Új privát üzeneted érkezett!

Jaaaaj Szilvike!

Most megy a tini terhes sorozat! Már most bőgök! :cry:
Vendég

Ja mensi.Nekem már 2x is volt a Regi mellett.A Fannival 3hónap után jött meg először,és onnantól havonta pontosan,a Szabival meg 3hét után(persze havi rendszerességgel) :( :(
Most rendszertelen,de gyanakszom,hogy a hízás is közre játszik.

Szilvi!
Az az igazság,hogy nem tudom pontosan mennyi mehetett le.
Akkor most elárulom..86k-ig ment fel a súlyom :oops:
Viszont egy olyan jó mérlegünk van,hogy minap este ráálltam és 85-öt mutatott reggel meg 87-et wc-zés után.Na feltételezem,hogy az éjszaka folyamán nem szedtem fel 2kilót :lol:
Szóval az én mérlegem 3kiló eltéréssel mutatja a súlyt,attól függ hová húzom a kövön.Hát próbálom az optimális -3kilsót megtalálni de nem mindig sikerül :lol: :lol:
A tuti eredmény akkor látszik majd ezen,ha 85-ig nem megy már fel,utána meg mikor 80-ig nem megy fel :lol:

mimi12

Csajok!
Lehet,hogy a Reginek melege volt?
Nem akart aludni,volt rajta egy rugi,alatta rövid ujjú bodi ,harisnya.Levettem a rugit és 30percet játszott,most kezd nyűgösködni.

mimi12

Mimi! Ne méregesd Magad!!!!!Majd egy hónap múlva! :wink:
A lényeg a kitartás! Ügyi vagy!!!!!!!!!!!
Vendég

De Orsi,olyan izgi méregetni magam,mellesleg tök jó látni,hogy reggel kevesebbet mutat a jól működő mérleg.
Amúgy tudom én is ,hogy nem kéne méregetni,meg azt is tudom,hogy a havi 3-4kiló a normális,sőt azt is tudom,hogy kb 5-kiló után stagnál a súly.
Amúgy ha én 1x így bele kezdek,akkor csinálom...csak a neki kezdés a nehéz.
Most azért jó,mert a Gyuri is velem tart,és a Fanni is közölte,hogy szívesebben eszik salikat,mert ő is fogyni szeretne kicsit,ráadásul a Szabi is kétpofira tömi a salit,és nem mellékesen a közérzetem is sokkal jobb.Már most majdhogynem elmúlt a felfújódásom,már így pár nap után ha súlyban még nem is látszik,de látom a hasamon,hogy kezd plöttyedt lenni...
Na ,álmomban sem gondoltam volta,hogy a plötyi hasnak örülni fogok egyszer :lol:

Az előbb szakadt az eső.
Mi délelőtt azért sétáltunk egy nagyot,kb másfél órát kint voltunk.Ahogy nézem megint 1hétig a lakásban leszünk ha eső lesz.

mimi12

Orsi,
Nagyon guszta az ebéded :D Kedvet kaptam én is egy jó kis grillezett csirkemellfiléhez.

Szilvi,
Hát érdekes volt, hol a nyakamban lógott, hol a hasam alatt bújkált. Nem voltam annyira nagyon hatékony de azért ez is több a semminél.

Voltam reggel az okmányirodába, végre elintéztem a forgalmit és az ügyfélkapus regisztrációt.

Nem szeretem ezt az esős időt, olyan nyomott vagyok tőle. Gyerkőcök már felkeltek, kéne valamit kezdenünk.

Kép[
Kép[
kostyika

Szijasztok, jó reggelt! :D

Úgy megviselt ez a terhes tinik sosrozat, hogy dagadtra srtam a szemem! :shock:
Szilvi ez az a rész volt amit Te is láttál!
Hihetetlen milyen érett volt ez a két 16 éves gyerek! :shock:
Annyira megható volt, ahogy támogatták egymást!
Ebben a kissrácban milyen mély érzelmek voltak! Hihetetlen!
Pedig milyen jó anya és apa lett volna belőlük!Tényleg nagyon szomorú rész volt! :cry:

Nemrég keltünk! :D

Apika lassan jön már haza, kész van az autónk! :D Annyira hiányzott már, borzalmas volt nyomorogni ezekben a kis autókban öten! :?
A telcsim is készen van! :D Már 3 hete nincs telcsim, csak ez a cserekézülék és egy csomó számom nincs meg!

Szerintem én levonulok pinyóba manikűr-pedikűrre.
Kéne nyomni egy kv-t!

Szilvike hétfőn nem érsz rá? Átjöhhetnél mááán igazán!

Mimi!Annyira irigylem a hozzáállásodat! Tök jó, hogy nem stresszeled Magad, teszed a dolgod és szépen fogysz!
Nem voltak Edinák?
Vendég

Orsi: lehetne még is 9re menni? Apa belázatt hogy egyedül nincs kedve 1 órát sétálni Lilivel. :lol:

Lini
Kép
kicsi lini

Linike!

