Új privát üzeneted érkezett!

Kata,

Engem nyugodtan riaszthatsz, ha Rád jön a szülhetnék és nincs itthon a párod. Referenciát Anikótól kérhetsz rólam:))
Vendég

Ha valakinek kell föld, a kapunk előtt van vagy 10 zsák, viheti!!!
Lehet, hogy imitt-amott fűmaradványok is vannak benne, de gaz, szemét nincs!
Vendég

Sziasztok!

Zorkának mi is nagyon boldog névnapot kívánunk, és mi is csak azért most, mert nem tudtuk, hogy mikor van :oops:

Nem tudom, Nektek milyen napotok volt, de Levi ma egész nap nyűglődött.... Nem aludt, csak egész nap kétszer fél órát, aztán megint kínlódtunk a szopizással, és végül este sikítva üvöltött, úgy sírt :roll: Nálunk is itt van Anyósom (hurrá :evil: ) Ő próbálta vígasztalni, de nem jött neki egyáltalán össze, és mikor átvettem Tőle, mert már nem bírtam hallgatni, nálam rögtön megnyugodott, ez igazán jól esett a szívemnek :lol:

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

Néhány nappal lemaradtam, de már tegnap este olvasgattam. Szombaton jöttünk haza Atival, néhány napot vidéken voltunk. Jót tett a kimozdulás. Pihenni ugyan nem tudtam, de mégsem vagyok annyira fáradt, mint eddig. Gombóc ismerkedett egy picit az unokatesókkal. Imádni valók :-) Úgy látom most lépett egy újabb korszakba az emberekkel való kapcsolatot illetően....

Orsi! Nekünk sosem riasztott a légzésfigyelő, pedig rendszeresen lemászik róla már 2 hónapos kora óta. Persze akkor még csak elcsúszkált :-)
Szopival kitartás! Úgyis megérzed, ha valami nem megfelelő Levinek. Biztos nagyon változó a lurkóknál, hogy melyikőjük hogy és mennyit kíván. Ati nekem sosem szopizott 20 percnél többet, azt is csak az első hónapban. Azóta 10 perc alatt lerendezi a dolgot, vagy még annyi sem. És 2szer próbáltam ki a mellszívót... nem volt rá szükség. Igény szerint az uraság leszippantotta. Szerencsémre.
6 kiló :-) Szép nagyra nőtt már Levi is.
Éjszaka Ati is nyűgösködött. Ezek szerint nem ő volt egyedül, valami volt a levegőben. Én arra tippeltem, hogy a borsófőzelék miatt egy picit kínlódik, vagy esetleg a foga, mert már 2 hónapja jöttek ki az első fogacskák, gondoltam most újabb 2 készülődik. De még semmi.

Judit! Vicces lehettél az autóban :-) Megértelek :-) Szinte látom magam előtt :lol: Pocakról azt mondják, hogy a másodiknál hamarabb nő... Ezek szerint tényleg igaz :-) De nem baj! Az a lényeg, hogy rendben vagytok! Láttátok az apróságot mostanában? Nem mutatta még meg milye van?

Anita! Ez nagyon jó lehetett! Megértem Botit, biztos nagy élmény volt neki!

Kata! Szorítok neked majd, kívánom, hogy minél tovább cipeld a pocid! Szerintem a 40. héten bőven ráérsz megszülni Zalánt :-)

Nálunk is történtek új fejlemények. Előző szerdán Ati teljesen egyedül kapaszkodva felállt. Most aggódhatok, mert amerre jár azt lesi miben tud felcsimpizni. És tegnap megtanult integetni :-) Még evés közben is mutatta nekünk vigyorogva a kezét hogyan kell mozgatni :-) Szerencsére mióta elmúlt a kisebb megfázása ismét összekapta magát, 7,8 kg. Szóval imád enni. Még mindig nem futottam bele semmibe, amit ne evett volna meg. Ebédre már komplett főzeléket kap csirkehusival. (Nem rántok, nem habarok, csak natúr a zöldségek összefőzve.) Nagyon szereti a gyomrát. Még a végén tényleg gombóc lesz :wink: Bár amennyit mozog... Inni még mindig nem tudunk csőrösből, de majd megtanuljuk biztos azt is egyszer :-)

Kép A csapat. Ketten hiányoznak róla, ezért nem teljes, de nem tudom lesz-e olyan, hogy összeszedjük mindet egy képre :-)
almi

Anikó,

Nem tudom mit döntöttek Ákos névnapjával kapcsolatban, de ha ma tartjátok, akkor:

ÁKOS

NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT kicsi fiú!!!

