Sziasztok!!
Szandra!!
Sajna későn olvastam, hogy hova mentek, mert csatlakoztunk volna
Köszi a "kalapot", segített
Adri!!
Hát, igen, ez a szél Mariettának is betett: napokig nyűgös volt, rosszkedvű, a fülét folyamatosan érezte és a 3. napra a hányingeres migrén is megjött
Ja, és a fogzásról!! Szegénykémnek jönnek a nagyörlői, természetesen a megfelelő fájdalommal
csecsemőnek is minden fogat megszenvedtünk, ez sem marad ki. Előre sajnálom, ha a bölcsesség fogai jönnek majd!! Más szülő azt se tudja, hogy kijöttek a gyerekének a 6-os fogai, mi meg ezt is szenvedjük!!!
Miért kellett a kalap??
Tegnap műtöték a Sanyi térdét: egy gyerek hüvelykujnyi levált porcdarabot vettek ki a térdéből
Ne hogy ne unatkozzam, amig őt műtötték a Sárával meg a bőrgyógyászaton ültünk, mert Lyme-os bőrkiütést produkált
oviban van kullancs - gondoltam ott szedte össze, vagy a játszón , fene tudja. Mivel nem lehetett kizárni -sőt nagyon jellegzetes bőrelváltozása volt (biztonság kedvéért még a Magdinak is megmutattam
) - így elkezdtük a 3 hetes antibiotikum kúrát
Mára a bőrelváltozás elmúlóban, így lehet nem is az volt - azért ez egy kicsit megnyugtató!
Évi!
Mi az a Lilliputi??? És mit lehet tőlük rendelni???
Emőke!
Ábelnek jobbulást, szegénykém!!!! Nem kellemes, de nem is ritka, hogy szájpenésze lesz egy ekkora gyereknek - még a vonalzós képen is a szájában a keze: hát ezért gyakori
nincs mit tenni.
Anikó!!
Mi is van már MAjával??????
Ha holnap sem írsz felhívlak!!!!
Kata!!
A csajok egyik csoport-társa Zalán, őt Zazának becézik. Ezzel csak az a gondom, hogy én akkor hívom így a csajokat, amikor nagyon bilinyósak
egyébként szuper a krapek!!
Marci meg tök édes az új frizurában!!
Katus!!
Húúú, ez a sztori!!!
Ér ennyit egy munkahely???
Judit!!
Zorka tünemény, mint mindig
6 éves??? Húú, nem lesz alacsony a csajszi
Jó kis kalandban volt részetek.
Na, látod nem mindig előnyös, ha jó alvó a gyerek
Amikor a Sára volt a pocakomba, Marietta fiatalabb volt és már akkor nem okozott neki gondot, ha nem aludt délben
De a közlekedés tényleg katasztrófa gyerekkel. Mi akkor még az Almásy térre jártunk cinire (akkor még nem volt a Móni) Marietta és én a nagy hasammal: 4-5 villamosra természetesen utolsónak felszállva, mert mindenki más nagyon siet
és majdnem odacsukta a villamosvezető a hasamat, pedig az 2. ajtónál szálltam fel, tuti látott - hát, ha nem a gyerekkel vagyok lehet leáll a villamosforgalom egy időre