Új privát üzeneted érkezett!

Baratodildi,
A kombinációt a Bába válaszol könyvből néztem ki. Egy pohár sárgabaracklé, kb 30 ml ricinusolaj, és egy kicsi (max 2 cl) pálinka volt benne. A hashajtó hatása elég hamar érvényesült, de nem volt szörnyű. Kb 5 órakor ittam még, és 8tól voltak keményedéseim, de éjfélkor még el tudtam aludni. Utána 2kor keltem fel a fájásra. A többit már írtam. Lehet, hogy ezzel tényleg ki kell várni a terminus végét, és utána jobban hat.
(Amúgy meginni nem is volt annyira szörnyű, mint amennyire gondoltam.)

Adri

Kép
Kép
flake76

Gyenge javulás után erős visszaesés...
Kicsit jobban lettem délelőtt, megfőztem az ebédet. Csak én lehetek ilyen f@sz, hogy ebben a dög melegben lasagne-t süssek :evil: A végén annyira felforrósodott a levegő a konyhában, hogy kimentem a tűző napra levegőért...
Amikor meg végre készen lett -hülyeségem újabb bizonyítéka- jóóóól bezabáltam belőle :(
Most megmozdulni sem nagyon tudok.

Anett, ne félj az indítástól! Miluval engem is befektettek, reggel kaptam volna a zselét, este megindult magától. Okosak ezek a bébik, Matyi is tudja mi a dolga. De ha mégis indítani kell, akkor sem lesz semmi gond, meglátod!
Vendég

Kép 36+6 Robi
Kép Robi alulrol
Kép Robi 36+6
Kép pocifoto ma 37+6
Kép ma rolam 37+6

baratodildi

Vegre sikerult feltolteni a kepeket. :)

flake:
En anno 0,5 dl-1 dl-2dl aranyban csinaltam... Nekem a szulesznom mondta ezt az aranyt. Azert kerdeztem, mert nekem akkor durvan sok volt a palinka... :roll: Lehet igy jobb lenne.

cscsi:
A lasagne nagyon finom, nem is csodalom, hogy ettel belole. :wink:

baratodildi

Sziasztok lányok!

Bener, gratulálok Dorinához, jó egészséget Nektek! Várunk vissza részletes beszámolóval és képekkel :)!

A málnalevéltea elvileg székletfogó, de semmi ilyen hatását nem tapasztalom, sőt! Látom, elég sokan küzdünk ezzel a problémával :)...
Lehet valami a levegőben, nekem is fájdogál a pocim, elég tartósan, légszomj nálam is volt az éjszaka.

Én gátmasszázst abszolút nem csinálok, pedig biztosan hatásosabb lenne a tea azzal kombinálva.

Margit, orvosoddal végül sikerült összehozni a találkát?

Anna, nagy-nagy lelkierőt Neked!!!

Anett, drukkolok, hogy mihamarabb babázhass :)!!!

Mimi, nagyon szép Regi, hihetetlen ez a rengeteg hajacska :)!

Kép
angelita

Margit,itt rémes meleg van :? Neked sincs sok már hátra.Én is 2 hetet számolok még magamnak :) Ma már betöltött 36.Hurráááááá :) Nagy gond már nem lehet(gondolom én)

Mimi,csodahelyesek a lányaid :) Fanninak meg a szünetben jár is a csavargás,helyes hogy elengeded.Azt hiszem én is ilyen leszek..nálunk apával lesz gond..hogy az ő egyetlen kislánya nem merészel majd itthon lenni :roll:

Sziszka,bárcsak jönne már az a lehülés...

Flake,már neked sem sok napod van hátra :)

Nikó,bizony ma betöltöttük a 36.ik hetet!Gyere azért sűrűbben :)

Bim-bam,természetesen azért jó,hogy van lányom és lesz fiam is :) A bnőm jósolt nekem egyszer karikagyűrűvel,és ezt jósolta meg,hogy egy lány és egy fiú.

Kép
Kép
tundi24

Csilla !!!!
Reccccccitttttt kérek szépen a lasagneről.

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Ildi, jók a fotók :)! Érdekes, az első pocifotón jóval kisebbnek tűnik a pocakod, mint a másodikon, pedig egy napon készültek, ugye?

