Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszönöm szépen Lányok a köszöntést.Nagyon aranyosak vagytok!!
Iwiwen is megkaptam Szilvi,köszönöm.
Jól beleestetek ebbe a fránya bacikba. :(

Lola!
Nagyon szépek a bodyk.
Legjobban a kisfodrosak tetszettek. :D De hát kisfiam van ugye.
Nekünk most nagyon sok ruhánk van nyárra igy nem rendelek.
Fiú/lány témára szerettem volna reagálni,hogy én ugyanúgy vagyok még néha mint Te,hogy jaj milyen lenne ha lány lenne Isti,már mekkora haja lenne ilyesmi.Én nagyon kislányt szerettem volna.Álmodni is mindig lányról álmodtam.De egy cseppet sem bánom hogy kisfiam van.Ők annyira anyásak. :lol:

Timi!
én nemtudok ilyen programot.

Betti

Kép
berna23

Ismét egy kis statisztika: egy hét alatt 1600-an olvasták-látogatták topikunkat (természetesen velünk együtt!).

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

:shock: :D

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szilvianyu!
Sz.tem ha rosszabb, holnap vidd vissza őket K.T-hez.... inkább higyjenek túlaggódosnak, mintsem hétvégén megint ügyelet legyen, aztán letoljanak (pláne ha ugyanaz az unszimpi dr.néni lesz...)

Én f@szán tegnap nem vártam ki a sorunkat reggel a dokinéninél, gondoltam visszajövök 11 előtt. Meg úgy tűnt a tegnapelőtt volt a csúcs, tegnap reggel már nem volt olyan szarul... Erre délelőtt bealudt, nem keltettem fel, nem vittem le végülis.... :oops:
Délután megint nyűgi volt, hőemcsi. Éjjel lázas volt, 2-szer kelt, felsírt, nem tudtam meggyugtatni, cicizett. Most is alszik, pedig 7 után kelt... szóval ma már tényleg leviszem, nem ám v.mi szövődmény lesz a lüke anyja miatt!

Ja és képzeld, alig eszik 1,5 hete... az én főztöm nem kell neki, 1-2 kanál után nem nyitja a száját. hócipőm tele van, kutyulom itt neki a különféle kajákat, aztán 3. nap dobom ki... csak a tejpép megy, tegnap néhány kanál fehérrépa-brokkoli, de a maradék abból is-kuka! Az üvegest jobban eszi most megint. Meg tegnap délután adtam neki barackos babajoghurtot, az is lecsúszott. Hát ez van, majd ha meggyógyul, újra kezdjük a kísérletezést, nem adom fel. Cukkiniből üveges se kellett.
Te májat adtál már, vagy halat Bencének????

A becsavarós orrporszit kipróbáltam, bejött. Köszi.

lola77

Timi!
Én a a karácsonyiakat ezen csináltam, akkor leírtam Zsankának, hogy kell, most megkerestem Neked, bemásolom:

Először is kicsinyítsd le a képet 1 Mb alá. Utána itt regisztrálni kell:

http://www.frameshow.com/

Aztán oldal tetején Frame Gallery, ott ki tudod választani hogy Family, Classic, Baby,évszakok... stb. A képre ráállsz--Create E-card--Tallózás (kiválasztod a fényképet)--Upload photo--ok (ezután beigazíthatod a keretbe)--3. Send E-card itt megadsz egy email címet (én mást adtam,mint amit a regisztrációnál adtam)-- oda elküldi, ott jobb klikk kép mentése más néven.Ennyi.

Ilyesmire gondoltál?

Kép

lola77

Sziasztok!

Szilvi: milyen helyes pockos Bencus :) Emeséd is balkezes? Máté is, de érdekes, hogy a kanalat a jobb kezébe fogja.
Olyan furcsa, hogy nem megy ki a gyerekorvosotok. Nálunk úgy van, hogy megbeszéltem a dokival, hogy Petra 1 éves koráig havonta kijön. Ez havi 1000 ft-ba kerülne, de mi még nem fizettünk semmit, mert a párom segíteni szokott a rendelői számítógépnél, ha gond van.
Ha meg időközben megbetegedne, akkor csak szólnom kell és rendelés előtt vagy után kijön.

Lola: nagyon jó az a játszó, ahol voltatok.
Petra nálunk is üvegest fog enni, mert amit csinálok neki nem eszi meg. De a zöldségek még így se ízlenek neki.

Irita: tetszik az a kép, ahol Míra beájult :D ésa fiad haja fantasztikus. Tök ari vele.

Angika: lánykád igazi kishölgy!!

Betti: azért elég gáz, hogy ennyire nem figyelnek a bölibe. én se lennék nyugodt, ha ezt látnám.

xytimi: nálunk Petrus még mindig nem fordul semerre. Kedden volt a doki nálunk és kérdeztem tőle, hogy ez nem baj-e. Azt mondta, hogy nem, takarón görgessem hasra és vissza.
Ha hasra görgettem, akkor a kezét ne vegyem ki alóla, hanem Petra próbálgassa kivenni maga alól.
Csöppet lusti a drága
:)

Kedden volt a védőnéni is. Petra 6200 gr és 63 cm.

Pár hónap nekünk is iszonyú bőgős időszak volt, most már jobb, szerencsére. Az éjszakák is rendeződtek, már nem kell órákig altatgatni. Bealszik a cicin, aztán zsuppsz ágyikó. Én elég sokáig szoktam cicin hagyni, nagyon szereti. Tegnap is 7 óra 5-kor ágyban volt és reggel 3/4 6-kor kelt.

