Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt! :lol:

Alíz!
Boldog szülinapot!(kicsit megkésve :oops: ) :P

Kép

Ani!
azok a te virágaid? :roll: nagyon szépek :wink:

Nati!
drukk a védőnőhöz :D

Nibcsibe!
neked meg az UH-hoz :P

Melus tegnap volt ám már UH-on.... :D :wink:
Vendég

Jó reggelt!

Szia Vicuska :D Igen, az én virágaim. :) Köszike

Melus!!!! várjuk a beszámolót! Nem holnap mentél volna? Remélem nincs gond?

Nagyon nyügi vagyok ma, :(

madiani

Sziasztok! :)

Jó reggelt!

Köszönöm a drukkokat! :) Du-án megyek dokihoz!Kiváncsi vagyok hogy oké-e minden!

Ani!
Nem vagy egyedül, én is nyügi vagyok ma! :cry: Biztos az idöjárás miatt, vagy valami front van!

Kép
Kép
nibcsike

Áhhhhh....
mán nagyon jó lesz ha nem kell dolgoznom! Ez a két pasi (undorítóak, ezt nem részletezem inkább), állandóan kiabálnak (ez a normális beszéd hangszínük). Amennyiben valamiért szólok (hogy nekik segítsek), hárpia vagyok. :evil: Már csak egy hét.... :shock: De jó lesz,.....biztos hogy nem fogom felvenni a telót ha hívnak. Oldják meg maguk......
áááááááááá, na jó, befejezem.

madiani

Csajok, egy buta kérdés: Apácska a vajúdóba is bejöhet velem? (azt nem néztük meg a szülőszoba látogatáson)

madiani

Sziasztok

Most végeztem a vérvizsgálattal, mondanom se kell, hogy nem vették le RL aszisztensei a vért, igy rohangálhattam át a kórházba, majd ott annyian voltak, hogy majdnem 1,5órát vártam egy fél perces dologért :oops: :twisted: tiszta ideg voltam :twisted:

Kép

Ágica
ágicaa

Sziasztok!

Ma nagyon nyomi vagyok. de ahogy látom ezzel nagyon nem vagyok egyedül.
Sóskát rendeltem ebédre és nagyon nincs kedvem hozzá :( Lakás ügyben sehol sem vagyunk, megnéztük azt a alakást amihez nagy reményeket fűztünk.
Hát... Nem köszönjük. Mág a Gáz utcai a legjobb csak miért van olyan magasan? :(
Ja! Hirdettek 3+hal a Horvát István úton. Jó helyen szó se róla. 96 m2 tetőtér szóval ez bruttó és 30 millióért. Hát... Én azt hittem leülök, szóval lehet hogy nem lesz lakás :(
El vagyok nagyon keskenyedve.
Bár tegnap voltam UH-n megint :) Minden ok :)

Kép

Bessy: Mi újság? Mi volt??? Vagy még ott vagy? Tud valaki valamit? :)

Enikő: Vigyázz magadra!!!

Gabi: Noel egy csoda :) Én is imádom a babapopsikat :) Tiszta fertő :)

Kata: Tényleg szuper bátor kisfiad van :) Egy szisszenést sem? az igen! Örülök hogy simán vettétek ezt az akadályt is :) Geri nagyon szép és vidám baba ahogy látom :)
Az ünnapateknek husi leves volt, sajtos tejfölös csirkamell burgonyapürével és rizibizivel meg savanyúkkal, meg oroszkrém torta volt ( bár azt nem én csináltam :) )

Ani: Hogy hogy nálad ilyen szépek a virágok? Nálam akárhogy is gondozgatom őket elhalnak :( Meg tetük is voltak vagy mik azok az apró fehér pöttyök a virágokon?
Lehet hogy lemaradtam. Milyen két pasi?

Taliban benne lennék. Mehetek? :) Sütni nem tudok de megpróbálok! :) Jaj nektek!!! :)

Tündi
Kép
Kép
trundike

Ágica! Sajnálom. Miért nem vették le?
Bácskai nekem tegnap levette, sok AFP vizsgálatot is csinál mondjuk 5400 Ft de nem ell idegeskedni és az eredményis oda érkezik.

Tündi
Kép
Kép
trundike

Annyira rossz a mai napom! :( Az ebédemet úgy ahogy megmelegitettem nagyjából ki is buritottam a földre az egészet bénaságból!És még csak dél lesz! :cry:

Kép
Kép
nibcsike

Ágica!

Mennyit kell várnod az eredményre?

