Új privát üzeneted érkezett!

Lini!
Ez nem sok kajcsi..Tényleg nem sok,és tuti nem emiatt nyűgi Lili.
Viszont a Regi is nyűgisebb volt pár napot,szerintem inkább a frontok lehetnek.

Bakker Orsi!!
Én napközben ringatom a Regit a babakocsiban:lol: :lol:
Ááá amúgy olyan nehéz dolog ez.Ami ez egyik gyereknél beválik az a másiknál nem bizti.
Pl a Szabival mi végig csináltuk ezt a sírni hagyós dolgot,hogy aludjon.16hós korában óránként ébredt még éjszaka,és kb 1éves korától kezdte.
No aztán az akkori védőnőnk mondta,hogy külön szoba és hagyjuk sírni mert látszik,hogy kivagyok a nemalvástól.
Hááát végig csináltuk.A beste kölök a mai napig ébred éjszaka :lol:

ZsAndi!Ki a védőnőtök?A miénknek is hasonló idős gyereke van

mimi12

na én úgy csinálom mint Szilvi. Adtam neki plüst, rongyot hátha azzal elalszik, de az lett az eredménye, hogy azzal ütögetett.
Az önálló alvásra szoktatással meg úgy álltunk, hogy 5 hós kora óta nem ringtaom. Eddig a popiját kellet paskolni, most már elég volt ha odabújtam cici és 10-15 perc alatt aludt is. Hétfő óta megy az ordítás. Remélem tényleg „csak” apa hiánya van. Na majd kiderül

Lini
Kép
kicsi lini

Orsi!Áááá,én is csak 1x eszem egy nap.Vagy nem érzem meg az éhséget,vagy nem zavar.Mondjuk voltam már rosszul az éhségtől...De ez sem egészséges!
Szánkóval?Remélem viccelsz! :) Hát,itthon maradtam havat lapátolni.Dorci meg söpörte.Meg dobálta a kutyát.Aztán építettünk hóembert.
A Suttogó pont ilyen,hogy két táborra oszlik.
Mennék én is szánkózni.Holnap is mentek,ha lesz még hó?Akkor tudnánk mi is menni.

Hajni!Fáj még?Nincs Sudocremed?Az jó az égésre.
Erről hallottam,hogy más az eredeti szám,de az okát nem tudtam.Szerintem is jobb a magyar.
Aranyos lehet Lili,ahogy meglepődött. :)

Mimi!A szűztea kapszulát én is kipróbáltam,de nem ismertem a mellékhatását.Egész nap jártam a wc-re.Majdnem befostam a buszon is. :)

Lini!Nem hiszem,hogy duplán küldték volna,ahhoz túl kevés. :(
Nem lehet,hogy Lilinél előjött a szeparáció?

Szilvi!Én nem találom a meghívót.A googlesra meg nem tudok fölmenni. :roll:

Szerencsére Dorinának nincs gondja az elalvással.Éjjeli szopinál nem volt villanyoltás,beszélgetés.Nem ringattam az ölembe se.Nagyon ritkán van,mikor nem tud elaludni,akkor a legvégső esetben ringatom.Ja,és ismerek olyat,akinek 2 éves már elmúlt a gyereke,de még mindig szopizott.Tépte az anyja ruháját,az se számított,hol vannak.De aztán jött a kistesó,így valahogy leszokott róla.

Kép
tierno

Szerintem is gyerekfüggő, van akinél beválik és van akinél nem.
Meghát a körülmények is, Bubónál szoba-konyhában laktunk, és ugye a páromnak aludnia kellett, mert ment dolgozni másnap, és nem hagyhattam sírni Bubót, és akkor szopi, persze ha vissza akartam tenni az ágyba, akkor meg felkelt, mert nem aludt mélyen, akkor jött a ringatás, de egy idő után azt sem bírtam. Úgyhogy mellém költözött, ha felkelt cici és aludtunk is vissza...

Az esti rituálék nálunk is megvoltak... de mégsem jött össze az éjjeli alvás....
sylph

Persze,ahány gyerek....Dorinánál sem lehetett alkalmazni a sírni hagyom módszert.Teljesen bepörgött tőle.Más gyereknél lehet,hogy bevállik.Mondjuk én max 10 percig bírom a sírást.

Kép
tierno

Brigi, mért nem kaptad meg a meghívót? :shock: :roll: Másik emilcímed nincs, hogy arra megpróbáljuk?
Megnéztem, benne vagy a meghívottak közt! Újra küldtem meghívót!
sylph

Csajok!

Most láttam a bauhaus-os újságban a porszityurobotot!!! :wink:
"csak" 99.970 FT
sylph

Szilvi!Még mindig semmi. :? Nincs másik címem.

Kép
tierno

Kép
tierno

Kép
tierno

Nagyik... :lol: :lol: :lol:

Brigi, akkor nem tudom mi van.. :cry:
MSN-ed van? Megpróbálhatjuk azon keresztül....
sylph

sylph

Brigi de lökött vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Olyan hangosan röhögtem ezen a buszon beszaráson, hogy felkeltek a gyerkők! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ácsi-ácsi-ácsi!

Én nem azt mondtam, hogy rossz, ahogy Ti csináljátok, hanem hogy van egy módszer amivel meg lehet tantani a csimókat az egyedül alvásra! :wink:
Én a módszert védem, hogy nem kegyetlenségről van szó!
Ha Nektek így kényelmes, akkor így kell csinálni! :wink:
De most olvasom, hogy Lilinél nem is erről van szó, hanem csak arról hogy Apika már nincs itthon!
Szegény, akkor vissza kell rózódnia, hogy Apa csak este jön haza! :(

Ja és egyáltalán nem eszik sokat!

Szilvike! Most beszéltem Apival, lassan indul haza, mi 18 h felé indulunk át Battára! Ott talizunk, vagy előtte elgurultok erre?

Andika akkor jöttök?

