Új privát üzeneted érkezett!

Judy: Sajnálom. Barninak is mindig szokott fájni mindene oviba menet, de tegnap megtanultam hogy azért komolyan is kell venni ba bibi van. Remélem nem lesz komolyabb baja Balázskának!

Egyszer az oviba mondták hogy szerintük beteg a kisfiam mert túl jól viselkedett. nem olyane leven mint szokott. Elvittem doktornőhöz aki mondta kutya baja és legközelebb meg kellene dícsérni a gyereket ha jól viselkedik nem orvoshoz vinni :)
Persze kedvesen és viccelődően mondta ezt de tök igaza volt.

Köszönöm Barnika nevében is. Majd veszek kekszet meg csinálok neki teát. Kap egy kis C vitamint :)

Madiani: Barnabás :) Már tünete nincs, meg utána jó kedvű. Lehet hogy csak nyomta valami a pociját pedig nem egy nagy étkű.
Alig eszik. Uzsizni nem uzsizott, vacsira egy kevés csirkehusit evett. Lehet hogy az kicsit olajos volt neki?

Tündi
Kép
Kép
trundike

Sziasztok!!

Nibcsike

Én is szoktam nézelődni az iwiwen.köszönjük a kedves szavakat neked..

Bessy

De jó hogy felraktad a piciket!Annyira drukkolunk hogy nagyon!

Vicuksa?
Hogy vagy?Piri nénje??Adj valami életjelet!!

Ani

Sajnálom a cukor dolgot..
Nem semmi hogy bevállalod a vizsgát:)Roni biztosan segíteni fogja az anyukáját..meg kell vele beszélni hogy hamarabb jöjjön
kicsit ha azt szeretnéd

Ildi
Szuper hogy már van előtejed!

Andesz

Nem semmi gyereksereg volt ott...nem őszültél meg hirtelen tőlük?Vagy jók voltak?:))

Tundi

Lakásügyben átérzem a problémát mi is sokáig keresgéltünk aztán úgy döntöttünk megvesszük az ex lakását
mármint a párom exének a lakását..hosszú történet a lényeg hogy a párom újította fel anno
a saját pénzéből a csaj közben félrek.rt Olaszban és szétmentek de a párom itt maradhatott lelakni azt
a pénzt amit rászánt a lakásra anno..és mi is nézegettünk ezer lakást de mindegyik gáz volt közben az exék
kitalálták hogy eladják és anyós megvette hitelre..amit mi fizetünk.Mázlink volt.

Márti
Gyönyörű kisAti de már mondtam neked...majd gyere ha lesz időd!De fura hogy 1-2hete még
itt ültél a fotelunkban nagy pocakkal...:)

Nati
Idővel hallani fogjátok a pici szívét mi egyszer hosszú percek után meghallottuk de
csak 1pillanatra..valószínüleg úgy mocorgott pont.
A gátmetszésről annyit hogy nekem nem metszették hanem beszakadt de nem volt vészes..
Nem fájt annyira csak pár napig nehéz volt ülni...nekem maszírozta a védőnő meg a doki
és hiába mondták hogy várjak még a tolással nem tudtam várni..ezért szakad be..de nem volt olyan fájdalmas mint gondoltam.

Judy
Remélem nem lesz gond Balázskával..biztos csak suliundor ahogy írtad:)

Mi

Réka már 4170gramm és 52cm...(itt máshogy méri a dokinő mint a kórházban..a dokinó mérése szerint 48cm volt születése után)azt mondták kicsit sok a súlya mert nem csak anytejet kap..amúgy minden rendben vele..kicsit hisztis (anyósnak köszönhetően)a hasa már csak kicsit fáj az éjszaka éjféltől-reggelig csak 1x kel fel enni..

Megyünk ma shoppingolni mert Joy nap van és van pár kupon ami jó a plázába..veszünk apának valamit mert szegény még a szülinapjára sem kapott semmit (kórházban voltunk) meg a másfél évre sem..

Szép napot mindenkinek!!

Drukkok:
04.11 Réka oltás, öreg nyanya leszek
04.17 Koraszülött gondozás
04.18 Szemészet
Vendég

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép [/b]
Vendég

Huha, beindult a topic... :)

Andesz, javítom és köszike.

Tündi, biztos csak a csirkehusi volt a gond. :)

Judy, ez nekem is suliundor gyanús, de azért biztos figyeled.

Kriszta, Réka baba gyönyörű (még mindig). Jó vásárlást :)
Hát igen, a vizsga necces, de majd meglátjuk. Roni kincsem az első és legfontosabb.

madiani

Krixta: Örülök hogy rendeződik végre ez a pocifájás. Az hogy többet hízik amiatt ne aggódj.
Engem is állandóan ezzel stresszeltek, most meg nem akar enni a kisfiam, szóval na és!
Rékababa gyönyörű :) Ahogy apán alszik... olyan édes és picike :)
Mindegyik kép jó, remélem nemsokára nekem is lesz majd eg yilyen csöppnyi tüneményem. Egy nagyobb tünaményem már van. :)

Tündi
Kép
Kép
trundike

Sziasztok!

