Új privát üzeneted érkezett!

Lanyok!

Tortenetet meg en sem raktam nektek ide.

Igy most feltolotm nektek!
Vendég

Móni,most már tuti Te jössz. :lol: :lol: :lol:

Magi
Máááár megint laptetőzöl???? :lol: Gyanús,gyanús. :lol:

Betti
Nem küldesz képeket? Feltenném Neked. :wink:
Vendég

Igazi project:
2006. szeptember 24-én visszamentem dolgozni készülve a követező családtagra!
Cél volt, hogy meglegyen az 180 nap munkaviszony, lefogyni valamennyit, hogy az amugyis több fölöslegem ne legyen még… még… több és felismerhető maradjak a családom számára.

Tavaszi babát szerettünk volna, igy a célzott honap a projectre június volt.
Ismét bevetettem az előzőleg jól bevált hőmrérőt, lh tesztek tömkelegét, már honapokkal a project előtt, hogy júniusban tutira menjünk. Júniusban pechemre nagyban tartott a vizsgaidőszak a fősulin, igaz próbálkoztunk, de hiába… meglatogatott a piroska!

Akár hogy is számoltam, a következő hónap áprilisi szülést eredményez. Ebben szerepel a Kos, mint horoszkóp, amit nagyon nem szerettem volna és az április 1. !

Igy hát folytattam a fogyókúrát. Jártam szaunagépbe, ami 40 perc 75 fokban. Gondoltam ez a hónap kimarad. Tuti, hogy egy sperma es egy pete sem marad életben ilyen körülmények között. /Tévedtem/
A hónap végén, nem jelentkeztek a szokásos piroska előtti tünetek, ezért biztos voltam a + tesztben.

Természetesen a szülés várható ideje: 2008. április 1. Kos

Kép

A tesztet a férjem születésnapja előtt két héttel készítettem Az eredményt ajándéknak szántam. Két hétig kellett magamban tartani, csak a topictársaimmal tudtam megosztani ezt a felhőtlen örömöt. Nagyon-nagyon nehéz volt, de sikerült.

Jöttek a boldog „terhes” napok. A 9 hónap alatt végigkísért a rosszúllét és a rókakoma. Volt hematoma, vérzés, stb… egyszóval izgalmakkal telt, de örömteli volt.

Kép

Kép

A szülést március 15-re terveztem. Addigra már bőven betöltöttem a 36. hetet. Jó volt, mert az még halak a horoszkóp szerint. De hiába terveztem, nem jött be.
Teltek multak a napok, eljött a húsvét is, de semmi. Elértük a Kos napját. Innentől kezdve már mindegy volt, hogy mikor szülök. A teher miatt azért jobb lett volna ha nem hordom túl. Többszőr voltak jóslófájásaim is, de semmi. A kiírt napon április 1-én elmentem CTG-re. Orvos szerint nem szülünk még, fent van a méhszáj és nagyon kemény. Totálisan összetörtem magamban.
Már nem tudtam mit mondjak Zolikának, annyira várta a kistesót. Hazaértem és veletek cseteltem, majd szundítottam egyet. Mikor felkeltem, elmentem pisilni és éreztem, hogy valami folyik belőlem, de nagyon minimálisan. Mivel a wc-n ültem nem tudtam, hogy az most mi: pisi vagy netán valami más.

Leültem veletek ismét csetelni és megint jött, de akkor már kicsit több is. Mivel nem volt más, az éjjeli szekrényemből kikaptam gyorsan Zoli megmaradt pelusát és arra ültem rá. Olyan voltam, mint egy igazi pelenkás! :o)

Na gyorsan irtam nektek, majd utána hívtam apát, hogy jöjjön haza, valami van. Majd aput is, hogy jöjjön Zoliért. Apa a 40 perces utat kb. 20 perc alatt tette meg, mert Dabasról annyi idő alatt ért haza, mint apukám 10 utcányiról. Ekkor összepakoltam, rendetraktam, mert tudtam, hogy ha szülünk, akkor apjuk tuti haza sem fog jönni, igy kupi marad.

Férjem száguldott a kocsival, mint az őrült úgy kellett szolni neki, hogy még fájásom sincs, hova rohan. Igaz az út nekünk dugóban 1,5 óra a korházig, de most tényleg ráértünk. Útközben felhívtam szegény szülésznőmet, hogy valami van, de majd hívom, ha tényleg szülök, mert reggel 10- kor ment haza a CTG-m után a 24 óra munkából.

Beértünk a korházba, egyből megtaláltuk a szülőszobát, ami nálunk nagy dolog, mert Zolinál is vagy 15 percet kerestük abban a labirintusban. Nagyon kedvesen fogadtak. Bekísértek egy szülőszobába, nst-t kaptam. Fajas 0. Ügyeletesre várni kellett több mint egy órát. Addig nevetgéltünk, beszélgettünk. Szülésznőm meg elindult be, mert nem tudta, hogy mi van. Nem tudott elérni, mert nem hallottam a telefonom.
Míg várakoztunk, felhívtuk anyukám, anyósom (akkor mentek nyaralni és akkor mentek a repterre).

