Új privát üzeneted érkezett!

Szandra,
tuti volt valami, mert ilyen fejgörcsöm régen volt, alig vártam a kocsiba, hogy hazaérjünk, mert néha az gondoltam kinyitom az ajtót és onnan hányok :( Hazaértünk és mindkettőt beparancsoltam az ágyba, Botond a nagy ijedségre el is aludt :) Én meg szenvedtem, feküdtem, hánytam, 2 óra múlva kezdtem észhez térni és mertem bevenni gyógyszert, hogy talán nem jön ki...Ki nem jött, de csak az esti gyógyszernek éreztem hatását...

Senki nem ment a búcsúba? :roll: Azt hittem tele lesz képekkel a topik :wink:
Kép
Mi Dánoson voltunk egy kis búcsúba, de az elég volt a pénztárcánknak :shock: :roll: :D

Anita
putyu

Ha valaki szeretne Assot :arrow:
http://www.babaszoba.hu/csevego/temak/_ ... 1?f_page=2
30.-án megy Virág a nagykerbe... Szerintem jó áron vannak...

Anita
putyu

Anita,

Mi voltunk a búcsúban!:) És megállapítottuk, hogy nagyon pénztárcakímélő gyerekünk van. Végigsétáltunk úgy, hogy meg sem mukkant, hogy ezt kér-azt kér, úgy kellett rátukmálni, hogy üljön már fel valamire:) Végül apjával dodgemezett egyet, meg ment egyet egy kisvonattal, apja meg összekosarazott neki egy kis plüss elefántot.
Vendég

Mi nem voltunk kint, nekem egy kicsit fölöslegesnek tűnik ez az alkalom nélküli búcsú. Vagy volt valami alkalom ami okból volt most ez a buli?? Mert akkor a reklámozása nem volt megfelelő :roll: .

Anita!
Engem még ilyen Richter cipők érdekelnének, azok is vannak??????? Kellene cipőt vennem mind a kettőnek (bentit tuti!!!)
Kösz előre is.

szandrakiss

Szandra,

Ez a szokásos nyárbúcsúztató-búcsú, minden szeptemberben van:) Valóban nem lehet ott mást csinálni, mint pénzt költeni jó sokat jó sok hülyeségre:)
Vendég

Szerintem sokkal de sokkal értelmesebb dolog lenne, ha mondjuk augusztus 20-án búcsúztatnánk el azt a tetves nyarat és akkor tennénk úgy mint ha ünnepelnénk VALAMIT!!!! :evil:

Kicsit lázadó korszakomat élem de a büdös ........... annak aki ezt így és ilyen formában kitalálja.

szandrakiss

Halihó!

Búcsúban mi sem voltunk (az én gyerekeim nem péntárcakímélőek :roll: )
De a búcsú azért van ilyenkor, mert Mária naphoz kötik, ugyanis ő a svábok védőszentje -én így tudom :oops:

lázadjunk, lázadjunk -ahhoz nekem is van kedvem :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi

Sziasztok,

mi ma a Margit-szigeten voltunk, mert ott volt Zoliéknak egy céges rendezvénye, egy családi sport nap. Mi már csak a végére értünk oda, de azért volt még ott néhány játszószőnyeg, amin Levike nagyon jól elvolt:

Kép

Kép

Jó éjt!

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

Sziasztok,

végre eljutottam odáig, hogy kipróbáljam a képszerkesztő programot, ezt sikerült összehoznom a Levivel közös hónapjainkból, és amíg őt vártuk, és az előzményekről :-)

Kép

Na most már tényleg jó éjt :lol: !

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

A pont Gyöngyié :lol:
Szeptember 12.éhez közelebb eső hétvégén van Kisboldogasszony, Jézus szülőanyja Mária búcsúja :D Csak azért tudom ilyen jól, mert anyám máriapócsi ami igencsak nagy vallási centrum, még a Pápa is járt ott :)
A lázadáshoz azért csatlakozhatom? :lol:
Mi lesz kedden? :oops:

Orsi, jó lett :D

Anita
putyu

Sziasztok!

Orsi, nagyon jó lett az összeállítás. Levi igazi nagy fiú már :-)

Anita, akkor Nektek is szabolcsi gyökereitek vannak :-) Én nagykállói vagyok.

És egy kérdés, kérés. Tudtok vhol olyan boltot, ahol normális áron lehet fa kisasztalt és székeket kapni? Ábelt meglepnénk egy külön kis birodalommal most már.