Kép
Kép
nibcsike

10napot :-(

Kép

Ágica
ágicaa

Ágica!
Reméljük hamar eltellik ez a 10 nap!Mikor én csináltattam nekem 3hét volt! :) Amúgy miért kell neked hormonvizsgálat?Mit néznek?

Kép
Kép
nibcsike

Sziasztok!

Ani!
Gyönyörűek a virágaid!
Ja és ne hagyd magad felbosszantani a melóhelyen.
A vajúdóba nem mehet be apácska mert ott más vajúdó nők is vannak nem csak Te.Amint szabad a szülőszoba már mehet is be veled együtt.

Ágica!
Sajnálom a vérvételes mizériát.És azt is hogy ilyen sokat kell várni az eredményre.Biztos olyan hormonokat néznek,amit csak Pesten tudnak,ezért kell olyan sokat várni.Kitartás,hamar elmegy az a tíz nap.

Tündike!
Nagyon cuki az UH kép!A dokibácsi látta,hogy milye van?Nem voltál kiváncsi?
Nem gondoltam volna,hogy ilyen horrorárak vannak lakásügyben.

Na puszi!Mentem
Vendég

Gabi: Kíváncsinak kíváncsiak vagyunk de még nem látható a babuci neme. Szerintem nincsenek ennyire horrorárak, csak jónéhányan el vannak szállva. Velünk akarják kifizettetni a családi házuk árát.

Nibcsike: Te holnap hányra mész dokihoz?

Tündi
Kép
Kép
trundike

Tündike!
Ma megyek este 17:45-re a dokihoz!
Jól látható az Uh-os képen a picurka! :) Mozgolodott?

Kép
Kép
nibcsike

Halihó!

Egész nap keményedik a pocim, biztos Roni is érzi hogy nyügi vagyok. Legyen már este...addig még jönnek anyosomék, huuu de nincs kedvem. :? Képzeljétek, ma már a második ismerősőm mondta hogy közel lehetek a szüléshez, mert kiszélesedett az orrom. :shock: Remélem azért még 2-3 hetet kihúzok.

Bessy???? Merre vagy???? Nagyon várom már az uh képeket.
Melus, te is jöhetnél beszámolni.

Ágica, sajnálom a vérvételes procedurát. 10 nap, majd csak elmegy valahogy... :) Bár most szervezed Dorka szülinapi meglepijét, igy talán gyorsabb.

Tündi, nagyon jó a kép. Szépen kivehető a babócika. :) Én is figyeltem a lakásárakat. A lakóparkban, ahol lakunk, is vannak olyan különbségek hogy csak na. Úgyanakkora és elrendezésű lakásért hol 15 M, hol 18-at kérnek. :roll: Köszi a virágdicséretet, anycám mondta hogy egyszerűen csak érzékem van hozzá (nagyikám volt ilyen). Nem csinálok semmit a virágokkal, csak locsolom, szaporítom, átültetem. Sajnos a fehér izék a virágodon, tetvek. Lehet kapni ellenük permetezőszert, de virág függő is. Elég nehéz kiirtani őket. :( Jah és a két pasi a kollégám, de ne is beszéljünk róla.

Gabi, köszi az infót. :( Remélem nem kell sokat várnunk, apácskával akarok lenni.

madiani

Nati? Mi volt a védőnéninél?

Judy? Barbika hogy bírta a szurit?

Ibi, drukk az uh-hoz. Várjuk a képet. :)

madiani

Sziasztok!

Olyan jól esik, hogy gondoltatok rám!!!!
Történt 2 nap alatt jó is, rossz is. Tegnap azért nem jöttem, mert elpusztult drága kiskutyánk, és őt temettük el apával.
De ma nagyon jó történt velünk. Van egy 8 mm-es petezsákocska jó helyen.
A barnázásra azt mondta, hogy nem gond, de adott rá gyógyszert.
Jövőhét szerdán megyünk megint. Ha lesz szívhang, mehetünk vissza RL-hez.
bessy76

Nya, nekem sajna mennem kell. Pussz mindenkinek, ma már csak bekkukkantok ha lesz időm. Pápá

madiani

Bessy, egyik szemem sír másik nevet. Nagyon sajnálom a kutyulit (sajnos tudom milyen érzés). Mai napig megsiratom az én drága Ficusomat.
Viszont nagyon örülök a kis 8 mm-esnek. :D Szuper! Lehetnek még ikrek? Ha nem az se baj, majd Ági vagy Vicuska :) Javítani fogom a táblit. Gratulálok!!!!!! Nagyon örülök.
Na tényleg mennem kell.......sziasztok

madiani

Alíz
Nagyon boldog születésnapot!!

Ágica
Sajnálom, hogy ennyit kellett várnod a laborban. Nem értem, miért nem vették le a csajok... :evil:

Gabi
Édes Noel. Nekem is nagyon bejön a kopasz popó. :lol: :lol:

Kata
Gratulálok a kis hőshöz! :D Nagyon vagesz a fotó! :D

Tündi
Szép a kis babóka sztárfotó.

Márti
Nagyon aranyos Kisati!! :D
bessy76

Szilvi
Jó, hogy jöttél. Remélem, hamar elmúlnak a pöttyeid és, hogy "csak" egy múló allergia, nem valami komolyabb. :wink:
Garázdálkodj gyakrabban a szomszédnál. :wink: :lol:

A taliban én is benne lennék, csak apa 1/2 4-4 körül szokott hazaérni, csak utána tudná a kocsit lepasszolni nekem.
bessy76

Sziasztok! :)

Bessy! :cry: :)
Nagyon sajnálom a kiskutyust.Mi történt vele?

Nagyon szuper a petezsákocska!!!!Nagy-nagy gratula!Vigyázz rá nagyon!!! :) Vannak már tüneteid?

Én tegnap voltam RL-nél, de megszívtam, mert nem az uh-ba kellett volna először mennem, hanem a vizsgálóba (citológia miatt), aztán valami mogorva doki volt az uh-ban, dr.Vegera Attila.Hallott már róla valaki valamit?
47 mm az ülőmagasság, a nyaki redő 1,50 mm, meg minden más rendben, a 11. héten vagyok :)
Aztán sorbaálltam a vizsgálóhoz és kijött a RL, és kérdezte, mi újság, hogy vagyok, nagyon kedves volt. Aztán megbeszéltük, hogy 2 hét múlva lesz citológia, mert biztosabb már a baba kapaszkodása addigra.
Sajna kép nincs, mert "éppen" kifogyott a papír :evil:
Vendég

Bessy,
a legelső uh-n nekem is 8 mm volt a zsákocskám :lol:
Vendég

Bessy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

nagyon nagy gratula! :lol:

Kép

egy ismimnek is csak 1 volt az első uh-on....de aztán a másodikon már... :lol:

a kutyit nagyon sajnálom.... :( :( :( a dobi ugye? :roll: :( :( :(
mi lett vele? :shock:

Melus!

neked is millió gratula itt is :lol: :lol: :lol:

Trundike!

a te kis pöttömöd is nagyon helyes :lol:

Ani!

a széles orr a szülést jelzi???? :shock: :roll: :P

Ági!

sajnálom...nem értem mér volt ez.... :evil: :roll:
Vendég

Bessy!
Hatalmas gratula a petezsákocskához,és jövőhéten már reméljük a kis szivecskéjét/szivecskéjüket is hallani fogod-a 9 hónap alatt az egyik legmeghatóbb dolog amikor hallod,hogy hogy ver a kis szivecske.
Sajnálom a kutyusodat! :cry: Öreg volt már?

Na pusza
Vendég

Csajok ezt nézzétek milyen zabálni való,csakmert szeretitek a pucér popsikat:

Az egyik kedvenc fotóm,Noel bébim egyik aktja:
Kép
Vendég

Ja voltunk ma a sebészeten -zacsi kontrollon.3 hónap múlva kell újra mennünk,még mindig van egy minimális vízsérve.
Meg apának kellett az endocrinológiára menni.Van egy göb a pajzsmirigyén(kb már 4 éve fedezték fel) most újra kell menni izotópos vizsgálatra (ápr.9) és,ha azt állapítják meg,hogy hideggöb akkor megszúrják és mintát vesznek belőle. Majd szorítsatok,hogy minden ok legyen.

Most már azthiszem lépek.
Vendég

Újra itt vagyok!

Egész gyorsan és jól megúsztam anyosomékat. Félre ne értsétek, nagyon szeretem őket, csak ma nyügi vagyok és féltem hogy nem lesz türelmem. Eljöttek nagyikámék is és mivel anyósomékkal egy idősek jól elszórakoztatták egymást. Persze volt egy-két beszólás baba ügybe (pl. teáztatás), de egyik fülemen be a másikon ki.

Tali: sztem vagyunk egy páran akinek van kocsija. Meg tudjuk oldani hogy mindenki vigyen valakit. Én szívesen fordulok is, ha ezen múlik. Andeszék nem laknak messze. :) Vikinek Áginak már mondtam hogy szívesen viszem őket (így már tele a kis Cliom), de ahogy írtam az elöbb, Nagyon szívesen fordulok bárkiért!

Melus, örülök hogy jöttél! Jaj de jó, szuperek az adatok, csupa jó hír. Az a fránya papír :evil: Vegeránál egyszer voltam, de már nem emlékszem (ezek szerint nem volt se jó se rossz ). Viszont közel 27 éve nála születtem. :)

Vicuska :) :) :) Mindig úgy örülök amikor írsz :) Hát a széles orr nekem is újdonság volt. Viszont amikor 2 ember (akik nem is ismerik egymást: az egyik a tanulmányis csaj Pesten, a másik meg a varrónőm Fehérváron) is úgyanazt állítja akkor elgondolkodom. Na meg sok utolsóidős kismami fényképét láttam már (másik fórumon is) mindegyiknek megdagadt kicsit a feje.
Az én nózim eddig is széles röfis volt, de most állítólag meg is van kicsit dagadva. Ezt viszont csak azok veszik észre akik nem látnak nap mint nap.

madiani

Gabi, gyönyörű Noel baba popója (nekem is van egy hasonló nudis képem valahol anycáéknál)
Sajnálom a vízsérvet és a göböt, nagyon drukkolok hogy minden rendbe legyen.

Most jött a masszőr Gáboromhoz, ő is azt mondta hogy változott az arcom.

madiani

Szép napot mindenkinek! :D

Köszönöm a köszöntéseket, aranyosak vagytok!

Tründike Nagyon édes a babád,szépen kivehető. Nekem a 12. és fél hetesen már megtudta mondani a Bácskai a nemét 4D-n. Valószínű, hogy jövőhéten vagy azután megyek hozzá megint.
Együttérzek veled lakásár ügyben. Katasztrófális árak vannak. Már vagy 2 hónapja benne vagyunk a nézegetésbe, de én is totál el vagyok képedve, hogy mennyire el vannak szálva. Én ma felhívtam egy számot, a prohászka úton építettek fel egy 8 lakásos társasházat. Kettő tetőri lakás maradt, az egyik 23,5 (82 nm) a másik 24,5 millió volt (88 nm) úgy, hogy még a garázst is meg kellett volna venni plusz 2,5 millióért. Hát nem mondom. Annyira nem reálisak az árak, és ha összehasonlítod, hogy ezért már egy családi házat is kaphatsz, hát inkább ezt választanám. Mi továbbra is gondban vagyunk mint csináljunk, mert őszintén szólva nem szívesen költöznék lakásba. De majd meglátjuk.

Bessy! HURRÁ! GRATULÁLOK A PETEZSÁKODHOZ!Nagyon szupi. Viszont őszintén sajnálom (részvétem) a kutyus miatt. Tudom milyen elveszteni egy "családtagot"

Egy taliban benne lennék én is! Tök jó lenne személyesen is megismerni Titeket! Nekem is van kocsim, ugyhogy nagyon szívesen fel tudom ajánlani a szolgálataimat! :D
Sütni én sem tudok, de majd valamit csak összehozok.

Gabi! eszméletlen a fiad popsi képe!Kis zsufika! :D

Madiani! Nagyon szépek a virágok!Grat hozzájuk. Nem mindenkinek van érzéke ezekhez. (pl. nekem.... :D ) Jó sokáig dolgozol akkor! Le a kalappal!

Alíz

KépKép
roni0422

Sziasztok!

Roninak utólag, Mártinak előre: BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!

Köszönöm mindenkinek, aki gondolt rám az elmúl időszakban!
Hát, ha tegnap délután hallottatok valami nagy koppanást, azt kő okozta, ami leesett a szívemről! :P Már kötésen van a szakdoga, holnap mehetek is érte.

Tuti, a stressztől volt, most már semmi gondja a pocimnak.
Igaz, még csak most jön majd vizsgaidőszak, de azon nem izgulok, nem éri meg. Majdcsak lesz valahogy. Úgyhogy most jön a pihenés ezerrel!

Gabi, fogalmam sem volt, hogy létezik olyan: kínai fogamzásnaptár. aztán tegnap utánanéztem a neten, meg is találtam. Az eredményt 5 hónapra titkosítottam!!! :lol: :lol: :lol:

Pusszantás mindenkinek! (főleg a pucér fenekű babának :wink: )

Eszter és Enikő

Kép

11.11. anya 6 hetes kontroll
11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko

Alíz :) szia :)

Sütni én se tudok, de megoldjuk, nem fogunk éhenhalni :D
Melózni meg azért járok hogy elfoglaljam magam (na meg a pénz is jól jön). Nagyon könnyű és nem megerőltető a munkám, rövid a munkaidöm és nem kötött. Egyedül a kollégáim (főképp az egyik) akasztanak ki. Igazándiból csak akkor mennek az idegaimre amikor rossz napom van, alapból meg leszarom őket. Nagyon rendmániás vagyok és az egyik pasi trehány mint a fene és fennakad ha szólok valamiért. A másik meg egy disznó: büdös lábszaga van, turkál az órába és ez még hagyján de meg is eszi amit talál. Áhhh fujjjjj...... Egy irodába vagyunk, de már nem sokáig, hihihi.... :) látom előre hogy bajba lesznek ha eljövök.

madiani

Halihó!

Tali: nekünk is teljesen mindegy, hogy mikor lesz (ugyanis nekünk is minden napunk egyforma). Jó a hely is Andeszéknál, sőt én is tudok autóval menni. Hozzám még 3-an beférnek.

Kata
Gréti a hálószobámban alszik egy bölcsőben (csak akkor vettem magamhogy a nagy ágyra, ha nagyon nyűgös volt - eddig kétszer). Napközben a saját szobájában alszik a kiságyban.
Nagyon édi Geri a napcsemcsis képen!

Gabi
Hogy mekkora már Noel?! :shock: :shock: Már inkább kisfiú, mint csecsemő! De nagyon harapnivaló feneke van!

Bessy
Hatalmas gratula!!!! :lol: :lol:

Most megyek fürdetni, majd jövök!

Kép
tand

Sziasztok!

Voltunk a dokinál minden rendben van!Rákérdeztem a szülésznöre és mondta,hogy mindenkivel jól kijön, de azért ajánlott egy-kettöt.Mondta, hogy nem muszály megfogadni, de ha sokan szülnek egyszerre akkor jó ha van!

Bessy!
Nagy gratula nektek! :D :D :D Örülök!Vigyázz magatokra!
A kutyus miatt részvétem, nekem is volt egy aranyos kiskutyusom!

Gabi!
Nagyon aranyos Noel baba popsija!

Szilvi!
Jó volt, hogy irtál!Gratulálok a házhoz!

Kép
Kép
nibcsike

Megint itt
Szerettem volna egy-két képet feldobni ide és is, de nem sikerül.
Tudna valaki segíteni?

Eszter és Enikő

Kép

11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko

Megint itt
Szerettem volna egy-két képet feldobni ide és is, de nem sikerül.
Tudna valaki segíteni?

Eszter és Enikő

Kép

11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko

semmit, nem tudom beilleszteni...

Eszter és Enikő

Kép

11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko

Judy!
Irtam privit! :oops:

Kép
Kép
nibcsike

most azt írta ki, hogy hiba történt.
maximálva van a méret?

Eszter és Enikő

Kép

11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko

aha, akkor tutira ez a gond
mindjárt utánanézek

Eszter és Enikő

Kép

11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko

Úgy látom, most már összejön.
Én is külök nektek egy kis jókedvre derítést - bár kinek lenne itt rossz a kedve :wink:

Kép
Kép
Kép

Eszter és Enikő

Kép

11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko

Enikö!
Szépek a virágok! :)

Kép
Kép
nibcsike

Nagyon szeretek virágokat fényképezni (bár ezeket pont nem én csináltam), úgyhogy majd néha töltöm velük a topicot. Csak jussunk el anyuékhoz, amikor virágoznak!

Na mára eldugulok, szép álmokat mindenkinek!

Eszter és Enikő

Kép

11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko

Jaj de szépek :shock:
Ügyes vagy :) a képek miatt és a virágok miatt is.
Nekem jó a kis lelkemnek ha ilyen szép képeket látok. Babás, virágos, és bármilyen szép kép jöhet bármikor.

Megint csuklik Roni :) érdekes mert mindig ilyenkor

madiani

Látom mire befejeztem a fürdetést, és Gréta baba is az igazak álmát alussza, addigra mindenki eltűnt.

Tapasztalt anyukák!
Lenne egy kérdésem, mikortól lehet használni a porszívós orrszívót? Gréti nagyon szörcsög, és kaptunk ma a tanácsadáson egy orrcseppet, de a kis kézi orrszívóval nem igazán boldogulok. Nagyon kevés 'cuccos' jön ki az orrából, pedig hallom, hogy van még bent.

Azt hiszem megyek én is lecsapatom a testem, aztán elteszem magam holnapra. Olyan hamar itt van a 1/2 3, amikor Gérti pocakja kiürül!

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
tand

Sziasztok!

Csak gyors rekció
Örülök,hogy mindenkinek tetszet Noel popója(utálni fog érte nagykorában,ha megtudja,hogy mindenkinek mutogattam)

Holnap majd mindenkinek írok

Tand!
Már nyugodtan használhatod a porszívósat,újszülött babáknál is lehet

Jó éjt mindenkinek! Kép
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?