Új privát üzeneted érkezett!

Mimi! Nem vagy bűnbak! Senki nem az!

[quote]& írta:#8220;Az emberi élet végtelen félreértések örök sorozatának körforgása. E félreértések összege az a színes, bonyolult, félelmes és nagyszerű csoda, melynek gyűjtőneve az ember.”

Kép
Kép
tekiroll

Orsi

Nem szeretnék könyörögni, de gyere légyszi vissza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kérlek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Olyan jó volt olvasni téged, tényleg az embert energiája megnőtt ha olvasta a te leveleidet !!!Nagyon aranyos vagy, kedves, őszinte, segítőkész olyan ritka az ilyen ember manapság !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:
Nem akakrok többet írni, mert még félre értik a többiek, de szerintem ők is ugyanígy éreznek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Különben is mi lesz a leszbi klubbal nélküled ?????Hi-Hi-Hi !!!! :wink:

Az alakodról pedig annyit, hogy én megelégednék nagyon szivesen a tiéddel is, de tényleg nem semmi ennek a csajszinak az alakja !!!!De tudom azt is , hogy ha te valamit akarsz akkor azt el i éred, biztos vagyok benne, hogy menni fog !!!!!!
:lol: :lol: :P

Lini

Mi jártunk babaúszásra a Campónába, én is rettegtem először, pláne, hogy 4 évig vártunk Tomikára, most meg én fojtom vízbe címmel, de a család meggyőzött és igazuk volt !!! :wink:
Ha el akarod kezdeni akkor 8 hós korig teheted mivel akkor múlik el a búvárreflexük. Meglátod hogy fogja élvezni, mivel megvannak még a magzatvizes emlékei !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dobok egy akkori képet, hogy el tudd képzeni.

Kép Kép Kép

LÁNYOK VALAKI KÜLDÖTT EGY PRIVÁT ÜZIT ÉS A GÉPEN NEM TÖLTÖTTE BE, NEM TUDOM KI KÜLDTE, KÜLDJE EL MÉGEGYSZER !!!!!!BOCSIKA ! KÖSZI !!!!!! :oops: :( :oops: :oops:

Kép
kditke

Szasztok!

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

CSAJOOOOOOK! Ne csináljátok már!
Remélem azért nincs örihari! :wink: Bizti kibékültök!!!!

Orsi, várunk vissza! Cupp!!! Remélem hamar jössz!!!!! :wink:

Mimi, nem vagy bűnbak, majd megbeszélitek a dolgot és minden rendben lesz!!!
Képzeld, ettem pomelót! A skacok persze nem akarták megkóstolni :( a kutyák annál inkább :wink: de Szabi egy egyészet betolt? :shock: Én a felét bírtam csak megenni, de nagyon finom!

Edit, de cuki Tomika!! Így bírják a víz alatt?! :shock:

Megyek vacsizni....
sylph

ORSI!!!!! Azonnal tessek szepen visszaregelni mert atmegyek es raduszitom Patrikot. (Delutan 2-5-ig bombolt, tuti elo tudom varazsolni belole a sakal-uvoltest ismet!)

En nagyon szivesen orokre a rabszolgad leszek (ja mar az vagyok valamiert, csak elfelejtettem miert is...) meg leterdelek, meg levetkozom vagy vetkoztetlek, vagy felmaszom a sztrippes rudra is ha kell csak GYERE VISSZAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sünciboglya

Csajok!

Ha nem változik a helyzet a következő találkozót én szervezem időpont: délelőtt
helyszín: Orsiék előtt
ami kötelező: melegen öltözni, pontosan megjelenni és transzparenseket hozni

Orsi!
visszavárunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

zsAndi: Menjunk ma este mert holnap oltasra kell vinni a gyereket, akkor tuti orditani fog egesz nap!

Na ma este?

sünciboglya

Gyorsan reakciozok a visszaolvasottakra (eddig sokkoltam Orsi miatt es George Michael-t hallgattam)
http://www.youtube.com/watch?v=0egWXAPGVOo

Lini: Lili es a korte. :D Olyan aranyos lehet ahogy eszi a kedvenc gyumolcset :D Szoval mar ehsegsztrajk is van nalatok. (Patrik meg nem csinal ilyet persze neki kedvence sincs. Tap vagy tap, mas nincs…
zsAndi: Jaj de jo hogy minden rendben. Akkor a front miatt volt a bibi! (Most erosek a frontok en is fostalicska voltam tegnap nagyon.
Apa es a pakolas: nalunk ditto igy van! Parom sosem tudja mit hova pakol, kiesik minden a kezebol feluton, viszont ugye igy nem talal semmit… Igy rajtam keresi. Persze amit nem en rakok el annak nem is tudom a helyet. :D Mondogatom is neki mindig hogy a lusta ember legyen rendszereto, mert a rest ketszer farad, foleg ha szetszort is… ;)
Telek: Nem tudom a 250 negyszog ol mennyi pontosan, mi 1200 nm-es telket vettunk ebben az evben (itt Erden) 7.7millioert. A Mellette levo telek is elado egyebkent. A mienk sarok telek. Brigi ha erdekel telek akkor rakerdezek neked…. Ja, kozmuvek (minden) a mi telkunkon vannak.
Szilvi: koszonom, megjott a levelke (vegre!) regeltem is! :D
Edina: A vonalzoim felett van a link Patrik fotoalbumahoz. Ha va kedved kukkants bele. Mindig teszek fel friss kepeket, most is van mar egy adag ami feltoltesre var. Vannak erdekes kepek, lehet vigyorogni rajtuk.
Karaoke: ha vesztek, megyek hozzatok kornyikalni. Lehet? ;)
Kditke: WOW!!! Azok a viz alatti fotok!!! En is gondolkodtam a babauszason… hany honapos kortol lehet vinni a babot?
Sosem linkeltem meg YouTube-rol most megis megteszem mert legkedvesebb karacsonyaim idejet idezi:
http://www.youtube.com/watch?v=xRIqV1cTsIY

