Új privát üzeneted érkezett!

Aki nem látta mostanában a hasamat, annak küldök két bálnafotót, tegnap készültek:
Kép Kép

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Kata!
Nagyon szép a pocid, megértelek, hogy már nehezebben viseled, és még lehet, hogy nőni is fog!
:oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24

Kata, nagyon szép a pocid! Nem vagy bálna! Igazi csinos kismama vagy!!! Így képen az én szememnek olyan, mintha még egészen fent lenne a pici Zalán. Te hogy érzed? Leereszkedett már vagy jól látom? Még 21 nap... Osztom Adri véleményét :-) Még nőni fog, van ott még hely bőven :-) :-) Érzel már valami készülődést?
almi

Most voltam CTG-n, minden rendben van, Zalánnak esze ágában sincs még kibújni, pedig éjjel azt álmodtam, hogy megyünk szülni, és fel is ültem az ágyban, hogy tényleg elfolyt a magzatvizem, vagy csak álmodtam? :lol:
Egyébként már leereszkedett és befordult a fickó, csak kijönni nem akar. Pedig nem bánnám, ha a jövő héten megszületne, mert az ellenségemnek se kívánom nyáron a 3. trimesztert... Szóval Szandra, Ti okosabban tervezzétek meg a harmadik gyerek érkezését, mint mi! :lol:

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Ati szunyókálása közben összepakoltam egy képet a pocaknövekedésemről. :-) Vicces volt ennyi idő után megint látni. Már el sem hiszem, hogy nem pukkantam szét, pedig nem volt olyan nagy :-)

Kép

Na, nem fárasztalak titeket! Az idő végre nem olyan tikkasztó. De sajna a fejfájásnak kedvez. Évi!!! Bár nem írsz, azért gondolok rád!! Remélem neked most nem megy szét a fejed, mint nekem :?
almi

Kata! A meleggel kapcsolatban igazad lehet!!! ... Szuper, hogy minden rendben!!
almi

Nálam reggel óta tárva nyitva az összes ajtó-ablak, és még mindig 27 fok van bent!!!
Megragadtam az alkalmat és el kezdtem ablakokat pucolni, nagytakarítani, de csak Zorka szobáját meg a hálószobát tudtam megcsinálni, aztán kipurcantam.
Vendég

Reni!
Szuper ez a pocakos montázs!

Kata!
Én tavaly az áprilisi, májusi hőségtől is ki voltam, és közel 30 fok volt mikor szülni mentünk, pedig úgy örültem, hogy nem lesz meleg!
De mire hazaengedtek minket (3 nap múlva), jól lehült, és esett.

Adrienn
KépKép
jul24

Reni, tök jó a kép :) Átküldenéd nekem a linket, ahol ilyet lehet csinálni? A múltkor nem mentettem el...

Judit, nálunk vasárnap itt töltött 9,5 órát Vali, azóta a földről is lehetne enni :lol: . El is döntöttük, hogy ha lehet, akkor ezután 1-2 havonta elhívjuk...

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Kata,

Nyaralás alatt nálunk is volt egyszer 7 órát és mi is eldöntöttük ugyanezt:) De úgy voltam vele, hogy most utoljára még bevállalom magam:)
Vendég

almi

Sziasztok!

Az egyik ismerősöm (talán Edó óvó nénije :) ) bébiszittert keres aki el tud menni hozzájuk és ott tud lenni. Napi 6 óra, jövő júliusig. Tudtok ajánlani valakit?

Reni!
Azért nem semmi volt ez a pocak méret!!! Jó a montázs.

Kata!
Én most is őszi babát szeretnék (ha szeretnék), nekem az bejött. Szuper volt a végét nem a dög melegben megélni és az is jó, hogy év vesztesek mind a ketten így majd 7 évesek lesznek mikor isibe mennek.

Sz

szandrakiss

Szandra,

Nem is tudtam, hogy a harmadikra gyúrtok...de ha netán fiú lesz, akkor kell egy negyedik is:)
Vendég

Sehol senki :cry: Ide kukk... de biztos mindenki pihen a hűvösben...

Adri! Már majdnem benéztem hozzátok, de amikor arra sétálok látom Anyukádék autóját. Mmajd legközelebb :-)

Jó éjt mindenkinek! R.
almi

Reni, a link nem működik, azt írja ki, hogy nem létezik az oldal :(

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Kata,
Photoscape a program neve, próbálj így rákeresni....

