Új privát üzeneted érkezett!

anettoo írta, 00:01 kor

"Szia, megszületett Matyi, 3630g 55cm, már 21:44kor csak le volt foglalva a kezem, mert szopizott. Mindenki jól van, köszi a drukkokat. p"

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono

Anetto:

Gratulálunk Matyi érkezéséhez, sok boldogságot és gyors felépülést kívánok.

Én megint felébredtem és nem bírok vissza aludni. :(
nikó

Anettoo
Gratulálok!
Sok boldogságot és sok-sok finom tejecskét kívánok!
Kép
Vendég

Jóreggelt

Anett
gratulálunk Matyi babához és sokegészséget és sok tejcsit
habár az biztos van ha a kezed le volt foglalva

Bim-bam
azota mi történt jelentkezz :!:

Margit
Vendég

Kitartást! Ki lesz a következő?????

Mimi
Nagyon szépek a gyerekeid!
Fanni meg csavarogjon... egyszer 14 éves az ember :wink:
Reginek nem hullik a haja? Villőnek nem volt ilyen dús, de most az is kopik... :cry:

Ildi
Jó kis husis Robi :lol:
Nagyon csinos vagy!

Niko
Nagyon szép lett a doboz... és te nagyon aranyos vagy a pici pociddal :lol: :lol: :lol: :lol:

Jimbone
Menjél orvoshoz!
Nem lenne segítséged!
Donát is gyönyörű baba :lol:

Bori
Hozzánk minden héten jön a gyerekorvos. Mi nem mentünk még rendelésre.
Bömbike 2820g... hízik rendesen :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sissi
Akkor megint egy nagy kő esett le a szívedről! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Anettoo,
Üdv Matyinak és gratula a családnak! Természetesen kíváncsiak vagyunk a szüléstörténetre is! :)

Ági,
Bömbike Villő szépen hízik, el sem hiszem, hogy a vonalzó szerint már 1 hónapos :shock:

Orew,
nekem sem a méretek miatt csináltak UH-t, csak ezt az áramlásvizsgálatot (az egyáltalán nem látványos), a méretekre csak én kérdeztem rá, mert baromi kíváncsi voltam. Plusz nálunk azért is nézték ezeket, mert az előző UH-k során kiderült, hogy Ábel nagy, és így állítólag előbb öregedhet a méhlepény, szóval jó, ha nézik.

Jimbone,
Donát szupercuki, ahogyan alszik. Sajnálom, hogy ennyi gondotok van, de remélem, mihamarabb kilábaltok belőle. Én ugyan nem vagyok orvos, és nem is szültem még, de amit írtál, az eléggé ijesztően hangzik, szóval azt hiszem, én is felhívnám a dokit.

Mimi,
tudom, hogy itt a kisbabákat ér dícsérni, de szerintem Fanni nagyon szép csaj :)

Bikmakk, Tündi,
magatokról nem is írtok?

Piroska,
veletek mi van? Mi majdnem egy napra vagyunk kiírva... nálatok hogyan haladnak a dolgok?

Cscsi,
hogy vagy?

Adri

Kép
Kép
flake76

Sziasztok!

Anetto,
sok szeretettel gratulálok Matyihoz!!! Elég gyorsan megszületett ő is!!!

Csajok én olyan álmos vagyok. A szembeszomszéd srác úgy döntött, hogy bulit tart éjszaka. Este 10-kor kiszól a férjem, hogy ha lehet, akkor ezt a házban kellene, mert Lili aludni szeretne. Udvariasan elnézést kértek, és bementek. Ehhez képest 1-2 órával később kiköltöztek a kertbe, üvöltött a zene, üvöltöztek ők is. Hajnal fél 3-kor Lilit vígasztaltuk az ágyban, mert sírdogált, nekem a telefon a kezemben volt, hogy akkor most hívom a rendőröket. Aztán a férjemmel megbeszéltük, hogy jó, ezt most kibírjuk, de ma elbeszélgetünk vele. Vagyis nem a sráccal, hanem a szomszédjukkal, ők valahogy rokonok, és megkérdezzük, hogy nincsenek szülők, vagy mi van, mert ez egyre gyakoribb, hogy napközben is üvölt a zene, 3 évig nem volt ilyen gond. Hajnal fél ötkor már én is zokogtam, a férjem nyugtatott, hogy nehogy megszüljek. Reggel negyed 7-kor hagyták abba. Azért szívesen rájuknyomnám most a csöngőt :twisted:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jó reggelt!

Anett:GRATULÁLOK MATYIHOZ!!!!SOK BOLDOGSÁGOT ÉS SOK TEJCSIT!!!

Ágota:m indjárt behozza Ati Villőt :D tegnap 2690 gramm volt.

Bim-bam:vki tud róla vmit?

Margit:pü-t megkaptad?

Ma éjjel nagyon rendes volt a kisfiam 11 után csak 1/2 5kor kelt :D :D
Vendég

Jó reggelt!

Látom megelőztek a hírekkel Anettékról!!Én még csak most térek magamhoz,most tudtam volna megírni!!!!Bocsánat...

Anett,gratulálok Matyi születéséhez!Jó egészséget és sok sok tejcsikét kívánok!Várunk vissza benneteket! :)

Mindjárt írok neki is :)

És ma már augusztus elseje van! :) Juhééé...mostmár csak augusztusi babáink lesznek :wink:

Lina,huuu nem semmi éjszakátok volt akkor!!Csöngetgess rá néha :twisted: Még egyszer-egyszer elnézi az ember ezt sztem,de sokadjára.....

Sissi,nektek viszont akkor jó éjszakátok volt :wink:

Flake,én szoktam magunkról írni,igaz lehet keveset,de nemigen történtik semmi különös,kivéve azt hogy a szeméremcsontom továbbra is szét akar törni,de tényleg néha azt éárzem,hogy mindjárt elroppan,na meg a melegben ömlik rólam a víz...de most olyan jó hüsi levegő van,ki is nyitogattam mindent :)

Ágota,én még mindig nem szeretnék a következő lenni,de jöv hét péntektől már beleférek az időbe :wink: Szóval onnantól lehetek én is a következő..Csak nem is tudom mi lenne a jobb,ha beindulna magától és rohannánk a kórházba,vagy ami a terv is,hogy doki bácsi mondja az időpontot és addigra ott leszünk.

Nikó,sikerült visszaaludnod?

Orew,akkor lehet te leszel a következő? :wink:

Bim-bam és Cscsi,hogy vagytok?Hogy telt az éjszakátok?

Jimbone,nagyon szép formás baba Donát!!!

Várjuk a további babafotókat :wink:

Kép
Kép
tundi24

Hoztam nektek a képeket.Még többet akartam,de a telfonomról nem tudtam áttenni.Majkd próbálkozok később.

Kép Én a 2 fiúval Kép Kép Kép Márk és Ati
Vendég

Jó reggelt!

Remélem ma mindenki jól van! Aki pedig szülni szeretne, annak indulás! :lol:

sissi: egyszerűen nem tudok betelni a képek nézegetésével! Nagyon szépek a fiaid, sőt gyönyörűek! Legyél is nagyon-nagyon büszke rájuk! És te is jól nézel ki, csak úgy ki vagy virulva! :P Nagyon jól áll neked ez a frizura!

lina: hát ez elég bosszantó, amit a szomszéd csinál! :twisted:

jimbone: ha nem vagy jól, hívd fel légyszíves a dokidat, mert a családodnak nagy szüksége van rád, főleg Donátnak! Nagyon szép,, formás kisfiú!

anettoo: Nagy Gratula Matyi babához! irigy-irigy
Várjuk a történeted és a képeket! Nagyon jó egészséget, sok-sok anyatejecskét!

kovisziszka

Sziasztok
Hatalmas Gratuláció Anettéknak Matyi Babához!
Sok tejcsit és minden jót kívánunk nekik!

Én sem aludtam valami sokat :(
30percenként ébredtem arra,hogy pipilnem kell.....persze folyamatosan ittam és ittam,tehát nem csoda ennyit jártam a mosdóba :)
Megittam van 3L vizet és folyamatosan annyira,de annyira szomjas vagyok ,hogy az csak na!
6körül egy kicsit kezdtem bóbiskolni,erre a szomszéd úgy döntött ,hogy ők akkor állnak neki tetőt csinálni :( és neki álltak kopácsolni :evil:
Párom nemrég ébredt fel,mert szegény alig tudott tőlem aludni,hogy jöttem mentem folyamatosan :(
Most reggelizünk és megyünk be a kórházba,hogy megnézzenek ott lent,hogy mi újság.
Szerintem annyira nagyon szülni szeretnék,hogy ezt a gyerek érzi és röhög rajtam,hogy------persze,persze, majd jövök amikor Én akarok ;)-----
Tehát nem készülök most arra ,hogy bent is tartanak.... bár a cuccaimat azért elvisszük....hátha!

Sok puszi mindenkinek!

Nagyon aranyosak a babás képek!
Én is akarok már babázni :D nem csak irigykedni :D

Kép
noki&potyi

Sissi,nagyon helyesek a fiúk! :) És te is ragyogsz! :) Márk úgy látom jól elvan Atival :) Nálunk nem tudom mi lesz majd,de hogy be akar majd mászni hozzá az tuti!Örülök,hogy már nem kell mennetek fejlődésneurológiára!

Noki,doki után jelentkezz!Lehet már haza sem jössz :wink:

Kép
Kép
tundi24

Csajok fejfájásra mit lehet bevenni?Habár azt hiszem semmi nincs itthon :? Mindjárt szétszakad....

Kép
Kép
tundi24

Anett,
Isten hozta Matyit a kinti világban! Remélem nem viselt meg nagyon a szülés! Sok tejet, sok boldogságot és mindenféle jókat kívánok!

Tündi,
igyál sokat! (Mármint a fejfájás miatt.) És inkább ne vegyél be semmit..

Noki,
azért mi drukkolunk, hogy már hármasban jöjjetek majd haza...

Jimbone,
hogy vagy??? Hívd fel az orvost!!!

Bim-bam,
rajtad a világ szeme! :D

Sissi,
tényleg nagyon jók a képek, és Te is nagyon szép vagy rajta!

Flake,
azért általában szoktam írni magamról (sőt, inkább a reagálásokban nem vagyok valami jó... :oops: ), csak most nem sok változás van velem: folyton dolgozom...

Orew,
na hát képzeld el, hogy nekem ezek az áramütés-szerű nyilallások 29 hetes korom óta (!!!) vannak! De egyre csak sűrűsödnek, tegnap este pl. volt kettő olyan, hogy hirtelen felkiáltottam, annyira fájt. 29 hetesen azért ez elég ijesztő volt, így elrohantam az orvoshoz is, de semmilyen változást nem látott - márminthogy nem nyílt a méhszáj (azóta sem), a méhlepény is rendben volt.
Egyszerűen csak annyira lent van a baba feje, hogy nyomja az idegeket.... :(
Persze jobb, mint ha a lábai lennének lent... :)

Kép
bikmakk

Ja, és most egész éjszaka én is pisilni jártam. Nem is értem, hogy jött ki belőlem annyi, mert nem ittam valami sokat tegnap. Viszont igaz, hogy a a buci lábam talán kicsit lejjebb ment reggelre.

Éjszaka úgy éreztem, hogy én ezt nem bírom ki még két hétig. Hogy óránként fel kell kelnem, és kicaplatnom.
Aztán reggel rájöttem, hogy az alternatíva az, hogy a baba miatt nem alszom éjszaka. :lol:
Szóval alvásra mostanában sehogy sem számíthatok. :roll:

Kép
bikmakk

Anetto: GRATULALOK MATYIHOZ! JO EGSZSEGET, BOLDOGSAGOT ES SOK TEJET KIVANOK!!!

Orew

Lilypie Third Birthday tickers
orew

Anett, gratulálok a kisfiadhoz! Sok boldogságot kívánok!
Végül ugye magától indult meg, nem zseléztek?

Én rég aludtam ilyen jót,igaz, nehezen aludtam el, de utána hajnal 1-től 9-ig egy pisiléssel tudtam aludni :lol: Apró örömök az életben :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ne haragudjatok, hogy bepofátlankodom, de gondoltam, hátha érdekel valamelyikőtöket
Medele Electric Mini mellszívó eladó. Fokozatmentesen állítható szívásersség
Tavaly 2008 október végén vásároltam, és nagyon meg voltam vele elégedve. A tejem sajnos elfogyott, így már nincs szükségem rá
Használt, de kitűnő állapotban van. A csere tartozékokat nem is használtuk.
Eredeti ára 19.900 Ft volt (most is kb ilyen vagy még drágább az új ára)

Ára: 12,000 Ft
Adok hozzá
+1 db szilikon tejfelfogót, amit fejés közben a másik mellre lehet helyezni, hogy ne vesszen kárba az onnan szivárgó tej sem (vagy szoptatásnál is jól használható ugyanerre a célra).
+3 db AVENT tejtároló műanyag edényke (ez nem is volt használva) cumisüveg kiegészítővel
+1db szilikon bimbóvédő, ami sterilizálás után használható (bár mi is sterilizáltuk, de azért nem árt)
Személyes átvétel Budapesten lehetséges
Előrefizetés esetén vidékre is elküldöm, csak akkor a postaköltséget is fel kell számolnom, ami 930 Ft
htunde@mailbox.hu
Kép

Kép
Kép
csibe21

Anetto: gratulálok pici fiúhoz. Jó egészséget egész családnak.

Kenderike
Kép
kenderike

Anett, gratulálok Matyi babához, jó egészséget az egész családnak :)! Ő itt az utolsó júliusi babánk :).

Csilla (Bim-bam), én is akartam már kérdezni, hogy a Csindi az becenév lesz-e? Én eddig azt hittem, az a családnév.

Tündi, paracetamol tartalmú fájdalomcsillapítót lehet bevenni, pl. Panadolt. De hátha egy kis pihenés/alvás is segítene!

Nikó, jópofa a doboz :)! Neked pedig helyes kis pocid van, bár még a finisben biztosan fog nőni :).[/b]

Kép
angelita

Sissi
nagyon aranyosak a fiaid :wink: na és persze te is csak ugy ragyogsz :wink:
megkaptam a pü-t köszi

Tündi
nekem is előfordul h fáj a fejem de nem szoktam bevenni semmit inkáb kicsit le fekszek vagy hajat mosok és utána nem száritom meg hanem ugy hagyom nekem ez mindig segit

Margit
Vendég

Fejfájásra a tippeket köszönöm :) Most jól teleettem magam és így egy kicsit jobb...Egész délelőtt csak punnyadtam...

Kenderike,írhatnál magatokról többet is :)

Cscsi,akkor ma éjjel pihiztél egy jót,de jó neked :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok! ANETT nővére vagyok. Tegnap este nem akarta a net megnyitni nekem a fórumot, de most olvastam, hogy Anett küldött sms-t.
Átadom neki a gratulációkat!!!!!!!!!!!!!!! Köszi nektek a sok pozitív energiát! Biztos használt, mert csúcs volt a húgom, büszke vagyok rá! Nagyon gyors volt az egész!!
Én csak röviden, majd Ő mindent szépen leír, amit érzett.
ahogy bement már 2 újjnyira nyitva volt, és a doki ahogy megvizsgálta, szerintünk attól be is indultak a fájások. 6körül burkot repesztett neki, majd szépen bírta a fájásokat, tágulást.
Fél 10-kor beszéltem a párjával, azt mondta kádban van Anett, most fog kijönni, de még visszamegy, erős és gyakori fájásai vannak.
Majd fél 11-kor hívott, hogy már szinte egy órája megszületett!
A kádból ahogy kijött, a szülésznő megvizsgálta, és azt mondta, hogy kb még másfél óra mert még nincs teljesen eltünve a méhszáj. Anett megijedt, hogy még ilyen sok? Aztán rögtön jöttek a tolófájások, így szolt a szülésznő a dokinak! 2.tolófájásra Matyi kint is volt!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D Doki épp hogy nem késte le a szülést. :shock:
Ma reggel már fél 6kor le is tusolt, nem fáj most a gátmetszés, bár biztos fog... Kapott zselét a szülésznőtől, majd használja.
Sajnos még nem láttam Matyit, holnap megyünk látogatni!!
Mindenkinek ilyen szép és gyors, komplikációmentes szülést kívánok!!!!!!!!
Eda

Kép

Kép
eda7

Anettoo, nagy-nagy gratula Matyihoz, nagyon ügyesek voltatok! Minden szépet és jót kívánok Nektek!
Eda7, köszönjük a gyors beszámolót! Emlékszem, amikor még érted drukkoltunk, mert írta Anett, amikor Te mentél a kórházba... Jó, hogy "személyesen" is találkoztunk most! :lol:

Kép

Kép
hmbori

Sziasztok,

nagy gratula a bátor és erős Anettnek, legyetek nagyon boldogok, kívánok hosszú, egészséges, vidám életet valamennyiőtöknek!!!

Egyébként bevallom, én eddig minden szüléstörténeten pityeregtem kicsit; egyszerűen nem lehet betelni a csodával,a hogy egy ilyen parányi lény kiküzdi magát a világba, és a mamája a legnagyobb fájdalmakat és kényelmetlenségeket is feledve harcol érte és vele.

Sissi: Veled örülök, hogy a kisbabád ilyen gyorsan megerősödött, ez nem kis részben a te érdemed, büszke lehetsz magadra, illetve persze magatokra: a családodra, hiszen gondolom, ők is rengeteget segítettek. Tényleg, jól emlékszem, hogy te rendeltél Bohém mamás hordozókendőt? Szerinted fogjátok használni, vagy használjátok? Én most rendelnék, de még mindig vívódom. :roll:

Jimbone - Hogy vagy, hol vagy?

Remélem, mindenki jól/jobban van ma! Nekem ez a pici hidegfront is jólesett, bár éjszaka megint fájdogáltunk. A párom vasárnapra, azaz holnapra jósolta a szülést. A kis hamis: eggyel kevesebb dátumra kell emlékeznie, hiszen holnap van a házassági évfordulónk is :wink: , jelesül a hatodik.
Eddig egy csomó mindent eltalált közös életünk tervezgetése során, nem is tudom, mi lesz, ha ezt is... Kíváncsi vagyok, és persze kicsit izgulunk is.

Megyek ebédelni, hideg őszibarack levest készítettem és hozzá házi pizzát. Utóbbit nagyon szeretem csinálni, kár, hogy kicsit macerás. Na de legalább most kész, jót lehet enni belőle!
A párom délután strandra megy egy gyerekkori barátjával, de én már nem merek... Talán valami jó filmet nézek a hűvösben. Van egy behűtött görögdinnye is. Rossz nem lesz...

Kép
goldplast

Sziasztok
Itthon vagyunk,de a baba még a pocakba :D
Nem akar ez a csaj kijönni.
Azt a javaslatot kaptuk,hogy minden nap szeretgessük meg egymást Apával :shock:
CTG-m tökéletes lett , a baba olyan 3300-3500gramm körül van és kb 50-52cm :D
Kis dugónk lesz :D
Most rohannom kell ,mert apa menni akar a közeli tóhoz fürcsizni......Én meg csak irigykedhetek :roll:
Pussz mindenkinek!

Kép
noki&potyi

Anettoo GRATULÁLOK A SZÉP ÉS GYORS SZÜLÉSHEZ SOk-sok tejcsit és jó babázást Matyival!!!

SZuper, hogy mindenki így beindult. Mi holnap megyünk -ügyeletes a doki- ctg-re.

Sziszka, Ti nem jöttök??? :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

na, most nekem is fekete lett a betű, pedig kéket szerettem volna :evil:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Sziasztok!

Gratulálok Anettnek a babócához!

Mi még egyben vagyunk pedig tegnap este úgy rákészültünk hogy megyünk szülni, az együttlét után :lol:
Ma reggel 2x volt görcsöm és azóta semmi, reggel is próbálkoztunk :wink: apa nagy-nagy örömére
Mindettől függetlenül úgy érzem alakulok odabent.
Valahogy most érzem megint azt hogy annyira nyom Hajnus hogy állandóan pisilnem kell, lehet hogy végre beékelődött :?:
Pont azt mondja apa hogy majd biztos egy váratlan pillanatban akar megszületni Hajnus mert tök váratlanul is estem teherbe, na nem volt váratlan csak nem gondoltuk volna.
Úgy izgulok már :!:
Vendég

Goldplast:igen én rendeltem bohém babazsákot.AS vicces,hogy amikor megjött akkor mentünk a kórházba mivel folyt a magzatviz.(akkor nem találtam annyira viccesnek).
Vmelyik nap kipróbáltuk Ati egyből elaludt benne.Szerintem nagyon jó.

A testvérfellépő ma eltört :twisted: pedig ma használtuk a legtöbbet.Hétfőn lesz egy harcom.Azért jobban kellen birnia,főleg,hogy kg a teherbirása Márk pedig 11 kiló.
Vendég

Ezt hülyén fogalmaztam meg ma is kb 30 percet állt rajta.
Vendég

Sissi,
szerintem símán vissza kell, hogy cseréljék a testvérfellépőt. Alig pár napos, azt meg nem nagyon lehet nem rendeltetésszerűen használni. Amúgy mennyi a teherbírása, mert az kimaradt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Anettoo:
Gratulalok a gyors szuleshez!!! Nagyon orulok, hogy nem kellett annyira megsem inditani, hanem ment szinte minden magatol! :lol:

sissi:
Ezt vissza kell cserelniuk szerintem. Lehet valami anyaghiba is van benne, ha ennyire hamar tonkremegy.

piroska:
Hogy erted azt, hogy erzed, hogy bent keszulodik valami? Csak megerzes, vagy tenyleg van valami konkret erzes is? Lehet hulye kerdes. :oops:

noki:
Jo szeretgetest! :) Azert ez az elvezetes resze a felkeszulesnek! :)

goldplast:
En nem is ereztem a hidegfrontot, egesz nap omlott rolam a viz, mar megint 28 fok folott van a lakasban a homerseklet. :(

Ma nagy lakasatrendezest csaptunk, evvel az utolso lepest is megtettuk azert, hogy jo helyre johessen haza a kisteso. Attettunk egy nagy szekrenyt, igy gyakorlatilag ferjecskem el tud a haloszobaban is ugy vonulni estenkent, hogy az alvo manokat nem zavarja a feny es a szamitogepezese... :) Ma kimostam az utolso vasalando dolgot, az anyag pelusokat. A tobbi kisruha mar kivasalva a szekrenyben pihizik. Meg a korhazbol hazahozos rucit kell kivalasztanom, osszetenni egy tatyoba es aztan tenyleg mar nem is nagyon tudok mit kitalalni, hogy mivel keszuljek meg. :lol:
Hetfotol van a dokim, hetfo este talalkozom a csecsemosnoverrel, akit fel szeretnenk kerni, hogy segitsen a korhazi napokban, hogy nehogy ne menjen megint a szopi...
Aztan kedden nst+doki vizsgalat... :roll: Holnap nem szeretnek mar szulni, ha mar eddig vartam, akkor inkabb a sajat dokimnal. Azert tegnap ejjel is voltak 3.30-4.15 kozott rendszertelen, de elegge eros fajasaim. Annyira bizom benne, hogy ilyenkor ha mas nem, legalabb valamit nyilok mar elore. :roll:

baratodildi

Csajok,
én holnap töltöm a 39. hetet, de még egy jóslóm sem volt. Normális ez??? Lilivel sem volt semmi ilyesmi, 40+1-en tök zárt méhszájból indították a szülést, mondjuk onnantól viszont tágultam rendesen, ahogy az a nagykönyvben meg van írva. Csak a medencém nem akar már tartani, néha olyan érzésem van, hogy beesek a két lábam közé.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok Csajok!

Anett: szívből Gratulálok Matyihoz.

Sajnos nem vagyok jól nem is tudtam visszaolvasni csak átfutottam gyorsan.Bocsi :oops:

Remélem mindenki jól van.
Beus

Kép
Kép
beusmimi

Lina,nekem sem volt annó egy db jóslom sem.Most sem venném észre hogy bármi is lenne.

Ildi,akkor ti már készen vagytok mindennel :) Nekem még a saját cuccaimat kellene összepkaolnom,de lusta vok :? Meg a hazahpzós rucihoz kellene vmi rövidujjú badyt választanom.

Sissi,sztem kicserélik a tesófellépőt.Az egyik ismiméknek volt 8 hónapot bírt összesen,és csak fél év garancia volt rá.tiétekre mennyi van?

Piroska,hajrá :)

Goldplast,ha szeretnéd hogy igaza legyen apának akkor drukkolok!!! :)

Eda,köszönjük a kis történetet Anettékról :) Aranyos vagy,hogy megírtad!!

Rólam:fejfájásom du kissé lecsillapodott,el is mentünk kicsit vásárolni.AZtán hazajöttünk még minden oké volt,de el kellett mennem a kisboltba,meg mamához,és hazafelé megint előjött,de iszonyat mód...most meg társul még mellé hogy ömlik rólam a víz :?
Na én is megekezdtem a nyafizást :wink:

Megyek elteszem magam holnapra!

Jó éjt!

Kép
Kép
tundi24

Anettról és Matyi babáról köszi a híreket.
Eda neked is. Pont az jutott eszembe mikor olvastalak hogy még most drukkoltunk érted és már 4 hónapos a kis Pepe.

Beus: Mi van veled? Miért nem vagy jól?

Tündi: Jobbulást! Luca nálatok is veletek alszik ugye? A kis tesó meg külön szobába lesz? Vagy Luca is külön van csak átmegy?

Én esténként most már szinte semmit nem alszom. Állandóan pisilni járok. Ha meg elaludnék akkor tuti hogy érkezik Ádika.
Hiába mondjuk neki hogy menjen vissza az ágyába nem akar.

Kép

Kép
ádibaba

Linácska: szerintem tök normális, nekem is csak most kezdtek el lenni fájások. Előtte amik voltak olyan szurkálások azok teljesen más jellegűek voltak. Jó hogy leírtad hogy indították a szülést és hogy rendesen tágultál mert én idáig ettől rettegtem.

Baratodildi: olyan érzések vannak mint amikor mensi előtt lehet érezni hogy odabent olyan furcsa érzés van és mindjárt megjön.
Vendég

Piroska,
komolyan, az indítás sem más, mint a rendes szülés, csak van egy pici előjáték. Felteszik a zselét. Ami kb. ugyanaz, mintha apával próbálkozik az ember. Csak az emberi sperma, a zselében meg ha jól tudom marhasperma van.
Aztán szépen fokozatosan elkezdődik, jönnek a fájások, tágulsz (ez egyéni, van aki nem indított szülésre sem tágul rendesen, szóval nem ez a lényeg), burokrepesztéstől meg ugyanaz. Na onnantól tényleg szülésnek lehet nevezni a dolgokat, onnantól fáj rendesen.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Megszülettem!!!
Alexa, 51 cm, 3500g.
Bocsánat, Bim-bam még reggel 10-kor írt, de valamiért most jöttek meg az sms-ei. 3 óra alatt született meg a picilány

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

És akkor a fotó! Apával idáig küzdöttünk, hogy kimentsük a telefonomból :oops:
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Bim-bam,
gratula a kismanóhoz!!!

Lina,
ügyik vagytok apával :)

Adri

Kép
Kép
flake76

Bim-bam:gratula Alexahoz!!!!Sok boldogságot kivánok az egész családnak!!!

Lina:22 kg a teherbirása.
Vendég

Sissi,
hát akkor annak bírnia kellett volna.

Na én megint alig aludtam valamit. Éjfél körül feküdtem le, most hatkor keltem, mert 7:15-re megyek nst-re, utána meg Pestre. Ja, szülni nem fogok (szerintem), de nem leszek napközben, mert Pestről anyuékhoz megyünk ebédelni, Lili már tegnap ott is aludt.
Na a lényeg, hogy olyan voltam, mint aki egyátalán nem álmos, óránként pisilni jártam (én hülye, lefekvés előtt több, mint egy litert ittam), alig telt az idő..., aztán fél 6-kor persze bealudtam.
Ja, és nagyon fájt a köldököm, ha a bal oldalamra feküdtem. Nekem egy éve volt egy laparoszkópos műtétem, nem tudom, hogy annak az a pici hege belül szét tud-e nyílni, de olyan, mintha lenne ott egy pici lyuk, pont odafér az ujjam...
Majd az nst papírral együtt megmutatom a dokinak.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jó reggelt!

Linácska
Szomszéd :evil:

Sissi
Szépek vagytok!
Márk huncut nézése :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jimbone
Hogy vagy :?: :?: :?:

Tündi
Fejfájás?

Eda
Köszi a beszámolót!
Vendég

Bim-bam
Sok szeretettel gratulálok!
Vendég

Bim-bam : Gratulálok, jó egészséget az egész családnak.

Kenderike
Kép
kenderike

[quote="tundi24"]
írta:
tundi24Kenderike,írhatnál magatokról többet is :)

Tündi szerencsére nincs miről irnom. Kicsi lány egy angyal. Nem tudok sokat jönni, nagyobbakkal vagyok inkább. De azért a születendő babákra mindig próbálok időt szakítani.

Mindenkinek könnyű és gyors szülést kívánok

Kenderike
Kép
kenderike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?