Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Mia, mi megyünk délután a Bem téri postára, arra vesszük az irányt. Azt hiszem kenguruba jön Marci, úgy nekem is testedzés lesz :D

Kettőkor még lehet nem tudunk indulni, mert még kaja közben vagyunk, szopi után most melegítem a tápszert :D

Orsika! Hol az új haj??? Nem mer elénk állni????? :lol: :lol: :lol:

Judy! grat az uh eredményhez!

Marcsi, Marcim is még tök változő hogy alszik el. Este és éjszaka leginkébb büfizés közben a vállamon, napközben meg mindig máshogy, leginkább sehogy, mert alig alszik :D De vagy babakocsiban séta közben vagy autóban, mikor megyünk vhova. De ma délelőtt aludt egyet, akkor kis ringatás után a pihenőszékében elaludt!

Mangora

Kép
mangora

és most akkor újra kezdjük a kajálást, mert a cumisüveg rosszul zárt és csórikám nyakában kötött ki az egész adag kaja. de nem reklamált :D átöltözés már megvolt :D

Mangora

Kép
mangora

Szijasztok, csak 1 percre!
8:15-től 13h-ig voltam a fodrásznál!

Hajam: hááááát még nem az igazi, de egész jól lejött a fekete! :D
Dobok két képet, délután jövök, de nemrég értünk haza Bogival és 16h-ra mennünk kell nagyokért.

Kép Fejemet nem nézni, mert qva fáradt vagyok! Kép
Vendég

ORsikam!!!!!!!! SERO TUTTER LETT NAGYON!!!!! A fazon is nagyon franko! Iszonyu jol all neked ez a haj, teljesen kedvet kaptam !!!!!!!!!!de komolyan!! (marmint a hajadhoz...;) mielott felreertes lenne....) :D:D:D

sünciboglya

Kriszti, irtam privit! Meg nem indultunk el!!

sünciboglya

Kriszti: most van 2 ora, en elkezdek oltozni, osszepakolni a kocerajt, utana visszanezek ismet, hatha itt jartal es olvastad amit irtam (privit is)

Megirom a telcsi szamomat priviben, hivj fel, jo? :)

sünciboglya

Orsi: de jó lett a hajad!!!!!! :D :D Tecc!!

Hajni: csüti nekem jobb lenne, mert holnap főznöm kell. :?
Pont ma akartam megkérdezni, hogy nem e filmezünk hétvégén vagy amikor jó neked! :shock: :lol:
Pomelod tegnap sajna megettük,mert elkezdett romlásnak indulni. Apa pucolta, közben Lili nézte és annyira követelte magának, hogy egyet apa harapott bele egyet Lili. Annyira ízlett neki, hogy csak lestünk. :shock: Igaz ő nem igaziból harapott bele, így nem sok ment a kis pocakjába, de nagyon élvezte!!! Lehet,hogy csak azt tetszett neki, hogy ugyan úgy harap bele mint apa! :lol: :lol: :lol:

mit is akartam még??????? NA ha eszembe jutott jövök még!

Lini
Kép
kicsi lini

ment a válasz, még szüttyögünk a kajával, de hívlak, ha elindultunk!

Mangora

Kép
mangora

Mangora
Az első fiamnál én úgy szoptattam 15 hónapig hogy végig kellett pótolni is. másodiknál már végig volt elég pótlás.
de én is így voltam, hogy legalább kap anyatejet is, kb fél lityó megvolt egy nap.

Orsi
nagyon jó lett a hajad:)

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Orsi, frizu szuper! de mi tartott ilyen sokáig???

Mangora

Kép
mangora

na ez jó értelmetlen lett.
szóval a másodikkal már volt elég tejem végig...

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Halihó!

Orsi, bár nem tudom milyen volt a hajad eddig, ez az új haj nagyon tuti! Tényleg tök jól áll! Egyébként ha ilyen vagy mikor fáradt vagy, hogy nézhetsz ki kipihenten? :)

Mangora! Ilyen tápszerrel elázós eset nekünk is volt már, éjszaka nem vettem észre, hogy a felét kiengedte a száján és a nyakába folyt... Ő sem szólt miatta. Most Peti is alszik, úgy látszik, muszáj lesz minden nap egy nagyot, min. egy órát sétálnunk babakocsiban, mert a végére úgy bealszik, hogy 4-5 órát is képes szunyálni. Ha csak kirakom a teraszra, az nem tetszik neki. A kocsiban a gyerekülés még varázslatosabb hatással van rá: amint elhelyeztük az autóban, még el sem indultunk, már alszik.
De a lakásban nehéz az altatás. Csak ha nagyon-nagyon álmos, akkor alszik el napközben, viszont az éjszaka kezd egész jól beállni. Este tíz körül elalszik, hajnal fél 4-ig húzza, akkor egy órát eszünk, utána 7-ig, van hogy 8-ig is alszik. Ma éjszaka a kiságyában aludt, csak reggel vettem magamhoz, mert nonstop nyekergett. A kiságyban hason szeret aludni legjobban, úgyhogy még jó hogy van légzésfigyelő, különben nem lennék nyugodt.