Kép
angelita

Cscsi,küldj egy kis lassange-t légyszike! :)

Ildi,nagyon helyes a kis Robika :) Szép nagy pocid van neked is :)

Kép
Kép
tundi24

Lehülés nálunk sincs, pedig számítottam rá, reggel még kicsit borulgatott.

Kép
angelita

Bener: Nagy-nagy gratula Dorinához !
Hosszú, boldog és egészséges életet kívánok !!! És sok tejcit !

Na, hát én még itt vagyok, úgyhogy ebből indítás lesz, de már eléggé be vagyok carva, megy a hasam is, szerintem az izgulástól. :(. Sebaj, nem kell annyit szenvednem beöntés után !

Hu - három óra múlva már bent vagyok.

Netről elköszönök, majd írom az sms-t, hogy mi a helyzet ! puszi

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

baratodildi

az agytombozisom miat nem merik tovább hagyni nehogy beinduljon magátol a doki szerint igyis már 2 hete a rizikos
szakaszba értünk.
Nagyon jok a fotok :wink:

angelita
végül sikerült és ha minden igaz kedden is találkozok vele

Tündi

itt is meleg van de kicsit fujdogál a szél :lol: is igy aztán elviselhető
hát én sem bánám ha 2 hétmulva meglene a kicsi fiacskám

margit
Vendég

Sziasztok!

Bener: Gratulálok Dorina babához. Amint tudsz jelentkezz. Na persze beszámolót is kérünk és képeket!!!!!!

Beus: Nekem nincs hasmenésem, de kijött ott lent. Pedig még sosem volt. Nem fáj csak kellemetlen. Mivel kenitek???

A pocifotók nagyon jók, a babaképek meg szuperek.

Bori: A cuppanós viszi a prímet :D

Jimbone, Madaran és Kandi: Mindegyikőtöknek sok erőt kívánok. Nem részletezem hogy miért. De remélem hogy hamar rendeződnek a dolgok.

Anett: Hajráááááá!!!!

Judy: Hol van? Már kérdeztem de senki nem írta hogy nem tudjátok kinek fog írni sms-t. Mi lehet vele?

Rólunk: Mi tegnap voltunk dokinál. Minden rendben van. Semmi nyílást tágulást nem állapított meg. Rákérdeztem az összegre. De most sem mondott árat, mint ahogy Ádinál sem. Csak annyit válaszolt, hogy nem lát bele a pénztárcába, és nem is akar. Amennyit gondolunk.

Kép

Kép
ádibaba

Bener hatalmas gratula Dorina születéséhez!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Aztán gyere és mesélj!! :lol: :lol: :lol:
a

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Sziasztok!

Majd el felejtettem dicsekedni apa készített egy ládikát Gréti játékainak. Van elég sok plüss figuránk az ő lakhelyük lesz ez a ládika. Olyan büszke vagyok rá!
Íme a remekmű:
Kép
nikó

Anetto de jó :P drukk-drukk :P Tuti,hogy most azért van hasimenés mert izzgulsz :P :P :P
Nem sokára lesz még egy topik babánk :P :P :P

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Nem tudom mi a sz@rt csináljak Nolinak mindjárt szülinap..rendeljek tortát e ,mert 1 hét mire kész van ,itthon leszek e ,vagy várjuk meg vele a Csindi születését.
Vagy mit tudom én...szerintem még úgy se tudja annyira felfogni..igy lehet,hogy akkor lesz a buli amikor hazajövünk...vagy gözöm sincs...

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Bener
Gratulálok!
Sok szeretettel köszöntelek az ANYUKÁK között :lol: :lol: :lol:
Kép
Vendég

Kép
Még 2in1 :lol:
Vendég

Kép

Babáink :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Bim-bam,
mi a régi Tanyacsárdába szoktunk járni. Az itt van tőlünk 3 percre, vagy még annyira sem.

Kovisziszka,
én kilógok a nyűglődős kismamák sorából, komolyan, semmi bajom nincs. Se egy kósza jósló, se semmi.

És ma apukám megint csinált nekem lecsós májat, mondtam, hogy együnk ma egy ilyet, mert ki tudja, utána mikor eszünk megint együtt.

Oui,
szerintem Lili jól fogja fogadni a tesót, várja nagyon. Próbáltuk felkészíteni, hogy kicsi lesz, nem lehet vele játszani..., mondjuk ha a kiskutyából indulok ki, akkor tuti majd Levit is állandóan cipelni akarja. Most szegény kiskutya a soros ebben.

