Új privát üzeneted érkezett!

Azt tudjátok, hogy kb a gyerekek hány %-át veszik fel itt Vecsésen az ovikba? Éppen tegnap olvastam arról a nők lapjában, hogy míg pl 2006-ban 99.000 gyerek született, a bölcsis férőhelyek száma kb 25.000, az ovis 35.000. Ezeket bővíteni akarják 2012-ig, de akkor is háromszor több gyerek lesz, mint amennyi férőhely... Felháborító.

Más: az auchan-ban nagyon jó akciós body-k vannak 0-24 hónapos korig, 5 db. rövidujjú 1.199 Ft, 1 db ujjatlan 259 Ft. Érdemes megnézni, szerintem aranyosak!

Képzeljétek, tegnap megint fodrásznál jártunk Marcival, nagyon nagy lobonca volt. Most sikerült úgy levágni, hogy az apja szerint úgy néz ki, mint egy tengerészgyalogos:
Kép

Judit, nálatok vannak már nevek?

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Kata,

Nálunk még nincs név, hétvégén kapom vissza a kölcsönadott utónévkönyvet, aztán majd bogarászunk:) Lánynévnek a Noémi merült eddig fel, de nem vagyok elájulva tőle...igazából nem tudom, hogy van-e olyan név, amire egyből mindketten azt mondjuk, hogy ez az...
Vendég

Amúgy mi meg Pesten kirándultunk ma. Be kellett mennem a MÁV kórházba vérvételre, most ingyenesen csinálják a kombinált tesztet. 6 kismama volt előttem, és ez több mint egy óra várakozást jelentett. Sehol egy nyitható ablak, sehol egy szék, hogy le lehessen ülni. A mosdó kulcsra zárva, a kulcsért az osztályos nővérhez kell bemenni, aki ilyenkor csúnyán néz Rád, hogy miért mászkálsz az osztályon...Nagyon frankó volt. Zorka apjával játszóterezett addig, utána együtt megebédeltünk és kirándultunk haza, apja meg vissza a munkahelyére.
Kőbánya-Kispesten az ölemben Zorkával rohanok át a metrótól le a lépcsőn a buszhoz, még bent állt, vadul integetek, de a kedves sofőr becsukta szinte az orrom előtt az ajtót és elhúzott. Fél óra várakozás, mindez 1 órakor, Zorka holt álmos. Na a buszon aztán bealudt, az Erzsébet téren alig bírtam életet lehelni bele. Megtettünk vagy 30 métert 10 perc alatt, aztán meguntam és a nyakamba vettem, úgy jöttünk hazáig. Isteni volt. Alig várom a következő ilyen dokilátogatást, ami 2 hét múlva esedékes...
Vendég

Judit, nálunk is ugyanez a helyzet, annak idején a Márton annyira egyértelmű volt, hogy nem is gondolkodtunk rajta. Úgy néz ki, a második gyerek ebből a szempontból is feladja a leckét :lol: Péter korábban már azt is felvetette, hogy legyen Szervác, Pongrác vagy Bonifác, és akkor nem kell szarakodni az utónévkönyvvel. Na de azóta már szinte teljesen meggyőztem, hogy a másodiknak a Zalán név tökéletes lesz.
Legközelebb nem tudod megoldani, hogy Zorkára vigyázzon valaki és legalább őt ne kelljen elvinni? Vagy ha hasonló fennforgás van a tömegközlekedéssel, akkor szólj, és bemegyünk értetek. Kocsival 10 perc, az is rövidebb, mint a 30 perces várakozás arra a rohadt buszra!

Anita, még mindig nálunk van a nyakláncod! Mikor futunk össze, hogy visszaadjuk? Vagy szervezzünk egy újabb bulit? :lol:

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Kata,

Köszönöm, édes vagy, de tudtam, hogy bele fog lógni a dolog az ebéd-, és alvásidőbe, ezért nem kértem meg senkit, hogy vigyázzon rá, meghát őszintén szólva azt reméltem, hogy a kórházban pikk-pakk végzek, és meg is örültem, hogy hatan voltak előttem, gondoltam max negyed óra az egész. Csak azzal nem számoltam, hogy a fél perces műveletet (vérvétel) megelőzi 3 lepedőnyi irogatás.
Mikivel meg tegnap arra jutottunk, hogy valahogy muszáj egy rohadt kocsit venni nekem, akármilyet is. Csakhát sajnos most semmilyen roncsra nincs keret.
Vendég

Sziasztok!