Egyébként napjaink a főzés, edény, fedő bűvöletében telik :-)

Emőke

Kép

Kép
birdie

Emőke,

Vaterán nézted már?
Vendég

Igen, néztem és találtam egy aranyosat. Fa asztal 4 székkel 15e ft. Most ott tartok, hogy a neten nézem, mennyire "reális" ez az ár, de eddig úgy néz ki, hogy nagyon jó vétel lenne.
Egyáltalán nem voltam képpen, nem volt összehasonlítási alap, de lassan kialakul.

Emőke

Kép

Kép
birdie

Szandra, én bármilyen lázadásban benne vagyok! Sarló, kalapács is kell? :lol:

Emőke, és az Ikeában nem néztétek? a gyerekbútort? A múltkor láttam tök aranyosat, bár az nem fa volt...

Orsi, nagyon jó lett a montázs, és Levi szuper ügyes, hogy ennyit alszik napközben :)! (Elküldenéd nekem a linket, ahonnan letöltötted a programot? Bár Katus is Reni is feltette már, de az otthoni gépemről nem megy az oldal - most megpróbálom anyóséról)

Mi nagyon jól éreztük magunkat a múlt héten anyámnál, tegnap óta győrben vagyunk. Az első éjszakánk elég rapszodikusra sikerült, mert tegnap rántott cukkinit ettem, amitől szegény Zazinak olyan hascsikarása lett, hogy hajnali 1-ig sírdogált. Persze a szélcső otthon maradt, és győrben egyetlen gyógyszertárban sem lehet kapni, úgyhogy éjjel espumisan-t vettünk, és lázmérőztünk... Egyébként egy tündérmackó, eszik, alszik, nézelődik egész nap, és tűri a bátyja "imádatát" (két simogatást általában egy pofon követ) és cinizmusát (mindig kiröhögi, ha sír). Szóval alakul az összecsiszolódás...

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Sziasztok!

Kata,
én ezzel csináltam, ezt használta a Katus, majd a Reni is:

http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/index.html?id=KQ13

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

Emőke :lol: :lol:
a másik nagyanyám kállósemjényi :)
Nekünk ilyen van és szeretik a gyerekek:
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/87474709
Ezt vettük még hozzá:
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/20078031
nagyon jól elfér benne a konyha felszerelés és ha vendég van elférnek :)

Kata,
kíváncsi vagyok már rátok, Marci tündér lehet :)

http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/ph ... -KQ13.html
ha így nem nyitja meg akkor :arrow: képszerkesztők :arrow: photoscape free, a top 10-be is benne szokott lenni :wink:

Anita
putyu

Kicsi a világ Anita :-)

Köszönöm, ez lett volna a 2. helyezett, csak nem tudtam felmérni ezen elfér-e 2 gyerek + a vendégsereg :-) De meggyőztél :-)

Emőke

Kép

Kép
birdie

Köszi Lányok a linkeket, megpróbálom itt letölteni és aztán valahogyan hazavinni a gépemre.

Anita, jövő keddtől otthon leszünk, egyedül leszek a gyerekekkel, bármikor szeretettel látunk! Ez mindenkire vonatkozik, akinek kedve lenne meglátogatni minket :)

KépKép
KépKép
kevinszpészi

SIKERÜLT :)
Kép

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Kata!
De édesek együtt! És milyen ügyes már Marci!
Mi is szívesen megyünk!

Emőke!
Mi is asztal problémával küzdünk! Csak az a gondom, hogy a nappaliban nincs hely, fentre a szobájába pedig egyelőre csak aludni járunk. Az IKEA-s szerintem nagyon jó ár, legalábbis, ahhoz képest amit máshol láttam. Tegnap a nagymamámtól megkaptuk a régi kis gyerek asztalunk, de nem fér el, így most valószínűleg félbe vágatjuk, és így talán befér még lentre egy kisszékkel.

Szandra!
Lázadj a nevemben is, nekem az alváshiánytól, már ehhez sincs erőm! Csak túlélésre játszom az éjszakákat illetően. Napközben pedig olyan édes a kicsim napi egy-két hisztit leszámítva.

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24

Sziasztok!