Anita
putyu

Reni!
Attól jöhetsz máskor nyugodtan, mert anyu mostanában többször Orsiéknál van, de nálunk van se gond. Gyere nyugodtan!

Képzeljétek megvan a biciklim, és ma már gyerekülést is kaptunk rá. Már alig várom, hogy esténként egy kicsit biciklizzünk Zolival. Bár nem tudom mennyire fogom bírni, szerencsére Vecsésen nincsenek nagy hegyek. Így talán abírom majd tüdővel. Azért egy kicsit izgulok, mert már régen bicikliztem, babával meg még sosem.

A másik hír, hogy Dóri átállt egy hete arra, hogy napközben csak egyet alszik, de akkor két, néha három órát is. Nagyon elvezem, hogy egy kicsit tervezhetőbb lett a napunk, és mostanában éjszaka is elég sokat alszunk, csak néha sír fel, és már többször ki se kellett venni, mert aludt tovább! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Adrienn
KépKép
jul24

Évi, Adri

Használjátok még a babakarámot? Ha nem akkor vissza tudnátok hozni valamikor? Barátnőmnek kellene. Köszi!!

Évi,

Te olvasol még minket? Hogy vagy? Igazán írhatnál néha!!!
Vendég

Kata,

Még mindig egyben? Küldesz majd valakinek smst, ha kibújt a fickó? Frontok jönnek-mennek, Zalán meg csak lógatja a lábát odabent?:)
Vendég

Judit, amint láttátok, igen :lol: . Örültem, hogy beugrottatok, gyertek máskor is! És ahogyan megbeszéltük, találjatok ki légyszi valamit, hogy történjen már valami... :lol:
Szandra vállalta, hogy megírja mindenkinek, ha előbújik Zalán. Bárcsak már ott tartanánk...

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Kitartás, Kata!!! Szorítok nektek! :-) Zalán biztos úgy gondolja, hogy kellemesebb az idő meg minden a pocakban :-)

Judit, és te? Hogy vagytok?

Adri, köszi, akkor legközelebb benézünk :-)

Ma reggel gondoltam egyet és nekilódultunk BKV-val a városnak. Most volt először, hogy a sárga buszra felpattantam :-) Atinak is bejött. Nézelődött, kommentált mindent, de a gyorsforgalmi előtt elaludt. Így kimaradt a Kökiből, a metrózásból, a Népligetből és a Hungária "kellemes" zajából. Felkészültem a babakocsi vonszolására a lépcsőkön fel és le. Viszont a női társadalom kiválóan vizsgázott emberségből. Valaki mindig jött, hogy segít. A férfiak.... Na mindegy. Egy kedves idősebb bácsi segített, de a fiatalabbak... Haza már Apával jöttünk :-) (Persze amit a jegyekért fizettem 2szer is bemehettem volna autóval...)

Jó éjt! Szép álmokat mindenkinek :-)
almi

Sziasztok,

először is Boginak így utólag is nagyon boldog névnapot kívánunk!

Anita, Gyöngyi!
A pisigyűjtés relatív jól ment, bár az első zacskót nem igazán sikerült jól felragasztanom, mert mire már jól a helyére illesztettem volna addigra már nem ragadt, így Levi elég hamar le is tornászta magáról... aztán gyorsan feltettem egy másikat, eddigre már kb 1 órája vártam hogy pisiljen, betettem Őt a kiságyába egy pár percre, és mire visszamentem hozzá, addigra önállóan bele is pisilt :-) :lol: Nagyon ügyes volt, és szerencsére az eredmény is teljesen rendben volt! :D

Gyöngyi, Kata,
írtátok, hogy a tejkő miatt sokat igyak, de ne ásványvizet, hanem mit? Csapvizet? Adriéknél van víztisztító, gondolom az jó???

Gyöngyi,
Sára pöttyös már?

Kata,
szerintem is nagyon jó a pocakod, és én sem akarlak elkeseríteni, de szerintem is fog még nőni :-)

Az enyém szülés előtt 3 héttel még ilyen volt:

Kép szülés előtt 3 héttel

4 nappal előtte pedig már ilyen volt:

Kép Szülés előtt 4 nappal

Szóval még tutira fog nőni :D
Én egyébként amikor már nagyon akartam szüli, bejártuk Zolival egész Vecsést gyalog, majd elkezdtem lépcsőzni, meg cipeltem a hónom alatt a nagy német szótárakat, és így másnap estére már el is folyt a magzatvizem...

