Sziasztok!
Na vegre van egy percem szabad, idepottyantam a gep ele…
Ma delutan akkorat setaltunk Krisztivel hogy csak na!!! Eleg furcsan hat de a nap megcsipte az arcomat! Tiszta rak voros a pofaszerkezetem! Hiaba, ilyen az en formam, kepes vagyok telen is leegni… es nem csak anyagilag!
Patrik tultett magan ma. Uvoltott oltoztetesnel, uvoltott amikor a hordozoba betettem, kivettem. Aztan a setat vegig nezelodte-aludta, aztan a hordozo lattara ismet bombi kovetkezett.
Viszont amikor hazaertunk tisztaba tettem, megetettem. Kaja kozben betrottyantott egy orbitalis meretut es illatut… Utana olyan vigyor ult a kis fejen mint egy jollakott napkozisnek.
Azota is tart a jokedv ezerrel. Az az erdekes hogy az o kis arca is picit piros…
ELKAPTUK A PIROS KORT !!!!!!!!!!!!!!!!! (hosszu “o”-val!)
Krisztinek nagyon edes picurka Marcija! Olyan kis edi mint az anyukaja.
Es milyen gyonyoru szaja van annak a babonak, hat en kesz vagyok!!! Orsi, latnod kell Marcit “eloben” olyan kis olelgetnivalo!
(Orsi nagyon szereti az apro babakat am!) Jaaaaaaaaaaj sosem felejtem el ahogy Regit anno a kezembe adtatok Noemi, Orsi emlekeztek ra?
:D:D:D Azota is halas vagyok hogy rabeszeltetek! Csodalatos elmeny volt! (romantikus szmajli)
Szoval
Orsikam: a hajad nagyon dogos! Most jol meg tudtam nezni! Es tudod mi a tutter? Olyan lagyak lettek a vonasaid, igazi kislanyosan bajos! (ekezettel!!!) Szoval nekem nagyon tecccccccel!
(NEM lezbi szmajli)
Kriszti: akkor keszuljunk a kovetkezo randira ha neked is tecccett a mai nap. Azt majd eldontjuk kinel kezdjuk!
Nalunk eloszor ki kell takaritani mert lassan terdig er a por, ugy kell legvedelmi keszultessel atverekednem magam a lakason…
Csutortokon viszont nekiveselkedem es vegrehajtom a nuklearis robbantast, talan tisztabb lesz a lakas.
A mellszivo termeszetesen megvan, tudom is hogy hol (mivel nem reg koltoztunk, ilyenkor par honapig minden megvan. :mrgreen) Odaadom amikor talizunk. Egyebkent a masikat is kiprobalhatod, annak ket szivofeje van, gyorsabb. Viszont akkor nem lehet fejes kozben feggelizni
:D:D (En mindig kozben csinaltam ezt-azt)
Marcsi: Gyonyoru babad van!!! Hatalmas gratula!!! Ne aggodj, majd nagyokat fog aludni otthon is, ha mar erdeklodni fog a jatekok irant jol kifarasztja magat! Enyem gyerek 40 perceket jatszik altalaban utana kiuti sajat magat.
Most neztem meg jobban a fotokat, az a furdolepedos kep annnnnyira eeeeeedes! (elnezest, elerzekenyultem!)
Mimi: Pffffffffff! Szornyu amit irtal! Ez olyan aggaszto ha egy ex ferj ilyen. Eddig nem volt baj hogy a gyerek veled maradt csak most langolt fel ennyire az apai szeretet? Hat en ezt sosem fogom megerteni! Nagyon sok kitartast kivanok ehez az egeszhez!
zsAndi: Jaj de jo hogy OK az AFP!!!
Ez csodas hir! Viszont nem valaszoltal kerdesemre: hogy van a vernyomid? Remelem jol!!!
Lini: az en uram is Peter
Elhiszem hogy szseretnel egy fiucskat. En meg egy kislany utan ahitozom. Hat igy van ez velunk.