Sziasztok!
Tegnap nem igazán voltam, mert nálunk káosz volt ismét! Végül is lementünk dokihoz, kb. negyed négyre értünk oda, mondta, hogy rendelési idő végére menjünk. Már a kocsiban eléggé köhögött Bence, odaértünk a rendelőbe, még jobban, és ki is hányt egy adagot. Nagyon sípolt a tüdeje is. Megvizsgálta dokinő, szó szerint kiharcoltam nekik még egy adag antibiot, meg kértem rectodelt kúpot, ami kruppnál jó, mikor roham van. Azt mondta, ha nem javul Bencém állapota, kórház!!! Adott is beutalót! Na ekkor már kijött rajtam az összes feszkó, ami napok óta bennem volt és el kezdtem ott bőgni! Hazaértünk, rögtön adtam be neki egy fél kúpot és sokkal jobb lett már délután az állapota. Már nem sípol a tüdeje, és kap rendesen levegőt. Éjjel minden mozzanatára ugrottam, gondolhatjátok! Kb. szerintem egy órát aludtam éjjel, azt is több részletben. Éjjel háromszor keltem köhögésre, de nem fuldoklósan, hanem csak köhögött! Remélem megússzuk a kórházat, én biztos ott nem hagynám, semmi pénzért!!!!
Dórim se volt tegnap túl jó. Dokinéni szerint kicsit piros a füle, de én ezzel megelőztem, láttam, hogy néha belenyúl, két napja adok neki orrcseppet. Ő inkább hurutosan köhög, és elég sokat! Remélem az antibio hatni fog már!!!! (meg a Ti +++ enerdzsitek:))
Felhívtam még este a régi dokinkat, aki tüdőgyógyász, ajánlott egy homeos cseppet Bencének, adtam neki már este, de Dórinak is adtam belőle éjjel. Mondta, hogy ha nem javulnak, kijön! Ez azért megnyugtató, mert őt nagyon tisztelem a tudása miatt és megbízom benne!!!
Most per pillanat alszik mindhárom, ezért mertem ideülni! Dórikám is kb. 4-szer volt fent éjjel! Anyu tegnap többet volt itt, jó érzés volt! Meg apjuk is hamarabb eljött munkából, ma is édi volt, azt mondja, nem megy délután focizni, mert velünk akar lenni!! Úgy féltette Bencét. Simogatta, ölelgette, mondta neki, hogy "Életem, gyógyulj meg!" Tényleg nagyon meg voltunk ijedve!
Lola: szegény Noé!
Adjál neki normaflore-t a gyógyi mellé. Én is adom mindkét picimnek! Meg cebiont.
Hugi: én az oázisos kaját nem ismerem, de a trösztiben ettem egy időben, mikor egy korábbi munkahelyemmel néha mentünk oda enni. Nagyon finom volt. És ott is van menü, tök jó áron! Aranyosak a fotók! Ilyen kézfestést mi is csináltunk annak idején Emesémmel!
Szilvi: Neked is köszi a jobbulást, meg Cserivolának is! Meg persze mindenkinek!
Melus: megint jók a fotók, persze!
A kislányod tényleg tiszta apja!
Ja és mindemellett, hogy szedem már én is az antibiot, érzem tegnap óta, hogy fáj a mellkasom is, sípol kicsit nekem is!
Ez rohadt szar érzés, de ilyenkor az jut eszembe, hogy kiskucomnak mennyire rossz lehet! Édes istenem, gyógyuljunk már meg végre!!
Jövő hét végén lenne nekem szakközepes oszt.tali, 15 éves! Nagyon készülök, de mondtam nekik, csak akkor megyek, ha rendben vannak a gyerekek! Jó, mert nem esti program, hanem déltől kb. 4-5-ig tartana!
Na megyek, eszem valamit, tegnap kimaradt ez a biológiai szükséglet nálam!!
Drukkoljatok légyszi, hogy minden ok legyen már!!!
Szép napot (mindannyiunknak)!!
Szilvia