Nagyon jó hír, hogy Lolli jobban van. Holnapra rossz időt mondanak,

Meg kaptam a telefonszámokat, most már forró drót ha valakinek van valami gondja baja, nem függünk a gépektől. A telefon mindenkinél ott van.

Tök jó Gerinek a ruha leírása, meg a változtatás joga, de szerintem már fel ismerném , annyi képet láttam rólatok!

Főleg Thomas-osat

Nekünk is megy az ovi bulira a Sanyi tesójáéknak a kislánya, Timike, tudod Olive a Tibinek a kislánya! Lehet megnézzük őket, megyünk délután ha minden jól megy.
Nagyon cuki szövegelős időszak ez, én régebben nem szerettem az ilyen korú gyerekeket, most meg imádom Domit is, hogy így dumál!
A múltkor mondta, hogy Fáj a lábam anya, mert elfogyott a türelmem!
Próbál felnőttesen beszélni, de össze vissza rakja a szavakat ,így elég érdekes mondatai lesznek. Vettünk neki újságot és mondta a kasszás néninek, hogy poszter van benne, az meg mondta, hogy Némós, ő meg erre, hogy azt úgy hívják poszter, nem érti! Cuki volt nagyon! Lollinál és Zsófinál most kezdődik az igazi dumálás, nagyon zabálni valók lesznek! Én is kislányt akartam!

Mindegy ha nagyon rossz idők lesznek, akkor eljöttök hozzánk és találkozunk, nem adjuk fel!
Puszi Nektek! Remélem összefutunk a hétvégén! Erika
Ja az angolt nekem is nagyon kellene tanulni, mert nyelv vizsgázni kellene. Nekem is a szavakkal van bajom, elég sok mindent megértek, de nem tudok rá válaszolni. Vagy azért mert nem akarok hülyeséget mondani, vagy mert nincs elegendő szókincsem! Nem baj Olive tud magyarul is és angolul is!

Sziasztok!