Kép
Vendég

Reni,

Atti nagyon ügyes, mostantól felkötheted a gatyád, szaladgálhatsz utána:)
Utoljára a 12. heti UH-n láttuk, még nem látta a doki mije van, csak azt, hogy minden rendben. Megvan a kombinált teszt eredménye is, az is nagyon jó lett, minden valószínűség szerint nem Down-kóros. Már ficereg is és nagyon háklis! Ha olyan pózban ülök/fekszem, ami nem tetszik neki rögtön dörömböl. Korán kezdi:)
Vendég

Judit,
Édes vagy :D De végül a februári névnapnál maradtunk, mert az benne van a naptárban :wink: :)
Hogy vagy? Anyóst tűröd még? Miki már hazajött? Lehet hogy írtad, de nem volt időm elolvasni még mindent :oops:

Hétvégén Balatonon voltunk, azért lett ilyen sz@r az idő. '89 augusztusában Spanyolországban voltunk és esett a hó. Úgyhogy majd szólok előre mikor megyünk megint víz mellé és akkorra ne tervezzetek semmit, mert felesleges. :roll: :cry: :D
Pénteken 34 fok volt, szombaton meg 14. Csodáljuk, hogy hülyék vagyunk? Hát még a gyerekek....!!!
Kép Kép Kép Ilyen hideg volt Kép Kép Azért nem unatkoztunk :-)

Olvasok és írok majd.
Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi

Sziasztok!

ZORKÁNAK BOLDOG NÉVNAPOT!!!!
Judit, ne haragudj, de apukám szülinapját is elfelejtettem. Igaz, az sincs benne a naptárban.

Anikó,
szegénykéim, jól megkaptátok ezt a fogvacogtató hideget. Mi is Velencén voltunk. Tényleg esett a hó akkor augusztusban??? :S Azért látom a társaság remek volt.

Reni,
anyám, mekkora már Ati. Még csak most született :D Ancsi is 7 hónaposan állt fel, mondom én, hogy kötheted a gatyát.

Orsi,
én nem írtam a szopigondokra, mert nem mérvadó Ancsi étkezési kulturája, de hasonlóan Atihoz, ő sem szopott sosem 20 percnél többet.

Anita,
szuper az esőkabid :D Izgalmas lehetett.

Judit,
olyan jó, hogy már ilyen korán érzed a picit.

Kata,
tényleg nagyon szuper ez a játékvár. Fú, ezen majd randalírozhatnak a kishapsik.

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Elolvastam a lemaradásom :D

Orsi,
Ha ez vigasztal Ákos is ugyan olyan, mint Levi. Az első 10 perc oké, de utána rángatja a fejét, sőt néha már van hogy sír is. Ilyenkor megmasszírozom a mellem és újra odaadom. De innentől már nyűglődés. Viszont én még mindig 1 ciciből etetek egy alkalommal. Mennyit fejsz le???? Én az elején sem fejtem ennyit, pedig kaptam kölcsön szuper fejőgépet. Most már nem is fejek, csak ha tudom hogy másnap megyünk valahova és legyen cumisüvegben tartalék. De Ákos nem issza meg belőle, de mindig viszek azért magammal a bizti kedvéért. Szóval minden elismerésem a Tied, hogy ilyen ügyes és kitartó vagy.

Évi,
Mi van? Nem írtad aztán ki magadból a depit :?

Kata,
Valóban szuper játszót kaptatok! Marci annyira édes csupa sarasan :D
Judit valóban nagyon jó "vigyázó". Szegényt éjfélkor riasztottuk, hogy vigyázza Maja álmát.

Judit,
Olvastam :oops: Miki csak csütörtökön jön. És anyós meddig marad?
Már most érzed a picit? Bár én is hamarabb éreztem Ákost, mint Maját...

Anett,
Hogy van Szonja? És Te?

Anita,
Édes a gyerekszáj :lol:
Nagyon jók a képek! Imádom az ilyen saras balhékat. Régen Somogybabodra jártunk minden évben off road-ra.

Katus,
Tényleg esett a hó :shock: Meg aztán özön víz volt. A helyiek mondták, hogy 20 éve nem esett ennyi eső :roll: Azért persze így is élmény volt.
Igen, nagyon jó volt a társaság. Általános iskolai osztálytársak voltunk és átlagosan fél évente találkozunk. Egyre több a gyerek :D
Akkor Ti is fagyoskodtatok?
Hogy vagy?

Viki,
Adj életjelt magatokról!