Persze-persze, csak úgy érj ide, hogy utánad 10-re jön egy vendég! :D

Puszika
Vendég

szóval pontosan :lol:
ok

Lini
Kép
kicsi lini

Lini! 20 perc késés még belefér! :wink: :lol:
Vendég

Míg el nem felejtem....
jövő héten fodrászat van nekem is.Jön a fodrász barátnőm,megkért vigyázzak pár napot a pici kutyusukra..
Persze,hogy vigyázok,hisz ingyé vágja a hajamat.
Na,szeretnék valami más frizkót.
Pár éve mikor fogyóztam akkor növeszteni kezdtem.Most levágatom. :lol:
Viszont dunsztom nincs,milyen legyen.Ha valakinek van valami jó ötlete akkor léci ossza meg velem :lol:

mimi12

Orsi: eddig még egyszer sem késtem! :evil:
majd most :lol:

Mimi: ja szeperációs :lol: :lol:
nekem nincs ötletem, a sajátommal sem tudom mit kezdjek!

Lini
Kép
kicsi lini

Sziasztok!

Edina! Persze, hogy csatlakozom a játszóterezéshez! Marci végülis mindegy, hogy hol levegőzik, így legalább nekem is lesz társaságom!!!
Én sem néztem, hogy te is parkvárosi vegy… Mi meg ráadásul egy sarokra lakunk a játszótól 
És sétáláshoz is szívesen csatlakozunk, bár ha délelőtt mentek, arra nekem készülnöm kell, mert Marci elég sokáig szokott mostanság aludni. Ma is fél 11-kor ébredt, előtte 5-kor evett, majd 8-kor csak pár kortyot szopizott és visszaaludt, olyan mint az anyja, szeret sokáig aludni :D Akkor felkelünk időben!

Mimi, sajna nem voltunk itthon tegnap, azért nem is jeletkeztem. Amúgy Festő 20  És a jobb oldali csengő, de ha 10 körül indultok, azért előre szóljatok :D

Zsand, Kostyika, a kozmi számát írjátok meg légyszi priviben, felhívom és megkérdezem, Tárnok azért tőlünk sincs messzire 

Mia, mi Marcival megyünk ilyen időben is. Bár a mai nap kimaradt, mert már én voltam hulla és azért az eső az szakadt rendesen…  De a szél és a hideg nem zavar minket a sétában :D

Hajni, mi az a pomeó????

Orsi, Szilvinek küldött smilek nagyon jóóók!!!

NA,csajok visszaolvasással eddig jutottam :D Marci ma egész nap fent volt, kétszer fél órát aludt csak délelőtt fél 11 óta… Szerintem már azért sír, mert fáradt, de a szemei meg sarkig nyitva!

Jaj, csajok, tegnap megvolt az első igazi mosolya!!! Én is kaptam egyet meg apa is :D:D:D
Ma meg már egyre többször.Egyszer le is fotóztam, ha lesz időm feltöltöm!!!

Tegnap azért nem voltam, mert autót nézni voltunk és SIEKRÜLT!!!! Tegnaptól ismét autótulajdonos vagyok!!! Vettem egy Corsát, bordó színű!!! HURRÁÁÁÁ!!! Ismét mobil vagyok!!!

Na, megyünk fürdeni, ma szingli vagyok, mert apa céges partin van!

Puszi!!!

Mangora

Kép
mangora

Sziasztok! Kicsit összeszedem magam, és írok, amennyit bírok. Nagyon hulla vagyok. Ha nem reagálok mindenre, ne haragudjatok, pótolni fogom!

Orsi! Holnap keresek előtte/utána képet! :D Fogyi módszer nálam nincs olyan, amit következetesen be tudok tartani. :oops: Ezért én egyveleget használok, illetve alapokat igyekszem betartani. Ezek: kevés szénhidrát bevitele, minél több mozgás, illetve update módszert is figyelemmel kísértem, tehát este túró, virsli, tojás, sali (lightosan), sajt (szintén főleg light). De szerintem akinek a szervezete jobban hozzá van szokva a szénhidráthoz, mint az enyém (alapból nem eszem sokat), annak a szénhidrát bevitel minimalizálásával nagyon látványos eredményeket lehet elérni. Jah, és a gyümölcsnapok közbeiktatására is esküszöm, de ez már inkább életmód.

Andi! Még egyszer köszi a tegnapi vásárlást. Úgy, szeretem, mikor itthon fel tudom tölteni a "kamrát" . :D
Zsombor, hogy tűrte a vásárolgatást! Nagyon cuki! :D

Lini! Nagyon aranyos vagy, köszi a felajánlást! :D Kell majd jövő héten is mennem Pestre, de még passz, hogy mikor, végig kéne gondolnom. Ha esetleg pont akkor mész be, akkor nagyon köszi előre is a fuvart. :)
Anyós kérdezte most este, hogy nem úgy volt, hogy ma após vigyáz Gézura, amíg dokinál vagyok??? Mondom nem, csak annyit mondtunk, hogy ma megyek, de még nem tudtuk, hogy lesz a megszervezés. És mivel anyum itt volt, nyilván ő vigyázott Csibére. És azok után, hogy após húzza a száját, ha este kell vezetni... (hajtépős smiley). Egyébként egész héten nem kérdeztek rá, hogy kell-e mára segítség. Akkor most este mit akarnak??? No komment, nem húztam ám fel magam rajta! :wink:
Szopi: mi 5 és fél hósan kezdtünk almázni, szintén szopi után, mert volt egy kis tejválság.... szerencsére az beállt, de innentől van a hozzátáplálás. 19 hósan mondta, hogy köszöni, elég volt a szopiból! :) Akkor már csak az esti szopi volt.

