Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Orsi! Mi van Veled? Olyan sokszor alacsony a vérnyomid! Mindig ilyen volt? Vigyázz magadra!
Hú, megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok ilyen lökött, hogy képes vagyok lassan 35 éves fejjel magamban táncikálni, hogy felpörögjek! :D

Kép
Kép
tekiroll

Orsi: neeeeeeeem te vagy a kedves!
Képzeljétek Orsi kora reggel megríkatott! Mesélte azt a sorozatott és olyan megható volt, hogy mind a ketten könnyes szemmel ültünk a szalonban.
Mi lett a telcsivel?

Hajni: akkor jó hosszúra sikeredett a hétvége, ha még hétfőn sem kell mennie. Remélem nem csődöl be a cég! Olyan rossz, hogy ma már mindenki attól retteg, hogy megmaradjon a munkahelye, tudja fizetni a hitelét. A nagyokosok meg havi 1 milkából nem jönnek ki és panaszkodnak!!!!

Ha itthon van apa, Lili nem hajlandó aludni. Most már én fogom apát dolgozni küldeni!

Na most húzok, mert ezer dolgom van. Pl. le kell szednem a karifát!

Elhatároztam, hogy idén aktívabb leszek! Kíváncsi vagyok meddig fog tartani!
A feje meg iszonyúan fáj és hétvégén én is annyira szédültem, hogy azt hittem megőrülök!

Ja korán kelés: beszéltük Orsival, hogy én későn kelő vagyok. Apa néha kiakaszt, amikor mondja, hogy miért vagyok fáradt, amikor ugyan annyit alszom, mint ő. Igen ám csak, ha lefekszünk 11kor én éjfélig eleve nem tudok elaludni, éjfélkor eszik Lili, utána 3kor, 7 kor. És nagyon nem mindegy, hogy valaki egyhuzamban alszik 8 órát vagy közben 3szor-4szer kel!!!!

Rohanok, mert Lili már elkezdte leszedni a fát!!!!

smileket képzeljétek oda

Lini
Kép
kicsi lini

Szasztok!

Jajj, ma nagyon ügyi voltam, bevásároltam, főztem fincsi tárkonyos csirkelevest, carbonara tésztát, kitakarítottam.... most egy kicsi pihi.

Mangora, de nagy mákod van, hogy ilyen jól alszik Marci!!!! :lol: Ez nagy kincs!

Mia, azt mondják az okosok, hogy akinek fájt a mensi gyerek előtt annak utána jobba a helyzet... nekem is jobb volt.

Mimi, döntöttél haj ügyben?

Orsika, hogy vagy? Fejed? Hülye frontok!!! :evil: Gondolom az, nem?! Nekem hideg frontra szokott fájni az agyam(helye :lol: )
Skacokkal mi újság?

Mi ez a punnyadás? Hajni, Brigi, hol vagytok?
sylph

Hahó

Orsi
Remélem jobban vagy már. és tudtál vezetni? Nem ájultál el?
nekem is alacsony a vérnyomim. volt már 80/50 is....

Dolli
remélem már nem keményedsz....pár napja nekem is volt....és néha meg olyan fájdalmasakat rúg belém a bébi...holnap megyek dokihoz, már kíváncsi vagyok nagyon, hogy mi újság. még 3 hetet mindenképp jó lenne egyben kihúzni. aztán lehet hogy még 6 lesz, a fiúkkal végig kihúztam.
kórház: hát biztso hiányozni fog Géza, de hamar elmegy majd az idő és ott lesz a baba!!!utána megint együtt lehettek. és hirtelen lesz egy nagy fiad:) én legalábbis annyira ledöbbentem mikor hazajöttünk Gellérttel, hogy Gergő mekkora:)

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok!

Mindenkinek szép napot kívánok!
Csatlakoznék én is hozzátok, ha nem baj.
Marcsi vagyok, 3 éve lakunk itt Érden, a kisbabánk, Petike 7 hetes lesz szerdán. A barátnőim, ismerőseim mind budapestiek, kimozdulni pedig messzebbre egyelőre nem nagyon tudunk, így kicsit hiányom van "emberi" kapcsolatokból. Persze élvezem a mamaságot, a babánk tündéri... Csak jó volna néha hasonló cipőben járó, a közelben lakó anyukákkal beszélgetni, tanácsot kérni, még ha sokszor csak így a gépen keresztül is.
Egyáltalán nem tudjátok milyen babás lehetőségek vannak? Baba-mama klubra gondolok, meg babamasszázsra, babaúszásra, ilyesmire.

Marcsi
Vendég

Szija Marcsi! :D

Üdv a csapatban! :D De örülök, hogy jönnek újak még!
Na ezért nem lesz nekünk sosem zárt topicunk! :wink:

Merre laktok?
Van müvházban baba-mama klub, SZTK-ban babamasszázs, van babaúszás is Érden!

Majdnem egyidős Petikéd Mangora Kriszti Marcijával! :wink:
Csinálj vonalzót, hogy tudjuk követni mennyi idősek vagytok!

Csajok köszi, jobban vagyok, nem a fejem fájt, hanem szédültem, de veszettül!Megfogadtam Mimi tanácsát (köszi Mimi!!!!) és egész délelőtt nyomattam a teát, igaz nem feketét, de kv-t is ittam!

