Sziasztok!
Cirmike: most néztem a neten, tényleg szombat, vasárnapra hidegebbet mond, mára 31 fokot ír, holnapra pl. 16 fokot. Király ez az ingadozás... És hétvégére esőt is mond..
Nem semmi lehetett akkor az út! Még jó, hogy legalább odafelé nyugisabb volt.... És Roli jól érezte magát mamáéknál??
Lola: szerintem annyira nincs műíze görög rakott krumplinak, persze azért érezni rajta kicsit, de szerintem finom. Tetejére nem csak feta sajtot raktam, hanem trapistát is, jó lett.
Gabi: nem semmi akkor ez a kimerültség. Bár én sem panaszkodhatom ezen a téren... Általában csak 11-kor kerülök ágyba. Mire mindenki elalszik, akkor állok neki mosogatni, pakolászni, tévézni, esetleg újságot olvasni, vasalni (amikor kell). Utána éjjel általában 1-3 alkalommal nyöszizik Dóri, cumi, nyuszi, vagy tea kell neki, de általában elég, ha odamegyünk hozzá kicsit, fél perc múlva alszik. Velem ellentétben! Most napok óta végig alussza az éjjeleket Bence, de most hetekig ő is fent volt többször, sőt volt olyan éjjel, hogy 3 órán keresztül, ami Tőle egyáltalán nem megszokott. Anyum mondja erre, hogy bírjunk még ki kb. 3 évet!
Zsankának abban igaza van, hogy a máltai túl nagy ahhoz, hogy beszélgetni tudjunk, én pl. mindig attól rettegtem, hogy kimegy a kapun Dórikám. Nagyon szeretek odajárni, de így elég nehéz gyerekekre figyelni, meg beszélgetni is. Talán még a jubi is jobb ebből a szempontból, vagy egy sima elkerített kis játszótér. Nálunk is van egy ilyen, szeretem is, bár mondjuk itt délutánonként elég nagy a tumultus, mert nagyon jó árnyékos délutánonként. Fajátszó itt ezért kilőve, mert ott kánikulában nem lehet megmaradni.
Hugi: köszönjük a képeket, mentettem jó néhányat! Virágnak elmúltak a pötyijei? Gyere te is sűrűbben, ide is, meg talikra is, mert tényleg, kedves, jó fej anyuka vagy!!
Rákóczi: nekünk Sárberekben a Sipos dokinő volt a dokink, ő is nagyon képben van homeoban és úgy tudom, Dózsakertben van magánrendelése, valahol a bölinél. Fel kéne előtte hívni valahogy, hogy vállal e. Ő tüdőgyógyász és allergólógus is. Végez ott is vizsgálatokat. Én őt nagyon szeretem. Ha erősen betegek az enyémek, mindig őt hívom ki. Ő elment innen Sárberekből, utána Rákóczihoz kerültünk, de Emese nagyon félt tőle. Kb. annyi idős volt, mint most Dóri. Futószalag volt, szinte kérdezni sem tudtam tőle. Meg hát Emese üvöltött. Átmentünk Kodály térre, nőhöz, ő sincs képben homeoban, de Emese ott legalább nem fél. És közel van ovihoz, sulihoz. Ő a suli orvos is.
Tényleg, ma lesz évzáró. Apa lesz itthon a kicsikkel, én megyek csak Emesével. Mert itt az aulában szervezik az egészet (évnyitót is) és nagy tömeg van, fulladás. Évnyitón nagyon káosz volt, ezért döntöttem most úgy, hogy csak én megyek. Én ennek nem tudom és akarom kitenni Dórit és Bencét.
Ja, olvastam, hogy holnaptól akár 70%-os akciók lesznek a Tescoban ruha osztályon. Én tök szeretem ezeket! Volt, hogy a köv. nyári cuccokat akkor vettem meg, pólót mondjuk 300 forintért, de vettem már Emesének nadrágot (hossú) kemény 199 forintért, ami előtte 5000 volt!
Na megyek, Bencus sír, álmos. Lerendezem!!
Sziasztok
Szilvia