Új privát üzeneted érkezett!

Basszus ez a 3.laptetőn mostanában..esküszöm veszek egy tesztet :roll: :D
Vendég

Jaj, Kriszta, dehogy ilyesztesz meg. Sőt inkább köszönöm hogy leírtad. Így hogy te is szedted teljesen megnyugodtam, hisz így már bizoyíték is van rá hogy nem árt. Nagyon köszi!
Apukám barna szemű, anycám zöld: én kék lettem :) (nagyapámnak is az volt)
Kistesóra gyúrtok? :)

madiani

Kriszta!Tündéri Réka mosolya! Megkaptad az sms-eimet?

Ani! Ne izgulj, már nemsokára kezedben tarthatod Ronit!
Vendég

Tényleg gyönyörű a mosolya :) Jó sétát!

magzatmozgás: és mennyi az a tól-ig érték ami jó? Nálunk az este lesz a nyerő, akkor a legaktívabb a kis drága.

madiani

Ani
10mozgás asszem :wink: De ha 9 akkor sem kell megijdeni...
A kistesó még várhatna csak a múltkor volt egy kis "baleset" ugye.. :oops: :D
Vendég

Andesz! Én sütni nem tudok, Martintól sem, meg amúgy sem, (pedig pék vagyok), így viszek ropit, mogyorót, meg üdítőt is ha kell. Milyen legyen? Szénsavas, szűrt, rostos vagy ásványvíz?
Ja, és privi ment!
Vendég

Sziasztok!

Nem tűntünk el Grétivel, csak nagyon keveset vagyunk itthon, és így nem tudok netezni. Most is csak gyorsan bekuksiztam.

Tali
Mi is megyünk biztosan, csak még azt nem tudom, hogy hánykor. Délelőtt fél tízre kaptunk időpontot csípőszűrésre, aztán meg ki szeretnék menni utána a temetőbe. Tehát mi valószínű egy óra előtt nem indulunk Fehérvárról.
Kell még valakinek fuvar? Én még 3 embert el tudok vinni. Sőt még babakocsit is el tudok rakni a miénk mellett.
Én sütni fogok, de inkább valami sósat, mert édes sütiben nem vagyok igazán jó! :oops:

Vicuska
Csak a pozitív hozzáállás a lényeg. Már a finisben vagytok, és augusztusban majd te leszel a világ legboldogabb embere!

Bessy
Nagyon örülök, hogy Te is hivatalosan kismama vagy! Gratulálok a kiskönyvedhez!

Ani
Tipp Roni születéséhez: június 1.; 3300 g
Bár ahogy olvasom, Te már nem szeretnél addig várni! :wink:

Nem olvastam végig mindent, de Szilvivel mi újság? Megszületett már Titababa?

Kép
tand

Chrissy, gyorsan megnéztem mikkorra jósoltad a szülést. A te tippjeid általába bejönnek. 22-én van anycámék házasságiéfordulója, szép ajándék lenne. :)
Nagyon teccik az avatarod :)

madiani

[b]Kriszti[/b]
Megkaptam az smseket..én nem látom az avatarod nálam noncvs ott semmi :roll:

Tand

De jó hogy jöttök ti is! :)

Na lelépek
:oops:
Vendég

Tand, de jó hogy jöttél :) beírtam a tipped. Hát nem szeretnék addig várni, de az én kicsifiam dönti el hogy mikor akar világrajönni. Nem fogom sürgetni. :)
Tudomásom szerint Szilvi még egybe van :) jön a talira ő is (hacsak nem szül meg addig)

Chrissy, már én se látom az avatarod :(

madiani

Ani!
Szülőszobalátogatásra megyünk, meg a szülésznővel most fogunk talizni!Beszélni! :) Kiváncsi vagyok milyen lesz a benyomás!

Kép
Kép
nibcsike

Ja Vicuska, nem is írtam június 9.-e megint mindkettőnknek fontos nap lesz. Ti konzultáltok én meg (elvileg) vizsgázok.

madiani

Jól van,akkor veszek műanyag tányért,meg poharakat,kanalat azt nem,az lesz a hagyományos!
Lányok 3 kg kenyér elég lesz,ugye?
Akkor inni-t nem veszek,rágcsit vegyek?Szerintem az sem nagyon kell,Chrissy,akkor Te azt hozhatnál,meg esetleg még valaki! :D
Na,nagyvonalakba,amit veszek:
4kg hús(szerintem comb)
hagyma
krumpli
sárgarépa
zöldség
1 szem paprika,paradicsom
gulyáskrém
fűszerek,azok vannak itthon,csipetkét meg majd csinálunk bele
Szerintetek?

KépKép
KépKép
andesz78

Ibi köszi és bocsi de ezen átfuttam ugylátszik. Ne öltözzetek be nagyon, mert meleg lesz a szülőszobán :) A mi hátunkról is folyt a víz a végén.

madiani

Kriszta: Ezek szerint nem véletlenül szedtek fel embereket :) De szupi :) Remélem meggyógyulok. Homeós szájsprayt vagy mit kaptam, de jó hogy elmentem, mert aggódtam volna a kicsikért.
Máris esetleg jön a tesó? :) Kis vehemensek ;)

Márti: Alig várom hogy mesélj erről! De jó! Kíváncsi leszek. Hétpettyes oviba van Szarvas jános vezénylésével.

Tündi
Kép
Kép
trundike

Andesz, sztem elég lesz amit írtál, bár én nem tudok főzni. Amennyiben elfogy valami utközbe, csörögsz és mivel mi úgyis késöbb érünk oda, visszük ami kell.

madiani

Andesz: Dettó! Nekem is csöröghetsz. Megírom a számom. Mi ugye Alexával fél 4 - 3/4-ed 4 körül indulunk.
Szóval ha valami még kell csörögj! :)

Tündi
Kép
Kép
trundike

Oksi lányok,köszike! :D

KépKép
KépKép
andesz78

Ani! :)
Köszi a tippet!

Kép
Kép
nibcsike

Andesz! Belegabalyodtam az írásodba. Akkor a rágcsit vigyem, iszit ne vagy fordítva?
Vendég

Ja, még annyi! Jó kis számok vannak a vonalzóidon... az egyiken még 100nap van vissza, a másikon meg 5 hónapos 5 napos...
Vendég

Chrissy! :D
igen,rágcsát hozzál,ücsit nem kell! :D
Mármint szerintem! :D

KépKép
KépKép
andesz78

Beszéltem a szülésznőmmel és a védőnőmmel is. Mindegyik azt mondta hogy a gyógyi nem árt a babának, de ha tudom mérni a vérnyomásom és nem magas akkor nem kell szednem.
mostani mérés: 136/89
Holnap amúgy is megyek a védőnőmhöz, majd megmérjük többször nála is. Sztem nem lesz gond. :)

madiani

Sziasztok

Gyors leszek!Jó sokat írtatok,nem is nagyon tudtam visszaolvasni,előre is bocsi akinek nem írok :oops: .

Bessy
Gratulálok a kisköyvhöz

Vicuska
Örülök,hogy kedvesek voltak és,hogy nemsokára te is Bessy nyomdokaiba lépsz!Meg látod,hamar itt lesz augusztus és utána már Te is fogadhatod a gratulációinkat :wink: Nagyon drukkolok Nektek!

Márti
Aranyosak vagytok Kisatival a képeken!látszik,hogy sokat nőtt!

Ani
Szerintem se kell beszedned a gyógyit,ha nem indokolt!

Most ennyi jutott az eszembe.

Már nagyon várom a talit.

Noel drágámnak,sajna hasmenése van az augmentintől és étvágya sincs nagyon.Szerencsére ennek ellenére jókedvű :D .Láza nincs,remélem nem is lesz.Holnap megyünk vissza a dokihoz.

A falfestés készülget,csak lassan.Kifesteni sokkal nehezebb mint megrajzolni volt.És sokkal tovább is tart.Azért se lógok most a neten,mert amikor csak tehetem,festek,hogy minél előbb kész legyek.Ma nekiálltunk a teraszt leburkolni.Nagyon örülök neki,szerintem szép lesz.

Néhány kép a művemről.
Alkotás közben:
Kép

Most ennyire vagyok vele:
Kép
Vendég

Gabi! Nagyon ügyes vagy, szép lesz! Jobbúlást Noel-nek, remélem nem lázasodik be!
Vendég

Gabi
Nagyon-nagyon ügyes vagy!!

Márti
Köszi a sétát,jó volt dumcsizni :wink: KisAti tüneményes!
Vendég

Köszi Csajok!

Dobok egy táblicseket:
Kép
Vendég

Gabi
Én 12-1körül érkeznék! :wink:
Vendég

Ok Kriszta beírom!
Vendég

Sziasztok! :)

Ma megvolt a szülöszoba látogatásunk!Jó sokan voltunk! :) Nagyon érdekes volt!De még nemtudtam elképzelni, hogy én ott bent leszek!Olyan furcsa érzés volt! :oops: Találkoztunk a szülésznővel is(Bali Mónikával), nagyon kedves volt.Tök jó! :D Még a Csetényivel is összefutottunk! :lol:

Gabi!
Nagyon szép lesz a kép!Ügyi vagy!!! :D

Kép
Kép
nibcsike

A szülésznővel beszéltük a homeopátiásbogyókat, ajánlotta ha gondolom.Hol tudok olyan bogyókat beszerezni?

Kép
Kép
nibcsike

Szia Ibi, csak gyorsan neked reagálok, holnap mindenkinek. A belvárosba a törött harangnál a Sikreüzletháznál van egy gyógyszertár ott lehet a bogyeszokat kapni. Nem messze tőle (a plaza felé) van egy herbária, én ott kaptam málnalevélteát.

madiani

A málnalevéltea az mire jó?Azt mikortól lehet inni?

Kép
Kép
nibcsike

Ani!
Köszi szépen! :)

Kép
Kép
nibcsike

Hello, már nagyon várom a "randit" :lol:

Nibcsike, homeós bogyókat szinte minden gyógyszertárban kapsz!! KB. 500 Ft-ba kerülnek!! :wink:

Tündi, gyógyulj meg gyorsan!! :wink:

Judy írt, hogy nem tud netezni, nem jó a gépük!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Kata!
Köszi szépen!

Kép
Kép
nibcsike

Mindenkinek Jó Éjt!

Kép
Kép
nibcsike

A Nap vicce:

- Mi az abszolút szerelmi csalódás?
- ???
- Ha a vak görény rájön, hogy egy fingba volt szerelmes...

KépKép
KépKép
andesz78

:lol: :lol: :lol:
Jó nem?
Na jó éjt lányok,ma kint pakolgattunk az urammal,meg takarítottam egy csomót,holnap meg korán kelek,hogy a sütiket megcsináljam,ja,mert kitaláltam,hogy két fajtát csinálok! :D
Ja,és ma meghozták a sörpadot is! :D
Na szép álmokat!!! :) :) :)

KépKép
KépKép
andesz78

Andesz!
Micsoda szervezés!Le a kalappal!Ügyes vagy! :D Jó a vicc! :lol: :lol:

Gaby!
Azta de jó lesz a kép!Nem is gondoltam,hogy ilyen nagy!! :shock: :D

Tündi!
Jobbulást!!Gyorsan gyógyulj meg!!!!+++++++

Én is megyek aludni!

Pápá! :D
Vendég

Jó reggelt!

Jelentem torkom már nem fáj. Kucogok még kicsit de nem vészes :)

Andesz: A viccen jót kuncogtam :)

Nibcsike: Emlékszem az első szülőszoba látogatásunkra. Nekem is furcsa volt, sőt sajna azzal a tudattal mentem szülni is hogy képtelenség hogy én tudjak szülni :) Aztán csak sikerült :)

Tegnap szép idő volt, benn voltunk a városban néztük az ostorcsattogtató legényeket. :) Aztán ettünk egyet. Barnikám annyit evett! Életemben nem láttam ennyit enni, ügyi volt, lehet hogy megjön az étvágya? :)
Édike volt.

Dobok néhány képet ha nem baj :)

Kép Apa hátán :)

Kép

Kép

Kép Fizetek !

Tündi
Kép
Kép
trundike

Ja! Ez meg karácsonyi!

Kép

Kép Ez sajna homályoska :(

Tündi
Kép
Kép
trundike

Jó reggelt!

Tündi!
Örülök,hogy jobban vagy! :D

Én is hozok pár képet,úgyis régen tettem fel! :wink:

De nagy a pocakom
:D
Kép

Kavicsgyűjtés: Kép

TV-t nézek: Kép

Anyával és Apával:

Kép Kép
Vendég

Na,jelentem,készen vagyok a sütikkel,Bencus nagyon édes volt,csak most ébredt fel,így végeztem! :D
Tündi,jók a képek! :D
Tesó! baromi ügyes vagy!Jöhetsz hozzánk is! :D

KépKép
KépKép
andesz78

Andesz!Nagyon fürge vagy!!! :shock: :D :D
Vendég

Alexa!
Nagyon tüneményes Martinka! :D

KépKép
KépKép
andesz78

Alexa! :D
Muszály :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
andesz78

Köszi!! :D :D
Vendég

ÚÚÚÚÚgy várom már a holnapot!!Biztos jó lesz!!!!! :D :D :D

Na,megyek teregetni.Ez már nem olyan jó....:?

Pussz
Vendég

Sziasztok!

Voltunk a dokinál.Azt mondta sokat javult,de még mindig hall vmit,de most már nem lesz gond :shock: (ezen kicsit meglepődtem-azt hittem semmi vészes,legalábbis az én drágámon semmit nem veszek észre.Áldom az eszem,hogy egyáltalán megmutattam a dokinak.Úgy látszik egy kis orrfolyással és köhécseléssel is vinni kell egyből)Vasárnapig még adnom kell neki a gyógyikat.Remélem a sok hasmenés nem csípi ki a popóját-eddig úgynéz ki,megúsztuk.Sudokrémmel kentem neki,most az elfogyott így níveás cink-oxidos popsikenőccsel kenem-ez is jónak tűnik.
Jó hogy holnap lesz a tali,legalább nem lesz időm apa miatt idegeskedni-tudjátok,holnap derül ki,hogy milyen göb van a pazsmirigyén.Azért biztos így i sideges leszek,csak remélem,hogy nem lesz gond.

Tesó!
Jó volt a vicc :lol: :lol: :lol: :lol:
Nálatok nem vállalom a falfestést,mert akkor egy hétre oda kellene költöznöm.

Örülök,hogy tetszik mindenkinek a festményem :D Nagyon büszke vagyok ám rá-én se gondoltam volna,hogy így sikerül :oops: Jó érzés tölt el amikor ránézek.

A héten gulyás leveses hetem van.Itthon három napja esszük és holnap is az lesz a talin :roll: -szeretem,de azt hiszem most pár hétig,biztos nem fogok csinálni.

Alexa
Nagyon édes Martinka,nekem az első kép tetszett a legjobban.szép család vagytok :wink:

Tündi
A Ti képeitek is nagyon jók.Jó ez a közös meztelenkedés :wink: .Nagyon édes Barnika!!!Nagyon hasonlít apucijára,főleg az első képen.

Na puszi,most megyek a dolgomra
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?