Végre vége a hétnek! Hogy viselte a műtétet a kisfiad, Éva? Melyik kórházban voltatok?
Szerintem a fűtés sok minden függvénye. Mi a tavalyi szezonban kb. 100 ezerből kijöttünk egy majdnem 90 nm-es téglaházban (tető nincs is szigetelve),beleértve, hogy néha mi is rásegítettünk kályhával a gázra, és 22-25 fokok voltak, minden helységet fűtöttünk. És ebben benne volt a mindennapi főzőcském is a négytagú családra (a tűzhely is vezetékes gáz). Sokat számít a szigetelés (falak,nyílászárók) és a fűtési rendszer minősége (azt mondják a konvektorok nem igazán családi házba valók).
Én nagyon elhűltem a kutasói árakon, bocsi, de szerintem is elég húzós.Nekünk egy ismerősünk nemrég egy több, mint 100 nm-es téglaházat adott el a főúton (itt a legdrágábbak), vízzel,villannyal, gáz a telken, tégla melléképülettel, kb 1000 nm-es gyümölcsfás telken 3 milláért. Egy másik, két és fél éve egy kb 800 nm-es, két parasztházas telket (egyik sem omladozott)adott 1,2 milláért (ha jól emlékszem).És szintén a főúton tudok egy 130 nm-es, nagyon jó állapotú, teljesen összkomfortos téglaházat 7,5 milláért.A környező falvakban az eladó házak nagy részét nem is hirdetik, ha már hirdetnek, nagyon el akarják adni...15 milla körül kezdődnek a szintes, tetőteres, több, mint 200 nm-es hodályok,öszkomforttal, legalább két fürdővel, garázzsal stb. 3 milláért a városban is lehet kapni rozzant házikót, ezeket lebontják, mert ugye a telek a lényeg..Mondjuk én csak mifelénk vagyok képben, mert az elmúlt pár évben többször is végignyálaztuk az ingatlankínálatot. De pl. Starján környékén tucatszám lehet kapni még ennél is jóval olcsóbb ingatlanokat, csak ugye az a rész egy kissé távolabb esik a fővárostól, de mivel megyeközpont, elég jól ki van épülve.Nem rosszból írtam ezeket,csak tényleg nagyon meglepődtem, nem erre számítottam...Viszont, visszagondolva a képekre: az a környék több pénzt is megér!