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi

Anikó,

Szerintem pénteken megy haza anyós. Legalábbis aznap tuti kirúgjuk, mert az az egy napunk van nyaralás előtt és még egy csomó elintéznivaló van.
Légyszíves a következő 2 hétben ne tervezzetek vízparti programot, mert még Görögországban is szakad az eső és a tenger is hűl!!:(
Bár tulajdonképpen nem tudom mi bajotok az időjárással, decemberben hogy örülnénk ennek a 14 foknak:))
Tegnap Zorka kilépett az ajtón és közölte, hogy esik a hó. Mondom talán az már csak nem, de tulajdonképpen nem nagyon lepődnék meg azon sem:)
Vendég

Sziasztok!

Írta Reni is, hogy kínlódnak a fogacskákkal, hát kb 2-3 hete már mi is nyűglődünk.... Eleinte csak folyt a nyála mindenfelé, aztán mindent gyömöszölt a szájába, mostanra pedig már nyáladzik, két keze van egyszerre a szájában, és közben eltorzul arccal sikítva nyüszít szegénykém :( Gondoltam most már megnézem hogy mi újság odabent, hát most már teljesen fehér az ínye, egyértelműen látszanak a leendő fogacskák, pedig még csak most lesz 4 hónapos!!!! Nem korai eze egy kicsit??!!

A szopzissal próbálok kitartó lenni, de már közben a mellemet is sebesre rágta :-(

Judit!
Tök jó hogy már érzed a picit, én is úgy tudtam, hogy másodszor ezt már hamarabb érezzük, bár én Levit 18 hetesen "vettem" észre először :-)

Katus!
Egyébként nem is tudom, hogy írigyeljelek-e Titeket, hogy 20 perc szopi és már meg is vagytok, de bevallom és szeretem, mikor odabújik hozzám cicizés közben, pláne, hogy most már olyan értelmesen néz engem közben :D

Anikó!
Kb 3 hónapos koráig Levi is egy ciciből evett, csak mostanában próbálkozunk kettővel, de még ki kell alakulnia dolgoknak....
Ákos egyébként nagyon kis cuki :-)

Szandra!
Akkor ezekszerint az oviba jutás csak akkor 100%-os ha már megy a WC-be kakilás :lol:

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

Jelentem Zorkát is felvették!!!!Zorka tapsolt:)))
Viszont annyi név volt, tuti 2 csoport indul, jó lenne, ha egy csoportba kerülnének Edóval.
Vendég

Judit!
SZUPER!! Azért sokkal jobb így, hogy nem kell semmi fellebbezést írni. És kezdhetjük egyszerre a beszoktatást is hátha így könnyebben megy mindkettőnek. Sőt lehet, hogy nyáron kicsit sűrűbben össze ereszthetnénk őket.

Ha egy csoportba kerülünk akkor stipistopi az alma :wink: :lol: :lol: :lol: mert Edó már kb 1 hónapja minden rajzára alma jelet rajzoltat mer neki az lesz a jele az oviban :lol: . Persze én nem ragaszkodom hozzá annyira, próbálom megfűzni, hogy valami csajosabb jel jobb lenne :) :wink: .

Azt már tudom, hogy egy helyre fognak járni a Tamival (Kriszti néni infó) de nem egy csoportba, de holnap mesél majd bővebben az ovis értekezlet után.

Sz

szandrakiss

Kata!
Ebben a remek időben gondolom nem bicikliztek át ami nem is lenne feltétlen baj mert apa elfelejtette elhozni a sógornőmtől (nála van, de nem használják mert neki 18 éves fia van csak megpróbálta eladni de szóltam neki, hogy még tárgytalan) de péntek után már itt lesz. Bocsi.

Sz

szandrakiss

Sziasztok!

Egy ideje olvasgatlak benneteket, de csak most regisztráltam. Magam is vecsési kismama vagyok.
Inditásként abban kérem a segitségeteket, hogy ismertek-e Vecsésen megbizható bébiszittert, akire-egyelőre csak alkalomszerűen-rábizhatnám a fél éves gyerkőcömet. Olyan nehéz szivvel hagynám itthon, de talán ajánlásra könnyebb lenne...
Előre is köszönöm, sziasztok!

Mariann
t.mariann

Szandra, semmi gond, Péter ma is csak 7 körül ért haza, és mivel nálunk most van évzárás, a héten szerintem minden este kb ez várható... de hétvégén itthon leszünk, ha az nektek is jó!

Judit, szuper :!: :!: :!:

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Üdv Mariann!
Én sajnos nem tudok, de hátha tud valaki a topic-ból ajánlani!
Kisfiú a fél éves gyerkőc vagy kislány?
K.

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Szia Kevin!

