Új privát üzeneted érkezett!

Viki

Petinek csodás 3. szülinapot kívánunk.:)

Zsuzska
Mi újság???

Betti
Javult a hasfájás? Holnapután hóforduló nálatok is.:)

Magi
Kérünk képeket a hétvégéről. :)
Nálunk volt a fényképező,de totál kiment a fejemből,hogy fotózzak...:( NA majd novemberben.:)

Viki
NAgyon ügyi Eszter. Hédi még nem jött rá a tapsira,bár ami késik nem múlik.:)
Vendég

sziasztok.

Voltam ma dokinál és elég sokminden törtnt velem.

1: a méhszájam c:2100

2: a vérnyomim :140/80

3: elég sokat keményedtem ma és Iza nagyon élénk volt egész nap.

4: fennt a cicim alatt a hasamon egy ponton örökké zsibbadásom volt. Vajon ez mitől lehetett?, Idegen feküdt a drágám??

harivera
Budapest XXI. kerület

sziasztok

Nálunk káosz a köbön réka 3 napja beteg én 2 napja lázas vagyok alig élek mindenem fáj és este már dorkának is folyik az orra szóval szegény már nem csak a hasa hanem mert nem kap levegőt azért sem alszik
hulla fáradt vagyok szegény egész du.n csak ordít tök mindegy mit csinálunk vele.
de már csak 2 hónap

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok

Betti
:( Jobbulást nektek!

Vera
Biztos idegen feküdt Iza!Nekem reggel keményedett nagyon sokat a hasam,de biztos azért mert jól felidegesítettek!

Viki
Boldog szülinapot Petinek! :D Hű,mekkorát nőtt Eszter!

Magi
Hogy tetszik Zolinak az úszás?Nálunk csütörtökön kezdődik.Hétfő és szerda foci! :lol:

Kata
Hogy vagytok?

Ibici?
Móni?
Dodó?

Csajok,névszavazás: :lol:
Fiú:Milán,Zalán
Lány:Dóra,Nóra,Szandra,Kitti,Regina (Regina névhez Máté ragaszkodik :lol: :lol: :lol: )

edoci

Zsuzsa
Hogy vagy?Mi újság?

Nócika?

Lego
Nem tudom jól emlékszem-e, :oops: nálatok volt hogy Hédi az uh alapján kisebb volt a koránál?Aztán behozta a lemaradást?Vagy végig kisebb volt? (bocsi ha rosszul emlékszem) :oops:

edoci

Edoci!
Köszike, nagyon jól vagyok. Jót tett a kikapcsolódás Horvátországban. Nagyon jó volt és az idő is, tenger is meleg. Szerencsénk volt.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Betti
Hűűű,kitartás. Kezdeti nehézségek... Próbáljatok ki valamit hasfájásra...

Edoci
IGen,Hédi mindig kisebb volt a mensi szerinti koránál. Én nem aggódtam emiatt. Örültem is,hogy kis súlyú babám született. Te se aggódj,ha nem lesz koraszülött akkor teljesen mindegy,hogy mennyivel születik. Hédi 2 nappal korábban született és 2410g volt...Ez a 36 hetes kornak felel meg.
Nevek: Zalán ( Milán :D nálam is fent volt mindkettő )
és Dóra (elfogult vagyok :D)

Zsuzska
Képek??? :wink:
Vendég

LEgo!
Máris rakom őket.

Úton Pag szigetére:
Kép

Fák a hát felett:
Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Erkélyről:
Kép
Kép

Erkélyen:
Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

PAg város és a trandja:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hajókiránduláson:
Kép
Kép
Kép
Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

És végül Zadar:
Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Mindenkinek köszi a köszöntést, átadom Petinek! :)

Micsoda képek! :D

Betti!

Jobbulást a családnak! Nem kellenek a homeos amcsi bogyók?Tényleg elküldöm szívesen...

Edoci!

Nekem: Milán,és Nóra :lol: szóval jó névválogatást nektek :wink:

Vera!

Nem tudom mitől lehet ez a hasi zsibbadás, doki mit mondott?