Petránál még a sétáltatás sem volt egyszerű, mert ahogy kivittem üvöltött, így a téli időszakot szinte végig a lakásban töltöttük kisebb megszakításokkal. Most már talán az is rendeződni látszik, mert már 2 hete ki tudom vinni ordítás nélkül, de néha azért még rövideket sírunk, de aztán bealvás van.

Megyek játszunk Petrussal. Ebéd kész, tökfőzi sült oldalassal.

Betegeknek mihamarabbi gyógyulást.

Melus
Kép

Kép
melus071

Még elfelejtettem valamit, nem tudom tudjátok-e:

A www.felicitas.hu weboldalon lehetőség van ingyenes babacsomag igénylésére, melyet a gyermek 4-12 hónapos kora között lehet átvenni.
Regisztrálni kell az oldalon és küldenek egy kupont, amit több helyen be lehet váltani.
A csomagban termékminták, tájékoztatók vannak.

És még egy kérdés: hogy szerettessem meg Petrával a zöldségeket?

Melus
Kép

Kép
melus071

Melus!
Nekem is Noé inkább a gyümiket szereti. Én úgy csináltam/csinálom, hogy vettem üveges zöldségeket (sütőtök, répa, brokkoli) meg persze én is főztem (krumpli, répa, brokkolit) és azokból külön tálba melegítettem kicsit és a másik tálba volt a gyümi és először gyümit adtam neki a kanálra, majd kicsi zöldséggel együtt vegyesen. Ha így megette (jó először fintorgott, de nem adtam fel...), legközelebb már összekevertem 1 tálkába. Mindig kicsit növeld a zöldség adagot. A sütőtök édes Nekem azt imádja Noé, sütőben 2 kisebb darabot szoktam megsütni, pici vízzel, anyatejjel össszeturmixolom. Ja eddig a céklát is szerette, azt közepest sütőbe sütöttem alufóliába becsomizva. Turmixolás után jégkocka tartóba fagyasztottam le, ha sok volt. Az üveges alma-krumlit is szereti. És az üveges őszit is kevertem krumplival, mert az is elég édes, elnyomja a zöldség ízét!

Ne aggódj, nincs még fordulással elkésve Petrus egyáltalán!

lola77

Lola!
Nagyon jólett Soma "képeslap".

Melus!
Boldog féléves szülinapot Petrusnak.!
Sajnos nemtudok tanácsot adni hogyan szerettesd meg a zöldségeket a kislányoddal,mert én fiam rettentő rosszevő.Két év alatt sem sikerült megszerettetni vele az evést. :?

Betti

Kép
berna23

Sziasztok!

Lola: én is viszem le őket, nagyon elegem van már! Mindkét picinek rosszabb az állapota. Amíg szedték az antibiot, meg utána két napig voltak jobban. Most már nem várok! Bencének méterekről hallom a sípoló tüdejét, Dóri napok óta mindennap megint hőemelkedéses! Nagyon ki vagyok! És mellette mindkettőnek muszáj vagyok 5-10 percenként orrot porszívózni!

Nekem se nagyon eszi mostanában a főzött hamit, másfél hete, mióta időm sincs rá, nem is próbálkozom! Üvegesből továbbra is megeszik egy üveggel, még betegen is! :) Tejpép továbbra sem megy nála, babajoghurtot imádja, meg a legjobban a gyümiket!

Melus: köszi bókot kisfiamról! Dóri tavaly nekem is elég nehézkesen fordult, az egyik írányba, most nem tudom, melyik, kb. 8 hónaposan ment neki, úgyhogy ne aggódj! A beszéd is lassabban megy nála, nem mindenki egyforma!

Na mentem, nemsoká jön anyu, elkísér minket dokihoz és addig még van dolgom! Dórika alszik hál isten, de Bence alig aludt negyed órát, fuldokólva kelt! :( ANNYIRA SAJNÁLOM!!!!

Sziasztok

Szilvia

UI: bocs, ha nem mindenkinek reagáltam!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Újra itt! Petra bealudt, gondoltam teszek fel pár képet, amik a héten készültek.

Lola: köszi a tanácsot, szopi alatt én is erre jutottam. A banánt imádja, lehet majd azt használok hozzá :)

Szilvi: azért ez a doki utánajárhatna, hogy miért nem gyógyulnak meg a gyerkőcök.Nehogy valami szövödményt szedjenek össze szegénykék.

Betti: köszönjük szépen a köszöntést :)

Akkor jöjjenek a képek:

Nagynéném ajándékán :)

Kép

Kép

Kép

Bátyuskám, de ki vagy öltözve :D
Kép

Anya, hol a vacsim??? Mindjárt megeszem Némót!!!
Kép

Remélem nem gond, hogy ilyen sok képet rátok zúdítok :)

Most már lépek ebédelni, aztán megyünk sétálni a csajjal...remélem ő is így gondolja majd.

Melus
Kép

Kép
melus071

sziasztok!

Szilvi,
jobbulást Nektek, szegény, nagyon rossz most Nektek...REmélem hamar meggyógyultok mostmár.

Lola,
tök jó lett a húsvéti kép, én is regisztráltam. Ha lesz egy kis időm, majd csinálok néhány képet. Most nekem sem kell még body. Majd később, ha jobb idő lesz, talán.