Végre megjött az ügyeletes orvos, megvizsgált és akkor aztán elöntött a magzatvíz de rendesen. Mindent lehetett cserelni alattam és tudtam, hogy mostmár nincs vissza út, nem megyünk haza csak ha már négyen leszün.
Bő két ujjnyi ma tuti nem lesz még baba az orvos szerint. Majd közöte, hogy a ket szomszédos szobában is szülnek, és jóval előrébb tartanak, mint én.
Mit ne mondjak jól elkeseredtem.
Ez volt 18 órakkor. Felhívtam a szülésznőm, aki mondta, hogy most öltözik át, már meg is érkezett.

Megint kaptam nst-t, ami elkezdett fájásokat mutatni, de még gyengék voltak. Kérdezte, hogy kérek e beöntést meg egyebeket. Mondtam neki, hogy igen kérek mindent, mert akkor hamarabb meglesz.
Elmentünk a beöntésre, apjuk a szülőszobán maradt. /lehet kiprobalta a liftes ágyat, mert amúgy is nagyon tetszett neki/ 18:30-kor megkaptam a beöntést, majd átültem a wc-re és akkor beindult minden. Egyből 2 perces fájásaim lettek hosszúak, félperces szünetekkel. Ültem a wc-n öleltem egy tálat és alul felül jött belőlem minden.
De az agyam dolgozott, hogy ez most jó. Próbáltam átlélegezni, mert úgy sokkal könnyebbnek tűnt. Alig bírtam leszállni a wc-ről olyan fájásaim lettek. Gyorsan lezuhanyozott az apjuk, meleg vizzel, ami a kétperceseket egypercesekké váltotta. Alig bírtam vissza menni a szülőszobába, a fájásoktól. Akkor megvizsgált a szülésznőm és már bő 3 ujjnyi lettem. Gyorsan felhívta az orvost, hogy jöjjön be 8-kor. Ekkor volt egy rövid nst megint, majd ismét megvizsgált a szülésznőm, majd közölte szol az orvosnak, hogy jöjjön előbb, mert már 4 ujjnyi. Nagyon örültem neki, máramennyire ilyenkor tud az ember örülni. Éreztem végig, hogy mozog Katica bennem, meg a hasam is hullámzott rendesen végig. Próbáltam lélegezni, koncentrálni, nem elhagyni magam, mert akkor sokkal rosszabb. Megjött az orvosom végre. Hurrá!!!
Megvizsgált és közölte, hogy ez szuper. Ha nyomok egyett elsimítja a baba feje a méhszájat és elindul kifelé.
En kérdeztem, mikor lesz belőle baba? Közölte, hogy este 10 előtt. Akkor kicsit elszomorodtam, mert még csak 8 óra volt. Még 2 óra! Bele fogok dögleni! Kijelentésemre apjuk biztatott 1000-rel. Nagyon aranyos volt és nagyon élvezte a dolgokat. Erre már jobban felkészült, mint Zolinál. /Ott teljesen kikészült. Jobban, mint én!/
Nyomtam egyet, de nem esett jól és nem is voltak tolófájásaim. Mondták az orvosom és a szülésznőm, hogy mégegyet. Hát még nyomtam. Közölték, hogy jöhet a baba, mert elsimult a méhszáj.
Ekkor a szülésznöm vette át a szerepet, mert gátvédelemmel próbálkoztunk.

Kép

Mindig mondta, hogy mikor nyomjak és mikor lélegezzek. Én meg csináltam, mint egy jó diák. Nem éreztem nyomási ingert, semmit, csak egybefüggő fájdalmat. Ami érdekes volt, hogy totálisan magamnál voltam és mindenre pontosan emlékszem. Nem volt önkívületi állapot.
Egyszer nyomtam, majd lélegeztem, kicsitnyomtam. Majd éreztem, hogy majd szétszakadok és ekkor közölte a szülésznő, hogy már kint is van a feje. Kérdezte, hogy meg akarom e fogni? Közötem vele, hogy nem, majd apjukat noszogattam, hogy majd fotozzon. Közben végig éreztem Katica mocorgását. Nyomtam megint egyet úgy hogy éreztem ahogy a hasamból kifordul Katica, ahogy végighuzódik bennem a lába. Elmondhatatlan fájdalom és öröm volt. Végül 20:54-kor született meg villámszüléssel Katica.

Kép

A hasamra tették, apjuk elvágta a köldökzsinort. Én nem láttam belőle semmit csak egy nagy csomó hajat. Apjuk elkisérte Katicát, míg rendbe rakták és megmérték, addig megszültem a lepényt is és rendbe lettem rakva. Sikerült a gátvédelem, mert a gátam egyben maradt, ellenben a fenekembe kellett két öltés.

Kép

Mikor apa visszajött Katicával, csak néztük, hogy milyen pici es mekkora haja van és milyen pici lába, mint akik először szültek. És igen először szültünk, mert Katica született. Mind a ketten apával Zolira gondoltunk, hogy most milyen jó lenne ha ő is itt lehetne velünk. Katica meg csak nezett minket és pislogott és nézett és pislogott, mi meg gyönyörködtünk benne. Majd cicire tettem és egy órán keresztül csak cicizett. Addig apa elküldte az SMS-eket. Két óra után lezuhanyoztam és pisiltem. Jól esett felállni, már jól voltam és nem voltam fáradt sem. Csak olyan üres voltam. Már nem volt senki, aki bennem lakott és furcsa volt az az üresség, de jó volt és boldog voltam. Majd a szülésznőmmel és apjukkal elsétáltam a szülészetre, ahol kaptam egy ágyat, ugyan azt ugyan abban a szobában, mint Zolinál.

Ami érdekes, hogy Zolit is szökőévben szültem, mint Katicát és mind a két cseppet napra pontosan.

Kép

Ami még hihetetlen boldoggá tett, hogy Zolit láthattam úgy:
Kapott még karácsonyra egy könyvet, Anna és Peti, Kistestvér születik című könyv.
Mindent úgy mesél el a gyereknek, ahogy a valóságban van.
Mikor jött meglátogatni a nagyival és a papával, totál kiváncsi volt. Odatoltam neki Katicat és azt a csodálkozást és Örömöt egyszerre lehetett látni a kicsi arcán. Percekig csak nézte Katicát szó nélkül, majd közölte, hogy akkor ugye hazavisszük.
Illetve, megkérdezte tőlem, hogy anyuci ugye már nincs nagy hasad és beférsz mellém az ágyba.
Mikor hazamentünk Ő akarta tolni Katicát az autóig és büszkén kihúzva magát ment végig a folyosón.
A mai napig nagyon büszke rá és nagyon szereti. Néha féltékeny, de elenyészően.
Katica meg úgy néz rá, mintha a mindenható lenne.

Kép

Jó érzés, hogy megadatott kétszer is ilyen csodát átélnem és éreznem, illetve a semmiből, hogyan nőnek, fejlődnek, szeretnek és morgolódnak. Ez tényleg egy csoda és boldog vagyok hogy mindez megadatott nekem.

Kép
Vendég

Hu a mindenit!

REmelem nem lesz baba.

Bar szules ota nem volt piri!

Magi
Vendég

Magika!

Gyönyörű történet!

Szülés óta még nekem sem volt piri, és Petivel is csak 11 hónapos korában jött először, szóval nyugi :wink:

Sziasztok!

Ovi: ma reggel már be sem mentem Petivel, 3/4 9-kor értünk oda, és 11.15-re mentem érte! Simán elengedett egy puszival, még az ablakból integetett is nekem. :) Amikor érte mentem bőszen motoroztt az udvaron, előtte leselkedtem kicsit a bokorból :oops: akkor meg a homokot söpörte, szóval jól volt, és vidám volt. Mitöbb, nem akart velem hazajönni, kérdeztem miért ne akar: "mert itt jó kedvem van" azt hittem lehidalok, de nagyon megnyugtatott, hogy ő jól érzi ott magát. Az óvónénik nagyon kedvesek, mindketten anyu korabeliek. Gizi néni azt mondta, hogy miután elmentem, kb fél óra múlva volt srás, hogy mikor jön anya, de ez addig tartott, amíg ki nem értek az udvarra, ott már minden rendben volt. Holnap már reggelire is beviszem, és fél 12-re megyek érte, remélem minden oké lesz megint! Holnap reggel viszem Esztit is magunkkal! Tudjátok, meg kell mutatni a hugit is :oops: :wink: :lol:

és egy-két kép:

ilyen volt a szülinapi torta:

Kép

és a többi pedig mai:

Kép Kép Kép Kép

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki!

Minden elveszett amit irtam :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Roviden!

Szuperek a kepek.

Magi
Vendég

Sziasztok

Kata
Hatalmas gratula! :D Várunk! :D

Magi
Nagyon édesek a gyerekek! :D
Szép történet! :D
Én már most borzasztóan parázok a szüléstől! :oops: :roll:
A barátnőd nem vállal tortakészítést másoknak is? :D :wink:

Viki
Nagyon jól alakúl az ovi! :D Csak így tovább! :D Nektek is szép tortátok volt! :D

edoci

u:i: pedig úgy szeretném már egyben látni a rucikat. :oops: :oops: :oops: :oops: de ez a lakásvásárlás meg az hogy a férjem nem kapta meg még a pénzét áááá. iszonyatosan röstellem. tényleg. Nem szoktam ennyi ideig húzni a dolgokat max egy hétig. :oops: :oops: :oops:

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok! Lányok nem voltam egy majd egyhétig olvasok vissza és mit látok??

Kata! Hatalmas gratula nektek!!!! Nagyon-nagyon sok egészséget és sok tejcsit! Képet és történetet én is sziven venném!! Sok puszi a kis nagy családnak! :D :D :D

Magi! Fantasztikus volt látni a képeket és olvasni a te történetedet! Komolyan mondom a könnyeimmel küszködöm! Istenem! De jó lenne, ha már én is mesélhetnék nektek!!! Ja és ugy látszik, hogy Téged csak nem hagy valamiért nyugodni az a bizonyos laptetü!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok

Először is Kata hatalmas gratula nektek és sok tejcsit kívánok.

Magika hát ez gyönyörű volt, ahogy olvastam, előttem is lepergett a szüléseim, és hát mit ne mondjak megkönnyeztem.

Rólam: röviden szeptember 25-én 39 napra megjött. Hogy mitől lehet ez a pozitív teszt aztán meg halványodik hát passz.... talán hogy elkezdődik valami aztán még is meggondolja magát. Dokinál nem voltam, és em tudom menjek e, talán ha ez a hónap sem sikerül akkor elmegyek hozzá következő hónapban. Most újra elkezdtem szedni a clostyt de nem megyek uh-ra, mert iszonyatosan görcsöltem azon hogy lássan valamit, ha nem látott még akkor meg totál kivolt. Inkább szedem így, tudom hogy használ, cistám még sosem volt tőle, most sem lesz. aztán majd lesz valami. Ha minden jólmegy és nem jön közbe semmi akkor jövőhéten elmegyünk apával ketten Hévízre hétvégére kicsit pihizni.

Közben anyuék is ideköltöztek, végre együtt a család, tök jó. Este Rékát úgy kell haza könyörögni hogy jöjjön már haza anyuéktól.
Este meg tesómmal hajlandó elaludni.

Nócika hát sajnos fogalmam sem volt róla hogy mi lesz ezzel a kajával, mert amikor elmentünk előtte megnézni az éttermet, akkor maximálisan megvoltam vele elégedve. Kint volt náluk az ANTSZ is mindent rendben talált. Annyit mondtak hogy a tartár mártást mivel nyers tojás van benne csak aszalmonella ellen kezelt csíra mentesített tojást szabadott volna beletenni, és ezt neki tudnia kellett volna. De mivel az ételmintát a buli után 2 nappal vették nem tudnak mit csinálni, mert azalatt az idő alatt már nálunk is megromolhatott volna, ezért az nem bizonyíték, még ha mindannyian tudjuk hogy az volt a gond akkor se sajnos.
Tanulság többet valószínű nem hívunk ilyet, vagy én bevásárolok előtte vagy nem is tudom, mert mondom az esküvőnkön is totál ez volt, pedig az normálisan étteremben volt megtartva mint mindenki másnak és nagyon sok mindenki beteg lett akkor is. Úgy hogy mondtam hogy tuti ez nálunk hagyomány.

Apának megvannak az eredményei a vérnyomása magas lett, kapott rá gyógyszert, csütörtökön kell visszamennie akkor lesz még gyomortükrözés. És majd jövőhéten kap megint 24 órás vérnyomás mérőt. A többi értéke jó volt.
gabi1

Sziasztok!

Gabi!
En mindig rendelni szoktam akajat es meg nem volt soha gond.
Ha meleget rendelek, akkor Dunaharaszti Fanni Pizzeria!
Szuper 4 es 8 szemelyes taljaik vannak.
Nagy, boseges es nagyon finom es nem utolso sorban olcso.
Hideget meg halasztelekrol a Herminaetterembol szoktuk hozni.

Mind a kettotol mar evek ota rendelek egy evben 2-3 alkalommal es meg nem volt gond.

Sot a Fannitol utoljara 60 fore rendeltem kajat.

Magi
Vendég

Lanyok!

Elolvastam, a szulesem, amit irtam es most en is itt konnyezem! :shock: :shock: :shock: :D :D :D
Vendég

Ja es azt meg nem is irtam, hogy mar -5 kg-nal jarok a fogyiban. Meg 15 kg. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Ugy log a borom, mint a sharpei kutyanak!" :shock: :shock: :shock: :shock:

Magi
Vendég

Magika a Herminát ismerem mi is onnan szoktunk néha rendelni, az sem annyira drága és szerintem jól főznek.
Az volt a baj hogy mi most minden szervezésből kiakartunk úgymond maradni, tehát nem csak hozattunk kaját, meg sütöttek helyben grillhusokat, hanem magát a szervirozást szerettük volna, illetve hogy ameddig tart a buli addig itt legyenek, és tartsák a frontot, hogy mi csak élvezhessük. Végül is mint egy esküvőn csak a sátor hiányzott.
De a Dunaharasztisnak a számát megtudod adni? esetleg van honlapjuk is?
gabi1

Gabi!

Igen meg tudom adni.
Elokeresem es megadom.
Honlap nincs, csak szorolapjuk.

A szervirozas miatt en mindig onkiszolgalot csinalok.

Van szep teritovel az asztal, ahova le lehet ulni.
Ott nyaron gyumolcsok vannak, most falatkak voltak.

Pultra szoktam tenni a poharakat, tanyerokat, evoeszkozoket meg mindent. A pult ala az udito es italok.

Egy masik asztalra meg sorban a sok kajat.

Nyaron a kozelbe kikotok ket szemeteszsakot a fenyore es oda kell dobni a maradekot es a papirtanyert.

Ami most volt, ott meg az elhasznalt tanyert a konyhaba kellett vinni.
nagyon jol mukodott a dolog.
De komolyan, olyan jo, mert mikor en csinalom a bulit akkor minden olyan jol mukodik, ha mas csinalja a csaladban akkor nem. :shock: :shock: :shock: :shock:

Eddig ez meg senkinel nem jott be, csak nalunk.
De nalunk meg mindig. :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Magi
Vendég

Sziasztok!

Gabi! Ez elég kemény, hogy ti mindig megjárjátok! Az eskűvötökön is meg most is?? Ez szinte, ha nem te mesélnéd akkor el sem merném hinni! :lol: :lol: :lol: :lol: Hát akkor ugy látszik nálatok csak a hagyományos modszer lenne a leg ideálisabb nem úgy mint Magiéknál! Sajnálom, hogy nektek ez nem sikerült! De fogd fel ugy, hogy talán egy másik helyről amit Magi mondott az majd sikerülni fog és 2 nap múlva is boldogan emlékeztek vissza és nem a wc-ről jut majd eszetekbe, hogy innen sem rendelünk többet! Én mint vendéglátos nagyon nehezen viselem, hogy vannak ilyenek, pedig sajna mikor még nem ilyen helyeken dolgoztam akkor én is benyaltam egyszer szalmonellát! Hát mit ne mondjak nem volt jó érzés szóval együtt érzek veletek!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!Köszönöm szépen a gratuláciokat!

Magika,Edoci!Ne haragudjatok leírtam a számotokat de nem a telcsimbe(mondván van időm)és mikor este elkezdett folyni a víz kapkodásba el felejtettem elvinni.BOCSÁNAT!!!

Lego!Köszönöm,hogy megírtad és az sms-t is :D

Móni!Most már te jösz :wink: :wink: :wink: Köszönöm,hogy megírtad az októberieknek.

Igyekszem jönni bár néha nem tudom hol a fejem de majd bele jövök.Ime Zsombor Bendegúz Kép

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

kata
gratula
várjuk a szülés történetet és a 2 gyerekes élet örömeiről szóló történeteket

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Szüléstörténet:

24-én este lefeküdtem tv-ni (nagyon vártam a Született Feleségeket) kicsit kapart a torkom és a dr.Haus szünetében gyórsan inni akartam egy teát.Ahogy felkeltem valami melleget éreztem a lábamon folyni.Kirohantam a wc-be és még csak folyt kiabáltam Gabinak,hogy folyik a víz.Erre Ő "Milyen víz?"Rögtön telefon dokinak meg anyukámnak,hogy hozza a kocsit.(teljesen beparáztam nagyon hirtelen jött)össze rántottuk a csomagot én ki naiv azt gondoltam egy tisztasági betét simán felszívja a magzatvízet hát nem még a törölközö sem.Beértünk a kórházba sietve mivel Zsófi burok repesztés után 3órára meglett most is ebben biztam.Ott felragtak gépre semmi fájás.Doki megvizsgált mondja,hogy tágulok de kelenek a fájások ha reggelig nem indul be oxitocin ha akkor sem legkésöbb délutánra császár lesz.Na ettől nagyon féltem.5ig az alternativ szobában voltunk tv-t néztünk beszélgetünk és aludtunk én csak egy kicsit.5-től már 10-7-4perces fájásaim voltak ami már jó jelnek indult(kezdtem türelmetlenkedni).8-kor még vigyorogva ültem a vajudoba.Jött a doki és mondja,hogy már rég tolofájásoknak kéne lenni mert a méhszályam 8cm kitágult.Kaptam oxitocint na onnatól volt durva a dolog mondták,hogy 2perces fájásokat hoz elő de nem gondoltam,hogy rögtön.Akkor már a falat kapartam és már a 8cm is kiakartam nyomni szegénykémet.A doki nyugtatott,hogy jól csinálom és valószinü azért húzom így mert a baba éret már de a méhemnek még kelett volna idő(az a 2-3hét).Fél 10-kor kezdöttek a tolofájások elöször mikor befejeztem a nyomást úgy megkönyebbültem,hogy azt hittem már kint is van.Felkiáltottam,hogy miért nem sír erre nevetve közölték velem mert még bent van.Kb 2-3nyomásra lett meg éreztem ahogy feszit a kis feje válai(amit Zsófinál nem éreztem)9:48-kor pedig teljes egészsében kint volt.Ott megint megilyedtem miért nem sír a szülésznő nevetve "Mert nem hagyom"és törölgette a kis fejét tisztogaták a száját.Mázosan rám ragták ami olyan jó érzés volt,hogy 12órát el is felejtettem. Kép Kép Igazából csak az utólsó 2óra volt nagyon rossz a többi a türelmetleség miatt volt az és ,hogy elfáradtam a végére ,de mikor megláttam minden elfelejtettem és akár már 6hét után jöhetne a 3.baba:)De megérte Kép

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok

Kata
Semmi gond,lényeg hogy értesültünk róla! :wink:
Gratula még egyszer!Nagyon édes Zsombor! :D
Zsófi mit szól hozzá?

edoci

Sziasztok!

Kata! Óriási gratula nektek! Nagyon jó egészséget és sok sok tejcsit kivánok nektek! És rettentő aranyos a kis Zsombi! :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!

Először is KATÁNAK NAGY,NAGY GRATULA A KIS ZSOMBORHOZ HELYES KIS POFIJA VAN!!Már iwiw-en kiszúrtalak így gyorsan jöttem,hogy gratuláljak!!Sok,sok tejcsit és jó egészséget nektek!!Hát olvasva a történetedet nem sok gondolkodási időt hagyott Zsombor :D :D

Nagyon aranyosak a gyerekek egytől egyig mindegyik.Nem is tudnék 1-et sem kiemelni,mert tündériek a kicsik és a nagyok is!!

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok! Mi van csajok nagyon el van mindenki tünve!! Én holnap megyek uhu-ra! Majd hozom a híreket! Remélem most már talán lát valamit a doki, hogy miért nem babásodtam be eddig! :shock: :wink: :roll: :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok lanyok!

Nagy a csend, hova tunt mindenki????

Kata!

Megegyszer oriasi gratula nektek. Nagyon szep tortenetet irtal es en is most ateltem megint a szulesemet.
Nagyon szep Zsombor baba.

Nocika!

Megy a drukk ezerrel, hogy lassa UH-n, hogy minden ok veled.
Es a honapban jon majd a baba.

Betti, Kata!
HOgy megy a ket gyerekkel?
Mar biztos megszoktatok es belejottetek.
Kitartas!

Ibica!
Te most hol tartasz???

Mi jol vagyunk, megvagyunk!
Gyerekek szepen nonek es fejlodnek.

En teljesen kivagyok a ferjemre, total kikeszit!
Olyan, mintha egyedul lennek a ket gyerekkel.
Nem lehet ra szamitani, semmit nem segit.
Minden reggel felkel, elmegy dolgozni este vagy ejjel jon haza.
Semmire nem lehet megkerni.
Eddig O vitte Zolit oviba egy hetig kipobaltuk. De 7-kor viszi es mivel ez eleg koran van, igy kiszedi az agybol, rahajigalja a ruhat es reggeli minden nelkul viszi. Pedig este kikeszitem neki csak ele kene rakni. De azt sem tudja kivarni. A ruhait ugy adja ra, hogy ossze vissza al rajta, az ujja fent marad a hona alatt, de meg nem igazitana.

Ami meg nagyon bosszant, hogy szegeny Zoli ugy oda van erte, hogy mar ejjel felkel, hogy haza jott e apa. Meg sem erdemli a ferjem. Par hete mondtam neki, ha ezen nem valtoztat, akkor hazakoltozom a gyerekekkel egyutt. Azt is tudja, hogy ha megteszem soha nem jovok vissza. De semmi valtoztatas. Kesz vagyok tole teljesen. Nem hiszem el, hogy ennyire nem erdekli a gyere. Pedig Katicaert O nyivakolt mindig, hogy Zolinak kell kisteso es legyen mar. Zolika fel eves kora ota mondogatta.

Na mindegy nem terhellek ezzel veletek, csak ez most igy reggel kijott belolem, mert ma reggel is kaja minden nelkul akarta vinni a gyereket. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Ugy sajnalom szegeny Zolit.

Magi
Vendég

Sziasztok!

Ibica!Neked is nagyon szépen köszönöm!!!!Vikinek milyen a suli?

Nócika!
Mi volt Uh-n?

Betti!Hogy vagytok?Dorkának múloban a hasfájás?

Magika!Sajnálom,hogy ilyen a párod :cry: És a ti kapcsolatotok milyen?Úgy értem hanyagol vagy ilyenek?Egy orvosnak sajnos ilyen a munkája de azért nem hiszem,hogy soha nem tud időt szakítani a gyerekeire főleg,hogy Zoli is imádja :roll: Írd ki magadból legalább mi segítünk neked.

Móni!Hogy vagy?Babuci jól van a pociban?Nevetek van már?

Mi jól vagyunk.Zsombor nagyon jó gyerek éjszak is 1x max 2x kell könnyen vissza alszik.Zsófi imádja ha megnyikan már mondja is,hogy Anya cici :D Kép Kép Kép Ja és vettünk testvérkocsit mert az első sétánk brutális volt.Olyan ideges voltam,hogy nem haladtunk Zsófinak könyörögni kell,hogy haladjunk estére olyan vérzésem volt,hogy mindenem full véres volt :cry:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!

Kata! 2-re megyek uhu-ra, ugyhogy utána majd jövök a hirekkel! Csodálatosan szépek igy eggyütt a gyermekeid! Olyan édesen aluszkázik Zsombi! Tejcsid van szépen rendesen elegendő??? Vigyázzatok magatokra! Jaj! És Zsófinak tetszike ez a testvérkocsis megoldás?? Hajlandó Ő is beleülni???

Magi! Sajnálattal olvasom, hogy milyen nehéz időszakban vagytok most! Pedig amiket képeket meg vdeokat feraktál magatokról egyáltalán nem is gondolnám, hogy a Ti családotokban bármi is elöfordulhat!! Nagyon sajnálom Zolikát! És a 7végék milyenek??? Akkor sincs veletek eleget?? Mondjuk lehet, hogy most a párod besokalt! Szerinet müljetek le beszélgetni vagy menjetek el 2-esben sétálni és ugy beszéljétek meg a dolgokat! Elhiszem, hogy te is besokalsz, de azért ott van az a két szép gyermek! Tudom, azaz elhiszem, hogy sokmindenből eleged van, de probáld meg TE Gatyába rázni a családot!!! És íde bármikor leírhatsz Bármit! Mi itt leszünk, hogy meghalgassunk és a lelkiekben meg segítsünk!!!! :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

Hát sziasztok!!!!

KAta!
Hatalmas gratula nektek!!! Hogy ti milyen szépek vagytok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sok tejcsit és persze egészséget kívánok!!!!

Vera!
Gratula Izácskához, nagyon szépen látszik a lényeg!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nocika!

Drukkolok az UH-hoz!
Gondolok am rad!

KAta!
Tunderiek a tesok!
Nagyon szepek!
A kocsit megertem!
Zoli meg neha most is beleul Katica kocsijaba. Katica meg kenguruba kerul.
Szoval igy mar bizti konyebb lesz.

Zsuzska!
Neked most jo a vonalzod?

Kata!
Amugy a kapcsolatunk jo a ferjemmel, nincs velunk semmi gond, csak megorit a munkamaniajaval. :shock: :shock: :shock:

Nocika!
A ferjem mindig is ilyen volt, amiota vegzett az egyetemen.
Mar rezidenskent is ket helyen dolgozott. :shock:
Most jutottunk el oda, hogy eleg volt. Ez igy nem mehet tovabb. Valtoztatni kell rajta. A hetvegeken egyutt vagyunk, de mivel hetkoznap nincs itthon, igy a hetvegebol egy fel nap azzal telik, hogy megy a vita mindenki mindenkivel (Zoli, apa es en kozottem) mert ossze kell szoknunk. Utana mar jo. Amugy a kepeket en keszitem es nincs semmi gond, jol megyvagyunk harman (Katica, Zoli es en). Szoval a kepek nem hazudnak. Ilyenek vagyunk es imadom a gyerekeket. Azert is volt eleg. Ez nekik nem jo igy, nem csak nekem. En lekakkantom, hogy mikor jon haza, de a gyerekek nem. Es nagyon sajnalom Zolit, mikor mindig kerdezi, hogy apa mikor jon haza???

KAtica ezt meg nem erzekeli.

Teszek fel nektek egy par kepet azert:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Magi
Vendég

Sziasztok! Meg volt az uhu!
Sajna elég rossz lett! mert vannak tüszöim szép számban, csak az a baj, hogy mire megnönének meg is halnak! Szoval Ma van pé-m, de tegnap már halottak voltak! Azt mondta a doki, hogy van rá gyogyi! Oké! Utána nézi a terheléses cukor vérvételi eredményem amin látja, hogy 9,2! Na itt a bibi! Mivel amit beviszek a szervezetmbe cukrot az nem jól alakul át hanem zsir lesz belöle! Most kaptam bogyot a cukorra amitől elvileg fogyni is fogok és életben tartja a tüszöket! Nem closty, hanem más a neve! Majd a terhességem alatt is szednem kell majd! Nincs elöttem, mert dodozok és a gyogyo otthon van mert este kell 1 szemet bevenni! Hétfön megyek vissza a korházba diabétesz tnácsadásra! Na majd meg mondják az okos dokik, hogy mit hogyan! Már nem ehetem cukrot és fehér lisztből készült kajokat! Csak teljes kiörlésű lisztből készülteket!
Röviden ennyi!

Magi! Én teljes joggal megértem az aggályod, mert a gyerekeknek nem csak anyára, hanem apára is ugyanugy szükségük van! És ne csak a 7végétek legyen együtt!
A képek viszont fantasztikusak!!!! :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok.

Háát elegem van ebből a hétből. Mi jöhet még?? ugye hétfőn leszedték a 6 évesem lábáról a szemölcsöt. Ő most itthon van vele. Ma meg az ünnepeltem eltörte a csuklóját. kemény 3 és fél órát voltunk a sebészeten.
Kép

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Harivera! O de sajnálom! Mi történt?? Hogy törte el a kis csuklóját??? Olyan kis bánatos a kis arca! Jobbulást kivánok neki! :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok.
focizott és kapus volt és rosszul rúgták a labdát vagy ő volt bénuci

Nem akarom az ördögöt a falra festeni de ma egész nap keményedtem és elmentem nemrég az sztkba de sajna nem volt jó a ctg. Pont nálam romlott el szóval ha holnap is folytatódik akkor khba kell menjek

harivera
Budapest XXI. kerület

Magika!
Igen, nekem most már jól megy a vonalzóm :lol: :lol: :lol: :lol:
Ismét nagyok jók a képek!!!

Vera!
Gyógypuszi fiacskádnak!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok! voltam tanácsadáson! Ki9csit okosabb lettem, de nem sokkal! Kaptam egy füzetecskét miből tanuljak meg élni és egy fontos szabály: ne egyek meg egy nap 180g-nál több szénhidrátot!

Vera! remélem semmi komoly! Csak ijesztget a kisasszony!!! Hányadik hétnél is jársz???

Csajok! Nagyon ki van halva ez a topik! Merre vagytok???

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok

Nócika
Örülök hogy kiderült mi is a gond!Nekem is utána kellene néznem ennek a diétának,hogy a szénhidrát ne leszen több 180g-nál,mert most nekem is sok lett a cukrom,úgyhogy diétáznom kell.De én nem kaptam semmi tájékoztatót! :roll:

Vera
Sajnálom ami történt a fiacskáddal! :( Azóta hogy vagy?Keményedés?

Magi
De jók a képek! :D Mekkorát nőtt Katica! :lol:
Nálunk is Máté nagyon hiányolja hétköznap apát,este fél 6 körül ér haza,hétvégén meg mindig kitalál valamit,vagy szombaton is dolgozik. :roll:

Kata
Nagyon édesek a gyerekek! :D

Móniról tud valaki valamit?Babázik már?

Én is voltam uh-n,minden rendben,azt mondták 100% hogy kislány!A súlyát 1500g-ra becsülte a gép.Viszont amikor a doki megvizsgált,azt mondta ne szedjek semmi vitamint,mert nagy a baba. :shock: :shock: :shock: (Máté súlybecslése ilyen idősen 2 kg volt és 3530g-al született)Persze ezekre a súlybecslésekre nem lehet adni! :roll:

edoci

ugyan mónival mi van????

edoci de györsan el telt azidő

viki itt is nagyon köszönöm sokat segítettél!!!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!

Edoci! Neked mennyi lett a cukrod??? De egyébként szerintem máshogy nézik a terhes cukrot mint a nem terhes cukrot! vagy tévedek?? Mikor derült ki nálad???

Szerintem Móni már babázik és azért nem jelentkezik! :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok

Régen voltam erre felé.

Nézzétek csak? Ma vagyok a 10 vagy 11. dpo-n A piros teszt 10-es erősségű, ugyan abból a vizeletből lett csinálva nem reggeli elsőből, és még is a clear blue-n látszik jobban. Nem értem.

Kép

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Gabi!
Itt is nagy-nagy szeretettel gratulálok neked!!! Tényleg a Clear Bluen látszik jobban...szerintem holnap vagy holnapután csinálj egyet reggeli pisiből..... Lehet hülye kérdés, de az "előzményekre" tekintettel kell utrot dugdosnod?

d.dodó

Dodo igen kell, és már be is dugtam az elsőt, csak azt nem tudom mikor menjek dokihoz,mert ugye minél előbb kellene, de még csak csütörtökön vagy szerdán lenne az esedékes menszi. A dokim, csütörtökön és kedden meg hétfőn rendel

Kép

gabi1

gabi!
Szerintem akkor menjél csütörtökön!

d.dodó

Gabi!!!!
Mit látnak szemeim?????
Egyenlőre tudod... csak halkan... nagyon halkan :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Gabi! nagyon halkan, de én is társulok Zsuzsuhoz!! De lenne egy kérdésem! Mire jó az az utro??

Kép

Kép

Kép
nócika

nócika, kuzsanna. köszi nektek.

Nócika az progeszteron készítmény, segíti a terhességet, és a vetélés miatt kell szednem, meg mivel olyan nehezen jött össze.

Kép

gabi1

Sziasztok

Elmondtam apának, örült, de látszódott rajta hogy aggódik. Anyuék is tudják, ők is örültek.

Csináltam ma is tesztet.

Kép

Kép

Kép

gabi1

ez pedig a 10-es erősségű teszt nem első pisiből.

Kép

Kép

gabi1

Gabi!
NAgyonszépen látszódik, hogyan erősödik napról napra :wink: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Gabi!
Tényleg szépen erősödik! Mostantól csak nyugi, ne stresszelj, és minden rendben lesz..... sms-t most nem tudok írni, mert pénteken töltöm csak fel a telómat!

d.dodó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?