Adri, pedig már akartam kérdezni, hogy megy az alvás Dórinak? Kellesz még neki az elalváshoz? Tegnap találkoztunk futólag a leányzóval és az Anyukáddal. Dóri nagyon helyes volt, ahogy a kavicsokat szedegette. Mi éppen sétáltunk, mint mindig :-)

Ati akkora csibész! Úgy döntött, hogy neki nincs szüksége a napi 2 alvásra. Délelőtt alszik 2 órát, ma például elaludt 8:45-től, és ennyi. Ebből következik, hogy az estéink igen érdekesek... Minek kell hajnalban felkelni???? Nem értem. :? A férjem már azt tervezi, hogy ő sem engedi aludni, ha majd a buliból hajnalban jön haza :lol: De addig mi lesz velünk ? :shock: :D

Kata, a kedvencem: Marci a zöld pólós képen :-) Kell is, hogy kiképezze a kistesót! Képzelem mi lesz nálatok otthon, ha Zalán is elindul :-) Cukkiniről nem is gondoltam volna, hogy pocifájdalmat okoz, jujjj....

Orsi, sikerült már szőlőzsírhoz jutnod? Éppen ma reggel kérdezte egy ismerősöm, hogy nincs-e szükségem valamire... Eddig nem tudtam, hogy tőle lehet rendelni... Ha esetleg valakinek van igénye szívesen közvetítem felé, Adri írtad, hogy sok kell egy rendeléshez, ezért gondoltam megírom ide, hátha tudok segíteni....

Cinivel kapcsolatban kérdeznék. Szerintetek Ati már élvezné? Lassan nem tudom mibe meríthetném le az elemeit. Mi történik egy ilyen "rendezvényen"? Ti melyikre jártok (aki jár)? Bár sajna az alvásunkkal biztos ütközik, de apránként el tudnám tolni valamerre.
almi

Reni!
A cini nagyon jó szerintem, Ati is tuti élvezné. Nagyon sok vele egykorú gyerkőcöt láttam múltkor. Mi ha megyünk akkor már a fukfencet választjuk mert Edónak szerintem az jobb főleg, hogy tök tele volt kicsikkel a cini. 9kor van az első és ha jól tudom akkor fél 11kor a következő.

szandrakiss

Katus, istennő vagy, hogy felfedezted a photoscape-et!!! :lol:

Reni, én is szépen lassan szeretnék cinire járni Marcival, csak azt kellene kitalálnom, hogy a két gyerekkel hogyan tudom ezt megoldani...

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Sziasztok!

Kata,
ez jól esett, de a dicsőség igazából Ildit illeti, én tőle tanultam :D
Édesek a skacok, mekkorák már!!!

Emőke,
nekünk is az IKEÁs van, elég két gyereknek simán, de eddig 6 gyerek volt a csúcs, ahogy az asztalnál gyurmáztak :D

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Kata,

Más is hozni szokta a kistesót és leteszi a terem másik végébe hordozóba/babakocsiba, vagy ha nem akar aludni akár közénk is. Nem szokott gond lenni.
Mi a holnapit kihagyjuk, mert betegek vagyunk mindketten.
Vendég

Sziasztok!

Kata,
Jó lett a montázs, nagyon jók vagytok rajta!
Jövő héten mi is szívesen meglátogatnánk Titeket valamikor :-)

Reni,
nem sikerült még ajakírt szerezni, meg tudnád kérdezni, hogy most éppen mennyibe kerül?

Judit,
jobbulást Nektek!

Képzeljézek, most vasárnap lesz Levente keresztelője, már nagyon várjuk! Igazi kis pasis ruhát vettünk neki, csak kisingünk nincs még, mert ami nekünk van, az túl nagy neki, 10 cm-vel hosszabb az ujja mint kéne. Ma már voltunk a Kati Bababoltba, de ott is csak 74-es méret van, igaz annak már csak 4-5 centivel hosszabb az ujja, de állítólag nem gyártanak kisebb méretet... úgyhogy még futunk pár kört :roll:

Jó éjt mindenkinek!

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

Orsi!
Akkor jó készülődést a keresztelőre.

Judit!
Nektek jobbulást!!

Most nálunk is mind a két csaj beteg. Tami köhögött (ma már mint ha nem is annyira :shock: , most jutott eszembe, hogy egész törhető volt) és tisztulást produkál az orrán keresztül. Edóka meg jól meg van fázva, tüsszög sokat és folyik az orra de hál istennek nincs bedugulva neki.

