Új privát üzeneted érkezett!

Szijasztok!

Hajni! Szorítok,hogy ne a párodat küldjék el!!! :(
Ilyenkor fizetésnélküli szabin van???? Vagy a rendes szabijából vonják le???? :shock: Jó nagy szemétség! :(

Lini! Mivel zajong a feletted lakó??? :shock:

Szilvike! Mi van a gyerkők fülével?????? :shock:
Örülök, hogy élveztétek a szánkózást, legközelebb majd a skacok is belejönnek!
Múltkor Veronika sem akart lecsúszni, csak nagy könyörgések árán, most meg száguldozott egyedül azzal a nagy szánkóval!
Sajnálom a rossz éjszakát, irigylem a "jóebédet" :wink: :lol:

Én olyan trotty voltam ma, egész nap punnyadtam! :oops:
Még arra is lusta voltam, hogy megmérjem a vérnyomásom!

Megyek nyomok egy kv-t, megrázom magam, rendbeteszem a szalont, magamat is, már várom Miát egy jó röhögésre! :wink:
Vendég

sziasztok:)

Brigi: De felebredt szilveszterkor, itt eleg nagy durrogatas

volt, viszont nem maradt ebren, mindig magatol visszaaludt szinte

rogton. Nem zavarjak igazan a hangok. Es mivel a durrogatas mar

10 ora utan kezdodott igy megszokta kb negyed ora alatt. :) Igy

van a zajokkal. Csak az ujaktol kap fraszt.

Te 12 kg fogyni? Honnan??? Igy is ketszer kell megnezzelek hogy

jol lassalak olyan vekony vagy!!! ;)
En azert szeretnek igazan fogyni hogy jo legyen minden regi

ruham majd tavaszra, nyarra. :D (sem idom, sem kedvem nincs

vasarolgani menni....)
Remete lettem??? :D

Fog: Fogcsirak? Huha, megint tanultam! Nem tudtam hogy ezek is

okozhatnak nyaladzast... Koszi hogy leirtad! :) Igy mar tobb az

ismeretem es megnyugszom kicsit.... egyebkent csodasan folyik a

nyalfolyam belole. :)

Korte, alma? En most belegondoltam, fogalmam sincs en mi vagyok,

szerintem egyik sem...... talan egy ananasz :D

Kriszti:
Az enyem ezen a heten is sokat valtozott nevetes ugyben! Teli

pofaban nyomja,a felkeles pillanatatol egeszen lefekvesig, ha nem

jon kozbe zavaro tenyezo... :D

LANYOK PATRIK MA KETSZER KAKILT !!!! :D:D:D:D:D:D Es nem is fajt

neki a pocakja a masodik kakit eszre sem vettem csak buzlott a

szoba teljesen amikor bementem. Gyerek meg csak vigyorgott ram

hamiskasan... :D

Hajni: Jobbulast neked! Egy kis kamillatea most jot tenne. ;)
Melo: Csak nem rugjak ki parodat hiszen tudjak hogy babatok

van!!!

Orsi: 7-re ott leszunk nalatok! Peter is jonni akar. :D
Hasznalhato a foto? Szerintem nagyon sotet es rossz minosegu :(

De hatha.... A lenyeg rajta van legalabb :D

Adok a vernyomasombol neked! Van eleg :( Sajnos megint magas...

Lini: Gratula a sikeres elalvashoz, ez tenylg nagyon jol

sikerult!!! :)

Szilvi: En is abban bizom hogy az osszebujast kesobb is ugyan ugy

igenyelni fogja mint most. :D

Most rohannom kell, majd kesobb folytatom....

sünciboglya

Hajni: nem akarok zavarni, de a pomelot átvihetem. vagy akár hétfőre is tehetjük. NA hogy jobb?

