Sziasztok! Kicsit összeszedem magam, és írok, amennyit bírok. Nagyon hulla vagyok. Ha nem reagálok mindenre, ne haragudjatok, pótolni fogom!
Orsi! Holnap keresek előtte/utána képet!
Fogyi módszer nálam nincs olyan, amit következetesen be tudok tartani.
Ezért én egyveleget használok, illetve alapokat igyekszem betartani. Ezek: kevés szénhidrát bevitele, minél több mozgás, illetve update módszert is figyelemmel kísértem, tehát este túró, virsli, tojás, sali (lightosan), sajt (szintén főleg light). De szerintem akinek a szervezete jobban hozzá van szokva a szénhidráthoz, mint az enyém (alapból nem eszem sokat), annak a szénhidrát bevitel minimalizálásával nagyon látványos eredményeket lehet elérni. Jah, és a gyümölcsnapok közbeiktatására is esküszöm, de ez már inkább életmód.
Andi! Még egyszer köszi a tegnapi vásárlást. Úgy, szeretem, mikor itthon fel tudom tölteni a "kamrát" .
Zsombor, hogy tűrte a vásárolgatást! Nagyon cuki!
Lini! Nagyon aranyos vagy, köszi a felajánlást!
Kell majd jövő héten is mennem Pestre, de még passz, hogy mikor, végig kéne gondolnom. Ha esetleg pont akkor mész be, akkor nagyon köszi előre is a fuvart.
Anyós kérdezte most este, hogy nem úgy volt, hogy ma após vigyáz Gézura, amíg dokinál vagyok??? Mondom nem, csak annyit mondtunk, hogy ma megyek, de még nem tudtuk, hogy lesz a megszervezés. És mivel anyum itt volt, nyilván ő vigyázott Csibére. És azok után, hogy após húzza a száját, ha este kell vezetni... (hajtépős smiley). Egyébként egész héten nem kérdeztek rá, hogy kell-e mára segítség. Akkor most este mit akarnak??? No komment, nem húztam ám fel magam rajta!
Szopi: mi 5 és fél hósan kezdtünk almázni, szintén szopi után, mert volt egy kis tejválság.... szerencsére az beállt, de innentől van a hozzátáplálás. 19 hósan mondta, hogy köszöni, elég volt a szopiból!
Akkor már csak az esti szopi volt.
De jó lehetett ez a szánkózós tali! Nincsenek fényképek???
Alvás: Nálunk most az altatással vannak a legnagyobb gondjaim, 40 percig tart. Jó, ez mesével együtt ennyi, de néha nagyon kibukok, mert én is szeretnék mihamarabb ágyba kerülni. De volt már egyedül elalvós időszak is, mese közben bealvós időszak is, és volt már ilyen is, hogy sokáig tartott az altatás, remélem, ez megint csak átmeneti, különben kénytelen leszek keményíteni, csak az meg olyan nehéz. Jah, és mivel nálunk az esti szopi maradt meg legtovább, így 19 hóig cicin bealvás ment, utána ringatós időszak volt. Most mese után odabújok, és várom, hogy lehiggadjon.
Ezt pedig azért tartom még, mert én sem szeretek egyedül elaludni.
Szilvi! Ari vagy, hogy hiányolsz!
Majd regélek ám még,m csak teljes ko van, pedig negyedét sem csináltam meg annak, amit szerettem volna.
Hű, micsoda ebédekkel várod a párod!
Lili hogy bírta a bölcsit?
Mimi! Hajrá fogyi! Nagyon jól álltatok neki, csak így tovább!
Hajni! Drukk megy tőlünk is a párodnak! +++++++++++++++++++
Voltam dokinál, megint rövidült a méhnyak, de zárt méhszáj, amennyire lehet, kíméljem magam. Február 12-én lesz utolsó uh, ha azon nincs valami ellenérv, akkor március 1-ig várunk, hátha elindul a kiscsaj magától. Ha nem, akkor március 1 lesz a szülinapunk.
A kórház viszont nem lesz átadva. A szülőszobák, műtő, császáros őrző stb rendben van, a gyerekágyas rész "normál" kórházi körülmény. Hát ez van, sajna ragaszkodom a dokimhoz!
Na megyek, holnap még jövök...
Dolli