Reni,
tényleg nagyon jó a pocakmontázsod!
Nekem tegnap éjjel fájt úgy a fejem, hogy éjféltől hajnal 5-ig semmit nem aludtam....
Egyébként ha erre sétáltok, hozzánk is benézhettek!!!

Mi mostanra már meggyógyultunk, se láz, se orrfolyás, csak néha egy kis köhögés, nameg nekem a láz után 2 nappal kijött egy herpesz a számon... amióta terhes voltam és szültem, azóta minden láz után kijön a herpesz, ez vajon normális?! :roll:

Jó éjt!

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

Orsi, én a tejkő után a csapvízre álltam át, és utána nem volt ezzel probléma.

Én tegnap elkezdtem a caulophyllum 5ch-ból és a cimicifuga 5ch-ból 2*5-öt szedni, ma veszek málnalevélteát is. Van még szerintetek valami, amit érdemes már szedni/inni?

KépKép
KépKép
kevinszpészi

sziasztok,

Nem is olyan nagy a pocid, Kata!

Hihetetlen hogy megy az idô! nézem a vonalzókat és már Levi 5 hónapos, a babák meg lassan megérkeznek...

Anikó, Évi, hogy vagytok? nagyon eltûntetek...

Nekünk is nagyon jól sikerült az "esküvô" (szertartás áprilisban volt Hollandiában). egy pincészetnél volt, gyönyörû kilátással a hegyekre+BAlatonra. Utána még pár napot Szepezden voltunk, Eszter nagyon élvezte, hogy olyan sokan együtt voltunk (unokatestvérek+nagypapa+nagynéni), én már kevésbé. :)

és akkor egy SOS kérdés: van valakinek mosogépszerelô ismerôse? találtam a kisokosban, de jobban megbíznék egy ismerôsben...

köszi,

Viki

KépKép
KépKép
wiki12

Viki,

Milyen mosógéped van? A szomszédom háztartási gép szerelő, Ariston, Indesit és AEG-t javít. Nem tudom, hogy mással is foglalkozik-e, de ha gondolod megadom a számát. Bár lehet, hogy elhúztak Balatonra és csak hétfőn lesz...
Vendég

Judit, asszem Zanussi. :roll:

KépKép
KépKép
wiki12

Viki, én éppen 16-án hívtam ki szerelőt. Nagyon korrekt, gyors és garis.
http://www.mosogepszereles-javitas.hu/
almi

Sziasztok,

Kata,
én is ezeket a bogyókat szedtem, és ittam a málnalevél teát is, hát aztán hogy mennyire használtak azt nem tudom, mert végül ugye 14 óra után megcsászároztak...
Tényleg, csinálod végülis a gátmasszázst?

Most futottam össze Évivel, kérdeztem, hogy mi újság, hogy van, azt mondta, hogy ez a meleg nem jön be neki :-(

Judit, Katus, Ti hogy bírjátok?

Anikó nálatok mi újság, régen írtál, bár gondolom, hogy a két pici mellett ez nem egyszerű...

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

Én ezt a hetet jól bírtam, a múlt héthez képest egyáltalán nem volt meleg. Legalábbis a lakásban 25-26 fok van egész nap. Ki meg csak reggel meg este megyünk:)
Vendég

Anita!

Hétfőn küldöm tesóddal (elvileg).
Egy v két példányban írjam?

zsanett

Ma reggel óta elég furán fájdogál a hasam a jobb oldalon az ágyékomnál. Feszül is az egész. Lehet, hogy ma szülünk? :lol:

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Zsani,
örök hála :D :D :D Köszönöm eélg lesz egy példány is :D

Kata,
hogy vagy? :wink:
És nem vagy bálna, nagyon szép kerek pocid van :)

Viki,
hozzunk össze egy talit és megnézném, hátha meg tudom csinálni :)

Tegnap voltunk a Fővárosi nagy cirkuszban, nagyon jó volt :D fényképezőgépet nem vittünk :oops: bár nem gondoltam, hogy engednek benn fotózni :roll: élvezték nagyon a gyerekek, főleg Boga, ő már azért jóval több mindent megért, teljesen el volt ájulva ahajlékony lányokon :) Botond viszont a végén mocogott, neki sok volt a 2X 1 óra hiába volt közte 25 perc szünet :roll: azon viszont megsértődött, hogy őt ugyan miért nem fröcskölte le vízzel a bohóc :lol: hát én azért díjaztam, hogy nem :)