Lini
Kép
kicsi lini

Lini: ha már átjössz akkor már szeretném ha maradnátok is. :wink:
Úgyhogy akkor legyen hétfő.... de vigyázz a Pomelomra. :lol: :lol: Írd rá, hogy KJ. Hajnikájé :lol: :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Halihó!
Milyen csend van máma...
Most jöttünk a sétából.Jó másfél órát kint voltunk,szánkóztunk sétáltunk,tök jó volt.A Regi végig alukálta.Szegénnyel olyan keveset tudunk kimenni,mert vagy esik ,vagy fúj vagy, járhatatlan az út.
Ha ilyen idő lesz akkor holnap de 10körülis megyünk egy jót.Ha valaki erre jár,és van kedve csatlakozhat.Amúgy erre van 1-2 utca,ami egész jó lejtős.
Max ha nem találunk,megyünk Edináék felé :lol:

mimi12

Nagyon fáj a fejem egész nap :(

Lini,
Köszi hogy hiányoltál :D Zsombor is éppen ilyen nem alvós korszakát éli, elég fárasztó hogy éjjel is többször kel és csak nagy nehezen alszik el. Nálatok nekem is a szeparációs félelem jutott eszembe, nappal nem sír amikor eltűnsz a látóköréből?

Szilvi,
Jó ebédje volt a párodnak :D

Hajni,
Szorítok én is hogy ne a párodat rúgják ki.

Mangora,
Én ide járok a Stop shop mellé kozmetikushoz, nagyon aranyos lányhoz. Nem tudom hogy vállal-e teljes gyantát, de ha kell megírom a számát.

Mimi,
Mi csak egy fél órát szoktunk sétálni, manóért fél 1-re kell menni és így le szoktunk menni Zsomborral dél felé hogy legyen levegőn. Képzeld már hógolyóval dobál engem a kis huncut :D

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!
:)
Mangora! Most látom, hogy Te is Parkvárosba laksz :) Akkor tűnt fel, amikor olvastam, hogy a dokihoz dombról fel, dombra le kellett sétálnod… én is ezt teszem mindig :)
Akkor remélem te is csatlakozol Noémihez és hozzám tavasszal a játszóterezésben! :) Bára akkor Ti még nem hiszem, hogy homokozni fogtok, de egy séta biztos jól fog esni! :wink:

Mimi! Írtad a sütőtököt, hogy milyen fini lett! Petra is szereti… nemrég kipróbáltam csirkehusival összeturmixolva… nagyon fini volt úgy is! Ti már esztek husit? Vagy mikorra tervezed?

Csajok annyit írtok erről a pomeóról, hogy valamikor vennem kell nekem is hogy megkóstoljam! Ráadásul tök véletlenül az egyik munkatársam is elkezdett róla ma áradozni… most már nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen!

Mimi! Holnap 10 körül séta? Én nagyon szeretnék menni… ma dolgoztam, és a mama vigyázott Petrára, és sajnos nem voltak sétálni. Szerintem már Petrának nagyon hiányzik egy kis friss levegő.
Ha nem lesz nagyon csúszós az út, akkor 10 körül elindulunk felétek.. úgyis arra felé tervezetem menni. Piros, 3 kerekű kocsival leszek! !! Már tényleg ideje lenne összetalálkozni! :) Legalább láthatnám a gyerkőceidet… olyan kíváncsi vagyok Rájuk… és Rád is!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csszedina 2010.01.07 20:33-kor.

Edina
Kép
Kép
csszedina

Andi!
De a Regi babakocsis,és 2napig babakocsival nem lehetett közlekedni,előtte szélviharok voltak,vagy esett az eső,vagy -20fog volt..

mimi12

Edina!
Ha erre jössz,csenges be!A náddal bevont a mi kapunk :lol: (még mindig)
E héten kezdtem a Reginek gyümit meg tököt adni,még amúgy szopik.
Ja mi kettő család megyünk majd együtt 3 gyerek lábon+Regi babakocsiban.Mi is 3kereküvel leszünk.

mimi12

Szijasztok, most mentek el Miáék!
Olyaaaaaaaaaaaaaaaaan hatalmas és szépséges baba lett Patrik!
Apa nem érte haza időben, így Péterre maradt a 4 gyerek! Kép
Köszi Péter, ne haragudj de az utcsó pillanatban olvastam, hogy Ti is jöttök, gondoltam ha nem ér haza Apika, csimók megnéznek egy mesét amíg dolgozom!

