Új privát üzeneted érkezett!

CSUPA ROSSZ HÍR,ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.

Szilvia1981!
Azta rohadt életbe, szegény Ti ez semmi a mi babakocsikárunkhoz képest... megkérdezhetem melyik gyár?
Melyik banknál v.tok, mert aki m.nélküli lesz, azzal szerződést módosít a bank szerz. mód. díj nélkül. Gondolom futamidőt hosszabíthattok, illetve kérésre lehet csökkenteni konkrét havi összegre a törlesztőt. Menjetek be mindenképp. Úgy tuodm minden bank, az ERste tuti.
Köszi az öregpiacos ötletet...

Betti!
De jó, hogy már eszeget Isti. Köszi válljon valóra a kívánságod a babakocsimmal kapcsolatban.
Én nem láttam hét elején még fiúcuccokat olcsón, bár Somának már 128-as körüliek kellenek, az már hátrébb van...

lola77

Szilvia1981!
Nagyon sajnálom a munkahelyeteket!
Remélem mielőbb találtok valamit.

Hogy folytassam a rossz sort...Tegnap kaptunk egy levelet az erstétől hogy gazdasági helyzetünkre hivatkozva jól felemelik a kamatunkat.Már igy is majd a dupláját fizetjük basszus.Pont azért 5 év türelmi idős a hitelünk hogy ebben az 5 évben kevesebbet fizessünk mig visszamegyek dolgozni,illetve hogy megéljünk.
Felajánlották hogy még erre fizessünk havonta x ezer forintot és ha elveszitjük a melonkat akkor hat hónapig fizetik nekünk a hitelt,vagy ha elpatkolunk akkor nem marad adósság a gyerekünkre.Miből fizessünk még erre rá 14 ezret??.Hát köszönjük.

Lola!
Pont a napokban ajándékoztam el a babakocsinkat.
Megvan akkor Somáé még??
Nem fog jönni rátok már semmi rossz!!Csak pozitívan Évi!++++++

Na megyek szenyókat gyártani.Istike már mamánál,sírt hogy ne menjünk el.Hamar megynyugszik tudom.

Kellemes hétvégét mindenkinek!!
Reggel 5-kor indulunk!
Betti

Kép
berna23

Bár már panaszkodni sem szabad nekem,mert megkaptam a hidegzuhanyt egy gyermektelen 30-as-tól,hogy ő nem is fog szülni mert mindenki csak panaszkodik.
Én szépen elmondtam neki hogy ha nem lenne Istikém akkor nem is lenne miért küzdeni,akkor is ugyanennyi lenne a fizetnivaló,és csak a nyomoruságra jönnénk haza.
Igy meg itt van köztünk egy cseperedő csoda,aki bearanyozza a mindennapjainkat.
Na tényleg megyek,velem lesz tele az oldal.

Kép
berna23

Betti, jó utat. Ez tök jó, amit mondtál az ismerősödnek, és igaz is persze. Bár ha én most lennék gyermektelen, én is vacillálnék. De így utólag semmit nem csinálnék másképp velük kapcsolatban.

Szilvianyu!
Még azt akartam írni a tesz-veszes esetetekre, hogy basszus Mo-on a csalókat védi a törvény ezek szerint??????? Ledöbbentem, amit írtál! Akkor most menjek én is regisztrálni és eladogatni dolgokat, majd nem elküldeni, máris meglesz a pótbabakocsim ára....
Asszem mostanában nem veszek neten semmit, nemcsak a pénz miatt! Vaterán is volt nemrég egy csalássorozat....
Köszi a meglepiket a gyerekek nevében.

lola77

LOla,

Basszus! De gáz!
Rohadjon meg!!!

Dédi melletti fiatal 2 gyerekes párnak, a 4.emeletről biciklizárral lezárt babakocsiját vitték el egy éjjel. A lépi zárt... A srác rendőr, nem lett meg... :cry:

Nekem van egy Graco Voyager babakocsim, 9 éves már, 3 gyereket kiszolgált. Ingyen elvihető! Bárkinek!
Ha nem kell senkinek lomtalanításkor kiteszem. Pedig még nem olyan gáz...

