Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, itt vannak anyumék :lol:

Ricsi egész éjjel sírt, keltünk vagy 10-15ször biztos.

Na sír is megyek

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Sziasztok!

Timci, azt mondod, ne kapkodjak ? :D Még az is lehet, hogy mire az enyim odajut, hogy hintázna, a tied kinövi és akkor öröklöm ;) :D Na jó, ne ijedj meg...ez esetben nem komolyak a szándékaim ;)
Nemsokára megyek védőnőhöz, kíváncsi vagyok hány hetesnek titulál :) Ezen annyit szoktam kuncogni :)

Barbi, az előző hízásod is tök jó, meg ez is annak ígérkezik...Félig hátulról láttalak, de nagyon csinos vagy, nem mondanám meg, hogy már jó nagy a pocilakód :) Szóval te vékony fajta vagy, ha szeretted volna a kilók maradását...? Én hajlamos vagyok hízni, imádom a hasam :oops: :oops: , ezért csodálkozok a még csak 6 kg-nak..azt hittem testesebb leszek (bár még várjam ki a végét!! mi? :) )

Móni, neked nem lehet könnyű az élet..nem kaptál még semmi tippet, hogy hogyan altasd el a Ricsit? Az én unokatesóméknak van egy trükkjük, a 7 hónapos kisfiuk, mikor nyűgi és nem akar elaludni, kap a szájába egy mézes cumit. Nagyon kevés mézet tesznek rá, csak épp beleérintik a csücskét, mert ha jól tudom, még nem szabad mézet adni, de ez a kevés nem árt, és a baba 2 percen belül, mint a bunda, úgy alszik. Nemtom, Ricsinél beválna-e, ha gondolod, próbáld ki...de csak egy csöppnyi mézzel, hátha :)

Na, megyek készülődni, ne lássa a védőnő, hogy lestrapált a fejem ;)
Pusza Lányok, írjatok :)

Kép
Kép
encu

Encu-nem jo a pici mez sem,mert rosszak lesznek tolle a fogai,hisz igy ra fog szokni...En pl.napkozben,mikor nehezebben tud elaludni,folveszem az olembe,elringatom s kozbe enekelek neki.Igy megnyugszik es elalszik.Probald ki. :wink:

A hinta,az j :wink: o huzas volt,anyostol kapta Atticy es jo lesz a kishuganak is majd... :wink: 8) :lol: A vatera.hu -n rendeltem.A tesz-veszen nincs ilyen fajta.
Na megyek,mert ebredezik a kolok. :lol:

KépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Hát, én csak tippet adtam, nem mondtam, hogy rá kell szoktatni :)
Nekik bevált, nem biztos, hogy Ricsibabánál is beválna...gondoltam, próba-szerencse...Egyébként szerintem Móni ringatja, nem, Móni? :) Csakhát, lehet, hogy szergény picur még nem heverte ki a betegségét...:(

Mentem védőnénihez, még majd jövök! :)

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Timci!
Én nem mérem Nonót minden etetésnél, de ált. minden nap mérem fürcsi előtt. Őt meg nem zavarja, mert nézi a falat ezerrel, mivel tele van festve, és nagyon tetszik neki. :lol:

A hinta nekem is tetszik, én is akartam rendelni, de aztán lebeszéltem magam róla, mivel ha megszokja akkor majd ki sem akar belőle szállni, és nehezebb lesz majd elaltatni. És mivel még elég pici, ezért másfél óránál többet nem lehet benne, ugyanúgy ahogy a bébihordózóban sem.
De ez persze csak az én véleményem.

Altatás: Szerintem se jó ötlet a méz. De én úgy tudom, hogy Ricsike nem is szereti a cumit.
Na nem mintha Nonó szeretné...
Én ált. úgy szoktam elaltatni, hogy mikor már nagyon nyűgös, akkor ráteszem cicire picit eszik és elalszik, ha meg még mindig nem alszik, akkor a vállamon elringatom. :lol:

Kép
niki+baba

Niki-ez a hinta direkt ugy van megoldva,h.nem terheli meg a kis gerincet es alhat benne nyugodtan,klinikailag is tesztelt. :wink:
Atticy-ugy alszik el,ha nagyon nyügi,h.ringatom cumi a szajaba es a kis kedvenc selyemkendojevel letakarom az arcat es O kozben az egyik felet,ami szabadon van gyomoszoli. :lol: 8)
Atticy is imadja naezni a szobaba a kepeket,amik direkt neki lettek folteve a falra. :lol:

Na encu,mit mondott a vedonenike?Hogy tettel be ide magadrol kepet a neved ala?

Teszek fol friss kepeket.

KépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Köszi a tippeket, méz egyenlőre nem, görcsöt okozhat ha nem bírja a gyerek, nem szeretném kipróbálni. De azért köszi a tippet, meg amúgy sem jön be a cumi, már ki is dobtuk őket :lol:
Ringatni ringatnám, de azt sem szereti mostanában repülőzni szeret meg ha dobálom de ha ringatni akarom akkor megfeszíti magát és sír.

Niki!

Miért csak másfél órát tölthet egy két hónapos a bébihordozóban?????????????????????????????????????

Nekem volt hogy szinte az egész napot abban töltötte még volt hogy éjjel is abban aludt, ezek direkt úgy vannak kitalálva hogy ne ártsanak. Szerintem 8) Hisz ha utazol is ül benne egy csomót a gyerek....