Most azon agyalok, hogy lehet kicsit dehidratált voltam!
http://www.femina.hu/egeszseg/alacsony_vernyomas
Most jobban odafigyelek, hogy igyak eleget!

Mimi itt van a hajpróba a Feminán! :wink:

Dolli! Sosem volt ilyen velem! Franc se tudja most mitől van! :cry:

Látom ma a jóidőnek köszönhetően mindenki aktív! :D
Én is pörögtem, kitakarítottam a garázst, rendbetettem a konyhát, csempét mostam, ablakot lemostam, kimostam a hűtőt, mikrót.
Főztem egy tejszínes borsófőzit, volt a fagyóban egy kis macihusi hozzá!
Lemostam a teraszt, kint száradnak a szélben a ruhák!
hazahoztuk Bubukát, megebédeltünk, most még rendberakom a kissrác szobáját, ablakmosás, ágyneműhúzás stb.
Csimók kint játszanak a kertben, de szerintem be fog fagyni a sejhajuk! :lol:
Tegnap mi is lebombáztuk a fát, ma leszedtem a maradék dekorációt. Tegnap besokaltam, hogy csúnyák Bubu könyvei és füzetei, tilltartója és elszaladtam Tescoba, vettem mindenből újat, és becsomiztam az összes könyvét!

Lini! Jaaaaaj bocsi, nem akartalak megrígatni, de tényleg muris volt ahogy szipogtunk! :lol:
Vendég

Dolli mikor értek rám?????????????????
Nekem jó a szerda, csüt, péntek! Csak szól és repülök Értetek!

Holnap megyek fodrászhoz, annyira para vagyok, hogy csúnya leszek! :cry: :cry: :cry:
Benne van a pakliban hogy carrá ég a hajam és csúnya foltos répafejem lesz! :shock: Kép
Vendég

Lini: én meg itt vártalak.... :oops: persze így visszagondolva nem írtad, hogy tényleg jössz, csak én jól kitaláltam magamnak. :oops:

Beszéltem Brigivel és elég letargiás hangulatban van. :cry:
Csajok dobjuk már fel valahogy! :wink:
Remélem átjön holnap bár nem ígérte tutira.....

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Hajni: én reggel direkt elolvastam, hogy írsz e, hogy menjek. Nem írtál gondoltam apizol! Pedig ma még Lili is korán kelt!!!!
Baaaanyeeeeeeeeeeeeeek! :? Még gondoltam is rá hogy hívjalak vagy ne, de nem mertem zavarni!!!!!! :oops: :oops: :cry: :cry:

Lini
Kép
kicsi lini

Mi van Brigivel? szervezzünk neki egy chippendale táncost?

Lini
Kép
kicsi lini

Sziasztok!

MArcsi! Üdv köztünk. Én is elég friss vagyok itt a topicban, de a csajok írtó aranyosak és nagyon nyitottak, úgyhogy jó helyre csöppentél! JA, és valóban MArcim majdnem egyidős Petivel, ő 9 hetes! Érden merre laktok? Ilyen baba-mamás programokra én is vevő vagyok. babaúszást már kinéztem itt Érden, 3 hós kortól lehet menni, mi a sérvműtét után megyünk is, az kb 1 hónap múlva lesz. Babamasszázs engem is érdekel. Orsi, az sztk-ban hol van ilyen? Nem is láttam kírva sehova, amíg oda jártam terhesgondozásra... :( Baba-mama klubbot meg majd csinálunk mi magunknak :D

Tényleg, csajok! Nem hozunk össze egy baba-mama talit mostanság? Bár mi most sűrűn járunk majd orvoshoz mindenféle kontrollokra, de azért csak jó lenne már végre élőben is megismerni benneteket!
Pont írtam Orsinak privit, hogy Marci napirendje minden nap más és más, úgyhogy tervezni nem nagyon tudok :D Eddig délelőtt mindig kis éhenkórász volt és két óra múlva éhes volt, ma meg 10-kor evett utoljára (jó, modjuk többet, mint korábban) és volt kis nyűglődés 1 körül, de tisztába tevés óta eljátszadozik a szőnyegén Magam sem értem, de azért lassan megetetem! Talán eljött az ideje, hogy bír nagyobb adagot egyszerre megenni és így hosszabb időt is ki fog bírni. Pont tegnap mondta párom, hogy ne hagyjam neki, hogy nyammogjon és elaludjon a kajálás közben és ha azt teszi és korábban lesz éhes, akkor is hagyjam kicsit sírni, hogy tudja, enni akkor kell, mikor ideje van és nem akkor, amikor ő akarja :D Na, majd látjuk!

Orsi, jó hogy jobban vagy! Folyadékhiánytól tényleg lehet ilyen, nekem a fejem fájdul meg, ha nem iszom. De mostanában én is sokat szédelgek, mikor felállok! :shock:

Mia, nem is írtam még, hogy újabban én is édességzabálóvá léptem elő! Kívánósabb vagyok, mint terhesen és csak az édességre :D

Hétalvásról tudnék mesélni én is :D Bár mióta Robival vagyok, azóta annyira nem vagyok mormota, de azért bírok aludni! Délutánonként mi is ráérünk, esetleg összejöhetnénk, hátha a többiek is kedvet kapnak és csatlakoznak! :lol:

Na, megyek teregetni. Én is szerettem volna tevékeny lenni délelőtt, elkezdtem vasalni, a második ingnél elaludt Marci és az ötödiknél felébred :D Utána abbahagytam, most meg itt virul magában :D és nem türelmetlenkedik :D Ki érti ezt :D:D:D

Oris, frizud bizti jó lesz!!! Színben is váltassz???

