Kata!
Ne is mondj ilyet
, bár tegnap jó éjszkánk volt, mert csak egyszer kelt a csajszi, és csak háromnegyed órát voltam fent vele, míg megivott egy cumisüveg teát, és természetesen még szopizott is rá egy kicsit. Így mostanában annyit iszik, hogy éjszaka is egyszer pelust kell cserélnem, pedig lefekvés előtt már az 5-öst adom rá, de az is tele lesz hajnalra.
Nem tudom, akit érint észre vette-e, hogy a tesco-s 4, és 4+-os pelenka hajszál pontosan ugyanakkora, és méretnél mindkettőn az van, hogy 4/4+, csak a 4+-ból kevesebbet tesznek a zacskóba (52-t, és nem 56-t)
Tiszta ideg lettem, mikor ezt észre vettem, mert direkt ezért mentem el még az akció előtt párnappal egy csomaggal venni, abban bízva, hogy egy kicsit nagyobb, és az éjszakákat átvészeljük vele. Ezért vettem végül 5-öst. Napközben pedig még a 3 is jó lenne neki, de már inább a 4-t adom rá, mert az valamivel tovább jó.
Szandra!
Nem tudom mit hallasz, de mi szerencsére nem halljuk, vagy lehet, hogy túl fáradtak vagyunk!???
Jobbulást a csajoknak!
Megint kezdődik valami nyavaja? Annyian vagytok betegek!
Minden kis és nagy betegeskedőnek jobbulást!
Szerencsére mi jól vagyunk, most éppen a két felső őrlő foga jön Dórinak, így vannak nehéz pillanataink, de egyébként napról napra okosabb, és ügyesebb. Időként kivágnám az ablakon, de többnyire egy percre se hagynám sehol nélkülem, mert olyan édes, és imádni való dolgai vannak.
Lehet, hogy a Flavon kids lekvár, tényleg jó, (már kb. 1 hónapja esszük) és erősebb lett az immunrendszere tőle. (kop,kop,kop) Máskor ilyen nyálzós fogzásnál, már rég folyt az orra is.
Ma 9-es cinin iszonyat sokan voltunk, 19 gyereket számoltam! De szerncsére elég normális gárda volt, és így még élvezhető volt a dolog.