Csajok!
Nem tudjátok, hogy mi ez az irdatlan hangos gép??? zaj ilyenkor esténként?? Legalábbis így nagyon hangosnak tűnik mikor elcsendesedik a város. Valahonnan a vonat vagy a másik oldal felől jön de ahhoz képest elég hangos, hogy este van. Biztos valami olyan munkát csinálnak amit napközben nem lehet de kérdem én, ha mi ennyire halljuk akkor aki közelebb van az hogyan alszik?

Jó éjt mindenkinek

szandrakiss

Judit, Szandra, jobbulást az összes csajnak!

Lányok, nem akarom elkiabálni, de Zalán átaludta az éjszakát. Este 10-kor fektettem le, és csak fél5-kor kelt fel enni... Azután is visszaaludt, és fél7-kor együtt ébredtek fel Marcival. De jó lenne, ha ez így maradna!!! :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Kata,

Te milyen mákos vagy:)))Majd áruld el a titkot lécci:))
Vendég

Kata!
Ne is mondj ilyet :oops: :oops: :oops: , bár tegnap jó éjszkánk volt, mert csak egyszer kelt a csajszi, és csak háromnegyed órát voltam fent vele, míg megivott egy cumisüveg teát, és természetesen még szopizott is rá egy kicsit. Így mostanában annyit iszik, hogy éjszaka is egyszer pelust kell cserélnem, pedig lefekvés előtt már az 5-öst adom rá, de az is tele lesz hajnalra.

Nem tudom, akit érint észre vette-e, hogy a tesco-s 4, és 4+-os pelenka hajszál pontosan ugyanakkora, és méretnél mindkettőn az van, hogy 4/4+, csak a 4+-ból kevesebbet tesznek a zacskóba (52-t, és nem 56-t) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Tiszta ideg lettem, mikor ezt észre vettem, mert direkt ezért mentem el még az akció előtt párnappal egy csomaggal venni, abban bízva, hogy egy kicsit nagyobb, és az éjszakákat átvészeljük vele. Ezért vettem végül 5-öst. Napközben pedig még a 3 is jó lenne neki, de már inább a 4-t adom rá, mert az valamivel tovább jó.

Szandra!
Nem tudom mit hallasz, de mi szerencsére nem halljuk, vagy lehet, hogy túl fáradtak vagyunk!???
Jobbulást a csajoknak!

Megint kezdődik valami nyavaja? Annyian vagytok betegek!
Minden kis és nagy betegeskedőnek jobbulást!
Szerencsére mi jól vagyunk, most éppen a két felső őrlő foga jön Dórinak, így vannak nehéz pillanataink, de egyébként napról napra okosabb, és ügyesebb. Időként kivágnám az ablakon, de többnyire egy percre se hagynám sehol nélkülem, mert olyan édes, és imádni való dolgai vannak.
Lehet, hogy a Flavon kids lekvár, tényleg jó, (már kb. 1 hónapja esszük) és erősebb lett az immunrendszere tőle. (kop,kop,kop) Máskor ilyen nyálzós fogzásnál, már rég folyt az orra is. :P :P :P :P :P

Ma 9-es cinin iszonyat sokan voltunk, 19 gyereket számoltam! De szerncsére elég normális gárda volt, és így még élvezhető volt a dolog.

Adrienn
KépKép
jul24

Sziasztok!

-úgy néz ki Zétitesónak nem nőtt kukija :( :)

-ha minden jól megy, kedden lesz Zéti sérvműtéte (most folyik az orra és köhög is néha, remélem ez addigra elmúlik) Szorítsatok nekünk! De jó lenne már túllenni rajta! Volt már pár nehéz óránk miatta... :(

-Zétinek 5 :!: foga jön egyszerre: 1 őrlő (a többi már kint van) és 4 szemfog. Szerencsére ezt is csak onnan tudom, hogy ujjaim épségének kockáztatásával benyúlok a szájába, illetve ha éppen tátog leskelődünk befelé :D Ja, és persze ömlik a nyála.

Minden jót mindenkinek!

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Évi,

Üdv a lányos anyukák klubjában!:))
Húúú most jó nehéz időszakotok van akkor. A műtéthez mennek a drukkok és a pozitív energiák!!!Kitartás, túl lesztek rajta!!!
Vendég

Sziasztok!

Kata,
úgy tűnik nálunk is jobbak vagytok, mert mióta jön Levike foga, azóta újra 3 óránként kelünk, de ma estére végre KIBÚJT A 4. FOGA!!!! Talán ezután lesz végre egy kis szünet, és újra alszunk...