Jdy, biztos meglesz a 6 hét is!!!

Csajok, csak így tevékenyen tovább mára!!! :D

Mangora

Kép
mangora

BRIGI GYEREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

Kép

HIÁNYZOL!!!!!!!

Kép

http://www.youtube.com/watch?v=eMKIuaGd ... re=related
Vendég

Ha meg nem jössz, akkor ezt megtanulom és eléneklem a házatok előtt, Lini és Hajni fog vokálozni! :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=heVmLTjRz_A
Vendég

Ja és amíg nem jösz BELGA-t fogok hallgatni! :shock:

http://www.youtube.com/watch?v=tCTjP2c8 ... re=related

Nézzétek meg a Belga BKV ellenőr számát!
Nem linkelem be, mert kimoderálnak! :lol:
Vendég

Csak gyorsba jövök!

Mia, nem hagyott nyugodni a hordozóval kapcsolatos kressz módosítás és ezt találtam:

22. §

A gyermekbiztonsági rendszerek használata és a bukósisak viselés szabályainak pontosítása
(A rendelet 48. § változásai)

A módosítás előtt:
(7) A gépkocsiban utazó 150 cm-nél alacsonyabb gyermeket - a testsúlyához igazodó kialakítású - gyermekbiztonsági rendszerben kell rögzíteni. A 3 évnél fiatalabb gyermek csak gyermekbiztonsági rendszerben rögzítve szállítható. A gépkocsi első üléséhez a gyermekbiztonsági rendszer csak akkor szerelhető be - a jármű szokásos haladási irányával ellentétes irányban - ha az üléshez légzsákot nem szereltek fel vagy a légzsák működésbe lépését előzetesen megakadályozták.

A módosítást követően:
„(7) A gépkocsiban vagy a mopedautóban utazó 150 cm-nél alacsonyabb gyermek – a testsúlyához igazodó kialakítású – gyermekbiztonsági rendszerben rögzítve szállítható. A gyermekbiztonsági rendszert kialakításától függően a járműnek erre a célra gyárilag kialakított rögzítési pontjaihoz, vagy az üléshez tartozó biztonsági övhöz vagy ennek bekötési pontjaihoz kell csatlakoztatni. A gépkocsi és a mopedautó üléseihez – a vezető ülését kivéve – gyermekbiztonsági rendszer szerelhető be. Az első üléshez – a jármű szokásos haladási irányával ellentétes irányban – a gyermekbiztonsági rendszer csak akkor szerelhető be, ha az üléshez légzsákot nem szereltek fel vagy a légzsák működésbe lépését előzetesen megakadályozták. A 3 évnél fiatalabb gyermek csak gyermekbiztonsági rendszerben rögzítve szállítható. A gyermeket a gyermekbiztonsági rendszerhez tartozó hevederekkel (pántokkal) is rögzíteni kell.”

A gyermekülés a jellemzően vétlen utasként balesetet szenvedő gyermekek védelmét hatékonyan szolgáló eszköz. Beszerelésének, használatának pontos módját és feltételeit rögzíti a módosítás.

A módosítás előtt:
(9) A zárt utastérrel (vezetőtérrel) nem rendelkező motorkerékpárral és segédmotoros kerékpárral csak abban az esetben szabad közlekedni, ha a vezető és az utas becsatolt motorkerékpár-bukósisakot visel.

A módosítást követően:
„(9) A zárt utastérrel (vezetőtérrel) nem rendelkező motorkerékpáron és segédmotoros kerékpáron utazó személynek becsatolt motorkerékpár-bukósisakot kell viselni. Ilyen járművel csak abban az esetben szabad közlekedni, ha a járművezető és az utas becsatolt motorkerékpár-bukósisakot visel."

Szintén közlekedésbiztonsági okokból pontosítja a rendelet a bukósisak viselésének szabályait. Egyértelműsíti, hogy az utas esetében ez saját felelőssége, és nem az üzemben tartóé.

Nekem ebből az derül ki, hogy lehet az első ülésen a hordozó, úgy mint régen...

Mangora

Kép
mangora

Köszi, hogy ilyen aranyosan fogadtok!
Próbálok visszaolvasni, hogy kinek milyen korú és nemű picúrja van, hogy képben legyek.
Orsi! Te aztán tényleg nagyon tevékeny vagy! Ezt mind ma csináltad? Látom, lehet a gyerekek melletti házimunkát professzionális szintre fejleszteni! Három gyerkőc mellett ez tényleg nem semmi. Én is próbálom kihasználni, mikor Peti alszik, azért is álltam fel a géptől, mert egy-két dolgot el kellett intézni.
Mi a Fodormenta utcában lakunk, ez az Ürmös utcával párhuzamos kis utca. Hát közlekedés szempontjából nem a legjobb, mert mindentől messze van, de jó a levegő, kicsit magaslaton van és csendes. Sajnos csak a férjemnek van autója, nekem jogsim sincs egyelőre, úgyhogy kicsit most méginkább röghöz kötött vagyok... De amint lehet és jobb idő is lesz, hordozókendőben a világ végére is elmegyek Petikével. Ma is voltunk sétálni (terep)babakocsiban, a göröngyös utakon nagyszerűen bealszik a fiú!