Felteszek egy két képet Peti bébiről. Kép újév napján Kép apával Kép fürdéskor Kép [img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1263302075.6931.jpg[/img]
Vendég

Marcsu, tünemény Peti :D

Mangora

Kép
mangora

Marcsi
Üdv:) szépek vagytok:)Jajj de rég voltak az enyémek ekkorák:) na de nem sokára megint babázhatok:)

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Még egy kép, ez a egyik legfrissebb, a másik fürdetés utánis kép régebben készült, azóta már jó sokat felszedtünk, majdnem egy kilót! Kép
Vendég

Halihó!
Na,hogy ne legyen unalmas az élet.A gyedemet vissza dobták..mily meglepő...megy a fellebbezés nekik.
De a mai nap legjobb történése...
Kaptam egy bírósági idézést..
Az ex uram az a rendes böcsületes ember gyermekelhelyezési pert indított ellenem :cry:
Bacca meg!!!!
Ez egy hosszú menet lesz,és a Fannit lehet ki fogják készíteni az anykúrkászok.
Jövő héten megyek az ügyvédhez,mert ez ügyvédet követel ehhez én kevés vagyok..mármint,hogy megvédjem önmagam.
De az exem szerint a Fannival nem törödök keveset van velem és az egész nyarat vele töltötte,nem visszük nyaralni nem kap semmi ajándékot(hasznosat)..stb
ÁÁÁÁ annak az egész családnak a másokkal való pereskedés az élete értelme.

mimi12

Sziasztok!

Marcsi!
üdv itt nálunk!!!!!

Csajok lesz januári találkozó?????

Orsi!
Tök jő lett a hajad!!!

VAN ÚJRA TELEFONOM!!!! háááát nem volt egyszerű, leírom, felhívtam a Pannont mondták, hogy meg tudják mondani, de menjek be egy Pannonba, mert nincs jelszavam és anélkül nem mondják meg. Gyerek és anyukája kocsiba be irány a pannon!!! ott mondták, hogy én nem tudom nevemre venni csak apa, jó jövet haza apát megkérni, hogy látogasson el a pannonab, de apának épp dolga volt így rögtön nemtudott menni csak elintézte a dolgát és hazafelé jövet beugrott, de nem volt nála a kártyám így haza és újra pannon, nevére vette a kártyámat és kért kódot, majd KÜLÖN megkérdezte, hogy marad-e hogy egymás közt ingyen beszélünk mire a pannonos pasi mondta, hogy PERSZE!!! apa hazajött én bekapcsoltam a telómat és várt az sms, hogy töröltek a családi csomagból, felhívtam a pannont, hogy most mi van!!!! hívjam őket apa telójáról, mert csak úgy tud meghívni apa a virtuális családba, hívom, elküldték a meghívót és már működik is minden!!!
RÖHEJ!!!!!

kis helyzetjelentés rólunk:
Az AFP-m jó lett, holnap genetikai uhu, reggel vérvétel!!!

Dorina hétfőn megy először úszni!!!!

ennyi dióhéjban, de már a vasalóm ízzik szóval itt se...................

Mangora!
küldöm a telefonszámot, remélem még nem késtem el vele:)))))

este jövök!!!
Vendég

De édes Peti baba! Az uramat is Petinek hívják így most rám jött hogy annyira, de annyira szeretnék én is egy kis Petit!!!! Igaz még várnom kell mert a szopi miatt még nem lehet. No meg apa is tiltakozik még, de akkor is szeretnék egy kis fiút!!

Lini
Kép
kicsi lini

Köszi Csajok a hajdícséretet! :oops:
Még nem az igazi, ez hosszú menet lesz, remélem nyárra már olyan lesz amilyet elképzeltem! Viszont nagyon ügyis volt a lány, tök jó anyagokkal dolgozik és gyönyörű puha és fényes maradt a hajam! Kriszti az volt a sok idő, ogy először le kellett szivatni a feketét, majdnem 2 órát a fejemen volt a szőkítő, itána kimosni, befesteni, majd megintcsak 40 percet rajta hagyni utána vágta beszárította! :wink:

Jaaaaaaaaaaaaaj Mimi! DE MIÉRT?????????????? Azt akarja az exed, hogy nála lefyen Fanni????? :shock:
Fanni mit akar?????Apjával milyen a kapcsolata? Nem tudtok peren kívül megegyezni????
Ez szörnyű! :cry: :cry: :cry:
Én nem harcolnék, hanem kihívnám egy hosszas beszélgetésre az Apukát, amolyan békítő beszélgetésre és végig venni mindent, hogy tényleg a legjobb legyen Fanninak!Szegény pont most van a legérzékenyebbb időszakában, mikor gyermekből nővé lesz! Nagyon oda kell rá figyelni! Lehet Ő panaszkodott Apukájának?
Nagyon sajnállak Benneteket! :(
Vendég

Zsandika! Szupi az AFP! :D

Telefon, legalább Te már túlvagy rajta! Mi ott tartunk, hogy szombaton visszaküldtük a telcsit! Szerintem kiszedték a jó kijelzőt belőle, gondolván, hogy amúgy is car a telcsi és visszavonták a garanciáját, már úgyis kuka! Mekkora aljas szemetek!
Ma jött sms-hogy mehetünk a telcsiért, pa felhívta őket, de telefonon nem adhat ki tájékoztatást! :shock: :shock: :shock:
Szóval oda fog menni és kiderül, hogy mégsincs telefon, akkor nagyon nagyon mérges leszek! Vissza kell adni a csere telcsit és nem lesz telefonom. Most még egy akciós telcsire sem futtya! :?

Linike! Hamarosan lesz Neked Peti babád ne aggódj, és még a szopi végét sem kell megvárni! Attól hogy nincs mensid lehetsz terhes!Amúgy is gyanús vagy Te Nekem! :wink: :lol:

Jaaaaaaaaaaaaaj de édes Peti baba! Marcsi Te meg nagyon fiatalka vagy! Hány éves vagy?
Van nekünk egy picassás oldalunk, ha adatokat szolgálsz Szilvikénknek(sylph) akkor felvesz a kis adatbázisunkba és megkapod a hozzáférési kódokat is! :wink:
Rengeteg közös kép van rólunk fent amik a talikon készültek! :wink:

Jaaaaaj nekem 3 gyerkőm van, de már hozzá sem tudok nyikkani a babás dolgokhoz! :oops: Ugye azért nem utáltok? :lol:
Olyan gyorsan elszálltak ezek a babás évek, én meg aljas módon örülök, hogy már itt tartunk! :oops:
Viszont más pici babáját olyan jó nézegetni, és ahogy meséltek újra átélem ezeket a dolgokat! :wink:
Vendég

Orsi!
Mindannyian voltunk lázongó kamaszok..
Az exem családját a perek élteti.Az ex anyósnak ez az élete,hogy pereskedjen,ha a fia ezt látja akkor ő is ezt fogja tenni..
Sajnos nem lehet vele beszélgetni,nem az az ember akivel ilyeneket meg lehessen beszélni.
Én is a beszélgetés mellett lettem volna,de ő ezt meg sem próbálta,inkább a szeretőjével írtak egy szépen megfogalmazott beadványt.Amúgy a szeretője a jó haverja felesége és a szomszédja..
ááááá,hosszú..
tudod a gyereknek nem mindig az a jó,amit épp adott pillanatban akar.

mimi12

Mia! Nagyon jó volt talizni és dumcsizni meg együtt sétálni egy nagyot!
Marci keze meg lába lefagyott, mire hazaértünk, olyan kis pirosak és hidegek voltak, hogy szárítóval melengettem fel, de a kis teste meg tűz forró volt, ezek kigtak :D

Orsi, értem már, a szőkítés tényleg hosszú idő... Akkor még lesz pár ilyen meneted nyárig :)

Mimi, ne már!!! Szerintem is az a legfontosabb, hogy Fanni mit szeretne, szerintem vele is beszélj! Párom már elég nagy volt, mikor elváltak a szülei, mégis mély nyomott hagyott benne (talán pont ezért), hogy ki sem kérték a véleményét, nemszóltak neki semmit! Úgyhogymihamarabb beszélgess és minél többet Fannival szerintem! Már elég nagy, hogy megértse és dönteni tudjon!
Ja, és ha kell tanuskodni, hogy milyen jó anya vagy, akkor ránk számíthatsz!!!

Zsand, tényleg jó kis menet lehetett a telót elintézni... Még jó hogy jött az sms és nem utólag tudtátok meg, hogy "elhagytad a családod" :D:D:D
Számot köszi. bár most időlegesen megoldottam a problémát :D

Lini, lesz neked is fiacskád!!! Ha ennyire akarod, akkor bevonzod sorsszerűen :D:D:D

Mangora

Kép
mangora

Igen, sajnos!
Sejtem miről lehet szó! :cry: :cry: :cry:
Fannival próbálj beszélni akkor! Jaaaaaaaaaaj nem irigyellek!
Ha most pont Apjánál lenne és ha Ő mondaná meg neki mi a helyek, akkor meg Nálad szeretne lenni!
Bízom benne, hogy van erőd, kitartásod hogy végigcsináld!
Addig is megvuduzom exanyóst ha nem gond! :oops:
Vendég

Orsi! Nehogymár ilyeneket mondj!!!! Marcsi ne higgy neki, Orsinak mindenkinek van tanácsa, tőle lehet bármit kérdezni és hihetetlen önzetlenül segít! A babás kérdésekben ugyanúgy, mint bármi másban!!! Olyan jó, hogy van nekünk! Szerintem ő a társaság egyik motorja!

Szilvi, ahhoz a fényképes picasas helyhez én is szeretnék kódokat :D

Zsandika, eredményhez gratula! Remélem holnap is rendben lesz minden!

Mia, az általad ajénlott mellszívót szivesen kipróbálnám, ha beválik meg is veszem tőled :D Előkeresed nekünk és ha megvan megint összefutunk :D

Mangora

Kép
mangora

Kriszti!

Köszi! Kép

NINCS PICASÁS KÓDOD????????????????? :shock:

BRIGIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!
Kép
Vendég

Bakker azt hiszem megfáztam! Én hülye nagyon nem öltözte ma fel és agyon fagytam!
Most össze kell szednem magam, este jön a barátnőm masszáázsra!
Szerintem nyomok egy neocitránt és egy forró zuhanyt!
Vendég

Fáj a fejem :?

Mimi: remélem hamar megoldódnak a gondok, lehetőleg peren kívül. Az exanyósod meg minek szól bele?! :evil:
Fanni mit szól ehhez az egészhez?

Szivi:: tegnap fel akartam telepíteni az msnt de nem ment fel :shock: :? :oops: Ennyire béna lettem 7 hónap alatt??

Lini
Kép
kicsi lini

Na csajok,nem ilyen egyszerű a történet sajnos.Ebből nem lesz 3nap alatt csendben megbeszélés.
A Fannival beszélgettem,volt sírás rívás veszekedés anyázás...
AZ a helyzet,hogy tudott róla.Sajnos teljesen ellenem hangolták az apjáék.
Olyanokat vág a fejemhez,hogy én kesztyűt vettem neki tavaly karácsonyra(meg mást is de arról nem szól).
Meg hogy nem csinálok neki reggelit...meg hasonlóak.
Reggelit azért nem csinálok mert rendszerint penészes kenyeret hozott haza,vagyis nem ette meg amit csináltam.
Szóval csajok itt már rég nem arról van szó,hogy a gyerek mit akar sajnos :cry:
Az exem mióta elváltunk ellenséges velünk.Valószínű a mostanra kialakult helyzet szépen elő lett készítve,vagyis szépen fokozatosan tömték uszították a Fannit ellenünk.
Azért ellenünk mert a Gyurit is támadják a leírt bíróságra benyújtott papírban.
Szóval szó szót követhet...Vannak hibáim,nem vagyok tökéletes anya,a Fanni sokat töltött mindig az apjánál,azt hittem neki ez így jó ez az ő érdeke..
(amúgy hétközben itthon kell,hogy legyen és ez a legnagyobb gond számukra,de miért tiltottam volna el az apjától?)de mára kiderült,hogy ez így nem jó...
Csak sajnos az egész család meg lesz hurcolva és a Fanni fogja a legjobban megszívni :cry:

mimi12

Szasztok!

Mimi, ne mááááá! :shock: Anyira sajnálom! Remélem azért meg tudjátok oldani!!!! :cry:

Zsand, gratula a jó afp-hez! Képzeld már két zacsi ruhát összeszedtem, van játék is....

Orsi, szuper lett a hajad!!!! Hogy vagy? Hatott a neocitrán?

Hajni, volt Brigi? Hogy van?

Marcsi, nagyon helyesek vagytok Petivel! Milyen édes babuli!!!!
Amit Orsi említett: ha küldöd pü-ben a neved, telószámod, emilcímed, címed, akkor beteszlek a táblinkba és a térképünkbe, és küldöm Neked!

Mangora, küldöm a picasás kódot!

Lini, menj ide: http://download.live.com/messenger és itt tölts le az Msn-t!

Többiek? Ti nem csatlakoztok a mioldalunkra? :wink: :lol: Még csak 6an vagyunk!
sylph

Jajj, mit akartam még...

Orsi láttad/érezeted azokat a bazi nagy lukakat az úton az isi felé..... borzasztó, hogy mekkorák vannak :shock: és a minap mit láttam?! Az útmunkások szórták bele a kocsiból az asztfaltot, és a baromarcú lábbal tapicskolta bele a lukba :shock: :lol: Képzelhetitek meddig lesz az jó?! :lol: Röhej...
sylph

Helló lányok!

Orsi! Cuki vagy, hogy lefiatalkáztál! Idén 30 leszek, tiszta asszonyos kor már! Ez egy jó kép, bár mivel jó kis feleslegem van, nincsennek ráncaim :)
Biztos vagyok benne egyébként, hogy Mangorának van igaza és nem igaz, hogy nem tudod már ezeket a babás dolgokat. Aki három gyerkőccel már végigcsinálta, biztos már zsigerből ért mindenhez.

Mimi! Sajnálom ezt a családi pereskedős dolgot. Én ugyan jogász vagyok, de annyira ellensége bármilyen pereskedésnek. Tipikus, hogy a síkagyú emberek erőltetik a dolgok jogi útra terelését. A normális emberek tudnak egymással beszélni és tudják, hogy sok-sok kidobott pénz és energia a pereskedés. Egy normális ügyvéd is először lebeszél a perről.

Szilvi! Mingyárt küldök neked üzit az adataimmal és majd kérek én is kódot, hogy képben legyek mindenkivel. Előre is köszi!

Lini! Nekem is Petinek hívják a férjemet, de nemcsak emiatt lett a babánk is Peti, én is imádom ezt a nevet. Ne félj, hamarosan lesz Peti babád Neked is. Én meg már kislányra (Zsófira) gondolok, bár még korai, majd kb. egy év múlva kellene realizálódjon...
Vendég

csináltam bögrés sütit és olyan fini lett, hogy már a felét megettem! :lol: :lol: :lol: Még apa is azt mondta, h nagyon fini.

Hajni: Kép hiányzol

Orsi: miért vagyok én gyanús?

Lini
Kép
kicsi lini

Sziasztok!
Na vegre van egy percem szabad, idepottyantam a gep ele…

Ma delutan akkorat setaltunk Krisztivel hogy csak na!!! Eleg furcsan hat de a nap megcsipte az arcomat! Tiszta rak voros a pofaszerkezetem! Hiaba, ilyen az en formam, kepes vagyok telen is leegni… es nem csak anyagilag! :mrgreen:
Patrik tultett magan ma. Uvoltott oltoztetesnel, uvoltott amikor a hordozoba betettem, kivettem. Aztan a setat vegig nezelodte-aludta, aztan a hordozo lattara ismet bombi kovetkezett.
Viszont amikor hazaertunk tisztaba tettem, megetettem. Kaja kozben betrottyantott egy orbitalis meretut es illatut… Utana olyan vigyor ult a kis fejen mint egy jollakott napkozisnek. :D Azota is tart a jokedv ezerrel. Az az erdekes hogy az o kis arca is picit piros…
ELKAPTUK A PIROS KORT !!!!!!!!!!!!!!!!! (hosszu “o”-val!) :mrgreen:
Krisztinek nagyon edes picurka Marcija! Olyan kis edi mint az anyukaja. :)
Es milyen gyonyoru szaja van annak a babonak, hat en kesz vagyok!!! Orsi, latnod kell Marcit “eloben” olyan kis olelgetnivalo! :D
(Orsi nagyon szereti az apro babakat am!) Jaaaaaaaaaaj sosem felejtem el ahogy Regit anno a kezembe adtatok Noemi, Orsi emlekeztek ra? :D:D:D:D Azota is halas vagyok hogy rabeszeltetek! Csodalatos elmeny volt! (romantikus szmajli)

Szoval

Orsikam: a hajad nagyon dogos! Most jol meg tudtam nezni! Es tudod mi a tutter? Olyan lagyak lettek a vonasaid, igazi kislanyosan bajos! (ekezettel!!!) Szoval nekem nagyon tecccccccel! :D (NEM lezbi szmajli)
Kriszti: akkor keszuljunk a kovetkezo randira ha neked is tecccett a mai nap. Azt majd eldontjuk kinel kezdjuk! :) Nalunk eloszor ki kell takaritani mert lassan terdig er a por, ugy kell legvedelmi keszultessel atverekednem magam a lakason…
Csutortokon viszont nekiveselkedem es vegrehajtom a nuklearis robbantast, talan tisztabb lesz a lakas. :mrgreen:
A mellszivo termeszetesen megvan, tudom is hogy hol (mivel nem reg koltoztunk, ilyenkor par honapig minden megvan. :mrgreen) Odaadom amikor talizunk. Egyebkent a masikat is kiprobalhatod, annak ket szivofeje van, gyorsabb. Viszont akkor nem lehet fejes kozben feggelizni :D:D:D (En mindig kozben csinaltam ezt-azt)

Marcsi: Gyonyoru babad van!!! Hatalmas gratula!!! Ne aggodj, majd nagyokat fog aludni otthon is, ha mar erdeklodni fog a jatekok irant jol kifarasztja magat! Enyem gyerek 40 perceket jatszik altalaban utana kiuti sajat magat. ;)
Most neztem meg jobban a fotokat, az a furdolepedos kep annnnnyira eeeeeedes! (elnezest, elerzekenyultem!)
Mimi: Pffffffffff! Szornyu amit irtal! Ez olyan aggaszto ha egy ex ferj ilyen. Eddig nem volt baj hogy a gyerek veled maradt csak most langolt fel ennyire az apai szeretet? Hat en ezt sosem fogom megerteni! Nagyon sok kitartast kivanok ehez az egeszhez! :(
zsAndi: Jaj de jo hogy OK az AFP!!! :D Ez csodas hir! Viszont nem valaszoltal kerdesemre: hogy van a vernyomid? Remelem jol!!!

Lini: az en uram is Peter :D Elhiszem hogy szseretnel egy fiucskat. En meg egy kislany utan ahitozom. Hat igy van ez velunk. :D

sünciboglya

Orsi

Nagyon jó lett a hajad !!!!!! :wink:

Mimi

Igen ez a válás és a gyerek hergelése sajna szörnyű !!!
Nem látja be az apuka, hogy az a fontos ami jó a gyereknek !!
Persze ők meg ebben a korszakban mindenre fogékonyak csak a szülői szigorra nem és te vagy egyböl a gonosz gondolom !!
Nagyon rossz amikor az embernek a saját gyereke hátba támadja.
(nálunk tesómék válása volt hasonló) :cry:

Igen szerintem is nagyon sok pénzbe fog kerülni az ügyvédek sajna ebből élnek nem is rosszul.(Mármint mások szerencsétlenségeiből) :x

Marcsi

Péter gyönyörű kisbaba !!! :wink:

Rólam:
Múlt hét óta nagyon depis vagyok. Főnököm felvett egy csajt 6 órába koleganőnek (sík buta de nagyon nagy arc, új programot használunk 13 év után plussz a főnököm is tiszta zizi lett 13 év után) Ezért gondoltam másik munka után nézek, ma beszéltem vele, hogy miért viselkedik így és miért kötöszködik velem, elmondása szerint fáradt és nem akar bántani, de ő is nagyon ideges, nagy a nyomás rajta. Jó-Jó de ne én legyek már a lábtörlője !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil:

Szóval még várok hátha változik a helyzet !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bocsika de ezt feltétlen le kellett írnom !!!!!

Sylph

A mi oldalunkon hogy tudom mindeki hozzászólását megnézni ???
csak párat látok !!! :wink:

Dolli

Jól vagytok ????????????????????????????????????????????????
Kitartás !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
kditke

Orsi es a “hozza sem tudok nyikkanas” a babakhoz : Patrik fiamat kb 10 mp alatt oltoztette fel ugy, hogy a gyerek eszre sem vette! Szoval Orsi tud am! (Vudu ostehetseg!!!) :D

Orsi: nem oltoztel ma fel???? Csak nem megint bikiniben szaladgaltal a hoban? ;) (Viccet felre teve, remelem nem faztal meg nagyon es a NeoCitran majd segit!!!)

Marcsi: 30? AH, babakor az meg !!! :D:D:D:D Majd amikor a 39-et taposod, akkor kosd fel a gatyat, akkor leszel csak oreg igazan. (en csak tudom, hehehe.) (Igazi venseg. Az aggastyan NutellaPusztito)

sünciboglya

Edit: Jaj szegeny! Ez borzaszto amikor egy fonok ideges. :( Volt hozza "szerencsem". Anno volt egy ideges tipus fonokom. AMikor jokedve volt mindenkit a tenyeren hordozott, de a rossz passzos idoszakok elviselhetetlenek voltak. Akkor probalt mindenki atlatszo lenni es maradni. :( Reszvetem :(

En most L dogleni! Faradt vagyok mint egy 30 eves trabant...

joejt!

sünciboglya

Visszajottem, csak egy szora.... (etetes lesz azert vagyok fenn....bagoly!!)

Szoval: Az idojosok szeirnt holnap es utana borus lesz, viszont csutortok pentek szep napos.... Akkor kene setalni delutan (2 utan)

AKIT ERDEKEL, IRJON !! :D:D

na megyek betomom Patrik fejet egy kis tappal :D JOEJT!

sünciboglya

Jaaaaaaaaaaaj, pontositok:

PENTEK, SZOMBAT es VASARNAP lesz szep ido! http://www.idokep.hu/

sünciboglya

Szijasztok jó reggelit!

Még mindig nincs Brigi! :cry:
Hajnika tegnap volt Brigi? Mi történt? Miért nem ír?
Ma délelőtt elmegyek hozzá az tutit! :wink:

Edit! Jaaaaaaaaaaaaaaaaj ne depiz! Bár gondolom elég nyomasztó ez a főnök dolog! :( Most lehet én vagyok hüle, de nem értem a dolgot! :oops: Te már dolgozol???? Vagy ősztől mennél vissza?
Szerintem adj még időt a főnöknek, lehet, hogy csak átmeneti hülyeség!Az új kolléganővel meg lehet tök jól ki fogtok jönni!
Mi lett Apa órájával???Kicserélték?

Mia Te lökött tyúúúúk! :lol: Jót mosolyogtam a hírösszefoglalódon a végén az időjárás jelentéssel! :D
Látszik, hogy taliztál Krisztivel, mert csak úúúgy ragyogsz! :wink:
Kakamatyi Patriknak küldök egy hatalmas cuppanóst! :wink:
Mit össze nem carozik Veled ez a gyerek! :lol:

Tegnap valóban bikiniben mentem fodrászhoz azt hittem melegebb lesz! Szerencsére hatott a neocitrán! :wink: Meg a barátnőmmel jót dumcsiztunk este! :D

Haj: nekem is az tűnt fel, hogy smink nélkül is tűrhetőbb a fejem, nem vagyok annyira sápadt, vén, öregasszony!
A szemem meg zöldebb lett!3 hét múlva megyek megint festetni, mert most barnával lett befestve, de ezt nagyon gyorsan le fogja dobni, mert alatta szőke vagyok a fejtetőn, hajtőn!

Linike!A gyanúst értsd úgy, hogy gyanús és bízd ide! :wink:
Kép
Vendég

Megyek felébresztem a bandát, én is elaludtam! :oops:

Ma takarítok, teszek-veszek, főzök, mosok takarítok, tornázom meg ilyenek!
Kép
Kép
Vendég

Orsi,
Örülök hogy jobban vagy.

Szilvi,
Anyuméknál voltunk vasárnap és hétfőn, tegnap próbáltam magam utolérni de annyi minden felhalmozódott. Most is itt figyel kb 4 adag vasalnivaló, már melegszik is az eszköz :D Msn-es meghívót küldenél nekem is?

Lemaradtam én is, mi van Brigivel?

Mimi,
Ez nagyon durván hangzik, majd írd meg hogy mit mond az ügyvéd. De ha most megkérdeznék Fannit hogy hol szeretne élni akkor ő az apját választaná?

Marcsi,
Üdv köztünk :D

Kép[
Kép[
kostyika

Szasztok!

Háááát, lányok... szerintem Lili sosem fogja megszokni a bölcsit.... :cry: ma is akkora hisztit levágott :cry: mondjuk Bubó is, de ő nem mindig, csak ha nincs Andinéni :wink:
Ja, a másik, én nem értem a pasikat... :shock: a párom ment tegnap Bubóért, ma viszem, erre nincs meg a nadrágja :shock: és nem tudja hova tette :roll: mondom, marha jó.... egyetlen egy zsákja van, össze sem lehet téveszteni a többiével és nem tudja belerakni :roll: kéééész, most varrhatok neki egyet, mert nincs több normális szabadidőnacija... :evil:

Marcsi, asszonyos kor???? :wink: :lol: Én 31 leszek... :wink:

Edit, melyik mioldalunkon? A windows-os, vagy a google-os oldalra gondolsz? Hogyhogy csak párat látsz? Vagy mindet vagy egyiket sem látod, nem? Sajnálom ezt a főnök dolgot!

Szijjja Andi!!!! Jó, hogy újra itt!! Persze, hogy küldtem meghívót!!!! De elküldöm mégegyszer! Ha nem kapnád meg szólj!!
sylph

Jó reggelt!
Andi,igen a Fanni az apjánál szeretne jelenleg lakni.Ott közel van a barátja és a szomszédba is oda költözött a szomszéd lánya,az apjánál lehet csavarogni,sokáig netezni,Budaörsön belül oda megy ahová akar.
A Fanni este jön haza ,17h körül,az apja hozza mert közölték nem ülhet buszra mert ez rossz környék és fél az erőszaktól kutyatámadástól... :roll:
(Hát a pár házzal odébb lakó Fásy Ádámunk és szintén nem messze lakó Novák P vélhetően röhögő görcsöt kapna ezen :roll:,ugyanis olyan szar környéken lakunk hogy hasonló volumenű ismert emberek laknak itt a szomszédságban és gombamód nőnek ki a kulturált szép házak.)
Sajnos én a Fanni mindennapi autóval szállítását nem tudom megoldani.De miért is kéne???Kb 5-10perc sétára van a buszmegálló,a reggeli busz Budaörsre viszi kb 10perc alatt.A beadványban 3óra utazást írtak....
Meg amúgy is!!!Azért mert nem tudom a gyereket autóval vinni és buszoznia kéne azért már nem vagyok jó anya???
ÁÁÁ
Nehéz dolog ez..Tipikusan,mit kezdjek egy lázongó kamasszal sztori.
Ráadásul erősen befolyásolva van a Fanni..
Na váltsunk..

Mia!
Sétában benne vagyok én is!!!
Irigy is vagyok,hogy Krisztával taliztatok!!!Az az igazság,hogy néha annyira felületesen olvasok,hogy erről lemaradtam :oops:

Orsi!
Tegnap önmagammal voltam elfoglalva :oops:
Tök jó lett a hajad!!Én azt hittem világosabb lesz.No de majd jövő hétre világosabb lesz :lol:
na folyt köv.....

mimi12

Sziasztok!

No ma még nem akartam jönni, de ezt a Mimis dolgot nem tudom szó nélkül hagyni… :oops:
Mimi! Ez egy barom, már bocs! :oops: Remélem, fizetheti a perköltséget, nem kap mentességet! Mert tutira veszít! Ebben csak az a gáz, hogy tényleg Fanni issza meg a levét a tortúrának. :( Meg a Ti idegeiteken táncolnak a semmiért! Ezt egy felnőtt ember nem képes felfogni??? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Visítani tudnék az ilyentől!

Mia! De jó, hogy összejött a kisbabás séta Krisztivel! :D
És nem ám levénezni a 39-eseket mer mindjárt én is annyi leszek, és nem és nem leszek akkor sem vén banya! :lol: A gyerekek megfiatalítanak minket! :wink:
Milyen mások az orvosok. Jó, az elején (nov-ben) mondjuk nekem is szigorú fekvést írt elő, de akkor még nem tudtuk, hogy gyorsan fog tovább rövidülni a méhnyak vagy rövidült egyet oszt megáll. Ma jó kislány leszek, legalábbis ezt ígértem meg magamnak, mert két napja megint görcsölgetek. :( Mondjuk nem is pihiztem nagyon, csak Gézuval délután. :oops:

Marcsi! Üdv a csapatban! :D De picúr babád van Neked is! És milyen kis helyes! Szépek vagytok együtt is! :D

Lini! Olyan édes, mikor így próbálkoznak az evéssel, Gézu az almát próbálta így beleharapással, máig előttem van a kis drága pofija! :D
Milyen bögrés recepted van?

Zsand! Gratula az AFP-hez! És várjuk a beszámolót a mai uh-ról! :D

Orsi! Nagyon tuti lett a hajad! :D Ennyit ücsörögni a fodrásznál! :roll: Nem is tudom elképzelni Rólad, mert olyan kis pörgős vagy! Persze a célért mindent! :D
Mi van a telóval? Sikerült párodnak intézni?

Szilvi! Jól vagy már? Skacok visszaszoktak a közbe rendesen?

Andi! Merre vagy?

És Brigi? Mi van Veled? Bújj elő légyszi! Bármi is van, tudod, hogy nekünk leírhatod, elmondhatod!

Edit! Asszem Te kérdezted a leesésgátlót. Nekünk Leksvik ágy van, de teljesen kinyitva, így van rajta 3 védő. Ikea gyártmány az is. Ja, nálunk azért is volt fontos a sok védő, mert magasabb a matrac, mint kéne, tehát tuti lepotyogás lett volna, ha nincs.
Kép

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Látom, közben írtatok még, meg is válaszolva néhány kérdést.
Szilvi! Szegény Lili baba! :( De kari előtt már jobb volt a helyzet... nem?

Kép
Kép
tekiroll

Dolli!
Tök jó a kép,szép a falvédő :lol:
Ex..sajnos ilyen pereskedő családban nőtt fel..
Az ex anyósom a saját anyósát pereli és a sógornőjééket.Ott valami telek gond van,az exem a szomszédját pereli szintén telek gond miatt.
Nemrégiben az ex anyós elvesztett egy pert de újra indította.Az én húgom férjét kéri mindig,hogy segítsen nekik,melyik szomszédba milyen indokkal lehet bele kötni.Ha jól tudom az ex anyósnak jelenleg 2-3 futó pere van amit ő indított a szomszédok ellen..
De nem csak az ex anyósom keze van a dologban.Sajnos az exen szomszédasszonya és annak a párja a tanuk.És sajni az a nő is felettébb rosszindulatú,nem egyszer volt,hogy a Fannit ellenem hangolta vagy ellenem tett bármit...
Pl volt,hogy a Fanni elment nacit venni és nem engedte a csaj,hogy azt vegye meg az én pénzemből amit a gyerek akar.
Az ott dolgozó barátnőm hívott,hogy botrányos a szomszéd viselkedése és ki a franc az a nő???És mit szól abba bele,hogy a Fanni mit akar megvenni??A végén a barátnőm hozta el a Fanni álltal kiválasztott gatyót...
Ja és miért nem én mentem a Fannival???Egyszerű a válasz..nincs bejárásom a Trendbe :lol:

Szilvi!
Anno a Fannival is sokat szenvedtem a bölcsiben.Ő nagyon nehezen szokta meg azt,hogy ott hagyom.Utána az oviban is volt gond,nagycsoportban volt hajlandó ott aludni,addig délben elhoztam.
Majd a suliban is volt hasonló..nem sokat volt napközis :lol:

Marcsi!
Nagyon édes Peti :lol:
Kor..én 71-es vagyok,,nemrég töltöttem a 18at :lol:

Judy!
Kiscsaj??? :lol:
Húú közeledik a szülés,és Dollinak is..
De jó lesz!!Nemsokára lesz sok babánk.
Aztán utána jön ZsAndi.

Orsi!
Mi van a teloddal??

na sír a Regi.Szegény aludt 15percet. :cry:

mimi12

Majd elfelejtettem :oops:

Andi!
Veronikának boldog névnapot! :lol:

mimi12

Kép

Mi is nagyon boldog névnapot kívánunk Veronikának!

(pedig eszemben volt, mert anyóst is hívtam, de pörgök ezerrel!)
Vendég

Jövök délután, vagyis remélem, mert azt sem tudom hol a fejem!
Mára, holnapra is van vendégem, közben próbálom magam utolérni a teendőkkel!
Vendég

Na ki találja ki mi a mai ebédem????? :lol: :lol: :lol:

Kép
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?