De jó lehetett ez a szánkózós tali! Nincsenek fényképek???

Alvás: Nálunk most az altatással vannak a legnagyobb gondjaim, 40 percig tart. Jó, ez mesével együtt ennyi, de néha nagyon kibukok, mert én is szeretnék mihamarabb ágyba kerülni. De volt már egyedül elalvós időszak is, mese közben bealvós időszak is, és volt már ilyen is, hogy sokáig tartott az altatás, remélem, ez megint csak átmeneti, különben kénytelen leszek keményíteni, csak az meg olyan nehéz. Jah, és mivel nálunk az esti szopi maradt meg legtovább, így 19 hóig cicin bealvás ment, utána ringatós időszak volt. Most mese után odabújok, és várom, hogy lehiggadjon. :D Ezt pedig azért tartom még, mert én sem szeretek egyedül elaludni. :oops:

Szilvi! Ari vagy, hogy hiányolsz! :D Majd regélek ám még,m csak teljes ko van, pedig negyedét sem csináltam meg annak, amit szerettem volna.
Hű, micsoda ebédekkel várod a párod! :wink:
Lili hogy bírta a bölcsit?

Mimi! Hajrá fogyi! Nagyon jól álltatok neki, csak így tovább! :D

Hajni! Drukk megy tőlünk is a párodnak! +++++++++++++++++++

Voltam dokinál, megint rövidült a méhnyak, de zárt méhszáj, amennyire lehet, kíméljem magam. Február 12-én lesz utolsó uh, ha azon nincs valami ellenérv, akkor március 1-ig várunk, hátha elindul a kiscsaj magától. Ha nem, akkor március 1 lesz a szülinapunk. :D
A kórház viszont nem lesz átadva. A szülőszobák, műtő, császáros őrző stb rendben van, a gyerekágyas rész "normál" kórházi körülmény. Hát ez van, sajna ragaszkodom a dokimhoz! :D

Na megyek, holnap még jövök...

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Szasztok!

Ilyen trotty időt ami ma volt.... :cry:

Orsi, most este is volt a műsor. Nagyon szomorú, de lehettek volna okosabbak... Jövő hetet meg megbeszéljük! :lol:

Mimi, jó mérlegetek van... :lol: De a lényeg hogy haladsz!!!

Andi, én is próbáltam tornázni gyerekek mellett még régebben, de nem jött össze... amint négykézlábra álltam, jöttek lovagolni :lol:
Bocsi, hogy én sem megyek úszni... remélem Te ügyi leszel!!! :wink: Közben rájöttem, hogy jövő héten sem tudok, mert párom anyósékhoz megy pénteken, és csak szombat délután jönnek vissza... hát evvan.... valahogy nagyon nyögvenyelősen indul ez az év uszi/torna ügyileg :cry:
Megyek magamba döntök egy kis neocitránt... hátha jobban leszek...
Te meg próbáld ki a citrom-méz kombinációt nagyon jó!
sylph

Mangora, Dolli, most látom közben írtatok ti is.. minnyá' elolvasom, csak ki kell szedni a skacokat a kádból... :lol:
sylph

Szilvi!
Nem láttam a műsort...
Csak sejtem miről szólhat.Amúgy melyiken megy?
De amúgy nehéz dolog ez...
Voltam én 19-20 fülig szerelmes és gyereket is akartam(akartunk).De a srác a k..va nagy szerelemben megcsalt :roll: Még jó,hogy nem lettem terhes.Lövésem sincs mit tettem volna?
És az első igazi szerelem...még jóformán kamaszként éri az embert.Így vissza gondolva,mindent lehetett mondani ránk,csak azt nem ,hogy okosan gondolkodunk.

Kriszta!Ha sétálunk arra fogok menni.Nem tudom mikor?Ilyen esőben tuti nem.Amúgy volt már,hogy sétáltunk arra és lestem,hogy vajon hol lakhattok? :lol:

Ja hajjj.
Most egy rövidebb fazon,hosszabb frufruval lebeg szemeim előtt.Hmmmm talán a Szuláknak volt valami tök jó sérója,ami hasonló volt.

mimi12

Mangora, megvan az első mosoly?! De jóóó! :D
Az autóhoz gratula!!!!!
Hát akkor ma nem sokat aludt a kicsi fiacskád... :wink:

Dolli, március 1???? De izgiiiii!!!!! Szerintem is a dokihoz ragaszkodj ne a kórházhoz! :D Jánosban is olyanok voltak a körülmények amilyenek, de tudtam, hogy ott a dokim, akire mindig mindenben számíthattam/számíthatok és hogy jó kezekben vagyok! Szüléskor úgy sem az fog érdekelni, hogy hogy milyen csempe van a falon... :wink: :lol:
40perc altatás, az nem semmi, volt, hogy én is 1órát meséltem nekik :shock: most azt próbáljuk(2napja :wink: ), hogy bemennek, betakargatom őket és magnóba teszek be mesét/zenét Lili egész jól viselte eddig, Bubó nehezebb eset, de próbálkozunk... :lol:
sylph