Mangora! Első babád Marci? Nagyszerű, hogy közel azonos korúak a srácok! Ilyenkor két hét is még milyen sokat jelent! Ami az étkezési szokásait illeti, mintha csak az én fiamról írnád ezeket! Bár sajnos ő főleg tápszeres baba (nincs elég tejem, úgyhogy kiegészítésnek sajna tápszert is kell ennie), de teljesen ugyanezt csinálja: délelőtt óránként kér, aztán bealszik, de csak egy rövid időre és aztán újra kér. Kivételesen most máshogy csinálta: a sétában elaludt 11 körül, mikor hazajöttünk, nyűglődött kicsit, aztán újra bealudt és még most is alszik. De legalább jó éhes lesz, ha felkel.
Babaúszásra nagyon szeretnénk mi is majd menni, ha kezd majd tavaszodni, mindenképpen megcélozzuk. Meg a babamasszázs is tök jó, most is dögönyözgetem a gyereket kicsit, élvezi is, de jó lenne szakszerűen csinálni... Egy személyes babás-mamás találkozó tényleg tök jó lenne!
Ami az édességzabálást illeti, abban is ugyanúgy állunk, a karácsonyi szaloncukrok nagy részét én ettem meg, bevallom, bár csak mostanra fogyott el. Pedig mikor hazajöttünk a kórházból nem tudtam ránézni semmilyen édességre pár hétig, a karácsony felébresztette az érzékeimet...

Lányok, hogy is kell ilyen babás vonalzót csinálni? Még terhesen próbálkoztam vele korábban, de már nem emlékszem.

Na jó lassan felébresztem a srácot, mert nagyon éhes lesz ha felkel és mivel picit be van dugulva az orra, előtte még ki is kell porszívózni a fikuszt neki sajnos, úgyhogy nagy sírás lesz.
Vendég

Sziasztok!

Jesszus izéje...alig győzőm az olvasást,hála égnek :lol: :lol:

Szia Marcsi!Üdv köztünk :lol:

őőőőőőőőőőőőőőőő,mit is akartam??

Ja igen..ha már zene,ez az én egyik kedvencem..
Szolid kis számocska.....
http://www.youtube.com/watch?v=VppdF4woNhQ

Orsi!Köszi a linket,majd nézelődőm..

Szilvi!
Mia!
Igen le szeretném vágatni a hajam.Sajnálom kicsit,viszont állandóan össze van fogva és így ennek nincs értelme.Ha kiengedem akkor meg zavar,hogy az arcomba szemembe lóg,meg a nyakamba meg 2nap után lelapúl és igénytelenül élettelenül lóg a vállamra.
SZóval egész nap itthon vagyok macinaciban kinyúlt hányásos pólóban,legalább a hajam nézzen már ki valahogy :lol:
Amúgy is a röviddel reggel foglalkozni kell,hogy kinézzek valahogy.
Amúgy sokáig rövid volt a hajam,én szerettem :wink:

No itt egy már növesztő félben de még rövid,és fiatalabb meg vékonyabb,de azért én :lol:

Kép

mimi12

Mimi Jól áll a rövid!!!!!!
Én is gondolkozom, hogy rövidre vágatom! :wink:

REGINEK BOLDOG FÉLÉVET!!!!!!!!!!!!! :D

Atyám most született! :shock:
Vendég

De utálom ezt a car mackós reklámot! :evil:
Vendég

Orsi: én bírom a belgát :oops:
NA az ötletem nem jött be :( Ha én lennék szomorú chippandale-t nyugodtan hívhattok! :lol:
Megyek tanulom a szövegem a holnapi szerenádhoz!

Lini
Kép
kicsi lini

Hajni: meeeeereeeeee?

Szilvi: elfelejtettem a msnt! :? Nem jó az első amihez nem kell? Többiek?

Lini
Kép
kicsi lini

Lini! én is utálom, de az ügy érdekében mindent!!!!! :wink: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hát Marcsi, akkor kezet foghatunk tényleg! Marci is kap minden szopizáskor tápszer kiegészítést! Bár a hajnali evésnél nem mindig kéri, mert bealszunk mindketten :D Ma pl mindkét cicit odaadtam nekui, így jó volt. Amúgy olyan 40-60 grammnyi van 1-1 ciciben nálam :) Ti hogy álltok ezzel?

Vonlazóra nézd meg a mi vonlazóink szélén a honlapokat, kinek melyik tetszik :) Ha megvan a kiszemelt, és technikai problémád van csak szólj!

Mihez laktok közel? Ez az utca merre van? Központ felé???

Mangora

Kép
mangora

Megpróbálkoztam a vonalzó készítésével, remélem sikerült.

Nekem sajnos mindkét ciciben együtt van összesen - legjobb esetben - 40 gramm, úgyhogy elég jelentős a tápszer kiegésztés. Az anyatej majdnemhogy desszert vagy inkább előétel, merthogy azt kapja előbb a fiú. Minden alkalommal mindkét cicit szopizza. Jó volna több anyatejet adni szegénykének, bár a tápszertől elég jól gyarapszik. Remélem nem fogja elutasítani egy idő után a cicit, azzal álltatom magam, hogy az a kb. 4-szer, 5-ször 20 és 40 gramm között anyatej adag is jobb mint a semmi és abban is minden fontos benne van, amit meg kell kapnia...