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!
Vagyok én is, csak most pl itt volt apa egy pár napig, október elején jönnek keresztanyámék, november elején nagynéném, dec elején meg már megyünk haza! szóval nem unatkozunk!
Napközben meg sokat kell Laurával foglalkozni, mert igényli! Amugy jó gyerek! Keveset sír, sokat "dumál" már. Éjjel jól alszik. általában 9 körül elalszik, és csak fél 5 -5 körül kel. Aztán még alszik ugy fél 8-ig. Napközben keveset alszik.

edoci!
Névszavazás:
fiú: Zalán
lány Nóra vagy Regina

d.dodó

Sziasztok

Nagyon régen nem voltam erre felé, ezer bocsi mindenkinek. Olvasgattalak azért titeket.

Zsuzsa nagyon jók a képek,

Betti neked óriási gratula, és jobbulást kívánok.

Vera szerintem valamin feküdt és azért zsibbadsz.

Nálunk :

Volt a házavatónk, és én lusta nem akartam 70 főre főzni ezért aztán egy ismerősünk ajánlotta a 18. kerületből a nokedli éttermet, és ő hozott nekünk ide ételt, főleg salátákat, itt a helyszínen pedig grilles husokat sütöttek.

Hát minden szuperul sikerült, azt leszámítva, hogy másnap délelőtt párom megkezdte a hányást, hasmenést, magas lázzal, iszonyú hasgörcsökkel, aztán szép sorlyában, még 20-an lettünk betegek. Itt a családból még anyu, Réka, tesóm, keresztfiam, féltesóm, és én, de rajtam csak enyhébb formában jött elő, én ápoltam mindenkit. Magunk miatt nem akartam, de Réka miatt kihívtam az ügyeletet, ami felháborított, először is kesztyűben jelent meg, és közölte hogy ő bizony hozzá nem nyúl senkihez, és mivel a salmonella, mert hogy ő láttatlanban megmondja, fertőző és azonnal menjünk a László kh-ba. Én meg mondtam hogy nem vagyok hajlandó bemenni. Persze másnap reggel csöngettek, és ránk küldte az ANTSZ-t. Ő vitt étel mintát, meg székletet kellett leadni. Végül a majonézes kukorica saláta lett a bűnös, az volt szalmonellás. Szóval emlékezetes lett a házavatónk.
De most már szerencsére mindenki jól van.
Azt leszámítva, hogy apa kisem gyógyult ebből, de el is kapott egy jó kis tüszős mandula gyulladást, úgy hogy ő még itthon van csütörtökig, közben elment egy menedzser szűrésre, ott meg kiderült hogy elég magas a vérnyomása, most 24 órás mérő van rajta, ma visszük vissza.

Na és a másik, csak halkan mondom, hogy ma reggel úgy néz ki hogy halványan de pozitív a tesztem. Drukkoljatok, hogy most ne halványodjon, hanem erősödjön. Érdekes egyébként, mert sajnos ennél a terhességnél is elvesztettünk egy embert a családból, és amikor a temetése volt kb akkor foganhatott. És ha velünk marad, akkor ő is ünnepi gyerek lesz, mint mind a három, ő pünkösdi. De minden rendben lesz, most velünk fog maradni.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Próbálok feltenni képet

Kép

Kép

gabi1

gabi!
Hát eddig tényleg jól el voltál tűnve!
Huh, a szalmonella nem lehet jó... tényleg emlékezetes házavató lett. Bár nem igy kellett volna emlékezetesnek lennie!
Halk gratula a pozitív teszthez! És nagy drukk!
Amugy érdekes, mert mi is ugye papám halála után egy héttel tudtuk meg, hogy babát várunk!

d.dodó

Sziasztok!

Gabi!Gratulálok a + teszthez!!!!Sajnálom,hogy ilyen emlékezetese lett a házavató.Már mindenki jól van?Mikor mész dokihoz?

Zsuzsa!Nagyon jók a képek Kép Ti,hogy áltok a vizsgálatokkal?