Anita
putyu

Kata,

Mi újság? Hét elejére bazi erős hidegfrontot mondanak...háááátha:)

Anita,

Zorka mostanában állandóan főzöcskéset játszik. Ma "főzött" teát, 3 csészébe öntött, nagy naívan az egyiket el akartam venni, mire rámszólt, hogy
- "Naaaa ne idd meg, az a Bogié!"
- "És a másik?"
- "Az a Botié"
- "És ez?"
- "Az meg a Majáé."

Hiába na, kiestem a pixisből:(
Vendég

Judit, jó ez a fontossági sorrend :)

Nálunk még mindig nincsenek fejlemények... Tegnap elmentünk egy buliba is, hátha onnan mehetek szülni, de még mindig semmi. Kicsit most is fájdogál a hasam, de a hidegfront eddig semmilyen hatással nem volt rám :(.
Holnap reggel megyek CTG-re, alig várom!

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Kata,

Hiába na, kényelmes kis pasi:) Neki jó ott:)
Én majd' meghalok az allergiától, Mikinek mondtam, hogy ma szerezzen valamit, mert ez kibírhatatlan. Valami homeopátiás bigyót csak kap. Ma már egy fél csomag százas zsepit elhasználtam, nagyon gáz. Évek óta nem döntött ennyire le ez a szemét parlagfű.
Vendég

köszi a mosógép szerelôket, végül vettünk újat! :roll: ugyanis Mindenki közölte, hogy örüljünk, hogy 9 évig mûködött, max. ennyi idôt bírnak.... :shock:

Kata, a barátnôm már egy héttel túlhordta a kisfiát, mikor kiderült, hogy nem is hordta túl, hanem elszámolták... most már egy hetes! :)

Judit, eddig én nem voltam allergiás, de egy hete viszket a szemem, tiszta piros, már kontaklencsét se merek berakni. azt hittem huzat vagy szemgyulladás, de a kollégám felvilágosított, hogy tuti a parlagfû, mert Neki is akkor kezdôdött... tegnap egész nap én is szinte az orrom fújtam, ma már jobb sokkal. tûzoltásként kalcium pezsgôtablettát iszom. van valami egyéb ötleted?

Viki

KépKép
KépKép
wiki12

Viki,

El kell menni allergia-vizsgálatra és akkor felírnak rá gyógyszert, azzal túlélhető a szezon. Csak terhesség alatt nem lehet szedni, így nekem is csak a calcium van egyelőre, meg remélem Miki kap valami homeos cuccot a patikában. Elvileg létezik, azt nem tudom mennyit ér.
Vendég

Én is csatlakozom az allergiás táborhoz :(... Én kb. múlt szerda-csüt. óta tüsszögök és fújom az orromat folyamatosan. A mai napot azzal indítottam, hogy bejelentettem, hogy a velünk szemben lévő kb 3000m2-es üres telken szinte kizárólag parlagfű nő, és nem ártana, ha valaki lekaszálná végre... :evil:

Viki, amikor visszaadtam a mellszívót, nem volt a dobozban véletlenül vmelyik alkatrészből 2 db? Az én pakkomból hiányzik valami, és sehol nem találom :evil:

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Kata,

Tegnap olvastam valahol, hogy egyetlen szál parlagfű több millió pollent tartalmaz, az allergiásoknak pedig elég egy pár darab pollen a levegőben ahhoz, hogy előjöjjenek a tünetek. Úgyhogy asszem elég reménytelen a helyzet:((
Én is már egy hete éreztem, de csak reggelente volt fél óra, hogy kínlódtam, aztán napközben jobb volt. Tegnap viszont teljesen kiütött, azóta csak egyszer-egyszer fél órákra vagyok jobban.
Aszondják, hogy be kell csukni ajtót-ablakot, egyfolytában sika-mikálni a lakást és magadat is, naponta hajat mosni, stb...Végre lehet levegőt kapni, nincs meleg és akkor zárkózzak be???
Vendég

Á, elviselhetetlen az egész... és az a bosszantó, hogy tavaly pl figyeltek arra, hogy havonta egyszer legalább lekaszálják az előttünk lévő területet, de idén utoljára kora tavasszal vágták le ezt a dzsumbujt... Jól meg kellene büntetni a tulajdonosokat :evil:
A múlt héten azt néztem, hogy a lakóparkon belül azért az üres telkek többségén levágták a parlagfüvet (bár szerintem kivágott állapotban is szórja még az allergén sz*rokat), de ezzel itt senki nem foglalkozik :cry:

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Anikó, továbbítom a kérdést: a mellszívó dobozában nem volt véletlenül vmelyik alkatrészből 2 db?

