Új privát üzeneted érkezett!

Hugi, nagyon köszi a képeket h ogy még későn feltetted. Soma nagyon vigyorog itt mellettem, nagyon tetszik Neki. Nem is tudtam, hogy még Őket is lefotóztad. Köszi.

Judit+mindenki!
Én a jövő pénteket már belőttem (17-re jönnének Líviáék) de lehet megint 16-től... Hm???? Nem írtatok semmit rá! :? :shock:

Rita!
Ez bakker nem semmi!!! Gyógyszerügynökkel még sosem taliztam rendelési időben!!! Én is tuti beszóltam volna! Szegény Míra baba, ilyen idióta emberek miatt éhezik egy kisember....
Puszilgasdd meg helyettem is!

lola77

Sziasztok!

Mivel ide minden képet le kell kicsinyíteni, feltettem az iwiwre, babatali 06.17 az album címe (nálam), beállítottam úgy, hogy csak ismerősök lássák. De ha zavar így is valakit, leszedem, csak így egyszerűbb volt nekem. Néhányan nincsenek rajta, főleg a nagyobbak, Soma, Máté, Emese se sokat, Tomi, mert én arra már nem tudtam rohangálni a két kicsitől. Majd legközelebb! :)

Hugodugo: tök ari voltál, vidám nőci vagy! Még nem vagy az ismerőseimnél az iwiwen, ha megírod priviben a neved, megkereslek, bejelöllek és akkor Te is láthatod a fotókat. Ha nem vagy fent, írj emailt és átküldöm. Virág is nagyon édi, még ha kicsit szégyenlős is! Írd majd meg, mik voltak a kiütések, ha kiderül!
Mindjárt megnézlek Cserieri ismerősei között, hátha ott Rád lelek! :)

Szilvi: tényleg nagyon csini voltál, én is észrevettem a sminket! Párod is nagyon kedves!

Verika: Tomi is tök ari volt, jóképű legény! :) Mennyire izgul a hétvégi köszöntés miatt, aranyos! Tamara szószátyárságából nem sokat hallottunk! :)

Lola: bírta hazafelé a bicajt még Soma? Ő is jól érezte magát? Emese nagyon. Noé bealudt hazafelé?

Cserieri: hát Viki...!!!!! Nem semmi csaj! A fotókról mindig egy csendes, szerény lányka jött le nekem, de mekkorát tévedtem!!!! De nagyon aranyos, szép kislány! :) Annyira cuki volt, ahogy pózolt!

Judit: Máté megnyugodott utána? Álmos volt??

Moncsi: köszi az avont. Este már be is masszírozta apa a lábam! Zsófinál kiderült, mi volt a baj? Beütötte magát, vagy csípés volt? Dóri jobban van? Legközelebb ő is talán el tud jönni...

Nekünk elvileg jó a jövő hét pénteki tali, de majd beszélünk még róla. És hol? Ott, mint tegnap?

Ágiékkal mi lehet? Ki tud róluk? Remélem Levi baba még a pocakban van. És Julcsiékkal?

Rita: nem semmi a rendelős sztori! Örülök, hogy azért nem komoly Hannának. Legközelebb talizunk Veletek is!

Cirmike: aranyos volt Réka. Kicsit olyan volt, mint aki álmos. Vagy rosszul láttam??

Na megyek, bocs, ha valakit kihagytam, most ennyi ugrott be! :)

Sziasztok, később jövök!

Ja, Bettikém: sajnáltam, hogy hamar elmentetek. Köszi a rágcsát és az üdítőt, persze a maradékot most nekünk kellett hazacipelni! :lol:

Kép
Kép
Kép
emesedora

Hugi: megtaláltalak, megjelöltelek iwiwen!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Juj, szuperek a képek. Még inkább sajnálom, hogy nem voltunk ott. :cry:

Viszont el is felejtettem mondani, hogy Matyi mászik és ül egyedül :D . Úgyhogy most megint van miért figyelnem.

Anikó

Kép Így találtam az én kis gombóckámat

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Anikó: nem semmi Matyi! Gombócok hajrá! :) Bence is 7 hónaposan mászott, felült, 8 hónaposan felállt. Hát mi sem unatkozunk! :)
Iwiwen is nézted a fotókat?

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, Betti: tényleg így szoktam. Valamelyik játszózás után csak kiöblítem a belsejét a szandiknak (ha nem vészes) és akkor ki a kilépőre és reggelre megszárad. Ha gázosabb, akkor kisikálom belül is (ha fekete, mint írtad) és akkor is megszárad. Van csere cipőjük is, de szandiból nincs mindegyiknek.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok,

Tényleg nagyon jól sikerült a tali!!!