Csak átfutottam azt a sok oldalt, amit írtatok, mióta nem jelentkeztem.

Bessy! Megy a drukk ezerrel!!!

Kriszta! Nagyon cuki Réka baba és szépen nő!

Márti! Nagyon édes kisAti! Sok boldogságot és tejcit!

Ani! Szép pocakod van!

Andesz! Jók a szülinapi képek!

Tand! Nagyon szép Gréta baba és örülök, hogy jó baba!

Ildi! Cuki a kép és gratulálok a kisfiadhoz!

Alíz: Milyen kicsi a világ...

Alexa: Jók a képek Martinkáról!

Rólunk: 10-én megyünk Pestre a szemészetre, remélem minden rendben lesz. Megint éhgyomorra kell mennünk, 4 órával altatás előtt nem ehet. Mondjuk már egy jó ideje ráállt magától a 4 óránkénti evésre, talán jobban fogja bírni. Kapja már a cseppet a vérszegénységre, nem tudom meddig kell kapnia, de lesz majd megint vérvétel, hogy milyen a vérképe. 9-én megyünk a dokinőhöz a fél (!) éves tanácsadásra, kiváncsi vagyok hány cm és hány kg. Tudom, hogy nem szabad, de néha beletesszük a kompba és úgy megy vele, mint a meszes. Felül a babakocsiban félig ülő-fekvő pózból, de ha teljesen hanyatt van, ott is emeli a fejét és csak egyik kezével kapaszkodik és úgy is felül. Ha ültetjük, már nem dől el olyan hamar, egyre erősebb és megtartja magát.

Más: ha minden jól megy, ma átvehetjük az autót. Ezért is nem tudtam jönni, mert intézni kellett mindent, apa dolgozik én meg két szopi között rohangáltam minden felé.

Remélem most már lecsitulnak a dolgok és lesz időm visszakapcsolódni hozzátok! Hiányoztok!

Ui: Bocsi, akinek nem írtam!
Vendég

Krixta,

Egyre szebb ez a kiscsaj. :lol: :lol: :lol:
Lassan én is előveszem a játszószőnyeget, most már kezd látni. Remélem tetszeni fog neki. :lol: :lol: :lol:

De jó nektek, hogy múlik a pocakfájás. Már jó lenne túl lenni rajta. Én most elkezdtem a kamillateát is, attól legalább széklete van 2x egy nap.

Ja és ma reggel 120-at szopizott. Annyira tele volt a mellem, hogy már egy-két csomót éreztem benne. Gyorsan felkeltettem enni, szopizott meg maszíroztam és szépen eltűnt. Nagyon tud fájni.

Chrissy,

Akkor most nagyon elfoglalt lehetsz.
Irigyellek az új autó miatt. Mennyi a törlesztése??? Persze csak ha nem vagyok indiszkrét.

Drukkolok mára.

Ani,

Igen figyelgetem, de már olyan jól van, hogy nekiállt playstation-ozni. Szóval nincs nagy gáz.

:lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Kriszti,
ez nagyszerű, aztán majd kérünk képeket az új kocsiról!!!! Annyira szeretem az illatukat :oops:

Tündi,
szerintem is megülte a pociját valami, pláne ha láza sincs... Fincsi főtt krumpli és szerintem használhatsz Normafloret, az visszaállítja az egészséges bélflórát!

Judy,
hát ez nagyon gyanus, hogy "csak" suliundor. Nekem mindig töri óra előtt fájdult meg a fejem :oops: :shock:

Ani,
bútorokat csináltattátok, igaz??? Mikorra lesz meg összrakva???? Mi most vagyunk előtte és szívesen megnézném, Ti mit találtatok ki!!! Majd rakjál fel képet róla!!!!!

Ágica,
sajnálom, hogy most meg Dorka beteg!!! Kitartást nektek!!!!

Kriszta,
sebaj, ha nem halljuk, így is egy élmény :wink: Mi az a Joy nap???? :oops:

Kalácsot már keveri a kenyérsütő, kb két óra és remélem fahéj illat járja be a házat :P Ha fincsi lesz megy mindenkinek egy-egy szelet, csak tárjátok jó nagyra az ablakot :P
Vendég

Judy,
nálatok nincs terasz ahova ki tudnád tenni?? VAgy valami magasra, ahova kinyitod az ablakot? Bár most nagyon fúj a szél, attól meg biztos jól megfázna....
Hát nem egyszerűűűű
Vendég

Chrissy, kérünk majd képet az új autóról! Nagyon szépen fejlódik Martin baba! És már fél éves lesz :shock: , repül az idő.

Judy, micsoda étvágya van a kis hercegnődnek ;) Reméljük neki is hamar múlik a pocifájása.

Nati, nyitom az ablakot...... :) Csináltatjuk igen, elméletileg jövőhéten hozza az asztalos. Megnézheted persze, képet is fogok felrakni.

madiani

Tündi
Megnyugtattál..:)
Hát igen te egy tüneménnyel már előrébb vagy mint én... :wink:

Judy
Köszönjük :oops:
Sajnálom hogy még fájdolgál Barbikának a pocija..Rékának is fáj csak nem olyan durván mint egy hete..és sajna semmi sem vált be..nektek használt az angol víz?A kamilla teát én is adom de mégsincs széklet...kétnaponta adunk vagy laevolacot vagy kúpot..és az a fura hogy a dokinő elintézi ennyivel hogy ez van.. :roll:
120 tejci?De jó neked..sajna nekem apadóban...Barbika szokott bukni?Szerinted baj ha Réka szinte minden kaja után bukik?
A játszószőnyeg nálunk bevált..aludt rajta egy hatalmasat :D

Nati
Ebben a hónapban a Joy magazinban és a Glamourban is vannak kuponok amik 20-30-35% engedményt jelentenek a vásárlásból és bizonyos üzletekben lehet beváltani.minden üzletben más kedvezmény..itt a plázában nem szól túl sok helyre de hát ez van..most a Joy kupont lehet beváltani jövőhéten meg a Glamourt..(remélem fizetnek hogy reklámozom őket)a kalács jöhetne ide is :wink:

Kriszti

Klassz hogy meglesz ma az új autó.

Na megyek is lassan tuti tömeg lesz...késődélután is van még ezer dolgunk ha apa hazajött.. :roll: :shock:

Szép napot lányok!
Vendég

Sziasztok! :)

Judy
Sajnálom, hogy nem jön össze a randi! :( Talán majd legközelebb!Balázsnak jobbulást kivánok!

Ildi
Én eldobhatot használok az intersparban vettem.Láttam a mcdonalds mögötti babaáruházban többször használatosat(kimosható)is de az árát sajna nemtudom!

Tündike
Jobbulást Barnikának! :)

Ágica
Jobbulást Dorkának! :)

Krixta
Aranyos Rékababa! :)

Kép
Kép
nibcsike

Ja, még annyi, hogy megfejtettem mi volt az oka annak, hogy csak két percet szopizott: nem volt kaka sem, plusz az anyja evett babfőzeléket, meg rántott karfiolt, (hiába öntöttem le a levét), még is jól kiszúrtam vele. Azóta minden rendben, szopizik szépen 5-6 perc alatt kiszívja. Tegnap adtam neki egy kis krumplit, aztán majd növelem az adagját napról napra. Még fura neki, de remélem hamar megszokja majd.
És persze, hogy hozok képet a kocsiról!
Vendég

Tand
Bejelölnélek iwiw-en ha gondolod! :)

Kép
Kép
nibcsike

Lányok!

Valahogy össze lehetne majd szedni hog yszoptatás alatt mi ehető és mi nem? Jó lenne, mert szerintem majd ez a picic is hasfájós lesz majd.

Előre is köszönöm :)

Tündi
Kép
Kép
trundike

Tündi! Ahogy lesz egy kicsit több időm, leírom neked.
Vendég

Chrissyy
Engem is érdekelne! :)

Kép
Kép
nibcsike

Sziasztok!

Ani
Tök jó a szülinapos tábli! Ügyi vagy! :wink: Ha gondolod, a zárójeles nevet kijavíthatod Andira. Ja, és 14.-én kell menni vérvételre.

Márti
Nagyn édi Kisati. Remélem a szeme hamar rendbe jön.
A fehérvári védőnőd kiment Tácra, hogy megnézze a babát?

Andesz
Jó hangulatú lehetett a buli. Helyesek a skacok.

Nati
Te meddig szedted a Gilseng-et és az E-vitamint? Ezek a beágyazódást is segítik? Szedhetem nyugodtan?
Ha velünk maradnak a babók, nem tudok visszamenni dolgozni, mert fizikai munkát végzek.
Szerintem nem fogok tesztelni vérvétel előtt. Félek a csalódástól...

Tündi
Remélem, hamar rendbe jön Barni pocija és semmi komoly nincs vele. :wink:

Judy
Bízom benne, hogy csak suliundor és nem lappang benne valami betegség. :wink: Sajnálom, hogy Barbinak nem javul a pocakja.

Krixta
Jó shoppingolást!
Tök jó, érdekes a lakássztorid. Klasszak a fotók!
Örülök, hogy alakul Réka pocija!

Chrissy
Tegyél majd képet a kocsiról.
Tényleg nem sokára szaladni fog már Martinka olyan gyorsan fejlődik. :D

Szilvi
Mikor látogatod meg a szomszédot és jössz közénk? :wink: :lol: :lol:
bessy76

Chrissy Előre is köszönöm (köszönjük :) )

Bessy: Na aggódj csak pihenj. Mi itt biztosak vagyunk a dolgodba :D, nagyon drukkolunk még helyetted is :)

Tündi
Kép
Kép
trundike

Jaj,Judy! :D
Nem lesz 3.gyerkőc! :lol:
Lányok,én hála isten,bármit ehetek,nem érzi meg Bencus :D ,de Patriknál is ugyanígy volt! :D
Jaaaah,hát nem sok kellett,hogy bele ne őszüljek a gyerekseregbe,de azért túléltem valahogy! :D
Az egyik kiscsaj mindíg azt kérdezte,hogy mikor lesz már a discó :roll: :lol:
Amúgy Patrik nagyon szeret játszani a lányokkal is(addíg jó amíg nem papás-mamást :) !
Krixta!
Nagyon édi Réka baba! :D
Kata!
Mizu Veletek?! :roll: :D

KépKép
KépKép
andesz78

Bessy, javítottam. :) Köszike

Kata, Vicuska????? Merre vagytok?

Szilvi, jelentkezhetnél, nekem is nagyon hiányzol.

Hahó anyucik, ha lesz időtök gyertek mesélni :)

madiani

Na csak írnom kellett, ugye Andesz :wink: Nagyon teccet a papás mamás írásod. :) Lehet nálatok is úgy lesz 3. baba mint Judyéknál. Majd vágysz egy kislányra.... :D

Na megyek ebcsizni, pápá

madiani

Bessy,
de jó, hogy jöttél!!! Nyugi, pihenj sokat és veled maradnak a babák!!!!! Minden rendben lesz!!
Kapsz duphastont vagy utrot? Vagy valami mást?

Úgy emlékszem Apa végig szedte a ginsenget én pedig az e-vitamint. ártani nem árt, és ugye amig nem tudtuk az eredményt, nem hagytuk abba..

Kriszti,
köszi a kajákat, majd engem is érdekel!!! Még szerencse, hogy kiderült, mi volt a gond Martinkával!!!
Ügyes lehet, hogy már elkezdted adagolni a krumplit. Úgy tűnik nekem, hogy Te vérbeli anyuka vagy!!!!

Andesz,
disco???? Hű-ha, ez igen. nem lehet elég korán kezdeni :oops: :wink:

Kriszta,
mesések ezek a képek Rékáról!!! De élőben is csodaszép!!!!
Vendég

Lányok,
nem akar valaki velem Kriston intim tornára jönni???? Én is megérdeklődtem a sziget utcát, de ott hétfőn van este 6-8-ig, nekem az elég későn lenne, jobban szeretnék délután járni, s Ani tanárával ez megoldható, illetve ő rugalmas. Az ár ugyanaz, 10e ft.
Érdekelne valakit????

Szilvi,
gyere te is!!!!
Vendég

Szisztok, nem vesztem el, mindig olvasok, csak annyi minden történik itt is, ott is, hogy felére nem tudnék reagálni, így inkább el sem kezdem.

Azért néhány dolog:

Bessy, másik topikokban (lombik, inszem) mindig azt ajánlják, hogy beülti után inni-inni-inni, rengeteg folyadékot, meg husit (fehérjét) is, amennyit bírsz! A Ginsenget is, meg az E vitamint is szedheted, bár az E vit. hááát, lehet, hogy azt nem annyira már. Mindjárt utánanézek, mi jó még!

Ezt elküldöm, még jövök

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Nati, Kata
Köszi! De akkor most abba hagyjam inkább? :shock:
Napi 4 liter vizet iszok, meg 1/2 kiló túrót eszek.
Utro-t kell dugdosnom 3x3-t.

Kata
Már tanítasz?
bessy76

Fogamzást elősegítő ételek
*Cinkforrás: a sovány hús, szardínia, tenger gyümölcsei, kemény sajtok, tojás, teljeskiőrlésű gabonából készült ételek, barna rizs, dió- és mogyoróféleségek
*Magnéziumforrás: sovány hús, máj (nőknek nem ajánlott, a túl sok A-vitamin károsíthatja a magzatot), zabpehely, barnakenyér, tejtermékek, hüvelyesek
*B6-vitaminforrás: tengeri halak, borjúhús, hüvelyesek, dió, mogyoró, élesztő
*Kalciumforrás: tejtermékek, zabpehely, karalábé, paraj, sóska, zellergyökér, bab, banán, dió, kakaó
*C-vitaminforrás: citrusfélék, zöldpaprika, petrezselyemzöld

A fogamzás feltételei
Az ondóban lévő hímivarsejtek száma és vitalitása nagymértékben függ az elfogyasztott tápláléktól. Képződésükhöz esszenciális zsírsavakban, A-, B-, és E-vitaminban, továbbá cinkben és magnéziumban gazdag étrend szükséges. Az egészséges vérkeringés a nemi teljesítőképesség, a megfelelő erekció és az ondótermelés alapfeltétele.
A nőknek már születésükkor jelen van az összes (még éretlen) petesejtjük a petefészekben. A havi ciklus során minden hónapban megérik egy (ritkán több) petesejt, s megtermékenyülésre készen kilökődik a petevezetékbe. Ám a folyamatot szabályozó nemi hormonok termelődését számos tényező zavarhatja, például az egészségtelen étrend, a stressz vagy a túlzott fizikai megterhelés.
A tápanyaghiány is okozhat hormonzavart, sőt a peteérést is akadályozhatja. Az egészséges nő szervezetét legalább 18 százalékban zsír alkotja: ennél kisebb hányad esetén elmaradhat a menstruáció. A női nemi hormonok ugyanis zsíroldékonyak, számukra a zsírszövetek raktárként szolgálnak, s ha ez megszűnik, szintjük leesik. Kimutatták, hogy a túlzott koffein (kávé-, tea-, kóla-) fogyasztás is károsan befolyásolja a fogamzóképességet.
Aki teherbe akar esni, annak fogyókúra helyett inkább többet kell mozognia, ezzel az általános erőnléte is javul. Nem ritka a fogamzásgátló tabletta szedését követő, átmeneti meddőség. A cinkben és mangánban gazdag étrend segíthet a fogamzóképesség helyreállításában.

Kép

Kép

hoppá

Életjel :lol:

Kép
Vendég

Bessy,
én ezt találtam:
A méh nyálkahártyájának minőségét javítja a méhpempő kapszula és az E vitamin. A beágyazódás egyik feltétele a méh nyálkahártyájának megfelelő vastagsága.

jótanácsot nem tudok mondani, csak azt, amit már írtam is, hogy mi végig szedtük...

Ne aggódj, minden rendben lesz!!! Ennyi víz és túró mellett nem is lehet másként :P

Vicuska,
köszönjük az ölelést!!! MI van veled??? írjál is valamit!!!!
Vendég

Sziasztok!

Bessy!Nagyon szépek a babáid!Meddig kell pihenned?Mikor kell visszamenni Pestre?UH is lesz egyből,vagy csak vérvétel?

Kriszti,gyümit is adsz Martinkának?Örülök,hogy jelentkeztél!

Krixta!Talán megnyugszik kisit Réka pocakja!Jó súlyban van,csak így tovább!!Nagyon szép kisbaba!

Kis betegeskedőknek jobbulást!

Márti!Örülök,hogy jól vagytok,hogy van tejed!!Nagyon édes Atika!Majd még kérünk ám képet! :wink:

Martinka nem nagyon akar reggelizni,de napközben szépen eszik.(tiszta anyja! :wink: :lol: )Úgy bírom,hogy este amikor fürdetjük,üldögél a hatalmas pocakjával a vízben! :D Ja,tegnap óta már a pocakját is mutatja,ha megkérdezzük,hogy hol van.Mostmár minden testrészét ismeri,szem,fül,orr,kéz,pocak,láb,stb...Egy csoda,ahogy fejlődnek ezek a gyerekek,és milyen gyorsan!Fantasztikus látni!!Martinka is mindent megért,mutogat ezerrel,és "kínaiul"magyaráz! :D Úgy várom,hogy beszéljen!!
Vendég

Ani!Ügyes vagy,hogy csináltál szülinapos táblicskut is!
Elhiszem,hogy várod a babaszoba rendezését,majd kérünk képet Roni-lakról! :wink: :D
Vendég

Kösz lányok, akkor asszem' szedem tovább...

Alexa
Köszi :wink: Három napig kell pihennem, a negyedik naptól (hétfő) mehetek sétálni. 14.-én kell menni vérvételre, háát, ha magas lesz a HCG, szerintem lehet, hogy megnéz UH-on is.

Ari lehet Martinka. Én úgy bírom ezt a baba nyelvet. Mindig Enikő jut róla eszembe a Frédi Béniből :lol: :lol:
bessy76

Sziasztok!

Bessy nagyon drukkolok, minden rendben lesz ne izgulj, pihenj sokat!

Kriszti már milyen nagy Martinka, hihetetlen, hogy megy az idő, pedig most voltunk bent nálad látogatni :shock: .

Tand gyönyörű Gréti baba és örülök, hogy sok erőt ad neked!

Kriszta nekem is az apán alvós kép tetszik nagyon, elöttem van mikor Levi is ilyen magzati pózt vett fel alvásnál :D .
Nekünk nem volt gond Levi szemével, Réka kicsit korábban született ha jól emlékszem ugye? Azért lehet gond talán, vagy a fertőzés ráment? Remélem hamar javul.

Márti nagyon szép Atika, örülök, hogy jó baba. Majd képeket tegyél még.

Andesz micsoda buli volt :D , remélem nemsokára mi is így kerti partyzhatunk nálatok a babákkal :D .

Judy szegény kis menyem pocója, nagyon drukkolok, hogy most már mielöbb rendbe jöjjön. Gondolom rád is férne már egy kis pihi. Akkor gondolom még a mosógép is bosszant, sajnálom.

Vicuska örülök, hogy küldtél egy ölelést, de gyere majd írj is egy kicsit.

Ági jobbulást Dorkának, majd szólj ha már talizhatunk.

Kata majd képeket te is dobjál, meg egy kicsit mesélj, hogy hogy telnek napjaitok, majd persze ha lesz időd.

Szilvi majd kalózkodj valakinek a gépén mert hiányzol nekünk. Puszi

Alexa én is bírom mikor fürdetünk, kicsit szoktuk hagyni meztelenkedni, hogy száradjon a kis bőre és úgy imádja, mindig körbejárkálja a lakást a kis pipaszár lábain :D , olyan cuki. Levi is sokat szövegel, már mondja ha nem figyelek, hogy ana ana, gondolom ez az anya akar lenni :D . Lassan biztos elkezdenek majd beszélni, talán nyáron, már mondják hogy szia, én is várom már.

Nati örülök, hogy taliztunk múltkor, mikor mentem Anita elé akkor vártam és eszembe jutott, hogy te is mentél akkor tornára :D , úgyhogy jó volt megvárni benneteket. Fini lett a kalács?

Gabi jó munkát a házfelújításhoz továbbra is.

Tündi jobbulást Barnikának!

Anita jó volt a tegnapi séta :D . A táblába majd beírod, hogy apás szülés volt, ápr.16-án 15hós oltás Levinek, és 31-én voltam a Schandlnál akkor 8hetesnek mondott. Köszi, pusza.

Na lépek mert Levi ébredezik, majd jövök valamikor megint, bocsánat akinek nem írtam, természetesen neki is sok puszi.

Jaj még annyi, hogy csütörtökön megkaptam a kiskönyvem :D , mondta a védőnénim, hogy most rózsaszín van és ilyen babát kíván nekünk :D , hát kíváncsi leszek, apa azt mondta ő csak fiút tud :D , ha lány lesz akkor gondolkodik, hogy kitől van :D ? Húúú és tök jó mert nem kell sorban állnom vérvételért az sztk-ban mert anyum a kórházban dolgozik és leveszi a kolleganője a vért tőlem, annyira örültem mikor mondta, hülye vagyok mert Levinél is csinálhattam volna így.
Képeket majd teszek Leviről egyszercsak.

Kép
Kép

Nst
vikike_

Képtelen beleolvadni
Számos kismamának teljesen tudattalan módon rendkívül bonyolult kapcsolata van a méhével. Ennek az illusztrálására szolgáljon a következő rövid példa: az egyik asszonynak sehogy sem sikerült "beleolvadnia" a méhébe. Így ment ez addig, amíg a méhével kapcsolatos érzelmi problémáját nem rendezte. Serdülőkorában egy nőgyógyászati vizsgálat után az orvosa azt mondta neki, hogy kicsi és göcsörtös méhe van. Ettől kezdve nem szerette ezt a szervét. Egy másik esetben ugyancsak a lombik program előtt álló hölgy keresett fel, mert a méhével szeretett volna minél meghittebb kapcsolatot kialakítani. Korábban egy miómát kellett belőle kioperálni. Az első közeledési kísérletre a méhe összerándult, nem hagyta, hogy megérinthesse a belső érzékelővel. Miután közölte vele, hogy most nem fog fájdalmat okozni, hanem szeretné megsimogatni, a méhe kitágult és befogadta.
A méh megszeretése
A kismamák a kapcsolatanalízisekben elég hamar ráébresztettek bennünket arra, hogy a méhnek is szeretetre van szüksége, nemcsak a babának. Ha az anyák a belső érzékelőjükkel a méhüket megsimogatják, az ellágyul, s befogadóvá válik. Intenzívebb a kapcsolatfelvétel a babával, ha az anyák az órákat a méhük simogatásával kezdik.
A méhvel való intenzív kapcsolat kiépítésének számos más előnyös hatása van: a kismama be tudja csukni a kinyílt méhszájat, így azt nem kell öszszevarrni. Amikor szükséges, a szülésnél tágítani tudja. A babák nagyon hálásak, amikor az anyjuk képes a megkeményedett méhet ellágyítani. Amikor még nem olyan nagyok, hogy rúgással érzékeltessék a jelenlétüket, a kapcsolatfelvételre úgy reagálnak, hogy a méhfalhoz simulnak, amivel az anyjuk egybeolvadt, tehát tulajdonképpen hozzásimulnak az anyához. De sosem csinálják ezt, nem bújnak oda, ha a méh valamilyen okból kemény vagy megkeményedik.

Tök érdekes!

Kép
Kép

Nst
vikike_

Ani,
privi ment :wink:

Vikike,
ez tényleg érdekes, de igaz lehet!!! Majd kipróbálom.. N :wink:

Kellemes hétvégét mindenkinek!!!
Vendég

Jó estét!

Kata, várunk, amikor csak tudsz, gyere és mesélj.

Vicuska :) Nagyon jó ez a fáni. :D Ez biza tényleg csak egy életjel volt.

Alexa :) képet majd hozok.

Vikikém, a vonalzód alapján írom a táblit. Javítsd ott is ki lécci. A többit javítottam. Nekem is nagyon jól eset a séta, köszi.

Nati küldök privit.

madiani

Sziasztok!

Megvan az autó! Elrendezem Martint, mert már fent van és kaptam "bokros csomagot" is, aztán visszaolvasok és hozom a képeket! Most már megnyugodtunk, azt hiszem!
Vendég

Szép reggelt! :P

Kép

Na, már régen írtam nektek, pedig olvasgatni szoktam ám :oops: :lol:

Chrissy!
wow.....új kocsiról képet kérünk :D

Vikike!
rózsaszín kiskönyvhöz gratula, remélem puncis lesz tényleg 8)
apa csak nem tagadja ki :D
vérvétellel ügyi vagy :wink:

Alexa!
Martinka mindjárt beszélgetni fog :lol:

Ági!
hogy vagytok? :P

Andesz!
Patrik buli képek jók,mennyi gyerek :shock: :D

Krixta!
Réka és apa ahogy alszik nagyon édi :D
sikerült apácskának venni ajándékot? :roll:

Nati!
kalács fini lett? 8)

Judy!
játszószőnyeget elővetted Barbinak? :D

Trundike!
Barni pocakja jobban van? :D

Ani!
szép hatalmas pocakod van, emlékszem mennyit panaszkodtál, hogy neked nem is látszik hogy babás lennél :lol:
apukádat remélem sikerül elrángatni dokihoz :?
és párod dereka? :roll:

Ildi!
előtej?máris? :shock: Kis Herceged 4d- képe nagyon aranyos :lol:

Márti!
KisAti is cukorfalat, sárgaság elmúlt?és a szemecskéje? :roll:

Roni!
no para, relax :lol:

Szilvi!
hiányzol :(

Enikő!
drukk mára! :lol:

Andi!
Gréti örülök, hogy jó kislány 8) , hogy mennyi szép fekete haja van :P

Gabesz!
el ne vessz a házátalakításban :shock: :D

Nibcsibe!
szija :D

Kata!
Geri baba nagyon lefoglal :D 8)

Bessy!
gyönyörűek a kis babácskáid :lol: ezt nem mindenki mondhatja el magáról, hogy már ilyen korán látta őket 8)
pihenj sokat és igyál :wink:

akit kihagytam, attól ezer bocsika :oops:
Vendég

Akkor a képek először Martinról, aztán az autóról:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Innentől autó:

Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Ne hari a sok képért, de így alszik most a kis hercegem!

Kép Kép Kép Kép
Vendég

Jó reggelt :P

Chrissy, nagyon édes a kis herceged! Meg lehet őket zabálni!! Gerit is szívem szerint kivenném a mózeséből, miközben alszik, és agyon puszilgatnám!!
Nagyon szép autótok lett! Gratulálok hozzá! A képről nem tudom eldönteni, sötétszürke, vagy fekete??

Alíz, remélem ezerrel pihizel! Engem ezért is nem engedett a dokim vissza dolgozni, hogy ne stresszeljek. Jó volt így nyugisan itthon, stresszmentesen :P Akkor BB lesz a dokid? Jó választás!! :wink: Majd meglátod!! :lol:

Ani, húú, mekkora pocakot növesztettél!! :P Kíváncsi leszek, Roni mikor akar majd kibújni!! Képeket hozzál a bútorokról!!

Na ezt is elküldöm, mert kb. fél órája kezdtem írni, hátha megszivat s rendszer...

Kép

Kép

hoppá

És nem...

Nati, hogy bírod az otthonlétet?? Hordozót a www.babyoutlet.hu-n érdemes nézni, ha vadiújat akartok. Ha nem, akkor szívesen keresek neked itt a neten.

Vikike, grat a 16 mm-es kislányhoz... :roll: , tényleg kislányt szeretnétek?? Az egyik ismerősünknek ikerlányaik vannak, 2,5 évesek, a csaj ebben a hónapban fog szülni, és fiú lesz. Azt mondta az elején, inkább lányt szeretne, mert ahhoz már nagyon ért... meg az összes cuccuk kislánynak lett véve. Hát nem jött be nekik, de persze a fiúnak is örülnek nagyon. Ők azok, akikről -ha még emlékeztek- meséltem, hogy megmondták nekik, hogy csak lombikkal lehet babájuk, így lettek az ikrek, és most spontán teherbe esett..... a dokijuk is csak nézett, és nem hitte el... úgyhogy csodák márpedig vannak!! :wink:

Krixta, Réka babád is úgy alszik, ahogy Geri... ez a kitekert póz... mindig csak nézek, vajon kényelmes ez nekik?? Látom, apával (is) nagy szerelemben vannak... Nálunk is így van, apa (is) odavan ezért a kis tökösért. Mindjárt teszek fel pár képet én is róla.

Andesz, hááát, ilyenkor nem irigyellek. Mármint buli közben és után. Volt hatalmas hangzavar? Vagy csendben buliztak? Mit csinált közben a kisebbik nagyfiad? :lol:

Ildi, Nati, nekem pl. egyáltalán nem volt előtejem. Most van bőven tejcim. Szóval szerintem semmi összefüggés nincs az előtej és a rendes "lesz-e tejem" kérdés között.

Na, ezt is elküldöm...

Kép

Kép

hoppá

Na, tele lesz velem az oldal...

Judy, jobban van már a kis-nagy fiad? Suliundor :lol: volt, vagy most sincs jól? :?

És nálatok Tündi, mi újság? Hogy van Barni? :roll:

Na, asszem most elküldöm, mert elugrok anyával a piacra.

Puszi

Kép

Kép

hoppá

Kata, Vicuska,
de jó, hogy jelentkeztetetek!!! Jó volt olvasni Benneteket!!!

Vicuska,
Piri beköszöntött már??? írjál ám magadról is!!! Bennünket nagyon érdekel, hogy most hol tartotok!!!!!

Kata,
kérünk Gery babáról képeket!!!!! Pocifájás múlóban már??? Cickóid rendben? Azóta nem csomósodtak be???
Használtat keresünk, 45-50-et kicsit sajnálunk fél évre kifizetni, de lehet, hogy az lesz belőle :oops: Majd meglátjuk mi a kínálat :wink:

Kriszti,
hát hatalmas gratula!!! Ez aztán a szép autó!!!! Csodálatos!! Jobb is hogy inkább újat vettetek, ez egy nagyon szép tekintélyes darab!!! És Martinka hamarosan belenő :wink: :P Imádnivalóan néz ki a képeken!!!!

Ani,
köszi a privit, mindjárt meg is nézem :wink: Gyere ám aztán hétfőn az új színű szoba képével :P Most biztos nagyon belemerültök a babaszobába :P - hű, ez nagyszerű érzés lehet!!!!
Vendég

Ani,
köszi, ez szuper, fel is hívom hétfőn!!!!
Kedden jössz tornára? Én megyek :wink: Az az utolsó nap, hogy van jogsim... Lejárt, én meg nem tudtam, hogy előre meg kell újítani, így kb 1-2 hétig nem lesz... De majd valamit kitalálok :wink:

Hűűű, a kalács isteni lett, pláne melegen :wink: :oops: Ma meg madártejet csinátam Apának, hogy mire hazaér legyen mivel kényeztessem :wink: :oops:

No eldugulok, kellemes pihenést mindenkinek!!!
Vendég

Sziasztok!

Kriszti
Klassz az autó :wink: végre megnyugodhattok.

Kata
Hol a kép?:) Én is mindig agyalok hogy kényelmes így neki de azt mondja a párom hogy akkor adná jelét ha nem lenne úgy jó neki..és valóban hatalmas szerelem van közöttünk..Réka akkorákat mosolyog az apjára ,már most tudja hogy kell levenni a lábáról..
Veletek minden rendben?Éjszakák?Egy pár sort ha van időd...

Nati
Finom lett a kalács?Ide nem jött belőle sajna..

Vikike
Hogy bírod a terhességet?A Réka szemére azt mondták hogy mivel koraszülött lett (pedig elvileg nem is) ezért nem alakult ki még valami a szemében és vizsgálgatni kell mert meg is vakulhat ha nincs ellenőrizve..de lát meg minden csak figyelni kell..

Alexa
Aaranyos lehet Martinka ahogy felfedezi a dolgokat...te is tehetnél fel képet..

Vicuska
Hogy vagy?
Tessék jönni és írni és mesélni..bármiről!Olvastam most a Hotban hogy Kaszás Gézáék is próbálkoztak Inszemmel és végül a lombikkal sikerült babázódniuk :roll:
Sikerül Apának venni pár polót meg sikerült mevennem azt a kabátot amit ezer éve kinéztem magamnak csak akkor 10ezer volt,most már csak 7 és kuponnal 5ezer lett a vége..apró örömök ugyebár.. :wink:

Szép hétvégét mindenkinek!

Drukkok:
04.11 Réka oltás, öreg nyanya leszek
04.17 Koraszülött gondozás
04.18 Szemészet
Vendég

Sziasztok

Chrissy
Nagyon szép család vagytok! :wink: És nagyon szép az autótók is!

Vicuska
Szijja!!! :wink: :D

Kata, Ani
Képeket kérünk ám :D

Nati
Szia! :wink: Milyen kalácsot sütöttél? Fonottat? Kakaósat? Mindegyik nagyon fini. Nálunk a görög kalács a favorit.
bessy76

Nati! :D
piri még sehol :evil:
a vonalzóm azt számolja, mióta várjuk a lombikot :shock:
szóval a műtét óta számol 8)

Krixta! :lol:
biztos nem lesz semmi baj Réka baba szemével, de az persze nem árt ha figyelgetik 8)

Chrissy!
nagyon helyes ez a kis családi kép a klassz új autóval :P

Bessy!
te csak ne netezz!tesék pihenni :wink: :wink: :wink:

magamról..... :roll: :oops:
tegnap kaptam 2 hullámos papagájt párocskámtól :lol:
(így is minden állat az én gondom, lesz mit takarítani utánuk(is)) 8)
de szeretem őket nagyon, tegnap még szégyenlősek voltak, ma már nagyon csiripelnek :lol: ...ja, és a macska imádja őket :shock: :P
hétfőn elvileg már dolgozok :evil: :?
úgy elszoktam :roll:
Vendég

uuuuuuuuuupsz :oops: :lol: ........
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?