Sziasztok!
Elnézést, hogy eltüntem, de pakolunkés ami nem kell, összesezdtem és árulom. Rémes.... Fotózni, felrakni a netre, mérni, kéri, nem kéri, csomagolni, postázni, stb... De legalább nagyon sok mindent el tudtam mosta adni.

Holnap újra töltök. Már várják, mert beharangoztam.

Így lehet nem leszek megint pár napig. Aztán őszi szünet és remélhetőleg festünk is és utána tudunk költözni... végreee!
Olive!
Kész kabaré anyósod!

Bár ok nem vicces, mert nagyon meg tudja keseríteni a napokat, de nem foglalkozz vele. Ha hülyeségeket mond nevess magadban. Tudom nehéz, de ha visszaszól az ember ( amit én már lehet megtettem volna ) rosszabb. Inkább mosolyogj. De jól csináljátok, mert akapcsolatotokat nem veszélyezteti. Sok mindenkinél ez tesz be sajnos.
Egyszerűen csak féltékeny, mert lehet úgy érzi, elvetted a fiát tőle. Sok ilyenről hallani.
HOgy megy a diéta? Pudingot megcsináltad már? Ízlett?
Én tegnap pogit sütöttem. Az utolsó adagnál mondtam Gabinak, hogy fürdök, vegye ki az autolsót a sütőből és ami már kihűlt a tepsin, tegye bele az edénybe. Na erre a kihültet beletette az edényeb, de a sütőből nem vette ki az utolsó adagot. Én megy nugiban megfürödtem, aztán a gyereket is lerendeztem , pakolgattam... csak érzem olyan füst van. Megnézemmondom ki füstöl... hát mi...

Szénné égett a pogi. Rohantam kikapni a sütőből a fekete valamiket. Szerencsére csak 8 db volt már és nem lett nagyobb baj. Hihetetlen, sokat nem lehet a pasikra bízni.
Na meg elütött a kocsival. Azt mondta, hogy nem látta, hogy ott vagyok.

Jó kifogás...
A zenebölcsi tetszik. Meg emlékszemmár, hogy beszéltük is, de nem mentünk bele a részletekbe. Ez Zsófinak is tetszene nagyon. A ringatón agyalok, de csak költözés után lenne értelme. Addig marad a baba-klub. Bár ott csak beszélgetünk és a gyerekek meg szaladgálnak.
Ha a szejtant megcsinálod, szólj és kérem a receptet is, hogyan kell. Gabi örülne neki az biztos.
Iskola... nagyon meg kell nézni hova íratod a gyereket. Valószínű én sem szeretném egy lapukkant iskolába rakni, ahol az igénytelenség az úr. Nem azt mondom, hogy csak gazdagok mellett járjon. Nem erről van szó, de valahol az igényesség alap. Nem kel gazdagnak lenni ahoz, hogy igényes legyen. Csak legyen tiszta, fegyelmezett, rendszerető a gyerek. És nem beszéljen trágárul. Mert azt azonnal eltanulja a többi is. Igaz Geri tudja, hogy az csúnya és szól is, hogy nem szabad úgy beszélni, de hallani sem kéne nap mint nap.
Mi a héten megyünk be az iskolába. Informatika szakos lesz az osztály mint most kiderült. De az nem baj. Az iskolaelőkészítőt nagyon szereti Geri. Kicsit kalandozik az órán, de még csak most kezdte. Ugye csak nem olyan, mint egy ovis foglalkozás. Amúgy mondta a tanítónéni, hogy nagyon ügyes, okos. Viszont jó, mert megtanulja, hogy mi is a követelmény az iskolában. HOgy végig kell ülni a 45 percet és figyelni kell. Ezért is jó szerintem Angliában ez a rendszer, hogy iskolaelőkészítő van ovi után. Sokat jelent.
Boa!
Örülök, hogy írtál végre.

Hamarosan meglátja a napvilágot Ádámka. Olyan jó lesz. Örülök, hogy tudod hogyan szülsz. Megbízol abban, aki segít majd és ott lesz veletek. A vízben szülésről sokat hallottammár és láttamis egy filmet róla. A babának is biztos jobb, hogy nem egyből kicsúszik a hidegbe, hanem a langyos vízbe érkezik. Kíváncsi vagyok hogyan éled meg ezt a csodát.
Az, hogy mit fog az ember csinálni, ha már vele lesz ababa, nem lehet tudni előre. Én is sok mindent elterveztem és nem jött be. Valahol kell fegyelmezni a gyereket, mert ha az utcán ő úgy dönt, kiugrik akocsi elé, muszáj cselekedned és nem biztos, hogy szó nélkül teszed azt. Nem azt mondom, hogy az utcán szénenítsd meg, csak muszáj lesz ott elmagyarázni, hoy miért nem lehet ilyet csinálni. Mert később nem érti majd miért kap dorgálást vagy miért beszélsz ilyenről. De remélejük nem lesz sok ilyenben vagy hasonlóban részed.
Ha szereted és gondoskodsz róla, jó anya leszel. Tökéletes anya nincs. Legalábbis nem tudok róla.
Én alapjába véve türelmes vagyok, de néha szakad a cérna.
Erika!
Én is utálom, ha fotóznak. NIgel képes volt még ki is nagyítani a gépen engem. Ki kell az ilyet törölni, nem nagyítgatni! De nem bírtam elmagyarázni neki.

Remélem nem sok képen leszek rajta.
Ez az idő minket is beszorít és nehezebb lekötni Zsófit. De most, hogy nem esett, egész nap kint voltak az udvaron. Annyira jó volt. Mit csinálunk télen a tömbben???

Nem lehetünk egész nap az utcán. Bár vettem kifestőket, dehát azt is meg lehet unni.
Te ilyen későn is ébren vagy??? Néztemmikor írtad a hozzászólást!

És ilyen későn is tanulsz? huuuh... azért nekem ez már sok lenne nagyon két kicsi mellett. Én csak költözö, de ezt tudom nem tart sokáig. Mégis hulla vagyok. igaz én meg 3-kor felébredek és csak fél 6 fele tudok elaludni.
Megyek, mert pakolunk a telekre.
Puszi
Anikó