sünciboglya

ORSIT AKAROOOOOOOOOOK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sünciboglya

Kép Kép Kép Kép
Kép Kép Kép Kép Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép :wink:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Mia

Mi 4 hónapos kortól vittük, mindenkinek tudom ajánlani a Camponában !!!!Tiszta víz, kedves oktatók meleg öltöző, mi több ha nem tudtok mketten menni akkor az öltözés idejére vannak segítők akik addig vigyáznak a babára míg te öltözöl !!!
Ezek kb 6 hós korában készültek róla !!!!!

Teszek fel pár mostanit amik most az ünnepek alatt készültek !!!
Ezek a friss képek !!!

Kép Kép

Orsi

GYERE MÁR LÉGYSZIKE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Annyira elszomorodtam miattad, hogy elfelejtettem apáéknak vacsit főzni !!!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Tudom nektek ajánlani a Kondorosit a XI-ben a gyerekúszás oktatásra, ha kell nevet is tudok adni. hogy kihez menjetek !!!
Ugye jól olvastam, hogy meg akarjátok a csimotákat tanítani !!!
Erre már muszáj írnod !!!!

Kérlek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
kditke

Szilvi!
Bezony abból majd az egészet megette a Szabi.Igan nem egyszerre,hanem úgy csipegette :lol:
Majd ha jön pénzünk veszünk legalább 2db-ot :lol:

Edit!
Tök jók a képek!Kár,hogy itt Érden nincs ilyen.Na majd meglátjuk...

Mia!
1négyszögől 3,5 négyzetméter.
No nyugi!!Nem vág ennyire az eszem,csak megnéztem a neten :lol:
Vagyis a 250-et szorozd 3,5-el
Ja nacik...semmi baj,nekem ráér..

ZsAndi!!Nem kell kölcsönbe kismama naci?

Regiek 3.napja adok almát banánnal,ma csak alma volt.
Végre kakilt egyedül,nem kellett az a buta kúp.
Nem nagyon akartam volna még neki adni gyümit,de inkább ez mint a kúp.
1-2hét múlva jöhet a körte...
Nevetséges...azt sem tudom miket lehet adni,pedig a Szabi csak 4éves :lol:

mimi12

Mimi!
Nem korai a körte?????
Bár én nagyon óvatos fajta vagyok ilyen téren!!!

Nekem nem jött be a pamelo!

Lehet, hogy élnék azzal a gatyával, szerinted beleférek??

Egy kis spórolás:
http://mindmegette.hu/sporolosan-a-konyhaban-ii-43864
http://mindmegette.hu/sporolosan-a-konyhaban-i-43737

ma is felment a nyomásom, holnap délben pihenek és iszom csalánteát, ugye azt lehet pocakosan???

megyek, mert mesét kell olvasnom!!!!

Jó éjt, szép álmokat!!!
Vendég

ZsAndi!
Én is bele fértem a gatyókba.Min a kettő jól nyúlik.Szerintem simán jó neked is.

Védőnő mondta a körtét.Amúgy meg fingik annyit és olyan büdöset a Regi....hát nem tök mindegy?? :lol:
De majd meglátom....
De látod,én sem siettem el a dolgot.Ha nem lenne ez a kaka gond,akkor tuti vártam volna még én is az almával banánnal is.

Háát,nem jött be a pomelo...ejnye ejnye.Mondjuk ha valaki nem szereti a grapefruitot akkor érthető is..

Vérnyomi.
Bakker...ez nem jó...Mond a védőnőnek,nehogy toxémiás legyél.Ez nem játék,ne vedd fél vállról!!!!
salánlötyi.Azt hiszem lehet de nagyon óvatosan,nem szabad sokat és rendszeresen inni terhesen.
Nézd meg a neten.

mimi12

No, asszem holnap vetetek párommal pomelot-t. Vagy mi a szöszt! Hátha nem kapok alma és narancsmérgezést, bár imádom mindkettőt! Csak vágyom már más ízekre is.

Andi! Mikor jöttök? Szokásos?

