Új privát üzeneted érkezett!

Most hogy laptetôre kiraktál, már nekem is. :D :lol:
A lelkem jobb, bár megoldás egyelôre nincs. holnap talán kiderül.

KépKép
KépKép
wiki12

Sziasztok!

Leventének utólag boldog névnapot kívánunk! Orsi, nagyon szépek vagytok :-)
Az összes gyerkőc nagyon édes az utolsó cinin :-)

Katus, vmelyik este vagy hétvégén visszavihetjük a járókát? Úgy néz ki kinőttük :-)
Tegnap én nagy munkában voltam. Kaptunk meggyet, de olyan mennyiségben, hogy 17 üveggel tettem el, a mélyhűtőbe magozva 4 zacskóval és egész héten meggylevest, meggyes sütit és tejfölös babapiskótás meggyes édességet fogunk enni :-)

Azt hittem ma kipihenem a tegnapi napot, de Ábel ma "szenved", elég látványosan. Újra és újra sorra veszi a "nem szabad" helyeket, dolgokat.

:twisted:

Emőke

Kép

Kép
birdie

Eszter is nagyon édes :D

Emőke, persze, gyertek csak, a hétvégénk nem jó, de hétközben délután jöhettek bármikor :D

Anikó, örülök, hogy örülsz ;)

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

:P :P :P :P :P :P :P :P :P

Katus!

:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Üdv az új pocaklakónak!

kállai

KATUS, GRATULÁLUNK!!! :) :) :)
VIGYÁZZATOK NAGYON MAGATOKRA!

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Szia KisMogyoró! :D :D :D

Anita
putyu

Katus! szívből gratulálunk! :P
írtam privit.

puszi

KépKép
KépKép
wiki12

Katus! Vigyázz magadra! Gratulálok!

Anikó! Most látom, hogy Ákos képét kicserélted! Nagyon drága!

Az én apróságom meg éppen lesérült :-) Vérzik a térde. A közlekedés átka, meg hogy 5kor kelünk. Mert ha még aludna ugye, akkor nem lenne sebecske, még. És nem kéne reggel 8kor menni aludni, amikor más normálisan ébred. Lehet a 4. foga is kibújt, vagy bújik hamarosan. Majd meglesem.
almi

Viki! A gyerkőceink szülinapja között alig van néhány nap :D

Most jó alaposan megszemléltem a vonalzókat :-) Közben az egér útrakelt az asztalról. :lol:
almi

Drága kicsi Ancsi! :)

Nagyon boldog névnapot kívánunk!

Kép

Anita
putyu

Sziasztok,
Köszi CSajok, azon leszek, hogy vigyázzak. :D

Wiki,
válaszoltam.

Reni,
szegénykém, Ancsinak is van egy szép seb a térdén. Mindig megpuszilgatja, amikor észreveszi :D

Anita,
nagyon drága vagy, jobban fejben tartod, mint a sóher anyja. :D

Anikó,
mennyire cuki Ákos a képen :D Tiszta Maja!!!!

GYöngyi,
ma arról a vonatról szálltál le, amelyikre én fel. Sára nagyon édes volt, köszönt és utána elmesélte az apjának, hogy én vagyok az Ancsi anyukája. MArietta nem nagyon tudott hová tenni :D (Meg a Sanyi sem, de ez természetes :D )

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Drága Annamária :P !

Kép

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Ancsi, nagyon boldog névnapot kívánunk!

KépKép
KépKép
wiki12

Ancsi!Boldog névnapot kívánunk!!
Kép

Katus!!
És én észre se vettelek??? :oops: :lol: Annyira örültem, hogy megláttam a csajokat - meglepi volt - hogy nem láttam mást :oops: De amikor rákérdeztem (olvasás után) a sára elmondta, hogy kivel találkoztak :lol:
És persze gratulálok!!!

Anikó!!

Hogy van a Maja???
Jók a képek, mint mindig!!!! :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi

Ancsi!
Nagyon boldog névnapot kívánunk!

Kép

Ákos, Maja, Tomi, Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi

Viki,
Kiderült ma valami?

Emőke,
Nyamm-nyamm. Ha gondot okoz a rengeteg meggyes süti csak szólj. Szívesen leszek önfeláldozó :lol: :lol: :lol:

Reni,
Tegnap este cseréltettem ki a képet Tomival. Az előzőt még Ő rakta fel, de az nekem nem tetszett :wink:
Atinak hogy van a térde?

Katus,
KisMogyoró? Tökaranyos :D
Ugye hogy hasonlít Majára? Nagyon kis mosolygós krapek lett.

Szandra,
Köszi. Bár túl lennénk már rajta! :(

Gyöngyi,
Holnap lesz a nagy nap :cry: Bár már ott tartok, hogy előbb kellett volna. Most már iszonyat, hogy mennyire nem hall Maja. A beszéde is borzasztó! Viszont a Dél-Pesti egy borzadály kórház!!! A műtét miatt 4x voltunk bent és mindig fél napokat. Vérvétel, aztán megint, mert nem engedtem 6x-ra is megszúrni a pici karját, így vissza kellett menni (ma is szúrták még, mert nem lett elég a vércsoporthoz :? - nagyon keveset iszik :( ), aztán altatóorvos, végül ma a betegfelvétel - de még hazajöhettünk aludni :) Mindezt egy izgő-mozgó 3 és fél évessel és egy 2 hónapossal :( Az egyik nővér az 1. vérvételnél úgy megsajnált minket, mikor kitörtem, mint anyatigris, hogy a szárnyai alá vett, így elég "gyorsan" mentek a dolgok. Vicc, ami itt Mo-on egészségügy címszó alatt zajlik. Csak 1 példa: ma felvett pl. a nővér is meg az orvos is, de a vizsgálatokat már egy 3. személy csinálta. Persze mindegyik esetben min. fél óra várakozás, úgy hogy a kedves nővérke mindenhova odatolta a papírjainkat.... Na mindegy, nem morgok, főleg Neked, hisz képben vagy (pechedre Te kérdeztél rá :lol: ).
A legrosszabb az egészben, hogy nem tudok bent lenni Vele :cry: De szerencsére nagy az apaszerelem, úgyhogy valszeg csak engem érint rosszul ez a tény :roll:
Hú, de hosszú lettem :oops:

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi

Anikó!!

Na, pont most akartalak hívni, csak gondoltam előbb megnézem írtál-e!! :lol: :lol:
Hát nem írigyellek, de túl lesztek rajta!! Szerintem ez a Sárának is nagyon érik, sajnos ő is nagyon süket még mindig és én is érzem a beszédén, hogy visszafelé fejlődik :cry: :cry:
És pont az eü helyzet miatt félek én is minden orvosi dologtól- nagyon nehéz ez, de vannak dolgok, amit muszáj elvégeztetni - műteni meg nem tudunk még :lol: :lol: :lol:
Akkor holnapra sok drukk - bár tudom, hogy minden rendben lesz.
Puszi

ágyöngyi

Sziasztok!

Ancsikána mi is nagyon boldog névnapot kívánunk! :-)
Katus, lehet, hogy jövő hét lesz a járóka visszavitelből :oops: De igyekszünk.
És írásban is gratluálunk mi is :-)

Huh, Anikó, Majának jobbulást! Az asztmagyanú körüli hercehurcával én is kétségbe estem az egészségügyi helyzet miatt. Azt hittem, legalább a gyerekeket másképpen kezelik :-(

Emőke

Kép

Kép
birdie

Katus!
Mi is gratulálunk még egyszer, és kívánunk Ancsinak nagyon boldog névnapot!

Anikó!
Lehet, hogy egy kicsit lemaradtam, mi a baj maja fülével?

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24

Sziasztok!

Ancsinak mi is nagyon boldog névnapot kívánunk!

Majának nagyon-nagyon szorítunk!

anett
kállai

Köszönjük a köszöntéseket, nagyon aranyosak vagytok!

MAJÁNAK MENNEK A DRUKKOK!!!

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Anikó, innen is mennek! majd jelentkezz, hogy van Maja! Meddig kell bent lennie?
Ma derült ki: 4 nap/hét. DE marad Mindenki! nekem kellett elmondani... :?
Járókát meggondoltad?

Viki

KépKép
KépKép
wiki12

Anikó!
Mit mondott a Tomi?? Minden simán ment??

Kata!
Persze beszéld meg az uraddal, majd utána döntötök. Nekünk bejött. Csodára nem képes de minden takonykór max 3 napig tartott és nem nagyon emlékszem, hogy mikor láttuk utoljára a dokinéninket ( hál istennek, bár hiányzik maga a személye).

Csajok!
Azért nem gondoltam, hogy csak a piacra kell kimennem, hogy ha fél topiktaliban akarok részt venni.

Szandra

szandrakiss

Csajok, szépen összejöttünk délelőtt a piacon :) Bezzeg, ha ezt előre meg akartuk volna szervezni, biztosan nem sikerült volna ilyen jól :).

Szandra, ja, megdumáljuk itthon az Urammal a dolgot (egyébként valószínűleg Magda se véletlenül ajánlotta...). Addig őrzöm a dobozt, mint Anita nyakláncát :lol: , hogy semmi baja ne legyen :lol:

Ancsinak utólag is boldog névnapot kívánunk!

Anikó, Maja jól van?

Nálunk kezd nyugi lenni, reggel elment anyósom, már csak após van itt szombat reggelig. Marci még mindig taknyos, sokat kell szívni az orrát :cry: Még a hétvégén készült egy közös kép róla és Beátáról, a kórházi dokinéniről, a fickókám "orvosi utasításra" alkoholizált :lol: :
Kép

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek aki reagált ránk, érdeklődött utánunk :P !

Nem azért írtam ám, hogy "visszakönyörögjetek", csak nem akartam szó nélkül lelépni...az nem én vagyok.

Viszont szeretnék még veletek valamit megosztani :wink: :P :arrow:

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Évi!
Óriási gratuláció!!!!!!! :D :D :D :D :D
Ez az igazán jó hír!!! Erre érdemes volt géphez ülni :D

KépKép
KépKép
zumpfi

Köszönöm Mindenkinek, aki drukkolt, gondolt Majára!
Nagyon jól viselte a műtétet, előtte és utána se sírt egy cseppet sem :D Olyan bátor nagy lány már! :D
A doki szerint már igencsak esedékes volt a műtét (Adri - kivették Maja orrmanduláit), a fülében már rengeteg váladék felgyülemlett, ami nem tudott ürülni a manduláktól. Tomi ébredés után rögtön tesztelte Maja hallását, és összehasonlíthatatlan, szinte a leghalkabb suttogást is hallotta :D
Asszem én rosszabbul viseltem a mai napot, mint Maja és Apja bent a kórházban...... :roll:
Jó éjszakát!
Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi

Évi, gratulálunk!!!! :-)

Anikó, tényleg nagyon ügyes volt Maja. Gyors felépülést a his hősnek :-)

Emőke

Kép

Kép
birdie

ÉVI, HATALMAS GRATULA!!! :lol: :lol: :lol:

Babanetes bébibumm van :lol:

Anikó, Maja szuper csaj, és holnap már itthon is lesz! :)

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Évi, GRATULÁLUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Anita
putyu

Évi!

Nagyon-nagyon örülök!

a.
kállai

Évi!!

Szuper!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Én is szívből gartulálok!!
Reméltem, hogy ha elmúlik a rossz kedved, akkor jelentkezel és nem a "könyörgés" volt a célod :lol: TE nem olyan vagy-valóban!
De nagyon hiányzol! Olvass minket, ha nem is írsz és a talikra gyere!

Anikó!!

De jó!!! Látod-milyen jó, hogy túl vagytok rajta. Már megérte, ha ha suttogást is meghallja Maja!! Mostantól vigyázat mit is mondtok otthon egymásnak!! :lol: :lol: Puszi az okos kiscsajnak!!

Kata!

Nem semmi, hogy a dokinéni a vendégetek!! :D Van ellenpélda is a katasztrófális egészségügyi helyzetünkben az embertelenségre! :lol: :lol: Szuper ember lehet a dokinéni! Jó hogy vannak ilyenek is, mert visszaadja az ember reményét.

Ma mi is megyünk a dokihoz, mert éjjel megint fájlalta a fülét a Mari (persze miért ne akkor, amikor az anyja éppen dorbézol :oops: :oops: :? :? ) De legalább a Sára már kezd jobban lenni, bár a hallásán ez nem érezhető :roll: :roll: És hétfőn utazunk a Balcsira: orrcseppel, hurutoldóval, porszívóval, átmosófolyadékkal :? :? Remélem a ruháknak is marad hely 8) 8)

ágyöngyi

Évi, szívből gratulálunk!
:P

KépKép
KépKép
wiki12

Évi,
szuper, gratulálok én is :D Ajjaj, mi lesz a rengeteg hurkáddal??? ;)

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Tudtátok ezt?

"Budapesten Január 1-től a BKV jegy az 60 percig érvényes függetlenül attól, hogy hányszor szállsz át akár földalatti, vagy föld feletti járműre(amennyiben a lyukasztó dátumot is nyomtat a jegyre)! Csak a BKV sunyi módon a legkevésbé próbálja az utasok tudtára hozni ezt a szabály változtatást."
http://index.hu/video/2009/06/20/bkvjegy/

Anita
putyu

Szia Katus! :D De egyszerre :D

Anita
putyu

Sziasztok!!

És azt tudjátok, hog a hétvégén lesz az utolsó Gyerek-szigetes hétvége??? Holnap de. 10.30-kor Alma koncert! :lol: :lol: :lol:

ágyöngyi

Gyöngyi,
tudtuk :D Ma akartunk menni, de baromi sz..éjszakánk volt. Én, mint egy kelj fel Jancsi :( Már tegnap is extra zizzentek voltak, reggel óta még nyugalom van :roll:
Úgyhogy holnap megyünk :)

Anita
putyu

Mi történt éjjel Anita!! :cry: :cry: Remélem nem betegek a gyerkők!!!
Mi ma voltunk, jó volt. Nektek jó mulatást akkor holnapra!! :lol:

Anikó!!

Hogy van Maja?? Pár sort írhatnál-lécci, lécci :lol:

ágyöngyi

ÉVI! Szuper! Nem is tudok hirtelen mit mondani... pedig tényleg látni lehetett rajtad :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: Vigyázz magadra! Gratulálok nektek!!!! (Még a végén a barátnőmmel is találkozol, ő 6 hetes, szintén Uzsoki...)

Anikó! Maja nagyon ügyes, erős és bátor! Remélem gyorsan felépül!

Kata! Az ember arra gondol, hogy akad-e még valaki, aki a hivatását végzi. És igen! Ez tényleg nagyszerű, Marcinak igazi barátja lett a doktornéni :-)

Adri! Ma gondoltam rátok: vajon itthon voltatok-e, és hallottátok-e, hogy beköltöztek a hátsó lakásba az albérlők....

Mi tegnap a Veszprémi Állatkertben voltunk. Ati aludt egy nagyot :-) Így többnyire az állatokat fényképeztem. Ez a kedvencem :-)
Kép

Szép álmokat! Jó éjt mindenkinek!
almi

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon köszönjük a névnapi köszöntést :D

Katus,
mi is gratulálunk Neked, és vigyázz magatokra 8)
Ancsinak pedig így utólag, de nagyon boldog névnapot kívánunk!

Évi,
Neked már gratuláltunk személyesen is, jó pihenést Nektek, és azért Te is vigyázz magatokra!!!

Anikó,
hogy van Maja, ugye már otthon van? Mielőbbi gyógyulást kívánunk neki!

Gyöngyi,
mit mondott Mariettáról a doki, mi van vele, jól van már?
Nektek is jó nyaralást kívánunk!

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

Gyöngyi,
nem betegegek, szimplán is tudnak lököttek lenni :( :lol: Nem vagyok én már ezekhez az éjszakai kelésekhez hozzá szokva és mindketten baromi sokszor felébredtek, úgyhogy egész éjjel, hol ide, hol oda mentem át, reggel meg azt sem tudtam hol vagyok... De tegnap már rendesen viselkedtek, és még most is alszanak :) így ma megyünk :)
Nektek jó csomagolást, utat és időt! :)

Anikó nevében: Maja jól van és hős tündérként viseli :D

Anita
putyu

Sziasztok!!

Hát, bizony: holnap utazunk - és látjátok milyen szép idő van?? :lol: :lol: Remélem marad is!!

Anita! Nektek jó szórakozást mára! Mi lehetett éjjel??? El tud szokni az ember az éjszakázástól az biztos!!

Orsi! Köszi a kérdésed: Marietta füle rendben, valszeg "csak" a huruttól fájlalta a fülét. Már egészen jól van.

Szép hetet nektek!!!

ágyöngyi

Anita, nem lehet, hogy a gyerekeket éjjel a kánikula zavarta meg? Én este minden ajtót, ablakot kitártam, de nem hűlt le éjjel sem 25C alá a benti hőmérséklet, Marci is tök nyugtalan volt, pedig alig adtam rá ruhát...

Gyöngyi, jó nyaralást, érezzétek jól magatokat!!!

Biztos forrásból tudom, hogy szuper idő van a Balatonon, ugyanis az Uram is éppen lent van :lol: . Képzeljétek, tegnap megnyerte a Kékszalagot!!! Abban a hajóosztályban, ahol ő indult, a 19 hajóból 17 ért célba, és ebből ők lettek az elsők :lol: :lol: :lol: . Most hívott, hogy átvette az aranyérmet, nagyon büszke vagyok rá :oops:

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Sziasztok!
Köszönöm Mindenkinek, aki Maja hogyléte felől érdeklődött, jól esett :D
Maja tényleg egy kis hős! Úgy tűnik a manduláival a rosszaságot is "elvitték" a dokik :lol: Zokszó nélkül viseli, hogy nem mehet a napra, nem rohangálhat, ugrálhat, nem ihat szívószállal, pedig rengeteget kell innia (és ez nála nagy gondot okoz :? ). Fájdalma semmi nincs, csak kisebb váladék ürül a füléből. Csütörtökön kell visszamenni a dokihoz, kontrollra.

Gyöngyi,
Remélem még olvasod. Kellemes pihenést kívánok Nektek! Tuti jó lesz az idő, hisz mi itthon vagyunk :wink: :lol: Majd aug. 4 és 10 között megyünk a Balcsira, akkor tuti sz@r lesz az idő :roll:

Kata,
Gratulálok a férjednek! Nem semmi !

Anita,
Milyen volt a Gyereksziget? Idén végül jól lemaradtunk róla :cry:

Pár kép rólunk:
Kép Kép Kép Tescohoz öltözve :-) Kép Esőtánc :-) Kép No comment :-)

Jó éjszakát!
Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?