Azt hiszem itt még nem írtam:
Anyukámékhoz kb. 3 hete éjjel betörtek. Móváron fsz-es családi ház. 2 szoba van meg étkező-nappalis nagy rész. Az egyik szobában aludtak a másik a dolgozó. Itt mentek be kifúrva a műanyag ablakot majd kiakasztva azt. Semmit nem észleltek anyuék hajnal 3-4 között. SMS-re ébredtek: hogy 200.000 ft-ot leemeltek a házukhoz közeli ATM-ből a kártyájukról. Hogy lopták el a kártyát? Semmi nyom a házban és körülötte. Hívták a rendőrséget, azok meg közölték, hogy ellenőrizzék le a gyerekeiket, valóban ott vannak-e ahol mondják (hogy én V.szőlősön, mostohatesóim meg Szegeden ill. BP-en)!!! Köszi!!!
Ekkor vettek észre anyuék egy fúrásnyi lyukat az ablakon, tehát itt jöttek be, itt volt az íróasztalon a bankkártya a kártyatartó tokban(mert este anyuék neten kersztül fizettek vele repülőjegyet), megkereste a polcon a Bankos dossziét, ott le volt fűzve a Pin kód. Ez Erstes kártya volt, a másik Tak.szövös kártyát nem is vitte el, ehhez nem talált dossziét (nem is volt)
Az a szerencséjük, hogy ezt megtalálta és ezzel megelégedett. Volt itt laptop, telefon, ezt nem vitte el. A dolgozó ajtja be volt csukva különben.
Ha továbbjön keresgélni, tuti felébrednek anyuék és akkor jól ellátja a bajukat, hiszen ő fel van rá készülve, hogy meglepik esetleg. Anyu pl fél3-kor volt kint vizet inni, mert kapart a torka...
Szóval örülnek, hogy ennyivel megúszták...

Ennyire szar világ lett és sajnos szerintem a kilátástalan helyzet tovább fog rontani ezen.
Nem érdekli, hogy gyerekes családtól lop...

Betti,
Jó utat és szép időtöltést!

Szilvi 1981,
Sajnálom a munkahelyet és a hitelt... :roll:
Szemét bankok. Múltkor mi is kielemeztük a hiteleinket. Siralmas a helyzet.

Más. Tudom régen raktam már fotót róluk, de nem is készült... :oops: Húsvétkor sem... :oops:
Talán a jövő héten. Hétvégén apa nem lesz itthon és viszi magával a gépet is...

Szép hétvégét!

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Cirmike: nem találok szavakat! Durva! Bele sem merek gondolni, mi lett volna, ha víz ivás közben összefut anyukád a betörőkkel! Hihetetlen!!!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Cirmike!Bakker ez iszonyat lehetett Anyukádéknál, hallod. Utólag nem pánikolt be?????
Röhej az a hozzáállása a rendőröknek, hogy a gyerekeik lopják meg szülőket, basszus. Ez Mo. 2009!
Jó gondolom ilyan esetük is van azért mondták. De gondolhatják, hogy ha egy szülő sejti, hogy mire képes a gyereke, akkor először Őt veszi elő, nem???
És akkora lukat furtak, hogy v.mi eszközzel benyúltak? Jó tudni ezt földszinti műanyag ablaktulajdonosoknak........

Babakocsi felajánlást köszi, szerencsére Soma régije megvan, most azzal nyomulunk, aztán kénytelen leszek venni egy másikat (val. szeg ernyőre csukhatót, hogy beférjen a Suzuba), mert ez több sebből vérzik, mégiscsak 6 éves...

Szilvianyu!
Mi van Bencéd szájpenészével? Nekünk annó Somával volt, még a popsijára is lement, de az a boraxos izével 1-2 hét alatt múlt el úgy emlékszem...
Na a kérdésedre nem is válaszoltam: igen, val.szeg azért fogyott le Apum, mert most a vállműtéte előtt magas volt a vércukra és hogy lemenjen, erős diétába volt kénytelen kezdeni (no cukor, no kenyérféle) ez látszódhat rajta... meg tán a sok stressz (m.helyi) miatt is...
Mit néztek meg Emesével ma?

Rita mi van veled? Hogy vagytok? Rég írtál?

Zsanka, voltatok már sétálni?
Mindenkinek szép hétvégét.

Megyek rántott sajtot sütni. Az lesz krumplipürével, meg májgombócleves ma.Holnap túrógombóc vaníliás öntettel....

lola77

sziasztok!