Melus,
hááát, szerencsére nem nagyon tudok hozzászólni a zöldség témához, mert az én haspókom mindent megeszik, bármikor :lol: Mi féléves koráig csak szopiztunk, azóta folyamatosan adom neki az újabb ízeket, és mindent megeszik. Azt hallottam, hogy anyatejjel lehet ízesíteni azt, amit kevésbé eszik, és úgy jobban megeszi....Azt a felicitas csomagot én már megkaptam a terhesség végén, a védőnő adott egy újságot, abban volt a kupon. Vagy ez többször jár? Szerintem tök hülyeség amit a dokid mondott, hogy pörgesd takaróban a babát.....atyaég. Szerintem nem kell erőltetni és siettetni. Áron pont fél éves volt, amikor megfordult, utána kb két hétig semmi, azóta meg pörög mint a villanyóra :lol:

Betti,

boldog boldog boldog születésnapot :P

Csajok, lefoglaltuk a nyaralást :!: Trogírba megyünk augusztusban, és hazafelé két napot a plitvicei tavaknál fogunk tölteni. Kicsit azért aggódom, mert Áron még csak egy éves lesz.....Van valakinek tapasztalata esetleg?

Szép napot,
Sz

KépKép
szilvia1981

Na megjöttünk a dokitól, végülis antibio mellett döntött a dokinő, merthogy ugye születéskor Noénak volt tüdőgyuszija, ezért jobb, ha kap! Már be is kevertem Neki (Erithrotop vagy mi a szösz...)
Szilvianyu! Hánykor voltatok, nem taliztunk...

Petrusnak boldog félévest!

Szilvia1981!
Jó bátrak vagytok, biztos minden okés lesz. Kocsival mentek gondolom...?
Mi május végén megyünk Kehidára, én is lefoglaltam, tavaly máj. végén jobb idő volt (konkrétan kánikula) mikor Bükfürdőn voltunk, mint augusztusban előtte években. Remélem idén is így lesz, de ha mégsem,hát van fedett fürdő. Csak eső ne legyen.
Tegyél fel majd képeket Áronról, ha csináltál húsvétit ott!
Köszi Neked is a body témát.

Én bízok benne, hogy 1-2-3 hét és itt lesz a 20 fok (hirtelan, ahogy szokott), akkor meg jól fog jönni majd a body, meg lesz áprilisban névnapja Noénak így előre veszek neki akkorra nyári cumókat. Utána már kevesebb kell legalább. (Anyukám nevében rendelem...)

Na megyek szoptatni, gyógyszert beadni, orrot porszívózni, utána edzésre Somával.

lola77

Sziasztok!

Emesedora
nagyon sok gyógyenergiát küldünk!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :lol:

Melus
nagyon aranyosak a gyerekek!Takaró hogy vált be Petrának?Szereti? :wink:

LOla
nektek is jobbulást!++++++++++++++++++++

Szilvia1981
nagyon jó hely Trogír,mi tavaly nyáron voltunk ott,bár a nyár leghűvösebb hetét sikerült kifognunk :cry: Mi Csiovó szigetén voltunk,lakókocsiban szálltunk meg.

Betti Boldog születésnapot kívánunk!

Most csak ennyi,talán este még visszanézek Viki anyáknapi képeivel,de most csinálom a holnap tortát,meg dekorálok :lol:
Sziasztok:Erika

cseriviola

Sziasztok!
Gyors felugrottam egy-két képpel, aztán megyünk fürdeni. Ma zöldbabfőzit csináltam, apának nem éppen a kedvence, de kell néha ez is. Virág most kéri a repetát :)

Betegnek jobbulást!! Hétvégére nagyon jó időt mond, reméljük igy is lesz.

MELUS:
Atyaisten de nagy lett Petrus! Milyen rég láttuk már! Lassan össze kellene hoznunk megint egy talit! :D
Virág sem akarta megenni azt, amit én főztem, mert nagyon hozzászoktattam az üveges ételekhez. Ezt a doktornő mondta is, hogy ha az egyik megszokja, akkor a másikat már nem nagyon akarja elfogadni. Aztán azt csináltuk, hogy főztem én, de kevertünk bele egy kis üvegest is. Először persze az üvegesből volt több, de szép lassan megforditottuk az arányt. Virág szereti a zöldségeket, most is jön hétvégén és kéri a nyers krumplit, répát, káposztát, ropogtat, mint egy kis nyulacska. :D
(most olvastam csak vissza Lola válaszát ebben a kérdésem és látom, hogy hasonlót irtunk :) )
Most, ahogy elnézem a képeket, tényleg a tesómra hasonlit! :D

ERIKA:
Én nagyon kiváncsi vagyok a fényképekre, ha lesz időd, tedd fel légyszi. Nálunk nagyon sokan nem kérnek anyák napi fotót az egész oviból. Most csináltak egy kérdőivet, hogy ki igényli és ki nem, és nagyon sokan a nemhez irták be a nevüket.
Én is megpróbálkozok majd házilag készült képpel, még soha nem csináltam, de remélem jók lesznek majd.

Május 20-án megyünk kirándulásra, elmegyek én is velük. Az uticél Veresegyháza, Macipark. Már terveztük, hogy elmegyünk ide, mi hármasban, de még nem jött össze a dolog. Jó lenne, ha apa is el tudna jönni velünk, de ez csak álom....

SZILVI:
Mi nászúton voltunk Hvar szigeten, de először odafele megnéztük a Plitvicei-tavakat is. Sajnos tanácsot nem nagyon tudok adni, mert Virág akkor még nem volt meg, vagyis megvolt, de még csak a pocakomba, kb. 1 hónapos terhes voltam akkor. Viszont a Plitvicei-tavak gyönyörű szép!!! Sokan mondták, mielőtt mentünk, és mondja az ember, persze, persze, biztos szép, de ez a hely tényleg gyönyörű. Na ezt most jól megaszontam! :D

Nem kéri senki a foglalkoztatókat? Iskolábafelkészitők vannak benne többségében.

Ételrendelés:
Most úgy döntöttem, hogy vagy az Oázist vagy a tröszti kaját próbáljuk ki, esetleg az Árkád-étkezdét, és nem házhozszállitósat. Majd jövök a véleményekkel, tapasztalatokkal.

