Új privát üzeneted érkezett!

Emeseanyu!
Jobbulást a gyerkőcöknek!+++++++++++++++++++++++

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Sziasztok!

Gyors bekukk, aztán lassan mennem kellene aludni, mert reggel pont a másik oldalamra akartam fordulni, mikor megszólalt az ébresztőm, úgyhogy elég nyűgösen keltem :)
(bár mindig megfogadom, hogy időben lefekszem, aztán persze mindig találok valami érdekes olvasnivalót, nézegetnivalót a neten, vagy éppen a férjemmel dumálunk, vagy megy egy érdekes film, szóval ilyenkor a nem fontos dolgok közé sorolom az alvást, reggel meg alig birom kinyitni a csipáimat :D )

ÁGI:
Először is nektek irnék, mert tényleg nagyon jó hireket kaptatok és most már biztos rendben is lesz minden és elhiszem, hogy nagyon örültök neki, főleg azok után, hogy a Dorkával min mentetek keresztül.

MINDENKINEK:
Nagyon köszönöm a biztatást, remélem tényleg jókor fog jönni a kistesó! Mindig is kettő gyereket terveztünk, el sem tudtam képzelni soha, hogy csak egy gyerekem legyen, valószinűleg ez azért is van, mert férjemnek is van egy huga, nekem pedig egy bátyám és ez igy volt természetesen.
Az igaz, hogy amikor Virág bekopogtatott, akkor nem nagyon terveztük el a dolgokat, meg volt az esküvő májusban, én pedig két hónapra rá terhes lettem :) Úgy voltunk vele, hogy próbálkozunk, aztán lesz valahogy.
Az biztos, hogy nagyon lefáraszt fizikailag is és agyilag is ez a munkahely, férjem is elég későn, fáradtan szokott hazajönni. Sokan tanácsolták már, hogy el kellene mennünk kettesben egy pár napra valahova és biztos lenne a siker :D

MELUS:
Tesó tényleg nem ismerte fel Virágot?!? :D Pedig nem láttátok olyan régen őt! :D Okés, majd gondolkodok az ajándékdolgon. (én adtam le a 100. szavazatot Petrusra és tesóra a picibabán!!! :) )

KÖRKÉRDÉS ezzel kapcsolatban:
Tudtok ajánlani olcsó és megbizható oldalt, ahonnan érdemes játékot rendelni?

BETTI:
Én is azon töprengtem egyik nap, hogy nem biztos, hogy a második gyereknél is megengedhetnénk a magándokit, ami lehet hogy nagy kár. Bár van olyan ismerősöm, aki csak simán bejárt a tatabányai kórházba a vizsgálatokra, az ügyeletesnél szült és soha nem is volt semmi gond. Lehet hogy csak kifogta.
Azért engem eléggé idegesit, hogy mennyi mint a pénz dönt el.

CIRMIKE:
Egyre jobban fáraszt ez a bejárás, férjem is sokáig dolgozik, nagyon sok mindent egyedül csinálok itthon.
Jó lenne egy kisautó nekem is, de hát ez csak álom. Sokszor már úgy utálok rohanni, hol a vonathoz, hol meg a buszhoz. Na meg a tömegnyomor és a sok "kultúrált" GYEREK!!! a buszon..... Inkább hagyjuk.
Olyan érdekes, hogy volt már pár munkahelyem, de itt dolgozok a legrégebben, pedig ez van a legmesszebb mind közül :)
Van egy általános iskolás osztálytársam, ő azt mondja, hogy direkt úgy tervezik, hogy akkor legyen kistesó, ha a nagy iskolába megy, mert akkor ő otthon lesz ugye a picivel, igy tud a naggyal tanulni, mert állitólag okos, csak noszogatni kell. Végül is ezen már kár rágódnom, mert olyan kis korkülönbség már nem lesz, mint amilyet szerettünk volna.

LRITA:
Egyszer én is jártam igy, csak gofrival. Cukor helyett sót tettem a tésztába! :lol: A szemetesben landolt az egész, de még órák múlva is éreztem azt a rossz izt a számban! Pfúj! :shock:
Szegény Mira baba, reméljük hamar túl lesztek a hasfájós korszakon! Úgy sajnálja ilyenkor az ember őket, olyan picik még...

EMESEANYU:
Gyógyuljatok meg minél hamarabb!

KÖRKÉRDÉS 2.:
Van tapasztalatotok étel házhozszállitás kapcsán? Lehet hogy erre vetemedünk majd, bár lehet hogy sokan nem helyeslik ezt, és biztos sokan állnak neki olyan későn főzni, mint én, de van egy-két előnye is, tehát most tervben van.

(bocsi, elég jól tudok helyesirni, de eltűnt a hosszú i betű a gépemről, azért ilyen béna egy kicsit amit irok).

Hirtelen ennyi, csináltam ma fotókat is, lehet hogy még felteszem őket most.

Jó éjszakát mindenkinek!
Hugi

hugodugo

Sziasztok!

Emesedora
küldök még gyógyenergiát nektek+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Melus
nagyon szépek a gyerekeid!
Nekem a tesós és Petráról az utolsó előtti tetszik nagyon,ahol szopizza az ujját,olyan mit egy játékbaba :lol: és tiszta apja arcra :P

Ági
örülök a jó híreknek,gondoltam Rátok sokat ma :wink:

Berna
Viki is volt bölcsi,és sokat számított a későbbiekben.
Jobban be tud illeszkedni,sok mindent megtanulhat......
Sztem próbáld meg a bölcsit,melyiket nézted ki?
Viki is márciusi,ezért őt is alig akarták felvenni.....
DE nekünk kellett a munkáltatói igazolás a felvételhez,különben mégúgysem állnak az emberrel szóba :evil:
Bölcsi 6-kor nyit,ovik 1/2 6-kor...de eléggé szívszorító egy ilyen picit olyan korán kelteni,ez olyan rossz.....
Én ha tőlem függne,akkor kisgyerekes anyukák 8-14-ig dolgozhatnának a gyerek 6 éves koráig :lol: és hétvégén meg nem engedném a munkát,legyen együtt a család :lol:

Mára ennyi voltam :lol:
Sziasztok,jó éjt:Erika

cseriviola

HUgi.......vártalak msn-en,de látom most csak ide jöttél:(

cseriviola

HUgi.......vártalak msn-en,de látom most csak ide jöttél:(

cseriviola

Kép Roni letámadja Virágot
Kép Virág támadja le Ronit
Kép Én igy tanulok
Kép Na ezt a vonalat még idehúzom....
Kép Merre is van a kiút?
Kép Szivecskét rajzolt a drágám!
Kép Mostanában igy néz ki Viru vacsija
Kép Már kettőt megettem!
Kép Azért is lebirkozom! (de ki kicsodát???)

hugodugo

Sziasztok!