Lola,
ez a cég a worldmark volt...vagyis az is m arad, mert most csak a magyar telephelyre kerül lakat... :( Köszi a tippet a bankkal kapcsolatban, szerintem bepróbálkozunk, otp :?

Cirmike,
hát nem semmi...tényleg szerencse a szerencsétlenségben, hogy ennyivel megúszták a szüleid...
Tudom milyen ez, sajnos tapasztalatból. Kertesházban laktunk, harmadikos voltam, és a suliból haza kellett mennem, mert otthon hagytam valamit. Amikor hazaértem, láttam, hogy nyitva van a kapu, és az ajtó is...de bementem. Sajnos-vagy szerencsére. Ott állt a nappaliban egy ember. Innentől nem tudom mi történt, mert mire feleszméltem, már elment :roll: Nem tudott elvinni semmit...nagyon sokáig féltem otthon, és most sem vagyok szívesen egyedül...

Szilvi,
nyomdász a párom, és részlegvezető. (de az első szakmája a cukrász volt :D ) Nem tudom...nézegetem az itthoni melókat, de mind lehúzás szerintem. Nagyon nehéz...

Betti,
köszi, remélem én is....

most megyek, nézelődök tovább a neten...hátha van valami...ez hiányzott még az amúgy is világvége hangulatomhoz... :roll:

KépKép
szilvia1981

Sziasztok!

Lola: úgy indultunk neki, hogy a Boszorkány hegy című filmet nézzük, kalandfilm, mert osztálytársai látták és ő is akarta. De itthon néztem a neten az előzetesét, szerintem nem igazán érdekelte volna és nem neki való (sci-fi). De azért foglaltunk jegyet, de ott a csaj is azt mondta, amit én gondoltam és végül negyed órával később kezdődött ugyan a Boltkóros naplója, de ezt néztük. Jó volt. Vígjáték. Könnyed. Csajos. Egy nőciről szól, aki pláza mániákus, remeg a vásárlásért, ezért boltkóros.

Picik apával, jól elvoltak. Mondjuk Bence egyszer nagyon sírt állítólag, biztos anya kellett neki, de megnyugodott. Azért megvártak, negyed kilencre értünk haza. Persze utána elcsúszott fürdés, evés, altatás, így a legutolsó gyerek 10-kor aludt el,reggel viszont mindegyik 9-ig aludt. Dóra mondjuk teázott kétszer éjjel, Bence meg hajnalban ivott teát, de visszaaludtak.

Szájpenész: már sokkal jobb Bencének, legalábbis már a sebek nincsenek a felső ínyén, meg kevés van. De én nem a boraxosat használtam, én nem láttam vele sok javulást. Borax 9ch-t adtam neki napi 2-szer, meg Tantum verde sprayt. Ezt a neten olvastam, hogy ezt szokták ajánlani. Ledörzsöltem vele, utána be is fújtam. Már amennyire hagyta! :)

Veletek minden Ok? Szívesen a meglepiket. Noé még nem kóstolta a pudingot?

Szilvi:
valahol a Vágóhíd környékén is van egy nyomda, esetleg ott? Két műszak van, ha jól tudom. Egy ismerősöm dolgozik ott, anyukája meg ott könyvelő.

Amit írtál a betörő esetet, nem semmi. Úristen... belegondolok, hogy halálra lehettél rémülve. Nem szeretném, ha gyerkőceim átélnének ilyesmit! :(

Ma nem kell főznöm hál isten, tegnap úgy főztem. Délelőtt kicsit gyakorlunk Emesével, aztán lesz bizti játszótér ma.