Viki!Boldog születésnapot Petinek!Eszter nagyon édes milyen nagy már :D

Ibica?Magika?

Edoci!
Fiú:Milán
Lány:Dóra :wink:
hogy vagytok?Még minidg nem tudod milyen nemü a babuci?

Magunkról:Már járok CTG-re eddig semmit nem mutatott ki a doki szerint is még 2hét tuti :lol: Anyiból nem bánom,hogy Gabit mütik jövö hét után és utána úgy is tp-en lesz és jó lenne ha a kisfiam megvárná mert bent lehetne a szülésen meg Zsófival kettesben lenének:D Zsófi haláli elkezdett dumálni és néha olyanokat mondt,hogy csak lesek pl:bata meg,batusz :oops: :oops: pedig kb 1szer szoltuk el magunkat :roll: Sajnos a nyáron amilyen jól ment a szoba tisztaság most akkora a vissza esés :cry: Nem akarom neki erőltetni és leszidni sem+nagy hassal nem esik jól a hajulgatás sem :oops: Lassan egy éve,hogy csatlakoztam hozzátok :lol: :lol: Jó lenne ha megint úgy pörögne a topik mint anno Kép

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

kata hát dokihoz csak akkor fogok menni ha már 1 hetet késett a menszim, és erősebb lesz a tesztem, addig nem megyek, mert ebből még bármi lehet. Mint ugye mult hónapban is hogy volt csíkocska, aztán pedig halványodott, majd megjött.
Nagyon jó lenne ha most nem ez lenne, és erősödne. amúgy ien mindenki jól van már. Azt leszámítva hogy apának nem lett jó a véreredménye, nagyon magas a vérnyomása. A 24 órást még nem értékelték ki,majd keddre lesz eredmény, akkor megy szív uh-ra is.
Kapott gyógyszert, meg diétázni kell.

Kép

gabi1

Sziasztok!

Nagyon ritkán tudok jönni csak hétvégén.Hétközben iszonyú fáradt vagyok.Vikinek a suli+RSG délután,nálam a bölibe megy 1000-el a beszoktatás,szóvak kivagyok egy kicsit.

Gabi!
:D :D Halk gratula!!Mikor csinálsz újra tesztet??

Próbálok visszaolvasni és jövök,szép napot nektek!!

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!

Gabi!

Remélem már jobban vagytok! Halk gratula, és megy a drukk, hogy minden rendben menjen!

Kata!

Hajrá finis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Már csak 1-2-3- hét és meglesz a babád :shock: hogy megy az idő :shock: :shock:

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok

Köszi lányok, de sajna ma reggel már semmi nem látszódott. Ez van, nem tudom mi lehet velem.

Kép

gabi1

Sziasztok csajok! Régen írtam igaz, de látom azért valakinek csak az eszébe jutottam! Én a mult héten voltam terheléses cukorvizsgálaton, mert az uj dodonénim ezt akarta és oktober 8.-án megyek uhura! Szoval azthiszem most ugy érzem, hogy talán haldok valamerre!

Edoci! Köszi, hogy te gondoltál rám! Névszavazás:Fiú: Milán, lány: Regina! Nekem ugy mint Ginus nagyon tetszik!

Gabi! Uhhhhh! Szalmonella az nagyon kemény! Nekem is volt! 1x! De soha többet nem kérek belöle! Mivel étteremben dolgozom ezért nem értem, hogy miért voltak ilyen felelötlenek! Nem is értem! De sebaj! Nemsokára apa is tul lesz rajta és egy ujabb érv, hogy legközelebb át gondold, hogy honnan rendelj! Én magunkat bizton ajánlhatom! Mi is hászhoz visszük, ha ugy gondolod! Csak szolj bátran bármikor bármilyen alkalomra! Segitek szivesen! Apácskának meg javulást!
:wink:

Viki! Petinek boldog szülinapot!

Dodo! De jó!! Nemsokára hazajöttök! Akkor a picilány is megismeri anyuciék hazáját! :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok lanyok!

Jo regen irtam!
El vagyok havazva.