Én meg kifejezetten örültem volna annak idején hogy beletehetem a Ricsit és elvan órákat benne, mivel még kicsi volt és a csörgő nem kötötte le. Szerintem az nem igaz hogy megszokja és nem lehet majd kivenni belőle, hisz ahogy fejlődik egyre kevesebbet szeret egy helyben lenni. Kell nekik a tér hogy tudjanak mozogni és fejlődni. Már a Ricsi sem szeret egész nap kézben lenni, le kell tenni őt had játszon csak játszani kell vele :lol:

Boccs az eszmefuttatásért, most mennem kell majd jövök még

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Üdv minden új látogatónka, és réginek én már rég nem voltam, nem is tudok utánna olvasni, mi folyik itt!

Az én Patrikom már akkorát nőtt, már majdnem 5 kg, nagyon cuki baba, sokat sétálunk reggel,este 1 órát, éjszaka alszik és reggel 7kor kelünk.

Próbálok visszaolvasni, de vagy 5 oldallal rámvertetek!

Szép napot mindenkinek!

Anikó

Kép
h anikó

Sikerult lekicsinyiteni egy par uj kepet,de nagyon benan egyeseket.Nem baj,a lenyeg latszik. :lol: :wink: 8) Pussz nektek!

KépKép
Kép
Kép
Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Hát, akkor ez a mézes tipp nem jött be... :oops: Majd nálam ;)

Timci, a védőnéninél meghallgattuk Karcsika szívhangát, nagyon kis szép van neki :), meg megmértek, kérdeztek panaszokat, és egy hónap múlva várnak, mert minden rendben van :D
27 hetes terhesnek írt be, szal jó a vonalzóm:) Képet a profilban tettem fel, valami AVARTA vagy mi...egész az alján.

Most mondta nekem a védőnéni, hogy mivel szív alakú a méhem, lehet, hogy egy-két héttel előbb jön a babó, attól függően, hogy meddig képes tágulni a méh...nem is tudtam, de asszem most rádobom magam a témára :roll:

Anikó, jó nagy babód van, hogy viselitek a meleget? Rég jártál erre...

Pussz

Kép
Kép
encu

encu-azt tudom,h.a profilba,de az Istennek se talalom,h.mehetek be oda,h.alakitsam at a profilomat... :oops: Na orulok,h.minden rendben van.

KépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

na, Timci, a lap tetején, a Társalgás melletti rublikát legördíted, ott lesz, hogy profil, rámész, és a bejövő oldal alján lesz az avatar megválasztása résznél. remélem érthető voltam ;)

Kép
Kép
encu

Kosz,de nem akarja betenni,mar 6x probaltam,agyamra ment.Elegem van,nem csinalom tovabb. :twisted:

KépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Hű de ideges vagyok! Felidegesített anyós meg após, utána anyám, aztán hazajött párom, ő is idegesített tovább most meg a Ricsi kezdett el hisztizni. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

ELEGEM VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

A kép felrakás nekem csak úgy ment, ha paintba lekicsinyitettem! De csak egyszer próbáltam akkor sikerült!

Encu!
Mi bent a lakásban klimázunk, így jól érezzük magunkat, de napközben mégis fürdünk 1x - fürcsi után mindig jobban érzi magát a kis Patrik! Most alszik békésen a hűvös szobában.

Timcike!
Mit jelent az Atticy? Ha írtad már bocs, de csak most olvasgatok vissza!

Anikó

Kép
h anikó

Anikó!
Én már hiányoltalak !!!!!!!
Olyan jó hogy jöttél! :D
Szépen fejlődik Patrik :), de én még mindig nem láttam. :(
Küldj már át nekem az e-mail címemre képet.

Látom mindenki letámadt!! :cry:

Móni!
Mikor mi vettük a babakocsit, akkor mondták hogy 1,5 -2 óránál többet ne legyen benne a baba, mert nem jó a kis gerincének. Egyhuzamba ne legyen 2 óránál többet.
És nekünk azt mondták, hogy ha hosszabb útra megyünk, akkor a babakocsinak a mózesrészét kössük be az autóba, mi kaptunk ahhoz külön övet.
Tehát nem én találtam ki. :(

Kép
niki+baba

Niki!

Gondoltam hogy nem te találtad ki, én is aggódtam ezen :wink: Nekem meg pont azt mondták hogy ezek direkt úgy vannak kifejlesztve hogy ne ártson :roll: Mi mózest nem is vettünk. Meg a védőnénink is mondta mikor kisebb volt a Ricsi és nem maradt mega babakocsiba hogy tegyem a bébihordozóba és tolizzam azzal. Persze van abban logika amit te mondasz hisz nem bírják még magukat megtartani akkor hogy lenne egy ilyen félig ülő pozíció megfelelő nekik... :roll: Hát nem tudom, de már nem is akarom, nincs kedvem azon agyalni hogy jót tett e a Ricsinek vagy sem, eddig úgy néz ki hogy semmit sem ártott, remélem így is marad.

BOCSI HA BUNKÓRA SIKERÜLTEM A MÚLTKOR, NEM AKARTAM!

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Timcike!

Tök jó a háttér! :lol: Nagyon szép baba és most már tényleg látszik a mütyűr haja :wink:

Niki!

Hogy hogy nem szereti Nonó a cumit, szerette nem? VAgy rosszul emlékszem :roll: Bizti neki is leesett a huszas hogy abból biza nem jön semmi hiába szíjja :lol:

Anikó!

Jó hogy bejelentkeztél megint, már én is hiányoltalak :lol:

Szép nagy baba Patrik is. És nagyon-nagyon irigyellek az éjszakák miatt :oops:

Encu!

