Viki,
Kiderült ma valami?
Emőke,
Nyamm-nyamm. Ha gondot okoz a rengeteg meggyes süti csak szólj. Szívesen leszek önfeláldozó
Reni,
Tegnap este cseréltettem ki a képet Tomival. Az előzőt még Ő rakta fel, de az nekem nem tetszett
Atinak hogy van a térde?
Katus,
KisMogyoró? Tökaranyos
Ugye hogy hasonlít Majára? Nagyon kis mosolygós krapek lett.
Szandra,
Köszi. Bár túl lennénk már rajta!
Gyöngyi,
Holnap lesz a nagy nap
Bár már ott tartok, hogy előbb kellett volna. Most már iszonyat, hogy mennyire nem hall Maja. A beszéde is borzasztó! Viszont a Dél-Pesti egy borzadály kórház!!! A műtét miatt 4x voltunk bent és mindig fél napokat. Vérvétel, aztán megint, mert nem engedtem 6x-ra is megszúrni a pici karját, így vissza kellett menni (ma is szúrták még, mert nem lett elég a vércsoporthoz
- nagyon keveset iszik
), aztán altatóorvos, végül ma a betegfelvétel - de még hazajöhettünk aludni
Mindezt egy izgő-mozgó 3 és fél évessel és egy 2 hónapossal
Az egyik nővér az 1. vérvételnél úgy megsajnált minket, mikor kitörtem, mint anyatigris, hogy a szárnyai alá vett, így elég "gyorsan" mentek a dolgok. Vicc, ami itt Mo-on egészségügy címszó alatt zajlik. Csak 1 példa: ma felvett pl. a nővér is meg az orvos is, de a vizsgálatokat már egy 3. személy csinálta. Persze mindegyik esetben min. fél óra várakozás, úgy hogy a kedves nővérke mindenhova odatolta a papírjainkat.... Na mindegy, nem morgok, főleg Neked, hisz képben vagy (pechedre Te kérdeztél rá
).
A legrosszabb az egészben, hogy nem tudok bent lenni Vele
De szerencsére nagy az apaszerelem, úgyhogy valszeg csak engem érint rosszul ez a tény
Hú, de hosszú lettem
Anikó