HUHA! elnezest, kiment a fejembol a kakas sztorit mar leirtam tegnap es ma delutan kis idom volt igy irtam egy masik verziot (ugye nem emlekeztem hogy mar korabban is irtam errol.) BOCSI.
Dolli:
Termeszetesen minden erejevel dolgozik a gyerek azon hogy legalabb mellbe pisiljen, ez a legkevesebb amire szamit...
Eddig resen voltam... Majd megirom amikor celba talalt.
Szerencsere Patrik nem lazasodott be! HURRA!
Jah, en is nezem a tobbi gyerek sulyat, az oktoberi topicban, hat hasonloak Patrikehoz. Ja es mi mar 6 hetes koratol 4 orankent etetjuk!!! Egyszeruen o igenyelte igy. Az egesz ejszakat is atalussza es csak 5x eszik egy nap. Egy alkalommal 120 viz+4 kanal tap+Gripe Water= kb 150 ml lotty.
Ennel joval tobbet kene enni a tapos tablazat alapjan. Mondjuk ezek is hulyek, keptelen lenne azt a mennyiseget megenni ami fel van tuntetve. Vagy 20 kilos lenne a gyerek fel evesen...
Szoval ezt az evest is Patrik dontotte el. Neki nem kell 150ml-nel tobb, de kevesebb sem. Max ha hagy neha 10ml-t. A doki neni is azt mondta hogy a 150 ml tokeletes, csak tobbet ne adjunk neki. MOndtam, OK, ugy sem enne tobbet.
Ejjeli alvas: egyszer, elaludtunk veletlenul (jah ujevkor!) es 12 orat aludt Patrik. Igy fura olvasni, de este 10-kor etettunk utoljara, utana meg csak delelott 10-kor keltunk. (Nem a gyerek ebresztett, en riadtam fel.... Ezt nem is mertem emliteni a dokineninek, szerintem kitert volna a maradek hitebol is...
Vernyomas: Az enyem magas! 140/95 korul maszkal! Nagyon nem jo jel. Es ez igy van mar 2 napja.... (legalabb is azota meregetem.) Adok magamnak nehany hetet mert most kezdtem el a dietat es a tornat, ha nem lesz jobb a helyzet kenytelen leszek en is gyogyszert szedni.
Megjegyzem a terhessegi magas vernyomas maradt meg szerintem nalam. A dilihzaban leallitottak a vernyomi csokkentot azzal az indokkal hogy a gyogyszernek vernyomi csokkento hatasa van mar magaaban, nem kell a Dopegyt. Ram sem kukkantottak vernyomas ugyben tobbet....
Na mindegy, nem orultem meg (teljesen) ez mar haladas. Most johet a vernyomas rendbetetele...)
Lefogyom a magam kis 12 kilojat amit kell oszt' minden OK lesz.....
Tornas quote: Nagyon joooooooooooooooooooo! El is mentem insegesebb idokre!
Korhaz: Hat ez gazos! Aterzem a szitut.Remeljuk nem lesz gond Gezuval. Most az a legfontosabb hogy a picuri es te jol legyetek! Gezut biztosan ellatja apa majd es megszeretgeti! Anyudek segiteniek vagy anyosek?
Orsi:
Huha! Nem tudtam (mivel nem olvastam eddig) a hatadat! Te figyusz, biztosan meg tudsz engem maszni igy??? Nem szeretnem ha meg jobban beallna a hatad, akkor a ket nyomorek gyagyas not kellene majd talicskan feltolni a pinyobol a lakasba.... Bar en mar jobban leszek es majd felviszlek karban.
romantikus ugye?
Wellness: van Sopronban egy hotel ahol most akcio van, ha CIty bankos kartyaja van valakinek akkor nagyon jo arakat ajanlanak. Egyebkent sem iszonyu es egesz jo kis hotel. Csak a nevere nem emlexem megkerdezem Petertol ha van igeny ra.
Szoval akkor most be kell dobnod a zsiregetest felso fokon!
Ne aggodj, 5 es fel het neked boven eleg lesz, hiszen nem vagy vago sulyban mint pl en.
Az almaecethez kitartast! En keptelen lennek meg beleszagolni is de lattam hogy te kepes vagy legyurni! Minden elismeresem.
Ja es nagyon jo volt olvasni amit irtal a fogyirol. Tele van elettel amit es amirol irsz.
Na ezert mondtam anno hogy hianyzol ha akar csak egy napig nem vagy!
Venusz - Kockahas: Hat a kiscsako nem rossz, de meg ranezni sem merek, hatha lecsuknanak pedofiliaert.
(friss pipihusiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii)
Balint es magatartas: :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Dolli: En a Szt Istvanban szultem, mi 4 napig voltunk, de csak azert mert Patrikot figyelni kellett a cukra miatt...... a tobbieket kiszortak mar a 3. napon, nem cicoztak sokat.
Hajni: szerintem is jobb a magyar verzio
Kedves hangja van a lanynak!
Noemi: Azannnnnnnnyat! Huh de jol neztel ki!!!!!!!!!!!!!!! Bar talan picit sovany, de nagyon jooooooooo izmos! Nem semmi! De az alakod most is ugyan ugy megvan! Egyebkent amkor meglattalak szules utan masfel hettel, amikor nalatok voltam, sokkolt hogy mennyire vekony vagy!!!
Sajnos en is felszedtem (pont 8 kg-t ) szules utan. Szerintem a Milka a ludas!
Nincs pofam a dilibogyokra fogni, pedig masok arra szoktak.
:D:D:D
Hat szoval elnezve a pacis kepet, latszik rajtad hogy sportoltal egesz eletedben! A paci is gyonyoru!!!!
Jaj en is varom mar a hozzataplalast! Elvileg tapos babaknal lehet a 4. honaptol mar.... de meglatjuk mit mond az orvos... Az enyim gyerek nem kakil sosem kemenyet, inkabb olyan spenotfozelekeset, vagy avokadokrem szerut.... Csak hat ugye csavar neki is a hasa. (Ma meg nem volt kaki, csak csavaras picit, szerintem ejszakara tartogatja. Es amilyen kis tokkel utott, nem szol csak pacolodik a kakaban....amikor mar szag is van kiszivarogva a takaro alol, ugy tudom meg mi a termes...
Azert bevizualtam Regit ahogy teletermeli a 3 pelust.
:D:D:D
Meggyurnam azt a kis formas leanyzot.
Aaaaaaaa, most ertem Regi es Noemi fotojahoz!!!!! Igen, itt voltal olyan vekony! Es meennyire icipici volt Regi baba! Annyira edes volt, nekem eletre szolo elmenyt adtal aznao hogy lathattam a kicsidet!
Edina: egyet ertek! Fura dolgokat hall az ember az orvosnal is. Mi sok mindent mashogy csinalunk, ebbe beljatszik hogy Canadaban eltunk ott maskent megy par dolog es az jobban tetszik. A Suttogo konyvet is nagyon szeretjuk mert tenyleg mukodik! 3 honaposan a fiam egy mintagyerek (a hsafajast leszamitva, de mar mulik az is.) Szerintem nem sokara jon a foga mert bugyog belole a nyarl, az okle a torkaig a szajaban es mindent bekapna ha tudna. Doki neni nem latta a fogacskat, de azt mondta, abszolut nincs kizarva hogy mar no. Azert fura hogy 3 honaposan no a foguk???
En lassan 39 leszek es meg csak a harmadik bolcsesseg fogam kezdett el noni eppen a mult heten. Csodalkoztam ishogy ez meg kepes kinoni??? En nagyon keson fogzo gyerek voltam. Akkor Patrik ezek szerintem nem ram ut. De egy rossz fogam sincs most sem.... Parom meg protkoval el mar 10 eve....es neki nagyon hamar kinottek a fogai.... Hat ebbol szamitson az ember ki valamit.
Szilvi, ahogy olvasom hogy "hanytal" megijedtem, de aztan jottem ra hogy havat.
:D:D
Orsi: az emilt megkaptad a kepekkel?
Nem is keltem fel a gyereket, hiaba agital az orvos! Minek tegyek mindkettonknek rosszat?
Ebben a temaban nem engedek, az a gyerek alszik amennyit akar. No meg en is.
:D:D:D Igy nem vagyok hulla egesz nap es nem kell aludnom napkozben dutom csinalni a hazimunkat.
Jah most is van egy dezsanyi vasalnivalo, de mar belejottem, eros vagyok mint egy harci bivaly!
Hajni: tegyel ra az egett feluletre Neogranormont. En is most egettem meg a csuklom vasaloval (rohadntul fud fajni!) a hideg viz utan azonnal jott a krem. Mara mar egesz szep, jol behamosodott.
(Anno a sebeszeti varrataimra is ezt kellett kenni.)
Tejfol: szerintem is jo. AMkor gyerekkoromban nyaranta mindig szenne egtem, anyu tejfollel kente be az egsz testemet es lepedot csavart ram. (Ez a lazcsillapitasra is jo egyebkent csak disznozsirt kell kenni es ugy ra a priznicet.) Yuck!!! De nagyon hatasos.
Szilvi: Hat en akkor sok hibat csinalok.
fogom a kezet elalvasig, enekelek neki, simogatom a kis fejet es az agyamban van ejjel-nappal. Hat igy lett elrontva az en kisfiam.
De mivel horkolok mint az allat, parom keptelen velem aludni....... a gyerek meg velem horkol boldogan.
SOkszor osszebujva alszunk el. Az tuti hogy nagyobb agyat kell majd venni mert nem fog elferni kozottunk.... bar most az a terv ha mar at tud fordnlni, kemenyen megy az agyikojaba, a sajat erdekeben. (Egyebkent azzal sincs baja ha a sajat agyaban kell aludnia. Valahogy mindenbe belenyugszik.
En meg imadok vele aludni. Nem horkol annyira mint apa, halas ha hozza bujok es edesen gugyog amikor beszelgetek hozza elalvas elott. (kesobb lesz a mese ido) Apa meg nyugton tud vegre aludni a gyerekszobaban levo agyon. Olyan vidaman ebred azota. (persze estenkent osszebujunk egy kis idora mindharman. Na az a legjobb.
Gyerek szinte euforikus allapotban van es olyan hangokat ad ki hogy csak biluxol a szemem ahogy hallgatom!
Ma valami 3 szotagu izet mondott, persze valami Urdu nyelven, de olyan erdekes volt mintha idegen szo lett volna.
Persze tudom, ez meg nem tudatos, de akkor is leesett a gambam tole.
Szilvi: Nekem is msn-en keresztul ment a bejelentkezes, bar az volt az elso opcio, gond nelkul sikerult!
Noemi: en is imadom a sutotokot!!! Jaj de finom es nagyon egeszseges.
Canadaban telen mindig mindenhol voltak tokbol keszult cuccok, nekem a toktorta a kedvencem. De itt meg nem ettem jo toktortat sajnos.
Valahogy nem tudjak ugy megcsinalni itt...
Kriszti: Hat igen, a te fiad sem egy girnyo fajta! Szep hosszu es jol fejlett baba.
Szerintem a dokinenim az anorexias gyerekeket kedveli talan......
EGyebkent a csucsponton mar tul van, egy ideig iszonyu gyorsan fejlodott, evett mint allat. Most olyan visszafogott mar es nem ugy eszik mint egy malac. Nincs hordo hasa es hem is igazan hurkas. Olyan kis jollakott napkozis feje van...
Kormos: jo kormost tudok ajanlani Orsi szemelyeben! Olyan taktikaji vannak hogy keeeeeesz! A labamon a francia manikur mar hetek ota tokeletesen megmaradt. A kezemen csak azert nem mert levagtam a karmaimat. Igy a festes is eltunt. De nem kellett uj lakkot kenni ra azota sem.
Csak lereszeltem oszt' hadd szoljon!
Mosolygas: nalunk sem volt 8 hetesen sok mosoly.... 10 hetes kortol viszont teli pofaval es mostanra szinte non-stop vigyorog!
HIdd el a te csemeted is elkezdi majd.
No en most L, utolso etetes lesz.
Holnap ha lesz erom jovok, de csak nagyon keson ismet.....Ha nem jonnek akkor majd csak penteken! puszka addig is! Joejt!