Viki!
Petinek boldog szulinapot igy utolag is.

Nagyon jok a kepek.

Gabi!
Sajnalom a szalmonellat es a tesztet is.
Az orvos mit mond miert lesz a vegen +???

Nalunk is megvolt Zoli szulinapja, na meg az ovi kezdet, meg minden. Most a ket szigorlat es szakdoga jon.

Na meg elkezdtem tornazni is, hogy lemenjenek a + kilok is.
Szoval akar hany ora lenne egy nap tuti keves lenne az is.

Na szaladok is, irni a szakdogat.

Magi
Vendég

Sziasztok!

Esztinek kijött az első foga! A jobb alsó teljes egészében áttört, szóval jól meg tudja rágicsálni vele az ujjamat! :D Ez a jó hír, a rossz meg az, hogy a bal alsó is igyekszik, és rohadtul fájhat neki, mert hajnali fél 1-től szinte alig aludtunk :? :( a dentinoxot meg akár a hajamra is kenhetném :( Holnap veszek Chamomillat, hátha segít. És szegény kis csaj még tiszta taknyos is lett, már porszívóztunk is ma vagy 3x :(

Ovi-Peti: Megint 9-re mentünk, bent voltam vele 9.50-ig, akkor mentek ki az udvarra, még segítettem neki felöltözni, és elköszüntünk, eljöttem haza, és 11.10-re mentem érte. Nem volt sírás, egy pici sem. Peti is és óvónéni is ezt mondta! :D Nem bízom el magam, asszem lesz ennek még böjtje, nem mehet ez ilyen simán :roll: Most megbeszéltem Petivel, hogy holnap anya már a csoportban sem marad végig, és egyedül fog öltözni, mert anyának több dolga van, be kell fizetni az ebédet, meg haza kell jönni megetetni Esztit, és még meglepit is kell vegyek holnap. Szóval egyelőre benne van, hogy elenged holnap is! Hát, remélem menni fog holnap is.

Magika!

Zolinak boldog szülinapot!

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok

Viki
Gratula a fogacskához! :D Kitartást!Jobbulást!
Peti nagyon ügyes az ovival,csak így tovább! :D

Magi
Boldog szülinapot Zolinak! :D
Azért ha van időd jelentkezzél!Régen láttunk képeket! :D

Nócika
Örülök hogy jól vagy! :D Aztán majd írd meg mik a fejlemények! :wink:

Ibici
Kitartást,a beszoktatás is egyszer véget ér! :wink:
Vikinek tetszik a suli?

Kata
Hú,már nagyon a végén vagy! :lol: De jó neked! :lol: Még a 25.héten azt mondták valószínű még mindig lány,de nem lehetett olyan jól látni,mert meg sem mozdúlt.A 19.héten a férjem szerint tisztán látszott hogy lány.Most csak október 9-én megyek uh-ra,kíváncsi vagyok mit mondanak! :wink:
Szobatisztaság:nem vagytok elkésve,meglátod milyen simán menni fog! :wink:
Tényleg nem pörög a topik egy ideje! :(
Írsz valakinek üzit ha meglesz Zsombi?

Dodó
Hogy vagytok?

Gabi
Szalmonella :( . Milyenek lettel apa eredményei?

Zsusza
Nagyon szép helyen jártatok! :D

Betti
Hogy vagytok?Orrfolyás elmúlt?Pocakfájás?

Lego
Köszi,megnyugtattál! :wink: Nem bánom ha nem lesz 3 és fél kiló mint Máté! :wink:
Tőled is régen láttunk képeket! :wink:

Móni :?:

Máté is a hétvégén belázasodott,hétfőre elmúlt a láz,de az orra még kicsit folyik.Azt mondta a doki nyugodtan vihetem oviba,de én inkább itthon tartom a héten.Én megvagyok,nagyon sokat keményedik a hasam egy pár napja.Kicsit megijeszt a dolog. :?

edoci

Sziasztok!