Ma voltunk a Heim Pálban és a doki azt mondta hörgőszűkülete van/lehet, amit a gyerekek többsége 3 éves korig kinő. Akkor vigyük vissza ha erős lesz a tünet. Persze tegnap egész nap "sípolt", ma nem. Ami jó, de így nem tudtuk a dokinak megmutatni. Kaptunk útmutatást, mit szedhet, mit tegyünk, remélem nem lesz gond.

Nekünk kicsit kijutott most a "jóból". Azért húzódott ez a vizsgálat, mert közben szájpenészt kapott egy hétvégi "gyerekáradat" után :-( Ez nagyon fájdalmas, egy hétig tart és nagy lázzal jár.
Szerencsére ennek is vége.

Szombaton lesz a keresztelő. Ja Reni közben a keresztszülőktől tőlünk is bekérték a lapot :-) nem úsztuk meg.
Megyek is készülök, sütés-főzés :-)

Emőke

Kép

Kép
birdie

Lányok, nincsen valamelyikőtöknek véletlenül gyerek mentőmellénye? Marcira kellene egy a hétvégére, de sehol nem kaptunk :(

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Sziasztok!

Kata, nagyon mozgalmasan vagytok. Szuper, hogy Marci ügyesen megvolt nélkületek. És a szunyás kép rólatok :lol: Nagyon fejlődik a pocid bérlője. Marci mit szól hozzá?

Katus, találékony megoldás volt! Ügyes csajszid van. Én biztos teljesen be lettem volna tojva.

Judit, te óriási türelemmel viselted. Nem semmi, amit produkáltatok, de azért vigyázz magadra és a pocidra. Biztos nem volt könnyű cipelni Zorkát.
Én 2 napja, amikor baktattunk haza, voltam kénytelen Atit cipelni. Így betegen elég nyűgös, és az utóbbi napokban könnyekkel is sírt. Szerintem fájt a torka. Na és én cipeltem. Persze rá kellett jönnöm, hogy elég melós. Megfordítottam, mondtam neki, hogy oké, és cipellek téged, te pedig tolod a kocsidat. Így néhány100 métert sikeresen megtettünk hazáig, persze vigyorogva.
Talán ma már alakul, és elmúlik a betegség, tegnap még hangja sem volt :cry: Szegénykém, olyan furi volt hallani :cry: És a tömegünk is csökkent, visszabuktunk 7,5 kiló alá :cry: Sebaj, majd megint leszünk többek, ma már jött az étvágy.

Emőke! Én teljesen zsákutcába jutottam a keresztelőt illetően. Mivel a keresztszülőnek bérmálva kell lennie, és őszintén megmondom, aki lett volna, az nincs. Igazolást tőlünk nem kérnek papíron, de azért az ember lelkiismerete működik. Javasolta, hogy kérjünk meg valakit a gyülekezetből... Most nem tudom mi lesz... Még agyalok. Majd gyorsan feldobom a kérdést, hogy betartja-e valaki a keresztvíz fölé a fiamat :shock:

Atit ma hagytam először egyedül, nélkülem , a nagyival :cry: Pocsék érzés volt. 1 órát alig bítunk ki egymás nélkül, és most teljesen csimpi effekt van. Már jön is, én meg megyek.

Jó éjt!
almi

Kata,
Nekünk van mellényünk. Előhalászom és holnap átdobom, ha jó Neked.

Bocsi, hogy csak ennyit írok....majd holnap bővebben.