Évi,
gratulálunk a kicsilányhoz, majd adjátok meg a "receptet" mert másodiknak mi is kislányt szeretnénk, ez így tök jó felállás :lol:

Judit,
nálatok mi újság? meggyógyultatok már?

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

Sziasztok!

Évi,
gratula a vegyespároshoz :D Szorítok a következő napokra, minden rendben lesz!

REmélem már mindenki jobban van, aki beteg volt, én mindenesetre már sokkal jobban, de nem megyek még holnap sem dolgozni. JA, mert írtam, hogy beteg vagyok, csak a hsz-t nem küldte el :S

Hoztam Nektek két Ancsiszájat és pár képet:

"Anya, tennap jossz vótam. Meet belebújtam a kisördögbe"

"MEgyünk vásájolni a Kugival (=Hugi, a babája). Veszök páj kjumplit meg egy (Z)orkát nekem" :D

Kép Kép Kép

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Orsi,
engem hétvégén a barátaim beavattak, hogy hogy kellett volna fiút csinálni: állítólag juhfark bort kell inni az akció előtt, és apukának szorosan be kell csukni a száját a legromantikusabb percekben. Hát, mi a juhfarkat biztos kihagytuk ;)

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Katus,

De jót röhögtem:) Mondd meg a lányodnak, hogy Zorka nem eladó:)Zorka meg Téged szokott beleszőni az "Esik az eső" dalba, az ő verziója, hogy "haragszik a Katus..."
Ancsi egy tündér a képeken!!!A csúszdások különösen jók.

A náthánk jobban, csak kicsit köhögünk még mindketten, de a szemem semmit nem javul:( Szaruhártyagyulladásom van, a bal szememmel alig látok valamit. Hétfőn voltam szemészeten, kaptam rá szemcseppet, de mondta a doktornő, hogy a baba miatt egy enyhébbel próbálkozunk először, ami nem biztos, hogy elég lesz...és a jelek szerint sajnos nem elég.:( Iszonyú szar érzés, remélem nem maradok így!!!

Na elteszem magunkat holnapra. Azaz mára... :shock:
Vendég

kukk :D

Judit,
kamillát próbáltad? Váltott vattapamaccsal, langyos kamillateával mosd le a szemed naponta sokszor. Ártani tuti nem árt, viszont lehet, hogy használ. Hajrá!
Azért nem túl dicsérő rám nézve, hogy a lányodnak az jön le, hogy én mindig haragszom :D ;)

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Katus,

Köszi, a kamillával kezdtem még az orvos előtt a dolgot, de ez nem kötőhártyagyulladás, hanem szaruhártya, semmi trutyi nincs a szememben, nem fáj, nem viszket, nem piros, csak nem látok:(((
Vendég

Sziasztok!
Remélem délután mindenkivel találkozok a Káposztafeszten :wink: :lol:

Anita
putyu

Mi 3 éve lakunk Vecsésen, de még soha nem jutottunk ki a káposztafesztre :oops: . De lehet, hogy délután felpakoljuk a fickókat és kimegyünk :D

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Sziasztok!
Az idei Fesztet mi is kihagytuk mert vendégségben voltunk és éppen eléggé elfáradtak a drágáim, nem hiányzik még egy ilyen iszonyat nyüzsgés a nyakunkba. Bár kíváncsi lettem volna a beöltözöttek felvonulására :D .

Megvettük a Tami szülinapi ajándékát egy 18"os biciklit, már alig várom, hogy oda adhassuk végre :)

szandrakiss

Kaptunk egy kis kimenőt a nagyszülőktől, így kimentünk aZUrammal "fesztezni". Jó nagy felfordulás volt, de csak Anitáékkal találkoztunk :(

Szandra, már csak alig több, mint 2 hét van hátra! :)

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Sziasztok!
Mi sem jutottunk ki a fesztiválra... Jöttünk haza Szolnokról, és láttuk a nagy tömeget :-) Ati viszont nem túl sokat aludt az elmúlt néhány napban - sem, így inkább nem álltunk meg.

Nagyiéknál jártunk. Néhány nap kikapcsolódás nagyon jól esett.

Évi! Gratulálok a pici lányhoz :-) Mi is szorítunk Zétinek!!

