Móni!
Nálatok már nagyon nincs ilyen gond, mert Ricsike már tud ülni, tehát neki nem nagyon gond hogy sokat van a bébihordozóba, de azért egész nap így sem ajánlatos szerintem.
De mivel Nonó még nem tud ülni magától, meg Timi babája sem, ezért én úgy gondolom hogy nem valami jó ötlet hogy sokat legyen benne. Én a babakocsi mózesrészéről beszéltem, mert azt is be lehet kötni a kocsiba.
A kapucnis kép nagyon komoly!!!!
A cumi dolog elég érdekes, mert itthon mi nem adunk neki, mivel nem igényli. De ha a szüleinkhez megyünk, vagy sétálni akkor ált. magunknál van. Mert pl. anyuméknál ált. csak cumival alszik el.
Anikó!
Egyáltalán nem tudsz fejni? Én mindig ha a szüleimhez megyünk és ott kell hagyni valamiért Nonót, viszem a lefejt tejcsiket. Csak este kell amúgy a kiegészítés?
Nálunk is este fél kilenc, kilenc körül van alvás Nonónak, de reggel hétig még nem bírja ki, kb. olyan fél négyig. De ez már jó jel.
Viszont a melleimnek kevésbé.
Neked nem duzzadnak éjszaka?
És nálunk még nem ált be a 3-4 órás etetés, bár én nem is erőltetem, de majd kipróbálom holnaptól hogy meddig bírja.
Hihetetlen milyen babód van, már 4 hetesen fordult
, na azért az enyém is ügyes
, mi is felvettük kamerára
A sztorihoz annyit fűznék:
Hogy amikor volt tej megpróbálhatott volna fejni, főleg amikor be volt neki durranva, mert azért mégiscsak abban van a legtöbb vitamin. Nem vagyok tápszer ellenes, mert abban is van sok vitamin, de ha egyszer valakinek van még ha kevés tejcsije is, akkor azt azért oda kellene adni a babának.
Bulizni én is megyek, jövő hónapba
.
Most mégsem mész tornázni, vagy aerobikra?
Mi mindennap 1 órát sétálunk, de én érzem hogy jót tesz nekem. És mennek is le a kilók. Neked mennyi ment már le?
Na látom hosszú lettem...