A Fodormenta u. területileg Érdligethez tartozik, bár az M7-hez van közelebb, az Ürmös utcával párhuzamos, ami a Csaba utca folytatása, ha a központ felől nézzük. Az Ürmös utca egyébként párhuzamos a Bajcsyval, külön sárga busz is van, ami erre közlekedik. Van itt egy Zöldház vagy sarok nevű kocsma, meg ABC, meg egy szépségszalon egy újabb építésű társasház aljában a másik oldalon, kb. ennyi amiről felismerhető a környék, mármint az Ürmös utcának ez a része.
Vendég

na nem sikerült az a vonalzó,még később próbálkozom, most fürdünk, mert Peti már nyűgös kezd lenni.
Vendég

Marcsi!
Be kell másolni az egész kódot a profilodban az aláírás részbe.
Lehet februártól a párom abban az Ürmös utcai kisközértben fog melózni.Unoka húgáéké..

mimi12

Andika!

Küldök egy számot Neked! :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=z-zlB7sI7oo

Msn-en nem voltál bekapcsolva.

Pusszantás
Vendég

Orsi: mi van a hajaddal?

többiek merre?

Lini
Kép
kicsi lini

Linike!

Holnap reggel 8:15-re megyek, már be van tojva a hajam! Érzi a vesztét! :lol:
Kép
Vendég

Ki ne nézz holnap az ablakon 11 és 12 között!
Oda megyek a lakcsi aljába a fodrászhoz!

http://www.youtube.com/watch?v=8onbDZmAwhE

Kép
Vendég

Sziasztok Lányok!

Dolli! Jobbulást!

Orsi! Kíváncsi vagyok milyen lesz a hajad! Ez a fekete olyan jól állt neked... de biztos szép leszel most is!!!! :-) Néha meg kell újulni, nem igaz? Mondom én, akinek évek óta hosszú szőke a haja. Bár most egy kicsit sötétebb mint az elmúlt 10 évbe:-)

Ma bejelentkeztem az orvosomhoz! 28-án megyünk UH-ra:-)
Olyan kedvesek voltak... egyből mondták, hogy emlékeznek ránk:-)
Már várom, hogy 28-a legyen! :-)

Edina
Kép
Kép
csszedina

Csikka! Üdv a fórumon!
Megnyugtatásképp: nekem egyáltalán nem volt tejcim Petránál. Hiába próbálkoztam mindennel!
Igaz mostanában nagyon hirdetik az anyatejes táplálást... biztos nagyon jó is!!! De nem kell annyira elkeseredni akkor sem ha nincs elég, vagy egyáltalán nincs.
Tápszer ide vagy oda... van egy gyönyörű 13 hónapos nagylányom, aki mellesleg eddig 1x volt egy ici-picit megfázva, úgyhogy azt sem mondanám, hogy az immunrendszere a tápszer miatt gyengébb lenne...
Még egyszer üdv! :-) :-) :-)

Edina
Kép
Kép
csszedina

Szasztok!

Szia Csikka!!!! Üdv a fórumon!!!! 7 hetes babád van?! Jajj, de kis minimanó lehet... :lol: Hol szültél?
Ha találtál egy jó vonalzót, akkor az olyan kódot írd be az aláírás mezőbe ami így kezdődik "[url=http://www.ticker...." mert több fajta kód van....

Orsi, Te szédült tyúk... :wink: :lol: hogy vagy? Igyá-igyá' Hányra mész fodrászhoz? Ne izgulj, bizti jól mgcsinálja a fodrászod! Répafej... pedig olyan szép haja van Katának!Nekem nagyon tecc.

Hajni, mi van Brigivel? Mi a baj?

Mimi, tök jól áll ez a rövig haj! Kicsit megtépettetheted még....
Fél éves Regi? :shock: Apááááám, hisz nemrég született!!!! Hogy elröppent ez az idő... Boldog félévet neki!!!

Lini, az Msn-es jobb...(szerintem) de Miminek is jobban bejött, megazért is jó, mert van az Msn és látjuk ki mikor van fenn, és lehet csacsogni!!! :lol:

Andi, Te hun vagy? Zsombi? Ébred még éjjel?

Edina, 28adika... az nemsokára itt van, de jó, láthatod azt az iciri piciri babát a pociban :lol:

Megyek, kötök még egy kicsit.... Jó éjt mindenkinek!!!
sylph

Csikka, most látom, hogy sikerült a vonalzód.... de édes a kisfiad!!! Rakhatnál fel róla képeket!!!! :lol:
sylph

Szia Edina!
Köszi a megnyugtatást a tápszerrel kapcsolatban, én is így gondolom, csak néha elmerengek, hogy milyen jó lenne, ha csak anyatejes baba lenne... Meg ezek a mai tápszerek már nagyon jók.
A lányod tényleg gyönyörű! És most jól értem, hogy jön az újabb bébi? De izgi! Gratula!

Mimi, köszi! Bemásoltam a kódot a vonalzóhoz, de nem úgy reagált, ahogy akartam. Közben úgy látom, hogy most mégis ott van a vonalzó, remélem nem toltam el, mert most meg egy másik kódot írtam be. Na mindegy, csak összejön.
Melyik kisboltban fog dolgozni a párod? Mert most megnyitott egy új közért nemrég a szépségszalon mellett. Mondjuk még csak egyszer voltam benne. A másikba - a kocsma mellettibe - régebben többet jártunk, mikor még nem volt autónk és tök aranyos eladók voltak mindig.