Zsandi! Csalánteával óvatosan, mert vízhajtó! Nézz utána neten, nehogy gond legyen! Vérnyomit meg mondd a dokinak, vannak jó gyógyszerek, amiket szedhetsz pocakosan. A fokhagyma jó természetes vérnyomi csökkentő, és az nem árt.

Mimi! :wink:
http://rozsadiet.honlapepito.hu/?modul=oldal&tartalom=978158

Kép
Kép
tekiroll

Dolli,
Ahogy sikerül. Szerintem olyan 10 felé, nem nagyon megy mostanában a korán kelés. Ananászt szereted?

Kép[
Kép[
kostyika

Zsand

Tényleg vízhajtó ahogy Dolli írta, és az a baj vele, hogy utána begörcsölhetnek az izmaid m, mivel az ionok (Ca, K, Mg) is kiürül a vízhajtóval !!!

Tényleg létezik olyan vérnyomáscsökkentő amit ilyenkor adnak !!!
Inkább a gyógyszer, mit a terhességi toxaemia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Orsi

Még mindig sehol ??????????????????????????????????????
Rájöttem a megoldásra: játszátok le a HAVON (igaz már elolvadt, de hátha lesz) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Félre a tréfával HOL VAGY ??????????????????????????????????????????????????????

Dolli

Szuper ez az oldal a hozzátáplálásról, hol voltál mikor én kezdtem ezt Tomival ????????????????????????????????????????????????
(Vicccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc)

Kép
kditke

Andi! OK!
Tényleg! Ananász! Kicsit beszűkült a kismama agyam! :lol:
Szerintem nincs is olyan gyümi, amit ne szeretnék... most épp gondolkodom, de nincs. :D

Edit! Szerintem Újpesten voltam még akkor! :D

Kép
Kép
tekiroll

Orsi: nem értelek!!! Te aki mindig kitartó voltál, MEGBOCSÁTÓ…. Stb. megsértődsz? És kilépsz? Te szoktad javasolni, hogy ne adja fel az ember, őszintén bocsásson meg…… Rád sem ismerek! Nincs valami más a háttérben? Hisz te is tudod, hogy itt mindenki szeret téged!

Edit: de szuuper ez a kép!!!!! Köszi az infot, akkor villám gyorsan el kéne kezdeni, mert már el is múlt 7 hónapos!

Hajni: kész az ebéd, kitakarítottam, rendet raktam,mostam, még 3 kupac vasalni valóm van. Szóval semmi nem tarthat hólnap vissza.

Csajok, Lili 3 napja olyan mint egy kisördög! Este nem akar elaludni, nagyon bosszantó. Eddig olyan szépen 8:30ra mindig elaludt, most meg látszik rajta, hogy nem is akar elaludni!!! Ááááááááááááááááá

Na lenne még egy pár érdekes sztorim, de mennem kell vasalni.

Lini
Kép
kicsi lini

Kditke: Irhatok ugy uzenetet neked hogy Edit-kent cimzem? ;)
Ugy olyan szemelyreszolobb lenne. Mit szolsz?
Uszi: nagyon koszonom az infot, parom is elolvasta! Akkor mi nem sokara vihetjuk is
Patrikot uszizni. A kulonbozo koruak egyutt usznak vagy kulon? (Mondjuk ha te viszed a lurkot en meg az enyemet, akkor mehetunk egy idoben vagy kulon van az oktatas kezdoknek is haladoknak? (jaj de tulbonyolitottam igy visszaolvasva.:D)
A fotok Tomikarol nagyon edesek. Latszik rajta hogy nagyon elvezi a vizet es olyan kis formas kisfiu! :D

Mimi: szoval akkor a mi telkunk az 1200 nm nagysagaval nagyobb egy icipicit mint az a 9 millas…. Akkor megnyugodtam hogy nem vettuk dragan :D:D:D:D (minden kozmu bent van es sarok telek.) Mar ugy varom hogy kozelebb legyunk a kozponthoz! (Hogy miert, fogalmam sincs, de varom.) :D
Nacik: zsAndira ra akarom probalni hatha jo neki, ha nem akkor visszaviszem neked ugy is szeretnek mar egyet vendegeskedni ha rovidket is, de szeretnek. (ha lehet) Csak az a gond hogy a visitozo muveszt is (Patrik fiam) kell vinnem a nyakamon mert nincs ki vigyazzon ra… :D
A mai 2-5-ig szirenazas utan szerintem mar nem johet semmi rosszabb!
(Jah, holnap reggel megyunk oltasra…. Mar elore a frasz jon ram!!! Fogalmam sincs laz eseten hogyan kell viselkednie a mamanak…. (A 2 hos oltas utan csak hoemelkedese volt, 1 kuppal megolodott a dolog, de erre a 3 hosra +Rota oltas azt mondjak hogy huzosabb lehet.) 
Gyumi: Hogy reagalt rajuk Regi? (azon kivul hogy tud rendesen kakilni?) Tetszett neki?