Gabi!
Annyira sajnalom :( Mi lehet ennek az alpozitiv tesztnek az oka? :roll: Szalmonella... Rad jar a rud mostanaban :? de azert az uj lakasnak biztosan orultok! :wink:

Edoci!
Olyan fura lehet, h meg mindig nem tudod a nemet! matenak konnyen ment a szobatisztasag? Amugy szereti-e az ovit?

magika!
Zolinak boldog szulinapot! :D Latom te sem unatkozol :wink:

Viki!
Gratula Esztinek!

Ibici!
Hogy megy a suli Vikinek?

Dodo!
Laura gyonyoru! :D

Rolunk:
Tegnap voltam dokinonel nagyon hosszu ido kihagyassal, es kaptam is hireket :? Minden rendben, de mar nyitva vagyok, baba teljesen lent, beilleszkedve, furakodik kifele :o Azt mondta, h ne is remenykedjek benne, h kivarja az idejet (okt 23 fele), probaljam meg egy hetig legalabb bent tartani, de az sem baj, ha nem sikerul. Kulonben csak 2 het mulva megyek ujra. Ez egyreszt nagyon jo hir (szerettem volna hamarabb, ferjecskem kell menjen, ebbol a szempontbol is jobb), de be is ijedtem rendesen. :o Mit lehet csinalni, h meg 2 hetig vigyem?
ja, mar 3 kg a szamitasok szerint :wink:

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

móni!

nekem ue. mondták mint neked 2 cre voltam ilyenkor nyitva és kiírás előtt 2 nappal született mondta is a doki jól rámcáfolt ez a gyerek
szóval még túl is hordhatod

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

viki
megköszönném a bogyókat
küldöm privibe a címem

mindenkinek jobbulást aki beteg és kata tessék értesíteni ha eljön a nagy nap

nekem nagyon hiányzik a terhesség és olyan hihetetlen hogy már soha nem fogom átélni
életem ezen szakasza lezárult

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

ti hogy vagytok ezzel az érzéssel?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!

Jajj, ne! :o Ettol felek, mar ugy beleeltem magam! :? Egy het mulva majd vedelni fogom a malnalevel teat, hatha segit!

Nem hiszem el, h Dorka mar 1 honapos! :shock: :o

Nem tudom, en most egyelore szabadulni szeretnek ettol az allapottol... Sokkal nehezebb (volt), mint Zsoltinal... :roll:

Ovi:
hat, nalunk nagyon maskent van a dolog! Azt eddig is tudtuk, h Zsolti imad gyerekek kozott lenni, es, h szokva van az emberekkel, de addig hallottam a beszoktatasrol es tarsairol, h elbizonytalanodtam... Ehhez kepest Zsolti imadja az ovit elso perctol kezdve es 1kor az apja az ovonenivel egyetemben biztatja, h most mar haza kene jonni... :roll: :lol: 8)

bangham

Sziasztok!

Betti!Ne is mond én már most elkeseredtem mi van ha nem lesz több babám :cry: :cry: De én bizom benne,hogy 5-6év múlva belefér még egy gyerek.Ti már tutira nem akartok 3.at?

Móni!Nem ér ám előzni!!!De remélem úgy jön ki ahogy szeretnéd.Név van már?

Viki!Gratulálok a fogacskához!!!!

Edoci!Hát ha már 2x lányt mondtak de írj ám mi volt 9-én az uh.oké?

Lányok nekem csak lego száma van meg.Ha valaki szeretné,hogy neki írjak akkor küldje el a számát privibe.Oké?köszike :lol: :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!

Magi
Itt is kívánok minden szépet és jót az Elsőszülöttnek.:):):)
Kérünk képeket a buliról!!!!

Betti
Jajjj ne is mond! Annyira hiányzik nekem is,és tudom,hogy nincs esély a harmadikra... Idővel enyhül azért az érzés,de nem múlik el az tuti.

