Sziaszok
Ez mar csak igy lesz ugy latom, hogy mindig este kerulok csak gep ele…
Ma Patrikkal shoppingolni voltunk, uj rucikat kellett venni mert hosszaba a legtobbet kinotte az utobbi 1 hetben. Rosszul voltam, akarom raadni a cuccokat es a legtobb nem jo. Hat vettem is 9 rugit meg 3 body-t, 68-asakat. Az en kismalacom jo hosszukas. Elvezte a Tesco-s kiruccanast,elotte voltunk setalni a Diosdi szep parkban ahol a tavacska van a szokokuttal. Nagyon jol esett! Egeszen uja szulettunk mindketten a friss levegon!
Noemi: Tehat akkor hozzad delutan is lehet menni? Mondjuk 2-re vegzek a hamival es fel 3-ra ott tudok lenni az nem tul keso? Akkor elmehetnenk esetleg setalni, utkozben meg Krisztit felzavarni hogy o is jojjon?
Mit szoltok?
Dolli: nagyon helyes hogy tancolsz.
En is szoktam, Patriknak. Mindig teli szajjal vigyorog tehat valaki ertekeli iszonyatos tehetsegem.
Lini: Lili es a fa amint leszedi
:D:D Bevizualtam
:D:D
Marcsi: udvozlet a csapatban!!!! Nagyon orulunk neked. (Uj husiiiii!)
Ez a topic kicsit orult, bolondos, de mindenki jokedvu es osszekovacsolott kis tarsasag! Szivesen latunk teged koreinkben es hidd el, itt nem fogsz unatkozni!!!
Babamasszazs: ha erdekel, van egy tankonyvem (elvegeztem a babamasszazst is anno amikor a Thai masszazst tanultam) igy tudok segiteni ha kell.
A lanyok mindenfele klassz lehetoseget tudnak majd neked mondani, bar szerintem 3-4 honapos kortol. (mi meg nem voltunk sehol csak setalni de keszulunk az uszasra, 4 honapos kortol lehet menni.)
Orsi: kolcson adom Patrikot amikor nyugos, tuti felmegy a vernyomasod ezerre.
egyebkent hogy a turoban tudsz ennyi mindent csinalni ilyen szornyu alacsony vernyomassal??? En csak fetrengeni tudnek igy az agyban.. (bar magas vernomassal is csak azt tudom csinalni leginkabb, hehe.)
Haj: Szerintem a Kata haja a kepen csucs!!!! Ha levagatnam akkor csais ilyenre es enyhe melirral a sajat hajszinemhez. (egyebkent ha nagyon megkopaszodom, en is levagatom. Jelenleg marekszamra jon a hajam kifele minden egyes fesulkodesnel. Csupa seb a fejem !!!
En meg vakarom lefele a varasodott sebeket.
Briginek vegyunk egy chip&dale fiut. (Hadd legyen en is ott amikor kibontakozik a fiatalember, kizarolag ellenorzeskeppen, jol dolgozik-e.)
Kriszti: nagyon vigyazz az edesseggel, en annyira ra voltam pattanva hogy naponta 5 tabla (!!!) Milka csokit kepes voltam bezabalni! 8 kilo szepen hopp felugrott csendesen…. Most meg kinlodhatok hogy leadjam raadasul faj a terdem a plusz kiloktol.
Koszi a KRESZ leirast! Akkor ez is csak egy hulye bosszanto hadjarat lehetett. Index-en olvasta parom. Egyebkent szerintem ha tenyleg megvaltozott volna, ahogy irtak az Index-en azt csak kozze tettek volna a tv-ben ugye?Mind1 en akkor is elol akarom vinni a gyereket, meg ha veszelyes is mert barmi van vele latom es o is lat engem ez megnyugtatja.
Noemi: Lovas kep tuti! Tenyleg nagyon jol all neked a rovid!!!!! Ilyet csinaltathatnal ismet! Mennyire mas vagy rovid hajjal, olyan nagyon energikus kulsot ad neked. A paci csodaszep. O a tied?
Orsi: mackos reklam az a “gyere utanam” vagy micsoda, a Micimacival?
Marcsi: ha raklikkelsz barmelyik vonalzora, elvisz az oldalra ahol csinalhatsz magadnak barmilyet.
Ja latom is hogy mar keszen van a vonalzod! Klassz lett!
Tejci: neked is a fejest tudom ajanlani, a termelest stimulalja, foleg az elektromos valtozatok, van mar 2 szivofejes, azzal gyorsan kesz a fejes.
Orsi: Tok jo lesz a serod!!!!! Tetetsz bele csikokat is?
Edina: UH
:D:D:D Majd tegyel fel fotokat ha lesznek!
Tejci: Csatlakozom Edinahoz. En nem szoptathatok igy a fiam tapos csirke. Ehez kepest gyonyoruen fejlett, egeszseges, jo ellenallokepessegu kisgyerek.
Sosem volt megfazva, az apja taknyozott itt nekem 3 hetig, mi persze nem kaptuk el a gyerekkel.
Marcsi: alvas: Mozeskosar es abban aludhat a szulok agyaban. Legalabb is kb masfel honapos koraban. Ha a kulonaltatasnak a hive vagy akkor tegyel egy egyszemelyes agyat a gyerekszobaban es aludj vele. Egyebkent az elaltatas kialakul, amolyan rituale lesz. Nalunk a cumi betetele, a kedvenc alvos birka odarakasa a kis fejehez hogy atolelje es a legtisztito beinditasa jelzi hogy alvaszat kovetkezik. Akkor kicsi hajsimi es alszik is. Amig kisebb volt, persze nem volt kialakulva ez meg. Nalatok is ki fog, csak adj egy kis idot.
Az a lenyeg hogy mindig a kis megszokott rituale legyen este az elalvaskor.
Noemi: remelem felrakod az utolso napi kepet, a nyralasost!!!!Jaj nekem nincs is olyanom.
Azert milyen laza voltal, elmentel nyaralni es megszultel kozben.
:D:D:D Modtuk is itt a tobbiekkel hogy Mimi tuti csuzdazik is amilyen vagany.
Noemi: ha ugy alakul hogy atmegyek hozzad akkor eleg ha elotte odaszolok vagy egy nappal elotte?
Na puszka mindenkinek! joejt! megyek bezuhanok en is szpatty pozituraba...