Kisfiú, és igazából csak 4 hónaposnak számit, mivel koraszülött lett. Ha jól tudom, köztetek is van egy anyuka, akivel "közös" a gyógytornászunk, Móni. Talán egy Dóri nevű kislányhoz jár innen? (nem biztos, hogy jól emlékszem...)
Nekem még a szülés óta vannak kisebb egészségügyi problémáim, és most már el kellene mennem vizsgálatokra, ezért keresek bébicsőszt. Tovább nem akarok várni, azt a kisfiam születése óta tudom, hogy az egészségnél nincs fontosabb...
Azért köszi a választ:)

Mariann
t.mariann

Mariann, Marci is koraszülött volt (27. hét), és hozzánk is Móni jár!
Minden rendben a kisfiúval?
Kata

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Szandra, Judit,
JUHÉÉÉÉJ :D Ez remek, komolyan, nagyon örülök.

Orsi,
hát ja, jó is az, amikor összebújsz a kisbabáddal. Ancsi túl izgága volt ehhez is.

Mariann,
Üdv. Sajnos bébiszittert én sem tudok. De majd biztos lesz valaki, aki igen :D

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Akkor ti vagytok! :D

Misi 29 hétre született, szerencsére minden oké, kicsit feszes az izomzata, de Móni dicséri. Remélem Marcid is jól van!

Lányok, köszönöm az első napi fogadtatást, most elköszönök, jó éjt! Holnap benézek!

Mariann
t.mariann

Szandra,

Igen, jó ötlet összeengedni őket. Egyébként a nagy izgalomban meg sem néztem volt-e még valami info a papíron, hogy most mi a teendő, be kell-e még menni, vagy mikor lesz szülői, vagy ilyesmi...Úristen de fura, hogy szülőire fogok járni...
Vendég

Sziasztok!

Mariann!
Üdv köztünk az szupi, hogy minden rendben a kismanóval. Neked pedig mielőbbi gyógyulást.

Judit!
Szerintem semmi más nincs kiírva a papírra, azt hiszem küldenek egy levelet majd mikor az első szülői lesz (aug vége felé).

Kata!
Egyeztetünk :)

Sz

szandrakiss

Mariann! Szia! Misikéről én is hallottam már :-) Móni nálunk is megfordul időnként. :lol:

Gratula az ovis felvételihez!
almi

Sziasztok!

Mariann,
Anita (Putyu felhasználó néven) szívesen vállal gyerekfelügyeletet. Az én lányomra is nagyon sokat vigyáz. Alig tudom Tőlük elhozni, úgy imád ott lenni. Ha gondolod beszéljétek meg privátban a részleteket.

Judit,
Nem tervezünk a köv. hetekben vízparti programot. Elég víz van most itt a kertben is. :roll: Már a hócipőm tele van ezzel a sok esővel. A gyerekek is tök lütyük. Akkor nyaralásig már nem is engedjük össze a lányokat?
Gratula az ovis felvételhez! Mondtam én :D
Tavaly nyár vége felé jött levél, hogy mikor lesz a szülői. De az ovi ajtóra is ki lesz írva.

Szandra,
Edónak is gratula :D
Felcsigáztál!!!! Mit tud Kriszti néni??? Vagy nem publikus még?

Orsi,
Akkor ránk is ez vár? Lassan 2 cici? Majának nagyon sokáig elég volt az 1 (elő kéne szedni a füzetet, hogy pontosan meddig), de Ákos látványosan többet kér, jobban is hízik. Majd meglátjuk.
Most gáz volt az éjszakánk 3 óránként ébredt, és 5 perc múlva bealudt a szopiba, de úgy hogy nem tudtam ébreszteni. Vége lehetne már ennek az időnek! :evil:
Majának 3 hónaposan jött ki az első 2 foga. Féltem, hogy majd szétharapdálja a cicim, de csak 1-2 napot "karcolt", aztán tökügyin szopizott fájdalommentesen tovább :D
Köszi a dicséretet :D

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi

Anikó,

Hát a péntekünk elég rohangálós lesz, de addig ha van idegzeted anyósomhoz gyertek bátran:)))
Tegnap már közölte, hogy majd decemberben ha megszületik a bébi akkor persze jön SEGÍTENI...nem tudom hogy kéne neki felvezetni, hogy nem kérek a segítségéből...Előre gyomorgörcsöm van, hogy megint el fog menni a tejem miatta...
Miki sem az a típus, aki ilyesmit diplomatikusan elő tud adni...Ráadásul nagyon rossz időzítés, karácsony meg minden...nem tudom hogy úszom meg. Lehet az lesz, hogy megmondom neki, hogy jöhet egy hétvégére, aztán húzás haza.
Vendég

Judit,
Nem könnyű, de próbálj anyós ügyben a sarkadra állni.
Idegzetem pedig bocsi, de nincs sok hozzá :roll: Meg asszem Majának sem.... Egyik nap találkoztunk Vele és Zorkával az utcán és Maja 3 lépés távolságra állt meg. Zorka szaladt oda hozzá :wink:
Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi

Judit, kitartás... Anyósom is most találta ki, hogy mégsem mennek el idén nyaralni, hanem eljönnek inkább hozzánk egy hétre, szombaton vagy vasárnap érkeznek... Biztosan nagyon klassz lesz... :evil: :evil: :evil:

Mindenkinek zizi ma a gyereke? Én lassan megőrülök, Marci reggel óta mást se csinál, csak a gatyámba kapaszkodik és rángatja, hogy vegyem fel, mert nincs kedve játszani. Mikor lest már este? Vagy jövő nyár? :lol:

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Anikó,

Ja igen mondta anyósom, hogy összefutottatok és hogy Maja nem is örült Zorkának....(én meg persze magamban mosolyogtam, mert tudtam kinek nem örült:)) )
Szegény Kriszta 10 percet töltött vele egy kertben, de asszem ő se jön át többet, ha itt van anyós. Anyós beszaladt Zorkával WC-re, Áron meg be akart menni utánuk.Anyós meg belülről támasztotta a terasz-ajtót, hogy Áron ne tudjon bemenni. Ha nem a saját szememmel látom nem hiszem el, hogy egy 2 éves gyerekkel ilyet csinál...
Vendég

Sziasztok,

Valaki mentsen meg, fázom és ázom :(

Remélem az én gyerekem nem zizi ma, mert én is az vagyok és ketten együtt sokak leszünk.

Judit,
nem nagyon tudok mit mondani, az, hogy kitartás, kevésnek rémlik. Puszillak

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Sziasztok!

Judit!
Szerintem nemes egyszerűséggel kérd meg anyukádat, hogy ha megszületik a kicsi akkor jöjjön ő így az anyósodat le tudod passzintani, hogy annyian már sokan lennétek és te szívesebben lennél anyukáddal ezt pedig meg kell értenie minden képpen.

Sajnos Zorka nem Edóval fog egy csoportba járni mert Edó a Tami csoportjába került :D :D :D :D . De legkésőbb márc 1-től mi is itt leszünk a Toldyban így az udvaron együtt lehetnek a Majával is.

Kata!
Nálunk alapból defektes a Tami mióta nincs ovi mert nagyon sok az energiája (mozgási) amit ebben a remek időben nem tud kielégíteni így a szelektív (nagyon magas fokú) hallás párosult 4 napos bezártsággal és a vagánysággal így legszívesebben 3 hétre elmenekülnék itthonról. De most süt a nap!!!

Katus!
Gyere haza mert itt süt (mire leírtam már nem annyira) de felszakadozni látszik a felhő.

Megyek is olvasni mert végre alvás idő van és ilyenkor szinte nyomást érzek a fejemben olyan nagy a csönd így a belső hangomat hallgatom :)

szandra

szandrakiss

Szandra,

Köszi, közben Anikó is informált már.
Anyu amúgyis jön, de neki nincs annyi szabija, mint anyósnak...Mikor Zorka született akkor az volt, hogy anyu volt 1 hetet, aztán anyós egyet. És ez volt az egyenes út a tápszer felé...Úgyhogy most anyóst ki kell hagyni valahogy.

Csajok
Eszetekbe ne jusson a Tescoban dinnyét venni!!!Tegnap vettem egyet, egy ezresem bánta. Az egészet dobtam a kukába. Ilyet én még az életemben nem láttam. Tiszta lötyögős, rohadt volt az egész. De szó szerint. Egyetlen falatot nem tudtam megmenteni belőle!!!TÖkre sajnáltam Zorkát, mert ő meg tökre szereti és már rá volt kattanva teljesen.
Vendég

Katus!
Én szívesen megmentelek, hova menjünk, viszünk meleg kabátot, és esernyőt! :lol:

Judit!
Részvétem! ZORKÁnak pedig így útolag kívánunk mi is boldog névnapot!

Kata!
Dóri tegnap volt ilyen zizi. Egyfolytában rajtam akart lógni, és délután pedig csak szopizás közben pihegett, és nem aludt.
De az éjszaka csoda történt, Dóri este fél tíztől reggel negyed tízig aludt! :P :P :P :P :P És ekkor is csak azért kelt fel, mert bementem megnézni, hogy biztos jól van-e, és mikor betakartam felébredt.

Mariann!
Üdv köztünk! Igen jól tudod, az én Dórimhoz is járt a Móni, és hallottunk rólatok is, mivel néha hívott a Móni, hogy előttetek, vagy utánatok jöjjön hozzánk. Szerencsére Dórival már csak úsznunk kell, mert nagyon jó munkát végzett, ezt még a neurologus, és egy konduktor is megállapította.