Jó éjt!
Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi

Reni,

Na, akkor dobj hozzá Atti súlyához még egy tizest, Zorka annyi:)
Hát nem mondanám, hogy türelemmel viseltem, elég hisztis voltam egész délután, meg persze Zorka is, mert nem volt hajlandó aludni már, csak azt a kb negyed órát a buszon...de most már alszik és nyugi van:)
Atti akkor is sírt, amikor a nagyijával volt, vagy csak utána lett feltűnően anyás?
Vendég

Sziasztok,

Emőke,
az azért jó hír, hogy nem asztma, nem? Sajnálom a szájpenészt :( Szép ünnepet Nektek szombatra, majd mesélj, mi jót sütöttél-főztél :D

Reni,
Ancsinak a keresztszülei sem bérmálkoztak. Ezzel nem volt gond. ;)

Judit,
fú, ez azért durva. Ezek szerint ezt a vizsgálatot nem is a rendelőintézetben csinálták??? A sofőr nagyon genyó volt, szégyellje magát. :S NAgyon vagány lehettél Zorkával a nyakadban! :D Utána aludt?

Kata,
hová csavarogtok megint? Sajnos nincs mellényünk. :(

Gyöngyi,
miért kellet ma neked a kalap??? :D

Szandra,
köszönöm a felajánlást, legközelebb élek vele. Csak tudod, a pánik :D Szerintem én tipikusan az a nő vagyok, aki a frontális ütközést is úgy próbálná meg elkerülni, hogy a szeme elé teszi a kezét és visít :D

Évi, Adri, Anikó, Anita,
Hooool vagytok????

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Ja, azt akartam még, hogy Reni, kötheted a gatyót, ha Ati most 7 és fél kiló, akkor nem lesz egy pehelysúlyú versenyző :D Ancsi egy évesen volt annyi :D

Közben megjött a válasz a kérdésemre, Zorka nem aludt... :D

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Kata!
Nekünk is van, ha kell szólj!

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24

Sziasztok!

Vagyok, csak 2 napja fejfájással élek...szerencsére nem az a hányós fajta, de így a második napon már ez is car... :?

Kata!

Elcsakliztátok az (egyik) kedvenc nevünket...most vehetjük számba a többi lehetségest :wink: Én így becéztem volna:Zaza, Zazu.

Bocsi, de most csak ennyi, mert Uramnak kell az én laptopom (is).
Ja, képzeljétek tegnap a vihar kilőtte az egyik ruterünket :evil:

Puszi mindenkinek!

Ja, még valami: Szeretne esetleg valaki valamit rendelni LILIPUTIÉKTÓL? Csak mert én holnap rendelek pár dolgot, s megejthetjük egyben az üzletet.

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

De egyszerre irogattunk!

Katus!
Legközelebb nekünk is szólhatsz, itt vagyunk párpercre, és szívesen vigyázunk Ancsira!

Judit!
Nem semmi mikre nem vagytok képesek a második babával. Dórinál még cipekedni se engedtek egy-egy bevásárlás után, pedig azok a szatyrok nem voltak túl nehezek. Le a kalappal előttetek!

Reni!
Szerntem együtt erősödünk a gyerekeinkkel. Amikor a Dóri 4-5 kiló volt, akkor az is nehéznek tűnt, főleg, ha hosszabb ideig fogtam. Most kb 8,5 kiló, és nem tűnek sokkal nehezebbnek, igaz nincs is annyit kézben.
Egyébként Dóri is mindig nagyon anyás lesz, ha ott hagyom valakivel, akár csak pár percre is (kivéve az Évit, mert a cinin is inkább hozzá bújt, mint hozzám, de cserébe megszeretgettem Zétit). Persze ez csak mindig akkor jön ki rajta, ha meglát. Amíg nem lát nagyon jól érzi magát másokkal is.

Szandra!
Köszönjük az infót!
Miért kell egy kalappal a Gyöngyinek? Mi is küldünk neki szívesen!

Emőke!
Reméljük Ábellel minden rendben lesz, és kinövi. Én sajnos nem nöttem ki, de mindenhol azt mondták, hogy ez nagyon ritkán fordul elő. És persze nálatok minden rendben lesz. A hétvégére minden jót kívánunk nektek!

Dóri megint fogzik ezerrel. Folyik a nyála, rág mindent, egyik nap az orra is folydogál másik nap nem. De persze megint berekedt. És most az a mániája, hogy így a kis szörnyű, repedt fazék hangján dumál szinte egésznap. Így megint rosszabbul alszunk, pedig már volt néhány nap, hogy éjféltől 5-6-ig aludtunk egyfolytában.
Remélem, most gyorsabban túl leszünk rajta, és nem tart 4 hónapig, mint a múltkor. Ráadásul ezt az időt se nagyon bírja. Gyöngyi, gondoltam is Mariettára.
Egyébként meg imádni való nagy csibész, és se perc alatt szétkapja az egész lakást, hogy pakolni se győzök utánna.

Jó éjt mindenkinek!
Rem

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24

Judit! Állítólag úgy volt, hogy amíg nem voltam itt mászkálni kellett vele, hogy minden szobát meglessen. Reménykedett a drága. Amikor látta, hogy nem vagyok ott már akaratosan indult tovább, míg végül elaludt. Így amikor ébredt már itt voltam. Anyukámat megtépte, kapálózott, nem akarta őt. De hazaértem és a kezemből már vigyorgott rá.

Adri, már kezdem azt hinni, hogy Atinak is a foga miatt vannak ezek a tünetei :?: :roll: (Mint Dórinak)

Évi, nekem most nemfájt, csak szerdán :wink: Remélem ma már jobban vagy!
almi

"nem fájt" akart lenni

Katus, itt az arányok a viccesek, hamarosan ő kap majd engem fel :-)
almi

Anikó, Adri, köszi a felajánlást! Holnap reggel mentünk volna a Balatonra vitorlázni Marci dokinénijével, de Beáta az előbb telefonált, hogy lebetegedett, úgyhogy ezt most le kellett mondanunk. De remélem, még június végén vagy július elején le tudunk menni valamikor, ezért ha felétek járok, beugranék a mentőmellényekért, hogy megnézzük, jó-e a fickóra valamelyik. Előre is köszi!

Reni, Ati bámulatos tempóban cseperedik! Marci még csak most 8kg...

KépKép
KépKép
kevinszpészi

sziasztok,

Judit, elvileg pár napot akkor szabin vagyok, szívesen kölcsön adom a kocsim, ha akkor mész. most úgy néz ki, hogy szerda, csütörtök, péntek.

Katus, nagyon köszi, elvileg meg tudjuk oldani, de azért jó lenne B verzió is.

Emôke, szájpenész nálunk is volt Eszter 10 hónapos korában, az volt eddig a legdurvább betegsége. volt olyan, hogy napi 200 ml-t ivott, enni semmit. A másikat meg biztos kinövi. Jó készülôdést Nektek!

Szandra, de jó lenne most Veletek lenni! Eszter szülinapján voltunk ott utoljára...

Anikó, van nálam pár újságod! :wink:

Kata, jó balcsizást. tudok kölcsönadni köntöst! :)

Jó hétvégét Mindenkinek!

Viki

KépKép
KépKép
wiki12

Kata, ha legközelebb találkoznak a srácok már Ati is be tud kapcsolódni a pakolászásba :-) És az külön jó, ha akad egy súlycsoport :-) Atit valahogy mostanában minden kisgyerek megtépte :-( Ő csak néz, egy darabig tűr, aztán viszonozza. Neki még nem tudom értésére adni, hogy nem szabad, de már tanuljuk :-) Az önvédelmet meg rajtam gyakorolja :shock: Tőled meg úgy el volt ájulva, nem is értem mivel babonáztad meg. Nem jellemző, hogy ilyen kitartóan kipécézne magának valakit, akiről le sem veszi a szemét.
almi

Viki,

Nagyon köszönöm, keddtől itt lesz anyós, tud vigyázni Zorkára, és furikázni is tud minket:)

Voltunk az Auchanban, Zorka kapott egy csomó ruhát. Tök olcsón lehet kapni. Kapott egy pamut rövidnacit 700-ért, hozzá egy fölsőt 600-ért, egy pamut kisruhát 1400-ért és egy Barbie-kalapot, az mondjuk nem volt olcsó, egy ezres volt, de nagyon dögös benne:)
Itt a kis modell:)

Kép Kép
Vendég

És meg kell jegyeznem, hogy a ruhák, amiket láttok rajta 6 éves méret:)))
Vendég

Sziasztok!!

Szandra!!

Sajna későn olvastam, hogy hova mentek, mert csatlakoztunk volna :cry: :cry: :cry:
Köszi a "kalapot", segített :lol: :lol:

Adri!!

Hát, igen, ez a szél Mariettának is betett: napokig nyűgös volt, rosszkedvű, a fülét folyamatosan érezte és a 3. napra a hányingeres migrén is megjött :twisted: :twisted:
Ja, és a fogzásról!! Szegénykémnek jönnek a nagyörlői, természetesen a megfelelő fájdalommal :roll: csecsemőnek is minden fogat megszenvedtünk, ez sem marad ki. Előre sajnálom, ha a bölcsesség fogai jönnek majd!! Más szülő azt se tudja, hogy kijöttek a gyerekének a 6-os fogai, mi meg ezt is szenvedjük!!!

Miért kellett a kalap?? :lol: :lol: Tegnap műtöték a Sanyi térdét: egy gyerek hüvelykujnyi levált porcdarabot vettek ki a térdéből :? :? Ne hogy ne unatkozzam, amig őt műtötték a Sárával meg a bőrgyógyászaton ültünk, mert Lyme-os bőrkiütést produkált :twisted: oviban van kullancs - gondoltam ott szedte össze, vagy a játszón , fene tudja. Mivel nem lehetett kizárni -sőt nagyon jellegzetes bőrelváltozása volt (biztonság kedvéért még a Magdinak is megmutattam :D ) - így elkezdtük a 3 hetes antibiotikum kúrát :evil: Mára a bőrelváltozás elmúlóban, így lehet nem is az volt - azért ez egy kicsit megnyugtató!

Évi!

Mi az a Lilliputi??? És mit lehet tőlük rendelni??? :oops: :oops:

Emőke!

Ábelnek jobbulást, szegénykém!!!! Nem kellemes, de nem is ritka, hogy szájpenésze lesz egy ekkora gyereknek - még a vonalzós képen is a szájában a keze: hát ezért gyakori :lol: :lol: nincs mit tenni.

Anikó!!

Mi is van már MAjával?????? :lol: :lol: Ha holnap sem írsz felhívlak!!!! :? :?

Kata!!

A csajok egyik csoport-társa Zalán, őt Zazának becézik. Ezzel csak az a gondom, hogy én akkor hívom így a csajokat, amikor nagyon bilinyósak :lol: :lol: egyébként szuper a krapek!!

Marci meg tök édes az új frizurában!! :lol: :lol:

Katus!!

Húúú, ez a sztori!!! :? Ér ennyit egy munkahely???

Judit!!

Zorka tünemény, mint mindig :lol: 6 éves??? Húú, nem lesz alacsony a csajszi :lol: :roll: :lol:

Jó kis kalandban volt részetek. :? :? Na, látod nem mindig előnyös, ha jó alvó a gyerek :lol: :lol: Amikor a Sára volt a pocakomba, Marietta fiatalabb volt és már akkor nem okozott neki gondot, ha nem aludt délben :lol: De a közlekedés tényleg katasztrófa gyerekkel. Mi akkor még az Almásy térre jártunk cinire (akkor még nem volt a Móni) Marietta és én a nagy hasammal: 4-5 villamosra természetesen utolsónak felszállva, mert mindenki más nagyon siet :roll: és majdnem odacsukta a villamosvezető a hasamat, pedig az 2. ajtónál szálltam fel, tuti látott - hát, ha nem a gyerekkel vagyok lehet leáll a villamosforgalom egy időre :twisted: :twisted:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi

Drága Anett!

Boldog névnapot! :)

Kép

Anita
putyu

Ma a CBA-nál van mindenféle gyerekeknek való móka, zene, ugrálóvár, olyan magasra felfújt levegős csúszda, körhinta. Aki meg akarja kímélni magát az még a környékre se menjen. :wink:

Edó felment arra a baromi magas felfújt csúszdára és fent elkezdett táncolni és ugrálni, nekem meg lent megállt a szívem. Ez tiszta bolond.

Gyöngyi!
Mikor mesélted a Sárát akkor utána néztem a csípés milyenségének és azt írta, hogy van mikor ezt összekeverik valami mással de úgy lehet rájönni, hogy a kullancs okozta csípés az antibiotikum hatására elmúlik míg az a másik valami nem tűnik el anti hatására. (ha jól értelmeztem)

Sz

szandrakiss

Szandra!

Én pont fordítva tudom :lol: A Lyme-os kiütés az antibiotikum hatására sem múlik el, ha elmúlik, akkor valami más volt. Felhívtam a László kórház Lyme-ambulanciáját, ott mondták, meg az Essek is ezt mondta :lol: így a szerencsésebb verziót kaptuk :lol:

Anett Drága! Itt is boldog névnapot kívánok neked!!! Kép

ágyöngyi

Hoztam egy képet, Füreden voltunk madarakat lesni :D Nagyon szép idő volt ma.

Kép
almi

Sziasztok!

Mozgalmas napok vannak a hátunk mögött, amiben benne van 5 nap szuper pihenés Sümegen!
Egy fantasztikus szülinapi buli Ecseren!
Mind a kettőről mesélek majd mert nagyon ajánlom mindenkinek!

Köszönöm, aki gondolt rám!

Talán még a Tami szülinapi köszöntésével is tartozom: azt is nagyon köszönjük! Megmutogattam a lányoknak és mind a kettőjüknél a cicás lett a nyerő! (Évi :P Gyöngyi :P ), de persze minden képenek csodájára jártak.

anett
kállai

Kép

Kép

Kép

:P
kállai

Anett, utólag is boldog névnapot!

Reni, nagyon klassz lehetett vasárnap, látom a képen, hogy Atit is teljesen megbabonázta a víz és a sok tollas jószág :)

Mi szombaton Tihany mellett voltunk, PIC-es kórházi (csodagyerek) találkozó volt, nagyon-nagyon jól éreztük magunkat. Marci egész nap nem aludt egy percet sem, minden érdekelte, mindenkivel játszani akart. Kipróbálta a bringázást is, és egyértelműen kiderült, hogy nekünk is be kell szereznünk egy ülést és egy sisakot :)

Ezen a képen Virággal bogarásznak, aki 23 hétre született, és akit a s......fej doki vetélésnek nyilvánított (kb. 5 perccel szülés után nézte meg, hogy él-e a gyerek egyáltalán...)
Kép

A kép bal szélén szerepel Timur, aki a 25. héten született 700 gr-mal, és most ő is egy óriási tróger :):
Kép

Este 8-kor azért már Marcipán is elfáradt:
Kép

KépKép
KépKép
kevinszpészi

ÁBELNEK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!
(MAJD ÉLŐBEN IS :))

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Ábelnek mi is boldog szülinapot kívánunk!
kállai

Kata!

Nagyon jó, hogy van ilyen találkozó! Aranyos , ahogy Marci kidölt. :P

Virág története rémisztő!

a.
kállai

Ábel, boldog szülinapot!!!

Kép

Anita
putyu

Anett,
boldog névnapot :D

Jók a képek, biztos szuperül éreztétek magatokat!

Ábel,
Boldog első szülinapot :D
Hogy sikerült a keresztelő?

Reni,
édesek a hattyúk. Meg Ati is :D

Kata,
dejó, hogy szerveznek ilyeneket! És a történetek biztso jó sok anyukának adnak erőt.

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Sziasztok!

Drága Anett!

Megkésve bár , de annál nagyobb szeretettel...

Kép

Édes Ábel!

Kép

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Gyöngyi!

Liliputiék puhatalpú cipőcskéket, mei tai-okat, játékokat ...forgalmaznak. A puhatalpú cipőcske nekünk nagyon bejött és a mei tai-t is használtuk, míg elbírtam Zézét előre kötve...

Katus!

Láttam ma Ancsit, épp szomszédolt Apukájával :P Hogy bírod az új "felállást"?

Kata!

Igen, igen vegyetek Ti is bicót és ülést és akkor hétköznap akár együtt is tekerhetünk :wink:
Döbbenetes a kislány esete :( (...az meg pláne, hogy ilyen orvosok praktizálnak). Fiatalabb, mint Marci?

Reni!

Látom Atti is szereti a madarakat :) Zétit már a galambok is elbűvölik...gondolom a hattyúktól meg el lesz ragadtatva...nyáron mi is kipróbáljuk :wink:

Anett!

Örülök, hogy azért pihentetek is kicsit :P Nagyon édesek a lányok összeölelkezve...ha jól látom Szonja a Tami lábán áll :)

Akartam még pár dolgot, de mennem kell, mert főnök Uram fürödni kíván :lol:

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Sziasztok!

Mit szólnátok holnap vagy holnap után egy talihoz nálunk?

Jó lenne már mindenkit látni!!!!

Csajok csináltam ma egy isteni fincs pizzát: tejfölös alap, sonka, lilahagyma, kukorica, sajt (persze a tésztát is én magam készítettem) valami szenzációs volt. Majd (nem a mostanira) legközelebb sütök egy talira.

Kata!
Katussal félreértettük egymást mert csak azt mondta, hogy ha nem lenne biciklis ülése akkor kellene neki a miénk, így van egy biciklis ülésünk 15e de vadonat új. HAMAX. nem állítható a dőlés szöge. Ha érdekel szólj.

Szandra

szandrakiss

Ábel megkért köszönjem meg a nevében a a születésnapi köszöntéseket, de ma annyira elfáradt a nagy ünneplésben, hogy már nem volt ereje a géphez jönni :-)

Huh jó régen voltam, de kicsit zsúfolt volt az elmúlt időszak. Szombaton 5-kor volt Ábel keresztelője. Katus, Péter atya nagyon lelkes, szimpatikus. Annak ellenére, hogy nem szentmisés keresztelő volt így is nagyon ünnepélyes volt. Képzeljétek megvolt Feri kis ingecskéje, amit a keresztelőjén kapott és most Ábel vállára is azt terítették, amikor megkeresztelték. Talán az ő fiára is ezt fogják :-)
Utána vacsora nálunk a rokonsággal.
Ma pedig a születésnapján elmentünk Veresegyházra a macikhoz és a vácrátóti botanikus kertbe. Feri szabadságot vett ki mára, így ünnepeltünk. Ha lehet - és amíg igényli - szeretnénk minden évben a születésnapját (egész nap) együtt tölteni, hogy érezze ez a nap tényleg az övé :-)
Teszek fel két képet, mindkettő ma készült. Kép Honnan tudták, hogy ma egy éves? :-) Kép A bizonyíték, hogy most már két lábon közlekedik :-)

Emőke

Kép

Kép
birdie

Emőke, nagyon klassz lehetett és igazatok van, ez a nap legyen minden évben csak az övé :)

Szandra, megbeszélem az Urammal az ülést. Mi nagyon szivesen bandáznánk, de holnap fél11-re jön a tornász és utána megyünk le Anyámhoz, péntekig ott leszünk :roll:

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Szandra, meg tudod mondani, hogy pontosan mi a neve? A neten rákerestem és van egy csomó: Siesta, Plus, Sleepy, Kiss Basic, Smiley, Discovery? Kösziiiiii

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Ábel! Boldog születésnapot kívánunk!!!
Kép

ágyöngyi

Sziasztok!

Hát Szandra: Szonja beteg.... lázas volt éjjel és a kiütésekből is jött több, mi biztos nem tudunk így menni. :cry:

...és nem vagy béna... :P

a.
kállai

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?