Brigiiiiiiiiiiiiii! Ha holnap lesz még hó átmehetünk battára délelőtt! :wink:

Szilvi! Rohanok is a pórszívóért! :wink: :D
Vendég

Hehe,mintha magamat látnám :)
MSN volt,csak valaki gondoskodott róla,hogy ne tudjak fellépni,azóta nem csináltam újat.Pároméra fel tudok menni.

Kép
tierno

Orsi!Azt hittem holnap is este mentek.Na mindegy,akkor ez felejtős.

Kép
tierno

Nem szartam be a buszon,csak majdnem. :)
Ha mentek porszívóért,hoznátok nekem is? :wink:

Mennem kell,fölkelt Dorci.Jól kifáradt ma a levegőn. :)

Kép
tierno

Brigi, a párodé nem jó! Még a végén feljön és olvas minket.... :lol: :lol: Nem csinálsz egyet magadnak?

Orsi, persze nem kegyetlenség ez! Én is próbáltam a sírnihagyást mikor szoktattuk vissz az ágyukba... muszáj volt. Csak nem egyszerű, van akinél könnyebben tanulják meg a gyerkők, van akinél lasabban és van akinél nem tanulják meg... :wink:

Akkor mi is indulunk 6kor és ott talizunk! :lol:

Andiiiii, gyerteeeek!!!!!!!!!!
sylph

Brigi mi azért megyünk ma mert holnapra tutira nem lesz hó! :cry:
Este vendégem lesz, de be sem férnénk az autóba!
Vendég

Andika üzeni, hogy lemerült a klaviatúrája, nem tud írni, de jön szánkózni. :D
Vendég

HURRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!! :lol:
sylph

Andikának tudok adni bedugható klaviatúrát.Az nem merül le :lol: :lol:

Csajok..
A Regi betolt egy teljes bébiadag sütőtök-almát.Én csináltam,és isteni fincsi édes sütőtököt sikerült venni.Olyan fincsi lett a kutyvalék,hogy csak na.Eldöntöttem,hogy ez lesz az én nasim is csoki helyett :lol:
folyt.köv..............

mimi12

Halihó!

Annyit írtatok, csak gyorsan végigfutottam, megpróbálok reagálni 

Szilvi, Opel Corsákat nézzük, azt szeretnék! Holnap reggel jön a szerelő és a 4 kinézettet elmegyünk átnézni, úgyhogy túrázunk egy jót 

Zsand, tejci fronton ugyanaz van. Csináltam próbaméréseket, 30-60 grammnyi van kb 1 szopizáskor. Most mintha kicsit kevesebb lenne, úgyhogy újra elkezdtem szedni a homeós bogyókat!

Ma megvolt a 2 hós oltás, egyelőre láztalan Marci  De nagy só volt ebben a hóban autó nélkül lejutni a rendelőig!!! Az már reggel látszott, hogy babakocsival nem tudunk menni, így elővettem a Mai-Tai-t (az olyasmi mint a hordozókendő). Hát megjártuk, de ez a „szerkezet” nekem nem vált be. Folyton azon aggódtam, hogy vagy kicsúszik Marci vagy túl szorosra kötöttem és megfullad… Így egész úton fél karral tartottam és folyton ébresztgettem, hogy él e még…  De jelentem igen  Csak én fáradtam jól el a túrában  Másfél km-re van tőlünk a rendelő és lent a „völgyben”, mi meg a dombtetőn  Hazafelé jól leizzadtam. Nemhiába, nincs kondom…  Mondtam is apának, hogy egy kenguruba rögtön beruházunk, azzal azért biztonságosabban érzem Marcit és AUTÓT AKAROK!!!! :D:D:D
Amúgy 5550 gramm és 59 centi!
Ja, de imádom a havat és élveztem a nagy hóban a sétát!!!

Mia, nekünk nem mondták, hogy gyorsan fejlődne Marci, de mindjárt beéri Patrikot 
Szerintem sem kell változtatnotok, majd „lefogy” mikor elkezd aktívabban mozogni, felülni, mászni, stb…
Most a babakocsival sem jutnátok messzire 

Dolli, lemaradtam, kórház??? Miért???

Hajni, vigyázz magadra, hogy vagy? Múltkor én a tápszerhez forraltam vizet és a kezemen kötött ki, még most is hámlik a bőrőm… 

Alvásról/altatásról jó sokat írtatok  Jegyzem  Marci váltó, van hogy magától alszik, ez inkább napközben, este és éjszaka meg inkább evés vagy büfiztetés közben bealszik 

Lányok, ajánljatok nekem Érden olyan kozmetikust, aki jó és csinál teljes fazon gyantázást, az enyém a 3.ker-ben van, de kilátástalan oda eljutnom! Ja meg olyan körmöst is keresek, aki a saját körmömet úgy kilakkozza, mint a műköröm, mert magamnak is megcsinálnám, csak nincs időm rá  Szépülni szeretnék!!!

Most ennyire futotta, pussz!

Mangora

Kép
mangora

Kriszta vazze..Hát mér nem szólsz??
El tudtalak volna vinni autóval :lol:
A mei-tai az jó,majd meglátod tavaszra imádni fogod.Viszont kb 4hós kortól jó a babának,mert nem tart úgy mint egy kendő.
Nekem kendőm van,én imádom és ha lehet használjuk is.
Pl voltunk 1hete a tropicariumban és a Regi abban volt végig.És nyugi!!Tuti nem fullad meg benne a gyerek.Viszont az öltözésre figyelj.
A mei-tait is ilyenkor jobb a kabátod alá kötni,úgy viszont a gyerekre nem kell annyi cucc,vagyis nem kell olyan vaskos overál rá :wink:
Tényleg,hogy sikerült felkötni a mei-tait így elsőre?
Kozmit nem tudok,én beretválom :lol:
Körmösnek itt van Orsi :lol:

mimi12

Orsi: én az altatós módszereddel teljesen egyet értek! Lili azért lett elkapatva, mert hasfájós volt ezért sokat volt ölben. Tudom, hogy az nem oldja meg, de a síró gyermekem nem volt szívem az ágyon hagyni. :oops: De ha lesz tesó tuti nem így fogom csinálni, legalább is remélem. :lol: :lol: :lol: Saját ágyban fog aludni, egyedül punk-tum

Mimi: miért szopi után kell adni a „főtt”kaját (nálam minden főtt kajaként szerepel ami nem anyatej, még a gyümi is :oops: :lol: ). Amit Hajni küldött nekem abban is van egy ilyen verzió a hozzátápláláshoz.