Mindenkihez kérdés: Ti általában hol altattátok a babát az első hetekben? Mert Petit most próbáljuk rá vagy visszaszoktatni a kiságyára, mondhatjuk, hogy már mindegyik szobában aludt, majdnem minden bútordarabon, (ágy, kanapé, fotel) mindig mellettem, de jó volna ha már beállna valami rend. Kezdek rájönni, hogy nem ő akar mellettem aludni annyira, hanem nekem fontos, hogy ott szuszogjon, még ha kényelmetlenebb is. A kis szobájában a kiságyában olyan messze van (kb. 5 m :) ! Most letettem oda, van légzésfigyelő is, de ha nyikkan egyet, már pattanok is fel. Csak a fotelt kezdi kinőni, pedig olyan jó kis bölcsőként funkcionált...
Vendég

Marcsi!
A szépségszalon mellettibe..de ez még nem szászas csak szóba jött.
Van ott 2eladó,és az egyikkel nincsenek egyeltalán megelégedve.Addig míg jobb nem adódik addig segít az unoka húgának.

Köszi csajok a Regi köszöntését :D
Pont ma leletem rá a Pécsi nyaralás fürdőrucis képeire...az utolsó napira :lol:

Orsi Szilvi!
Nincs lé....
majd holnap többet,de ma került minket.
Most megyek alukálni.SZép álmokat mindenkinek.

mimi12

Sylph!
Köszi, a vonalzós dolog már sikerült, úgy tűnik.
Igen, tényleg nagyon pici még Peti, pedig már annyit nőtt! Kinőttük az 56-os méretet! Majd teszek még fel képet, ha lesz időm. A Jánosban született a fiú, császárral sajna, mert visszafordult az utolsó pillanatban, pedig már 28 hetes korától a kis feje volt lenn, de hála Istennek minden rendben volt a szüléssel.
De jó neked, hogy tudsz kötni!

Jó éjt mindenkinek!
Vendég

Sziaszok :)

Ez mar csak igy lesz ugy latom, hogy mindig este kerulok csak gep ele…

Ma Patrikkal shoppingolni voltunk, uj rucikat kellett venni mert hosszaba a legtobbet kinotte az utobbi 1 hetben. Rosszul voltam, akarom raadni a cuccokat es a legtobb nem jo. Hat vettem is 9 rugit meg 3 body-t, 68-asakat. :D Az en kismalacom jo hosszukas. Elvezte a Tesco-s kiruccanast,elotte voltunk setalni a Diosdi szep parkban ahol a tavacska van a szokokuttal. :D Nagyon jol esett! Egeszen uja szulettunk mindketten a friss levegon!

Noemi: Tehat akkor hozzad delutan is lehet menni? Mondjuk 2-re vegzek a hamival es fel 3-ra ott tudok lenni az nem tul keso? Akkor elmehetnenk esetleg setalni, utkozben meg Krisztit felzavarni hogy o is jojjon? ;)
Mit szoltok?
Dolli: nagyon helyes hogy tancolsz. :D En is szoktam, Patriknak. Mindig teli szajjal vigyorog tehat valaki ertekeli iszonyatos tehetsegem. :mrgreen:
Lini: Lili es a fa amint leszedi :D:D:D Bevizualtam :D:D:D
Marcsi: udvozlet a csapatban!!!! Nagyon orulunk neked. (Uj husiiiii!)
Ez a topic kicsit orult, bolondos, de mindenki jokedvu es osszekovacsolott kis tarsasag! Szivesen latunk teged koreinkben es hidd el, itt nem fogsz unatkozni!!!
Babamasszazs: ha erdekel, van egy tankonyvem (elvegeztem a babamasszazst is anno amikor a Thai masszazst tanultam) igy tudok segiteni ha kell.
A lanyok mindenfele klassz lehetoseget tudnak majd neked mondani, bar szerintem 3-4 honapos kortol. (mi meg nem voltunk sehol csak setalni de keszulunk az uszasra, 4 honapos kortol lehet menni.)
Orsi: kolcson adom Patrikot amikor nyugos, tuti felmegy a vernyomasod ezerre. :mrgreen: egyebkent hogy a turoban tudsz ennyi mindent csinalni ilyen szornyu alacsony vernyomassal??? En csak fetrengeni tudnek igy az agyban.. (bar magas vernomassal is csak azt tudom csinalni leginkabb, hehe.)
Haj: Szerintem a Kata haja a kepen csucs!!!! Ha levagatnam akkor csais ilyenre es enyhe melirral a sajat hajszinemhez. (egyebkent ha nagyon megkopaszodom, en is levagatom. Jelenleg marekszamra jon a hajam kifele minden egyes fesulkodesnel. Csupa seb a fejem !!! :( En meg vakarom lefele a varasodott sebeket.
Briginek vegyunk egy chip&dale fiut. (Hadd legyen en is ott amikor kibontakozik a fiatalember, kizarolag ellenorzeskeppen, jol dolgozik-e.) :mrgreen: :twisted:
Kriszti: nagyon vigyazz az edesseggel, en annyira ra voltam pattanva hogy naponta 5 tabla (!!!) Milka csokit kepes voltam bezabalni! 8 kilo szepen hopp felugrott csendesen…. Most meg kinlodhatok hogy leadjam raadasul faj a terdem a plusz kiloktol. :(
Koszi a KRESZ leirast! Akkor ez is csak egy hulye bosszanto hadjarat lehetett. Index-en olvasta parom. Egyebkent szerintem ha tenyleg megvaltozott volna, ahogy irtak az Index-en azt csak kozze tettek volna a tv-ben ugye?Mind1 en akkor is elol akarom vinni a gyereket, meg ha veszelyes is mert barmi van vele latom es o is lat engem ez megnyugtatja. :D
Noemi: Lovas kep tuti! Tenyleg nagyon jol all neked a rovid!!!!! Ilyet csinaltathatnal ismet! Mennyire mas vagy rovid hajjal, olyan nagyon energikus kulsot ad neked. A paci csodaszep. O a tied?
Orsi: mackos reklam az a “gyere utanam” vagy micsoda, a Micimacival?
Marcsi: ha raklikkelsz barmelyik vonalzora, elvisz az oldalra ahol csinalhatsz magadnak barmilyet. :) Ja latom is hogy mar keszen van a vonalzod! Klassz lett!
Tejci: neked is a fejest tudom ajanlani, a termelest stimulalja, foleg az elektromos valtozatok, van mar 2 szivofejes, azzal gyorsan kesz a fejes.
Orsi: Tok jo lesz a serod!!!!! Tetetsz bele csikokat is?
Edina: UH :D:D:D:D Majd tegyel fel fotokat ha lesznek!
Tejci: Csatlakozom Edinahoz. En nem szoptathatok igy a fiam tapos csirke. Ehez kepest gyonyoruen fejlett, egeszseges, jo ellenallokepessegu kisgyerek. :)
Sosem volt megfazva, az apja taknyozott itt nekem 3 hetig, mi persze nem kaptuk el a gyerekkel. :D
Marcsi: alvas: Mozeskosar es abban aludhat a szulok agyaban. Legalabb is kb masfel honapos koraban. Ha a kulonaltatasnak a hive vagy akkor tegyel egy egyszemelyes agyat a gyerekszobaban es aludj vele. Egyebkent az elaltatas kialakul, amolyan rituale lesz. Nalunk a cumi betetele, a kedvenc alvos birka odarakasa a kis fejehez hogy atolelje es a legtisztito beinditasa jelzi hogy alvaszat kovetkezik. Akkor kicsi hajsimi es alszik is. Amig kisebb volt, persze nem volt kialakulva ez meg. Nalatok is ki fog, csak adj egy kis idot. :D Az a lenyeg hogy mindig a kis megszokott rituale legyen este az elalvaskor.
Noemi: remelem felrakod az utolso napi kepet, a nyralasost!!!!Jaj nekem nincs is olyanom. :( Azert milyen laza voltal, elmentel nyaralni es megszultel kozben. :D:D:D:D Modtuk is itt a tobbiekkel hogy Mimi tuti csuzdazik is amilyen vagany. :D

Noemi: ha ugy alakul hogy atmegyek hozzad akkor eleg ha elotte odaszolok vagy egy nappal elotte? :)

Na puszka mindenkinek! joejt! megyek bezuhanok en is szpatty pozituraba...

sünciboglya

sünciboglya

Orsi: Nem veletlenul ilyen farkas-barira fajt a fogad?
Kép

sünciboglya

Szijasztok!

Én az Orsi fekete hajszíne vagyok és búcsúzni jöttem Hozzátok!
Köszi, hogy tetszettem Nektek, de sajnos mennem kell, mert lejárt az időm! :cry:
Azért kérlek szeressétek az utódomat is!
És végezetül egy kép rólam, hogy örökre emlékezzetek rám! Kép
Vendég

BRIGIKE HOL VAGY??????
Ne csináld mááááán! Mi történt? Miért nem jösz?
Hiányzik a mi kis éjjeli baglyunk!!!!!! :cry:
Gyere és írd ki Magadból ami bánt!

Mia! De cuki Patrik baba húsgombi pofija!
Kár volt 68-as ruciból ennyit venni, mert azt kb 1,5 hónapig hordja!
Nekem Bubu 4 hós korától majdnem 1 éves koráig a 74-esben nyomta! :wink:
Farkasra nem vadásztam, Lininek van ilyen kulcstartója és egyszer feladta a leckét, hogy miért van ilyen kulcstartója! :wink:
És én, ahogy azt kell ki is találtam! :D

Marcsi! Gabika is az Ürmös felé lakik, ha jól emlékszem! Mikor arra vezettem a csajok direkt zavartak, hogy ne tudjam merre járunk! Ugye Brigi, Szilvi? :wink: :lol:
Nagyon édes Petike!!!!!!!Rakhatnál még képet róla, amin nagyobb!

Edit merre? Megoldódott a leesésgátló dolog a Leksvik ágyra?
Eszembe jutottál tegap, mert Bogika az emeletes ágyon aludt ma éjjel! Bogi előbb szokott lefeküdni és mire ment volna Fruzsika az ágyába, addiga valaki már elfoglalta és édesen húzta a lóbőrt! :lol:
Szerencsére nem esett le és még csak át sem jött a mi ágyunkba!