Judit, reméljük van valami jó homeos... ami Katának is jó!

Viki

KépKép
KépKép
wiki12

Lányok!
Katával beszéltük, hogy jó lenne még egy bulit összecsapni így szülés előtt.
Ha nagyon nincs rá jelentkező akkor bevállalom de ha valaki gondolja, hogy most ő szeretné akkor ne fogja vissza magát! :D

Sz
szandrakiss

Sziasztok!!

Nálunk beindult a katasztrófa-turizmus :lol: :lol: így jöhettek Sárától fertőződni :lol: :lol: De már csak ma vagy holnap, mert gyógyulunk!! :lol: :lol:
A mai éjszaka szörnyű volt, szegény Sára egész éjjel csak forgolódott és vakarózott. Én meg próbáltam simogatni a kis (bár az éjjel megállapítottam, hogy már olyan hosszú ő is) testét, de pár órát birtam csak :oops: Aszem ez volt a mélypont, mára már jobban van. Viszont láza csak egyszer volt. Majd rakok fel képet: olyan mint a pöttyös labda! :lol:

Judit, Kata!

Nem terhes állapotban is allergiásak vagytok? Most tuti rosszabb. Én nem vagyok, de mint valami hülye az út széleken is írtom a parlagfüvet :? a tudat is idegesítő, hogy ezek okozzák a tüneteket és csak ott vírítanak mindenhol! :twisted: :twisted:

Kata!

Sikerült tanácsot kapnod gátmasszás ügyben?
Tényleg nagyon szép a pocakod!!! De látszik, hogy már nehéz lehet!

Orsi!

Herpeszre van nagyon jó virusölő szer, ha már nem szoptatsz!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi

Gyöngyi,

Én kb 10 éve vagyok allergiás, egy ideig minden évben egyre rosszabb volt, 2 vagy 3 nyáron szedtem rá Zyrtecet, aztán az elmúlt pár évben pedig enyre enyhébben jöttek ki a tünetek és rövidebb ideig tartottak, már gyógyszer sem kellett. Az idén meg megint nagyon elkapott, nem tudom, hogy összefügg-e a terhességgel.
Vendég

Gyöngyi,

A lányoknak jobbulást, kitartást! Lehet, hogy nem ártott volna Zorkának is most átesnie rajta, én már voltam, úgyhogy én nem kaphatom el.
Majd az oviból úgyis hazahozza:)
Vendég

Judit!

Azért kérdeztem, mert a terhesség alatt az immunrendszer kicsit el van nyomva, talán ez jobban kedvez az allergiának is - de nem feltétlenül igaz. Ahogy a Kata is írta: ha írtva van aparlagfű, akkor kevesebb a panasz, ha nincs, akkor több. Szerintem itt közrejátszik az időjárás is, meg gondolom sok más is :oops: :?

Képek a Sáráról:
Szombat:
Kép

vasárnap
Kép
ma meg ennyire szarul van :lol: :lol:
Kép

ágyöngyi

Gyöngyi,

Sára vasárnapi fotójáról az a rajzfilm jutott eszembe, Leo az oroszlán. Volt egy rész, amikor bárányhimlős volt. Kb így nézett ki, mint Sára:) Nem semmi. Zorka itt nézi a képet és kérdezi mi van a hasán?:)
Miki hozott 5-féle homeos golyócskát, 3ezer pénz bánta összesen. Remélem legalább használni fog. Minden egyes tünetre külön-külön golyó van. Egy adagot már bevettem, mintha kicsit javult volna a helyzet, de napközben is voltak jobb időszakok, úgyhogy lehet, hogy véletlen egybeesés, majd meglátjuk.
Vendég

Judit!

Remélem használni fognak! Sára is kap a viszketésre homeost és jó!
Csak figyelj, hogy 1 méterre tárold mindenféle elektromos dologtól és nincs mentolos fogmosás!!Marad a Zorka fogkréme :lol: :lol:

ágyöngyi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?