Rita!
Ugylátszik sokunknak ismerős ez a kajaelrontás pici baba mellett.
Én például nem fűszereztem meg egyáltalán a paprikáskrumplit.
Remélem Míra hamar túllesz a pocifájáson.
Nagyon kimerítő babának szülőnek egyaránt.Nekünk is jól kijutott.

Hugi!
Jók a képek.A vacsi különösen tetszik.:)

Erika!
A Ságvári bölcsibe mennénk.
Pont ez a gondunk hogy "csak" 6-kor nyit a böli,nekünk meg 5:50-re a munkahyelyünkön kell lennünk a párommal.
Oviba meg vinnénk nyitásra(tudom kegyetlenség,de más lehetőségünk nincsen). :cry:

Emeseanyu!
Jobban vagytok kicsit?

Megyek gyors felrakom az ebédet.(borsófözelék virslivel)

Kép
berna23

Sziasztok!

Ági!
De jó örülök a Levi-híreknek. látod mondtam én, hogy ezért lett fiú! annak is örülök, hogy megbarátkoztál a kukacosságával. Annó Nekem is kis idő kellett hozzá, mostmár csak néha jut eszembe, hogy mi lenne ha lány lenne.... De majd az unokák!!!!

Noé haemangiomáját ismét kezelték (-90 fokon fagyasszák 4 mp-ig), prof. szerint 1,5 éves korára múlik csak el... De ő már látja a közepén a fehéredést, ami szerint már múlik.... (ezt amúgy Szilvianyu is látta 2 hete, én nem, de hát én ugye mindennap látom). Most kamillával mosom át Neki, tegnap+ma, kicsit körülötte piros.

Hugi!
Én is direkt úgy akartam a korkülönbséget, hogy sulira itthon legyek, sz.tem ez így tök jó! Most ha hanyagolod a dolgot, az tuti segít. Nem semmi műtéteken mentél keresztül! Virág meg a kutya-ezek nagyon jó képek! Ügyes Virág, hogy ár az útvesztőket tudja, ez igen.
Játék: www. jatek-makett.hu Bár én még nem rendeltem innen. De aukciós oldalakon is vannak újak (vatera,tesz-vesz... stb.)
www.jatek.lap. hu itt van sok oldal

Melus!
Tündériek a gyerekeid, látom a nagyfiú imádja a hugát, olyan édik együtt! Petrád haja,pofija gyönyörű. Jaj, leesett, emlékszem Te már régebben írtál párszor!KEszthelyi út-tudom hol van!

Betti!
Sárberki bölcsi fél6-kor nyit!

Rita!
Szegény Míra baba, nem úsztátok meg a hasfájást! Tejtermékeket hanyagold, ne egyél. Gripe Watert is próbáljátok meg, hátha.... milyen rendi nagycsajod van, hogy segít. Vadas: no comment! ÉN nem is szoktam karamellizálni hozzá a cukrot, jéééé, úgy kell?

Szilvianyu!
Sikerült pihenned? Ha nem, azért próbálkozzál erősen!
Noé is tiszta takony (tuti nem gyógyult meg múlt héten!), többször szívom az orrát, most épp sárgás-habos (bocs) meg tök hörög, de már szakad fel neki köhögéskor, úgy sajnálom, üvölt mikor porszívozóm, sőt visít.
Valakinek jó technikája van? Én Sománál nem lettem annyira gyakorlott, alig kellett neki néha-néha szívni. Pelenkázóra fektetem rádőlök a lábára-testére, két kezét lefogom, de a fejét már nehezen, meg egyik kezét is mindig kiszabadítja és elcibálja az orrszívó csövét.... Valahogy máshogy kéne!
Ja meg Soma is elkezdett köhögni, kíváncsi vagyok beteg lesz-e Ő is.... Jaj már tényleg jöhetne a tavasz!
Jobbulást Emesének! Dórikád is javulgat azért?

Teszek fel én is mindjárt képeket. Tegnap Soma jött velünk Pestre, férjemmel addig bementek a józsefvárosi Grund nevű játszótérre. Élethű mása a Pál Utcai Fiúk c. regény eredeti helyszínének. Nem tudtak sokáig ott lenni, mert kicsit esett az eső.
Milyen hely ez a "Nyócker" öregem ott Pesten.... el voltam hűlve! :shock:

lola77

Sziasztok!

Majd később részletesen, most dolgom van, csak pár fotót dobok. A meztelenke mai, a többi múlt heti. Emese nincs rajta, elég szörnyen néz ki szegénykém :( Pihenni nem tudtam, kész vagyok! Ma viszem őket vissza dokihoz!

Lola: én úgy csinálom, hogy takaróba vagy fürdő törcsibe tekerem, hogy ne tudjon kiszabadulni a keze, és akkor a fejét kell fogni. Dóri nehezebb eset, ő nála is ezt csinálom, de őt keményen kell tartani. Bár napok óta aranyos, mert engedi, hogy csináljam, azért üvölt közben! Biztos, ami biztos! :)

Na léptem, majd jövök!