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24

Sziasztok!

Gratulálok az ifjú ovisoknak :-) Szóval mikor is kell elkezdeni ezt az ovis ügyintézést, hogy ha Levinek aktuális lesz, akkor ne fussunk ki az időből??????

Szia Mariann,
üdv a csapatban, remélem a Móni nálatok is olyan jó mukát végez majd, mint a Nővérem Dóri babájánál :)

Kata,
kiderült már hogy utazik-e az Urad?
Egyébként Levi is tiszta zizi, szinte egész éjjel fent voltam vele, 4 órakor sikerült végre elaltatnom, addig vagy sikítva üvőltött, mert olyan pocak györcse volt, hogy az egész kis teste teljesen be volt feszülve, vagy ha épp elmúlt a görcs akkor meg "be nem állt a szája", egyszerüen nem volt hajlandó aludni...

Anikó,
ezekszerint Ákosnak sem lesz már túl sokáig elég az egy cici... Nektek is "remek" éjszakátok volt akkor!!!

Judit,
most hogy írod hogy milyen "jó" hatással volt Rád Anyósod, szerintem nálunk is lehet ebben valami, ugyanis én tiszta ideg vagyok Tőle mindig, egyszerűen halálra idegesít, és a legrosszabb hogy Ő kb 10 naponta feljön hozzánk Szolnokról és akkor 2-3 napra ránk telepszik... Állandóan főzés címszóval összemocskolja konyhámat, ráadásul azt is megfigyeltem már, hogy Levire is mindig akkor jönnek rá ezek a pocakgyörcsök, mikor az Ő főztyét eszem, mert Ő sokkel zsírosabban, olajosabban, és fűszeresebben csinál mindent mint mi....

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya

Sziasztok!

Adrienn!

Akkor jól emlékeztem, Móni emlegette Dórit! Nagyon jó hallani, hogy ilyen jó munkát végzett -meg nyilván a kislány is ügyes volt!-, remélem egyszer mi is eljutunk idáig.

Almi!

Nocsak, Misi ilyen hires? Remélem, csak jót hallottatok róla... :D

Kata!

Ugye nincs Marcinak semmilyen maradványtünete? Jártok még utógondozásra, és a gyógytornán kivül valamire? Azért a 27 hét elég kemény... Visszaolvasnám az akkori irásaidat, mikor kezdjem, mikor született?

Ma reggel jött hozzánk Móni. Tök hülyén alakult, mert 9-re igérte, Misit tök jól "belőttem" az időpontra, kipihent volt, motivált, derűs, félig tele pocak-ahogy kell. Erre Móni egy órát késett! Hát olyan dühös voltam...persze nem rá, hanem a helyzetre. A gyerek addigra éhes volt, nyűgös, álmos. Egyáltalán nem működött együtt, csak lógatta magát és üvöltött... Rosszul indult a nap, na!

Ahogy lesz időm, próbálok visszaolvasni, és csatlakozni hozzátok, a tegnapi kedves fogadtatás felbátoritott (na nem mintha amúgy olyan gyáva lennék...)

Mariann
t.mariann

Orsi és Adri, ti tesók vagytok?

Mariann
t.mariann

Megmenekültem :D Na jó, már egy ideje itthon vagyok, konkrétan negyed négyre értem a bölcsibe a csajért. Most, hogy olvasom, hogy mennyire klassz éjszakán vagytok túl többen, eszembe jutott, hogy Ancsi is vagy 5-ször volt fent. Pedig rá tényleg nem jellemző :S

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Akkor mindenkinek kész van a sérója ma a gyerekétől??? :evil:

Móni, 2008. január 22-ig tudsz visszamenni az olvasással... Marcinak szerencsére az égvilágon semmi maradványtünete nincs, egyedül a gyógytorna kellett eddig, de az is már csak pár alkalommal. Egyébként súlyra kevesebb egy kicsit, mint a vele egykorúak (most 8250 gr), de egyébként lekopogom, más nincs.

Kitartás mindenkinek, hátha vége van ennek az ámokfutós időszaknak, és holnapra minden gyerek észhez tér :lol:

Ja, és az Uram nem menni idén Ámerika :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
kevinszpészi

nem Móni, hanem Mariann, bocsánat :lol:

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Mariann!
Igen én az Orsi nővére vagyok, és most egymás mellett is lakunk.

Délután már nálunk se volt rendes alvás, csak nyűglődés. Aztán, ogy fárasszam kisétáltunk apa elé a CBA-s buszmegállóhoz, és nem is vittünk a babakocsit. Nagyon ügyesen gyalogolt Dóri oda és vissza is.

Most megyünk pancsizni!

Adrienn
KépKép
jul24

Mint a legtöbb csoda, amienk is csak egy napig tartott. Ma éjszaka már háromszor szopizott, és legalább ennyiszer felsírt még. ekkor legalább magától visszaaludt.

Kata!
De jó, így legalább emiatt nem kell izgulnod, és tudtok együtt szülni! :lol: :lol: :lol:

Judit, Szandra!
Gratulálunk az édes ovisoknak!

Nekem szerencsém van az apósommal, mert ők elég ritkán jönnek, és akkor se maradnak itt sose éjszakára. Sőt általában csk 2-3 órát vannak itt, mert először az élettársa (aki nagyon aranyos) lányát látogatják meg, ott elmegy az idő, és ránk már nem marad több. Ezt én annyira nem bánom, de Zolit nagyon zavarja, hogy az apjának nem a saját fia és uoknája a fontosabb. Mivel Dóri továbbra se bírja az autózást, így mi se nagyon megyünk hozzájuk Gyomaendrődre. Különben nálunk is állna a bál mindig, mert még így is bebeszólogat, és szegény Zolit telefonon idegesíti fel mindig azzal, hogy nem adunk eleget enni Dórinak, és azért ilyen sovány szegényke. :evil: :evil: Pár hónapos korában meg az volt a baja, hogy nagyon duci. Szerintem meg pont jó, és nem is kell, hogy ennél husisabb legyen. Bár most az eddigi 20 dkg-val szemben, biztosan hízott vagy 80-at, és nyúlt 4 cm-et is.
Olyan gyorsan nőnek! És napról napra értelmesebbek! :lol: :lol: :lol:

Adrienn
KépKép
jul24

Adri,

Semmi baj nincs Dóri súlyával. Hirtelen nagyot nőtt és lábra állt, ennyi...
Ez tök normális. Zorka is tök duci kisbaba volt, a tápszer megtette hatását...aztán ahogy egyre többet mozgott úgy tornázta le magáról...
Holnap felszabadulunk, hipp-hipp-hurrá. A mai cinin is sikerült anyósnak beégetnie egy kicsit és egyre nehezebben viselem, hogy egész nap Zorkát szekálja. A fő műsorszám az, hogy kergeti a lakáson keresztül zoknival, papuccsal, hogy vegye fel és folyton azzal fenyegetőzik, hogyha nem lesz jó kislány akkor ő hazamegy.
Tény és való, hogy hideg ez a rohadt kő, főleg mikor nincs kánikula, de ez a harmadik nyarunk itt, és még él a gyerek...Én sem örülök neki, hogy nem hajlandó magán elviselni még a zoknit sem, nemhogy a papucsot, de nem hiszem, hogy az a megoldás, hogy egész nap kergetem és fenyegetőzök, hogy vegye már fel...
Arról nem beszélve, hogy már jó ideje szól, ha fázik, vagy melege van, úgyhogy ha kellemetlen lenne neki a kő, akkor nyilván nem tiltakozna a zokni ellen.
Nah, megint egy hete a siránkozásommal van tele a topik:) De holnap ígérem vége:)

Anikó,
Végül a pendrive-ot csak nem kértem el:) Nem baj, rátennéd még nekem a mai képeket is, és akkor holnap beugrom érte?!
Köszi szépen!!
Vendég

Sziasztok!

Judit, kitartás. Már csak egyet kell aludni :-)

Mariann, üdv a topicon. Ha van időd tegyél fel képet a legénykéről.

Szandra, a lányaidtól mindig elolvadok :-) Tami akkor is profin ül a "kétkerekűn", még ha kicsit ferdén is :-)

Orsi, elnézést, hogy múltkor nem jeleztem vissza. Péntekről végül hétfőre tolódott a két oltás, így nem tudtunk menni a sószobába. Ráadásul a héten tervetzem, hogy kúraszerűen megyünk és utána csak hetente egyszer, de az idő miatt apa nem tud kerékpárral menni a munkahelyére, így nincs autóm. :-( Ez is tolódik.

Adri, Dóri így tökéletes, igazad van :-)

A héten mi is csatlakoztunk a zizi klubhoz. Nem csak Ábel, hanem én is. Nem tudom nekem vagy Ábelnek kellett több türelem a másikat elviselni :-)

Emőke

Kép

Kép
birdie

Sziasztok!

Bogi már megint kezdte volna feszegetni a témát :shock: Mivel mindketten császárosok így eddig nem volt gond, ha megkérdezte, hogy születik a kisbaba, kiveszi a doktorbácsi és kész. De most elkezdett érdeklődni (miután vki :wink: mondta, hogy itt szült az ajtóban a macska), hogy a cicák, hogyan születnek :roll:
Na erre ki mit mondana?
Én eltereltem azzal, hogy a cicák ici-picik amikor születnek :oops:

Adri,
Dórival semmi baj!!!