Andika, persze-persze jó a holnap, 10h felé???(nem tudok sms-t küldeni ezzel a telcsivel, vagyis kb 1 óra a 3 szavas :oops: )
És akkor utána együtt visszamegyünk oviba! :wink:
Nemsokára lesz Kép
akkor belehúzunk az edzésbe, hogy nyárra slimek legyünk! :wink:

Mimi én mennék szánkózni, csak Andiék már bejelentkeztek!
Vendég

Ja és meglátogatjuk Mangorát(Krisztát) :lol:
Hány számba is csengessünk? :lol:

mimi12

Orsi!Hozd Andiékat is :lol:

mimi12

[quote="mimi12"]O írta:mimi12rsi!Hozd Andiékat is :lol:

Rajtam nem múlik, én jobb szeretek a frisslevegőn mozogni! :wink:
Főleg amíg van hó!
Meg nagyon szívesen megismerném Edináékat is!
Vendég

Andi!
Nektek nincs kedvetek Zsombival csatlakozni????Milyen jó lenne :lol:

mimi12

Orsi :lol: :lol:

mimi12

Sziasztok,

Lili alszik! Lehet tényleg csak apa hiányzott neki?? Ennyire szereti az apját?! :shock: :lol:

Tényleg szoptatós anyukák, ti mikor választottátok el/ le :lol: a kicsi babátok?

Szilvi: akkor mi ringatásra vagyunk ítélve? :lol: :lol:

Andi: ha nem lát napközben, akkor először csak kiált, ha nem jövök rögtön, akkor aztán el kezd ordítani, sírni.
Persze, hogy hiányollak nyáron már remélem sokat játszózunk együtt! :P (nem vagyok kicsit sem önző :oops: )

Orsi: szombaton délelőtt mehetnék egy masszírkára? Nekem a délelőtt 9től van. :oops:
A szomszédról azt hittem ablakot bont,de rájöttem nem alkalmas az idő. Kopácsolt, majd ordibált, dübögött mindezt alvásidőben! A kivégzés sok fajtája átfutott az agyamon! :twisted:

Mimi: így már értem a kajálás dolgot! Akkor gyümit én is 2 szopi között adok majd neki, nem árt egy kis vitamin!

Hajni: ráírom a neved! Bár Lilinek nagyon tetszett, szemezett vele vagy fél órát!

Lini
Kép
kicsi lini

Linike!

Pont most írtam be Pétert szombat 10-re, esetleg előtte, 9-től, vagy utána 11-től, nekem bármelyik jó!

Már vissza akartam vinni termoszt mert ég a pofám, hogy csak 1 napra kértem kölcsön! :oops:
Vendég

Itt a folytatas:

Most jottunk haza Orsiektol, olyan jo masszazst kaptam hogy a fulem is ketteallt. Vegre Orsi bemutatta Amazon mivoltat es jol megadta nekem a kegyelemdofest! Aaaaaaaa de jol esett!!!!!!! Nem is faj a hatam es meg oldalra is tudok fordulni!!! KOSZONOM SZEPEN!!!! :D
Peter azt mondta hogy a gyerekeid nagyon jok voltak, semmi gond nem volt veluk. Mindannyian a Patrikot akartak simogatni, Bogika ringatta is, Patrik majd atpordult a hordozoban. :D:D:D:D Mi mar ringattuk egyutt Bogival Patrikot elozo alkalommal es nagyon tetszett akkor is neki a dolog. :D Marcipan meg egy hos leanyzo! Es gyonyoruen tud korbe-korbe porogni egy darab sajtert! :D:D:D:D Alig varom hogy legyen ismet kutyank!!!!!!