Fotók később

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Meztelenke kisfiam (mai)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Ez is

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kis pocakos... tegnap este nyügi volt, nem fürdött, ezért ma reggel!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Na, azért már ügyeskedik az evésben!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Azért a leves még nehez megy, de a danonino :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Docikám

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Náthás szeműkém :(

Kép
Kép
Kép
emesedora

A fehér a bodyján... Dórika bekente sudocreammel... szuper volt! :)

Lola még egyszer köszi a tegnapit, örülök Noénak!

Örülök Levi babának! Fő az egészség! :)

Na tényleg megyek, nemsoká megyünk dokihoz és sehol sem állok! Majd később jövök!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Farakáson:

Kép

Hintánál:
Kép

A Tóth kunyhója:
Kép

Kép

Kép

Kép

A regényből részlet:
Kép

Lüke Apukám mit adott játszani?
Kép

Hova bújtam?
Kép

Beakadt a lábam, húzom magam után a bátyus játékát:
Kép

Húúú jó sok lett! :roll:

lola77

Lola!

Ne aggódj, én imádom őket nézni! :) Tök jó ez a játszótér, egyszer nekünk is meg kéne nézni!

Bocs, hogy a szöveged és képeid közé becsúsztam én is, nem volt szándékos!

Köszi mindenkinek a jobbulásos pozítiv enerdzsit!!! Egy enyhe fokkal jobban vannak, de még totál sem az igazi!!!!

Majd jövök később!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Na most aztán nézhettek képeket rendesen, Szilvianyuval gondoskodtunk róla! :wink:

Szilvi, köszi a tippet, következőnél kipróbálom.
Dórika balkezes? Nagyon édin eszik, ahogy áll a kezében a kanál...
Ahol a kiságyban áll, az is jó.
Na rohanok, Noé felkelt...

lola77

Lola!
Én egy műsorban láttam egy nagyon jó lefogást orrszivásra.
Anyuka leül a földre vagy kanapéra,és terpeszbe teszi a lábát,odavesszük a lábunk közé a babát és finoman összezárjuk a lábunkat úgy hogy a keze a lábunk alatt legyen.Annyira kell összezárni hogy a kis fejét is picit összefogjuk a lábunkal igy nemtudja elforgatni.Én igy egy szempillantás alatt leszivom a nóziját Istinek.Bár azért néha a lábával rugdos,de nem tudja kitépni a kezemből a csövet.
Nagyojn jók a képek.
Örülök hogy gyógyul Noé anyajegye.
Nemtudom mekkora esélyünk lenne már a sárberki bölire,meg mire oda legyalogolnánk..De ugy még nem volt,hogy ne lett volna.Valmit kitalálunk. :)

Szilvi!
Nagyon édesek a gyerkőcök!
A kanalazás elsajátítása nálunk krémturóval történt. :D

Betti

Kép
berna23

Sziasztok!
Gyorsan dobok egy pár hétvégi képet,aztán majd jövök ha itthon lesznek a nagyok :D Kép néha ilyet is tudok Kép beájulva kaja után Kép Hannussal Kép nézelődöm Kép ugye szép vagyok? Kép tesókkal fürdés után

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

sziasztok!

Ági!
Nagyon örülök a jó híreknek!!! Látod Levibaba már most milyen jó kisfiú! :lol: Képet most nem kaptatik? Mondták, hogy mekkora?
Nagyon szívesen átmegyünk, de a héten már nem jó :cry: Ma délutánra van még egy dolgozatom, holnap meg asszem már délután jönnek anyósék Julcsiért. Csüt, pénteken isiben leszek. Jövő7en viszont még eddig semmi program nincs :D
Álomkór még néha rámtör, de szerencsére a hányinger már elmúlt!
Nem értem miért nem aludhat Dorka a takarójável?! mit mondtak? nagyon gáz!főleg,hogy pici kora óta azzal alszik.
Mindenképp a méhecskébe szeretném, ha menne :) ott vannak akis barinők :wink: Vasárnap összefutottunk Jázminékkal és Juló nagyon örült, hogy motorozhattak egy picit együtt :) Blanka is abba a csoportba jár?
Nem tudod,hogy nyílt nap lesz-e az oviban?

Cirmike!
Nagyon jók a fotók :) Sajnos nálunk is midig én fotózom s alig van közös kép rólam meg Julcsiról. Mostanában Ő kéri el a gépet és képez le engem :lol:

Szilvi!
Jobbulást kívánunk a családnak!!! küldjük a gyógyenerdzsiket :lol: +++++
Köszi a görkoris infot! Majd megkukkantjuk!

Hugi!
Csatlakoznék az előttem szólóokhoz. Tesók közötti ideális korkülönbség nem nagyon van. Én mindig is úgy gondoltam, hogy a tesó jön majd ha jönnie kell! és tessék! jött is! :)
Biztosan nálatok is beköszön,ha eljön az ideje. Drukkolunk érte.
Aranyos Virág a kutyussal! :)
A kistesó Csanád lesz, ha kisfú. Kislány nevünk ugye nincs... Szerencsére rosszullétek már elmúltak s minden a legnagyobb rendben :)

Erika!
Nektek is jobbbulás kívánunk! +++++

Melus!
Nagyon aranyosak a gyerkőcök és Petra tényleg tiszta apukéja :)

Betti!
Próbáld meg azért az ovit, hátha Ti több szerencsével jártok. Bár lehet nem is kell hozzá, ugyanis amikor ősszel bent voltam akkor azt mondta az óvónő, hogy :" hát az alsógallaiakat azért előbb felveszik, mint a gáliakat..." Szóval lehet hogy tudtok menni majd. D
Bár erre a mondatára inkább no comment :twisted: és persze nem az alsógallaiakkal vnnak problémáim!

Szilvi, Lola!
Nagyon jók a képek!
Lola, tök jó ez a játszó. Még sosem hallottam róla.
angika

Julónak vágtunk pár centit a hajából :) Csodák- csodájára beleegyezett. mert persze ő is hosszú hajat szeretne. De a töredezés miatt muszáj vágni picit.
Kép
a végeredményt már csak kócosan tudtam leképezni. Bár nem sok változás látszik...
Kép

És ilyet is tud ! :roll:
Kép
angika

Rita!
Annyira jó az együtt-kép. Gyönyörű gyerekeid vannak! Büszke lehetsz rájuk. Hanna nagyon szép és büszke, Ati ahogy bújik a húgához és ahogy elnézem tán Mírának olyasmi haja lesz mint Atinak!?
Nagyon kis pufók a kiscsaj, a pofija, a csuklója, zabálni való, mikor ilyen döncipofájúak....

Angika!
Utolsó képen nagyon jó képet vág Julcsi, édes pofija van, hogy megnőtt!
Akkor végülis szeptembertől megy a Móra oviba, ugye, jól értem.
Csanád: tetszik, tök jó hogy a "cs" betű visszaköszön mint a nővére becézett nevében!Azért lánynevet is keressetek.... :D

Edina!
Na visszakerestem a Te vonalzód az! Nagyon tetszik a másodikon lévő szöveg!!! Tuti!

Most megyek, Noé alszik, mindjárt jön Anyukám!Soma unokahugainál van játszani...

lola77

sziasztok!

Csajok
nagyon nagyon szépek a képek! :D

Hugi,
körkérdés egy: én rendeltem már tesz-veszről használtan, és újat is a www.c-sale.hu ról. Itt olcsóbb és másnap kihozzák, garanciás.
körkérdés kettő: én a munkahelyemre rendeltem anno a gastroyal-tól. finom, de szerintem kevés nem éri meg az árát. Ha úgy van, mi még most is inkább hozunk menüt a kalandorból. Nagyon finom, sok és olcsó. Leves és második 650ft. (sárberek, békepipa mellett.)
Itt megtalálod a menüt:http://csmoczik.arcinfo.hu/kalandor/index.php?page=menu

Szilvi,
olyan ügyesen ül Bence:) Áronom még csak kúszik-csúszik :lol: Jobban vannak a gyerkőcők? Mikor talizunk joghurt ügyben? Vettem ma olyan homeo-s cuccot, amit ajánlottál, kíváncsi leszek...

Lola,
tök jó ez a játszótér, nem is hallottam még róla....ingyenes?Gondolom nem :evil:

Cirmike,
:lol: már más is mondta, hogy első gyermekes szindrómám van sokszor...Majdcsak elmúlik...vagy nem? :shock:

Betti,
öööö elfelejtettem mit akartam Neked...na mindegy, most nincs időm visszaolvasni, Áron már reklamál :D Majd legközelebb :D

Bocsi, hogy nem tudok mindenkinek reagálni, de úgy érzem egyre kevesebb a "szabadidőm" áááááááááááááááááááááááá

szép napot mindenkinek és kitartás, jön a 20 fok :lol: 8)

KépKép
szilvia1981

és gyógyulást és jobbulást és sok ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ energiát a betegeknek!!

KépKép
szilvia1981

Sziasztok!

Üdvözlök mindenkit!(már olyan rég voltam és annyi a válzozás itt)

Én is mint zugolvasó jelentkezem azt hittem utolérlek titeket de sajna :oops: :oops: :oops: nem tudtam mindent végigolvasni és írni................... :oops: :roll: :oops:

Nagyon szépek a gyerköcök!

Irita
Most jöttem rá hogy mi egyszer láttunk titeket a tescoban és megcsodáltuk a kisfiadat nagyon különleges srác.
De a lányok is nagyon szépek!!!!!!!

Lola
Tök jó az a játszótér!

Bocsi hogy nem írok mindenkinek

Nálunk:
azért sem tudtam jönni mert a dédi 70. szülinapját ünnepeltük.
Meg mentegetőzésképen már egy írkálásom elszált.

Ági

Nagy-nagy gratula a kistököshöz! :D

Cserierika

Boldog szülinapot Vikinek!

Berna
Meg Istinek is utolag sok boldogságot nem tudom hogy írtam-e vagy abba volt ami elszált .
Helyes eleven srác.Szerintem feltalálja majd magát a bölibe/oviban.

Emesedóra
Jobbulást!

Most gyors elküldöm mielött még valami lesz

Sziasztok
Timi

Majd még jövök képekel is

Kép
xytimi

Sziasztok!
Akkor képekben hogy mi történt Kép Apa melett ülök : ) Kép Dédi 70. szülinapja

Sziasztok

Kép
xytimi

Ja még
Lola
Nagyon szuper a gyerekszobátok!

Noé ügyesen mászik Liza még csak forog vagy ordít, ha hasrafordul és lusta visszafordulni.
Sziasztok
Timi

Kép
xytimi

Sziasztok!

Na, ide jutottam kicsit. De csak kicsit :(

Voltunk dokinál. Hát... ez a szél. Tök jó idő lett volna, szél nélkül! Vártunk dokinál, pedig előre mentem így is, a baba miatt.
Már nem kapnak gyógyit, csak Bence kap még hörgőtágítót. Mindegyik jobban van, bár Dóri eléggé idegesít. Most is tök meleg volt előbb, hőemje van, és eszméletlen nyűgös. Sokat sír és én kellek neki! Vagy a füle, vagy a torka? Nem tudom, hogy kezeljem e ezeket, mert kapott ugye antibiot, ami már elfogyott, elvileg a hatása hosszan tart. A torkát mondjuk fújom napi 2-3 alkalommal tantum verdével.

Emese se megy a héten suliba, mondta dokinéni, hogy jöjjön helyre rendesen!

Nekem is nagyon fáj a mandulám! Arra elég lesz a tantum verde?

Nagyon jók a képek. Édes Julcsi göndör hajzuhataga, Elizabeth is milyen nagylány már. Nem baj, ha ritkán jössz Timi, gyere csak!!
Rita: tündérek a gyerkőcök. Milyen kis hörcsi Míra, édes! Mennyit hízott mióta itthon vagytok?

Köszi a jobbulás enerdzsiket!

Betti: én azt mondom, hogy menjetek be azért nyílt napra oviba, ha lesz (szerintem pár héten belül lesznek), mert én is úgy voltam vele, az ovis vezetőnő mondta, hogy Emese még nagyon kicsi lenne oda (pedig ő decembertől ment volna, amikor három évet töltötte), de nem hittem neki. Aztán bejártunk abba a csopiba, ahova ment volna, hát... kénytelen voltam beismerni. Emese beállt csinálni egy-két dolgot, szeptember-októberben (tehát az ovi kezdés előtt pár hónappal) és nagyon le volt maradva a többiektől, akik már többségük 3,5-4 éves volt!
Utána mentünk be a bölibe (sárberki) és nagyon nem bánom! Mire ment oviba, teljesen ügyeske lett! Januártól járt augusztus végéig bölibe, szeptembertől ment oviba!

Na léptem, jött húgom kicsit, apánk meg lakógyűlésen van!

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, Szilvi: köszi a játék oldal tippet, majd megnézem! Joghurt: ha meggyógyulnak a gyerkőcök, szerintem jövő héten! Az sem késő, nálunk elfogy! Egész héten nem viszem ki őket a szélbe, bőven elég volt ma :(. Majd jelentkezem! Köszi.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szilvia1981!
A Kalandor kajája tényleg jó, nagy néha Én is ettem ott! Ez a link tök jó hogy betetted.
Elhiszem, hogy egyre kevesebb a szabadidőd...
Igen elmúlik majd, sajna hozzáedsződsz a bajokhoz-betegségekhez. De hát itt is azért vagyunk, hogy segítsünk egymásnak!

Timi!
Kész kis hölgy a lányod, ahogy ül a Dédi ölében!Ja, Noé még nem mászik, csak kúszik, tudod nem emeli fel még a fenekét, de irtózatosan halad így is.

Szilvianyu!
Mandulára nem lesz elég a tantum verde-szerintem. Nekem arra mindig antibigyó kellett, sajna!
Reméljük Dórika is helyrejön.
Bencének hörgőtágító? Az miért kell, az most másik gyógyszer, vagy ugyanaz amit eddig evett?
Holnap Én is leviszem Noét, mert ma már hányt kaja után, annyira szakad fel Neki a cucc a torkáról, hogy többször köhögőrohama van, meg nagyon hörög. Jobb ha látja doki. Ja és hőemelkedése volt délutánra...

Hugi!
A Laci bácsi féle kaják nagyon házias ízűek, és nem olyan kisadagok, mint a Gastroyal, meg a többi ilyesmi. Igaz h. drágább, de szoktak akciók lenni 495-ért! A levesek különösen finomak! Én mostmár ötleteket szoktam lopni csak.

lola77

De jó sok kép!
Én is nagyon szeretem nézegetni őket!!!

Rita,
Nekem is az tetszik ahol együtt vannak!
Nagyon szép így látni őket!!!

Timi,
Nagyott nőtt Liza baba!
Főként így látni, hogy ritkán jössz... :wink:

Angika,
Nagyon szép maradt Julcsi haja, lényeg hogy maradtak göndör fürtök. Mennyire csajos, hogy ennyire tudatosan növeszti.

Lola,
Nálatok meg az mikor Noé elbújt a játékok között. Tényleg alig találni meg, főleg ha nem tudnám mit (kit) kell figyelni.
Ne izgulj! (bár tudom nem is teszed) Rékának is 3 éves korára múlt el a folt! Igaz nekünk elég volt 1X menni. Lényeg hogy tényleg elmúlik nyomtalanul.
Orrszívózós módszer: én is azt alkalmaztam amit Betti leírt mind a kettőnél. Majd ha már nagyobb akkor fogja engedni csak normálisan úgy mint Dórika is. Szeretni sose fogja, egy felnőtt ismerősöm kipróbálta. Durva!!! Főként mikor tényleg jön a dzsuva a járatokból!

Szilvi,
Gyógyuljatok meg mielőbb most már!
Édik a képek, de tényleg látszik a betegség... :(

Megyek fürdünk!

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Köszönöm szépen a hozzászólásokat a játékos és az ételrendeléses kérdeseimre.

Szegény betegek :cry: Mielőbbi gyógyulást mindenkinek!!!

Hál istennek Virág nem beteg, jó lenne, ha ez igy is maradna. Ma görkorin volt, de még most is úgy fel van pörögve, nem tudom mikor lesz belőle alvás... Én elaludtam most este 6-tól 7-ig, de annnyira rossz volt felkelni (Virág a papájánál volt), de muszáj volt, mert egyszerűen nem tudtam nyitva tartani már a szemem :)

Eszméletlen egy idő van, amikor odaértem az oviba még szakadt a hó is, fél óra múlva, amikor jöttünk kifele, hétágra sütött a nap!

Orrszivás:
Nálunk is nehezen ment eleinte, elég sokszor kellett, de aztán mikor nagyobb, akkor ő is szépen ügyesen engedte. Olyan jól megértette, hogy ez segit rajra és sokkal jobb lesz neki.

LOLA:
Nagyon jó helyen voltatok Budapesten! Ott fent a nagyfaluban sokkal több és persze jobb lehetőségek vannak. Mi pl. nyáron szoktunk menni a Kölyökszigetre. A Hajógyári-szigetet rendezik be a gyerekeknek mindenféle játékkal, ugrálóvárakkal és tök ingyenes, egyedül az olyanokért kell fizetni, hogy mini körhinta, mini vasút, mini hullámvasút. Nagyon sokan mennek fel, de hatalmas területen van az egész, ezért nem igazán tűnik fel. Meg ott van egy nagyon tuti fix játszótér is, az is nagy sláger, majd ha egyszer találok a gépemen képet róla, akkor teszek fel.
Még nem tudja Virág teljesen egyedül megcsinálni az útvesztőket, segitenem kell neki benne, de ahhoz képest, hogy még elvileg nehéz neki, próbálgatja megcsinálni.
És most itt gyors mindenkinek:
van a gépemen egy-két foglalkoztató füzet beszkennelve, inkább oviskorú gyerekeknek. Akit érdekel nagyon szivesen átküldöm, de mivel elég nagyok, igy e-mailként nem megy, csak MSN-en keresztül. Akit érdekel, kérem, hogy adja meg az MSN cimét és összehozzuk a dolgot.

BETTI:
Mostanában ilyen katonákat kér vacsira, és elég sokat meg is eszik belőle. Bár kicsit macerás megcsinálni, meg több időbe tart, mint egy sima szendvics, de baj.

SZILVIANYU:Nagyon édesen próbálkozik Dórika a kanalas evéssel! :)
Remélhetőleg Emese teljesen meggyógyul a héten és akkor mehet jövő héten suliba. Ilyenkor nagyon lemaradnak egyébként? Gondolom sok a lecke is.
Tantum verde szerintem is kevés lesz neked a gyógyuláshoz, de szimpla torokfájásra nekem nagyon bevált.

LRITA:
Nekem a beájulós kép tetszik a legjobban, annyira édesen alszik!

ÁGI:
Nálunk is előfordulnak érdekes esetek az oviban.... Most pl. Virág vitt be magával egy kis szinezőfüzetet és nem engedték neki, hogy abba szinezzen! Az egyik óvónénit nagyon szereti Virág, a másikat már nem annyira.

ANIGIKA:
Nagyon tuti haja van Julcsinak, tök jó, hogy igy megmaradt neki! A Csanád név nekem is tetszik, meg a Csongor is pl, de ezen most még elég korai nekünk gondolkoznunk :)
Érdekes egyébként, hogy mi alapján döntik el, hogy melyik gyereket veszik fel pl. bölcsibe is, mert ugye emlékeztek Erikáéknak milyen nehéz volt bekerülni, pedig időben beiratta a Vikit és még talán területileg is oda tartoztak. Kész katasztrófa volt. Közben van egy ismerősöm, akinek a kislánya simán mehetett úgy bölcsibe, hogy terhes volt az anyuka, azóta már megszületett a kisfiú, otthon van vele, és még délben sem kell elhozni, maradhat délutánig. Nem vele van bajom félre ne értsetek, de amikor egy olyan családban, amikor mindkét szülőnek muszáj dolgozni, anyukának muszáj visszamennie, mert pl. az állása forog kockán, vagy uram bocsá szimplán a pénz kell neki, azok meg lehet hogy kiesnek és anyuka kénytelen otthon maradni. Amikor Virág elkezdte a bölcsit, akkor hatalmas nagy volt a túljelentkezés és úgy tudom, hogy ez még a mai napig is igy van, szóval nem értem a dolgot.
Aztán van olyan ismerősöm, aki szinte elitéli azt az anyukát, aki bölcsibe iratja úgy a nagyobbikat, hogy közben a kicsivel otthon van, mivel otthon van, tud figyelni mindkettőre, meg szerinte jópár betegséget meg lehet igy úszni, nem viszi haza a kicsinek, aki eleve ugye nehezebben vészel át bármit. De ezen meg lehet vitatkozni még, érvelni azzal, hogy a nagynak a korabelik között van a helye, ott eljátszik, stb., bár én úgy vettem észre, az a tapasztalatom, hogy a bölcsi szinte tényleg csak gyerekfelügyelet és igazándiból az oviban kezdődik meg az élet a csöppségeknek. Nálunk legalábbis (a farsangon meg egy fényképezkedésen kivül) nem történt nagyon semmi, igaz próbálkoztak már akkor is a festéssel, rajzolással és sokat hallgatak zenét.
De egy biztos, szerintem előnyben kellene lennie azoknak a családoknak mindenképpen, ahol ténylegesen dolgozik mindkét szülő és nem tudják kire bizni a picit.

SZILVIA:
Köszönöm neked is a válaszokat. Gastroyálról hallottam, hogy nem valami nagyok az adagok, és az egyik kollégám sem volt megelégedve, mert szerinte nem volt változatos sem, sőt nekik mindig 8 előtt (inkább 7 és fél 8 között) vitték ki az ételt, nem pedig 8 és 13 óra között.
A teszveszen már mi is vásároltunk, ott vettük Virág emeletes ágyát, meg legutoljára az Eperkés harisnyanadrágot. Mindkét alkalommal meg voltunk elégedve, semmi baj nem történt, sőt a harisnyás vásárláskor még ajándékot is kaptunk, aminek Virág nagyon örült.

Most már mennem kell, jó hosszúra sikeredtem megint :lol: (és képzeljétek el Virág is olyan lepcsesszájú, mint én! :lol:

Ajaja, fájlalja a fejét és önként és dalolva kér orvosságot!!!!

Sziasztok!
Jó éjszakát!
Hugi

hugodugo

Köszi a hozzászólásokat mandulám ügyileg. Holnap délelőtt felhívom a dokimat (nem aszisztensen keresztül, mert sose jutok akkor be) és lebeszélem, hogy nézzen meg. Nagyon fáj. Most hideg vizes kendőt raktam a nyakamra, nem tudom, vajon szabad e, de jólesik.. :(

Hugi: akkor lehet, hogy Virág is beteg lesz :(

Lola: jobbulást kívánok továbbra is Noénak. Hasonló, mint Bencének és Dórinak volt. Azon gondolkodtam, lehet, hogy a kórházban szedtek ezek össze valamit, hogy ilyen egyforma bacijuk van. Nem?
Hörgőtágítót eddig is kapták, péntek óta, a fulladós köhögés és hörgő tüdő miatt. Dórinak már nem kell, de Bencének még szombatig kell szednie. Én is hallom szabad füllel a tüdejét :(

Dóri továbbra is nagyon nyügi, komolyan, alig vártam, hogy elaludjon. De hogy meddig alszik? Tegnap is elaludt, utána minden köhögésre felkelt :(

Na megyek is, leragadnak a szemeim. :(

Sziasztok

Szilvia

Jó éjszakát!

UI: Zsanka még egyben, húgom mesélte, jó nagy a pocija állítólag!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, Lola, nem tudom, hogy balkezes e Dóri. Időnként észreveszem, hogy átveszi abba a kezébe. Szoktam figyelni, mert hát Emese is balkezes. Kb. Emesének ennyi idősen derült ki, hogy balkezes! Sógornőm az, tőle örökölte Emese, meg lehet, hogy Dóri is. Tök érdekes, hogy mi meg mindketten (apájukkal) jobbkezesek vagyunk, az én családomban nincs is!

Na megyek, Bence sír! :(

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

itt vagyunk még 2in1. :) :)
Jó sokat írtatok :) :) és még több képet töltöttetek fel! :) Nagyon édesek a gyerekek!

Hugiiii,
de jó hogy jöttél, már régen hallottam rólatok. A Virág teljesen megváltozott.. a baba-projektért pedig drukkolok hogy sikerüljön!
Játékot én már rendeltem innen : www.jateknet.hu; www.legocity.hu
Kaját pedig a laci bácsisat ettünk www.teletal.hu , de még mikor dolgoztam

Angi,
nagy-nagy-nagy gratula a kistesóhoz! Jó hogy lassan bebabásodik megint mindenki! :) A Julcsi még mindig csodaszép kiscsaj :) Jöttök megint alma együttes koncertre? :) megint lesz majd..

Ági,
juhhhhééé nagyon örültem a Levi -babáról a jó híreknek! Most már minden rendben lesz, próbálj meg pihenni. Nekem van még 1 doboz pananginom , bontatlan, ha kell szívesen odaadom.. :)
Azért durva hogy nem engedik meg a Dodónak a takaró bevitelét, én teljesen ledöbbentem. Miért nem? Nem tökmindegy nekik hogy mivel alszik? Ez teljesen felfoghatatlan..

Rita,
nagyon édi a Míra-baba! Hatalmas! Hány kiló? Mennyit szopizik? Sajnálom, hogy mostanában sírósabb, :( csak elmúlik ez a hasfájás, az infacol végül is jó? Nem lehet hogy a szél miatt is nyűgösebb?

Nem hiszem el hogy ez a rohadt szél állandóan fúj, már nagyon utálom, hogy nem tudunk lemenni mert lefújja a fejemet... szinte hónapok óta folyamatosan ennyire fúj... :( :(

Szilvi, Lola
jobbulást nektek! Reméljük elmúlik ez a köhögés!
Lekopogom mi most nem vagyunk betegek, a Mátét a hét végén le is viszem beoltatni bárányhimlő ellen... kopp-kopp-kopp

Én jól vagyok, ma voltam dokinál, vérvétel nst UH. Minden OK méhszáj bő 1 újjnyi, van jóslófájás bőven.. :) :) :) Hála istennek minden rendben van, már csak a csajszira várunk, hogy mikor szeretne jönni :)

sziasztok
Zsani

Kép

Kép
zsanka

Szilvi,
ekkora a poci :) :) :) :) ezt 4 napja csináltam
kisebb mint a Mátéval, de a mai UH szerint a csajszi is kisebb lesz mint a Matyeszka... :)
Kép

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!
Jó reggelt!
Remélem jól aludt minden gyerköc.
Liza Most is átaludta az éjszakát de a keze mint a béka nem szereti ha betaKAROM igy nem is szoktam de reggelre tök hideg.

Zsanka

Már bármikor jöhet a kiscsajszi drukkolok nektek, hogy minnél könnyebb legyen!

Hugi!

Mi az Oázisból szoktunk hozni ha nincs időm főzni de mi Gálon lakunk Sajna nincs kiszálításuk Azt hiszem 640ft egy menü finom házias 2-ből lehet választani. A tröszti is finom bár ott már régen voltunk.

Angika!
Nagyon szép haja van Julcsinak!

Betegeknek jobbulást!++++++++++++++++++++++++++++++

Sziasztok!!!
Timi

Kép
xytimi

Sziasztok!

A tröszti klubbos kaja tényleg nagyon finom! Nyammmi.... :)

Zsanka: azért jó nagy a pocid, és mintha ment is volna lejjebb, nem? Nekem Dóri és Bence is kisebb volt már, mint Emese, igaz, hogy mindkettő előbb jött 1-2 héttel. Azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy Emesével a 7. hónaptól nem dolgoztam (nem engedte a doki, hogy Pestre járjak be vonattal), és sokat pihentem, csak magamra kellett figyelnem, na meg persze apára. Ez biztos sokat számított. Azért Dórinál már volt Emese, oviba hozni-vinni, játszóterek stb. Sőt, a 8. hónapig meló. Bencénél meg hát ugye már itt volt két gyerek, Dórikám no comment :). Úgyhogy nem véletlen, hogy háromból ő lett a legkisebb súlyú, de azért a 38. héten 3,5 kiló is teljesen jó!

Sok sikert Nektek! Drukkolok! Éjjel Liliddel álmodtam, de tisztán nem emlékszem! Ugye hetek óta nincs még nyugodt órám se éjjel! :(

Dóri megint lázas lett éjjel. Előbb hívtam dokinénit, ez még belefér. Nekem nem :( Nagyon ki vagyok már ütve. Apát is akarom kímélni, még is csak melózik. Meg hát nem akarom, hogy ő is lerobbanjon, neki melózni kell.

Na mentem, rendezem őket!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Szilvianyu!
Háát lehet hogy a kórházban, nem tudom.... mostmár csak az a lényeg, hogy túl legyünk rajta, még ma is porszívozom Neki 1000-el! De talán egy fokkal már jobb, nem hörög annyira!
Nem is köszöntem a felajánlásodat Dóri bölcsihelyével kapcsolatban, majd visszatérünk rá, ha bemegyek a bölcsibe, meglátom mit mondanak, meg rákérdezek, hogy lehet-e. Bár bevallom nagyon húzódozom most a bölcsitől egyenlőre, mármint hogy 2 éves kora előtt beadjam... De hó elején mikor előveszem a fizetnivalókat, mindig elkeseredek....

Hugi!
Igen, a korábbi m.helyemre mennék vissza, ahonnan most gyeden vagyok. Elég rég óta, 1999 óta itt vagyok. Nem túl nagy cég, sőt egyre kevesebben vagyunk, ezért is gondolom, hogy belefér hogy nem teljes állásba mennék vissza! Elég rugalmas a főnök ezügyben, szerencsére. Mostmár csak remélem hogy a gazdasági dolgok nem teszik tönkre őket is...

Szilvia1981!
De ingyenes volt a Grund játszó! ÉN is csodálkoztam, de a VIII. ker. önkormányzat+ támogatók csinálták meg pár éve. Nem túl nagy ám...
Jókat vettél a börzén, ügyi vagy.

Cirmike!
Igen nem aggódok haemangioma miatt, csak mindenki kérdezi mi az ott rajta (főleg idősebbek ugye) és - meg mondom őszíntén - azt hittem a kezelések miatt hamarabb múlik. De hát ez van, ennél nagyobb baja sosem legyen! :)

lola77

Sziasztok!
Ma egy kicsit ráérösebben vagyis le van ka kál va most nincs kedvem vasalni meg stb...................

Lola/Szilvi

Szegények jobbulást!
Lola a csekkeknél én is rosszul szoktam lenni ez hihetetlen mennyit kell fizetni.

Sziasztok!

Timi

Kép
xytimi

Sziasztok!

Rita!
Gyönyörű családod van.Annyira szépek hárman együtt.
Mírát úgy elbabusgatnám. :D

Lola/Emeseanyu!
Gyógyuljatok meg mihamarabb.

Timi!
Tündéri a kis Liza.Nagyon szép szeme van.
Nekem is ilyen volt kicsinek és mindig mondták hogy :"Hát Te ma megint nem mosakodtál?"Sosem értettem mire mondják,aztán leesett hogy azért mert fekete/sbarna.

Angika!
Páratlan szép haja van a kislányodnak.
És ő maga is gyönyörű.

Mi most jöttünk meg a böliből(járunk szerdánként ismerkedni,játszócsoportba).Komolyan én hétről-hétre jobban elkeseredem.
Tudom hogy nem juthat mindenkire kellő figyelem,de ott minden gyereknek tiszta takony(bocs) a feje.Tele van veszélyes játékokkal.Például az én kétévesem még simán lenyeli a legot vagy a tüskés kirakót.Észre sem veszik ha eltűnik a csoportból egy gyerek.A lépcsőnél soha nincs becsukva a védőkiskapu.Az udvaron elérhető helyen van a gyerekek számára a patkányméreg.Stb.
Én így tök félek beadni,hogy na vajon "túléli"-e a mai napot.
Nem akarok paranoiás anyukának tűnni,de Istike kimondottan ezekre a veszélyes dolgokra van rákattanva.

Kajarendelés:A Gastroyal az tényleg tök kevés,szegény mamámnak már reggel 6-ra kiviszik.
Kalandor :arrow: nyami,az nagyon finom.

Betti

Kép
berna23

Nem akar valaki innen Prince Oliver bodikat rendelni (van nadrág+napozó is)? Ha igen, szóljatok mert Én rendelnék nyárra és akkor oszlana a postaksg!

http://www.scamp.hu/index.php?action=akcio&id=0&p=1

lola77

sziasztok
Lola
köszi én most nem.

Liza lóg a kezembe

körkérdés
tudtok olyan képszerkesztő progit amivel anyáknapjára meg husvétra tudnék csinálni képet meg amit megértek józan paraszti észel.köszönöm
megyek mert a majomparádé nyüglődik
sziasztok Timi

Kép
xytimi

Sziasztok!

Csak egy gyors!

Lola!

Mikor adnád le a rendelést?? Engem érdekelne Dani uncsitesójának body, április 6-án lenne a szülinapja, arra gondoltam neki odaadni!

Jól vagyunk! Apa ma itthon maradt, nem érzi jól magát! Amúgy gyerekekkel mi igen!

Jó éjt: Gabi

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Gabi!
Nekem csap ápr. közepére kell, de végülis leadhatom akár holnap is, 4-5 napot írnak szállításnak! előtte felhívnám őket, hogy vannak -e egyáltalán amiket kérnénk. Ja és 900 Ft a kiszállítás, ha ezt felezzük, akkor - ha 1-et rendelnél - nem tudom megéri-e úgy Neked... vagy többet kérnél? Elvinni el tudnám Neked, jövő héten úgyis megyek Kertvárosba dédiékhez.

Timi, köszi hogy válaszoltál!

Lányok, más esetleg?Sz.tem a p.o bodik tök jó minőségűek, nem utolsó sorban, normális mintával!

Betti!
Szemnemmosakodásról: nekem is mindig ezt mondták, én meg csak néztem birkán... sőt szégyelltem magam! Azóta utálom ezt a mondást!
Ez a bölcsi a Ságvári? Én- ha beszoktatásra kerül a sor, tuti ezekre rákérdeznék, vagy a vezetőtől beíratkozáskor, hmmmm?

lola77

Ja és ami kimaradt:

Boldog születésnapot kívánok Bettinek! Legyen szép napod, hosszú-egészséges életed!

Cseriviola Vikijének pedig előre holnapra. Boldog 4. születésnapot a kiscsajnak! Tortáról, buliról majd képeket várunk, de ezt Neked úgyse kell mondanunk... :)

lola77

Sziasztok!

BETTI:
Boldog születésnapot kívánok! Az iwiwen is dobtam, biztos, ami biztos! :)

Lola: én szeretem a PO-t, használjuk is,majd lehet, hogy rendelnék is, de nem most. Én még ráérnék vele.... De nyugodtan rendeljetek, ha nektek most kell!

Nálunk semmi javulás, sőt rosszabb! Meg vagyok lőve! Megint vigyem le őket a sok beteg közé??? Ügyeletre nem viszem, hogy már a negyedik orvos lássa őket. A mi dokink meg nem szokott kijönni. Fa....a.Elegem van!

Én viszont eljutottam az ügyeletre, kaptam gyógyszert, antibiot, meg fájdalomcsillapítót. Már most jobb kicsit!

Na megyek, felkeltek!
Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?