Hajni: merre vagy? Hogy van a kezed?

Lini
Kép
kicsi lini

Jaja és NAGYON NAGYON KÖSZÖNÖM a hozzászólásokat!!!!!
Nagyon jól esik, hogy talágattok velem! KÖSZI

Lini
Kép
kicsi lini

sziasztok! :)
Lanyok, most egy gyors helyzetjelentes tegnaprol, bemasolom amit irtam korabban.
Kesobb jovok olvasni is es valaszolni.

Most csak a sztori hogy rohogjetek ti is egy jo izut:

Na lanyok, tegnap este extra kaka sztorit nyomott Patrik!
Furdes elott vetkoztetem, lazat merek, erre pukizik egy jo nagyot. Orulunk mindketten, vigyorgunk mint a tejbetok. Kovetkezo puki mar sogorostol jott, alatta volt meg a hasznalt pelus, jovan - gondoltam - nyomassad fiam, belefer.... Jott a kovetkezo, az mar kaka a javabol! Ekkor lett a pelus java tele, keszulodott kihompolyogni mindenfele..... na az en szemoldokom is felhuzodott, szemem kikerekedett (gyereke is, csak neki nem a csodalkodastol hanem a nyomastol...) A kovetkezo adag orbitalis mereture sikeredett, ekkor mar nem ellenkeztem, feladtam hogy a pelussal valahogy felfogom a termest. Lehetetlen volt ugy is! Ekozben arra gondoltam, hogyan fogom en ezt osszekaparni.... Gyerek bokaval kezeim kozott, kaka tekereg kifele, gyerek sikongat oromeben, en kinomban ugyanazt. Vegul is volt a pelenkazonal a torlokendo mellett klotyopapir, azt vetettem be eloszor. Utana jott a nedves kendo, egesz jol levakartam rola mindent. (Megjegyzem itt, a gyerek derekig kakas volt, a laba hegyetol! Meg az ujjai kozott is az volt, mivel ahogy egy pillanatra toroltem az egyik felet, ugy csappantotta bele a masik laba fejet a fos kozepebe. Szoval kis zold, budos viszont igen jokedvu moszatemberkem lett.
De ez meg nem minden! Szepen rendbetettem mindent, leolajoztam a kis testet...
Keszultem eppen hogy felkapjam es vigyem a disznodagonyaba (furdo) erre akis dragam elhuzta a szajat. (Mar tudtam mi jon, csak elugrani volt idom es lefogni a sugarat. Akkorat pissantott a gyerek (nagyreszt a tenyerembe, tobbit a pelenkazo feltetre, kisebb menyiseg pedig a foldon landolt ahol mar a kakis rugdalodzo buzolgott megelegedetten....
Mutan a "csotorest" is elharitottam, elfogyott az osszses popsitorlom es a gyerek kockasra rohogte magat (szerintem rajtam!!!) szepen. urilanyhoz hiven felkaptam es bedugtam a habok koze. Csodasat furdott es imadta meg az oltoztetest is.
Mi ebbol a tanulsag: a gyermeknek nem kelll sok a boldogsaghoz csak belekakalhasson es pisilhessen anya markaba es kikenhesse a pelenkazot a zold masszaval ami belole jott ki. Azota is jokedvu, vigyori szaju, edes gugyogos tunderke a gyerekem pedig az eset mar tobb mint 24 oraja tortent. :D

sünciboglya

Jelentem, megérkeztünk :D és két óra hosszába tellett mire felületesen visszaolvastam. :D
Rokonlátogatás jó volt, de még jobb, hogy vége van és végre itthon alszunk, saját ágyban. Milán nagyon rosszul alszik idegen helyen és ilyenkor én mosott kakiként térek haza. :D

Edina
Gratulálok a babóhoz! Petra pedig egyre gyönyörűbb!!!

Hajni
Égésre tényleg a legjobb a hideg víz, remélem gyorsan meggyógyul.

Szilvi
Msn-es meghívót nem kaptam, tudnál nekem is küldeni? A google-sat láttam, megpróbálok regisztrálni.

Zsandi rokon :D
Jól telt a rokonlátogatás. Anyósom mindig kérdez rólad és én már el is pletyáltam, hogy jön nálatok a baba. :oops: :) Várom a privit!

Altatás
Én is "Orsi módszerét" alkalmaztam. Akkor telt be a pohár, amikor Milán már 10 hós volt és én még mindig óránként keltem szoptatni, közben meg mindenhol azt olvastam, hallottam, hogy egy ekkora gyereknek már át kellene aludni az éjszakát. Először csak annyit tettem, hogy amikor rákezdett nem rohantam egyből be hozzá hanem előbb elmenten wc-re és láss csodát mire végeztem ő már vissza is aludt, így lett a 6 felkelésből 3, majd egyre kevesebb, egy hét alatt átállt az új rendszerre. Röhej, de nekem nehezebben ment, megszokásból keltem fel, de aztán nekem is sikerült és olyan jókat alukáltam. :lol: Mostanra meg már maratoni alvó lett, 12-13 órát alszik éjszaka, nappal persze minimálisat, de így jó mindenkinek.

Fogyás
Én magamon azt tapasztaltam, hogy ha a szénhidrátot visszafogom fogyok, mindegy hogy csak 2x eszem egy nap vagy 6x. Lényeg, hogy kevés legyen a szénhidrát, a gyümivel is csínján, mert az is tele van. A fő szabály nálam az volt, hogy éhesen nem szabad menni bevásárolni, mert olyankor képes voltam megvenni mindent, amit megkívántam és ha már megvettem, meg is ettem... :lol:

Biztos egy csomó mindent kihagytam, de nézzétek el nekem, de 3 vagy 4 oldalt kellett visszaolvasnom.

Jaj tudom, érdi babaúszás, mi jártunk Egerszegiékhez, a csaj aki tartotta jó volt, de a körülmények kevésbe. Aztán voltunk Diósdon, egy magánház aljában van egy nagyon igényes uszoda, de az öltöző nagyon pici és nehézkes olyan babával aki még nem áll. De persze ezek a problémák áthidalhatók, csak egy kis bosszúság. Nekem nagyon jó volt kimozdulni, csak abba hagytuk, mert a barátnőm, akivel jártunk terhes lett.

Lini
Nálunk is érezhető az apa hiány. Kell nekik néhány nap , amíg visszarázódnak.

Jó éjt!

Gabi

Kép
gabusz

Mia, basszus ezek a kakis sztorik :) Már lassan hozzászoksz :D

Mimi, köszi a felajánlást az elvitelben. Ha lesz még ilyen (amit remélek nem, mert úúúútálom ezt a kiszolgáltatott helyzetet) akkor szólok!
Hát, lehet hogy majd tavasszal jobb lesz a mai-tai, de így nem jött be. Amúgy akitől vettem itt a babaneten azt mondta, hogy 1-2 hós kortól már lehet használni, de lehet ez nem az én világom, mert a kendő pl egyáltalán nem szimpi, azt azért nem is vettem. Amúgy őfelsége még súlyra nem volt nehéz.
Felkötés így elsőre? Hát az útmutató szerint csináltam :) Gondolkoztam rajta, hogy kabát alá kössem, de nem ért volna össze a kabátom kettőnkön (vagy legalábbis így gondolom, de nem próbáltam ám :) )
Amúgy most így estére van egy kis izomlázam, de inkább lábban :D Nem hiába, a punnyadás... Pedig itt áll a nappaliban az elipszis tréner meg a leg magic, meg a hasazó (azt nem tudom hogy hívják)... és én még arra sem veszem a fáradtságot, hogy leporoljam őket, nemhogy használjam!!! Pedig érzem, hogy hiányzik... Csak mikor jártányi szabadidőm van, akkor ülök le netezni és olvaslak benneteket... Na, ezt valahogy meg kell oldanom, mert a testmozgás az kell!
Bár lehet, hogy a mai nap után inkább majd Marcit cipelem kenguruban, mint tornázzak és attól is edződöm:)

Lini, apahiány nálunk is érezhető. De nálunk inkább úgy jelentkezik, hogy ha meghallja apa hangját hogy hazajött, akkor egyből felkel és tágra nyitja a szemeit :)

Basszus, kezdek aggódni, hogy az én pindúrom még nem mosolyog. Grimaszként már szokott úgy csinálni, mit mosolygáskor,de ez még nem tudatos és nem a boldogságtól teszi :) De majdcsak eljutunk odáig is.
Viszont tegnap észrevettem, hogy figyeli a kezét. Hosszú percekig bámulta a saját kis öklét :)

Orsi! Altatásban melyik is a te módszered? Mert ugyan bizti olvastam, de nem tudom már melyiket írtad te? :)

Oltás után nem volt láz, egy hatalmas alvás volt (4 órát aludt délután), utána meg nagyon nyűgi volt, úgyhogy hamarabb mentünk fürdeni, mint szoktunk, gyors kaja és megint alvás... Kíváncsi vagyok mikor fog kelni, mert tegnap fél 12-től reggel 6-ig aludt. Közben egyszer hallottam felsírni, de ahogy Lini is írta, bementem csakmegnézni, de nem kelt fel, mira beértem hozzá, már megint csendes volt, így nem kaptam fel, csak kicsit füleltem és utána visszafeküdtem én is aludni :) Amúgy én is felkelek háromóránként menetrendszerűen éjszaka :) Ha másért nem, hát azért, mert folyik a tejcsim és feszít a mellem addigra :D

Orsi, majd egyeztessünk, hogy mikor tudok hozzád menni! Szólok előre, hogy a körömfestés tekintetében elég finnyás vagyok! Még nem volt olyan körmös, aki "számomra szépen" festette volna a körmöm :D Úgyhogy ez nem ellened szól, csak felkészítelek! Apropó, hozzád masszázsra is kéne menjek!!! Na, apát előveszem, hogy mikor is tudnék elmenni :D

Na, megyek én is lefekszem, ha már az egész család alszik!

Mangora

Kép
mangora

HUHA! elnezest, kiment a fejembol a kakas sztorit mar leirtam tegnap es ma delutan kis idom volt igy irtam egy masik verziot (ugye nem emlekeztem hogy mar korabban is irtam errol.) BOCSI. :D

Dolli:
Termeszetesen minden erejevel dolgozik a gyerek azon hogy legalabb mellbe pisiljen, ez a legkevesebb amire szamit... :D Eddig resen voltam... Majd megirom amikor celba talalt. :D

Szerencsere Patrik nem lazasodott be! HURRA!

Jah, en is nezem a tobbi gyerek sulyat, az oktoberi topicban, hat hasonloak Patrikehoz. Ja es mi mar 6 hetes koratol 4 orankent etetjuk!!! Egyszeruen o igenyelte igy. Az egesz ejszakat is atalussza es csak 5x eszik egy nap. Egy alkalommal 120 viz+4 kanal tap+Gripe Water= kb 150 ml lotty.
Ennel joval tobbet kene enni a tapos tablazat alapjan. Mondjuk ezek is hulyek, keptelen lenne azt a mennyiseget megenni ami fel van tuntetve. Vagy 20 kilos lenne a gyerek fel evesen...
Szoval ezt az evest is Patrik dontotte el. Neki nem kell 150ml-nel tobb, de kevesebb sem. Max ha hagy neha 10ml-t. A doki neni is azt mondta hogy a 150 ml tokeletes, csak tobbet ne adjunk neki. MOndtam, OK, ugy sem enne tobbet. :)

Ejjeli alvas: egyszer, elaludtunk veletlenul (jah ujevkor!) es 12 orat aludt Patrik. Igy fura olvasni, de este 10-kor etettunk utoljara, utana meg csak delelott 10-kor keltunk. (Nem a gyerek ebresztett, en riadtam fel.... Ezt nem is mertem emliteni a dokineninek, szerintem kitert volna a maradek hitebol is...

Vernyomas: Az enyem magas! 140/95 korul maszkal! Nagyon nem jo jel. Es ez igy van mar 2 napja.... (legalabb is azota meregetem.) Adok magamnak nehany hetet mert most kezdtem el a dietat es a tornat, ha nem lesz jobb a helyzet kenytelen leszek en is gyogyszert szedni.
Megjegyzem a terhessegi magas vernyomas maradt meg szerintem nalam. A dilihzaban leallitottak a vernyomi csokkentot azzal az indokkal hogy a gyogyszernek vernyomi csokkento hatasa van mar magaaban, nem kell a Dopegyt. Ram sem kukkantottak vernyomas ugyben tobbet....
Na mindegy, nem orultem meg (teljesen) ez mar haladas. Most johet a vernyomas rendbetetele...)

Lefogyom a magam kis 12 kilojat amit kell oszt' minden OK lesz..... :mrgreen:

Tornas quote: Nagyon joooooooooooooooooooo! El is mentem insegesebb idokre!

Korhaz: Hat ez gazos! Aterzem a szitut.Remeljuk nem lesz gond Gezuval. Most az a legfontosabb hogy a picuri es te jol legyetek! Gezut biztosan ellatja apa majd es megszeretgeti! Anyudek segiteniek vagy anyosek?

Orsi:
Huha! Nem tudtam (mivel nem olvastam eddig) a hatadat! Te figyusz, biztosan meg tudsz engem maszni igy??? Nem szeretnem ha meg jobban beallna a hatad, akkor a ket nyomorek gyagyas not kellene majd talicskan feltolni a pinyobol a lakasba.... Bar en mar jobban leszek es majd felviszlek karban. ;) romantikus ugye? :mrgreen:

Wellness: van Sopronban egy hotel ahol most akcio van, ha CIty bankos kartyaja van valakinek akkor nagyon jo arakat ajanlanak. Egyebkent sem iszonyu es egesz jo kis hotel. Csak a nevere nem emlexem megkerdezem Petertol ha van igeny ra. :)

Szoval akkor most be kell dobnod a zsiregetest felso fokon! :) Ne aggodj, 5 es fel het neked boven eleg lesz, hiszen nem vagy vago sulyban mint pl en. :D Az almaecethez kitartast! En keptelen lennek meg beleszagolni is de lattam hogy te kepes vagy legyurni! Minden elismeresem. :D
Ja es nagyon jo volt olvasni amit irtal a fogyirol. Tele van elettel amit es amirol irsz. :) Na ezert mondtam anno hogy hianyzol ha akar csak egy napig nem vagy!

Venusz - Kockahas: Hat a kiscsako nem rossz, de meg ranezni sem merek, hatha lecsuknanak pedofiliaert. :mrgreen: (friss pipihusiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii)

Balint es magatartas: :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Dolli: En a Szt Istvanban szultem, mi 4 napig voltunk, de csak azert mert Patrikot figyelni kellett a cukra miatt...... a tobbieket kiszortak mar a 3. napon, nem cicoztak sokat. :D

Hajni: szerintem is jobb a magyar verzio :) Kedves hangja van a lanynak!

Noemi: Azannnnnnnnyat! Huh de jol neztel ki!!!!!!!!!!!!!!! Bar talan picit sovany, de nagyon jooooooooo izmos! Nem semmi! De az alakod most is ugyan ugy megvan! Egyebkent amkor meglattalak szules utan masfel hettel, amikor nalatok voltam, sokkolt hogy mennyire vekony vagy!!!
Sajnos en is felszedtem (pont 8 kg-t ) szules utan. Szerintem a Milka a ludas! :) Nincs pofam a dilibogyokra fogni, pedig masok arra szoktak. :D:D:D:D
Hat szoval elnezve a pacis kepet, latszik rajtad hogy sportoltal egesz eletedben! A paci is gyonyoru!!!!

Jaj en is varom mar a hozzataplalast! Elvileg tapos babaknal lehet a 4. honaptol mar.... de meglatjuk mit mond az orvos... Az enyim gyerek nem kakil sosem kemenyet, inkabb olyan spenotfozelekeset, vagy avokadokrem szerut.... Csak hat ugye csavar neki is a hasa. (Ma meg nem volt kaki, csak csavaras picit, szerintem ejszakara tartogatja. Es amilyen kis tokkel utott, nem szol csak pacolodik a kakaban....amikor mar szag is van kiszivarogva a takaro alol, ugy tudom meg mi a termes...
Azert bevizualtam Regit ahogy teletermeli a 3 pelust. :D:D:D:D
Meggyurnam azt a kis formas leanyzot. :)

Aaaaaaaa, most ertem Regi es Noemi fotojahoz!!!!! Igen, itt voltal olyan vekony! Es meennyire icipici volt Regi baba! Annyira edes volt, nekem eletre szolo elmenyt adtal aznao hogy lathattam a kicsidet! :)

Edina: egyet ertek! Fura dolgokat hall az ember az orvosnal is. Mi sok mindent mashogy csinalunk, ebbe beljatszik hogy Canadaban eltunk ott maskent megy par dolog es az jobban tetszik. A Suttogo konyvet is nagyon szeretjuk mert tenyleg mukodik! 3 honaposan a fiam egy mintagyerek (a hsafajast leszamitva, de mar mulik az is.) Szerintem nem sokara jon a foga mert bugyog belole a nyarl, az okle a torkaig a szajaban es mindent bekapna ha tudna. Doki neni nem latta a fogacskat, de azt mondta, abszolut nincs kizarva hogy mar no. Azert fura hogy 3 honaposan no a foguk???
En lassan 39 leszek es meg csak a harmadik bolcsesseg fogam kezdett el noni eppen a mult heten. Csodalkoztam ishogy ez meg kepes kinoni??? En nagyon keson fogzo gyerek voltam. Akkor Patrik ezek szerintem nem ram ut. De egy rossz fogam sincs most sem.... Parom meg protkoval el mar 10 eve....es neki nagyon hamar kinottek a fogai.... Hat ebbol szamitson az ember ki valamit. :D

Szilvi, ahogy olvasom hogy "hanytal" megijedtem, de aztan jottem ra hogy havat. :D:D:D

Orsi: az emilt megkaptad a kepekkel?

Nem is keltem fel a gyereket, hiaba agital az orvos! Minek tegyek mindkettonknek rosszat?
Ebben a temaban nem engedek, az a gyerek alszik amennyit akar. No meg en is. :D:D:D:D Igy nem vagyok hulla egesz nap es nem kell aludnom napkozben dutom csinalni a hazimunkat.
Jah most is van egy dezsanyi vasalnivalo, de mar belejottem, eros vagyok mint egy harci bivaly!

Hajni: tegyel ra az egett feluletre Neogranormont. En is most egettem meg a csuklom vasaloval (rohadntul fud fajni!) a hideg viz utan azonnal jott a krem. Mara mar egesz szep, jol behamosodott. :) (Anno a sebeszeti varrataimra is ezt kellett kenni.)

Tejfol: szerintem is jo. AMkor gyerekkoromban nyaranta mindig szenne egtem, anyu tejfollel kente be az egsz testemet es lepedot csavart ram. (Ez a lazcsillapitasra is jo egyebkent csak disznozsirt kell kenni es ugy ra a priznicet.) Yuck!!! De nagyon hatasos. :D

Szilvi: Hat en akkor sok hibat csinalok. :D fogom a kezet elalvasig, enekelek neki, simogatom a kis fejet es az agyamban van ejjel-nappal. Hat igy lett elrontva az en kisfiam. :D
De mivel horkolok mint az allat, parom keptelen velem aludni....... a gyerek meg velem horkol boldogan. :D SOkszor osszebujva alszunk el. Az tuti hogy nagyobb agyat kell majd venni mert nem fog elferni kozottunk.... bar most az a terv ha mar at tud fordnlni, kemenyen megy az agyikojaba, a sajat erdekeben. (Egyebkent azzal sincs baja ha a sajat agyaban kell aludnia. Valahogy mindenbe belenyugszik. :D
En meg imadok vele aludni. Nem horkol annyira mint apa, halas ha hozza bujok es edesen gugyog amikor beszelgetek hozza elalvas elott. (kesobb lesz a mese ido) Apa meg nyugton tud vegre aludni a gyerekszobaban levo agyon. Olyan vidaman ebred azota. (persze estenkent osszebujunk egy kis idora mindharman. Na az a legjobb. :D Gyerek szinte euforikus allapotban van es olyan hangokat ad ki hogy csak biluxol a szemem ahogy hallgatom! :D
Ma valami 3 szotagu izet mondott, persze valami Urdu nyelven, de olyan erdekes volt mintha idegen szo lett volna. :D Persze tudom, ez meg nem tudatos, de akkor is leesett a gambam tole.

Szilvi: Nekem is msn-en keresztul ment a bejelentkezes, bar az volt az elso opcio, gond nelkul sikerult!

Noemi: en is imadom a sutotokot!!! Jaj de finom es nagyon egeszseges. :) Canadaban telen mindig mindenhol voltak tokbol keszult cuccok, nekem a toktorta a kedvencem. De itt meg nem ettem jo toktortat sajnos. :( Valahogy nem tudjak ugy megcsinalni itt...

Kriszti: Hat igen, a te fiad sem egy girnyo fajta! Szep hosszu es jol fejlett baba. :D Szerintem a dokinenim az anorexias gyerekeket kedveli talan...... ;) EGyebkent a csucsponton mar tul van, egy ideig iszonyu gyorsan fejlodott, evett mint allat. Most olyan visszafogott mar es nem ugy eszik mint egy malac. Nincs hordo hasa es hem is igazan hurkas. Olyan kis jollakott napkozis feje van...

Kormos: jo kormost tudok ajanlani Orsi szemelyeben! Olyan taktikaji vannak hogy keeeeeesz! A labamon a francia manikur mar hetek ota tokeletesen megmaradt. A kezemen csak azert nem mert levagtam a karmaimat. Igy a festes is eltunt. De nem kellett uj lakkot kenni ra azota sem. :) Csak lereszeltem oszt' hadd szoljon!

Mosolygas: nalunk sem volt 8 hetesen sok mosoly.... 10 hetes kortol viszont teli pofaval es mostanra szinte non-stop vigyorog! :) HIdd el a te csemeted is elkezdi majd. :)

No en most L, utolso etetes lesz.

Holnap ha lesz erom jovok, de csak nagyon keson ismet.....Ha nem jonnek akkor majd csak penteken! puszka addig is! Joejt!

sünciboglya

Szilvi!Ok,csinálok.

Orsi!De kár. :( Mindig úgy jön ki,hogy párom nincs itthon.Na,majd jövőre szánkózunk.

Mia!Dorina nyáron Apát pisilte le,aki éppen készűlt valahova menni,csak Dorci belekéreckedett az ölébe!Előre kitervelt szándék lehetett!
Én azt nem értem,hogy anno miért hüledeztek Dorina súlya miatt.A "barátnőm" is mondta,hogy sokat hízott havonta.Ami kb 500 g-ot jelentett.Ráadásul eü-s a csaj.Magától nem kelt fel Újévkor Patrik?Vagy nem hallottátok meg?Én is 12-15 kg-t szeretnék fogyni.Azt hittem eltudom kezdeni januárban.Na,majd műtét után.Nyárra szeretnék pálcika lenni!Mondjuk a Szeretem a testemben mondta Soma,hogy körtéből nem lesz alma,almából nem lesz körte,szóval nem tudom,mit lehet belőlem kihozni.Melyik Vénuszos csávóra gondolsz?Az is lehet,hogy nől Patrik foga,de attól is nyálazhat,hogy a fogcsírák mozognak,és lehet,hogy csak pár hónap múlva nől ki fogacska.

Kriszti!Ne aggódj!Nemsokára fog mosolyogni! :wink:

Dorcim is olyan kópé!Olyan jó,hogy van nekem!Ezt nem is tudom miért írtam le...jól esett. :oops:

Jó éjt!

Kép
tierno

Hol van mindenki???? :cry:
Orsi: hol marad a reggeli erőt adó beköszönés? :( Látszik, hogy elmaradt mert tök szarul vagyok.... fáj a mellkasom, köhögök, ráz a hideg.... :roll: Nem kellett volna tegnap mezitláb kilépnem a teraszra. :oops:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Lini: én most kaptam meg az első gyedemet. 4000 Ft-al kevesebb, mint az eddig kapott gyás. :evil: Szépen vagyunk... ráadásul párom most hívott, hogy volt egy kisebb értekezlett ahol a gazdasági igazgató megsúgta, (hogy bár az ügyvezető azt mondja nem áll szándékában) de valószínűleg valakit ki fognak rúgni. :shock: Na hát ha ez a párom lesz( pláne, hogy nincs jogsija) akkor nagyon nagy szarban leszünk!!!! Most jól becsináltam. :cry: :cry:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Tényleg,hová tűnt Orsi?? :roll:
Lehet behalt a gépe

mimi12

Szija Hajnika!

Jaaaaaaaaaaaj nehogy beteg legyél! :shock:
Szerintem ne izgulj, nem a párodat fogják elküldeni!

Hajnali beköszönés elmaradt, mert elaludtam! :oops:

Tegnap nagyon jóóóó volt a szánkózás, 3/4 8-kor indultunk haza, de még be kellett szaladni Lidl-be.

Szilviékkel, Andiékkal hógolyóztunk! Én olyanokat kaptam!Telibe a nyakamba! :shock: :lol: De azért én is adtam! :wink:

Andival kamikázésat játszottunk, akkorát borultunk szánkóval! :lol: :lol: :lol:

Bogika egyedül szánkózik, annyira élvezte! Ő is borult nagyokat, de nem vette el a kedvét! :wink:

Szilvike, Andika kihevertétek a tegnapot? :lol:

Mia! Várlak este, már jobb a lapockám! :D
Megkaptam a képet, nagyon kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! :D

Kriszti írok privit a körömlakkozással kapcsolatban! :wink:

Ma viszont döbbenetesen nyomi és álmos vagyok! :shock:
Gyorsan csinálok egy rizseshúst, meg egy kis cézár salit, elpakolászom és nem csinálok semmit!
Vendég

Nem halt be de olyan lusta vagyok ma! :shock:

Lehet kéne mérni egy vérnyomást!

Megint esik??????????????? :shock:
Vendég

Orsi,
Engem nem kellett tegnap altatni :D Ja és Zsombor is egy hang nélkül végig aludta az éjszakát, juppi-juppi :D

Megjártuk Dollival a DM-et most még gyorsan pakolászok, majd jövök amikor leraktam aludni őket.

Mit esik? Zuhog!

Kép[
Kép[
kostyika

Lili este 8kor hiszti nélkül elaludt!!!!!!Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Apa hozta be aludni, adott neki jó éjt puszikat utána Lili odabújt hozzám, cici és 10 perc múlva már aludt is! Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D :D

azért még ma sem adtam neki tízórait (gyümit), csak ebédet (krumplit). Most szopi után kapta, de így nem is evett csak 3 baba kanálnyit :? Nem értem miért szopi után kell??????

Hajni: miért pont a párodat küldenék el???? Tuti nem őt fogják, Orsika megvuduzza! Ugyanis ő nagy hatalommal bír! :wink:
Ha holnap is ilyen idő lesz, halasszuk el a boltozást. Nem szeretek ilyen hóban vezetni, amióta van Lili. Nem a magam készségeitől tartok, hanem a "laza" emberektől, akik ugyan úgy száguldanak és sodorják el a többi embert! (tegnap apáék is kisodródtak! :? )

Lini
Kép
kicsi lini

basszus annyira fáááááj a fejem!!!

Lini
Kép
kicsi lini

Lini!
Azért szopi után,mert nem elválasztani akarod még,hanem ismertetni az új ízekkel :lol:
Ha szopi előtt adod akkor lehet kevesebbet szopizik és nem lakik jól.
Pát kanál nem elég ahhoz,hogy jól lakjon ha majd csak 1-2óra múlva szopizik.
AMúgy én kettő szopi közt kb félidőben adok a Reginek gyümit.

mimi12

Szasztok!

Jajjj, olyan jó volt tegnap este!!!! Nem is tudom mikor szánkóztam utoljára :roll: Istvánnal még nem, úgyhogy min. 10 éve.... :wink:
Azuram is nagyon élvezte! :lol: Skacaim meg..... Bubó egyáltalán nem csúszott, Liliis csak úgy hogy megfogtam és gyííííí.... nem tetszett neki, Viszont Bubó tök jót hógolyózott :lol:

Csajok látnotok kllett volna Bogit!!!! :shock: Csak úgy repesztett a lejtőn! :lol: Nagyon ügyi volt!

Mangora, opel corsa az jó, nekem az volt az első autóm, nagyon szerettem, bár akkor sokat nem használtam, mert jogsi után 3hónappal kaptam szüinapra a páromtól és még nem mertem vezetni :wink:
Tök jó vol, beálltak vele az udvarra, mami varrt rá egy bazinagy masnit és azzal kötötték át! :lol:

Lini, :lol: én is azt hittem, hogy a következő gyereknél majd meg tudom oldani az elalvást.... :wink: :lol: nem sikerült! :lol:

Mia,..... ez a sztori! Olyan jót nevettem :lol:
Én is ugyanígy aludtam a gyerkőcökkel, annyira jó volt velük! Úgy élveztem ahogy szuszognak mellettem... :wink: ksőbb lettek átszoktatva az ágyukba, mikor úgy éreztem, hogy megérettek rá. Nem volt egyszerű, mert üvöltöttek, de átszoktak, de a mai napig igénylik az összebújást! És ez olyan jó! :lol:

Brigi, látom sikerült feljönnöd a másik csoprtba! :lol: Az nekem is jobban tetszik! :wink:

Hajni, mezítáb a teraszra?! :shock: TE! Jobbulást!!!!!
Jajj, remélem nem a párodat teszik ki!!!!

Orsi, én is olyan nyomot vagyok, de én az éjszakázástól... azt hittem alszanak a gyerekek egy nagyot a friss levegő után, de nem! :( Éjflkor kezdte a bálint, átjött, befeküdt mellém, hogy fáj a füle :shock: na akkor melegítettem egy cseresznyemagos párnát, kicsit jobb lett, de kihűlt, megint fájt neki, akkor újra, de közben sem sokat aludtam mert állandóan alám dugdosta hol a kezét hol a lábát, aztán nagynehezen elaludt, akkor jött a Yodi, hogy kiakar menni, felkelt a Lili, hogy neki is áj a füle :shock: ő sem bírt aludni, befeküdtem mellé, de nem ment az alvás, aztán nagynehezen ő is elaludt, átmentem Bubó ágyába, hogy majd ott alszok, de akkor Yodi megint ki akart menni :evil: kész voltam és épp elaludtam volna, Lili kelt fél 6kor hogy kér tittavizet :shock: utána kijöttünk a nappaliba, csináltam kakaót neki. elaludtunk, de akkor meg csörgött az óra, kelt a párom....huhhh, hosszú volt, most ovban, bölcsiben vannak....

Andi, de jó, hogy legalább Ti aludtatok!!!!
Képzeld, végre felavattuk a fűzőt! :wink: abban vártam ma ebédre :wink: hááát, nem semmi volt! :oops: :lol: Nagyon tudom ajánlani! :wink: Szerezz be egyet! :lol:

Gabi, minnyá' küldök MSN.eset....

Lányok, mire nem jó az inga..... képzeljétek, ma mentem az interspariba vásárolni, és már volt egy kt cucc a kosaramban, mikor eszembe jutott, hogy bezártam e a kocsit?! Kimenni a cuccok miatt nem tudtam... aztán eszembe jutott, hogy nálam van az ingám!
Előkaptam, megkérdeztem tőle, hogy bezártam-e az autót és igen-t ingott ki, na onnantól nyugodtan vásároltam tovább :wink:
mikor kimentem a kocsihoz tényleg be volt zárva! Tök jó! :lol:
sylph

Ja, még azt akartam mesélni, hogy reggel mentünk oviba... Bubó kérdezte, Andinéni itt van e, mondom, biztos. Felmentünk a csoportba, benézett, kereste Andinénit, meglátta, hogy Heni néni van itt, azonnal elkezdett kifelé tolatni a teremből... :lol: olyan kis vicces volt, persze neki nem volt muris, mert üvöltött ezerrel, hogy anyát akarom...
Lili is sírt, de majd visszarázódnak....
sylph

Gabi, ment újra a meghívó!!!!
sylph

Sziasztok Lányok!

Segítsetek nekünk mi is kisgyermekes anyukák vagyunk és egy tanulmányt írunk a fősuliba. A címe, internetező nők online vásárlási szokásai. Van egy 2 perc alatt kitölthető kérdőívünk. Akinek van kedve, töltse ki.
az alábbi linkre kattintva elérhető a kérdőív:

http://spreadsheets.google.com/viewform ... YWUtc0E6MA

köszönjük. Fruzsi és Ildi :)

fruzsina32

Brigi: úúúúúúúgy szeretem amikor itt vagytok!!!! :lol: Csak úgy repül az idő. :lol: Olyan jó Dorinával bohóckodni. :lol:
Megint nyertem: mire bejöttem Lili elaludt. :lol: :lol: Legalább oda tudtam dobni a paprikás krumplit.

Lini: akartam mondani, hogy ebben az időben ne kísértsük a sorsot. :? Egyébként Apa itthon lesz holnap mert nincs elég munka.... na akkor ne féljek? :roll:
Orsi: nyomasd felénk ezerrel a vudut jó? :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Sziasztok!

Csak dióhéjban, mert meló van:))

Mangora!
Én Tárnokra járok komplett fazonra, én elégedett vagyok vele, ha kell átküldöm a számát.
Szerintem nincs messze, mondjuk hozzánk jelentősen közelebb van mint hozzátok, de közelebb van, mint Pest.
Tök jó fej a kozmetikus.

Gabi!
ma sajna rohanós napom van így csak holnap írok Neked privit!

Azt találtam ki, hogy amikor jön anyósod kéne csinálni egy meglepetés találkát apunak meg anyósnak valahol! Szokott jönni, ugye jól emlékszem???

Hajni!
nagyon szorítok Nektek, hogy ne a párod legyen:)))

Csajok rohannom kell, mert dolog van :))))
Vendég

uuuuuuuuuutálom a felettünk lakót, olyan hangos, hogy grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :evil: :evil: :evil:

Lini
Kép
kicsi lini

Tényleg tök jól elment a délelőtt Hajninál! :)
Hajni!Csak nem olyan szemetek,hogy Párodat küldik el!Remélem,nem!

Gabi/Zsand!Mióta nem találkozott a két rokon egymással?

Szilvi!Akkor volt étvágy! :wink:

Most néztem meg ezt a dokumentum filmet:
http://film.indavideo.hu/video/f_szemunk_fenye
Párom Diósdon.Dorci mindjárt ébred.

Csajok!Holnap nem megyünk el a Kamaraerdőbe?Ott biztos van még hó.

Kép
tierno

Hajni: akkor holnap is nem is zavarok. Pedig vettem neked pomeot. Na sebaj, majd apával megetetem. Akkor nektek most hosszú hétvégétek lesz! De jóóóóó! Irigy vagyok

Lini
Kép
kicsi lini

Lni: ne mááááááár..... gyertek át nyugodtan!!!!! Legalább megesszük együtt!! NEm mondok le a pomelomról! :lol: :lol: :lol:
Legalább párom is látja Lilidet, már úgyis tök kiváncsi rá. :lol: :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

dél körül várunk!!!!!! :lol: :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?