Lini: veled erzek maximalisan! Ezert nem szeretek tarsashazban lakni. Minden athalltaszik. Es nem igaz hogy az uj epiitesu jobb mint a panel, szerintem meg rosszabb. Bar nem panaszkodhatom, ahol lakunk csak 4 lakas van, csak a felettunk levot halljuk amikor trappol mezitlab a kovon. De azt is ritkan csinalja. :D A tulaj is a hazban lakik az egyik lakasban (mellettunk,) igy mindenki viselkedik.  Meg rendesek is a lakok, azon nagyon sok mulik! Volt az egyik alberletunkben regebben, hogy a budapesti rendorfokapitany berelte az alattunk levo lakast! Hogy azok mit muveltek, az nem volt semmi!!! Ejjel 2-kor le kellett mennem hogy rajuk szoljak, annyira hangosak voltak, zengett a haz. De ott mindent at lehetett hallani, juj! Semmi szigeteles nem volt!!! Na mindegy, ez egy kenyes resze a lelki bekemnek, azert tudok ugy beduhodni ezen a teman…. (na jo elhallgatok) :D:D:D:D
Noemi: Hat igen, nekunk is gond most a seta! Foleg, ezek az utak! Mostanaban Patrik csak a balkont nezegeti. A hordozoben tettem ki, apa elfelejtette felhozni a babakocsit, bent maradt az autojaban es elvitte magaval a dolgozoba.  Mi meg itthon neztunk hulyen ki a fejunkbol…. De a balkon is megtette, raadasul az meg szelvedett is valamelyest. ;)
EN IS MEG AKAROK MAR VALAKIT LATOGANI de ugy latom tavasz elott a fulemet sem dughatom ki innen. Nincs teli gumim es apa nem enged igy sehova. (Pffffff, meg babakocsim sincs! Ezt a kaka helyzetet!)

nya en most L, yok legyetek :D:D:D joejt!

sünciboglya

Mia! De aranyos vagy! :oops:
Nekem is jólesett, hidd el! :wink: :lol: :lol: :lol:
Bár most Ludas Matyira féltékeny lettem és nem is hoztál fel a karodban! :lol: :lol: :lol:
Viccet félre, jó, hogy itt voltatok!

Jut eszembe, jövőhéten nem megyünk csavarogni valahova?
Nekem van téligumim! :wink:

Andika! Nem tudnátok korábban jönni és akkor torna után még odaérnénk Mimiékhez egy sétára! :wink:
Vendég

HOL VAN DOLLI???????????? :shock:
Remélem minden okés, csak ott van Náluk Anyuja!
Vendég

Orsi,
Én és a korán odaérés :D Mikor indulnak Mimiék? Reggel inkább felhívlak amint magamhoz tértem. Szombaton megyünk úszni?

Lini,
Már mi is nagyon várjuk a tavaszt hogy birtokba vehessük az új játszót. Manó most kap majd nagyobb bicót, remélem azon végre megtanul. Mire jön a jó idő már Lili is tud homokozni meg hintázni :D

Kép[
Kép[
kostyika

Andi!

A 10 órát írták!
Okés hívjál reggel, én azért biztonságból edzem egyet hajnalban! :wink:

Megyek aludni!
Jóccakát!
Vendég

Ja úszás, persze, igen! :D
Vendég

Kép

Indul a nap!

Andika drukkolok, hogy fel tudjál kelni! :wink:
Vendég

ÉBRESZTŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ! :D

http://www.youtube.com/watch?v=-3cB38rQMh0

Mán kivasaltam 6 tonna ruhát! :D

Szilvike nem jösz postára reggel bölcsi után?