Na sziasztok

Szilvia

UI: körözést adok ki a következőkre (még biztos van más is, de ennyi jut eszembe). Írjatok néha lányok! :)
Tgabi, Edina, Timi, Rita, Edi, Ancsa, és akik írnak, de ritkán: Moncsi, Angika, Ági, Anikó.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Lola: fincsi az ebédetek. Nálunk zöldségleves (karifol, répa, zöldség, karalábé), rántott hús, sült krumpli, meg krumplipüré az ebéd.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szilvi: isten ments, hogy elküldjelek, de ha kimennétek külföldre? Amíg Áron kicsi, nem kell suliba menni, addig okés lenne, nem? Meg az oviban is a nagycsoport kötelező csak. Nektek így egy kicsi gyerkőc mellett talán még van erre esélyetek. Persze itthon nem feladni mindent, lakás, pénz, amit kapsz, csak szerencsét próbálni kint.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Cirmike!
Jézus,szegény anyukádék.Beleborzongtam mi lett volna ha anyud összefut azzal a betörővel...
Este elolvastam ugye a betörést,és tök fostam elutazni.Szóltunk is anyuéknak hogy nézegessenek át néha.Kutya miatt is mert megkötöttük szegényt,mert kiugrik a kerítésen,meg hogy van e víze.
Ha nem haragszol,pont van páromnak egy munkatársa akik babát várnak és nincs még babakocsijuk.Tőlünk akarták kölcsönkérni,de pont a héten ajándékoztam én is el egy háromgyermekes családnak a miénket.
Kölcsönbe is jó lenne.De holnap még rákérdez párom hogy sikerült nekik találni vagy sem.

Mi szerencsésen megjártuk az utat,Isti sokat sírt értünk igy este tizkor mikor hazaérkeztünk hazahoztuk.Kis drágám ugy csimpaszkodott belénk alvás közben is és hüppögöt hogy hazamegyek-hazamegyek.

Én kibabáztam magam,egy tünemény nagybátyjámék kislánya.

Betti

Kép
berna23

Kedden lesz tali???
nekünk jó a 10 óra.

Nem is mondtam holnap iratjuk be kisfiunkat óvodába.Május 15-ig döntenek hogy kit vesznek fel.Drukkoljatok!

Kép
berna23

Lola!
Tiszta hülye vagyok,most olvasom hogy nektek jó lesz a Graco babakocsi.

További szép hétvégét mindenkinek!

Kép
berna23

Sziasztok!

Cirmikee,Lola
sajnálom a történteket!!!!!!!!!!!

Betti
minek iratjátok be Istit az oviba ilyen korán?Ha jól látom mégcsak 25 hónapos.......nálunk cska betöltött 3 évtől veszik be a gyerekeket.

Sziasztok,megyek nyuszizni még egy kicsit,ma este visszakerül ahonnan kaptuk...hiányozni fog!!!!!!!!!!

Erika

cseriviola

Sziasztok!

Betti: Lola azt írta, ha jól olvasom, hogy nekik nem kell Cirmike kocsi, mert a régit, Somásat használják.
Nem sikerült meggyőznünk a böliről? Én is korainak tartom, ha meg csak jövő tavasszal vinnéd, akkor nem sok értelme van, meg hát tényleg nagy a túljelentkezés mindenhova. Nálunk, a Kodály oviba nem vették fel, csak azt, akinek max. októberben van a szülinapja. Én biztos bölibe vinném most szeptembertől Istit és ott is hagynám 4 éves korig. Ráér akkor menni oviba is, mert akkor több, mint 7 éves lenne, mikor suliba megy. Nagyon ráér..... szerintem. De ahogy gondolod persze.

Jövő kedd tali nekünk is jó lenne, de elég trutyi időket mondanak. Majd még megbeszéljük!

Mi ma 11 körül felmentünk a turulhoz, ötösben. Majd rakok képet. Jó volt nagyon. Séta barlanghoz, kilátóhoz. Egyes babakocsival mentünk, hol Bence ült benne, hol Dórika, ha fáradt volt. Emese élvezte a kilátót. Jó sokat gyalogoltunk, úgyhogy.... kipurcantunk. Most megfürdetem mindhármat, kullancsot ellenőrzök, aztán pihenünk.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Emeseanyu,Cserierika!
Teljesen egy állásponton vagyok veletek.
Mi is úgy gondoljuk hogy a bölcsőde lenne a megfelelőbb.
Sajnos nincs aki elvigye a kicsit reggelente.Igy maradt az óvoda.
Messzebb van olyan böli ami fél hatkor nyit,de akkor meg onnan nem érnék be a melóhelyemre,főleg ha hisztizik vagy télen a sok ruha miatt.

Szuper lehetett a Turulos kirándulás.
Várjuk a képeket!

Ó drága kiis nyuszkó,biztos nagyon otthon érezte már nálatok magát Erika!Viki sírt érte nagyon??