Judit,
egy percig sem irigyellek, én belehalnék :(

Mariann,
Üdv itt! :) Írtam privit.

A zizi klubba mi is becsatlakozunk a héten :roll:

Anita
putyu

Anita,

Hú én még nem mélyedtem bele ilyen témába, hogy mit szokás ilyenkor mondani, de nekem az dereng, mintha azt mondták volna nekem anno az ilyen kérdésre, hogy a cica kikakilja a kiscicát.
Végülis közel van a valósághoz és valószínűleg erre nem lesz több kérdés...
Vendég

Sziasztok!

Akkor gondolom nálam szakmai ártalom, de Marietta tudja hogyan születik a kisbaba :lol: anatómiai atlasz előszerettel lapozgatja :lol:

Judit!!

tudom, hogy szemétség, de mindig olyan jókat mosolygok, amikor panaszkodsz - elképzelem a szituációt!! :oops: :lol: Én mindig ezeket a közvetlen együttléteket hiányolom nálunk a nagyszülőkből, de ha olvaslak titeket, akkor mindig rájövök, hogy jó ez így nekem!! Sőt, nekem jó!!! :lol:
Pihenjetek jól a nyaralás alatt!

Adri!!

Dóri szép, okos, ügyes...mi kell még???? :lol: :lol: :lol: Kilók??? Majd lesz még gondja vele 30 felett :lol: :lol:
Gratuláció a végigaludt éjszakához!! De nem hagyta Dórri, hogy elbizd magad!! :lol:
De mekkorákat sétál már ez a lány!! Nem semmi!!

Mariann!

Üdv köztünk!! És gratulálok a legényhez!! Én is hallottam már róla szépeket!! :wink: :lol:
Egy kép tényleg jó lenne róla!! :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi

Judit, ha tudnád kiket láttam ma délután a CBA-ban :lol: :lol:
Én biztos nem bírtam volna, amikor Ati született, hogy nagyik vegyenek körül :oops: Elismerésem! Nem irigyellek :?

Adri! Nem is híresztelted el, hogy már nem jár hozzátok a Móni! Gratulálok a jó eredményhez! Remélem már nekünk sem tart sokáig. De még van mit csiszolni. Szerintem a fejtartáson főleg. :cry:

Mariann! Csak jókat. Móni mindig mindenkiről csupa jókat mesél, mindenkiről nagyon pozitívan. Gondolom tudja, hogy nagyon eredményes tud lenni ez a módszer. Én remélem Ati "izomrenyhesége" is hamarosan teljesen elmúlik. Nem volt túl előnyös a testhelyzete a magzati élet során, és ebből adódott a dolog...

Évi! Fogdokihoz ide jártál Vecsésre? Keresek egy megbízható szakembert, de Zuglóig már nem akarok császkálni. Útközben még megfutamodok :wink:

Zizzenésünk oka nem (csak) az időjárás!!! Belestem Ati szájába, és bizony felül nagyon komoly dolgok vannak kilátásban. Szerintem néhány nap, és kikukkantanak a fogacskák. Legalábbis remélem nem húzódik a kínlódás túl sokáig, igaz egészen jól viseli.

Jó éjt mindenkinek! Reni
almi

Gyöngyi,

Kösz az együttérzést:))))Azért itt nem a szokványos nagymama-jelenséggel állunk szemben...sajnos anyósomnál más problémák is vannak. Az én anyám is nagymama, ő is idegesítő tud lenni néha, de közelébe sem jár anyósomnak.
Csak, hogy egy példát mondjak múlt hét csütörtökön fürdött az ittléte alatt először és utoljára...ma lenyírta a füvet és utána közölte, hogy folyik róla a víz. Nem mintha nem éreztem volna a lakás túlsó feléről is...Mire én mondtam neki, hogy menjen zuhanyozni. És képzeljétek lezuhanyozott!:) Na tiszta ruhát azért már nem vett, az már igazi luxus lenne...Úgyhogy sokat nem javult a levegő de azért valamelyest...És csajok nekem ebben az egészben az a döbbenetes, hogyha valami tanulatlan, éhező családból származna megérteném...de basszus orvos....ááááá...A férjem is le van döbbenve rajta teljesen, azt mondja azóta lett ilyen mióta ő eljött otthonról, előtte teljesen normális volt...De az is lehet, hogy gyerekként ezek nem tűntek fel neki...nem tudom...
Vendég

Reni,

Hú, nem irigyellek. Remélem csak távolról láttad őket és a szagok érzékeléséhez messze volt Tőled:)
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?