Kditke: Irhatok ugy uzenetet neked hogy Edit-kent cimzem?
Ugy olyan szemelyreszolobb lenne. Mit szolsz?
Uszi: nagyon koszonom az infot, parom is elolvasta! Akkor mi nem sokara vihetjuk is
Patrikot uszizni. A kulonbozo koruak egyutt usznak vagy kulon? (Mondjuk ha te viszed a lurkot en meg az enyemet, akkor mehetunk egy idoben vagy kulon van az oktatas kezdoknek is haladoknak? (jaj de tulbonyolitottam igy visszaolvasva.
)
A fotok Tomikarol nagyon edesek. Latszik rajta hogy nagyon elvezi a vizet es olyan kis formas kisfiu!
Mimi: szoval akkor a mi telkunk az 1200 nm nagysagaval nagyobb egy icipicit mint az a 9 millas…. Akkor megnyugodtam hogy nem vettuk dragan
:D:D:D (minden kozmu bent van es sarok telek.) Mar ugy varom hogy kozelebb legyunk a kozponthoz! (Hogy miert, fogalmam sincs, de varom.)
Nacik: zsAndira ra akarom probalni hatha jo neki, ha nem akkor visszaviszem neked ugy is szeretnek mar egyet vendegeskedni ha rovidket is, de szeretnek. (ha lehet) Csak az a gond hogy a visitozo muveszt is (Patrik fiam) kell vinnem a nyakamon mert nincs ki vigyazzon ra…
A mai 2-5-ig szirenazas utan szerintem mar nem johet semmi rosszabb!
(Jah, holnap reggel megyunk oltasra…. Mar elore a frasz jon ram!!! Fogalmam sincs laz eseten hogyan kell viselkednie a mamanak…. (A 2 hos oltas utan csak hoemelkedese volt, 1 kuppal megolodott a dolog, de erre a 3 hosra +Rota oltas azt mondjak hogy huzosabb lehet.)
Gyumi: Hogy reagalt rajuk Regi? (azon kivul hogy tud rendesen kakilni?) Tetszett neki?
zsAndi: Ma is front volt es lesz is. Rohadt ez az idojaras iden, irto sok front van. (emlexem nyaron amikor terhes voltam, allandoan dogrovason voltam!)
Mimi nacijai felprobalhatok nalam! Ugy is regen lattalak mar
Ha lesz idod eljohetnel egy dumcsira. Esetleg elmehetnenk egyutt Mimit idegesiteni egy kicsit.
Vernyomi: Igen, tenyleg nagyon komolyan kell venni. En vegig fostam tole! Nekem Dopegit-et adtak, nekem is volt magas a vegefele… szules utan aszem meg 2 hetig szedtem, de utana beallt. (ja utana megorultem. Hehehe. Na de az is beallt mar…)
Vagy en alltam be? Nem is tudom….
KORTE: Igen, az egyik legnehezebben emesztheto gyumolcs mert durva rostu. De ezert pont nagyon jo a szervezetnek ha valaki birja. Nekem pl nem szabad ennem a hasnyalmirigy es epe hianyossagai miatt. Azert jo kislany modon kiprobaltam, hatha…. Hat akasztottak a hohert rendesen !!! Felfujodtam mint egy ijedt gombhal es aznap este durrogattam mint szilveszterkor…. Marmint a hatsomon keresztul…… csak az senkinek nem tetszett amikor ropogott.
:D:D:D
Dolli: nagyon jo az a kis dietas tablazat, el is kuldtem apanak is! Igy vegre van valami ralatasom hogy a tapszeres babaknak hogy alakuljon a taplalasa.