Betti

Kép
berna23

Betti: nem lehet esetleg a reggeli indulást átvariálni? Úgy értem munkahelyen esetleg nem lehet kérni, hogy amíg bölis, addig hat órásban legyél, vagy 7 órásban, így később kéne menned egy órával? Mert így meg ha nem veszik fel oviba (már pedig az alacsony kora miatt valószínűleg, akkor meg sehogy nem tudnál dolgozni). Én biztos a helyedben bepróbálkoznék a Te vagy a párod munkahelyén. Mondd meg, hogy átmeneti lenne, egy, max. másfél év, hogy később járnál dolgozni. Azért nem mindegy Istikének sem.... Tudom, hogy nehéz a mai világban, de egy próbát megér.

Kullancsokat átnéztem, rendben van minden, majd a mienket este. Most fürdetem őket.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Most csak gyorsan:

A babakocsi elvihető bárki részére!!!

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Emeseanyu!
Ezzel már futottunk egy kört.Sci-ban dolgozom,ott sajna nincs ilyen kedvezmény,illetve rugalmasság,hogy később járjak be,vagy egy szakban járjak dolgozni.
Most beadtam tescoba is önéletrajzot,majd értesítenek.Persze szinte kízárólag ők diktálnak hogy járhatok dolgozni.
Párom az erőműben dolgozik állandó reggeles(6-14-ig).Ott még nem kérvényeztük,de kiszimatoltuk hogy egy anyuka 7-15-ig jár hasonló okok miatt,és képzeld már eljön ugyanugy kettőkor mint a férje,mert ő is ott melózik.
Jó lenne ha engednék páromnak,de az ő sorsuk is juliusban dől el ,hogy megtartja-e őket az új erőmű tulajdonos.

Várjuk a képeket!!

Többiek hol vannak??Mármint akik régen írtak..

Betti

Kép
berna23

Sziasztok!

Túl vagyunk a nyuszi visszavitelen....szerencsére hamar ment és probléma mentesen.
Mivel a lépinkben Viki kis barátnőjének is onnan volt a nyuszi,így együtt vittük vissza,csajok tették a ketrecbe,adtak nekik tápot,friss zöldet...aztán indultunk is vissza.

Viki most bepróbálkozott,hogy szeretne kis háziállatot......de egyenlőre hiába.....lakásba nem való szinte semmi,nekik is jobb kint/kutya,macska/
Majd pár év múlva esetleg ha sikerülne házat vennünk.

Képek készültek,kicsit később teszek fel,csak most lépek főzöm a holnapi kajámat,ugyanis elkezdtem szerdán a 90 napos fogyókúrát :P

Sziasztok:ERika

cseriviola

Hipp-hipp-hurrá ERIKA! Ügyes vagy és csak kitartás! Jó recepteket találsz hozzá a neten, ha beírod a google-ba, hogy 90 napos diéta!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

sziasztok!

Szilvi,
igen, mi is gondolkodunk külföldben...meglátjuk...nehéz helyzet. De csak úgy menne, ha Apa kimegy és "előkészíti" a terepet. És én abba tuti belebolondulnék....
És köszi a tippet a másik nyomdáról, de Apa ott dolgozott nyolc évet...Mi is jóba vagyunk Lilláékkal:) Oda biztos nem megy vissza...
Várom a képeket a turulos kirándulásról :D

Lola,
van valami fejlemény babakocsi ügyben? Annyit gondoltam Rátok hétvégén...tiszta idegbaj.

Erika,
hajrá hajrá :D

Most mennem kell, kaja, fürcsi... :lol:

Jó éjt!

KépKép
szilvia1981

sziasztok!

Szilvi,
igen, mi is gondolkodunk külföldben...meglátjuk...nehéz helyzet. De csak úgy menne, ha Apa kimegy és "előkészíti" a terepet. És én abba tuti belebolondulnék....
És köszi a tippet a másik nyomdáról, de Apa ott dolgozott nyolc évet...Mi is jóba vagyunk Lilláékkal:) Oda biztos nem megy vissza...
Várom a képeket a turulos kirándulásról :D

Lola,
van valami fejlemény babakocsi ügyben? Annyit gondoltam Rátok hétvégén...tiszta idegbaj.

Erika,
hajrá hajrá :D

Most mennem kell, kaja, fürcsi... :lol:

Jó éjt!