zsAndi: Ma is front volt es lesz is. Rohadt ez az idojaras iden, irto sok front van. (emlexem nyaron amikor terhes voltam, allandoan dogrovason voltam!) :evil:
Mimi nacijai felprobalhatok nalam! Ugy is regen lattalak mar :D Ha lesz idod eljohetnel egy dumcsira. Esetleg elmehetnenk egyutt Mimit idegesiteni egy kicsit. :D
Vernyomi: Igen, tenyleg nagyon komolyan kell venni. En vegig fostam tole! Nekem Dopegit-et adtak, nekem is volt magas a vegefele… szules utan aszem meg 2 hetig szedtem, de utana beallt. (ja utana megorultem. Hehehe. Na de az is beallt mar…) ;) Vagy en alltam be? Nem is tudom…. ;)
KORTE: Igen, az egyik legnehezebben emesztheto gyumolcs mert durva rostu. De ezert pont nagyon jo a szervezetnek ha valaki birja. Nekem pl nem szabad ennem a hasnyalmirigy es epe hianyossagai miatt. Azert jo kislany modon kiprobaltam, hatha…. Hat akasztottak a hohert rendesen !!! Felfujodtam mint egy ijedt gombhal es aznap este durrogattam mint szilveszterkor…. Marmint a hatsomon keresztul…… csak az senkinek nem tetszett amikor ropogott. :D:D:D:D
Dolli: nagyon jo az a kis dietas tablazat, el is kuldtem apanak is!  Igy vegre van valami ralatasom hogy a tapszeres babaknak hogy alakuljon a taplalasa. 

sünciboglya

Bocsanat, kisse osszeolvadt az uzenetem raadasul mivel Word-ben irtam igy a :) sajnos  (kocka) lett. Bocsi!

En most Lhullok aludni! Puszka!

sünciboglya

Sziasztok!

Mi van itt???? :shock: Ez komoly?Vagy miiiiiii? :shock: Ez valami félreértés lehet,én semmi sértőt nem olvastam. Vagy lemaradtam valamiről..:shock: :shock:

Hívtam ma a dokit.Mondta,hogy mivel ez elég komoly probléma,ma is fogad.Még vár is rám,ha kell.Bementünk az onkológiára.Csajok!Az a kórház,az emberek!Én ámultam! :shock: Mindenki kedves,segítőkész,nem kellett órákig várni.Az orvos is alapos,rendes.Mindig tartottam a női nőgyógyásztól,hát nem kellett volna.Mellvizsgálat is volt.Amit az eddigi dokik hanyagoltak.Pedig szerintem az is fontos,nem?A lényeg,volt rákszűrés+vérvétel.Na,ott is annyira aranyosak voltak!11-ig van labor,mi dél körül értünk oda,de szó nélkül fogadtak,semmi pofavágás.22én megyek CT-re,25én vissza a dokihoz,akkor derűl ki, hogyan tovább.Annyira parázom!!! :(

Köszi csajok :) ,de még nem tartunk ott,hogy házat/telket vegyünk.Majd ha kicsit vastagabb lesz a párna. :) Egyenlőre megyünk Diósdra.

Mára ennyi!Jó éjt!

Kép
tierno

Néhány sündisznó roppant fázik egy téli éjszakán. Összebújnak hát, hogy egymást melegítve védekezzenek a hideg ellen. De mennél jobban összebújnak, annál jobban érzik egymás tüskéit, annál jobban szúrnak. Próbálnak hát távolodni. Csakhogy akkor ismét dideregnek. Valahogy így van ez az emberrel is. Ha eltávolodik társaitól, minden kihűl körülötte, rideg lesz az élete. Ha közelít hozzájuk, némely szúrást, esetleg akaratlan tüskét el kell viselnie. De még mindig jobb szeretteink tüskés kedvét eltűrni, mint belefagyni az egyedüllétbe. Elvégre nekünk is vannak tüskéink, amelyeket a hozzánk ragaszkodók kénytelenek eltűrni. S ha él bennünk megértés, szeretet, e tüskepárbaj sosem okoz veszélyes sérüléseket.
Kép

Senkinek nem fordítottam hátat, nem sértődtem meg, csak most úgy érzem, hogy jobb ha nem vagyok itt, mert ez újabb vitát szülne! :cry:
Nem akarom szétzúzni ezt a csapatot értelmetlen veszekedéssel!

Mimi!

Kérlek ne haragudj, jobban szeretlek minta azt gondolnád, ezért nem értem mi az a szikra, ami újra és újra kipattan küztünk!
Valószinűleg irritállak valamivel, de ez nem szándékos! :cry:
Érzem, hogy sokkal mélyebb dolgokról van szó, mert nem fogadod el a bocsánatkérésemet! Jó lenne ezeket megbeszélni!
Azt hogy kit mivel bántunk meg, teljesen relatív dolog! Azt hogy megbánt valami azt nem én döntöm el, hanem érzem, mégha nevetséges dologról is van szó!
Én leírtam mi bánt, ezt Te sértőnek vetted, én bocsánatot kértem, Te meg leírtad amit gondoltál...... :cry:

Biztos bennem van a hiba, mert én vagyok túl érzékeny, de azt nem mondhatjátok, hogy nem vagyok megbocsátó! :cry:

Köszönöm a hiányolást, nagyon jólesett!

SZERETLEK BENNETEKET!!!!!!!
Vendég

Mimi ezt az idézetet találtam Neked!

"A barátság, a személyiségek rokonsága, melyet az idő érlel, s a konfliktusok tesznek próbára. Ha ezek után még mindig kölcsönös lelki vonzalom és kezdeményező szeretet köti össze feleit, valódi barátságról beszélünk. "
Kép
Vendég

Mia

Igen természetesen mehet az Edit ! :lol:

Tehát ami Camponában van az a Baby úszás. Ez a kezdet, amikor a babáknak az alapokat megtanítják . (pl.: a vízből való kimászást ha véletlen beleesne vagy a víz aljáról való feljövetelt stb.)

Lehet venni náluk és tőlük egy több rétegű fürdőnacit (ami nem engedi át a kakit vagy a vízálló pelus a kötelező viselet, szülőnek fürdősapi)

A "gyermek" úszás oktatásról nem jókat hallottam róluk. :shock: Sok a gyerek az oktatók nem tudnak annyira odafigyelni rájuk stb.

Úgy működik a Camponában, hogy nem életkor, hanem a vízben való eltöltött idő és megtanult gyakorlatok szerint vannak csoportokba. 4 csoport van a négy fokozatnak !!!

Tehát lehet egy pöttöm egy nagyobb babával (legnagyobb 8 hós a búvárfeflex miatt, illetve minden babának megnézik, hogy meg van-e még ez) is egy csoportban, de persze a még nem mászó babát nem tudják kimászatni a vízból !!! :wink:

Mi utána átjöttünk a kondorosiba, mert ott van egy nagyon kedves ismerős és itt lesz majd a gyerekúszás oktatás, ők babyúszást nem oktatnak sajna !!! :wink: (Kondorosi: Víz tiszta, öltöző meleg tiszta, oktató aranyos, pontos precíz)

Amit látok Tomin a vízmániától eltekintve,( hogy nagyon szereti a vizet), illetve mondtak az ismerősök, hogy ügyesebb a mozgáskordinációja a koránál és az ezt a víz hozta ki (járás. futás 11 hónaposan, később ügyesen dobta, rúgta illetve kapta el a labdát, gugolásból, nekifutásból, fél lábról és álló pozicióból fejesugrás a vízbe jelenleg !!!) :wink:

Jó most sokan mondhatják, hogy ezeket mind ilyen idősen csinálta az én manóm is akkor örüljenek neki, mert ügyes a babójuk !
:wink:

Bocsánat nem akartam ömlengésbe átmenni, de ezekről a dolgokról csak így tudok írni !!!!Remélem a képekkel és a pár sorral mindenkinek kedvet hoztam hozzá !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

(Ezek után százalékot kérek a Camponásoktól) :oops: :lol: :P

Kép
kditke

Most kelt Lili :shock:

Jaj Orsi!

csajok:

Akkor megyünk ma Orsiékhoz tüntetni?????

Lini
Kép
kicsi lini

Sziasztok!

Szia Levendula Orsi!!!! :lol: :lol: :lol:
Mi is szeretünk Téged!!!! Én legalábbis TUTI!!!!!
Gondoltam ha ma sem jelentkezel elmesélem, hogy nem is oly rég kaptam egy 10 pontos Optimista Szabályzatot egy nagyon kedves ismerősömtől. :lol: Akkor azt mondta ha kicsit is meginog a pozitív hozzáállása csak elolvassa és újra helyrebillen a lelke. :lol:
Ezek szerint elolvastad.... :lol: :lol: Bár ezekből :cry: :( még mindig túl sok van az írásodban.
Jó ha tudod a Te hajnali írásaidból merítek pozitív energiát a napra. Baromira hiányoztál volna.... :oops: :wink:

"Azt kérded, ki az igazi, ki a valódi barát?
Az, akinek megérted minden kimondott és hang nélküli szavát.
Kinek szemébe nézve meglátod minden apró baját, kit csendesen megvigasztalsz, ha könny borítja arcát, ha ok nélkül bezárkózik, te átmászod hallgatása falát, kinek nem hagyod, hogy egyedül vívja kilátástalan harcát.
Kinek villanásnyi mosolya, apró kis öröme elüzi minden bánatod, s köztetek nincs olyan, hogy alulmúlod őt, vagy túlszárnyalod.
Kinek látványa szívedet és lelkedet melengeti, kivel jó a csend szavát hallgatni, s együtt merengeni.
Kinek nem számít, mit vétesz, kis-e, vagy nagy hibát, kivel ha beszélhetsz, könnyebbé válik ez a nehéz világ.
Az az igazi barát, kit szeretsz, tisztelsz, csodálsz, s ha választásra kerül sor, te szó nélkül mellé állsz.
Az a barát, kinek egy kedves szava többet ér a világ összes, minden kincsénél.
Az a barát, kinek öröme az örömöd, bánata a bánatod, kinek barátságát minden körülmény közt vállalod."

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Szasztok!

Szijjjja Levendula Orsi!!!!
Kép

Ditke, ezek a fotóóóók :shock: :D

Mimi, nem semmi akkor Szabi! :lol: Bárcsak a gyerekeim is ennék.... De úgy kell beléjük tuszkolni a gyümit! Neked is szárazabb volt, mint a narancs? Ez ilyen, vagy csak "öreget" vettem?

Mia, hogy viselte Patrik az oltást?!

Időjárás, front: nekem napok óta fáj a fejem... :cry: szinte egyhuzamban, áááááá

Brigi, de jó, hogy ilyen rendesek voltak kórházban!!!!
sylph

Lini: azért átjöttök ma ugye? :(
Szerintem Orsi kezd megenyhülni de ha mégsem én már gyártom a transzparenseket! :lol: :wink:
Kép
Kép

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Orsi!
Te olyan lökött vagy :lol:
Én nagyon csíplek,és hidd el nem haragszom nem is haragudtam Rád.
Most nem tudok többet írni,mert jön a matávos ember a net miatt,lehet itt is van,mert ugat a Bella...
Ha végzett jövök és bővebben írok
:lol:

mimi12

Mimi: engem is felcsigáztál ezzel a Pomelo-val. :lol: Csak az Intersparban 500 Ft egy darab! :shock: Így inkább kihagytam, pedig én szeretem a grapefruitot is. :lol:

Brigi: olyan büszke vagyok Rád!!!!!!! Pedig, hogy féltél orvoshoz menni.... :wink: Ti nem akartok valamikor átjönni? :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Hahó

Andi
a két fiú egy szobában van. később lehet hogy le fogjuk választani, mert elég nagy és két ajtós, két erkélyajtós.
a kicsi velünk lesz az elős időben a hálónkban. aztán valószínű mi leköltözünk a dolgozós-vendégbe, ő meg megkapja a hálónkat.
vagy elköltözünk addig :lol: :lol:

Orsi
nemá, gyere vissza lécci, az én önző szempontom hogy Te vagy a sulis infóbázis :lol: :lol: :lol: tegnap voltam fogadóórán. minden oké.
De amúgy is gyere már vissza:) Ha ez vigasztal én a Velencei után is egy hősnek éreztem magam, pedig az csak 3,8 és majdnem két órámba telt átúszni. szóval ehhez képest szuper vagy:)

Brigi
szorítok a dokkeros ügyek miatt!!!

Edit
képek :) igen, a gyerekoktatás nekünk sem jött be annyira mert a nyári intenzíven vagy 20-an voltak egy csoportban...nem volt létszámkorlát...de azért két hetet lejártunk. Diósdon csak 4-5 gyerek volt egyszerre.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Hajni: megyünk!!!!!!!!!!!!! :D Nem megyünk le sétálni, mert későn kelt Lilim. Ugyhogy összeszedem magunkat és indulunk is. Ez annyit jelet, hogy kb. 40 perec múlva indulunk :lol: kicsit lassú vagyok.

HA Orsika addigra nem gondolja meg magát akkor gyártjuk tovább a transzparenseket!

Lini
Kép
kicsi lini

Sziasztok!

Én úgy tudom,Érden is van babaúszás.A Mazsola.

Hajni!Nem az orvoshoz meneteltől féltem,inkább az altatástól,hogy megint azt érzem,amit szoktam,mikor előjön,ami szokott.Most attól félek nagyon,hogy rosszindulatú. :(
Bármikor ráérek.

Kép
tierno

Itt vagyok, itt vagyok, csak most úúúgy szégyelem magam, hogy nem is tudom mit írjak! :oops:

Akkor most annyit!

MIMI! NAGYON KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry:
Nem is kell többet írnod, ebben minden benne volt és a szívemig ért!

Levendula Orsi: jobb nem jutott eszembe, mert minden foglalt volt már! :oops: :lol:

Lini, Hajni! Nem venném a szívemre ha miattam a traszparensek gyártásával bajlódnátok! :lol: De azért nagyon köszi!!!!!!!

Edit! Neked is nagyon köszi, nem is gondoltam, hogy így olvastok! :oops: De akkor innetől 4-kor fogok kelni, hogy mégjobban ösztönözzelek Benneteket! :lol:
Hihetetlenek ezek a víz alatti képek, nagyon ügyes Tomika, az tisztán látszik, hogy lételeme a víz, kár lenne veszni hagyni egy ilyen kis tehetséget! Mahd pár év múlva mikor nézzük az olimpiát és Tomika(akkor már Tamás :wink: ) ott fog állni a dobogón nyakában az aranyéremmel(még jó, hogy ezt nem a Mia írta ékezet nélkül :wink: ) , akkor nagy büszkén mutatom, a gyerekeknek, hogy én leveleztem az anyukájával! :wink:
Vendég

Zsandika köszi hogy itt voltál, remélem legközelebb több időd lesz!

Mi jártunk a Mazsolába, Egerszegiék házában van!
Az úszás, jó, csak az öltöző kicsi, körülményes az átöltözés.

Brigi, örülök, hogy jó tapasztalatod volt az Onkológián, ott dolgoznak a szüleim is! :wink:
Vendég

Orsi

Nincs miért szégyelned magad !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csak Nagyon Hiányoztál nekünk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Üdv ismét körünkben !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Nem szeretnék olimpikont nevelni belőle, csak amíg élvezi és szereti addig menne a dolog plussz a mozgás öröme, ha már az édesanya olyan lusti :oops: :oops: :oops: !!!!!! :wink:

Egyébként már alkatilag sem sikerülne, mivel neki rövid keze, rövid lába fokhagymagerezd feneke (na jó ez az egy nem hátrány, de a többi igen az úszásban) :oops: :wink: :lol: :? :twisted:

Ékezet nélkül: Hi-Hi-Hi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(aranyeremmel) :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Bocsánat előre is, de nem sok jót hallottam az érdi babaúszásról sem, állítólag az Egerszegi K. tesója vezeti, de nem valami jó, ahogy te is írtad !!!.... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Tierno

Remélem semmi rossz eredmény nem lesz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dolli

Újpesten ??? Az nem távolság, röpke 80 km ?????????
Szó ami szó nagyon jól jött volna nekem is egy ilyen táblázat !!

Mimi

Már én is alig tudom felidézni Tomika hozzátáplálását !! :oops:
Pedig az sem volt olyan rég !!!Hi-Hi-Hi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lányok ha valaki tud Érden vagy Budaörsön orvosi rendelőben asszisztensi állást szóljon légyszi, erősen gondolkodom a munkahelyváltáson !!!!!!!!

Kép
kditke

Orsi,
:D

Én is ugyanezt akartam írni a Mazsoláról, anno mi is jártunk Veronikával, ő is úszott a víz alatt csak nem volt senki aki lefényképezte volna :?

Dolli,
Köszi a beszélgetést :D

Kép[
Kép[
kostyika

Orsi!

Hááát nem akartam sokáig a nyakadon ülni, legközelebb úgy fogsz kilökni :shock:

Maradtam volna csak nem akartalak feltartani :oops:

Elmentem tankolni és a DM be és pont hazaértem mire Dorináér menni kellett.

Csajok!
olyan szar ebédet főztem ma, hogy így még soha nem jártam. Szegény apára rábeszéltem legyen gombapörkölt rizzsel, a gomba nem a kedvence, de mondta egyszer megeszi, hát eztán könnyen lehet egyszer sem eszi meg.
a rízs ropogós volt a gombapörinek se íze se bűze......... :oops:

majd délután csinálok neki pudingot engesztelés képpen. Nem szólt egy szót sem, de ránéztem (én még nem ettem) és láttam, hogy nem kerek a világ!!!

megyek pihennek 20 percet!!!
Vendég

Ezt bemásolom Nektek, mert akinek iskolás korú gyerkőce van ez fontos lehet, nekem hetente jár ez a hírlevél mindig nagyon jókat írnak, ha valakit érdekel, hogy tudja megrendelni írjon és küldöm a címet. Emailben küldik és ingyenes!!!

Mi kell a piskótához?

Ugye Ön is sokszor hallotta – vagy akár mondta is – azt a bölcsességet, hogy építeni csak biztos alapokra lehet és érdemes?

Bizony, a legegyszerűbb dolog is csak akkor sikerülhet, ha rendelkezünk hozzá a kellő minőségű alapanyagokkal! Süssük ki együtt, hogyan lehet sikeres gyermekünk olvasás-írástanulása!

Nem elég a recept!

Szeretnék piskótát sütni. Természetes, hogy hozzá sem fogok addig, amíg meg nem győződtem róla, hogy rendelkezem a szükséges hozzávalókkal. Kell tehát tojás, liszt, cukor, esetleg némi sütőpor, megfelelő edények, konyhai eszközök, pontos recept az adagolásról és a munka menetéről, na meg egy sütőalkalmatosság.

Az olvasás-írástanulás nem piskóta!

Nem bizony, és ezt sem lehet elkezdeni addig, amíg nincsenek meg a szükséges „hozzávalók”, azaz a megfelelő készségek. Alapvető az ép látás és hallás, valamint a nyelvismeret, tehát hogy beszéljük azt a nyelvet, amelyen meg akarunk tanulni olvasni és írni is.

Ám ezeken túl rendelkezni kell még sok-sok egymással összefüggő képességgel: az akaratlagos figyelem, az emlékezet, a térbeli tájékozódás, a finommozgások, a hallási, látási, érzékelési, ritmusos ingerek megkülönböztetésének, részekre bontásának és összerakásának képességeivel és még számos egyébbel.

Vagyis fontos képességekre van szükség: figyelni a tanítóra, megérteni a kapott feladatot, észben tartani, és kellő kitartással el is végezni, képesnek lenni hangokra bontani a szavakat, felismerni és megjegyezni az egyes betűk közötti apró különbségeket is, megtalálni a megfelelő sorrendet, stb.

A „receptet az adagolásról és a munka menetéről” az iskolában a tanító néni nagyszerűen ismeri, de a „hozzávalók” meglétének a biztosításában nekünk, szülőknek is fontos szerepünk van.

Mindenen lehet javítani!

Ha hiányosak, nem kellő minőségűek a hozzávalók, bizony lapos lesz a sütemény. Ugyanígy lapos lesz az eredmény, ha nincsenek meg, vagy nem elég fejlettek, stabilak azok a funkciók, képességek, amelyek feltételei a sikeres olvasástanulásnak.

Kedves Zsiborás Andrea!

Önre vár a feladat, hogy játékos képességfejlesztő gyakorlatokkal, látási, hallási, tapintási feladatokkal, ügyesítse gyermeke érzékszerveit, erősítse a szem és a kéz koordinációját! Erősítse a jobb és bal megkülönböztetésének tudományát a gyermek saját testén, képeken! Segítse a térben való tájékozódást, tegye biztossá a fent, lent, elöl, hátul fogalmát! Segítse az időben való tájékozódást, a soralkotás képességét! Segítsen észrevenni a különbözőségeket!

Mindezt soha nem okoskodva, türelmetlenül, hanem mindig jókedvű játékba ágyazva, türelmesen, a gyermeknek sok-sok sikerélményt nyújtva!

Üdvözlettel:

Tarnai Katalin

Ui.: Kérem, ha tetszett Önnek a hírlevél, küldje tovább ismerőseinek, barátainak!
Vendég

Lányok!

Szedett valaki terhesség alatt Magnerot-ot. Én szombaton vettem egy dobozzal, mondván ennek magasabb a magnézium tartalma, de most eszembe jutott, hogy vasárnaptól magas a nyomásom, szerintetek ez véletlen egybeesés vagy lehet attól????

tényleg pihi itt se.............
Vendég

Lini: lottóznom kellene... mire beértem elaludt a Drágám. :lol: :lol:
csak itt, csak most, csak Neked:
http://www.youtube.com/watch?v=TaqYgWc8-vs :lol: :lol: :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Hajni: képzeld Lili bealudt haza fele, felcipeltem a hordozóval. Többször felébredt, mert a lépcsőháázban az ember magyarázott a kutyájnak, nem halkan, de visszaaludt :shock: Ajtó előtt csörögtem, zörögtem, de csak aludt. Kivittem a konyhába, kinyitottam az ablakot, hogy ne legyen nagyon melege és alszik :shock: Mondjuk jól kiszúrtam magammal, mert így nem tudok ebédelni :? De nem akarom felébreszteni, ha már a hordozóban képes aludni, akkor nagyon fáradt lehet.

Ja már amikor eljöttünk jutott eszembe, milyen bunyesz voltam, hogy meg sem kérdeztem mikor szoktatok aludni. Máskor nyugodtan dobjál ki minket :lol:

Lini
Kép
kicsi lini

Ja és tudom, hogy érzelgős vagyok de ez a másik nagy kedvencem:
http://www.youtube.com/watch?v=ElkP50-a ... re=related :oops: :oops:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Orsi!Örülök,hogy vissza jöttél.
Le se merem írni,mit éreztem az Onkológián! :oops: Én még mindig kaparom fel az állam! :)

Zsand!Én Magnerotot szedtem.Nem vettem észre,hogy megnőtt volna tőle a vérnyomásom.Neked még mindig magas?Beszélj valami dokival,nehogy gond legyen!!!!!!

A kiskönyvben is van táblázat a hozzátáplálásról.Vagy az nem jó?Mondjuk én sem azt néztem,hanem a netről néztem,mikor mit adhatok.

Kép
tierno

Brigi: akkor ha Robi otthon lesz gyertek át, jó? :lol: :lol: :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Legközelebb csütörtökön lesz itthon.Jó akkor?

Kép
tierno

Zsand
én is Magnerotot szedek. igaz csak hébe-hóba. a vérnyomim nem lett magas, inkább a pulzusom.
de a dokim szerint ez a legjobb Mg.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Brigi: NANÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Hajni!Tegnap Dorci látott egy buszt.Erre azt mondta,hogy menni akar hozzátok busszal. :) Szóval lehet úgy lesz,majd meglátjuk.Kocsival meg hazamegyünk.

Kép
tierno

Brigi: hát a hétre elég cudar időt mondanak, mi meg elég messze lakunk a megállótól... :roll:

Lini: akkor a két Lili jól kiütötte egymást. :lol: :lol:

Képzeljétek Lányok megtaláltam az ikertesóm. Lininek hívják és ugyan azokat a filmeket szereti, mint én ( és általában más nem is :roll: ), ugyan az a munkánk, ugyan olyan szemügét hordunk, ugyan úgy hívják a babáinkat ( akik egyébként egy idősek :lol: )..... :lol: :lol: :lol: Tök furi... :shock: :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?