Szuper a csoportkép!!!

Azért egy kicsit tudtunk dumálni is.
Igaz Réka 1X leesett miatta a mászókáról :oops: és 1X azt hittem eltűnt (de csak a kisházban bújt el) :lol:

Réka annyira nem volt álmos még itthon sem, hogy este 9-kor leraktam és 10-ig dumált amire elaludt.

Anikó, Rita,
Tényleg kár hogy nem tudtatok jönni.
Sebaj majd legközelebb (bár lehet akkor meg én nem tudok...)

Ebéd után indulok Rékával anyumhoz Móvárra hogy hazahozzuk Rolit. Egy hétig volt pont ott. Még maradna, de anyuéknak holnaptól sok dolguk van (meló).
Igaz nekünk is pont hétvégén van dolgunk. Motoros klubbunknak országos több napos rendezvénye lesz és mi is szervezők vagyunk. Majd meglátjuk még ki tud rájuk vigyázni a hétvégén. Anyós végül is elbír kettővel is, ha ide kijön és ha a párja kiengedi...

Sajnos a teherautóval megyek, már tegnap is azzal mentem a játszóra mert fékbetét csere van a másikon.
Közben kiderült, hogy már a féktárcsa is tök elkopott, azt is cserélni kell, csak alkatrészre várunk...
Ja egyébként ezeket is mind Andrásom szereli... van autószerelő barátja, az adja az instrukciókat és tanítgatja már évek óta, a motoron is elvégzi a kötelező szervízeket... (már úgysem garanciás egyik sem)

Fúúú de nincs kedvem az úthoz. 105 km oda, még jó hogy pálya.

Na, sziasztok!

Cirmike

UI: Anikó, Tök ügyes Matyid!

Kép
[KépKép
cirmike77

V, Era,

Vizsgád???
Sikerült???
Gondoltam rád!!!

C.

Kép
[KépKép
cirmike77

Jövő péntek 16 h elvileg jó a köv. talira!!!
Legyen ugyanitt!

(lehetne nálunk is mint régen, csak tudom, hogy többeteknek bajos a kijutás, a Máltai játszóra pedig még akár sétával is el lehet jutni, de ha sikerül összeszervezni a kocsikat akkor várlak benneteket szeretettel)

Kép
[KépKép
cirmike77

Rita,

Idióta gy. ügynök!
A doki meg várathatta volna...

Nekünk egyszer jöttek a doktornőnket ellenőrizni a minisztériumból, hogy rendesen csinálja e a papírmunkát, rendesen jelenti e le az oltásokat. Rendelési időben jöttek, fullra volt most télen a rendelő, mondta nekik foglaljanak helyet ha vége a rendelésnek szívesen megmutat nekik mindent. Hova? - kérdezétk, Hát a váróba! :lol: :lol:

Na most már tényleg megyek enni, mert aztán idulunk!

Ja, Rékám tök jól beszokott ide a V.szőlősi oviba (ugye csak nyáron fog ide járni), már ott is akart aludni... :lol:

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Cirmike: na, az jó,hogy tetszik Rékának.Alkalmazkodó gyerek akkor!
Nem semmi az út, ráadásul jó meleg van. És még ma jöttök is vissza??
Remélem nem lett nagy baja tegnap Rékának, amikor leesett! Iwiwet nézted?

Felőlem nálatok is lehet a tali, Apa el tud vinni minket. De persze a többiektől is függ, hogy mennyire tudnak kijutni.

Marha fini ebéd lett. Vettem ezt a Knorr Görög rakott krumplit, mert mindenki itt rakott krumplis és akartam kis újítást. Egyszerű, gyors (sütés része hosszabb, kb. 30-35 perc, de azzal már nem kell bajlódni). Kicsit több krumplit és darált húst adtam hozzá (naccsalád :)), és fini lett nagyon!

A kicsik alszanak, bár lassan Bencus ébredezik, addig még fel akarok a nagyszobában porszívózni, mosni.

Sziasztok
Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Megnéztem nagyon jók a képek,itt is iwiwen is.
A csoportképen mindenki olyan aranyos,kicsit zavarban voltunk.

Hugi!
Örülök hogy találkoztunk nagyon vidám közvetlen csajszi vagy.Irtad hogy ritkán jössz mert rosszkedved is van többek között.Jó volt ilyen vidámnak látni.