Jobb a náthád? Tegnap hogy viselték skacok az ovit-bölcsit?
Vendég

Orsi, de drága vagy! :D
Bocsánat, hogy megint eltűntem! :oops: Vagyok, csak teszünk-veszünk, és a gép elé ülni meg már nincs energiám, addigra nagyon elfárad a poci. Így is félek, nehogy böjtje legyen a nagy "nyüzsgésemnek".
Pedig nagyjából átolvastam amit írtok, és annyi mindent mondanék, de ha jövök, akkor olvashattok kisregényt! :D

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
tekiroll

Szijasztok végeztem a Kép -al!

Voltunk postán, jót rutinoztam a posta parkolójában! :wink:
Szokott valaki még ott parkolni? Muris hogy teli van oszloppal! :lol:

Most hívott Andi, hogy nem jönnek, mert kapar a torka, Kép

és okmányirodába is kell mennie!

Csajok akkor lesz Kép -ás??????
Vendég

Szilvikeeeeeeeeeeeee találtam Neked smiley-t! :lol: :lol: :lol:

Kép Kép
Vendég

Csajok tényleg mentek sétázni????? Mert nem mennék át a város túfelire feleslegesen, ha nem! :oops:

Bogi be van teljesen zsongva, hogy szánkózni fogunk!

Dollika örülök, hogy jól vagy, vigyázz Magatokra, már tényleg nincs sok hátra!
Vendég

Jó reggelt!
Én mennék szánkózni,a Gyuri még lustában adja elő.Itt fúj a szél és dög hideg van...Ja hogy tél van?:lol:
Majd mingyá a szomszéddal is egyeztetünk,mert ők is jönnének.
Edina még nem csengetett :lol:

Orsi!
A nagy posta alsó parkolójában parkoltál?Oda én a nagy renaultal szoktam beállni :lol: Vigyázni kell,metrt ha havas nagyon csúszik .
Ja nekünk van az autón téli gumi,ha menni kell valahová 7személyes az autó :lol:

mimi12

Szasztok!

Leadtam a skacokat, most lazulok Veletek egy kicsit... :wink: aztán megyek a dolgomra, mert sógórnőmnek kell köpenyt varrni az oviba.....

Hajni, kezed hogy van?

Orsi, nem tudom mi volt ez a fül dolog, érdekes, hogy mindkettőnek a jobb füle, és most éjjel nem volt gond... :shock: :roll: szerencsére!
Náthám, köszi jobb, alakulgat. Ovi/bölcsi, ma is volt vinnyogás :cry: Parkolás, hát én mostanában nem tudok se az ovinál, se a bölcsinél leparkolni, mert nincs hely, így begázolok a hóba az út szélén és reménykedem, hogy utána ki tudok majd állni... :lol:
Hol tláltad ezeket a smiley-kat? Tök cukik!!!!!

Dolli, gyere mesélni!!! Hiányzol!

Lini, elválasztás: én Bubót 15hós korában választottam, mert Lili más 3hónapja a pociban volt, de tejci is kevés volt már, úgyhogy nem okozott neki gondot, mert csak rágódott rajta. Dudisüveget odaadtam neki és ugyanúgy összebújtunk, mint szopinál.
Lili 1éves volt, mikor elválasztottam, de neki sem volt problémája vele, mert más a cickóból nem igen jött tejci....annyira, hogy elválasztás után meg sem duzzadt a cickóm. De Ti még ráértek! Tejcitek van még bőven, nem?!

Mia, miylen kutyit akartok? Mikor?

Andi, ne mááá! :cry: Hogy vagy? Jobbulást!!!!!
sylph

Mimi, fini volt a vacsi?
sylph

Szilvi!
Egész jó volt a vacsi,vagyis a hús :lol:
Kicsit szokatlen de ehető.Viszont a sali már kezd hiányozni ha éhes vagyok :lol:
Ja és -1kiló a héten.Szerintem ez tök jóóóó :lol:
Bár a -10nek jobban örülnék már :lol:

Elválasztás....a Fanni 1éves koráig szopizott de 14éve még tök más volt a módi.Akkor az 1év az tök sok volt.
A Szabi 2éves koráig szopizott :lol:
A Regit is szeretném sokáig szoptattni.Nem tudom nála ez hogy fog alakúlni,mert tök más mit a Szabi volt.A Regi szívesebben eszi már most a gyümit mint anno a Szabi.Ő napközben elvan épp csak ivás jellegű szopival,éjszaka meg 2óránként eszik :roll:
Szóval jelenleg rajta azt látom,hogy lehet 1éves kora körül beint,hogy kösz ennyi volt,nem kérek többet :lol:

mimi12

Lini,
Én Veronikát 22 hós koráig, Zsombort meg 19 hóig szoptattam. Hat hónap körül kezdtük a hozzátáplálást, először tízóraira kaptak gyümit, bár én is szopi előtt adtam :D Utána azt a táblázatot figyeltem amit adtam neked és kb egy hónap múlva kaptak ebéd előtt aztán így tovább. Tejpépet nagyon szerették, az volt sokáig a vacsi. Persze fürdés után még szopiztak is.

Szilvi,
Köszi. Sajna az ablak alatt van az ágyunk és nagyon jön be a hideg. Lassan már leszedjük a karácsonyfát és akkor elforgatom az ágyunkat.

Mimi,
Hajrá fogyás :D Csak így tovább.

Brigi,
Tényleg nem írtad el a számokat? Szerintem 1-2 kg akartál írni :D

Orsi,
Most látom hogy te már túl is vagy az edzéseden, annyira ügyes vagy. Na megyek én is egy BA zsírégetést csinálunk Zsomborral.

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Lini
Én Gergőt 15 hónapos koráig szoptattam, akkor beköltözött Gellért a pocakba. ő kb másfél éves koráig szopizott.

alvás: Gergő mindig is jó alvó volt, könnyen elalszik ma is, 3 hónaposan már átaludta az éjszakát. Gellért 1 éves koráig két óránként keltett éjjel. akkor már nagyon zombi voltam a két gyerkőc mellett és leszoktattam az éjjeli kelésről. csak az első éjjel volt gáz az ordiba. pár évet öregedtem, de második éjjel már alig volt balhé, aztán meg aludt. de egyébként a mai napig rosszabb alvó, nehezebben alszik el sokkal.

sütőtököt mi is imádjuk, most is azt ettem :lol: mi a végén már le voltunk tiltva róla, mert narancssárga lett a gyerek feje és tenyere :lol: :lol:
a grépfrútot viszont nem szeretjük. úgyhogy azt a másik cuccot se próbáltuk még.

szánkózásért irigy :lol: Gergő megy szánkótáborba...már most rosszul vagyok, ez az első hogy egyedül megy valahová....

Orsi
a sulinál sem egyszerű a parkolás néha. posta, na az tényleg szörnyű az a parkoló...

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok,

Hú de sokáig szoptattatok! Én úgy szeretném, hogy reggelit és vacsit megtartani szopinak, esetleg még ebéd után egy kicsit, csak félek hogy akkor kevesebb lesz a tejcsi és akkor már nem lesz elég neki. És amikor Lilike betölti az 1 évét, akkor szeretném ha tudnánk próbálkozni tesóval. (igaz apa még frászt kap a gondolattól, de addig úgy is megenyhül). Nekem még nem jött vissza a menzeszem, gondolom amíg szoptatok nem is fog. Mondjuk nem hiányzik, de majd a tesóhoz kelleni fog.

Orsi: 11re mennék, ha jó neked is. A termoszra meg mondtam, hogy ráér!!!! Nekem nem hiányzik szóval ne legyen semmi lelkifurid meg hasonló.

Na megyünk ötözni és aztán sétálni.

Lini
Kép
kicsi lini

Lini
nekem is csak akkor jött vissza amikor már csak kevesebbet szopiztak.
a két gyerek között egyzser jött meg:) nekem sem hiányzott mondjuk...

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Na vagyok! :D

Andika, nem nem tornásztam reggel, bíztam benne, hogy ideérsz! :wink:
Viszont most lenyomtam a BA Egyensúlyaban Önmagaddal-t!
Ez lemásoltam Neked????? Kipróbáltad már?????
Bakker úgy remegtem közben mint egy kocsonya! :shock:
Szerintem mióta megvan csak 1x próbáltam, pedig baromi jó!
Eszembe jutottál edzés közben, hogy Neked nehezítia dolgodat Zsombika, mert Marcipán megbolondult! Szerintem azt hittem valami bajom van, itt nyüszögött mellettem, folymatosan szagolgatott, kifejezetten jólesett, mikor fekvőtámasz közben benyalt a hónaljamba! :shock: :lol:
Úgy izzadtam, hogy csöpögött a tornaszőnyegre az izzadságom, nagy cseppekben, ez a majom meg jött oda nyalogatni! :?
Fúúúúj! :lol:

Mia! Bocsi, hogy lecsaptalak, csak pont tornáztam! :lol: Nem is hallottam mit mondtál! :oops: Próbáltalak visszahívni, de ki vagy kapcsolva!

Jaaaaaaaaaj olyan szééép ez a Béres Alexandra! Én is olyan izmos szeretnék lenni! Kép
Vendég

Linike! Persze, tökéletes a 11!Várlak! :wink:

Judy! Bálint is megy szánkótáborba! :D Én is para vagyok! :shock:
Van egy kiszuperált telcsink feltöltőkártyás, gondoltam elviszi és lehet őt hívni!
Hááát nem, mert kaptunk levelet, hogy nem vihetnek! :shock: :cry:
Egyik anyukával megbeszéltük, hogy elmegyünk mi is titokban és ott fogunk leskelődni, jegesmedvének álcázva követjük őket! :wink:
Volt egy ilyen régi magyar film, mikor a szülők elengedik a gyerkőket, de ők is követik őket és leskelődnek utánuk, hogy minden rendben van-e!Az öreget a csónakban meg felbérelik, hogy vigyázzon a skacokra! Mi volt a címe??????????????

Ti is olyan levelet kaptatok, hogy a hiányzó 65 000-et indulásig kell befizetni????? :lol: :lol: :lol:

Megyek grillezek egy kis csirkemellet és hozzá jégsali, kígyóbubi, koktélparadicsom citromos olívás öntettel! nyamiiiiiiiiiiiiiiii! :D

Beszétem Apival siet haza és megyünk szánkózni!
Nem jön valaki????????????Szilviék?Andiék????
Vendég

http://network.hu/jozsakriszta/videok/f ... tness_show

Bakker nem semmi ez a csaj! :shock:

És olyan szerény és kedves! Nagyon szeretem!!!!!!
Vendég

Orsi
Én is mondtam apának, hogy foglaljunk a közelben szállást :lol: :lol: de kiröhögött. Szerencsére megy velük az Ildikó néni is, ez kicsit megnyugtat. Mert amúgy nem sokan mennek az osztályból.
Igen, mi is azt a levelet kaptuk meg :lol: :lol: mondtam is nekik hogy jól felmet az ára :lol: :lol: :lol: persze Gergőm meg rögtön mondta hogy igenis annyit kell befizetni, amennyit a papírra írnak...hiába mondtam neki hogy elírás...

na megint kiganajoztam egy részt a házban :lol: :lol: annyira nem volt időm a lomtalanításra amíg dolgoztam...viszont van egy szekrény, ami tele van hivatalos papirokkal, évek óta csak be van szórva, na ahhoz semmi kedvem.....
asszem jövő héten már áttérek a babaruha mosás-vasalás projektre.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Asszem vennem kéne egy pár üres dvd-t, mert nekem csak egy torna lemezem van, azt is Hajnitól kaptam és akkor kikunyiznám, hogy nekem is másoljatok.

Csinálok ebédet utána meg utána olvasok ennek a szelktációs félelemnek :oops: . Asszem ezt írta Andi

Lini
Kép
kicsi lini

Zsandi
Nagyon jó ötlet a találka. Anyósom nagyon családcentrikus és bántja is, hogy megszakadt a kapcsolat apukáddal, pedig azt mesélte, hogy együtt nőttek fel. Januárban vagy februárban biztos jönnek, akkor össze is hozhatnánk. Már most látom anyósom arcát, mennyire fog örülni. :D :D :D

Brigi
Nem is tudom mióta nem taliztak, de 10x éve biztos. Épp itt az ideje! :D

Gabi

Kép
gabusz

jaa szelekciós lesz az a félelem :oops:

Lini
Kép
kicsi lini

Szilvi: hétvégén újra telepítem a gépem, akkor majd teszek fel msn-t is és reg-gellek.

Lini
Kép
kicsi lini

laptető végre! Jeeeeeeeeeeeeeeee :lol: :lol: :lol: :lol:

Lini
Kép
kicsi lini

Lini!

Én szívesen átírom Neked, csak mondjad melyik kell! :wink:
Illetve kölcsönadok egy párat és ami kell azt tudjátok másolni majd, nekem már mind icy boxon van! :wink:
Holnap odaadom!

Én olyan fincsit ebédeltem!
2 éve folyton fényképezgettem miket eszem, most ez annyira tetszett, hogy kedvem támadt lefényképezni!
Kép

Szilvike holnap uszi?????

Mi ma tutira nem megyünk szánkózni, szakad az eső, +2 fok van!
Mondtam is Apának, hogy nyugodtan maradjon ma bent sokáig(rohadt sok melója van :( ) érje utol magát én elvagyok a skacokkal! Úgyse mentünk volna sehova, vendégem sincs ma.
Vendég

na most hívták Janit, hogy hétfőn sem kell mennie annyira nincs munka.... :roll: Még jó, hogy maradt tavalyról 4 nap szabija.
Ja és egész decemberben este 8-9-ig túlóráztak azzal az ígérettel, hogy kifizetik. Most meg úgy tűnik, hogy mégse. :evil:

Orsi: jaj de jól néz ki ez a hami!!!!! :lol: nyálcsorgatós smiley

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Lini!
Szeparációs :lol: :lol:
http://www.babazo.hu/bebi/20090711-kisg ... ongas.html
Neten találsz még sok mindent róla.

Orsi!
Én is hasonlót ebédeltem.Bár nem ilyen szépet,de egészségeset.
Én tegnap sütöttem egybefasírtot.Mivel fogyi van,így zsömle(kenyér)helyett csicseriborsóval dúsítottam.Kicsit furi lett de ehető,és mivel pulyka húsból van,így extrán fogyis.Salinak én össze kutyult apróra vagdalt salit csináltam ,dióval megszórva :lol:

mimi12

Szasztok!

Hát aludtam egyet.... olyan jól esett!!!! Kicsit ramaty voltam, mint az idő.... :cry:

Mimi, -1kiló az tök jó!!!! Szép lassan, de biztosan!!!! Ügyes vagy! Kari után én is azt mondtam, hogy salátát fogok zabálni, mert annyira hiányzott a zöld, ahoz képest még nem ettem, :wink: viszont gyümit tolok be most többet....

Andi, :( akkor gyógyulgass!!! Sikerült a zsírégetés Zsombval? :wink:

Lini, nem biztos, hogy kivárja a mensi a szopi végét.... én még szoptattam, mikor már megjött, nem is tudom, asszem Bubó 6-8hós korában, Lili meg talán 1éves korában.... huhh, már nem emlékszem :oops:
Jó regelj hétvégén!

Orsi, tényleg jól néz ki ez az ebéd! Nyamiii!
Uszi, kellene! Este még feljövök és megmondom, jó?! Nem tudom.... lehet megyek, legfeljebb nem úszom annyit hanem szaunázom.....

Megyek is, hazahozom a lurkókat!
sylph

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?