Sziasztok,
először is
Boginak így utólag is nagyon boldog névnapot kívánunk!
Anita, Gyöngyi!
A pisigyűjtés relatív jól ment, bár az első zacskót nem igazán sikerült jól felragasztanom, mert mire már jól a helyére illesztettem volna addigra már nem ragadt, így Levi elég hamar le is tornászta magáról... aztán gyorsan feltettem egy másikat, eddigre már kb 1 órája vártam hogy pisiljen, betettem Őt a kiságyába egy pár percre, és mire visszamentem hozzá, addigra önállóan bele is pisilt
Nagyon ügyes volt, és szerencsére az eredmény is teljesen rendben volt!
Gyöngyi, Kata,
írtátok, hogy a tejkő miatt sokat igyak, de ne ásványvizet, hanem mit? Csapvizet? Adriéknél van víztisztító, gondolom az jó???
Gyöngyi,
Sára pöttyös már?
Kata,
szerintem is nagyon jó a pocakod, és én sem akarlak elkeseríteni, de szerintem is fog még nőni
Az enyém szülés előtt 3 héttel még ilyen volt:
szülés előtt 3 héttel
4 nappal előtte pedig már ilyen volt:
Szülés előtt 4 nappal
Szóval még tutira fog nőni
Én egyébként amikor már nagyon akartam szüli, bejártuk Zolival egész Vecsést gyalog, majd elkezdtem lépcsőzni, meg cipeltem a hónom alatt a nagy német szótárakat, és így másnap estére már el is folyt a magzatvizem...
Reni,
tényleg nagyon jó a pocakmontázsod!
Nekem tegnap éjjel fájt úgy a fejem, hogy éjféltől hajnal 5-ig semmit nem aludtam....
Egyébként ha erre sétáltok, hozzánk is benézhettek!!!
Mi mostanra már meggyógyultunk, se láz, se orrfolyás, csak néha egy kis köhögés, nameg nekem a láz után 2 nappal kijött egy herpesz a számon... amióta terhes voltam és szültem, azóta minden láz után kijön a herpesz, ez vajon normális?!
Jó éjt!