Most sajnos nincs időm többet irni, de a képeket még felteszem.

Sziasztok!
Hugi

hugodugo

Kép Rettentően csikiz!!!

Kép Készül a mű
Kép A végeredmény :)
Kép Festékesen

hugodugo

Sziasztok!

Tegnap nem igazán voltam, mert nálunk káosz volt ismét! Végül is lementünk dokihoz, kb. negyed négyre értünk oda, mondta, hogy rendelési idő végére menjünk. Már a kocsiban eléggé köhögött Bence, odaértünk a rendelőbe, még jobban, és ki is hányt egy adagot. Nagyon sípolt a tüdeje is. Megvizsgálta dokinő, szó szerint kiharcoltam nekik még egy adag antibiot, meg kértem rectodelt kúpot, ami kruppnál jó, mikor roham van. Azt mondta, ha nem javul Bencém állapota, kórház!!! Adott is beutalót! Na ekkor már kijött rajtam az összes feszkó, ami napok óta bennem volt és el kezdtem ott bőgni! Hazaértünk, rögtön adtam be neki egy fél kúpot és sokkal jobb lett már délután az állapota. Már nem sípol a tüdeje, és kap rendesen levegőt. Éjjel minden mozzanatára ugrottam, gondolhatjátok! Kb. szerintem egy órát aludtam éjjel, azt is több részletben. Éjjel háromszor keltem köhögésre, de nem fuldoklósan, hanem csak köhögött! Remélem megússzuk a kórházat, én biztos ott nem hagynám, semmi pénzért!!!!

Dórim se volt tegnap túl jó. Dokinéni szerint kicsit piros a füle, de én ezzel megelőztem, láttam, hogy néha belenyúl, két napja adok neki orrcseppet. Ő inkább hurutosan köhög, és elég sokat! Remélem az antibio hatni fog már!!!! (meg a Ti +++ enerdzsitek:))

Felhívtam még este a régi dokinkat, aki tüdőgyógyász, ajánlott egy homeos cseppet Bencének, adtam neki már este, de Dórinak is adtam belőle éjjel. Mondta, hogy ha nem javulnak, kijön! Ez azért megnyugtató, mert őt nagyon tisztelem a tudása miatt és megbízom benne!!!

Most per pillanat alszik mindhárom, ezért mertem ideülni! Dórikám is kb. 4-szer volt fent éjjel! Anyu tegnap többet volt itt, jó érzés volt! Meg apjuk is hamarabb eljött munkából, ma is édi volt, azt mondja, nem megy délután focizni, mert velünk akar lenni!! Úgy féltette Bencét. Simogatta, ölelgette, mondta neki, hogy "Életem, gyógyulj meg!" Tényleg nagyon meg voltunk ijedve!

Lola: szegény Noé! :( Adjál neki normaflore-t a gyógyi mellé. Én is adom mindkét picimnek! Meg cebiont.

Hugi: én az oázisos kaját nem ismerem, de a trösztiben ettem egy időben, mikor egy korábbi munkahelyemmel néha mentünk oda enni. Nagyon finom volt. És ott is van menü, tök jó áron! Aranyosak a fotók! Ilyen kézfestést mi is csináltunk annak idején Emesémmel!

Szilvi: Neked is köszi a jobbulást, meg Cserivolának is! Meg persze mindenkinek!

Melus: megint jók a fotók, persze! :) A kislányod tényleg tiszta apja!

Ja és mindemellett, hogy szedem már én is az antibiot, érzem tegnap óta, hogy fáj a mellkasom is, sípol kicsit nekem is! :( Ez rohadt szar érzés, de ilyenkor az jut eszembe, hogy kiskucomnak mennyire rossz lehet! Édes istenem, gyógyuljunk már meg végre!!

Jövő hét végén lenne nekem szakközepes oszt.tali, 15 éves! Nagyon készülök, de mondtam nekik, csak akkor megyek, ha rendben vannak a gyerekek! Jó, mert nem esti program, hanem déltől kb. 4-5-ig tartana!

Na megyek, eszem valamit, tegnap kimaradt ez a biológiai szükséglet nálam!!

Drukkoljatok légyszi, hogy minden ok legyen már!!!

Szép napot (mindannyiunknak)!!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, kórházas. Most nem tudjátok hogy megy? Mert persze, ha gond lett volna, beviszem, de mellette akartam volna lenni, ha kell féllábon is!!!!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, nem orrcseppet, fülcseppet adok Dórinak! Hiába, no, fáradt vagyok!!!:)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Gyerekek még alszanak én egy kicsit mosott szar. Na de majd csak lesz jobb is már!

Lola!

Neked gyorsan válaszolok, aztán visszaolvasok! Mégsem rendelnék bodyt. Végiggondoltam! Fiúknak nem kell. Egy darabért meg sokallanám az 1600-1700 Ft-ot. Bocsi! Rendelj nyugodtan.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Húú! Olvasom, hogy többen betegek. Mielőbbi gyógyulást és ++++++++++++++++++++++++++++++ energiát küldök.
Remélem Szilvi megússzátok a kórházat!
Mennem kell Gergő nyöszörög!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Viktória Lilinek Nagyon Boldog 4. Születésnapot Kívánok!!!
Várjuk a képeket!

Emeseanyu!
Nagyon sajnálom hogy most ezeken kell keresztül mennetek.
Nincs rosszabb mikor szenvedni látjuk a gyermekeinket.
Jobb ha kijön a feszültség is egy sírással.
Nem fogtok kórházba kerülni!Ne is gondolj erre.
Úgytudom feloldották a tilalmat,és bennt lehet lenni a kicsivel.
Mivel Te még cicizteted is igy talán járna külön szoba is,ha van.
Továbbra is sok gyógypuszit nektek!