KépKép
szilvia1981

Sziasztok!

Mindenkinek köszi a drukkokat,igyekszem végigcsinálni!!!!!!!!!!!!!!

Szóval akkor a képek,Viki a nyuszit sokszor babának képzelte :lol:
Kép Kép
szerdán a locsoláskor ezeket a tojásokat kapták a fiúk az oviban/saját készítésű/ :wink:
Kép
Kép Kép
teraszon napoznak.... :D
Kép
Kép
ezt is kipróbálta
Kép
nyuszi ül a babakocsiban :P
Kép
Kép
pisze-pisze
Kép
édesek :wink:
Kép
a két testvér visszaindulás előtt
Kép
egy kis etetés
Kép Kép

Sziasztok,jó éjt!

Erika

cseriviola

Szilvia1981!
Pedig pont ez a cég fejlesztett, beruházott pár éve, nem?Még tán önk. támogatást is kaptak.... amerikai, mi?
Külföld: nem szólok bele, de sz.tem most menni nem túl jó ötlet, ott is válság van, keményen. Több ismerősöm jött haza Íro-ból és Angliából, a külföldieket teszik ki először ott is sajna. Nem kevés tőke kell, amíg 1-2 hónapig ott is talál állást most az ember. És ott sokkal hamarabb felélné a párod azt az összeget, mint itthon.
Sz.tem ott hamarabb fellendül a gazdaság, mi itthon még mindig isszuk a levét majd figyeljétek meg, akkor kell menni.

Betti, szegény Isti, de sajnálom, biztos most majd feltöltődik belőled pár napig a nyomodban lesz!
Ovi miatt szurkolok! Igen a b.kocsi nekünk nem kell, vigyétek nyugodtan!

Cseriviola! Hát ez a Viki, nem semmi csaj, még meg is babakocsiztatta a nyulat. Ezt amúgy v.milyen telepről lehetett kölcsönözni????

Mi tegnap bobozni voltunk Visegrádon, nagyon élvezték a lurkók. Noé is elbogarászott a fűben, amíg Apáék csúsztak. Tavalyi üdülési csekkből ebédeltünk. Megnéztük a dunakanyart, estére értünk haza. Ja és a régi b.kocsi is befért a kocsiba, így kényelmes volt... Marha sokan voltak...

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

lola77

Ja és azt nem is újságoltam, hogy múlt héten csütörtökön Noé felült egyedül mászásból. Tök édin eljátszik így, ha meggondolja magát visszaakrobatizálja magát mászóhelyzetbe. Már nem borul fel...
És szombaton kibújt alul 2 fogacska-rece. Minden gond nélkül, épp hogy érzem az ujjammal, meg nagy ritkán a cicimen, de direkt nem "használja" még egyenlőre, nem harap vele szerencsémre. :)

lola77

Ja és még 1 tudomány lemaradt: integet, ha mondjuk Neki...
Zabálni való gyerek... (akárhány babakocsiért kárpótol... - fő a pozitívum, igazad van Betti!)
Na befejezem, mert rólam szól az oldal.... :lol:

lola77

Na most taliztam előbb Szilvianyuval. Azt beszéltük, ha holnap is ilyesmi idő lesz, akkor mehetünk a Jubiparkba megint.
Ki ér rá? Aki tud jöjjön.

Na még mindig csak Én írok (megfőztem, vasaltam, porszívoztam pedig már).
Tettem fel picasalbumot a vonalzóim helyett, mert együtt nem fér el...
Remélem működik.

lola77

Sziasztok!

Most értem csak én is ide..
Főztem,óviban voltunk,takarítás,most meg rohanok a nődokihoz.
Angikáék voltak előttünkk Julóval a beiratkozásnál.Nagyon szép pocija van már.
Reménykedhetünk a felvételben,de csak 17 gyereket vesznek fel,mi voltunk a 15. beiratkozó,és még csak hétfő reggel volt.Szerintük 50-en tutii jelentkeznek.
Bezzeg ha lenne protekcio....

Cseriviola!
Viki nagyon édes a nyuszikkal.Örülök hogy sikeres volt a visszavitel.

Lola!
Zabálnivaló Noé baba abban a sapiban.Mi csak öcsisapkának hívjuk.Olyan jól áll nekik.
Tök jó hogy Te is boboztál.

Holnap nekünk jó a Jubi park!!
Délelőtt 10 óra??

Betti

Kép
berna23

Lola!
Megnéztem a picasawebed.
Nagyon jók a képek.
Azért úgy megfájdult a szívem mikor megláttam Noét hogy még tele volt kütyükkel az inkuban.Szegénykém.
A többi kép nagyon jó vidám.Csodás fiaid vannak!!

Kép
berna23

Sziasztok!

Holnap délelőtt 10 óra elvileg nekünk is jó (plusz, mínusz 20 perc:)). Emeséért csak kettőre megyünk, úgyhogy ráérünk. Főznöm sem kell holnap. Ki jönne még?? Eddig: Bettiék, Loláék, Mi. Erika? Szilvi? De persze sok szeretettel várunk ám mindenkit!!!

Lola: na, tök ügyi Noé. Bencus is már csinálja ezeket. Mindent sokkal korábban kezdett a lányoknál. Már két hete felül, két hete mászik és képzeld, már eltűnt az édi gorillás mászás, most már rendesen mászik, ahogy kell, de még lassan. Lányok 10 hónaposan másztak. Nagyon kis ügyi. Még az integetés nem megy, de hát ugye ő még csak 8 hónapos. De a fejét rázza már egy hónapja, ha mondjuk neki, hogy nem-nem! :) Dórika első szavai között ott volt a nem! :)

Ja, és két napja a testünkre támaszkodva először fel áll négykézlábra, utána feláll. Ezt a műveletet a kiságyban is csinálja, de ott még csak négykézlábra áll! Nagyon édike! Este is így várt az ágyban, mikor akart elaludni, de kiesett a cumija és sírás volt!

Dórika gyerekek egy égedelem. De imádom! Olyan szeretnivaló. Tényleg tök kedves! Emese meg nagyszájú, vagány, de jól nevelt. Tök jó volt vele a moziban.

Most apája elvitte Emesét edzésre, Dórika eszik a konyhában, tök egyedül (pöri+tészta). Bence aludni próbál a kiságyban. Tök önállóak! :)

Erika: nagyon aranyosak a nyuszis képek, tök megható, ahogy szeretgette Viki. Nagyon ügyik voltatok, hogy sírás nélkül vissza tudtátok vinni a nyuszit. Ez biztos a Ti érdemetek is!

Betti: hát... nem akarlak elkeseríteni, persze kell reménykedni, de azért tudod, hogy először azokat veszik fel az oviba, akik már 3 évet betöltötték, körzetesek, vagy protekció van, vagy ha nem is körzetes, de odajár tesó. Most végül is melyik ovi ez? Azért a helyedben a közeli bölibe feliratkoznék a várólistára, azért az nem jelent még kötelezettséget, bármikor visszamondható. Tudod, hogy nagy a várakozási idő!

Na megyek, teregetnem kell, különben nagyon fáj a derekam napok óta. Szerintem az ablakpucolás-leesés-beütés is betett. Mondjuk régen is volt már ilyen, de most megint extrán fáj. Bár biztos nem tett jót neki, hogy a 11 kilós Bencét a lelátóig cipeltem kézben (babakocsiban Dóri aludt), meg vissza is egy jó darabon!

Sziasztok

Szilvia

UI: később visszanézek, hogy mi a helyzet a holnappal.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Én is megnéztem a Lola fotókat. Édes kölykök! Noé olyan nekem, mint egy kis pici manócska. Tök imádom gyömöszkélni! Amikor megszületett hallod, milyen kis husika volt!!!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Jöjjenek a képek, jó sok lesz.... :shock:

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Anya, vegyél fel!!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Apa fején, útban a kilátó felé!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Bence, Emese lent a kilátó előtt

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Dórikáról nincs sok kép, mert kidőlt! :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Emese a szelim barlang előtt

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Barlangban

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Emese a kilátóban 1

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Megint

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Fűben Bencus

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Itthoni hármas pancsi (amit Bence élvez a legjobban) :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Na megyek, nemsoká vége az edzésnek, jön Emesém!

Sziasztok

Szilvia

UI: még később visszanézek, vagy reggel korán!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Mi, tesóm és párja

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Mi, fentről a kilátóból

Kép
Kép