Anetto,
tudom, hogy már nem olvasod, de nagy-nagy drukkokat küldök.

Mimi, Ildi
nagyon édesek a gyerkőcök... kint is bent is :lol:

Mimi,
már akartam kérdezni, hogy végül szülésre befordult Regi, vagy hagytak farosan nekivágni?
Na meg még azt (ide nem illően), hogy a kiskutyus mikor fog leszokni az ugrálós-harapdálós korszakáról???

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

És most próbálok írni is... hátha engedi a rendszer...

Szépek a pocakok!
Én nem tudom eldönteni, hogy kinek van fenn, vagy lenn... :oops:

Linácska
Levi igazi kispasi!
Hogy van Lili füle? Kiskutya?
Hivatalok lassúak... mi inkább nem anyakönyveztetjük Magyarországon Milagrost...

Anettoo
Naná, hogy kisírja...nem is sír igazán, inkább nyöszörög csak, de nagyon keservesen :cry:
Napirend nálunk nincsen. Olyan 2 óránként eszik Mili, most már van tej rendesen!
Egy fix időpontunk van, az az este 9-es fürdetés :lol: :lol: :lol:

Madaran
Sajnálom, hogy apukád beteg lett :cry:

Ágota
Bömbike tudja, hogy szeretitek, hogy mennyire vártátok!
És nem a szoptatás tesz valakit igazi anyává!

Mimi
Sima szülés után is lehet fitt az ember :wink:
Nekem nagyon kényelmes, ha törökülésben szoptatok :lol:

Jimbone
Ez igazán gyors szülés volt! :wink:

Tündi
Nekem csak Mili szaporítja a tejcsit.
Sírós vagyok én is. Ránézek Milire és sírva fakadok...

Kandi
Várunk vissza! Sok erőt nektek!

Oui
Üdv a csapatban! Még egy aug.20-i babaváró (én is akkorra voltam kiírva :wink: )

Dbea
Nagon jó a babatabló! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Danidaniel
Hogy vagytok? Zsófi mit szól Bencéhez?
Vendég

Kitartást mindenkinek!

Mindegyik baba gyönyörű :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ebből a pocakból bújt ki Milagros
Kép
Vendég

Eddig tartott a nyugalmam... a Diktátor felébredt :wink:
Vendég

Huha Anett már biztosan a kórházban van :) Megy neki a drukk! :)

Nikó,nagyon klassz a ládika :) Csini kismami vagy :)

Lina,akkor ma megint fincsit ettél :)

Kata,köszike a friss táblikat.Akkor jó,hogy van még egy ember aki szokott sírni :) :wink:

Ádibaba,Judiról én személy szerint nem tudok semmit.Írj neki esetleg egy sms-t,nem tudom benne van-e telószámok közt.

Bim-bam,sztem tartsátok akkor Noli szülinapját ha hazamentetek!:)Lehet akkor jobbat tenne a kis lelkivilágának,hogy na már ott a tesó,de hát hogy ő sincs mégsem elfelejtve :)

És elértük a 200.ik oldalt!:)

Kép
Kép
tundi24

Lina!
Befordult Regi,de nem mászott le.Vagyis nem illeszkedett be a szülőcsatornába,a feje lent volt de a lába az oldalamban.Próbálták odébb tenni de vissza mászott :lol:

Ha harapdál a kutyus akkor rázd meg a pofiját,és határozottan mond,hogy nem szabad.
Neki még éles tűhegyes fogacskái vannak,gondolom bele akad mindenbe.Amúgy okos kutyák,szerintem hamar leszokik róla.AZ ugrálásról is le kell!!! szoktatni,ugyanis kb 30-40kiló közt lesz felnőtt korára.Ha ugrál akkor próbáljátok azt,hogy üljön le a lábatokhoz.Amúgy a Bella szerintem 3-4hósan már nem ugrált,úgyhogy nyugi!! :wink:

mimi12

Hű, de kíváncsi vagyok, hogy mi van Anettooval!

mimi: Fanni és Regi nagyon szépek!

lina: de jó neked! Bár sokszor azzal vigasztalom magam, hogy lehetne rosszabb is! Lehet az idő miatt van, mert én nem terhesen nehezen viselem a nagy meleget! Meg túl sok minden összejött mióta terhes vagyok, főleg így a végén, egyre sz@rabul mennek a dolgok! De majd biztos lesz jobb! Próbálok pozítív lenni!

kovisziszka

Sziszka,én is itt ülök a gépnél,csinálgatom a dolgaimat,közbe meg mindig frissítek,hogy van-e vmi hír Anettékról!
Már majdnem 2 órája ott vannak..