Hugi!
Nagyon jók a képek!
Én hordtam ősszel két hónapig az Árkádból az ebédet,mert Isti orditott ha főztem.(épp olyan korszakát élte).
Szerintem nagyon finom.
Nmetudom azóta változtak-e az árak,de megfizethető.

Betti

Kép
berna23

Noénk is ma 8 hónapos.Neki is sok pusssz.

Kép
berna23

sziasztok!
Először is: Betti Boldog Születésnapot!!!!

lola: amit bemásoltál linket azon csináltam is egy fotót a fiamról illetve másoltam be egyik képhez sztem tök jó lett
figyi: Kép

Kép
Kép
newcdina

Kép Mama beöltöztetett Kép Mama beöltöztetett

Kép
berna23

Kép Anya hagyjál már!

Kép
berna23

Erika

Boldog 4. szülinapot Vikinek!!!

Kép

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok!

Köszi szépen a drukkot, sokat jelent! Tényleg nagyon féltem! Még félek is, mert még mindig nem okés a dolog. Annyival jobb a helyzet, hogy már legalább nem lázas (Dóri sem), és nem köhög annyiszor. Amikor aztán köhög, húúúúúúúúúú... iszonyat ijesztő!!! A legjobb neki, ha kézben van, nyugiban, le se teszem a földre (pedig imád mozogni a kicsikém), mert akkor bepörgeti magát és rögtön köhög. Így viszont elég nehéz kettő picivel... remélem megússzuk a kórházat, de azért még nem tuti, ha holnapra jobb lesz, már nyugodtabb leszek! Ami nagyon idegesítő, hogy olyan hangot ad a kis háta, mikor levegőt vesz, mint mikor a kutyák nyűszítenek. Komolyan! :( Anyu itt volt délelőtt, szegény anyósomék is jönnének segíteni, de ők is taknyosak. Aztán anyuék most elmentek Budaörsre, elvitték Emesét is. Most - el sem hiszem - nyugi van. Alszik mindkettő. Jó lenne, ha tudnának aludni pár órát, de hát a köhögés, taknyosság miatt lehetetlen!

VIKINEK hatalmas (nem bacis) szülinapi puszit küldünk!!!! :) Boldog születésnapot kishercegnő! A tortás fotókat várjuk ám!!

És ugyan holnap lesz, de előre Edi78-nak, Editnek is boldog születésnapot kívánok!!

Legyen szép napotok, aki beteg, gyógyuljon!

Ja, Betti: iszonyat édes Istikéd! Úgy megzabálnám!!! Tiszta Te, ismét! :)

Na megyek, gyorsan egy gyors kaját összedobok, amíg alszanak. Barátnőm nagyon rendes volt, ugyan két gyereke van, de bevállalta a vasalnivalómat! :oops: Tök szégyellem, de már ki se látszottam belőlük. Az elmúlt másfél hétben egyszerűen nem ment. Mindig valamelyik gyerkőc a kezemben van! Ő ajánlotta fel, de akkor is kellemetlen érzés! Bár ő is tudja, hogy fordított esetben én is megtennék Neki bármit!

Na tényleg megyek!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Úristen Szilvi, nem semmi szegény kicsi Bence!!!!!!! Elhiszem, hogy sírtál, én ahogy olvastam a sorokat már rázott a hideg... múltkor meg a dokinál az előttünk lévő 6 hós babának szintén beutalót írt, na akkor majdnem sírtam, pedig nem is ismertem őket!
Nagyon szorítok továbbra is én is akkor Dórinak is Bencének is!!!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ küldök enerzsit is akkor!NEM KERÜLTÖK KÓRHÁZBA!!!!!
Szegény Sanyid, elhiszem h. tiszta ideg!Mondogassátok csak Nekik hogy gyógyuljanak!
Köszi Noé nevében.
Barátnőd tényleg rendes!!!! (a Csilla ugye? Tegnap tök jót dumáltunk dzsúdón...)

Betti!
Igen ma 8 hós Noé, bár csak most du. tudatosodott Bennem is, hogy 27-e van! Azt hittem 26. Na mindegy.
Istid nagyon jóképű fiúcska, tényleg nagyon hasonlít Rád. Hogy telt a tegnapi szülinapod?
Melyik az az Árkád?

Gabi!
Semmi gond, azért írtam, hogy sz.tem sem éri meg Neked, ha csak 1-et rendelsz. Most én sem rendelek, megnézem a Móciban, mennyiért vannak, aztán meglátom. Lehet később majd!

Melus!
Jaj én egyből gondoltam, hogy biztos Erika varrta a takarótokat, amit Hugitól kapott- összekombináltam! Szép tényleg!

Na megyek ma egész délelőtt Anyukámnál voltunk, ott is ebédeltünk, de az itthoni dolgok elmaradtak... :?

lola77

Ja, Edina! Jó a kép, amit csináltál Ádiról.... :P

lola77

sziasztok!

Szilvi!
Szegény Pici Bence és Dórika is!!! Gyógyuljatok már meg, hess hess fránya betegségördögök áááááááá :x
Ha nem tudtok kimozdulni, elugrok kocsival a joghurttal szívesen! Fogyjon el időben. Csak szólj.

Lola,
igen, kocsival megyünk, családi és van benne légkondi, úgyhogy reménykedem, hogy az úttal nem lesz semmi gond. Inkább attól tartok, hogy fogja viselni az ottani meleget, párás-sós levegőt, az idegen környezetet....
Boldog nyolcadik hónapot Noénak! Áronom tegnap volt :lol: Néhány órával fiatalabbak vagytok :D
Erika,
mi is voltuk Trogírban két éve, szerintem is gyönyörű, és akkor elmentünk Splitbe és Omisba is. Mi is azon a szigeten voltunk, Okrug Gornji-ban. Most is ott kerestünk szállást.