Mimi! Vegyétek fel a kesztyűt!!!!! :wink:

Na megyek, még egy kis szörfözés is belefér indulás előtt! :wink:
Kép
Vendég

Szasztok!

Csikka, az én gyerekeimnek az ágya sokáig a mi szobánkaban volt s hol ott hol a mi ágyunkban aludtak, de leginkább a mi ágyunkban :wink: és később lettek a saját ágyukba szoktatva, Bubó 17hónaposan került külön szobába, mikor költöztünk, Lili meg asszem' 1évesen került ás Bubóhoz.
Én is Jánosos voltam! :lol: Ott született mindkettő!

Mimi, háááát... nem biztos hogy visszakapjátok a pízt... De remélem azért sikerül!!!

Orsi, mi zavartunk vezetésben, mikor, hol? :wink: :lol: Nem is emlékszünk, ugye Brigi?!!

BRIGIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!! GYEREEEEEEEE!!!!!!!!

Megyek, ki kéne ganajozni a skacok szobáját.. csak be van dobva minden... :evil:

Kép
sylph

Orsi fekete hajszíne :cry: :cry:
Emlékeinkben örökké élni fogsz :cry:
Várjuk szeretettel az utódot :lol:

Húú Orsi!!Tök kíváncsi vagyok milyen leszel világos hajjal??Tök izgi
Annyira megszoktam a fekete Orsit,bizti furi lesz a világosabb hajú Orsi.
Tényleg,urad mit szólt az ötlethez?

Mia!
Jöhetsz bármikor!Elég ha délelőtt rám csörögsz,akkor meg tudom mondani,hogy vagyunk e vagy sem.Ma elvileg megyek át Budaörsre.Kéne vásárolni is de pénz nélkül nem lehet :lol:
Én benne vagyok,hogy lepjük meg Krisztát,és össze szedjük félúton Edinát is :lol:

Nem csúszdáztam mert nem fértem bele,de most sem férek bele sajni..no majd nyáron :lol:
Ló nem az enyém de én kereszteltem Hubára.Ő egy 3éves csikó volt és én lovagoltam rajta először.Első terepen el is vitt a francba a többiekkel ellenkezőleg mert megijedt valamitől.Én lobogtam a hátán és majd beszartam.
Akkor le is akartam róla szállni,sírtam is és nagyon féltem.Jól leordibálták a fejem,hogy sehová nem megyek,maradok a ló hátán..oszt a végére tök megszerettük egymást.Tök édes bújós ló volt...nem tudom mi lett vele. :cry:
Akikhez akkor jártam becsődöltek...az ember a Regi születése előtt pár nappal felakasztotta magát.

Brigi !!!Merre vagy???
Szedd össze magad!!Ezt így nem lehet csinálni!!Tesség bemutatni a rossz kedvnek!

Hajni!
Csak,hogy ne érezd magad egyedül....
Tegnap olyan történt velem ami még soha.
Betettem a Regit a himbilimbi székbe.Mentünk pont el és míg a cipőmet kötöztem addig raktam be a székbe..oda ültem mellé,és én hülye nem kötöttem be a gyereket a székbe...a fene gondolta... :oops:
Szóval lehajoltam a cipőmet bekötni ott a gyerektől 20cm-re és míg én lehajtottam a fejem,abban a kb 2mp-ben előre dölt és kibukott.Nem lett semmi baja ő sem esett nagyot magasról,de nagyon megijedtünk..úgy sírt szegény :cry:
Szóval látod!!Három gyerek ide vagy oda..ilyen még velem is megtörténik :oops:

mimi12

Hahó

Megjöttem a dokkertől. minden okés a kiscsajjal :lol: méhszáj zárt, buksi még nincs beilleszkedve. most kb 2200 gr.

most csak ennyi, bocsika

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Brigiiiiiii hívj még egyszer!!! Nincs kimenőm! :evil: Ha azért hívtál mert jönnétek akkor VÁRLAK!!!!! :lol: :lol: :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Jönnek Brigiék!!!! :lol: :lol: :lol:

Isten veled fekete haj! Emléked örökkre a szívünkben marad! :(
ÜDV KÖZÖTTÜNK ÚJ FRIZURA!!!! Remélem jól fogod itt érezni magad! :lol: :lol: :lol:

Mimi: húúú még jó, hogy nem lett baja a FÉL ÉVES :shock: :shock: :lol: Regi babának. Mára már én is napirendre tértem a lepottyanáson. Hány ilyen lesz még... :roll: már most töri-zúzza magát a parkettán... :roll:
Jut eszembe: Párom felugorhat majd valamelyik nap a kölcsön könyvért? Kiolvastam az első kettőt és most olyan hiányérzetem van. :roll:

Szilvi: mindig kérdezed, hogy van a kezem én meg soha nem válaszolok. :oops: Köszönöm már jól csak egy jókora piros heg emlékeztett rá. :?

Lini: ti mikor jöttök?Holnap? :lol: :lol: a hét vége felé megnézzünk a Moulin Rouge-t? :wink:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

sziasztok!

Mimi: akkor ezek szerint te nem vagy otthon! Ha megis akkor seta?

Mi 2-kor akarunk indulni setalni, ha megy valaki akkor csatlakoznank.... IRJATOK ! :D

sünciboglya

Orsi, mar nagyon varjuk az uj serodat !!!! Lelkesedett szmajlik :Kép Kép

sünciboglya

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?