Mimi, az MTV-n van a zene csatornán...
Olyan fiatalokról szól akiknek "becsúszott" a gyerek 16évesen.
Most egy ilyen pár volt, akik örökbe adták a kisbabát, nagyon megható volt, nehéz döntés volt számukra, de így látták jobbnak...
Perszepersze, fiatalon, szerelmesen nehéz... én is voltam bolond, még szerencse, hogy nem lett gyerek, de onnantól kezdve mindig vigyáztam! Féltem a teherbeeséstől, ahoz képest... Bubóra meg elég sokat vártunk :wink:
sylph

Mimi, mi is jártunk már felétek, de én is elfelejtettem a házszámotokat :D

Szilvi, én sem bánom, hogy nem a házasságomból született gyermekem (19 évesen mentem férjhez, ma már tudom hogy totál felesleges volt...). Igazából akkor nem is éreztem a hiányát, most Robitól meg éreztem, hogy szeretnék már az elején is. Fura dolog ez!

Dolli, március 1 hajrá!!!

Mangora

Kép
mangora

Altatás: az egész napos alig alvás eredményeként most a vállamon büfiztetés közben végre elaludni látszik. Végülis 12 órát kibírt kétszer fél óra alvással...

Mangora

Kép
mangora

Jupijééé :lol:
Beelőztem Orsit :lol:
Sőt a vasaló is melegszik,a Regi meg fél órája játszik,beszélget..(alvás helyett) :lol:
Azért remélem még vissza alukál de nem is baj,hogy így ébredt.Kicsit játszik dumál,én meg kv ,net,majd ha elalszik vasalok(ha tudok)

Kriszta!
Én nem tudtam hány számban laktok csak,a Festőben.Sétáltunk arra és lestem,hátha látok egy babakocsit tologató anyukát :lol:
De csak nagy gyerekekkel láttam anyucikat.

mimi12

Sziasztok!

Jöttem sírdogálni!!!
Képzeljétek a lányom kezéből tegnap kiesett a telefonom, leesett az aksija is és kikapcsolt, kapcsolom vissza, hát nem tudom a PIN kódját, keresem és sehol nem találom!!! Kezdhetem feltúrni a házat, de nem is emlékszem, hogy hova lett eltéve. Mi a túrót csinálok, ha nem találom meg!!!
Megyek is túrni.............. REMÉLEM SIKERREL JÁROK!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Zsand!
Ha szaküzletben(pannon voda t-mobil)vettétek a telót,akkor lehet tudnak segíteni.
Nekem át van állítva a pin kódom saját kódra de ki is lehet kapcsolni a kérését.

mimi12

Na a telcsiről!

Mindjárt felrobbanok olyan ideges vagyok! :evil:
Dec közepétől car volt a telcsim, mindig azt írta ki, hogy helyezze be a SIM kártyát!
Még garanciális, fél éves a telcsi!
Apa bevitte dec 18-án a vodás szervizbe itt a Stop-shopba.
Adtak egy csere készüléket( a féltégla Motorolát amit nem tudtam használni, 1 hónapig nem voltak telcsiszámaim sem)
Tegnap értesítettek hogy mehetünk érte.
Apa most hoza el, de nem javították meg, mert szerintük beázott!
Fényképeket adtak róla, amin a hülye is látja, hogy nem volt soha beázva és visszavonták a garanciáját! :evil:
A töltőjét a központban felejtették, azt majd később adják vissza!
Err bekapcsolom és keresztbe be van törve az égész kijelző, tiszta fekete, be sem lehet kapcsolni! :shock: :shock: :shock:
Olyan ideges lettem, most visszament Apa és azt mondtam, hogy verje ki a balhét!
Mekkora szemét társaság! :shock:
Kiváncsi vagyok mi lesz a vége, de most gyakorlatilag teljesen tönkretettét a nehezen müködő telefonomat, a Motorolát meg visszavittük!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Teljesen magam alatt vagyok, hogy a mai világban hogy tehetik meg ezt????????????????
Ráadásúl hűségnyilatkozat van rajta!
KURVA VODA!!!!!!!!!!!!!!! :twisted:
Csak azért vagyunk azok, mert Apáék flottaszerződést váltottak a T-Mobil-ról, de már az is hatalmas költségekkel járt, most még ez is! :(
Vendég

Na visszakaptam a féltéglát! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Most felvették a jegyzőkönyvet és visszaküldik a szervizbe!
Remélem nem kapom vissza azt a telcsit! :evil:

Viszont tök jó délelőttöm volt!

Linike Te még mindig gyönyrűűű és nagyon kedves vagy!
GYERE VISSZA!!!!!!!!!!! ELMENT VELED A NAPSÜTÉS! :wink:

Péter Te is nagyon gyönyörűűű vagy! :lol: :lol: :lol:
Bocsi ezt nem hagyhattam ki! :oops:

Andika voltál úszni? Hányra sikerült odaérned?

Szilvike jobban vagyol?