Hugi,
már nagyon kíváncsi vagyok Plitvicére..a tavakra. Annyi mindent hallottam róla. Csak hát nem a nyolc órás túrára fizetünk be, mivel ott lesz Áron is. De majd az Apukája hozza a hátán a kengurúba.

VErika,
köszi mégegyszer a karikát. Áron el sem akarta engedni amikor odaadtam neki:) Este kipróbáljuk. szilvia1981@freemail.hu-ra jöhetnek a képek. Nem ígérek időpontot hogy mikor lesz kész a portré, de ahogy lesz idő rá, Apa megfesti Nektek :wink:

Vikinek boldog boldog boldog születésnapot, kívánjuk hogy legyen még sok ilyen szép napod :lol:

Jövőhét hétvégén el szeretnénk menni wellneselni valahová. Úgy néz ki, hogy oda, ahol szilveszterkor voltunk, az anna-mária családi wellnes hotelbe. Most van egy olyan akció, hogyha viszünk magunkkal egy másik családot, ahol van gyerkőc, akkor mindkettőnknek féláron van-lenne.
Esetleg nem érdekel valakit?
http://family.amv.hu/ a honlap.

Vettem bio barna rizst, abból főztem Áron kajájába. Nagyon ízlett neki. Szoktatok Ti is? Elsősorban Lola és Szilvi, mert mi vagyunk egykorúak-mármint a gyerkőcők :D

Szép hétvégét mindenkinek!

KépKép
szilvia1981

Sziasztok,

Csak gyorsan...

Mi is BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK Viktória Lilinek!!!

Szilvi,
Sok-sok gyógyenergia nektek ismét!
Reméljük tényleg jobban lesz már Bencus! Nagyon sajnálom őt!

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Kevés időm van jönni,a héten megint minden nap anyu főzött ránk,hogy tudjak pihenni,Attila franciaországba dekkol jövő hétig,szoval főzésen kívűl no segitség.Észre is veszem,teljesen fáradt vagyok,napok óta fáj a fejem,javulás nélkül,tejci alig.
Remélem nem megy el teljesen.Gondoltam rendelek a netről ezt a more milk kapszulát,ugy emlékszem valaki szedte anno,milyen tapasztalataitok vannak vele kapcsolatban?Patikába nem tartanak,valami görögszénamagot ajánlottak ami nem volt,erről hallott már valaki?

Emeseanyu
szomorúan olvasom,hogy még mindig nem vagytok jobban,nekem még hálistennek sosem voltak ennyire betegek,főleg nem egyszerre,csodállak hogy még betegen is talpon tudsz maradni,bár ugye anyák mi bármire képesek vagyunk ha a gyerkőcökről van szó.Sok-sok ++++++++++++++++++++++++++++++ gyógyenerdzsi nektek is mielőbbi gyors jobbulást kívánok!

Igazából nem tudom mennyit hizott Míra mert ,az első napokban nem volt mérlegünk igy nem tudom pontosan mennyivel hoztuk haza.
1hetes korában volt 3770gr.most 4050-et mértem tegnapelőtt.

Igen a tesók nagyon büszkék rá és imádják,Atit mindig piszkálják az ovónők hogy Míra ott marad mert mikor öltöztetem Atit valaki mindig dajkálni szeretne :)

Ági örülök,hogy mindent rendben találtak Levibabánál!

Angika gratulálok a kistesóhoz!

XyTimi!
Igen szerintem még valamikor karácsony körül találkozhattunkl a tescoba,még köszöntem is csak szerintem te nem tudtad ki vagyok,mert ugye magamról nem igazán teszek fel képet :D
Ha jól emlékszem a melletünk lévő pénztárnál álltatok.
Hatalmas már Liza a képeken.

Betti!
Utólag is nagyon boldogságos szülinapot kívánok! Kép Aranyos Istike a képeken,igazi kis huncut szeme van.Ti kertetekben van lefényképezve?

Erika!
Vikinek mi is nagyon boldog 4.szülinapot kívánuk! Kép

Lola,Szilvi 1981!
Boldog 8 hóst a fiuknak!

Puszi mindenkinek!

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Sziasztok!

Csak gyors bekukk.

Erika: klassz a takaró, nagyon szeretjük :) Vikinek boldog születésnapot

Lola: boldog hófordulót Noénak is

Sok-sok ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ energia a betegeskedőknek!!

Tök szupi idő volt ma. Gyorsan lesétáltunk Mátéval és Petrussal a DM-be pelust venni meg egy-két dolgot. Petra szinte végigüvöltötte az utat, tök égő volt. :oops:

Ma neki estem Máté szobáját rendbe tenni, mert iszonyú, hogy mi van ott. Holnap folytatom, mert elég lassan megy a ramatyolás.
Csomó rucit kiválogatni, amit már kinőtt.

Ráadásul iszonyúan fáj a nyakamnál már napok óta. Apát megkérem, hogy masszírozza jól át.

Most lépek, dög fáradt vagyok!
Jó éjt mindenkinek!

Melus
Kép

Kép
melus071

Szasztok

Szilvi!

Szegénykék jobbulást+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
nem csodálom,hogy kiborultál de ilyenkor inkább jobb kiadni!

Lola
Nektek is jobbulást++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Képeslap még folyamatban.