Katus! Nagyon jó képeket készítettetek! Biztos jól éreztétek magatok! :-) Ez a bor :lol: Vicces, mik vannak :D

Orsi, ti mikorra tervezitek a kistesót? Ha már a "recept" szóba jött :-) Én Katáéra pályázok :-) :-) Szuper, hogy Levi leküzdötte a 4. fogacskát! Nekünk az ezt követő 3 nagyon gyorsan jött, a 8. viszont még mindig nem teljes. Lassan 1 hónapja. De most pihen. Napi 3 póló viszont kell :shock:

Velünk meg mi történt!! Véletlen lejött Ati lábáról a zokni. Erre látom, hogy egy vonal mentén nagyon piros a 2. ujjacskája. Jobban megvizsgáltuk: úgy feltekeredett rá egy hajszál, hogy teljesen belevágott a bőrébe :shock: Hűűű, szegénykém. Leműtöttük délután, de még mindig nagyon csúnya. Remélem sikerült teljesen megszabadítanunk. Ilyet én még nem is hallottam.

Csütörtökön pedig, mikor felállt - mert ez megy már elég ügyesen - gondolt egyet és lépett kettőt. Ezen annyira meglepődött a lelkem, hogy fejre állt a kövön. Na, szóval lassan Ati is megtanul járni :-) Hihetetlen, de nekem könnyek szöktek a szemembe :-) Nem hittem volna, hogy ezen ennyire meg fogok hatódni :-)

Adri, hogy vagytok? Remélem minden rendben!

Na, bele vetem magam a munkába, ha már Ati így kidőlt!
Jó éjt nektek! :wink:
almi

Kép Ati olvas a Papáéknál :-)
almi

Sziasztok!

Most pár nyugodtabb éjszakánk, így egy kicsit én is többet tudtam pihenni. Holnap megyünk oltásra (bárányhímlő), remélem minden oké lesz.

Anita!
Sajna idén se jutottunk ki a fesztre, de majd jövőre! Azért remélem valahol másutt (cini, buli) hamarabb is találkozunk!

Judit!
Hogy van a szemed? A szaruhártya elég szar dolog! :cry: :cry:

Katus!
Nagyon jók a képek, nekem a csúszdás képei tetszenek a legjobban.

Kata!
Jót tenne néha nekünk is egy kis kimenő, de ha anyu vigyázz is Dórira, mindig valami ügyet intézünk, vagy nagybevásárlást tartunk. De a szopizás miatt még nem olyan egyszerű összehozni a dolgokat. Bár szép lassan kisebb nagyobb visszaesésekkel haladunk előre!

Szandra!
Hú, már ekkora bicikli kell Taminak! Egyébként én is mindig alig várom, hogy odaadhassam az ajándékaimat! :lol: :lol: :lol:

Reni!
Köszönjük, most jobb a helyzet. Péntek délután megfenyegettem a drágáimat (egyik horkol, másik bőg), hogy ha nem hagynak továbbra se aludni éjszaka, legalább 4-5 órát, akkor világgá megyek. És úgy megijedtek, hogy most 3 éjszaka is hagytak viszonylag sokat aludni! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Adrienn
KépKép
jul24

Káposztafeszten mi sem voltunk az idén. Anyukámnál voltunk.

Reni,

Hú nem semmi milyen ügyes már Ati! Úgy emlékszem, mikor jött a hír, hogy megszületett, mintha tegnap lett volna...

Adri,

Köszi, mintha kicsit javult volna a szemem, de a jótól még messze van. Holnap kell visszamenni a szemészetre, meglátjuk mit mondanak.

Szandra,

18' bicikli...nem semmi:) Mi a 12-eseket nézegettük, de mivel idén kimaradt, jövőre már 14-eset veszünk szerintem.
Edó nyomja már?
Vendég

Káposztafeszten mi sem voltunk az idén. Anyukámnál voltunk.

Reni,

Hú nem semmi milyen ügyes már Ati! Úgy emlékszem, mikor jött a hír, hogy megszületett, mintha tegnap lett volna...

Adri,

Köszi, mintha kicsit javult volna a szemem, de a jótól még messze van. Holnap kell visszamenni a szemészetre, meglátjuk mit mondanak.

Szandra,

18' bicikli...nem semmi:) Mi a 12-eseket nézegettük, de mivel idén kimaradt, jövőre már 14-eset veszünk szerintem.
Edó nyomja már?
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?