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Megjöttünk a kórházból, ahol CTG és flowmetria volt. Minden OK velünk, a CTG ezúttal már rendszeres fájásokat mutatott, de mivel a méhszáj nem elég érett (1111-es) így haza is jöttünk. A gyerek hatalmas, 4200grammnak becsülték, teljesen kiakadtam rajta, de a doki néni szerint nincsen téraránytalanság, szóval mehet rendesen a szülés. Hát remélem, hogy minden rendben is lesz. Az aggaszt egyedül, hogy a doki viszont elutazik holnap, és csak 5én jön vissza. Abban állapodtunk meg, hogy ha addig nem szülök meg, akkor 6án újból vizsgál és lehetőleg beindítja a szülést. Mindenestre addig is vasárnap CTG, kedden meg ismét CTG és flowmetria.

Dbea,
Tök jó a babatabló!

Barátodildi,
ezekből az arányokból mennyi volt a pálesz? Már a fél deci is borzalmasan soknak tűnik nekem így több hónap absztinencia után :D

Cscsi,
A lasagne nagyon jól hangzik, egy receptet én is szívesen látnék, mert soha nem is csináltam még :oops:

Mindenkinek kitartást, a babásoknak pedig jó babázást (irigyirigy :D)

Adri

Kép
Kép
flake76

Mimi, gyönyörű lányaid vannak! Jó sok pasi megfordul majd nálatok :wink:

Kata, Irdab benne maradt a 2in1 tábliban is... nehogy megszüljön újra! Újabb Mili fotók? Szüleid rendesen el vannak olvadva tőle? Első unoka? Mesélj már magatokról is!

Csilla, a Csindi a Csilla becézése, vagy a baba beceneve? A lasagne egyébként olyan finom lett, hogy azóta ezt zabáljuk (nincs rá szebb szó :oops: )
Szerintem is várjátok meg Noli szülinapját amíg hazaértek. Milu tortája: Kép Azóta is emlegeti :)

Lina, hogy kell csinálni a lecsós májat? Annyit írtál róla, hogy most már én is kifejezettem kívánom!
Vendég

Hírek Anettékról:

Most jött az sms:" Szia.Na maradok bent,két ujjnyi,meg fájások is vannak,úgyhoyg lehet,hogy a végén csak rákészülődik magától a kinti világra-Mindjárt itt a doki burkotrepeszteni."

Írtam neki,hogy gondolunk rá és hogy gyors szülést neki,és hogy késő estig meg éjjel is üzenhet nyugodtan,és ha éjjel jön az sms akkor amjd reggel megírom,ahogy felkeltünk.

Kép
Kép
tundi24

Lasagne

kb 1 kg darált hús
2-4 gerezd fokhagyma
1 nagyobb vöröshegyma
sűrített paradicsom (a magasabb doboz) + 1 doboz hámozott darabolt par. konzerv
kb fél lit. tej
3-4 ek. liszt
8 dkg vaj
1 csomag lasagne tészta

Egy nagyobb lábosban megdinsztelem a hagymát a fokhagymával, rádobom a husit, fehéredésig kell sütni, aztán só-bors és fedő alatt párolni. Ha majdnem kész, ekmehetn rá a paradicsomkonzervek, és még vízzel is felengedem (kb. fél-egy liternyivel), bazsalikommal, oregánóval fűszerezni és jól összerottyantani.

Közben egy kisebb lábosban meg kell csinálni a besamelt. Vajon picit megpirítani a lisztet, és a tejjel felengedni. Végig kevergetni, mert csomós lesz! Só, bors, szerecsendió bele, és ha túl sűrű lenne, egy kis tejjel lehet még hígítani.

Az egyszerűség kedvéért én belekeverem a besamelt a paradicsomszószba...
És egy kivajazott tepsibe szószt kell teríteni először, aztán a lapok, megint szósz... a tetejére szósz kerüljön! Nem kell vastagon a szósz, de csak 1 réteg tésztalapot tegyetek minden sorba, mert nem fog megpuhulni! A tetejére sajt, alufólia, és 170-200 fokon fél óra.

Elég hamar megvan, és nagyon finom!
Vendég

Sziasztok!

Bener, gratulálok és sok boldogságot, egészséget Dorinával!

Anettoo, hajrá! De jó lenne, ha tényleg saját döntése szerint érkezne Matyi! :wink:

Jimbone, Madaran, Kandi: sok-sok erőt kívánok Nektek! :(

Oui: üdv köztünk! Nekem 1 hetes tapasztalatom van az Istvánról, nem több éves, kérdezz! Drukkolok, hogy sikerüljön az alapítványi szobát megkaparintanod! Nekem sajnos egy 7-ágyas (!) kórteremben, a nőgyógyászaton kellett a 2 éjszakát (de csak 2-t) eltöltenem... De a csecsemős nővérkékhez bármikor fel lehetett menni és segítettek mindenben.

Tündi, előre is köszi a híreket Anettoo-ról!

És mindenkinek köszi a dicséretet Bettiről (Ádibaba, Neked külön is még egy puszi megy :lol: )

Nagyon úgy tűnik, hogy kezd elromlani a kistündérem! :( Ma egész délelőtt ment a nyügi, csak ölben nyugodott meg valalmelyest. Szerencsére dél óta viszonylag nyugodt, sokat alszik.
Tegnap voltunk a gyerekorvosnál (nem is értem, miért nem jött ki ő már az első napokban :roll: ), 8 naposan már meghaladja 80 gramm-mal a születési súlyát! Dokinéni alaposan kitisztította a köldökcsonkot - úgy tűnik, mi túl gyengéden próbálkoztunk, mert nagyon sok furcsaságot kipucolt... :roll: Úgyhogy már ezért megérte levinnünk! Amúgy minden rendben vele, csak a csípőizületei kötöttek egy picikét.
Többieknél is minden OK volt az első orvosi vizsgálaton?

2in1-ben lévőknek kitartást, jobbulást, holnap már augusztus!!!
Anyukáknak is kitartást, sok tejcit, stb...

Kép

Kép
hmbori

Jimbone
Ez nem hangzik jól :cry: :cry: :cry:
Ilyen tünetekre nekem azt mondták, mikor hazajöttünk a kórházból, hogy azonnal menjünk vissza, mert utalhat fertőzésre!!!!!!!!!
Vendég

Bori
Cuppanós puszi a Tündérkédnek!
Mi majd hétfőn megyünk a gyerekorvoshoz.
Vendég

Flake,jó nagy bucitok lesz,de nem baj,a lényeg hogy egészséges legyen,és persze az is lesz :wink:

Cscsi,nagyon klassz volt Milu tortája :)Nem is csodálom,hogy emlegeti a tortát :) Lucának tavaj micimacis volt,idén pedig kutyusosat szeretnék :)

Jimbone,biztosan nemsokára rendeződnek a dolgok!!!Áron meg feltöltődik egy kicsit a nagyszülőknél,és ha lesz már vmi rendszeretek biztosan jobban fogja visleni.Egyébként ő jár oviba?Vagy fog menni ősztől?
Tejcsid meg szépen vissza fog jönni,nyugi!!!!!

Bori,lehet ez az idő viseli meg Bettit,nálunk most egy kicsit lehűlt,olyan jó.De sok baba megérzi a frontot...Nálunk az első doki vizsgálat akkor van amikor hazajövünk a kórházból éls utána az első 6 hétben minden héten jön a gyerekdoki+védőnő,kivéve az 5ik héten.Nekünk nem kell bevinni a gyerkőcöt,csak 2 hós kora után havonta.

Kép
Kép
tundi24

Cscsi,
a lecsós máj az nálunk csak annyi, hogy símán csinálunk lecsót, de nincs benne semmi, csak a paprika-paradicsom-hagyma, aztán olajon megsütjük a sertésmájdarabokat, és főzünk főtt krumplit. Aztán ez a három van a tányéron.

Anetto,
de jó, lehet, hogy még júliusi baba lesz Matyi.

Aztán mi többiek már tartjuk magunkat az "augusztusi babavárókhoz" :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Valami cuccos meginnt távozott belőlem :?
Fájásom nincs csk baromi kemény a hasam...
Megyek megfürdök hátha jobb lesz...