Melus
Nem is gondoltam hogy egyidősek vagyunk elkerülte a figyelmemet a vonalzod. Olyan komoly nagylánynak látszik a képen és nagyon édes hosszú haja van.
Nekem azt mondta a dr-nő,hogy a lábát kell kereszbe rakva húzni és átgördül hasra ezt egy párszór megmutatuk neki azóta hasrafordul vissza még nem mondjuk nem is eröltetem vissza meg úgy kell hogy egyik keze a feje mellé és a lábát kereszbehúzni mintha görgetnéd ez így leírva nagyon bonyolultul hangzik de egyszerü.

Boldog szülinapot Bettinek és Vikinek!!!

6 és 8 Hónapos babáknak is sok puszit küldünk!

Newcdina :
Jó lett a kép!

Betti

Nagyon vagány!

Mi ma egész nap levegőztünk Liza tök sokat aludt.

kaja hát én is elrontom mindig eltervezem hogy főzők és valami mindig közbejön hogy valahova kell rohanom és akkor gyorsan az üveges.Ügyesen eszik mostmár a kismaszat érdekes mert egyik nap paradicsomos krumplit kapott és másnap az első pár kanál sütötöknél fintorgott aztán bevágta a felét.de ügyesen eszik mostmár.

Hugi
Oázisba szerintem jól főznek.

Sziasztok megyek aludni

Jóbbulást a betegeknek!!!

Jóéjszakát!

Kép
xytimi

Szia most látom írtál
Rita

Görögszénamagot én itamnekem nem nagyon használt de nekem semmi, mondjuk szinten tartja mások azt mondták hogy megduplázta
Gáli patikában megrendelik nagyon rendesek. De a Müller melett álítólag mindig van. 800ft körül vettem.
Ne haragudj ha nem köszöntem. :oops:
Sziasztok!

Kép
xytimi

Látszik hogy fáradt vagyok úgy kell összekaparni a gondolataimat.

Köszönöm a képekre a hozzászólást én a súlyát érzem bébihordozóval már nagyon nehéz cipelni. 7 kg a drága.

Mostár tényleg eltünök.

mégegyszer sziasztok

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++még egy kis gyógyenergia

Kép
xytimi

Sziasztok!

Köszönjük szépen a szülinapi jókívánságokat!!!!!!!!!
Vikinek majd megmutatom vasárnap este,jelenleg anyuéknál van,mivel holnap dolgozunk :cry:

Itthoni buli jól sikerült,lett egy csomó kép is :wink:
10-en voltunk,5 anyuka-5 gyerek megosztásban.

Vasárnap megyünk anyósékhoz szintén bulizni,majd ott is csinálok képeket.

Sziasztok,szép hétvégét mindenkinek!
legközelebb reagálok....

cseriviola

SZILVIANYU!
HOGY VAN BENCÉD? JAVUL? UGYE OTTHON VAGYTOK?
ÉS DÓRID-EMESÉD? HOGY TELT AZ ÉJSZAKA?

lola77

Sziasztok!

Csak gyorsan, mert fejetlenség van még mindig :(. Köszi mindenkinek az gyógyenerdzsit, az aggódást Lolának!

Jelentem itthon vagyunk, Bence jobban van, még nagyon "vonyit" a tüdeje, szabad füllel hallható, de már kevesebb a görcsös köhögés és jobb a kedve, nem lázas. Úgy néz ki, megúsztuk, de még tutira nem tudom mondani! :(

Viszont Dórikám rosszabbul van. Még tegnap is hőemje volt, pedig csüt. óta szedik megint antibiot. Rájöttünk, hogy a füle fáj. Doki szerint is. Keveset eszik emiatt. Iszonyat látni, mikor bekap egy falatot és rögtön odanyúl a füle-arcához. :( Az orrából még ömlik neki. Jobban köhög szegénykém. Hurutosabban. Adtam neki köptetőt (dokinő mondta), rá két óra múlva kijött egy jó nagy adag hurut egy lavórba. Előbb lefutottam boltba (kb. három napja nem voltam lent, mindent más intéz). Addig anyuval voltak. Mire jöttem, mondta, hogy Dóri nagyon csúnyán köhögött, majdnem megfulladt. Tényleg nagyon görcsösen tud köhögni. Adtam megint neki köptetőt!

Emese viszont már jobban van, hétfőn mehet suliba.

Annyira jó lenne, ha már minden rendben lenne. Kimerült vagyok, fáradt. Igen, Lola, Csilla vasal nekem, férjem takarított tegnap, anyu boltba volt, tesóm főzött! :( Én meg csak gyerekezem, de szinte egyfolytában. Ma végre tudtam hajat mosni, úgy néztem már ki, mint egy csöves.

Rita: ne idegeskedj!!! Nekem a legjobban az urtica urens 5ch homeos golyó vált be a tejtermelésre. Tényleg jó!! Napi kétszer 5 golyót kell elszopizni. Az a kodály téri, sárberki, ságvári patikában mindig van. De ügyeletesben is kaptam már! A more milket pl. Zsanka használta, én csak filóztam rajta. Nagyon drága. De mikor én néztem, a tescoban a patikában volt épp! Mutatta a nő!

Na rohanok is, Bencém felébredt. Sír és nem szabad sokáig sírni hagyni!!!

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szilvianyu!
Csak az jutott eszembe, hogy nem lehet, hogy Dóri-Bence oda-vissza fertőzik egymást, mire egyik jobban lesz, rosszabbul a másik....
Remélem Dórikád is túljut már rajta. Annak örülök hogy Bence halványabban jobban van!