Viki
Grat a fogacskához.:) Mindenki kielőz minket? Nekünk még egy sincs. :lol: :lol:
Chamomilla szuper,mi is használjuk.
Az ovi meg simán megy,nem lesz böjtje. Nálunk ugyanígy volt,semmi hiszti,semmi sírás.:)

Móni
Én is csak azt tudom mondani,mint Betti. 35.héttől 2 ujjnyira nyitva voltam és 2 nappal előbb szültem,mint a kiírt idő....pedig én nem pihentem,nem vigyáztam. Most már baj nem lehet ha holnap születik se... :wink: :wink: :wink:

Edoci
Akkor Máté megbékélt az ovival? Jobbulást neki.
Döntöttetek névügyileg????

Zsuzska
Szép helyen voltatok.:) Nekem már olyan távolinak tűnik a nyaralás...:( Ezért jobb nyár végén menni.... Látom nem csak kettesben voltatok.:)

Dodó
Tök jó,hogy ennyit alszik LAura. Nagyon nyugodt baba. Jól szopik még?

Gabi
Rettentően sajnálom,miért van ez az állandó álpozitív teszt????.:( A szalmonella meg elképesztő. Gondolom ilyenkor az egész céget ellenőrzik,ahonnan rendeltétek...Remélem gyorsan elfelejtitek ez a fránya bajt.
Vendég

Kata!

Hűűű,akkor nekem mindenképp írj. :wink: :wink: :wink: :lol: :lol:
Nagyon izgi,ismét babát várunk. :lol:
Vendég

Ugráltunk...
Kép

Vigyori
Kép

Csupaszem
Kép

Kb 1 hónapja...
Kép

Kép
Vendég

Lego
A vigyorgós képek nagyon édesek!Meg amin Dorkával ketten vannak az is nagyon jó! :D
Névügyileg nem döntöttünk,apának a Szandra tetszik,Máté akarja a Reginát.(Az óvodában a Regina a szép kislány,innen Máté névötlete) :lol: Nekem meg sok név tetszik. :lol: Fiúnév:Milán vagy Zalán közül valamelyik. :wink:

Kata
Küldtem a tel.számom! :D Már minden megvan Zsombi érkezésére?

Móni
Neked is kitartást a végére! :D Máté nincs odáig az oviért,pedig egy jó óvoda és az óvónénik is aranyosak.Jobban szeret velem otthon lenni! :oops: :wink: De megbékélt vele hogy mennie kell,de ebéd után hozom haza. :wink: Máténak könnyen ment a szobatisztaság,egyik napról a másikra bejelentette hogy nem kell neki pelus és tényleg nem kellett! :shock:

Betti
képeket?

edoci

Sziasztok lanyok!

Koszonom Zoli neveben a gratulaciokat!

Betti!
Remelem nalad rendezodtek a dolgok.
Nekem is olyan fajo ez az egesz erzes.
De azert titkon remenykedem, hogy lesz meg egy, annak ellenere, hogy nincs hova es az egeszsegem sem tokeletes. :lol: :lol: :lol:
Az idegeimrol nem is beszelek. :shock: :lol:

A finiseloknek kitartas!

A szamom 20/209-8088

Akkor egy par kep:

Csak ugy:
Katica
Kép

Zolika
Kép

Alszik a csalad:
Kép

Eskuvon:
Kép

Kép

Szulinap:
Kép

Nagy a csalad!
Kép

MAgi
Vendég

Magi
De nagyot nőtt Katica és mint mindig nagyon csini! :lol:
Hol csináltattad Zoli tortáját?

Én is jövök egy pár képpel:
Hétvégi névnapozás:
Kép
Kép
Kép

edoci

Edoci,Máté de nagy fiú már.:) Látom a foci a mindene. :lol:

Magi.:) Édesek a gyerkőcök.:) Szuper lett a torta is. NA és Zoli gépezete,csúúúúcs. Látom eltaláltuk mi is a modellt.:D:D:D
Ha jöttök Zoli élvezni fogja az új trakit a telepen. :lol: :lol: :lol:

(van egy csajszi,aki ebayről rendel rucikat...csak fotót kell küldeni mit szeretnél....érdekel?)
Vendég

Sziasztok!