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Anett

hajrá drukolunk h minden simán menjen és a kis Matyi minél előbb kint legyen :wink:

Tündi
várjuk a további hireket :wink:

margit
Vendég

flake:
0.5 dl ricinus, 1 dl palinka, 2 dl sargabarcklé :shock:

baratodildi

Baratodildi,
ez azért eléggé durva! :shock: én úgy tudom, hogy épp csak egy kicsi pálinka kell, azért, hogy az olaj fel tudjon oldódni. Az egyetlen ami stimmel, hogy nálam is a baracklé kb 2 deci volt, de ricinusból is kevesebbet ittam, csak olyan 25 milit. (Megjegyzem, így is volt hascsikarás rendesen :roll: )

Adri

Kép
Kép
flake76

flake:
Nekem anno azt mondta ra a doki, hogy 4-6 oraval a koktel megivasa utan jon a hatas. Szerintem a palinka a hascsikarast is enyhitette, mert nekem az nem volt, inkabb csak kemenyedesek voltak, meg bealmosodtam tole, de az atmenetileg tarto fajasnal annak idejen meg is allt a dolog, mert egy ido utan elmultak.Masodszor mar kicsit tovabb tartottak es erosodtek a fajasok, de azt mondta a dokim, hogy csak akkor hat ha amugy is mar itt az ido. Ha aug 11-ig nem szulok, akkor lehet megint megiszom, bar en elegge borzongok tole, mert alapvetoen szinte soha semmilyen alkoholt nem iszom. Palinkat meg aztan vegkepp nem... Szoval nekem nehez volt anno is legyurni, plane masodszor, amikor mar erosebb palinkat kellett beletennem (csak az volt otthon) es tudtam is mire szamithatok utana... :oops: Hasmenest mindenesetre csinalt, de valamiert az most is van, szerintem a sok malnaleveltol... :roll:
Meg a tonikot javasoltak szules inditonak. :roll: Azt lehet elkezdek iszogatni, bar azt se szeretem.

baratodildi

[quote="cscsi"] írta:cscsi

Kata, Irdab benne maradt a 2in1 tábliban is... nehogy megszüljön újra! Újabb Mili fotók? Szüleid rendesen el vannak olvadva tőle? Első unoka? Mesélj már magatokról is!

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Mili fotók lesznek, csak le kellene kicsinyíteni, feltölteni...még nem értem igazán utol magam :oops: :cry:
Milagros anyáéknál első unoka (nekem nincs testvérem :cry: )
Davido családjában a 4. unoka.
Mit meséljek? Mire vagy kiváncsi?
Vendég

Jimbone
Donát nagyon édesen alszik :lol:
Orvost nem próbáltad legalább felhívni???????

Anettoo
DRukkok mennek!
Vendég

Sziasztok!

Anett:mennek a drukkok!!!

Jimbone:sajnálom,hogy Áron ennyire risszul viseli a tesót. Hála istnnek nálunk még mindig imádja.
Apának jobbulást.Remélem te is hamamr rendbe jössz.
Donát nagyon szép!!!!

Bener:GRATULA DORINÁHOZ!!!!

Mi ma voltunk Atival fejlődésneurológián 10-re értünk oda és 2kor jutottunk be :evil: .Ati elég jól viselte amikor éhes volt adtam neki tejcsit.
A jó hir,hogy minden rendben vele :D :D azt mondta a doki szerencséje van mindent megúszott. Nagyon büszke vagyok rá erős kispasi.
Nem is kell visszamennünk.

Madaran:kitartást neketek!!!

Kandi:nektek is.Ha tudsz gyere hozzánk.

Képeket holnap hozok én is,már nagyon sokkal tartozok.mA MÁR NINCS ERŐM HOZZÁ és lassan fejnem kell.
Vendég

Sissi,
ez nagyon-nagyon jó hír! Azért elég kicsike volt Ati, bármi történhetett volna, és hihetetlenül nagy szerencse, hogy semmi baj nem lett. Nagyon stramm kis pasi, büszke lehetsz rá!!!

Bener,
gratulálok Donáthoz! Sok boldogságot, sok tejcsit, könnyű éjszakákat és egészséget kívánok!

Kandi,
kitartást kívánok! Az idő majd csak begyógyítja ezt a sebet is, és mindjárt jön az új kis élet, akire majd koncentrálnotok kell, de aki majd sok-sok új örömöt hoz az életetekbe! Akkor már könnyebb lesz.

Madaran,
nagyon sajnálom, hogy rosszak az eredmények, nagyon nehéz lehet most neked. De reménykedjünk, hogy a köldökzsinór-vér segíteni fog. Felmerült emiatt a korábbi szülésindítás is akár?

Jimbone,
MINDENKÉPPEN menjél orvoshoz, AZONNAL!!! MOST, akár ügyeletben!!
NEM hiányzik, hogy te is kidőlj, és ebből akár nagy baj is lehet. Maximum hazaküldenek. A kicsinek (és mindenkinek) nagy szüksége van most rád, ezért vigyázz magadra!!

Kata,
olyan jó olvasni, hogy milyen nagy a boldogság nálatok!! :)

Ildi,
1 dl pálinka! :shock: :shock: Azért az nagyon jót nem tesz a babának...

Bori,
az azért még mindig nem hangzik nagyon rosszul, hoyg déltől már újra kisangyal...
Betti nagyon kis szép, és nagyon-nagyon hasonlít rád!! Nem mondták még?

Anettnak én is nagyon drukkolok, lehet, hogy Matyi már meg is született? Még másfél óra, és augusztusi lenne... Mintha ő nyitotta volna ezt a topikot azzal a felkiáltással, hogy bár júliusra van kiírva, de úgy érzi, augusztus lesz ebből..
:lol:

Piroska, mi újság veled?

Kép
bikmakk

Sziasztok!

Biztos van ma valami a levegoben, mert estere nekem is hasmenesem lett... :?

Ma voltam NST-n. Szerencsre megint minden rendben volt. Legkozelebb mar nem egy het mulva kell mennem, hanem hetfon aztan meg szerdan, ha addig meg nem szulok. Viszont ultrahangot nekem nem csinaltak. Elvileg jovoheten fognak de azt sem a meretei miatt, hanem azert, hogy megnezzek mennyi magzatviz van meg... Erdekes, hogy nekem azt sem neztek eddig, hogy vajon hogy all a mehszaj. :?
A dokim amugy szabadsagon lesz hetfotol, de azt mondta nem utazik sehova, ugyhogy ha jon a baba csak telefonaljak neki es mar jon is a korhazba. :)

Ket napja estenkent remek kis aramutesszeru fajdalmaim vannak odalent... Ez elvileg amiatt van, hogy a baba helyezkedik a medencemben es megnyom egy-egy ideget. Nem valami kellemes erzes, de remelem ez is mar a szules kozeledtet jelzi.

Anetoo Drukkolok es irigy is vagyok, mert te mar talan a karjaidban is tarthatod a kisfiadat! :) Alig varom a kepeket es a beszamolot!

Mindenkinek jobbulast aki nem erzi tul jol magat mostanaban!

Orew

Lilypie Third Birthday tickers
orew

Nem tudok aludni ...nagyon furi érzésem van :? remélem nem szülök :roll: még szeretnék 1 hetet igy maradni az összes bajommal eggyütt.
Vannak fájásaim 20 perces ..és ellégé pontosak :roll:
Nem tudom milyenek ezek a fájások...mert Nolival azért könnyebb dolgom volt..elment a magzatvíz és tudtam menni kell..
Most olyan,hogy megmozdul és utána erős fájás van ..

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Bim-bam: Erdekes amit irsz, mert nekem meg tegnap ota az aramutesszeru fajdalom mellett szinte folyamatosan menstruacios gorcsokhoz hasonlo fajdalmam is van... :?
En mondjuk nem bannam, ha menni kene mar... :) Neked viszont kivanom, hogy, ha meg nem szeretnel akkor ne kelljen menned.

TONIK Nem tudom ki kerdezte mar, de utanajartam es ezt talaltam: http://www.kulinarisvilag.hu/hun/cikkek ... mit+isztok

(Ha nem dobja ki az oldalt a link akkor irjatok be a google-ba, hogy "terhes anyak vigyazzatok" elvileg ez az elso oldal amit kidob majd es ott van egy cikk a tonikrol es a terhessegrol.)

Orew

Lilypie Third Birthday tickers
orew

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?