. Mi nagyon jól kihasználtuk a triciklit is, nagyon szerette Virág, a hátuljában van egy kis kosárka, azzal is tök jól eljátszott.

Szerintem is jó ötlet együtt tartani a két szülinapot, biztos jól fog sikerülni.

Azt hiszem mást már nem akartam irni, ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem tudnám abbahagyni a gépelést (még jó, hogy megy tizujjal!), de már tényleg késő van, aludni is kellene valamikor. (és hétköznap is előfordul az ilyen, hogy ilyen késő térek nyugovóra, reggel fél 4-kor meg kelés! :? )

Jó éjszakát mindenkinek!

Hugi

hugodugo

Még visszanéztem! Ez már függőség! :)

Virág életveszély azon a karikán, de nagyon ügyes!

Lola: köszi szépen! Arik vagytok na, és bírlak Benneteket! Írtam iwiwen faliújságot! :)

Na most már megyek, Emesét bekísérem a szobába, aludni, vége a filmnek és utána én is ledobom magam!

JÓ ÉJSZAKÁT!!!!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?