Új privát üzeneted érkezett!

Ani
??? :roll:

Nibcsike

Nálunk is nagy kedvenc a palancsinta :wink:

Tündi

Szerintem nagyon nagy mázlim volt a szüléssel...3ra mentünk be a kórházba kb.fél5-kor kezdődtek az igaz fájások és 19.10re meglett Rékababa.. :oops:
Vendég

Nibcsike,

Nem fogsz benne csalódni. Nagyon aranyos, emberséges teremtés, és nagyon érti a szakmáját. :lol: :lol: :lol:

Kata,

Ma nem jó, mert elővettem Barbika nyári cuccait(olyan édi kis szoknyácskák és kalapok vannak), azokat mosom, meg főzök is, de a holnapi nap jó lenne, mert gombikáposztát csinálok, abból meg marad bőven. :lol:

Ugye milyen szupi a ház??? 6 szoba van benne. 3 a gyerekeknek, 1 nekünk, 1 a vendégszoba és 1 marad még egy kislánynak. :lol: :lol: :lol: És a kert bőven elég lenne játszani meg kerti party-kat szervezni. :lol: :lol: :lol: :lol:

Tündike,

Várom az adományokat, csak 38 millát kell összedobnotok. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Krixta,

Hát igen, minden szülésnek ilyennek kellene lennie. Danikával mi is fél 1-re mentünk be, fél 4-kor meg már a karomban volt. Még fel sem eszméltem és megszületett. :lol: :lol: :lol:

Ja, Danikára visszatérve, mindig is hisztis gyerek volt, de mióta megvan Barbika azóta 100x roszabb a helyzet. Ha azt mondom "nem" akkor máris hiszti jön. Ugy döntöttem, hogy elviszem a NEVTAN-ba, hogy kérjek némi tanácsot, mert tuti ez a baj és nem igazán tudom kezelni.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy, holnap hozzánk 10-re jön a védőnő. Attól jöhetsz, úgyis mindig van itt valaki, amikor jön :lol:

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Kata,

Akkor fél 11-re megyek, ha az neked megfelel. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Nibcsike: Édi vagy, de nem szívesen terheltetném ezzel a párodat :)

Kriszta: Hát akkor ti tényleg nagyon ügyik voltatok! :)

Judy: Nem úgy értettem, hanem hogy vegyük meg ketten :)
NEVTAN? Az merre van? Nekem is kellene majd. Majd elmeséled mit mondtak? Barnika is hisztiske, vagyis inkább nyafogóska és bizti lesz vele is gond.

Tündi
Kép
Kép
trundike

Judy, oké, akkor gyere fél 11-kor!

Kép

Kép

hoppá

Tündike,

A NEVTAN a nevelési tanácsadó, valahol a Palotai uton van. Pontosan még nem tudom. Kaptam egy nevet az egyik ismerősömtől, aki szintén ott dolgozott Down kóros gyerekekkel. Hétfőn kérek időpontot és persze hogy elmesélem mit mondtak.

Szerintem Barnikát még nem kellene vinned, mert ő pont most van a hisztis korszakban és ez ilyenkor teljesen normális. Danika viszont 7 és fél éves és a hiszti ilyenkor már nem igen fér bele, csak néha-néha, de nálunk mondom állandóan van.

Kata,

Akkor holnap. Viszem a babakocsit is, ha szép idő lesz sétálhatnánk is egy kicsit.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jaj Csajok, úgy szeretlek benneteket. Jót kacagtam, most is a pacsintán, meg Judy gyűjtési akcióján.

Judy, fergeteges kerti partikat szervezhetnél. :) És már a következő kislányon gondolkodsz :) Bárcsak sikerülne valahogy pénzt nyernetek vagy egy amerikai nagybácsi is küldhetne. :D De igazándiból mindig azt mondom, hogy álmodni merni kell, és akkor előbb útóbb valóra válik.

Egyenlőre még nem szülök, de nyugi, értesíteni foglak benneteket ha indulunk a korházba. :) Ma du talizok Vikivel is, hazaért a párja, nagy volt az öröm. Még elég csúnyán köhögök (Kata, ma kipróbálom amit ajánlottál), de remélem a szabad levegőn nem fertőzöm meg se Vikit se Levit.

Majd jelentkezem, pussz mindenkinek.

madiani

Tündike!
Szerintem szivesen vitt volna, de már volt itthon ebédelni, úgyhogy lekéstük! :( De majd legközelebb úgy is sokszor szoktam sütni! :)

Kép
Kép
nibcsike

Krixta, Chrissy, ma nem fogk valószínű odaérni a kuponokért, de ha mégis, telcsizek. Előre is köszi mégegyszer! :lol:

Kép

Kép

hoppá

Nibcsike: Sebaj :) Fini volt? Lekváros? Hogytelnek napjaid otthon? :)

Tündi
Kép
Kép
trundike

Kata
Okés én később nem nagyon leszek ma itthon de azért csörögj hátha mégis és akkor leszaladok vele! :wink:
Vendég

Bevágtam egy nagy tál epret. Úgye szabad azt nekem? Roninak teccet mert nagyon ficánkolt a pocimba.

Kata, a gyógyitárba azt mondták hogy csak receptre lehet kapni amit írtál. :shock:

Megyek Vikékhez. Pusszantás

madiani

Sziasztok

Ani
Sajnálom a náthádat!Remélem hamarosan kimész belőle.Amúgy hogy vagy?Szexizzetek sokat és jókat apácskával-az majd megteszi a hatását :wink: !

Kata
Eltudom képzelni a felfordulást nálatok,majd dobhatnál képet az új bútorokról.

Judy
Fantasztikus a ház amit néztél én is el tudnám fogadni,de gondolj arra mennyitkéne azt takarítani :?

Kriszta
Köszi a kérdést,apaával minden OK.Nem találtak nála göböt,majd jövőhéten megy vissza az endokrinologiára.
Nem náthás Réka,lehet attól is a bukás,legalábbis most hogy Noel taknyi volt sokkal többet bukott-gondolom a sok váladék miatt ami visszafolyt az orrából.

Alexa
Hát igen,hamar eljött ez az idő is,nem is gondoltam volna.Amúgy nem csak egy kanállal evett ám meg,úgygondoltam mivel kapott gyümilevet adok neki többet,nem volt belőle gond,úgy eszi,mintha mindig is ezt ette volna,pedig előtte mindig rendesen szopizik is.

Na puszi megyek,nem sokára kész lesz a falfestés.
Vendég

Jó reggelt!

Szilvi???? 2 in 1?????? Remélem jól vagy!

Gabi, megfogadjuk a tanácsod, szexizünk jó sokat. :)

Hétfőn hidegfront jön, :wink: Kedvesem teljesen be van már zsongva. Mindent elképzelt már. Nem szeret sms-t küldeni, de kért hogy mutassam ma meg, hogy kell körsms-t gyártani. :D
Tanulnom kéne, de nagyon nincs kedvem. Jól megszivatom magam...

madiani

Sziasztok!

Hű de nagy pangás van a topikon! :)
Ma is szép idő lesz. Tegnap fagyiztunk a kisfiammal. CSupa csoki lett :)
Ja! És levágtam a haját jó rövidre. Olyan kos gombócfejűke lett, de édes :)

Ani: Ilyen melegben? ;)

Tündi
Kép
Kép
trundike

Sziasztok! Napsütéses vidám pénteket!

Voltam reggel házidokinál, szerencsére meggyógyultam. Már tegnap este nem is vettem be gyógyszert. Hétfőn pedig vár az én ballagó csoportom az oviba, hogy menjek már dolgozni.
Tegnap itthon volt apácska, romantikáztunk, meg elintéztünk jópár dolgot.

Szeretném megkérdezni, hogy az normális, ha tegnap szinte egész nap mocorgott a Picurka a pocakomban. Alig aludt.
Vagy azt érezte, hogy az ő apucija itt vana közelében egész nap? Mindenesetre furi volt(és jó)csak máskor egy nap ennyit nem ficánkol. Legalábbis nem szoktam érezni.

Ani! Már nagyon szeretném, ha teljesen jól lennél, és végre aludhatnál egy igazán jót, mielőtt Roni baba kibújik. Milyen nap szeretnél szülni? Hétfő jó lesz, mint Krixtánál? Vagy inkább kedden. Én is kedden születtem. Jó nap... :)

Tündi! Tehetenél fel egy képet Barni új frizujáról.
Én is teszek a pocakomról, már kész is, csak a kábel nincs itthon, amivel át tudnánk tenni a gépre.

Judy! Hát én is elfogadnám azt a csodaszép házat. Ha tól sokat gyűjtesz össze, akkor a maradékot elfogadjuk, és építünk a szomszédba egy hasonlót

Lányok! Szilvi kinek fog szólni, ha Titababa készülődik?

Én szeretnék majd úgy szűlni, mint Krixta. Olyan gyorsan. És ilyen szép babát, csak fiúba. :)
n.k.ildi

Hű-ha, sehol senki.

Biztos élvezitek a símogató napsütést.

Nekiállok főzni, mert de. nem értem rá, takarítottam, rendet raktam, mostam. Most pihenésképpen főzök. :)

Vidám délutánt mindenkinek!
n.k.ildi

Sziasztok!
Élek ám,csak ezer a dolgom,meg sok vendégem van mostanság!
Szilvi,még egyben van,vagyis még tegnap ezt írta! :D
Ani!
Tegnap megkaptam a cd-t,köszönöm :D
Remélem már jobban vagy! :D
Judy!
Szuper a ház :) tudom is hogy hol van :lol:
Ja,a búcsú vasárnap lesz!
Tesó!
Nagyon szupi a vonalzód,és gratula Noi átfordulásához! :)
Chrissy!
Hogy van Martinka?Kibújt már az a fránya fogacska?! :roll:

KépKép
KépKép
andesz78

váá írtam egy kisregényt és elveszett!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
na a lényege az volt, hogy bocsi hogy mostanában nem jövök, de mindig kint sétálunk a jó időben. Az éjszakáink tök jók mostanában, Ati baba mindig visszaalszik szopi után és nem 3 nem is 4 órára... :)
A másik hírem nem ilyen jó: van egy zaklatóm. Képzeljétek, úgy március eleje óta mindig felhív egy pasi, akit már lenyomoztam hogy ki, téves hívás, mert valami Máriát keres. Rengetegszer elmagyaráztam, hogy ez nem az a szám, mégi mindig hív és őt keresi. Volt, hogy este 11.kor hívott (egy vezetékes számról hívja a mobilomat) szerencsére le voltam halkítva. Na de tegnap éjjel Kisati pont elaludt (éjfélkor) erre csörög az a barom megint...kinyomtam, lehlkítottam és 4-kor látom ám, hogy újra hívott. Na berágtam, felhívtam (a vezetékest ugyebár nem tudja kikapcsolni :) ) és elküldtem a fenébe, megmondtam hogy többet ne merjen hívni, mert rendőrség lesz belőle. Meg se vártam mit mond, letettem. Erre 5-kor jön az sms: "akkor egymást fogjuk feljelenteni, főleg ha az én lopott készülékemről hívsz" aláírás: ...Mária (nem írom le inkább ki) Budapest. A következő sms: "és te hol laksz? a zsaruk bemérnek!"
most ehhez szóljatok...
Vendég

Márti!Ez nem semmi...

Gabi! Örülök, hogy apával minden ok.

Andesz! Látom nem vagyok egyedül, nekem is alig van nap, hogy ne jönne senki. Még nem bújt ki, de ma is úgy sírt délelőtt, hogy azt hittem megszakad már a szívem. Nehéz időszak ez... Pedig kenem neki az ínyét is,(kétféle ecsetelő is van itthon), meg adok neki homeos bogyeszt is és semmi javulás.

Ani! A szexizés tényleg jót tesz. Mi előtte való nap elintéztük, aztán elment másnap nagyobb mennyiségben a nyákdugó, délután 4 körül bementünk és este fél 11-kor majdnem úgy pottyant ki belőlem Martinka.

Kata! Majd szólj, hogy akkor neked mikor jó. Ha kint is vagyok sétálni, nálam vannak a kuponok.

Bocsi akit kihagytam, de végre alszik Martinka és gyorsan csinálom addig a dolgomat.
Vendég

Sziasztok!

Most jöttünk meg, voltunk horgászni :) ...annyira szuper volt hogy nagyon :) Réka olyan tündér volt,evett,aludt,,pont olyan is volt az idő hogy nem nagyon volt meleg de hideg sem..tök jó kis bunkit csináltunk neki ahol árnyékban volt,a szél sem érte...4óránként evett.büfi,kis nézelődés és alvás...én is horgásztam és apával fogtunk egy 5kilós pontyot:PÉn csináltam a csalit apa meg fárasztotta meg kiszedte...tök jó volt :wink:

Ani
Nekem javasolta a Schwarzi anno hogy szexeljünk és mileőtt indultunk szülni rásegítettünk még itthon a tágulásra :oops:

Gabi
Látod mondtuk hogy nem lesz gond apával..örülök neki nagyon hogy minden okés!Erre a náthás dologra nem is gondoltam...tényleg köhécsel meg prüsszög...köszi a tanácsot! :wink:

Márti

Hú ez tényleg durva basszus...nem lehet csinálni vele semmit? :roll:
Sajnálom a tegnapi talit!

Ildi
Szuper hogy meggyógyultál...szerintem az normális ha egész nap ficánkol a picur..nálam is volt ilyen...:wink:

Kata

Itthon felejtettem a telóm,nem tudom te hívtál-e..ne haragudj rám!Ha esetleg erre jársz szólj azonnal..vagy elküldöm neked postán..vagy elgurulunk felétek...:roll:

Na megyek főzni valamit..szép délutánt!

Kép
Amin én is rajta vagyok az apa tesójának a telóján van..sebaj :oops:

Kép

Kép

Kép
Vendég

Bocs a sok képért..

Lenne egy kérdésem az anyukáktól..Réka újabban kiköpdösi a cumit viszont elkezdte szopni az ujját..de néha már öklendezik úgy belelendül...hogy szoktassam le róla mert szerintem később a cumiról könnyebb lesz...vagy nem kéne aggódnom?:roll:
Vendég

Sziasztok! :)

Ma egész nap szinte a kisruhákat pakolgattam, vasalgattam, nagyon jó volt! :) Éjjel nagyon furcsán görcsölt a hasam alig birtam felkelni, de elmullott egy kis idö után.

Krixta!
Szép pontyot fogtatok, szép nagy! :)

Márti!
Hát nem semmi a telefonos zaklatod! :evil: Ezekszerint éjjel ráér telefonálgatni! :evil: Dühitő lehet!

Kép
Kép
nibcsike

Márti!
Nem lehet valahogy azt a számot letiltatni?

Kép
Kép
nibcsike

Kriszta! Szép nagy pontyot fogtatok. Merre voltatok horgászni? Örülök, hogy Rékababa ilyen jó kislány volt.

Nibcsike! Ugye milyen jó érzés a kis ruhákat rendezgetni? Én imádtam és a vége felé már a pocakomon hajtogattam össze őket.

Ani, Szilvi! Még 2 in 1? Hogy vagytok?

Lassan megyünk fürcsizni, apa délutános.
Vendég

Chrissy!
Nagyon jó érzés!Elmegy igy az idö!

Kép
Kép
nibcsike

Chrissy!
Nagyon jó érzés!Elmegy igy az idö!

Kép
Kép
nibcsike

Sikerült kétszer elküldenem!Bocs!

Kép
Kép
nibcsike

Nibcsike! Semmi baj! Most nézem, már te is 50 nap alatt vagy. Hamarosan a kezedben tarthatod Gergő babádat!!! Még az lesz egy csodálatos érzés!
Vendég

Sziasztok

Krixta, igen, én hívtalak. :D Chrissynél voltam, gondoltam hozzád is beugrok. De majd legközelebb. (Pár napon belül mindenképpen, mert lassan lejár az eksön a DM-ben.)
Szép kis halat fogtatok! Hol pecáztatok??
Ja, pont ma beszéltünk Judyval arról, hogy mindkettőnk porontya a szájába tömi a kezét, néha az öklendezésig... Ugyanígy nálunk, cumi kiköp, ököl a szájba... De ettől még mindig sláger nálunk a cumi. Nálatok már nem is kell neki a cumi?? :roll:

Chrissy, köszi szépen mindent! Remélem jót sétáltatok! :wink:

Judy, majd csinálunk még ilyen mini talit! Szép lettél??? :P

Nibcsike, csak nem készülődik valami???? :shock:

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!
Szokás szerint nincs időm, de most aztán tényleg nincs. Mindjárt indulok anyuval ruhát venni (azért az örömanyának nem árt, ha csini :wink: ), aztán meg indul a süti-őrület (a lakodalmi sütik otthon készülnek!), úgyhogy szerintem jövő hét vasárnapig nem is láttok.

Azért jöttem, hogy megmutassam Nektek a Babócánkat! Ugyanis tegnap délután voltunk 4D-n.
Az adatok:
Buksi méretek BPD: 4,98 cm, OFD: 6,25 cm, AC: 15,69 cm
Súly: 391 g
FL: 3,14 cm
A kicsi szíve 150-et vert. Olyan jó volt végre hallani, eddig még mindig csak láttam az UH-on.

És íme, Ő lenne:
Kép

Eszter és Enikő

Kép

11.11. anya 6 hetes kontroll
11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko

Sziasztok!

Eniko

Nagyon klassz a kép,nagyon aranyos a babócátok!Örülök hogy minden rendben!Névvel hogy álltok? :D

Kata
Ne haragudj ez annyira Murphy amúgy :roll: De már csak akkor vettem észre hogy nincs nálam a telóm mikor odaértünk..Kápolnásnyéken voltunk horgászni amúgy..
Készenlétben állok szólj ha erre jársz! :wink:
A cumi is sláger még de ha kiesik akkor rögtön jön az ököl..és tudja hogy nem szabad mert nem rögtön tolja be a szájába hanem alibi nyújtózkodás van és "véletlenül" egyszercsak közben odakerül az ököl a szánkba :D

Szilvi

Egyben vagy még?

Ani
? :D

Kriszti

Sajnálom hogy ilyen nehéz Mrtinnak meg neked de kitartás!

...
Én újabban elkezdtem énekelni Rékának és annyira tetszik neki..próbál ő is énekelni és kis nyávogó hangokat ad neki és közben hatalmasakat nevet meg kacag!Szerencsére ő még nem tudja mennyire rossz a hangom mert neki az enyém a legszebb :oops: :P
Nektek nem hullik a hajatok?Nekem most kezdett el nagyon, a védőnő szerint ez normális..a frász kerülget.. :roll:

Szép hétvégét mindenkinek,mi megint nyakunkba veszük az országot és megyünk kirándulni! :D
Vendég

Krixta,
az éneklés nálunk is bejön. A legújabb a tavaszi szél. Ő is nyávog (bocsánat énekel :lol: ) velem. A cumi kiesés után nálunk is az ököl jön. De sokszor ha nincs cumi a szájában, akkor is jön a keze a szájába.

A védőnő pont múltkor kérdezte tőlem, hogy nem hullik-e a hajam. Mondtam, hogy még (?) nem. Azt mondta, ne ijedjek meg, ha elkezd hullani. A szoptatással járhat.

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!

Gyorsan jelentkezem. :)

Tündi, kérünk képet Barnika új frizkójáról!

Ildi, a hétfő talán nekem is jó lenne :D holnap (vasárnap) egész nap szexizni fogunk. Örülök hogy jobban vagy már, remélem én is javulgatok. Ha hétfőn is nagyon szarul leszek megyek dokihoz. A mocorgás teljesen normális, sokat mocorognak a picik, csak eddig biztos úgy fordult hogy nem érezted. Roni babábánk pl. csak akkor inaktív ha melegfront jön, amúgy nagyon sokat ficánkól. Egyre jobban és többet fogd érezni.

Andesz, kitartás a vendégsereghez (bár én szeretem ha hozzánk jönnek, lehet te is). Oda ért a CD?! Jaj de jó... pedig a postán a nő megkérdezthe hogy csak simán adom fel, hát mondom neki remélem így is odaér. Felháborító hogy már ők is kinyilványitják hogy ha cd van a borítékban azt lenyúlják. Sokra nem mentek volna vele. :)

Márti, felháborító ez a telefonálgató. Régen nekem is volt hasonló. Valami jóakarom berakta a számom egy szexújságba, hívogattak a pasik :) Most már csak röhögök rajta, de akkor nagyon bosszantó volt. Manapság meg valami kismamamagazinos pasi hívogat (rejtett számmal), de már fel se veszem.

Csajok, ha hívtok, ne rejtett számmal mert nem veszem fel!!!

Gabi, nem is írtam, örülök hogy pároddal minden rendbe (én mondtam ;) ).

Chrissy, feltétlen szixizünk :)

Kriszta, gratula a szép fogáshoz, szupik a képek.

Ibi, ez a fájás sztem jósló volt. Jó is a kisrucikat pakolgatni :)

Enikő, csodaszép a babócátok, a méretek is szupik.

madiani

Sziasztok!

Enikő! Jók a babóca méretei és nagyon kis aranyos. Mutatta magát, hogy mi lesz? A nevekkel hogy álltok, megvannak már?

Kriszta! Jó kirándulást nektek. Merre mentek?

Ani! De örülök, hogy jelentkeztél. Jó szexizést! :D :D :D

Kata! Igazán nincs mit. Igen, jót sétáltunk, hazajöttünk uzsizni, aztán még utána is kimentünk, de nem aludt a drága. Nekem is hullik a hajam.

Képzeljétek, le kellett engednünk a kiságyat, mert ha ül benne, akkor megkapaszkodik és feláll és félünk, hogy kiesik. Újabban hangosan kacag, mikor tolom be a liftbe, meg kifele is.

Mi megint ketten vagyunk, apa délutános ma is meg még holnap is. Ezért nem szeretem a folyamatos műszakot, mert csak 6 hetente van szabadhétvégéje. Ez van, addig volt jó, míg együtt jártunk dolgozni.

További napsütéses hétvégét mindenkinek.
Vendég

Márti! Hát ez tényleg elég durva. Nálunk is volt már ilyen, akkor apácska felvette, és elküldte őt.

Krixta! Sajnálom a hajhullást, de Te még így is szép maradsz! Amúgy az meddig hull? Még szopiztatnak az anyukák?
Szép nagy a hali-hali. Meg is ettétek?

Ibi! Lehet Te leszel Ani után a következő? Vagy így lesz, hogy Ani, Szilvi, Ibi? Nem izgulsz?

Ani! Hogy vagy? Remélem jól. Bár a páros izzadás is jó a betegségre, na meg Roni baba hátha holnap.... annyit gondolok Rád!!!!!

Na megyek,lomtalanítás van nálunk, megnézem van-e valami a kinti tárolóba amitől megválnék. Hihetetlen amúgy, hogy minden kukánál ott ülnek a romák, és védik a kacatokat. :)

Szép napot mindenkinek!
n.k.ildi

Sziasztok!

Előre is bocsi,nem fogok mindenkinek és mindenről írni.Ezer dolgom van.

Hajhullás:
kb 3 hónapos lehetett Noel mikor elkezdett hullani-csómóban maradt a kezemben.Most is hullik,de talán már mérséklődött.Úgyhogy ne ijedjetek meg és nem is lehet vele mit csinálni,csak kicsit gusztustalan,hogy mindenhol a hajaddal találkozol.

Öklözés:
szerintem minden gyerek csinálja.Én engedtem Noelnek,had ismerkedjen vele-nálunk is bukákolásik ment a dolog,de aztán magától rájött,hogy nem olyan kellemes dolog és mostmár nem tolja le annyira.Nálunk is néha cumi,néha újjszopás van,nem függ egyiktől se,én hagyom had csinálja azt ami neki tetszik,úgyis ő dönti el melyik kell neki.Szerintem ezen ne problémázzatok.

Magunkról:
Úgy néz ki,ráálltunk az éjszakai alvásra :D .Minden reggel fél 7 körül szopizunk.Délbe kap egy kis főzit-imádja.És a napokban sikerült teljesen a hátáról a hasára fordulni.Három napig keményen dolgozott vele,mire rájött a technikára.Most meg mikor átfordul a fenekét emelgeti,úgy próbálna haladni-nem éppen nagy sikerrel,de majd csak ez is sikerül.

Ani
Hogy vagy?Bár most biztos nem olvasol,ennél sokkal kellemesebb időtöltésed van!Jó összebújást apával!

Kriszta
Jó nagy halat fogtatok-ügyik vagytok!Nagyon jók a képek is.

Ildi
Örülök,hogy meggyógyultál!

Chrissyy
Nem semmi a srácotok!Arnyos lehet ahogy kacag :D ,már én is várom hogy Noel így kacagjon!

Enikő
Jó előkészületeket a lagzihoz!Nagyon édes és szépen látszik a babócátok!Grat a jó eredményekhez!

Na puszi mindenkinek!
Most már lépek!
Vendég

Sziasztok!

Adok életjelet... :D :D
Örülök, hogy jól sikerült a tali. A következőn én is ott leszek. :D Nagyon jól sikerültek a képek.

Ani, Nati, Szilvi
Nagyon szép nagy a pocitok.

Velünk minden rendben van. Még mindig egész nap kínoz a hányinger, de reggel és este még rátesz egy lapáttal :D
Pénteken voltunk RL-nél. Nagyon örült nekünk, hogy ilyen hamar sikerült a babó. Megnézett UH-on. Tök jó volt látni, ahogy kalimpált a kis szíve. :D
Kell mennünk genetikai vizsgálatra Pestre a lombik miatt. Amit adott tájékoztatót, abban az intézményben 25.000 Ft ez a vérvétel. Közületek volt valaki ilyen vizsgálaton esetleg egy olcsóbb helyen? :roll:

Képzeljétek a munkahelyemen kaptam egy játszószőnyeget. Annyira örültem neki, mert ilyet mindenképp akartam. Így legalább nem kell venni. :lol: :lol:
bessy76

Sziasztok!
Csak gyors bekukk! :)
Bessy!
Sajnálom a rosszulléteket,kitartás,pár hét aztán jobb lesz! :D
Ezt a vérvételt itt is megcsinálják fehérváron,asszem,itt is ennyi,de nem tudom!
Krixta!
Jók a képek! :)
Ja,Chrissy,én nem olyan vendégekre gondoltam,hanem kuncsaftokra :oops: elég sok van mostanában!
A "rendes"vendégeket én is szeretem! :D
Ani!
Huzzatok ma bele.......... :lol: :oops: !
Ma voltam a börzén,nagyon sok jó cuccot vettem,meg vettem utazóágyat is!
Ja,és ma búcsú is van itt Iszkán!
Na léptem!
Puszi Mindenkinek!

KépKép
KépKép
andesz78

Sziasztok!

Még egyben vagyok :)

Chrissy, sajnálom hogy apácska nélkül telik a hétvégétek. Aranyos lehet Martin amikor kacag. :D

Ildi, elméletileg Szilvinek elöbb kéne szülnie mint nekem :) Na de majd meglátjuk. A lomtalanítással (emelgetéssel) tessék ám vigyázni!

Gabi, Noel is nagyon ügyi, remélem Roni is ilyen hamar átalussza majd az éjszakát. :)

Bessy, jaj de jó hogy jöttél. :) Szuper híreket is hoztál. Nagyon örülök! Nagyon rendesek a kollégáid hogy játszószőnyeget kaptál tőlük.

madiani

Ani, holnap kíváncsi :shock: leszek.... tudod, én a holnapot "jósoltam" neked szülés ügyileg!! :roll:

Bessy, felteszed a játszószőnyeg képét? Kedvesek a munkatársaid, hogy megajándékoztak!! :wink:

Andesz, miket vettél?? Képek?? :lol:

Kép

Kép

hoppá

Jó reggelt. :lol:

Szilvi, Ani?? Egyben vagytok még?????????? :roll: :shock:
Nibcsike? Te is?? :roll:

Képzeljétek, (én hülye :twisted: ,) tegnap este megkívántam és vettem vacsira magunknak sajtos-tejfölös lángost (kicsit megfokhagymázva, mert imádjuk :wink: ), erre Gerinek éjszaka fájt a pocija, küszködött a pukikkal... Persze megcirógattam a pociját, meg torna is volt, elmúlt a pocifájás, de akkor is nagyon sajnáltam.... Soha többet mostanában ilyen kaja!

Ma is szép idő van, menjetek ki, élvezzétek a napocskát :P

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!

Márti: Ez aztán pofátlanság! Még neki áll feljebb? Ez nagyon durva. jelentsen fel téged mire fel? Azóta remélem nem hívott.
Egyébként pénteken jó nagyot köszöntem nektek a városban de nem hallottátok meg :)

Kriszta: nagyon jók lettek a képek :) Sajnos az ujjszopiról nem tudok mit mondani. Barni is kiköpködte a cumit de szerencsére az ujját nem találta meg.
Hajhullás ellen egyébként kellene valami nekem is majd. Úgyis kevés a hajam, mi lesz ha még mullani is kezd :(

Ani: Majd készítek a kicsimről egy jó kis képet :) Csodállak benneteket. Szexizni. Tudjátok kinek van kedve hozzá.. Csak én vagyok ezzel így? Öreg vagyok :(

Bessy: Szia! :) A vérvétellel kapcsolatban kérdezd meg a a Gólyafészek nevű intéznyt. Honlapjuk is van árlistával. Érdemes ránézni.

A mi hétvégénk izgalmas volt. Inkébb a szombat. délelőtt szülinapi buli volt, ahol barniska sajnos csak az ünnepeltet ismerte, míg ő mindenkit így kicsit elhanyagolva érezte magát. Meg olyat is mondtak neki hogy te nem játszhatsz.
Szívem szakadt meg. Többet ilyen buliba nem viszem, node utána a céges majális jó volt. Kiugrálhatta magát rendesen. :)
Kb ennyi. Ja! Düöngtem én is egyet. Képzeljátek el hogy szombat délelőtt óta szakadozika TV és nincs adás. Nincs jel vagy rossz jel (vagy mit ír) Tegnap ha fél órát volt összesen adás.
Felhívtam a Digiseket, erre ők jövő héten küldenek szerelőt. Mondom és addig? Nincs TV? Hát azt mondja nincs. Klasz. Tisztára mint a régi rendszerben :(

Tündi
Kép
Kép
trundike

Jó reggelt,

Remélem mindenkinek jól telt ez a meleg hétvége.

Én szombaton takarítottam és mostam, vasárnap meg elvittem Danikát a McDonalds-ba, mert Bazsi meg pecázni volt.(hol máshol) :lol: :lol:

Apa lekopasztotta a fiukat éppel, hogy ne legyen olyan melegük. Olyan murisak most. majd csinálok képet róluk és felteszem. :lol: :lol:

Ugy irigylem most a családi házban lakókat. :D :D :D
Kezd elviselhetetlen meleg lenni a panelban,pedig minden ablak nyitva van, még éjszakára is.

Szilvi, Ani,

Egyben vagytok még??? :?: :?: :?: :?: :?:

Kata,

Szegény Geri, lehet elkívánt téges valahova az éjszaka. :lol: :lol: :lol: :lol:
Én ugy veszem észre, hogy Barbikát már nem bántja semmi. Persze a babot meg a káposztát azért még hanyagolom egy időre. :lol: :lol: :lol:

Andesz,

Teszel fel majd képeket, hogy miket vettél??? :lol: :lol: :lol:
Búcsú milyen volt???? Bazsi nélkül nem akartunk menni, ő meg inkább a pecát választotta.

Bessy,

Sajnálom ezeket a rosszulléteket, remélem most mr hamarosan búcsut mondhatsz neki. :lol: :lol:
Nagyon rendi kollégáid vannak.

Gabi,

Gratula az átforduláshoz és az éjszakai alváshoz. Most legalább már tietek az éjszaka. :wink: :wink: :wink: :wink:

Ildi,

Ne is mondd. Nálunk meg itt a Hosszúsétatéren szabályosan elleptek minket a "mások" :wink: :wink: :wink: :wink:
Számomra azért egy kicsit nevetségesek ahogy ott csücsülnek a szemétkupac tetején. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Chrissy,

Nagyon édes lehet Martinka ahogy hangosan kacag. Már én is alig várom azt az időszakot. :lol: :lol:
Apa nálunk is délutános a héten. Ilyenkor alig bírok a gyerekekkel. Hétvégére már tiszta KO vagyok. Most meg jön a nyáriszünet is....... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Krixta,

Az én hajam is hullik. :shock: Legalább most már tudom mitől. Kellene szedni rá valamit. Én abbahagytam minden vitamint, lehet ujra kellene kezdenem. :?: :?: :?:

Az ujjszopásról annyit, hogy nekem a védőnő azt mondta haggyam, ez csak átmeneti dolog. Hát majd meglátjuk. Általában maguktól elhagyják egy idő után.

Enikő,

Gratula a babócádhoz. Nagyon jól sikerült kép lett. A nemét tudjátok már???? Bár lehet én siklottam el felette. :lol: :lol: :lol:

Nibcsike,

Már neked sincs sok hátra. Bő 1 hónap, hogy megy az idő!!!! :lol: :lol: :lol:

Márti,

Hihetetlen ami veled történt. :shock: :shock: :shock:
Én azért bizti szólnék a zsaruknak, ha tovább folytatná.

Megyek ma a Tesco-ba Barbikával, veszek egy pár 72-es bodyt, mert lassan mindent kinő a kisasszony. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Hát ez szörnyű, hogy még írni sem tudok ma. Lehet a pokol teszi ami idebent van. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

Bocsi, hogy csak most irok Nektek :-) de eléggé sűrű volt minden napom, köszönöm mindenkinek DORKA nevében is a szülinapi köszöntéseket :-)
Van egy nagyszerű hirünk Nektek, KISBABÁT VÁRUNK!!!!!
Megpróbálok visszaolvasni s irni mindenkinek :-)

Kép

Ágica
ágicaa

Ágicaaaaaaa, hatalmas (halk) gratula nektek!! De jó!! :lol: Mikor csináltál tesztet?? :roll:

Vicuska, már csak te jössz!!! :wink:

Judy, csak pecázott Bazsi, vagy versenyen volt?? :wink: Mit fogott??Kivel megy ilyenkor? Apukáddal? Hová??

Márti, nem semmi zaklatód van.... Nekünk régen a volt nevelőapám csinált ilyneket, meg durvábbakat. Eleinte féltem, de aztán megedződtem. Egyszer még ki is hívtam rá a zsarukat, kb. 16-17 éves lehettem...

Megyek csinálom az ebédet: ma BÉKÖNBE :P tekert csirkemáj lesz hagymás tört krumplival. :wink:

Kép

Kép

hoppá

Ágica,

ÓRIÁSI GRATULA NEKTEK.

Hány hetes vagy???

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép