Sziasztok,
nagy gratula a bátor és erős
Anettnek, legyetek nagyon boldogok, kívánok hosszú, egészséges, vidám életet valamennyiőtöknek!!!
Egyébként bevallom, én eddig minden szüléstörténeten pityeregtem kicsit; egyszerűen nem lehet betelni a csodával,a hogy egy ilyen parányi lény kiküzdi magát a világba, és a mamája a legnagyobb fájdalmakat és kényelmetlenségeket is feledve harcol érte és vele.
Sissi: Veled örülök, hogy a kisbabád ilyen gyorsan megerősödött, ez nem kis részben a te érdemed, büszke lehetsz magadra, illetve persze magatokra: a családodra, hiszen gondolom, ők is rengeteget segítettek. Tényleg, jól emlékszem, hogy te rendeltél Bohém mamás hordozókendőt? Szerinted fogjátok használni, vagy használjátok? Én most rendelnék, de még mindig vívódom.
Jimbone - Hogy vagy, hol vagy?
Remélem, mindenki jól/jobban van ma! Nekem ez a pici hidegfront is jólesett, bár éjszaka megint fájdogáltunk. A párom vasárnapra, azaz holnapra jósolta a szülést. A kis hamis: eggyel kevesebb dátumra kell emlékeznie, hiszen holnap van a házassági évfordulónk is
, jelesül a hatodik.
Eddig egy csomó mindent eltalált közös életünk tervezgetése során, nem is tudom, mi lesz, ha ezt is... Kíváncsi vagyok, és persze kicsit izgulunk is.
Megyek ebédelni, hideg őszibarack levest készítettem és hozzá házi pizzát. Utóbbit nagyon szeretem csinálni, kár, hogy kicsit macerás. Na de legalább most kész, jót lehet enni belőle!
A párom délután strandra megy egy gyerekkori barátjával, de én már nem merek... Talán valami jó filmet nézek a hűvösben. Van egy behűtött görögdinnye is. Rossz nem lesz...