Mimi! Jócskán beelőztél, szerintem akkor még ágyban voltam mikor írtál! :oops: Olyan fejfájással keltem, az eslő a kávé és az Algoflex volt!
Viszont most tök jól vagyok, szerintem rám sokkal jobb hatással van az aromaterápia mint a vendégekre! :lol: :lol: :lol:

Délután jön anyósom manikrürre, utána meg lelépünk Apival kettesben az usziba! :wink:
Vendég

Orsi!
Voda...no comment.
A Gyuri ex cége is érdekes módon pannonról átment a vodához..Na itt nálunk a vodát nem lehet használni,mert nuku vétel.A Gyuri nemegyszer földhöz vágta a telót mérgében.(de a teló jól bírta)

mimi12

Orsi! Ne hagyjátok annyiban tényleg a telefont. Pont a napokban hallottam a tvben egy riportot vmi fogyasztóvédős emberkével, hogy a vevők nem tudják milyen jogaik vannak. És az, hogy nem cserélik ki a sz@r készülékeket, hanem elküldik szervízbe csak egy nagy kamu! Ha mi kérjük a cserét, akkor igenis ki kell cseréljék! Én is meglepődtem rajta, azt mondta az ürge, ha a bolt nem hajlandó megtenni, akkor jegyzőkönyvet kell felvetetni és menni a fogyasztóvédelemhez. Úgyhogy járjátok körbe jól a témát!!!

Valaki ma de kétszer is hívott, de nem jelezte ki a számát, így nem tudom visszahívni...:(

Mangora

Kép
mangora

Zsand,
Megtaláltad a kódot?

Orsi,
Sajnos nem voltam úszni, Zsombor éjjel megint 2x kelt, reggel nem tudtam felkelni. Délután voltunk Decathlonban, kiárusítás van, találkoztunk Vica nénivel :D Zsombor kipróbálta a golfot :D Fejed hogy van?

Dolli,
Én is szeretem a nagybevásárlásokat, főleg amikor tele a mélyhűtő fincsi húsokkal. Anyud meddig marad? Mi volt az orvosnál? Én jövő pénteken megyek be Pestre színházba de csak olyan 5 körül.

Kép[
Kép[
kostyika

Szijasztok, jó reggelt!

Tegnap jó nagy pangás volt! :cry:

Kriszti, köszi, igazad van! Apa nem hagyta magát, jegyzőkönyvet vetetet fel és megemlítette a fogyasztóvédelmet!
Persze ez sem garancia, hogy lesz egy működő telcsim még! :(

Andika!
Sajnálom a car éjszakát! :(
Mi voltunk Apával úszni este 7-re értünk át és zárársig ott voltunk! :D Ne tudd meg mennyien voltak! :shock:
Látszott, hogy a tipikus újévi fogadalmak hatás! Tei volt az uszi rózsaszín, pöttyös bikinis csajokkal, az összes pihiszékben ültek, a szaunában teltház volt és sorban állás! :shock:
Viszont úszni alig úsztak, Apival volt egy saját pályánk! :wink:
Azért befértünk a szaunába is, és végre eljutottam a szoliba is! :D
Jó kis nap volt!

Délután megcsináltam anyósom kezét, bakker olyan szééééép lett, nem azért mert én csináltam, hanem mert egy idősebb kézen iszonyat látványos!
Megkapta a fúl kezelést, japán manikűrt SPA kezeléssel és paraffinnal! :D Olyan aranyos volt, úúúúgy örült neki! :)

Ma még tornázom egyet, hogy meglegyen a 4 edzés a héten, bár dolgoztam is(az is jó kardiónak :wink: ) és a szánkózás is felért egy edzéssel, szóval jó lesz az arány!
Jővőhéten bekeményítek edzés terén!

Én már úúúgy várom a tavaszt!Olyan jó lenne már kertezni!

Na megyek nyíomok egy BA Vitalitást amíg alszik a család! :wink:

Brigi merre vagy???? Rég írtál! :cry: Minden okés?
Vendég

Megvan a heti 4 dzés, jövőhéten 5 a cél! :wink:

Egy kis kedvcsináló! :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=-z-UxEZ6yA0&NR=1
Vendég

Vendég

Sziasztok!

Tényleg jó nagy a pangás... :?
Orsi: egy kis energiát adj már át valahogy légyszi.... bár még emlékszem, hogy amikor már jó két hónapja rendszeresen tornáztam én is tök lelkes voltam. Csak elkezdeni nehéz. :roll:
[quote]L írta:inike Te még mindig gyönyrűűű és nagyon kedves vagy!
Ezt már én is akartam mondani csak nem mertem. :oops: Bár ebben a leszbi clubban... :oops: Tök szép a haja, az arca.... mondjuk én mint tesó dícsérhetem. :lol: :lol:

Andi: meglett a PIN-kód? Múltkor pont a Vodánál bejött egy srác, hogy nem tudja a teló kódját. Kérdezték, hogy a PIN2-t tudja-e? Persze, hogy nem. És a PUK-kódokat? Azt sem. Hát akkor nem tudnak segíteni. Mondjuk a srác szerintem lopta a telcsit... :lol:
Egyébként meg ha bármelyik kódot tudnánk akkor nem lenne gond, nem? :lol:

Dolli: nekem is csak az a fogyókúra jön be ha nem eszem szénhidrátot. Amikor leadtam a 10 kilót az csak virsli, tojás és zöldség evéssel + 3× tornázással/hét sikerült.
Március 1? A tavasz első napja? De jó!!! :lol: Húúú az már mindjárt itt van! :shock:

Kriszti: a pomeo egy grapefruit jellegű gyümölcs. Mimi indította el az őrületetet és nem is nyugszom addig, míg meg nem kóstolom. :lol: De jó, hogy van autód!!!! Én is akarok egy kicsikét!!! Nem mintha lenne pénzünk benyóra... :roll: Jani jövő héten buszozni fog. :roll:

Brigi: merre vagy????? Ha ma sem írsz felhívlak!! És ezt veheted fenyegetésnek!!! :lol: :lol: :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Ja Lili este 6-kor bealudt a kezemben evés közben. Nem volt szívem felébreszteni így fürdés nélkül tettem le. 10-kor ráadtam a hálózsákot amire felébredt és nem is aludt vissza. Gondoltuk a lefürdetjük rájön, hogy alvásidő van ( valószínűleg megzavarta, hogy felborult a menetrend) és 11-kor fürödtünk. Aztán még éjfélig tombolt. :shock: :roll: Viszont reggel 7-ig aludt. :lol: :lol: :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Jóreg!

Orsi! Hű! Le a kalappal ennyi mozgást egy héten! :D
Nyugi, lesz telód! A fogyasztóvédelem említésétől mindig betojnak! :wink:

Andi! Tovább rövidült a méhnyak, de még nem 1000-es, amennyire tudom, kíméljem magam.
Két hét múlva indul a ctg. :D Viszont Újpestre kell bejárnom majd. Uzsokit is választhattam volna, de akkor már inkább Újpest, ott apu tud vigyázni Gézura. Úgyis hiányzik neki a sok vigyázás, így, hogy vezetni már nem járok.
Jah, doki 20 dekával mért nagyobb súlyt, mint 3 hete. :roll: Szerintem múltkor volt rossz a mérlege! :D
Zsombor még mindig kel? :( Gézu is, de már szerencsére gyorsan vissza is alszik.
Milyen a pelus? Próbáltátok már?

No majd jövök még.

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Hajnika! Energiát nem tudok adni, mert az Benned van!
Max el tudnám hitetni Veled, hogy sooskal többre vagy képes mint azt hiszed! :wink:
A fáradtság érzet az agyban dől el, amit tudunk irányítani, ha lerázzuk magunkról a sok negatív érzést!

Én azt szoktam csinálni, hogy zenét hallgatok max hangerővel és kitáncolom magamból! :wink:

Nagy kedvencem Keri Hilson!Annyira jóóóóó csaj! :shock: (de nem vagyok leszbi! :lol: )

http://www.youtube.com/watch?v=bHVQXMCux78

Ezt is imádom!!! http://www.youtube.com/watch?v=p_RqWoct ... re=channel

Na és persze ŐŐŐŐŐŐ!

http://www.youtube.com/watch?v=YGRjdxyr ... re=related

Na és ha tombolni akarok!

http://www.youtube.com/watch?v=Sqmp7CQr ... re=channel
Vendég

Jó reggelt!(a későn kelőknek,a korán kelőknek jó napot :lol: )

Hajni!
Háát munka :(
Én is hasonló okok miatt vagyok ide kötve sokszor.
Most,hogy a párom itthon van,így könnyebb de így meg a munkanélküliség miatt kell gatyaszíjat húzni.
De én optimista vagyok. :wink:
Amúgy mond a párodnak,az enyém Budaörsre átment autóval,és onnan ment a 40-es busszal tovább.Viszont a Bem térről a busz kb 15perc alatt van az Etelén és aránylag pontos.Csak a Bem térig kell eljutni valahogyan,lehet jobban járna,ha autóval elmenne addig(bár tőletek lehet jobb a közlekedés mint innen tőlünk).

Orsi!Te már edzettél is???
Anyám,én akkor fordultam a túloldalamra :lol:

Dolli!
Pihizzél sokat!!
Én azért drukkolok,hogy simán tudjál szülni.

mimi12

Szasztok!

Zsand, megvan a pinkódod?

Orsi, teló :evil: de genyák!!!! Durva nagyon, hogy azt csinálhatnak amit akarnak..
Köszi, már jobb egy kicsit, nem fújom már annyira az orrom, de a fejem.... hülye frontok! :cry:
De jó kis délutánoktok volt!!!!
Én múltkor mikor az a rossz éjszakám volt, utána lady gaga-bad romance-ára pörögtem be :lol: pikpakk takaríta, mosás, stb... :lol: pedig olyan kómás voltam.... A zene tényleg sokat segít!!!!! Sokkal jobb lesz az ember hangulata!!!

Hajni, kezed gyógyulgat?

Andi, szegénykém :cry: megint éjszakázás? Mitől ébred meg Zsombi?
sylph

Orsi, küldtem pü-t! :)
sylph

Írtam a zárt fórumunkra panaszáradatot..a( msn) windowsos-ba.

Zsndi!
Ki a védőnőd?? :lol:

mimi12

hahóóóóóóóóóó merre vagytok Lányok??????? :shock: :cry: :cry:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

[quote="piriczkihajni"]h írta:piriczkihajniahóóóóóóóóóó merre vagytok Lányok??????? :shock: :cry: :cry:

Én itt..
a többiek bizti családos hétvégéznek :lol:

mimi12

Sziasztok! Na csak egy gyorsat...

