Sziasztok!
Bessy nagyon drukkolok, minden rendben lesz ne izgulj, pihenj sokat!
Kriszti már milyen nagy Martinka, hihetetlen, hogy megy az idő, pedig most voltunk bent nálad látogatni
.
Tand gyönyörű Gréti baba és örülök, hogy sok erőt ad neked!
Kriszta nekem is az apán alvós kép tetszik nagyon, elöttem van mikor Levi is ilyen magzati pózt vett fel alvásnál
.
Nekünk nem volt gond Levi szemével, Réka kicsit korábban született ha jól emlékszem ugye? Azért lehet gond talán, vagy a fertőzés ráment? Remélem hamar javul.
Márti nagyon szép Atika, örülök, hogy jó baba. Majd képeket tegyél még.
Andesz micsoda buli volt
, remélem nemsokára mi is így kerti partyzhatunk nálatok a babákkal
.
Judy szegény kis menyem pocója, nagyon drukkolok, hogy most már mielöbb rendbe jöjjön. Gondolom rád is férne már egy kis pihi. Akkor gondolom még a mosógép is bosszant, sajnálom.
Vicuska örülök, hogy küldtél egy ölelést, de gyere majd írj is egy kicsit.
Ági jobbulást Dorkának, majd szólj ha már talizhatunk.
Kata majd képeket te is dobjál, meg egy kicsit mesélj, hogy hogy telnek napjaitok, majd persze ha lesz időd.
Szilvi majd kalózkodj valakinek a gépén mert hiányzol nekünk. Puszi
Alexa én is bírom mikor fürdetünk, kicsit szoktuk hagyni meztelenkedni, hogy száradjon a kis bőre és úgy imádja, mindig körbejárkálja a lakást a kis pipaszár lábain
, olyan cuki. Levi is sokat szövegel, már mondja ha nem figyelek, hogy ana ana, gondolom ez az anya akar lenni
. Lassan biztos elkezdenek majd beszélni, talán nyáron, már mondják hogy szia, én is várom már.
Nati örülök, hogy taliztunk múltkor, mikor mentem Anita elé akkor vártam és eszembe jutott, hogy te is mentél akkor tornára
, úgyhogy jó volt megvárni benneteket. Fini lett a kalács?
Gabi jó munkát a házfelújításhoz továbbra is.
Tündi jobbulást Barnikának!
Anita jó volt a tegnapi séta
. A táblába majd beírod, hogy apás szülés volt, ápr.16-án 15hós oltás Levinek, és 31-én voltam a Schandlnál akkor 8hetesnek mondott. Köszi, pusza.
Na lépek mert Levi ébredezik, majd jövök valamikor megint, bocsánat akinek nem írtam, természetesen neki is sok puszi.
Jaj még annyi, hogy csütörtökön megkaptam a kiskönyvem
, mondta a védőnénim, hogy most rózsaszín van és ilyen babát kíván nekünk
, hát kíváncsi leszek, apa azt mondta ő csak fiút tud
, ha lány lesz akkor gondolkodik, hogy kitől van
? Húúú és tök jó mert nem kell sorban állnom vérvételért az sztk-ban mert anyum a kórházban dolgozik és leveszi a kolleganője a vért tőlem, annyira örültem mikor mondta, hülye vagyok mert Levinél is csinálhattam volna így.
Képeket majd teszek Leviről egyszercsak.