Rita!
Urtica tényleg jó, meg Nekem a Karamalz sör jött be, 2 dl-es (citromos finomabb, Sparban és Rossmannban van!) azt kétszerre ittam meg 1 nap és kábé 1 héten 2 üveggel. Tök jó volt!

lola77

Hát Lola, biztos, hogy egymást fertőzik, de nem nagyon tudok mit csinálni. Kicsik még, hogy tudjanak vigyázni. Amit tudok, én megteszek! Pl. mindkettőnek külön orrszívója van, külön kanállal adom be a gyógyszereket, mindkettőnek külön orrtörlő rongya van. Sokszor mosok kezet, időnként az övékét is áttörlöm, ennyi. :( Viszont, hogy mindkettő kap antibiot, ugyanolyat, van esély arra, hogy mindkettő helyrejöjjön, egy időben. Ebben bízom!

Bence tüdeje még nagyon hangos, Dóri nyűgös, viszont egyik sem volt ma már lázas. Bencének jó kedve van, de ha mozog, rosszabb neki. Igyekszünk inkább kézben tartani, vagy kiságyban, hordozóban játszatni. De hát félő, hogy túl hozzá szokik ehhez és vért fogok izzadni jövő héttől. Főleg, hogy anyu se tud jönni, mert már dolgozni fog. :(

Most perpillanat én sem vagyok a toppon. Egyfolytában tüsszögök, ömlik az orrom. Fáj is már. Most épp a náthás része megy nálam...

Apa elment mekibe kajáért, egy kis fájdalomdíj mindenkinek, aztán rendezzük őket!

Holnap délelőtt jó lenne, ha nem esne, ma nem jutottunk le a várt sétára (kb. egy hete alig voltunk kint), így lemennénk végre.

Remélem mindenki jól van! Zsanka: még 2in1???

Na léptem!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Volt egy szabad negyed órám, én is gyártottam fotókat, néhányat megmutizok!

Mindkét picim jobban van, de még közel sem gyógyultak! Köszi még egyszer mindenkinek a jókívánságokat és az aggódást!

Jó éjszakát!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Napsugaram - Emese Flóra

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Húsvéti nyuszim - Dóra Lilla

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Kis focistám - Bence Soma

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Emesedora
nagyon drukkolok,hogy jobban legyetek végre!!!!!!!!!!!!!!!!
Jobbulást mindegyikőtöknek!!!!!!!!!!!
Nekünk gégegyuladásos köhögésre/ugatásra bevált még a Calcimusc,de az receptköteles.
Náthára oscillococcinum,nasivin orrcsepp/felnőttnek is van és gyereknek is/,fülfájásra még gyereknek cseresznyemag párna felmelegítve......
Nekem Viki megkóstolta 15-én a mekis kaját,de alig evett belőle,mondjuk nem csoda elég förtelmes íze volt a happy mc meal-nek:(krumpli iszonyat sós,sajtburger fura ízű......legalább nem fog nyafizni,hogy mikor megyünk megint oda :wink:
Tegnap mikor olvastam amit Vikinek írtál,eleredtek a könnyeim,annyira meghatódtam.....lehet azért mert nem volt itthon és valahogy tegnap este különösen hiányzott a kislányom!
Félre ne értse senki,mindenki figyelme jól esett!!!!!!!!!!!!!!!!

Nem tippelünk Zsanka babájára,hogy mikor fog megszületni?
Az én tippem április 8-a :P

Mindjárt rakok képeket,kicsit sok lesz/ezek a tegnapi bulin készültek :lol:
Hétfőn pedig felteszem a vasárnapiakat......

Sziasztok,jó éjt:Erika

cseriviola

Akkor jöjjenek a képek :lol:
Bulis torta/Shrek,citromos krémel :P
Kép
Niki,Krisztike,Laura,Viki
Kép
Hugi az "óvónő" :lol:
Kép Kép
Nézzük mit kaptam.....
Kép Kép Kép Kép
Anya ajándéka..... Kép
Kicsimmel :D
Kép
Hófehérkém
Kép Kép
Kis csajok :wink:
Kép
a nap fénypontja....... Kép Kép
Kikér tortát?ÉÉÉNNNNN :P
Kép
szobadekor
Kép
Viki csokra
Kép

Vasárnapi torta :P /Viki papája 26-ai,ezért együtt tartjuk holnap nekik/
Kép

Sziasztok:Erika

cseriviola

Sziasztok!

Hát Erika!le a kalappal,megint miket alkottál.A shrek-es torta is jó,de ez a nagypapás ez nagyon tetszik.
A Niki az Irénke kislánya?
Vikinek mégegyszer boldog szülinapot!

Köszi az infókat,az urtica-t meg a ricinust szedem felváltva.eddig ittam a laktoherb-et de pár nap után már hányingerem volt tőle.Tegnap vettem a patikában hipp-es szoptatóteát majdnem háromszor annyiba került :evil: ,de legalább nincs olyan erős gyógynövényize.

Emeseanyu!
Örülök,hogy picit jobban vagytok,remélhetőleg jövő hétre teljesen jobban lesztek és elfelejthetitek hosszú időre az egész,fránya betegséget.

ma reggelre Hanna és Ati is beteg lett,Hanna szintén hány ilyenkor a köhögéstől ugyhogy készülök az éjszakára :twisted: .
Ati csak köhög de neki valószinű csak utóhatás mert nemrég volt beteg.
Calcimuscot én is szoktam adni nekik,most csak rinathiol van itthon.

Csajok!
tescos bodyt használ valaki?
kapott Míra ajándékba egy pár nagyobb darabot,és ugy néztem elég jó anyagja van.ma néztem olyat hogy száras rövidujjú mint egy napozó.gondoltam mielőtt megveszem,megkérdem hogy "viselkedik" mosásnál.nyaka nem nyúlik e?

pár képet dobok én is aztán megyek elteszem magam.

jóéjt,sziasztok

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Ehhez Szilvi adta az ötletet :D Kép cenzúrázva

Kép dundi kis kezek Kép mérlegen a valóság

Rita
Kép
Kép
Kép