Rita!
Nem semmik ezek a tapló ügynökök.Ezek mindenhol olyan pofátlanok,hogy az ember esze megáll.Szegény Míra,meg Hanna is.Ennyit kellett várniuk.

Cirmike!
Nekünk jó nálatok is a tali.Hozzánk befér plusz anyuka is.
Jó utat.Marha meleg lesz.Gondolom klima nuku.

Lola!
Remélem nem haragszol ha azt mondom hogy magunkat látom benned és Somában.Ti is jó nagydumások vagytok.Urad nem fogja néha a fejét mikor nekikezdtek? :D Nálunk apa csak azt mondja anyja fia.És ő persze nem hallja a híradót. :lol:

Emeseanyu!
Fincsi az ebédetek!

Tegnap itt volt a kőműves.Indulhat a bolondokháza.

Betti

Kép
berna23

Betti, ha Soma nekikezd én már nemigen jutok szóhoz!!! :D Tényleg dumás, de én is a v.ok, dehogy haragszom!

Szilvianyu!
Én is állandóan szandit sikálok Somának, ha süt a nap, mert Neki sincs csere... max papucs, de azt is imádja...
Görög rakott krumplit még nem kóstoltam, nincs n.on műíze?
N.on jók a képen iwiwen!

Cirmikééknél tuti lenne a tali (én már voltam!), nekem nincs jövőhétre kocsim, de ha ott lesz, kölcsönbe kérem Anyuékét...
Lívia, Anikó és Gabi (mert Ő sem jött tegnap sajna!)-szerintem Ti nyilatkozzatok először!!! :!: :!: :!: Inkább maradjunk Tb-n????

Anikó, tényleg kisgombóc Matyid, azta. Sz.tem eleszi Bendid elől a kaját, mi?????:wink:

Na megyek, megyünk Dédiékhez (+Anikóhoz a gatyákért) ha felébred végre a kistöki...

lola77

Sziasztok Csajok!

A tali megint nagyon jól sikerült :lol: Dumálni megint nem sokat tudtunk :lol: De nőnek majd ezek a gyerekek, és akkor kibeszélgetjük magunkat! :lol:

Annyira aranyos, kedves mindenki, a gyerekek meg továbbra is nagyon jó fejek, és gyönyörűek!!!

Hugódugó, Szilvi: köszi a képeket, nagyon jóóóók!

A mini-büfénk a babakocsiban nagyon tuti volt!!!!

Anikó, kár hogy nem jöttél. Én biza fel szoktam kelteni Tamarát, ha menni kell valahová (márpedig szinte mindíg menni kell...) De majd legközelebb eljöttök.

Ahogy nézem a jövő pénteki talit mi sajna kihagyjuk. :cry: :cry: 4-től sulim van, utánna pedig megyünk bankettozni.

Cirmike: köszi a kérdésed, jól sikerültek a mai vizsgák, még lesz 2 hétfőn is, aztán majd július végén a maradék. De hulla vagyok...
Jó utat Nektek Móvárra, vigyázzatok Magatokra!

Rita: felháborító ami a rendelőben történt, azt hittem ilyet csak a felnőtt rendelőkben engednek meg maguknak az ügynökök, de hogy gyerekeket megvárakoztatni... Bizti beszóltam volna!

Megyek magamba dobok egy kis koffeint, hogy kibírjam valahogy estig. És mára még strandot is ígértem.... Jajjjj....

Üdv, V.erika
v.erika

Sziasztok!
Most megint csak kutyafuttában pár sor.

Még lesz pár kép, amit ide nem tettem, de majd együtt az összeset felteszem a picasawebre, onnan le is tudjátok magatoknak menteni.

Az "igazi" nevem: Simon-Kotra Erzsébet, bátran jelöljetek iwiw-en.

Nemrég jöttem csak haza melóból, délben szóltak, hogy tovább kell maradnom (hurrá!), szóltam gyorsban mamának, hogy menjen el az oviba Virágért, az oviban meg szóltam, hogy ne tegyék le ebéd után aludni.

Most gyors ebédelek, aztán megnézem az iwiw-et, egy kis vasalás, aztán este visszanézek. Addigra megpróbálok memorizálni a dolgokat, mert általában mire oda eljutok, hogy irjak, mindig elfelejtem, hogy kinek mit akartam :D (ti hogy csináljátok)

Hirtelen a görög rakott krumpli jutott eszembe (lehet, mert éhes vagyok? :lol: ), én már próbáltam, csináltam itthon, izlett mindenkinek. Szerintem próbáljátok ki bátran.

Sziasztok!

Hugi

hugodugo

Lola!
Örülök, hogy itt voltál, még ha csak röpke időre is. Jók a nacik Somára?

Matyinak roppant mód tetszik új tudománya (mászás), körbe mászkálta az egész lakást.

EDB Szilvi
Igen, meglestem az iwiwes képeket is. :)
Nagyon jók. Már nagyon rég nem voltunk a máltain. Bendi biztos nagyon élvezte volna.

Ja, alvás. Drága elsőszülöttem nem feküdt le délután. Erre 5-kor dőlt ki, és még most is alszik. Mondtam Évinek is, hogy már várom az ovit, hogy végre újra beálljon a napirend. Isten tudja, mikor fog este elaludni.
Az a legrosszabb, hogy nem hajlandó délután lefeküdni. Már nem tudom, mit csináljak vele.

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok!

Elnézést, hogy nem mentem. Lehet másnak hülyeség az oka! Szóval az elmúlt hetekben Gergő nagyon nyűgölődős volt és még az is. Nagyon változó éppen milyen éjszakánk, nappalunk van. A talit megelőző éjjel: éjfélkor ordítás, nagynehezen szopi, majd vissza alvás, én közben már pityeregtem, mert kilátástalannak érzem ezt az egészet, aztán végül csak kajázni ébredt fel, hajnalban megint szutyorgott az orra, orrcsepp be, aludt tovább egybe 4,5 órát.
Ma este már így tettem le aludni, orrcsepp be, de 3 óra múlva ébredt, kisebb nyöszivel csak. Szóval ezek mennek és ettől én olyan hulla vagyok délutánra, hogy nem mertem bevállalni, hogy Dani után rohangásszak. Férjem mondta is, hogy vigyem nyugodtan Danit a talira, de jobbnak láttam ha nem.

Végül az itteni játszóra mentünk. Apja felügyelte Danit, én Gerit ringattam. El is aludt egy kicsit. Dani pedig beült egy kis faházikóba "csajozni". Annyira aranyos lányok voltak ott. 3 olyan 5-9 év közötti lányzó ült bent és nagyon édesen bántak Danival, pátyolgatták, szeretgették, mentek utána, vigyáztak rá, Ő meg csak dumált és dumált és napszemcsit próbált.
Szóval nagyon tünemény volt.

Már neki is teher ez az állapot, mert délelőtt szinte versengett értem a 2 gyerek. Danit igyekeztem a főzőcskébe bevonni (ma én főztem rántott patiszon, sajt és petr burg.) Gergő meg már apját is felsírta (szegény iccakás)
Kivagyok már ettől! Olyan jó lenne, ha rendeződne már a helyzet, mert ez nem a megszokott "3 óránként kelek enni és utána szunya" helyzet.

Na bocs az ömlengésért!

Örülök, hogy jól sikerült a tali. Jó sokat voltatok halljátok! Bár ezt a névlistából is látszott, hogy lesz sokadalom.

Nekem a helyszín amúgy tök mindegy, az időpont esetleg ami számít. Bár az utóbbinál az is jó lett volna, csak.......... Na de majd meglátjuk a kövit!

Megyek, mert úgy 2,5 órám van még a kövi cicizésig, próbálok egyet aludni addig.

Jó éjt!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

vasalás befejezve :)
Jók lettek nagyon a képek, ügyik vagytok! A csoportképen látszik ,hogy tényleg jó sokan voltunk. A jövő hét nekünk is jó, csak nem tudom hogy a máltai mennyire jó. Beszéltük többekkel, hogy mivel elég nagy a játszó, ezért nagyon el tudunk szakadni egymástól, ahogy a gyerekek után futkosunk. Esetleg lehetne a csóni tónál is, ott elég kicsi a játszó, le lehet teríteni a pokrócot is a piciknek... nekünk igazából mindegy hogy hova megyünk, csak egy ötlet :)

Anikó,
sajnálom, hogy nem jöttetek el, még kerestünk is hátha: :) majd legközelebb.. Kertváros melyik részén laktok?
Én is ettől félek, hogy kint leszünk ott a "fenébe" :) aztán mit fogok csinálni egész nap? :)
Gratula a Matyinak a mászáshoz! Nagyon ügyes!

Képzeljétek tegnap este fürcsi előtt, masszás közben a Lili a hasáról a hátára fordult a pelenkázón!! Azt hittem rosszul látok, aztán ahogy Apának is megmutattuk, újból megcsinálta! Egy kicsit segített neki a pelenkázó széle, de attól még meredtek a szemeim :) . Ügyes kiccsaj.. :)

Gabi,
abszolút megértelek, hogy fáradt vagy. Lili még 3 óránként eszik, és van hogy 1kor alszom el, és 6 kor már kelek a Mátéhoz. Ezt az időt pedig kb. 2-3 részletben alszom.. :roll: Szóval nem "hülye ok" az hogy fáradt voltál..

Hugi,
jó volt látni titeket! :)

Rita,
én is beszóltam volna a nőnek! Azért mit képzel az ilyen? Nálunk a felnőtt rendelőbe szokott bemenni, de azt hamar elküldik :) Szegény Míra! Hanna már jobban van?

Betti,
pontosan mit építettek a házhoz és hova?

sziasztok
jó éjt
Zsanett

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!
Csak gyors a képek miatt ugrottam be, sajnos most többre nincs időm.

A hely, ahol megtaláljátok:

http://picasaweb.google.hu/virag0428

Nem kell elé a www, erre figyeljetek. Nincs kód, semmi, rögtön meg tudjátok nézni. Ha le szeretnétek a saját gépetekre menteni, akkor a képen jobb klikk / kép mentése máskén / és már menthetitek is.

Sziasztok!
Hugi

hugodugo

Jó reggelt!

Ja azt még tegnap elfelejtettem!

Szilvia1981!

Nálunk van a Bookline-os rendelésed. Tegnap hívtalak telcsin, de nem vetted fel. Mi legyen a csomival? Tudtok érte jönni, vagy elvigyük (ezért hívtalak tegnap).

Már háromnegyed 7-kor kelés volt. Éjszaka extra car. Tán 2 órát aludtam egybe, aztán 5-10 percecskéket. Most annyi változás, hogy Dani is nyöszörgött éjjel kicsit, de Ő vissza is aludt hamar.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Bocsánat és még egy pár kép tegnapról!
Kép Kis foltos fejű Danim!
Kép Teljes meglepődöttség!
Kép Közös kiflievészet!
Dani kezdte még a boltban, majd itthon is eszegetett belőle és "elhagyta" a nagyszobában, Gergő "megtalálta" és jól neki esett!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Ja és Gergőn, ami van gatyó az eredetileg halvány kék volt, csak sikerült folttisztításkor "rátennem" egy domestosos előkét és foltokban kivette a színét. És akkor gondoltam egyet, mivel ez a gatyó már így is úgy is játszós marad így tettem egy próbát és kidomestosoztam, hátha sikerül egyenletesen kivenni a megmaradt színt. És sikerült, így most van egy nagyon egyedi fehér gatyónk (még sehol nem láttam). Persze a kezdeti dühöm (magamra) alábbhagyott, hogy láttam, hogy menthető még a dolog!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Lola!

A dokink azért nézett, mert Ő nem jártas a homeopátiában és mikor mondtam, hogy mit adtam a gyereknek rá is kérdezett hogy és az meg mire való. Mondtam neki, erre ő megvonta a vállát és azért javasolta még a Normaflore kúrát is. Ebből vágtam le, hogy semennyire sem jártas a homeóban nagy bánatomra, mert engem egyre jobban érdekelne.

Esetleg tudtok valakit aki ezzel foglalkozik (doki) a Rákóczin kívül, mert azt tudom! De én hozzá nem is mehetnék nem, mert nem a körzetéhez tartozunk??!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Ma jön a védőnő is megcsinálni a féléves státuszt. Kivi leszek rá, hogy Ő mit mond a sírós időszakra. Csak jobban elmondják neki a gyerekes anyukák, ha otthon náluk is ilyen van. Ezért nem mindenki szalad orvoshoz!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Hugi!

Megnéztem a képeket! Nagyon jók lettek! Mindenki bébije nagyon édes és nagyon csinosak voltatok és látszik, hogy jól éreztétek magatokat!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Anikó!
Köszi a gatyákat, még nem próbáltam rá Somára, mert tegnap dédiék után még gyorsban hajat festettem Anyummal... így még 9-kor pakoltam a konyhában.... :(
de bizti jók...
Nagyon jó helyen laktok, az tény hogy a kertes ház viszi a pénzt, de nagyon szép nagy a kertetek is, a gyerekek miatt megéri vele vesződni...
Örülök, hogy azért elaludt Bendid... A fürdőszobátok csodaszép, n.on tetszett!

Gabi!
Rákóczihoz járnak innen többen, lehet más körzetből is, bár jó sok betege van, arra számíts! Felkészült doki, de sokszor megy futószalagon a rendelés állítólag (bár hol nem, főleg télen...) és a gyerekek szoktak Tőle félni... kérj tel.számot és érdeklődd meg, ha átmennél Hozzá!
Húú nem semmik az éjszakáid, így nekem se lenne kedvem semmihez, sehova menni. Kitartás!
Én mindig a saját gatyáimat tolom el, mert nekidőlök a domestosos v.minek (ruha, fürdőkád széle)
Gergő második képen tiszta Te vagy! :D a kis maradékevő! :lol:

Gyerekeim még alszanak, ha felkeltek megyünk Fő térre ajándékokat venni.

lola77

Hugi!
Szuperek a képek, mentem is le magunknak! Hogy Neked mennyi időd volt fényképezni... olyanokat is lefényképeztél, ahol nem is jártam.... :) Ügyi vagy!

lola77

Gabi!

Mi is a Rákóczihoz járunk, pedig kertvárosiak vagyunk. Előtte a Fő téren laktunk, és akkor is hozzá jártunk. Egyik sem a körzete. Akkor mentem át hozzá, mikor bepipultam a Sallaira. (Ő sem a mi körzetünk volt)
Tényleg hívd fel a rendelőt. Ha átmehettek, akkor adnak egy kartonkikérő papírt, amit le kell adnod a mostani dokidhoz. Neki pedig át kell küldenie. Szabad orvosválasztás van.
Már nem fontosak a körzetek. Rákóczi 3ezerért házhoz is jön, ha szükséges. :?

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok,

Sikerült megnéznem a képeket! Mindenhol!!!
(némelyiken tényleg alszunk, pedig nem is :lol: )

Megjártam Móvárt!
Klíma volt ugyan a kocsiban, de ha bekapcsoltam lefagytunk (kicsi a fülkéje), ha kikapcsoltam megsültünk. Ezért ki-be kapcsolgattam. Odafelé Réka végig aludt (ebéd után volt), hazafelé (sikerült magam mellé még 2 ülést bepréselni) végig verekedtek, csípkedték egymást, amitől aztán süvöltés és sírás lett. Meg ettek vmit amin összevesztek kinek mennyi jut. Fúú gáz volt, úgyhogy nyomtam neki, hogy hamarabb hazaérjünk, máramennyire egy teherautónak lehet.

Cirmike

UI: tényleg hideg lesz hétvégén???

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Cirmike: most néztem a neten, tényleg szombat, vasárnapra hidegebbet mond, mára 31 fokot ír, holnapra pl. 16 fokot. Király ez az ingadozás... És hétvégére esőt is mond..
Nem semmi lehetett akkor az út! Még jó, hogy legalább odafelé nyugisabb volt.... És Roli jól érezte magát mamáéknál??

Lola: szerintem annyira nincs műíze görög rakott krumplinak, persze azért érezni rajta kicsit, de szerintem finom. Tetejére nem csak feta sajtot raktam, hanem trapistát is, jó lett.

Gabi: nem semmi akkor ez a kimerültség. Bár én sem panaszkodhatom ezen a téren... Általában csak 11-kor kerülök ágyba. Mire mindenki elalszik, akkor állok neki mosogatni, pakolászni, tévézni, esetleg újságot olvasni, vasalni (amikor kell). Utána éjjel általában 1-3 alkalommal nyöszizik Dóri, cumi, nyuszi, vagy tea kell neki, de általában elég, ha odamegyünk hozzá kicsit, fél perc múlva alszik. Velem ellentétben! Most napok óta végig alussza az éjjeleket Bence, de most hetekig ő is fent volt többször, sőt volt olyan éjjel, hogy 3 órán keresztül, ami Tőle egyáltalán nem megszokott. Anyum mondja erre, hogy bírjunk még ki kb. 3 évet! :)

Zsankának abban igaza van, hogy a máltai túl nagy ahhoz, hogy beszélgetni tudjunk, én pl. mindig attól rettegtem, hogy kimegy a kapun Dórikám. Nagyon szeretek odajárni, de így elég nehéz gyerekekre figyelni, meg beszélgetni is. Talán még a jubi is jobb ebből a szempontból, vagy egy sima elkerített kis játszótér. Nálunk is van egy ilyen, szeretem is, bár mondjuk itt délutánonként elég nagy a tumultus, mert nagyon jó árnyékos délutánonként. Fajátszó itt ezért kilőve, mert ott kánikulában nem lehet megmaradni.

Hugi: köszönjük a képeket, mentettem jó néhányat! Virágnak elmúltak a pötyijei? Gyere te is sűrűbben, ide is, meg talikra is, mert tényleg, kedves, jó fej anyuka vagy!!

Rákóczi: nekünk Sárberekben a Sipos dokinő volt a dokink, ő is nagyon képben van homeoban és úgy tudom, Dózsakertben van magánrendelése, valahol a bölinél. Fel kéne előtte hívni valahogy, hogy vállal e. Ő tüdőgyógyász és allergólógus is. Végez ott is vizsgálatokat. Én őt nagyon szeretem. Ha erősen betegek az enyémek, mindig őt hívom ki. Ő elment innen Sárberekből, utána Rákóczihoz kerültünk, de Emese nagyon félt tőle. Kb. annyi idős volt, mint most Dóri. Futószalag volt, szinte kérdezni sem tudtam tőle. Meg hát Emese üvöltött. Átmentünk Kodály térre, nőhöz, ő sincs képben homeoban, de Emese ott legalább nem fél. És közel van ovihoz, sulihoz. Ő a suli orvos is.

Tényleg, ma lesz évzáró. Apa lesz itthon a kicsikkel, én megyek csak Emesével. Mert itt az aulában szervezik az egészet (évnyitót is) és nagy tömeg van, fulladás. Évnyitón nagyon káosz volt, ezért döntöttem most úgy, hogy csak én megyek. Én ennek nem tudom és akarom kitenni Dórit és Bencét.

Ja, olvastam, hogy holnaptól akár 70%-os akciók lesznek a Tescoban ruha osztályon. Én tök szeretem ezeket! Volt, hogy a köv. nyári cuccokat akkor vettem meg, pólót mondjuk 300 forintért, de vettem már Emesének nadrágot (hossú) kemény 199 forintért, ami előtte 5000 volt!

Na megyek, Bencus sír, álmos. Lerendezem!!

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, Gabi, nagyon aranyosak a gyerekek. Második képen Gergő tényleg nagyon hasonít Rád! Kiflis tök ari!! :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Próba

Kép
Kép
Kép
emesedora

Változtattam a vonalzóimon, de valamiért nem jeleníti meg! :(

Kép
Kép
Kép
emesedora

Na mégis :)

MÁHOZ EGY HÓNAPRA TÖLTI ÉDES DÓRIKÁM A MÁSODIK SZÜLINAPJÁT!! Édes szívem, még csak most született! :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Neeeeeeeeeeeeee laptető! Átküldtem a laptetős energiákat Cserierinek! :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Emese babáival (csak meg ne lássa:))

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Mazsola és Tádé (tényleg azt nézik:))

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Az új TV szerelőnk :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Le kell jönnöm, ez komoly??

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Ezzel a mosollyal levesz a lábunkról :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Én sokáig egy másik oldalon fórumoztam, de sajnos az nagyon "kihalóüfélben " van, nekem meg nagyon hiányzik a társaság, a beszélgetés. Látom ti nagyon pörögtök.
Esetleg becsatlakozhatnék??
Két gyerkőcöm van, egy 2,5 éves kiscsajszi, Bianka és egy 6 hós kisfiú , Antika.

Ági
joosneagi

Sziasztok!

Üdv a köreinkben Ági! Szívesen látunk! Ismerjük is egymást, legalábbis látásból, férjed általános iskolában volt osztálytársam pár évig!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szia Szilvi!

Köszönöm.. Igen, mindíg csodállak, hogy hogy bírsz a két picivel..Nekem kicsit nagyon a különbség köztük és sokszor mégis nagyon nehézkes a Manóimmal..Mi lesz, ha még a picim is elindul??....
Tényleg, te hogy bírod??
joosneagi

Hát... Ági... nem részletezem. Nagyon nehéz, Bence már rendezkedik, pakol, mászik. Dórika szintúgy... Nem egyszerű, de nagy a boldogságom velük, mert amúgy nagyon jó, nyugodt gyerekek. És itt van Emese is, aki már igényli a külön programot, mármint amikor csak vele foglalkozunk. Igyekszem na... És ilyenkor mindig eszembe jut, hogy a nagymamám 6 gyereket nevelt egyedül, ebben két ikerpár volt, szóval..... ezért ő minden évben az első, akit megköszöntök anyák napján! :)

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Megértelek, 3 ilyen szép gyerkőc tényleg hatalmas boldogság..El sem tudnám képzelni az életemet gyerekek nélkül(van olyan közös ismerősünk , aki meg pont velük nem tudja elképzelni..)..
Jajj, istenem, az a sok mosoly, nevetés, kacagás, szeretet..

6 gyerek, hú, nem semmi energiája lehetett a mamidnak.Én is úgy szeretnék sok-sok gyerekek, ha persze más anyagi viszonyok lennének, meg nem lennék egész nap egyedül..
Olyan gyorsan megy az idő, Antó baba is csak most született és már olyan nagy, olyan ügyes és már egy fogacskája is van.. :)
Októberben lesz a sóginőméknél pici baba, már úgy várom, hogy megint babázhassak kicsit..

Gyerkőcök nem féltékenyek egymásra? Bius nagyon szereti öcsikéjét, de nagyon féltékeny, amikor a picivel foglalkozom, pedig próbálok sokat játszani vele is..Amióta Antó megszületett nem alszik el egyedül, minden este ott kell feküdni vele, amíg el nem alszik, előtte nem volt gond, szülés előtt pár héttel kezdte és csak én voltam jó neki..És ez meg is maradt, azóta sem alszik egyedül..

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok!

Ági: nem féltékenyek egymásra. Persze azért voltak nálunk is helyzetek. Emesének volt néhány megjegyzése még Dórinál, hogy biztos most őt már nem szeretjük stb. Aztán látta, hogy igyekeztünk úgyanúgy kényeztetni, játszani vele, felváltva csináltunk vele külön programot és abbahagyta ezt. Dórika nem féltékeny, olyanok nála is vannak, hogy ha a baba a kezemben van, ő is felkéreckedik, ilyesmi, de mást úgy nem vettünk észre. Majd lehet, hogy később, bár remélem, nem! :( Én nem vállalnék már többet, még ha lehetne is, a három teljesen ideális, mert azt azért nem szeretném, ha elhanyagolva érezné bármelyik is magukat...
Még egyet nem vállaltok?? :)

És ki a közös ismerős? Priviben megírod? :)

Na megyek, most már valószínű nem leszek estig, készülődöm ezerrel az évzáróra. Most vasalok kicsit, aztán lefutok virágért a tanítónéniknek, aztán fürdök, hajat mosok.

Sziasztok

Többiek: eltűntetek? Vagy kidőltetek a kánikulában? Vagy strandon vagytok??! :lol: :twisted:

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Szia Ági! Üdv itt! :lol: Tényleg nagyon pörög ez a topik, és nagyon kedves anyukák és babák alkotják a csapatot. Gyere, csatlakozzatok Ti is. :D

SzilviEdb-anyu: az évzárón biztos összefutunk.

Tegnap elmetünk az új strandra, Áron-Szilviékkel is összefutottunk :lol: Nekem nagyon tetszik, bár csak a kinti részen voltunk, de mindkét gyerekem remekül szórakozott! (meg az anyjuk is :lol: ) A három órás jegy 2100 ft 1 felnőtt+1gyerek (piciknek nincs belépő) Ha mondjuk összehasonlítom a siófoki élményfürdővel, ahol harmadennyi medence, meg csúszda van és 5000 ft a belépő 3 órára a családnak... Ez sokkal jobb!

Gabi: Van egy homeós orvos Tatán is, ha csak egyszer meg akarod próbálni, hogy milyen is az, hozzá is el lehet menni maszekban. De mi is a Rákóczihoz járunk, és én meg vagyok elégedve a homeós orvoslásával. (igen a futószalag-elv, az sajna mindennapos nála...)

Jutte: Szállásokat nem felejtettem el, mihelyst lesz egy kis időm összeírom Neked!

Sziasztok: V.erika
v.erika

Szia Ági!

Üdv közöttünk!
Jól emlékszem, a baba-mama tudakozóban fórumoztál?

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Másnak is meg van őrülve a gyermeke? Mert nekem ma Bendi teljesen süsü.
Sarazott kint, ami nem lett volna gond, de összejárkált mindent. Külön szóltam, hogy ne jöjjön be sárosan. Már túl vagyok egy komplett ruha+szandál+gyerek tisztításon. Eltört 2 etetőkanalat is szándékosan. Pörög tízezerrel. És megint nem alszik napközben.
Nem tudom, mit csináljak vele. Már rá kellett csapnom a fenekére, beküldtem gondolkodni a szobájába. Mintha mi se történt volna.

Sokszor elszámoltam tízig, esküszöm. Biztos a fronttól kergült meg (legalábbis remélem), mert hosszú távon kikészít.

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Ági!

Aláírásnál az [url kezdetű és url] végű kódot illeszd be.

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?