Szerintem te se próbáld ki a mézet, ne kockáztass. Ez olyan mint a tej, nem jó vele szórakozni nehogy allergia legyen. Persze nem belevauzni akarok :roll:

Sikerült valamit kideríteni a szív alaku méhhel kapcsiban? Ezt a dokid amúgy nem mondta? Bírom, a védőnők mindig okosabbak :lol: Bár az Anna nem szokott hülyességeket mondani, kivi leszek mit derítesz ki?!

Barbi!

Te néztél meg az iwiwen ugye? Ha nem akkor bocsi :oops: Tényleg bazi dagi vagyok, akkor hogy lásd szám szerint 113 kiló vagyok most :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Na keresek képet magamról és bemutatom magam :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Timci, lekicsinyítetted 80x80 pixelesre a képet?

Móni, mivel idegesítettek fel? :?

Voltam a főtéren...hát, már a Summerfest sem a régi...nem?

Kép
Kép
encu

Móni, én hitetlekedtem a súlyodat illetően, hiszen az arcodon egyáltalán nem látszik! A babóval együtt jött rád? Vagy előtte is "jó evő" voltál? :roll:
Ja, és a méhhel kapcsolatban nem találtam ilyet, hogy előbb jöhet, csak azt, hogy lehet meddőség a vége, de ha már túl van az illető 12-13. héten, akkor zavartalan lehet a terhesség..Szóval számottevően nem lettem okosabb, Anna szavára viszont adok.

Barbi, megint láttalak, sétáltatok a babóddal a főtér felé :) Csini a ruhád, és most már láttam a pocid is:)

Kép
Kép
encu

:lol: Kép Na itt vagyok teljes nagyságban csak hiányzik a fél fejem

Igyekszem az előnyösebb oldalamról készült képeket mutogatni 8)

Na ha már képezek akkor friss a Ricsiről

Kép Csók lányok... :lol:

Kép Na most mi van?

Kép Most már unom hogy állandóan fényképezgetsz

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Nem a terhesség alatt lettem ilyen kövér, 111 kilósan kezdtem a terhességet. Az a baj hogy nem tudok határt húzni az evésnél, ami addig nem baj amíg mozgok. Egyszer már lefogytam 103 kilóról 79-re simán leadtam csak mozogtam minden nap, lepergett rólam az a rengeteg. Most megint nem sportolok semmit, várom hogy vége legyen a szopinak és akkor végleg el akarok indítani egy fogyót. Persze közbeszól majd remélem a kistesó de már nem akarok ilyen dagi lenni. Nem akarok 60 kilós lenni hisz azt úgy sem tudnám tartani de már a 80al is kibékülnék, meg hát a szervezetem is örülne gondolom annak a minusz 30 nak.

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Ja, bocsi Barbi :oops: Azért te is elolvashatod :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Summer fest: szerintem egyedüli vagyok battán aki utálja az ilyet. Kiráz a hideg a néptánctól, gyűlölöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bocs hogy darabos lett. Utólag jutnak eszembe a kérdések :oops:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Na még hogy velem legyen tele az oldal :lol:

Eljött pestről hugom és kifésülte a hajam!!!!!!!!! Imádom!!!!!!!!! Én már barátkoztam a gondolattal hogy Falusi Mariann leszek :lol:

na tényleg lelövöm magam

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Móni, így sem látszik rajtad és most nem jópofizni akarok..:) Viszont a hajad nem látszik, pedig még azt megnéztem volna..:) Akkor a hugod a nap hőse? :D
A Ricsi meg nagyon édi!! Nagyon huncut kis buksija van ;) MAjd hajthatod a csajokat, meglátod! Le ne lődd magad, tök jó olvasgatni!!

Ja, és a Summerfest szerintem is kezd kicsit ciki lenni..utoljára 3-4 éve volt igazi jó hangulata...azóta meg erőltetett...Na mindegy, biztos sokan szeretik, a nagy hagyománytisztelők. Én is zenész vagyok, de túl tudom magam tenni ennek a hiányán...

Kép
Kép
encu

Sziasztok,

Encu, igen voltunk mi is a főtéren, mire felértünk, pont vége lett a gyerekműsornak, de állítólag holnap mese lesz: kiskakas gyémánt félkrajcárja, lehet, hogy felérünk. Nagyon meleg van....A ruhámat csak ilyen itthoninak vettem, köszi a bókot. :D

Móni én szurkolok, hogy le tudj adni egy kevés kilót. Nem lehet hogy valami front van ma, én is ingerültebb vagyok a kelleténél, vagy csak a meleg miatt :)

Átugrunk fagyizni a kisfiammal, egy kis hűsítő jól fog esni...

Kép

Kép
sbarbi

Barbi, nektek tényleg milyen közel is van a fagyizó :lol: Mi az esti sétánál szoktunk arra menni és nyalunk hazáig :lol: De ma már megvolt a sétánk, reggel 2 órát sétáltunk :lol: :lol: :lol: Ilyen még eddig sosem volt, és még akkor nem is akart hazajönni a Ricsi simán üldögélt volna még a kocsiban :shock:

Encu!

Zenész a foglalkozásod? Bővebben kifejted, izgi :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Ja, köszi a bókokat, azért remélem a Ricsi nem fog gurulni mint én 8)

Na már megint darabos lettem :evil: bocsi

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Barbi, én is nyűgi vagyok ma, meg a kicsi is...bosszúrúgásokkal harcolt egyet a gyomrommal délután, de érzem, hogy nincs jó kedve:) Fagyi? Mivel nincs kivel arra sétálnom, nekem a mélyhűtőben van a fagyizóm ;)

Móni, nem foglalkozásomat tekintve vagyok zenész, csak 15 éve fuvolázom..elég magas szinten..igaz, már egy jó ideje nem vettem elő, pedig lehet, hogy zenészt csinálnék vele a Kiskarcsiból :lol:

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Hát, nehéz követni bennetek! De elolvastam mindent!

Gabó!
Egyetértek a táp ügyben veled, én is adok a babinek tápot ha "gáz" van - valami miatt nincs tejem, vagy ha olyan helyre vagy sokáig elmegyünk. Nagyon odafigyelek, hogy mit eszek, akkor is sok a műkaja, azokhoz képest a táp tökéletes, és már sokan felnőttek tápon.

Móni!
Bocs, de téged nem értelek, hogy miért nem adtál a Ricsinek tápot, ha olyan sok gond volt vele? Meg ahogy írtad kipattogzott attól amit ettél meg pukizott meg fájt a hasa - miért szenvedtek ketten? Ő jól lakott volna és neked is nyugi lett volna 3-4 óráig! ?

Bocs nem akarok sértő lenni, csak nem értem, hiszen te írtad, hogy nem bírod a szoptatást, vagy valamit félreértettem? Én bizti adnék neki legalább este és szerintem átaludná az éjszakát. Én egyszer adtam neki este mert nem bírtam vele és olyankor nekem nem jön tej, és akkor átaludta az éjszakát és utánna már minden éjszakát - persze utánna esténként már nem kapott tápot - mert a cicit ugy kiszívta, hogy reggelig elég volt!

Mi 2,5 -3óránként eszünk, néha sírt, bepróbálkozott, de nem döltem be neki, múszály volt, mert az elején csak lógott a cicin és aludt, ha letettem meg sírt. Mostmár megtanulta, hogy mikor van kaja!

Bocs! Bocs! Bocs! Tényleg bocs, de szerettem volna ezt leírni, hátha segít, nekem segített, és alszotok éjszaka!

Mi lett az ággyal, írtad, hogy kicsi és nem tud megfordulni Ricsike?
Mi raktunk körbe az ágyába "fejvédőt" - nem tudom hogy hívják- és azon nem tudott még eddig átnyulni Patrik. Brendonba vettük szerintem fejvédőnek hívják, csak hosszú.

Csilla!
Vettetek már valamit a babóknak? Most olvass el mindent és is azt csináltam, sok értelmes dolgot írnak ezek a kismama újságok, amit használni lehet az életben.

Niki!
Patrik kb 4 hetesen fordult hasról oldalra, majd a hátára, fel is vettem vidóra, ha valaki nem hinné, mert azért elég hihetetlen ... !
Kemény kis babóink vannak!

Anikó

Kép
h anikó

Szaisztok!

Bocs Móni, de megint te jutottál az eszembe, írtad, hogy várod hogy vége legyen a szoptatásnak, és tudj mozogni, hogy lefoggyál.
Na erre egy történet:
Egy ismerősömnek megszületett a picije egy hónapig kinlódtak, mert nem evett, nem aludt, nem volt tej, valmikor volt tej, de akkor nem szopott és úgy döntött, hogy ő nem fog szoptatni, befejezte, eleg van, és csak tápot ad a babának, miután egy hónap alatt kikészült, k.o. lett. Ahogy átáltak a csak tápra egy hétig be volt durranva a cicije, kőkemény volt, de nem törödött vele kibirta, és a második hétre teljesen elapadt a teje. A baba a második hónaptól átaludta az éjszakát este 9től regel 7ig. Ő pedig elment mozogni, és szorakozni este, mert tudta, hogy a baba békésen alszik - persze mindig vigyázott ra a nagyi - és egyszer sem kelt fel éjszaka amikor elment szórakozni, meg máskor sem.

A sétával nem érzed, hogy megmozgatod magad?
Én mindennap 2x1órát megyek erőltetett tempóban, a párom is jön velem nordickwalking-olni ő bottal én meg babakocsival! Itt nállunk sajna nincsenek olyan jó terepek mint battán, de ahogy tehetjük mindig átmegyünk.

Móni csak érdekességként írta, nem akarlak piszkálni ! Tényleg ne haragudj! Jobb volt, hogy nem rtam eddig, mi? :oops:

De kérem a véleményeteket, arról amit írtam! Ki hogy látja ezt a szoptatás dolgot!

Anikó

Kép
h anikó

aniko-az,h.Atticy= Attila. :wink:
encu-igen,lekicsinyitettem,es ugysem tette be a dog.Ez van...Holnap erkezik a hinta,meg holnap megyunk dokinenihez,oltast kap a picinyem... :cry: Na joejt!

KépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Móni!
Nálatok már nagyon nincs ilyen gond, mert Ricsike már tud ülni, tehát neki nem nagyon gond hogy sokat van a bébihordozóba, de azért egész nap így sem ajánlatos szerintem.
De mivel Nonó még nem tud ülni magától, meg Timi babája sem, ezért én úgy gondolom hogy nem valami jó ötlet hogy sokat legyen benne. Én a babakocsi mózesrészéről beszéltem, mert azt is be lehet kötni a kocsiba.
A kapucnis kép nagyon komoly!!!! :wink:
A cumi dolog elég érdekes, mert itthon mi nem adunk neki, mivel nem igényli. De ha a szüleinkhez megyünk, vagy sétálni akkor ált. magunknál van. Mert pl. anyuméknál ált. csak cumival alszik el. :)

Anikó!
Egyáltalán nem tudsz fejni? Én mindig ha a szüleimhez megyünk és ott kell hagyni valamiért Nonót, viszem a lefejt tejcsiket. Csak este kell amúgy a kiegészítés?
Nálunk is este fél kilenc, kilenc körül van alvás Nonónak, de reggel hétig még nem bírja ki, kb. olyan fél négyig. De ez már jó jel. :)
Viszont a melleimnek kevésbé. :?
Neked nem duzzadnak éjszaka?
És nálunk még nem ált be a 3-4 órás etetés, bár én nem is erőltetem, de majd kipróbálom holnaptól hogy meddig bírja.
Hihetetlen milyen babód van, már 4 hetesen fordult :shock: , na azért az enyém is ügyes :), mi is felvettük kamerára :wink:

A sztorihoz annyit fűznék:
Hogy amikor volt tej megpróbálhatott volna fejni, főleg amikor be volt neki durranva, mert azért mégiscsak abban van a legtöbb vitamin. Nem vagyok tápszer ellenes, mert abban is van sok vitamin, de ha egyszer valakinek van még ha kevés tejcsije is, akkor azt azért oda kellene adni a babának.
Bulizni én is megyek, jövő hónapba :lol: .
Most mégsem mész tornázni, vagy aerobikra?
Mi mindennap 1 órát sétálunk, de én érzem hogy jót tesz nekem. És mennek is le a kilók. Neked mennyi ment már le?

Na látom hosszú lettem...

Kép
niki+baba

Sziasztok!

Amikor be volt durranva a cicije a csajnak, ha hisztek, ha nem akkor sem nem jött belőle semmi, szinte minden csoda dolgot kipróbált, és nagyon kikiszült.
(Nekem sem jött hiába volt 3xosára dagadva, még ha fejen álltam akkor sem! :cry: )

Niki!
Én most nem állok a mérlegre, majd csak 2 hét múlva majd akkor meglátjuk, mire volt jó a mozgás. Én itthon tornázok a tévé előtt, meg a babával ő a súly!
A fejés nem megy, akárhogy próbálkoztam, de nem, pl.: egy hétig csináltam, azt, hogy evés előtt leszívtam, mert olyan volt mint a víz - átlátszó - de max 10 ml jött a két ciciből 30perc alatt összesen, úgyhogy én többet elő nem veszem a fejőt! (Remélem) Ja meg nekem az valahogy nagyon fájt, és lehet, hogy azért nem jött belőle tej.
Nem adok neki mindennap tápot, csak nagyon ritkán, ha nagyon nyügös és nem bírok vele és nem jön a tej - de ez egy héten 1x van, mostmár. Illetve, ha elmegyek itthonról és más van vele, vagy ha tudom, hogy nem érünk haza csak akkor kap tápot.
Nekünk is először négyig bírta.
Az első átaludt éjszaka után nekem is olyan kőkemények lettek a melleim és minden tej volt mire felkeltem, de akkor sem jött a fejőbe, megfürödtem akkor kicspegett valamicske, aztán a Patrik kiszívta mindkettőt egy kajálással, ez egy hétig volt, de mostmár nem keményedik be, gondolom neked azért keményedik mindig, mert fejed,és tudja a cici, hogy termelnie kell.

Nállunk sem akarta a Patrik a 3 órás kajálást, de én így tartom jónak, nem akarom félóránként rajtam lógjon, a Patrik olyankor nem eszik, csak lóg. Persze nagyon rossz volt, meg hosszú kibirni, szorakoztatni, hogy menjen az idő, de nem bánom, hogy mindig húztam valamivel az időt.
Bocs a többi anyukának, az ő babájuk remélem eszik, akik igény szerint szóptatnak, és nem csak lóg.

Anikó

Kép
h anikó

Sziasztok!

Képet szeretnék feltenni, de gyengék a képességeim, kérlek segítsetek!

Anikó

Kép
h anikó

Sziasztok!

Hát, ez a szopiztatás-tápozás téma egyszerűen magunhatatlan és kimeríthetetlen...Hiszen ahány anyuka és ahány baba, annyi megoldás van...vagy csak én látom így? :oops: Nekem folyamatosan szivárog a cicimből ez az előtej (ne persze nem liternyi mennyiségben), úgyhogy erősebb a remény bennem, hogy fogok tudni szoptatni. Már kézifejőt is vettem, remélem nem hiába :shock:

Anikó! Képet itt lent, a "Melléklet feltöltése"-izére kattintva tudsz feltenni, de (most hirtelen nem tudom mekkora a limit) vannak fájlformátumok, amiket nem enged. Próbálkozz. Ha még van valami, szólj..hátha tudunk segíteni..;)

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Már írtam egy csomót a szopi témával kapcsolatban de aztán úgy döntöttem nem borzolom a kedélyeket, ezt már a multkor lezártnak tekintettem így nem hozom elő megint.

Röviden annyit még ezzel kapcsolatban hogy az én kényelmem miatt nem fogom megfosztani az anyatejtől a Ricsit csak hogy ne keljen éjjel felkelnem. Morgok mert bazi fárasztó fél óránként felkelni hozzá de most nem azért kell mert szopni akar hanem a fogacskája miatt. De mikor szopni kellt örömmel keltem bár morogtam. Sajna én ilyen morgos vagyok de megteszem amit jónak látok. Én is adtam neki tápot mikor nem volt még lefejt tejem sem de rossz szájízzel mert tudtam nem tettem meg mindent hogy szoptathassam tovább. És igenis megdolgoztam azért hogy csak anyatejes legyen (3 hetet leszámítva) és büszke is vagyok rá. Egy valamire nem vagyok büszke hogy a csokiról nem tudtam lemondani pedig a sok fehérje kiütötte őt. A dokint azt mondta hogy ez nem gáz, majd érik a bele és fel tudja majd dolgozni, mára már nem pöttyösödik ki csak nagy ritkán. Ízetlen kajákat eszek még most is , alig fűszerezek, de próbálgatom a fűszeres dolgokat is hisz szoknia kell.

Egy szónak is száz a vége, én elítélem azokat az embereket akik saját kényelmükből hogy ne kelljen éjjel felkelniük szoptatni éjjel inkább betápozzák a gyereket ahelyett hogy szoptatnának ha tudnak. Nem is az embereket ítélem el mert ugye nem ismerem őket csak ezen tettüket. Szóval csak a tettet! És igény szerint szoptatok mert én sem 3 óránként leszek éhes hanem amikor éhes vagyok akkor eszek. Nem ragozom tovább. Bocsának akit megsértettem ezzel, ezt gondolom.

Amúgy már megint tiszta ideg vagyok, megint felbaszta anyós-após az agyamat, elegem van belőlük, kezdek egy idegroncs lenni miattuk. Totál tele van a f@szom...... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Jajj még gyorsan valamit:

Mások vagyunk, más véleménnyel! Ezért jó ez a fórum mert mindenki megoszthatja a másikkal hogy mi a véleménye bizonyos dolgokról és aki jónak lát valamit belőle azt megfogadja. Szerintem!!!!!!!! Remélem ez a szopis téma most le fog ülni egy kicsit mert tényleg idegborzoló hisz mindannyian máshogy vélekezünk róla és persze mindenki a legjobb szándékkal írja le a véleményét hátha segít a másiknak ezzel.

Szóval csajok szerintem zárjuk le ezt a témát, legalábbis egy időre :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Móni! Mesélj már, mitől olyan szörnyűek anyósodék? Mert ez a téma nekem új :oops: Én szerencsés vagyok... :roll:

Kép
Kép
encu

Új téma: :lol:

Anikó!

Patrik egy csodagyerek :lol: Nagyon ügyi büszke lehetsz rá :wink: Remélem sikerül képet feltenned mert kivi vagyok ám én is rátok nagyon!!!!!!!!!!!!!! Régebben egyszer tettél fel, nem? :roll:

Séta: dehogynem érzem, főleg mikor órákat sétálunk reggel és este is, majd leszakadnak a lábaim :lol: De ez nekem kevés, sajna. Van itthon eliptikus akármilyen gépünk, nem tudom a nevét de rá kell álni és úgy kell rajta mozogni. Biztos ismeritek :oops: Azzal letornáztam magamról terhesség előtt (akkor kaptam pár hónappal előtte) heti 1-2 kilót, csak hát abba kellet hagynom. Most arra vár hogy szopi vége és nyomassam ezerrel :lol:

Képzeljétek el tegnap 4 szer kinyomta magát nyégykézlábra a Ricsi. Remélem most már haladunk a mászás felé, jó lenne. Most megint csinálta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na mennem kell megint, hív a Ricsi.... majd jövök

Nyaralók, gyertek már haza, hiányoztok :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Elegem van lányok ebből a hónapból!

Az ELMŰ azt hiszi, hogy mindenkit hülyének lehet nézni??? :evil:
Most vettem át egy felszólítást, hogy fizessek be 8 napon belül 6300 Ft-ot, mert egyébként kikapcsolják az áramunkat! Eddig nem nyígtak semmit, most pedig jön a felszólítás! Befizettük a következő számlákat:

Teljesítés időpontja: Összeg: Befizetve:
2007.03.23 (12.10-03.01) 18640 2007.03.20
2007.05.18 (03.02-04.01) 8304 2007.05.08
2007.06.08 (04.02-05.01) 6454 2007.06.10
2007.07.23 (06.02-07.01) 8855 2007.07.17

Kiderült, hogy lenni kellene még egy számlának (05.02-06.01), amit 2007.06.27-ig kellett volna feladni és elfelejtettek kipostázni. Nekünk eddig nem tűnt fel, mert minden hónapban adtunk fel villanyszámlát, nem figyeltem a dátumokat minden csekken!
Szóval most nem lesz áramunk egy darabig, mert vagy hazamegyünk most Borsodba szülő és nagyszülő látogatóba, vagy befizetjük az utólag felszólítással érkező villanyszámlát, amit az ELMŰ hibájából nem fizettünk ki! :x Villanyunk volt 1,5 hónapig, de a szüleimet már régen láttam, én azt választom! :x :evil:
... na jó, nem ennyire drasztikus az anyagi helyzetünk, de akkor is felbosszantottak a telefonos kiasszonyok!
rnecsi

Huuuuu csajok,ha en tudtam volna ezt hamarabb.Kepzeljetek,anyos vett neki egy hintat,hat...hangjat se lehet hallani,egesz nap csak ulne benne.Most is bementem a szobaba,hat Uram las csodat,alszik. :lol: Igy tobb szabad idom van,es tudom csinalni nyugodtan a dolgomat.Ajanlom melegen az ujdonsult anyukaknak,vagy,akik anyukak lesznek.Csodalatos. :wink:
Teszek fol rolla kepet.

Kép Kép Kép
KépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Csilla!

Nekünk is volt meccsünk az Elművel, nálunk is akartak kikapcsolni csak nekünk már befizetett csekket akartak újra fizettetni. Sajna ha ők nem postázzák ki az téged nem mentesít a nem fizetés alól. Legalábbis régen így volt, de idén volt egy fogyasztóvédelmi feljelentése az elműnek mert nem küldtek csekket és utána kamatokat róttak ki. Nem tudom hogy mi lett a vége, volt a tv-ben is. Én kifizetném ha tudnám, gondolom azért még nem kamatozott anyit :shock: bár ki tudja mekkora kamattal számolnak (gondolom jegbanki alapkamatt x szerese) és utána fogyasztóvédelemhez fordulnék. Bár lehet előtte is érdeklődni náluk csak nehogy közben kikapcsolják az áramot. Sajnállak hogy ilyennek idegesítenet :shock: szemét disznók :evil: :evil: (Bár megjegyzem magánynyugdíjpénztárnál dolgoztam a terhességig és sok reklamáló engem is elküldött a francba hogy milyen szemetek vagyunk :shock: ismerem mindkét oldalt :roll: )

NYUGI-NYUGI-NYUGI ne stresszeld magad, a manók megérzik :wink:

Amúgy hogy vagy????

Encu!

Kifejtem majd részletesen ezt az anyós témát, ígérem csak bazi hosszú, beindulna a panaszáradat....... most fent van a Ricsi és hát hiányol :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Nem húztam fel magam, csak egy kicsit! :oops:
Az előbb újra beszéltem egy hölggyel, aki sokkal kedvesebb volt. Mondtam neki, hogy utoljára olyan számlát kaptunk, amit júliusban kellett befizetni, az augusztusi befizetésű megint nem érkezett meg. Utánanézett, és közölte, hogy azok még most készülnek, illetve most vannak postázás alatt, idővel meg kell érkeznie! Az elmaradásra közölte, hogy ne izguljak, ha befizetem a kikapcsolási időpont előtt, akkor nem fognak piszkálni érte! A következő fizetés után majd átmegyek Érdre és befizetem az irodában!
Egyébként jól érzem magam, készülődök a vidéki hosszúhétvégére, mert megyünk a szüleimhez Borsodba. A párom szülőfalujában 20-án lesz a búcsú, arra mindenképpen elmegyünk! Már tegnap este azzal szívtam a vérét, hogy venni kell a gyerköcöknek csattogósszárnyú lepkét! :lol: Emlékeztek még rá? A mi időnkben még majdnem mindenkinek volt, és most újra látom árulni! Tegnap láttam például a főtéren is! Hülyének nézett az eladó, mikor megálltam és kipróbáltam! Nosztalgiáztam kicsit! :oops:
rnecsi

Képzeld neken nem volt csattogós lepkém, nem is halottam róla jó pár évvel ezelőttig. Aztán kaptunk egyett, eltettem a Ricsinek de én is huzogattam, tök jó :lol: :lol:
Örülök hogy sikerült egy kedvesebb ügyintézővel beszélned :lol:

Timcike!

Eddig is tudtam hogy a kövi gyerkőcnek lesz ilyen, de most már 100% hogy veszünk majd neki. :lol: Atticy igazi reklámarca lehetne ennek a hintának, nagyon nyugodt a képeken :lol:

Encu!

Na akkor egy kis ízelítő :roll:

Akárki jön hozzám anyósék mint a piócák ránkragadnak. Többfogásos menüt főz anyós, le sem lehet őket rázni állandóan ott ülnek a nyakunkon. Számtalanszor elmondtam már nekik hogy hozzám jönnek és egyáltalán nem kell főzni, majd én adok nekik enni amit én akarok. Tegnap jöttek anyámék, megint főzött mint a hülye. Közben hugommal kitaláltuk hogy eszünk pizzát, rendeltem egy családit. Mikor megjött após elkezdett ugatni hogy minek vettem pizzát és bezavart szó szerint! anyóshoz a konyhába hogy mutassam meg neki a pizzát. Bemenyek a konyhába az meg elkezdett fenhangon leugatni hogy ő főzött meg ilyenek. Ja és miért nem szóltam. Hiába pofáztam neki ismét el hogy márszázszor elmondtam hogy hozzám jönnek és nem kell főzni. Még ő volt megsértődve. Már egy csomószor mondták a hozzánk jövők hogy tök ciki hogy állandóan etetik őket. Na meg mondom hozzám jönnek, ezek meg feljönnek és leülnek közénk és ott eszi őket a rosseb, nem veszik észre magukat. Tegnap megmondtam kerek-perec hogy nem kell feljönni az emeletre, erre megint ők sértődtek be. Ma meg , mint már százmilliószór, após ott üvöltözik az ablakunk alatt. nagy ívben leszarja hogy alszik a Ricsi, mikor szólok neki hogy halkabban azt mondja hogy szoknia kell a zajt. Ugyanezt csinálja a tv-vel, tök süket de fülészetre nem megy, a tv meg üvölt ezerrel, mikor mondom neki ha éppen lent vagyunk náluk hogy halkítsa le, megint mondja hogy szoknia kell a zajt. És persze túlüvölti. Aztán úgy beszél mint a kocsis és még üvöltözik is. Én is van hogy csúnyán beszélek, de most megint kezd rámragadni hogy állandóan ezt hallgatom. És majd gondolom a Ricsi is simán eltanulja. Erre meg azt mondta hogy úgyis fog káromkodni akkor meg tök mindegy hogy hol és mikor tanulja el. Plussz van mégaz is hogy minden szart összegyűjtenek. Tök lomos a kert, az összes szomszéd idehordja a kidobni való szekrényét, szőnyegét, ablakot, ajtót, mert ezeknek kell. Mondván majd jó lesz valamire nem vagyunk milliomosok. És a legjobb a permetező csak úgy le van téve a kertbe, egyéb vegyszerekkel, üvegekkel amitőll nagyon féltem a Ricsit, mikor szóvátettem ezt nekik mintha meg sem hallották volna. És ugyanez van a lakásban is. Nem hogy csökkenne a szemét egyre több van. Volt hogy lomtalanításkor kihordtunk párommal egy csomó cuccot, erre este visszahordták a felét az öregek. Aztán vannak a nevelési elveik: már akartak szalonnát adni a Ricsinek, csirkeszárnycsontot, csülökcsontot, kenyérhéjjat, ma pl. anyós már babapiskótát akart neki adni, meg cukrot akart keverni az almapépjébe. Órákig sorolhatnám, rengeteg minden van ami kiakaszt. És amíg dolgoztam és alig találkoztam velük semmi bajom nem is volt az öregekkel, de mára már odáig fajult a helyzet hogy ma délelőtt közöltem párommal hogy utálom őket és elegem van belőlük. Megmondtam neki hogy én nem kényszerítem arra hogy a szüleimmel éljen akkor ez fordítva se legyen. Viszont én meg azt nem akarom hogy azért mert nem vagyok képes együtt élni a szüleivel, elmennyen még egy plusz munkát vállani hogy a hitelt tudjuk törleszteni és mindent meg tudjunk adni a Ricsinek. sajna az én fizum nagyon hiányzik.... szóval nem hiszem hogy lesz ebből kiút, legalábbis nem most. :evil:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Csilla, ez a sztori tényleg nem semmi...nekem a rendőrséggel volt hasonlóm...csak az kicsit "viccesebb". Mikor megkaptam a jogsit, apám ideadta a rég kocsiját, egy Hunday Pony-t hogy vezetgessem, legyek mobil. Namost tudni kell, hogy rám nem jellemző a totojázás, meglehetően sportosan vezetek... :oops:
Szóval egyszercsak jött apa nevére (mert ugye az ő nevén volt a verda) egy csekk az érdi rendőrségről, hogy ha 10 napon belül nem fizetek be x összeget, akkor apámat elviszik vagy nemtomén hány nap közmunkára, vagy elzárják...!!! Ki volt akadva teljesen! Én ekkor felhívtam az érdieket, hogy méis mi a fene van, közölték, hogy nem fizettünk be egy gyorshajtásos csekket, és ezért van a mizéria..Én tök nyugodt hangon közöltem a hölggyel, hogy nagyon szívesen befizetem én, csak akkor legalább KÜLDJENEK EGY CSEKKET!! Mondta, hogy jó, jött is 2 napon belül, aztán mégsem vitték el a fatert ;) :D
Szóval jó fejek itt a csekküldő társaságok, legyen szó bármelyikről... :evil:

Móni, hát ez durva!!! Komolyan, nem gondoltam, hogy ennyire elkeserítő a szitu..Mert nem lenne gond, ha főznének, csak ne várják el, hogy Te mindig csak azt edd...meg ez a zaj-dolog is..Hűha, nekem is tele lenne a búrám, az biztos. És nem tudtok hova menni, mi? De amúgy terveznétek költözést? Valamikor...egyszer..? :roll: Hú, drukkolok ám, hogy kicsit rendeződjetek, mert előbb utóbb komoly veszekedések is lehetnek..és hát senkinek nem tesz jót a családi perpatvar..:(

Timci, tényleg marha jó ez a hinta, cukimanó Atticy benne, most már biztos kivinnyogok egy ilyet Kiskarcsinak, ha eljön az ideje...:)

Kép
Kép
encu

Nemrég volt egy nagyobb vitám aztán úgy volt hogy akkor lépünk, meg is volt a lakás, de a hitelt nem keztük el igényelni. Pont amiatt hogy pont kijöttünk volna párom fizujából és ne kelljen állandóan doliznia, hisz ő az apja a Ricsinek, Ricsi meg nagyon apás. Aztán találtunk 1 kis házat, de arról kiderült hogy gáz van a házzal. Utána kitaláltuk hogy akkor irassuk az emeletet párom nevére külön feljárót csináltunk volna, konyhát is. Úgy néz ki hogy ebből sem lesz semmi. Aztán kitaláltuk hogy veszünk egy panelt, azt hamar ki tudnánk fizetni és legalább lenne egy kecónk, de itt élnénk az öregekkel és ha meghalnak azt eladva ki tudnánk egy részét fizetni az örökségből a párom nővérének. Mert azt is tudni kell hogy párom nővére bejelentkezett már az örökségre, nehogy kitúrjuk őt, mert neki jár ami jár. Előzménye az volt hogy mondta a nővérének párom hogy egy valag pénzt költünk erre a házra és ha meghalnak a szülők akkor mondjon le egy bizonyos részről ellensúlyozva a pénzünket. Így most megálltunk mindenfajta felújítással, nem költünk egy fillért sem és nézelődünk hogy mi legyen. Közben én meg kezdek idegbajt kapni az öregektől..... Most megint találtam egy kis házat füreden de még nem hívta fel párom a tel.számot (nem tudom mire vár, hiába csesztetem). Egy kis házikó, eléggé le van pukkanva de nem érdekel. :roll: Remélem nem kérnek sokat érte, bár a telek akkor is sokat ér hiába lepusztult a ház :evil: Viszont ugye akkor nem tudnánk elköltözni oda mert felújjítás, hitelfizetés, megélhetés egy fizuból :shock: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: jelenleg utálom ezt a szitut és nem látok kiutat belőle :evil: :evil: :evil:

Na mindegy is, nyelek aztán majd lesz valami. :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok

megjöttünk .
késöb jövök

remélem mindenki jol van ?
anha

momcsi-hat a te Ricsi fiad jo nagy baba mar.Es olyan kis cukor. :wink: Sok egeszseget nektek!Hat igen,amugy is O egy nyugis kisbaba,de a hinta az megeri a penzet.Nagyon elvezi.

Encu-ajanlom is,de komojan,tudod,h.en nem szokatm baromsagokat ajanlani,csak,ami valoban szukseges es jo.Es erre neked is nagy szukseged lesz,meglatod. :wink:

KépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X