Tegnap olyan szép idő volt, és tök jól is éreztem magam, úgy döntöttem, az itthoni dolgok torlódhatnak, inkább kimozdulunk, olyan jó volt sokat levegőzni. :D Lementünk a DM-be. Jó, hazafelé már lassult a tempóm, de hazaértünk rendben. :D

Ma viszont délutánra betonkemény volt a pocim, párom keresztszüleinél voltunk ebédelni. Mikor hazaértünk (5-kor) esett le, hogy kihagytam a déli magnéziumadagot. Ez már nem először fordul elő, ha vendégeskedünk, pedig mindig ott van nálam. :evil:

Mimi! Köszi! :D Nem is kérdés, hogy természetes úton fogok szülni! :wink:

Tegnap este kiborult a bili, asszem kezdem felfogni ezt a második gyerkős dolgot, néha vigyori vagyok, mint a tejbetök, néha meg parázom az egésztől, pláne a kórházas résztől. Eljutott a tudatomig, hogy minimum 4 napig távol leszek a fiamtól, és eddig még 24 órát sem töltöttünk távol egymástól. És tudom, hogy - ahogy Szilvi írta - Gézu jól fogja viselni, én viszont félek, nehogy nagyon kibukjak miatta. :(

Jah, és most rohadtul megfájdult a torkom. :( Főztem egy rahedli gyógyteát, remélem, nem mászom bele semmibe!

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Dolli, jobbulást! Remélem nem fáztál meg!!!!
Hidd el, ki fogod bírni a kórházi időt! Hisz ott lesz Réka!!!!! Persze hiányozni fog Gézu, de el leszel foglalva a kicsi lánykáddal és hamar elrepül az a pár nap! Látogatni hozzák majd Gézut, nem?!

Lini, sikerült újrarakni a gépet?

Többiek? Hun vagytok?

Mimi, olvastam , mit írtál... durva nagyon! Nem egyszerű helyzet!

Megyek elteszem magam holnapra!!! Jó éjt!
sylph

halihó!

Orsi, le a kalappal! Ilyen korán már tornázol!!! Tudom, hogy nekem is Marci előtt fel kéne kelnem reggelente hogy legyen magamra is kis időm, de olyankor sosincs erőm. Pedig a mozgás erőt is adna... ördögi kör, csak egyszer kellene elkezdeni. De mikor éjfél előtt sosem tudok ágyba kerülni, és hajnali 4-5 körül fent vagyok 1 órát, akkor nem bírok 7-kor felkelni :( Mindig is nagy alvó voltam :D

Marici szerencsére már két napja csak hajnali 5 kötül kel, utána meg 9 körül :D Ez már így egész emberi :) Anyja fia :D

Na ,egyek, megpróbálom letenni, úgy tűnik büfizés közben megint elaludt, még apának uzsi késztés + fürdés utána nekem is alvás és már megint lesz éjfél, mire ágyba kerülök...

Jó éjt!

Mangora

Kép
mangora

Sziasztok!

Latom en zarom a napot….. vagy en kezdem? ;) Na jo, jojjon a novella mivel hetvegen kimaradtam....

Kisse belassultunk igy hetvegere, dagonyazas volt ezerrel. Neha rofogtunk egy rovidet oszt’ aludt az egesz csalad tovabb… (na jo, szombat este voltunk a Camponaban egy kicsit maszkalni….) Biztos azt pihentuk ki vasarnal. :D

Orsi:
A foto csodas a kajarol! Annyira szepen van elkeszitve hogy a nyalcsatornam mar kitagult mammut mereture. :D
A hatam nagyon joooooo! Nem is faj amiota ramszabadultal! Annyira halas vagyok!!!!!
Hajni: Rohadt helyzet ez! Ugy latom hogy a kizsakmanyolas munkaltatoeknal nagyon megy!!! Szegeny parod! :(
KAJA: hat nekem csak az van amit a Teletal hoz es a reggeli pizzaszeletek, de valami csak mukodhet mert 2.2 kilot fogytam !!! :D YEAH
Szilvi: mensi – irigyirigy!!! Nekem az elapasztastol szamitva 2 hetre meg is jott (5 hettel a szules utan….) Alig vegeztem a szuleses verzessel mar jott is a mensi. 
Viszont, mintha kevesbe fajna a hasam mint Patrik elott…. :D
Noemi: Mensi ditto :( :(
Igen,lehet hogy melege volt Reginek! Nalunk is nyugtalan Patrik ha melege van. (lakasban 23 fok, gyereken body+ vekonyabb rugi. (A kis eszkimo, ugy mint mi, birja am a zimat!)
Haj: Azt a szep rengeteg hajadat levagatnad? Ugye szint nem cserelsz? Nekem nagyon tetszik a szined. Viszont, ha jobban belegondolok, neked jol allhat a rovid is es barmilyen frizut lehet mert nem “kotott” az arcformad. Ugye van fru-frud? Orsi mutizott egy hajkrealos programot, ott kene modellezned uj hajat magadnak. Sajnos nincs meg a cime mert bekrepalt a gepem, de Orsi tuti emlexik!
Fogyas: nagy gratula!!!! (en is fogyizom) Igy ez most egy “sorstars sinylodos, egyutterzos” gratula :D
Tiniterhes sorozat: juj en meg sem merem nezni a kis emocionalisan labilis agyam tuti felmondana a szolgalatot egy jo idore (na meg a Kleenex gyar rajtam gazdagodna meg!)
EN UGY MENNEK VALAHOVA SETALNI EGYIK DELUTAN ! VALAKI? ;) (Ha nincs ho akkor kocsi is van, ha ho van akkor le vagyok tiltva mert nincs teli gummancsom.)
Kriszti: minden elismeresem hogy meg ilyen pocsek idoben is kepes vagy menni. En csak kicsapom szegeny gyereket a balkonra jobb hijan. :(
Mi is keson kelosek vagyunk egyebkent! :D
Elso igazi mosoly: :D:D:D Gratula !!! (Amikor mosolyog mindig rajovok hogy ezert erdemes volt aznap felkelni!)
Corsa: szinten gratula!! Szep a bordo szin!
Jaaaaaaaaaaj errol jut eszembe. Megvaltozott a KRESZ es Januar 1.-tol nem lehet a hordozot az anyosulesre rakni! Nos igy mi NEM FERUNK BE az autoba mert apa 2 meteres! :( Nemtom hogy lesz, azt mondta apa hogy inkabb fizeti a bunteteseket mert valahogy kell utaznunk egyutt…. :(
Akinek nincs kocsija (es be mer ulni mellem): Ha szukseged van ra, en is nagyon szivesen segitek kocsival bevasarolni, delutanonkent raerek mindig az 1 oras etetes utan! (Kiveve ha havazik mert nincs teli gumim)
Dolli: aposek: :S
Marcius 1: Klassz!!!! Szoritok nagyon!!!
zsAndi: telefon: el kell vinni a szolgaltato egyik boltjaba, ahova tartozol (Nekem Vodafon pl.) es ott tudnak segiteni. Olyannyira, hogy en anno talaltam egy telefont, be akartam kapcsolni, hatha van benne olyan szemely akit felhivhatok hogy megvan a telcsi, de kodos volt az is mert lemerult ido kozben. Bevittem a Vodafonhoz es ott meg tudtak mondani nekem hogy ki a tulaj. :) Igy visszakerulhetett a tulajhoz. Tehat tuti meg tudjak oldani a problemadat!
Vernyomid hogy van?
Orsi: NEM MONDOD HOGY EZ TORTENT A TELEFONODDAL !!!!!!!!!!!!!!!! Na majd mondom apanak hogy irogasson ide-oda. O tudja ilyen esetekben mit kell tenni, volt mar nekunk is par erdekes kis sztorink. Mocsok Vodafone!!! Ez felhaborito!!!!
Most olvasom a fejlemenyeket! Azert milyen rohadtak ahogy beprobalkoznak!!!! De ugy nez ki hogy minden OK lesz es ez a fo! (azert apanak elmeselem mindenkeppen!)
Edzes: wow! Nem vagy semmi, jol birod! Most mar nekem is be kene inditanom magam, csak ne szakadna szet a keresztcsontom es a terdem (meg mindig!!!)
Najo, jo kifogas sose rossz. Lusta lajhar-diszno vagyok, evvan!
Mikor kezdhetem a cellulitos izet? (Meddig kell Milka free-nek maradnom?) ;)
Dolli: Nagyon vigyazz magadra te lany!!!!!!!!!!! Nekem 2000-re rovidult a mehnyak 2 hettel szules elott es a lelkemre kototte a doki hogy non-stop fekves.
Orsi: faradtsag: es az en esetemben (ha valakinek NINCS agya) akkor hol dol el ez a faradtsag ize? Jaaaaaaaa, hogy en ezert vagyok oly lusta? …. Lehetseges ;) :D :mrgreen:
Kriszti: tenyleg igy van am! Anyja fia lesz Marci a kelesben. En is hetprobas dagonyazo vagyok, delig aludni meg ilyesmik…. Patrik dragam reggel 9-kor ebred, igy anya is kepes picit “tovabb” aludni. ;)

NEM KENE NEKEM ALUDNI MENNEM??? :twisted:

sünciboglya

Megint leesett a vérnyomásom, úgy szédülök mint a picsa!
Éjszaka is arra keltem, hogy fororg a világ! :shock:

Még nem tudom, hogy fogok így vezetni 1 óra múlva! :cry:
Azért szorítsatok, hogy épségben levigyem a nagyokat és Bogikával haza is érjünk!Itthon már el is ájulhatok!
Vendég

Jó reggelt!
Húú azta,azt sem tudom mire válaszoljak? :lol:
Orsi!Szerintem a vérnyomid a fronttól xarakodhat.Tegnap én is többször éreztem,hogy megszédülök mikor innen onnan felállok felegyenesedek.
Igyál extra erős kávét,és csinálj magadnak egy jó erős teát.Ha van akkor rendes fekete teát..

Ja mindig elfelejtem...múltkor nem válaszoltam..
Mia!Jöhetsz bármikor!!És bárki jöhet hozzánk bármikor!! :lol: :lol:

mimi12

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?