Jó reggelt,
Remélem mindenkinek jól telt ez a meleg hétvége.
Én szombaton takarítottam és mostam, vasárnap meg elvittem Danikát a McDonalds-ba, mert Bazsi meg pecázni volt.(hol máshol)
Apa lekopasztotta a fiukat éppel, hogy ne legyen olyan melegük. Olyan murisak most. majd csinálok képet róluk és felteszem.
Ugy irigylem most a családi házban lakókat.
Kezd elviselhetetlen meleg lenni a panelban,pedig minden ablak nyitva van, még éjszakára is.
Szilvi, Ani,
Egyben vagytok még???
Kata,
Szegény Geri, lehet elkívánt téges valahova az éjszaka.
Én ugy veszem észre, hogy Barbikát már nem bántja semmi. Persze a babot meg a káposztát azért még hanyagolom egy időre.
Andesz,
Teszel fel majd képeket, hogy miket vettél???
Búcsú milyen volt???? Bazsi nélkül nem akartunk menni, ő meg inkább a pecát választotta.
Bessy,
Sajnálom ezeket a rosszulléteket, remélem most mr hamarosan búcsut mondhatsz neki.
Nagyon rendi kollégáid vannak.
Gabi,
Gratula az átforduláshoz és az éjszakai alváshoz. Most legalább már tietek az éjszaka.
Ildi,
Ne is mondd. Nálunk meg itt a Hosszúsétatéren szabályosan elleptek minket a "mások"
Számomra azért egy kicsit nevetségesek ahogy ott csücsülnek a szemétkupac tetején.
Chrissy,
Nagyon édes lehet Martinka ahogy hangosan kacag. Már én is alig várom azt az időszakot.
Apa nálunk is délutános a héten. Ilyenkor alig bírok a gyerekekkel. Hétvégére már tiszta KO vagyok. Most meg jön a nyáriszünet is.......
Krixta,
Az én hajam is hullik.
Legalább most már tudom mitől. Kellene szedni rá valamit. Én abbahagytam minden vitamint, lehet ujra kellene kezdenem.
Az ujjszopásról annyit, hogy nekem a védőnő azt mondta haggyam, ez csak átmeneti dolog. Hát majd meglátjuk. Általában maguktól elhagyják egy idő után.
Enikő,
Gratula a babócádhoz. Nagyon jól sikerült kép lett. A nemét tudjátok már???? Bár lehet én siklottam el felette.
Nibcsike,
Már neked sincs sok hátra. Bő 1 hónap, hogy megy az idő!!!!
Márti,
Hihetetlen ami veled történt.
Én azért bizti szólnék a zsaruknak, ha tovább folytatná.
Megyek ma a Tesco-ba Barbikával, veszek egy pár 72-es bodyt, mert lassan mindent kinő a kisasszony.