Micsoda gyönyörű gyerkőcök ! :)

Móni!

Én meg totál zárt voltam végig, és mégis 3 héttel előbb szültem :wink: szóval bármi lehet :roll:

Lego!

ti hogy használjátok a chamomillat? Nekem azt mondták, hogy 5 golyócskát kell feloldani egy ujjnyi vízben műanyag pohárban, és ezt kell egy nap alatt megitatni vele. Nektek is ezt mondták? Még sosem használtam ilyet, Petinek nem okozott gondot a fogzás :roll:

Ünneplőknek boldog szülinapot és boldog névnapot kívánunk utólag is ! :oops:

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Telefon számok elmentve!!!! :lol: :lol: Édesek a gyerköcök mind olyan szép.Olyan furcsa,hogy már Eszter is 7hónapos,Hédi 8hónapos,Kata meg nemsokára 6hónapos :shock: :shock: Rohan az idő

Viki!ez valami homeosbogyo fogzásra?

Magika!Nagyon boldog szülinapot Zolinak!! Kép Látom nálatok is Thomas mánia van nekünk is az a kedvencünk :lol:

Edoci!Igen mindene meg van a kishercegnek!Ti,hogy áltok?

Na Csajok nekem most tök érdekes szülésem lesz akár mikor is lesz.Úramat müteni kell múlt héten a dokinő azt mondta jövö héten megmüti.Ma megy a beutalokért erre közli 7-én müti mikor én már 39hetes terhes leszek :shock: :shock: Tegnap voltam CTG-n és dokinál a méhszályam már 2111 de olyan jól el van a pici,hogy a doki 10-re sacolta :roll: Már van A-B-C terv mivan ha szülök.Ha akkor szülök mikor Gabi kórházba van akkor apukám marad Zsófi val anyukám jön velem szülni.Ha sikerülne akkor mikor már Gabi itthon van akkor anyukám eljön Zsófihoz mi meg megyünk szülni.Ha éppen akkor szülök mikor Gabi is kórházba van Zsófi anyáéknál lesz de Gabi azt mondta akkor saját felelöségre kijön.Lehet ezt jobban cifrázni KépÉs a kisfiam teljes neve:Zsámbóki Zsombor Bendegúz lesz :lol: :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok lanyok!

Koszonjuk a gratulaciokat es a dicsereteket.
Nagyon jol esik.

Edoci!
A tortat a baratnom csinalja mindig.

Kata!
Szep neve lesz es kitartast!

Ezeket nem birom kihagyni:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Bocsi, ha sok voltam!

Magi
Vendég

Magika!

Gyönyörűek!

Betti!

Privi ment! Feladtam délután, holnapra odaér!

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

:):):):)

10 óra után kaptam az sms-t.

Zsombor Bendegúz a mai napon 3450g-al és 50cm-el megérkezett.

Gratulálok a boldog szülőknek.:)

Ez valami hihetetlen...tegnap itt beszélgettünk,semmi jele.... :lol: :shock: :shock: Ügyes voltál Kata.
Vendég

Viki
A chamomillából akár óránként is mehet5-5 golyó. :wink: :wink: :wink: Hédi általában csak este kap,de még se híre se hamva a fognak,ha bedurran az íny többször adok neki.
Vendég

Nagy-nagy Gratula Katáéknak! Jó egészséget és sok tejcsit!!

d.dodó

Kata!

Hatalmas gratula Nektek! Jó egészséget és sok tejcsit kívánunk!

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Kata!

En is gratulalok!

Sok tejcsit es egeszseget kivanok!

Igy legalabb megoldodott a szules es apa mutetje.

Ez volt a D terv. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Magi
Vendég

Kata!

es meg te feltel, h beelozlek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hatalmas gratula!!!!!
Jol megoldodott a problemad, lehet, h nekem is ilyen terveket kell kitalalnom, mert pont arra gondoltam, h az en helyzetem is hasonlo!

Sok tejecsket!!! :D

bangham

Kata!

Ez igen gyorsan ment nagy nagy gratula!

Kérjük a történetet4

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: