Sikerült visszaolvasnom
Anikó:
Remélem legközelebb ti is el tudtok jönni és akkor személyesen is találkozunk.
Mostanában mi is szenvedünk az alvással, mert ha nem tesszük le délben, akkor igaz nem kell neki könyörögni este fél 10-kor hogy aludjon, de késő délután eléggé nyűgike tud lenni, ha viszont alszik délben és én is tudok pihenni (ilyenkor szoktam általában bepótolni a heti alvásigényemet
), akkor este fél 11-kor még könyörögni kell neki, hogy aludjon, nem álmos, nem fárad le.
Rita:
A gyógyszerügynökös sztori tényleg dühitő! Mióta van nekünk Virág azóta én is olyan vagyok, hogy hamarabb hangot adok nemtetszésemnek, főleg, ha róla van szó. Húúú, akkor nagyon védem őt, tényleg bármi áron. De nem ez a dolga egy anyának?
Cirmike:
Köszönöm szépen a rétest még egyszer, nekem is nagyon izlett. Motoros találkozóra sikerült elhelyezni a gyerekeket? Az én zuram múlt héten volt találkozón lent Alsóörsön, Virággal eléggé megszenvedtük, de hál istennek már túl vagyunk rajta. Nem szeretem, nagyon nem szeretem, ha motorozni megy.
Örülök, hogy Rékának ilyen könnyen ment az átállás az oviba. Virágéknál is elég hosszú lesz a szünet, egy pár napig biztos jó lesz, hogy itthon lesz, mármint eljátszogat, de egy hét után szerintem keresni, hiányolni fogja a többieket.
Ügyi voltál a teherautóvezetéssel. Elhiszem, hogy már alig vártad, hogy hazaérjetek a meleg miatt is, meg a gyerekeknek a kötöttség miatt is.
Lola:
Nagyon szivesen a fotókat. Szeretek nagyon fényképezni, szinte minden egyes alkalommal, amikor elhagyjuk a házat, a kezemhez ragad a gép, bár most pár napig nélkülöznöm kellett, mert lemerült az összes akksim és nem volt alkalmam másikat venni, igy kényszerpihenőn voltam
Az a legjobb, mikor egy ritka pillanatot sikerül elkapnom. Vannak persze kedvenc (saját) képeim is.
Verika:
Tamara sapija nagyon haláli volt, nagyon vagányan volt öltözve. Utólag gondolkodtam, hogy hátha tolakodónak tűntem a csúszkánál, ne haragudj, csak én kicsit ahhoz vagyok szokva, hogy Virágot szinte mindenhova engedjük, nem óvjuk semmitől, ha valamit ki akar próbálni, akkor uccu neki hajrá! Nagyon sokat jártunk pl. kiskorában babaklubokba is, és mégis olyan kis szégyenlős, bújós, de nem nagyon tudok változtatni rajta, de nem is erőltetek semmit, eltellik egy kis idő, akkor már kinyilik ő is.
Betti:
Általában jókedvű, mosolygós, barátkozós vagyok, de néha meg olyan depis tudok én is lenni... Néha úgy érzem itt a világ vége, persze mikor több minden gond van egyszerre.
Én örülök, hogy a csapatban is mindenkire elmondható ez és idegenekként kezdtük és barátokká válunk/váltunk szép lassan, akik segitik egymást mindenféle téren.
Zsanka:
Amikor megláttalak a játszón benneteket, egyből eszembe jutott, hogy régen, anno annak idején milyen sokat jártunk a családsegitőbe is, meg a dózsakerti közösségi házba is, és hogy milyen régóta ismerjük már egymást. Milyen picurkák voltak akkor ők, és azóta nektek megint van egy picurkátok! Lili nagyon édes, tuti a sok haja, bár ezt szinte minden alkalommal "megkapod" az emberektől
Nagyon ügyi, hogy már forogni tud!
Gabi:
Nem semmi, ahogy kifehéredett a gatyó, tényleg egyedi lett!
EBD[/b[b]]-[b]anyu[/b]:
Csúcs a kép Dórikáról, ahogy Emese babával lefényképezted! Na és Bencus mosolya...
Jó, hogy rövid volt az évzárótok, gondoltak a hőségre. Nagyon-nagyon meleg volt ma. Amikor viszont reggel megyek (vagyis hajnalban
), akkor még néha hűvös van, délután meg nem győzöm cipelni haza a cuccomat.
Kitűnő eredménnyel végzett kisdiákoknak (Emese, Tomi) gratulálok, nagyon ügyesek voltak és természetesen jár a dicséret az anyukáknak, apukáknak is, mivel sok-sok munka van egy ilyen eredmény elérésében. Én biztos pityeregtem volna, mikor meghallottam volna a kiscsajom nevét! Már akkor is könnyes volt a szemem, mikor anyák napi ünnepség volt az oviban!
Többgyermekes szülők:
Minden elismerésem azoknak a szülőknek, akiknek kettő vagy annál több csemetéje van, nem egy egyszerű logisztika feladat megszervezni a család napirendjét és teljesen természetes, amikor lemerül minden szülő akksija. Egy-egy ilyen tali alkalmával szerintem a legtöbben feltöltődünk, kicsit mi is kikapcsolhatunk, persze mindeközben fél szemmel figyeljük az apróságokat.
Tali:
Nagyon jó hely ez a máltais játszótér, mert vannak játékok, sok a lehetőség, árnyékos, van mosdó, de tényleg szétszakadtunk egy kicsit. Ha esetleg Cirmikééknél lesz, akkor mi is el tudunk menni, elkérem időben az autót, és akkor ketten vagyunk Virággal egy 5 személyes autóban, a többi hely szabad, tudunk vinni másokat is.
Csoportkép:
Már itthon vettem észre, hogy páran hiányoznak a csoportképről! Meg kellene próbálnunk, hogy legközelebb mindenki rajta legyen.
Délután sikerült vennünk egy árnyékolót az OBI-ban, vagyis este, mert 7-kor mentünk el itthonról (tök spontán, szomszéd tanácsára, mert előző nap ők is vettek). Érdemes volt elmennünk, mert 20 E Ft-tal le volt árazva. Az meg már nem mindegy. Délután kegyetlen meleg tud a teraszon lenni, egyfolytában ide süt a nap, na most már elvileg jobb lesz.
Én Virágnak megigértem, hogy holnap kimegyünk Tatára, megnézzük mi a helyzet ott, lesz valami búcsú, a gyereknapozás a gipsz miatt úgy is kimaradt. De ahogy most néztem a hiradót!! Hááá, benti programot kell keresnem, mert elvileg esni fog az eső
Az élményfürdőről én is nagyon sok jót hallottam, hamarosan ki kell próbálnunk azt is, és már hetek óta tervben van egy nagy családi vidámparkozás is.
Nyah, azt hiszem mára abbafejezem magam, kicsit sok lettem. Sűrűbben kellene jönnöm, mert igy mindig egyszerre kell sokat irnom, de mivel ilyen jó idő van, sokat vagyunk mi is kint az udvaron, este fél 10 fele tudok leghamarabb jönni, de akkor sem maradhatok sokáig, mert reggel korán kell ugye kelnem. De valahogy majd megoldom.
Jó éjszakát mindenkinek!
Sziasztok!
Hugi