Néhány nappal lemaradtam, de már tegnap este olvasgattam. Szombaton jöttünk haza Atival, néhány napot vidéken voltunk. Jót tett a kimozdulás. Pihenni ugyan nem tudtam, de mégsem vagyok annyira fáradt, mint eddig. Gombóc ismerkedett egy picit az unokatesókkal. Imádni valók
Úgy látom most lépett egy újabb korszakba az emberekkel való kapcsolatot illetően....
Orsi! Nekünk sosem riasztott a légzésfigyelő, pedig rendszeresen lemászik róla már 2 hónapos kora óta. Persze akkor még csak elcsúszkált
Szopival kitartás! Úgyis megérzed, ha valami nem megfelelő Levinek. Biztos nagyon változó a lurkóknál, hogy melyikőjük hogy és mennyit kíván. Ati nekem sosem szopizott 20 percnél többet, azt is csak az első hónapban. Azóta 10 perc alatt lerendezi a dolgot, vagy még annyi sem. És 2szer próbáltam ki a mellszívót... nem volt rá szükség. Igény szerint az uraság leszippantotta. Szerencsémre.
6 kiló
Szép nagyra nőtt már Levi is.
Éjszaka Ati is nyűgösködött. Ezek szerint nem ő volt egyedül, valami volt a levegőben. Én arra tippeltem, hogy a borsófőzelék miatt egy picit kínlódik, vagy esetleg a foga, mert már 2 hónapja jöttek ki az első fogacskák, gondoltam most újabb 2 készülődik. De még semmi.
Judit! Vicces lehettél az autóban
Megértelek
Szinte látom magam előtt
Pocakról azt mondják, hogy a másodiknál hamarabb nő... Ezek szerint tényleg igaz
De nem baj! Az a lényeg, hogy rendben vagytok! Láttátok az apróságot mostanában? Nem mutatta még meg milye van?
Anita! Ez nagyon jó lehetett! Megértem Botit, biztos nagy élmény volt neki!
Kata! Szorítok neked majd, kívánom, hogy minél tovább cipeld a pocid! Szerintem a 40. héten bőven ráérsz megszülni Zalánt
Nálunk is történtek új fejlemények. Előző szerdán Ati teljesen egyedül kapaszkodva felállt. Most aggódhatok, mert amerre jár azt lesi miben tud felcsimpizni. És tegnap megtanult integetni
Még evés közben is mutatta nekünk vigyorogva a kezét hogyan kell mozgatni
Szerencsére mióta elmúlt a kisebb megfázása ismét összekapta magát, 7,8 kg. Szóval imád enni. Még mindig nem futottam bele semmibe, amit ne evett volna meg. Ebédre már komplett főzeléket kap csirkehusival. (Nem rántok, nem habarok, csak natúr a zöldségek összefőzve.) Nagyon szereti a gyomrát. Még a végén tényleg gombóc lesz
Bár amennyit mozog... Inni még mindig nem tudunk csőrösből, de majd megtanuljuk biztos azt is egyszer
A csapat. Ketten hiányoznak róla, ezért nem teljes, de nem tudom lesz-e olyan, hogy összeszedjük mindet egy képre