Új privát üzeneted érkezett!

egész jó bár 5 óta fent van és aludtam vele fél tíztól negyed 12-ig :):):):) már megebédeltüónk pörit csináltam nokival kovi ubival :)

nika70
Salgótarján

laptető őőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő

nika70
Salgótarján

Nika!

Én is akarok!
Bár lehet, hogy bele is férne egy ebédbe? Vajon mennyi nokedliben lehet 50 g CH?
Majd megpróbálom kiokoskodni.

És nekem újra a lap alja jutott. :D
De Neked gratulálok a laptetőhöz!
Vendég

Nika!
Hogy van ma Gege?
És Te?

Finom lett tegnap a mákos tészta?
Milyen leves készült hozzá?

Gegéről kérlek tegyél képet. Olyan régen láttam.

Cat!
Te is Beniről.

És Mindenki a kicsikéjéről?

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Cat!
Ha a pörköltet, oliva olajon tesze föl, és száraz baromfi húsból, teljeskiőrlésű nokedlival, szerintem ehetsz belőle.
Vagy rosszat írtam?

picimami

Pici!

Most nicsenek újabb képek, de majd hétvégén csinálok Beniről.

A zsírral nincs semmi baj és a hússal sem. Abban nincs szénhidrát.
Amire figyelni kell, az a gabonafélékből készült ételek: péksütemény, kenyér, zsemle, tészták, sütik... És a rizs, krumpli, édességek, tejtermékek és gyümölcsök.

Tehát a húsféléken és a legtöbb zöldségfélén kívül szinte minden.
Vendég

Na most elöszönök mára.
Este még megpróbálok benézni, de ha nem sikerül, akkor reggel.

Most összepakolok, hogy ha apa hazér, akkor indulhassunk azonnal. Majd a kocsiban alszok egyet.
Vendég

Cat!
Jó utat nektek!
M3-nál, a kivezetőn, számítsatok torlódásra.
M0 építés miatt, lezárások vannak.

Szép hétvégét neked és nektek!
Puszi

picimami

Hú, mennyit írtatok...végre vége van a hétnek...van egy nehéz csoportom, ma velük végeztem, de úgy lefáradtam...azt nem tudják leírni a tábláról, ami magyarul van felírva...így hogy a csudába írják le helyesen majd az angol szöveget???

asiye...hűha, ez komoly...de meglásd, a dokijaid jók, te csak a babára gondolj...nem hiszem,hogy baj lesz...

nemlajos...igen, egy hete történt, én sem tudom miért vártak ennyit a temetéssel..gyászszakestély is lesz...ha tudtam volna, akkor se mentem volna...nem bírtam volna ki....

Kép
arwen***

ja, írtatok a tesztről...hétfőn nem kellene megjönnie...és így lesz, és így kedden tesztelek majd, okés?
(hú, ez most nagyon optimistára sikeredett) :lol:

Kép
arwen***

Sziasztok lányok!

Én is vagyok ám, csak mostanában egy rohanás az életem, nem is beszélve a tenni-venni valókról!!
Ma még arra sem volt időm, hogy főzzek és egyek rendesen ebédet. Reggel megettem egy vajas zsemlét, hogy be tudjam venni a gyógyszeremet, a boltban (vagyis már kint az autóban) megettem egy fagyit, amire igencsak rákívántam, és most itthon ettem 3 barackot. na, nekem ez volt a mai eddigi kajám. De időm már nincs is főzni, mert 1 óra múlva mehetek Daniért a bölcsibe. Így inkább már neki sem állok. Majd vacsira eszek valami normálisat (persze azt is csak 6 elött).
Amúgy én már jobban vagyok, és talán Dani is megússza a dolgot, de a férjem még mindig nincs valami jól.
Bocsi, hogy megint csak magamról/magunkról írtam és nem szólok hozzá az irományok,hoz, de egyszerűen erőm nem maradt már. Majd ha tudok, még este jövök, vagy max. a hétvégén, mert most itthon leszünk!

Mindenkit sokszor puszilok!!!!
Andy

Kép
oriandy

én nekem szerdán lesz a 14. dpom :):):):) drukkoljatok hogy a kósza numerából sikerüljön :)

cat szerintem is valamilyen más lisztből készítve tuti te is tudnál nokit enni :)

nika70
Salgótarján

Nika, drukk-drukk-drukk!

Kép
arwen***

NIka!
Elértem a jósnőt!
Este jósolni fog!

Megy a drukk neked++++++++++++++
És Arwen ++++++++++ tesztjét is várom nagyon.
Nekem megy szorítsatok, hogy rendesen megjöjjön a piri, a vetélés után.
vagy legyen a +++++++++ tesztem nekem is szerdán :wink:

picimami

hú,kedd-szerda...ki van még aki mostanában ér a ciklusa végére?

Kép
arwen***

ok rendben mondtam én hogy nem fog kihagyni :)na pár kép :)

Kép
Kép Kép

nika70
Salgótarján

a rumlit ne nézzétek :):):):) az mindig van fél másodperc alatt sikerül neki ekkora rumlit csinálni :)

nika70
Salgótarján

Gyerek a fiókban!!!!!Nagyon édes!!!! :P :P :P

Kép
arwen***

ja le is szakadt :D:D:D :shock: :shock:

nika70
Salgótarján

ez nem rumli, a játékok széjjel vannak,de ez egy pici gyereknél normális...ha glédában állna minden...na ott valami bibi lenne... :D

Kép
arwen***

Nika!
Annyira helyes kis manó Gege.
Úgy megzabálnám.
Nagyon huncut a szekrényes kép :D :D :D :D :D

picimami

Így van, a rumli nem számít.
Hisz valamivel játszani kell.
Gondolj bele, ja mjad ketten vagy hárman lesznek :wink:

picimami

Végre beindult a topik :D

picimami

MOst leszek egy kicsit én is...nem kell készülnöm holnapra , tegnap kitakarítottam, most nem érzem magam álmosnak se...

amúgy én is gondolkodtam a jósnőn...de úgy vagyok vele, hogy imádom a meglepetéseket...a gyerkőc hagy jöjjön titokban...és ne legyen az,hogy ezt is elveszem tőle... :lol: :lol:

Kép
arwen***

Értelek.
És mi jót fogsz csinálni még ma du?

picimami

Pihenek...de azt nagyon! :lol: :lol: :lol:

Kép
arwen***

Azt jól teszed.
Én most ebédeled.
Csabai tölött karaj, és krumpilüré

picimami

Nekem egy pizzás csiga jutott most...meg mindjárt megyek cisnálni fincsi teát...tegnap Zsoltim azt mondta, tisztára tea-fétisem lett...tényleg imádom a zöld teát...naponta 1 liter legurul...de pl. volt hogy este is meg reggel is ittam...

Tényleg, mi a kedvenc ételetek,italotok?

Nekem ital a zöld tea, étel meg a húsleves, és a pizza. Bár sok ételt szeretek...

Kép
arwen***

Az is finom lehet.
Nincs kedvenc italom:
ásványvizet iszom, és teákat.
Van egy tea ami a kedvencem, citromsárga Twings. Elég húzós ára van, de én szeretem.
Húslevest én is szeretem, de csak anyukámét, és amit én főzök.
Mert tudom, hogy mi előtte kiforraljuk a méreg anyagokat.
Pizzát nem szeretem.
Imádom a túrós csuszát, töltött káposztát, tökfőzeléket.
Minden savanyúságot.

picimami

Hú,pedig ritka az, aki szereti a tökfőzeléket...

jaj,na most jutott eszembe hogy Cat-et kínozzuk azzal, ha kajákról írunk...

na megyek, összedobok egy fincsi ződteját...

Kép
arwen***

[quote]E írta:lküldve: 2004 Máj. 15 Szombat - 10:25

--------------------------------------------------------------------------------

Sziasztok!

A Jónás-módszert nagyon ajánlom én is mindenkinek, aki EGÉSZSÉGES. A módszer ugyanis annyit segít "csak", hogy megmondja, mikor a legtermékenyebb a petesejt. Ehhez azonban a nő szervezetének képesnek kell lennie a petetermelésre - enélkül sajnos nem megy a dolog
Ezenkívül még szükséges az is, hogy a férfi spermája megfelelő mennyiségű és minőségű legyen, valamint a kiskatonák és a pete találkozását ne gátolja semmiféle elzáródás sem a nőben, sem a férfiben.
Ja és persze a méh hajlandó legyen befogadni a kis új életet - ehhez pedig megfelelő mennyiségű progeszteron szükséges.
Ha ezen feltételek közül valamelyik hiányzik, akkor ajánlatos ezt előbb orvossal kezeltetni, és csak utána számolgatnotok a születési holdfázisotokat. A Jónás-módszer sajnos nem állítja helyre sem a petevezeték-összenövést, sem a spermaképződés hiányát, sem a rosszul működő petefészket. De ha az orvos nem talál bennetek semmi bibit, és mégsem jön össze a babó, akkor nagyon érdemes Pánszky dokit felhívni, mert akkor szinte biztos, hogy az ő módszerével hamar kiderülnek a termékeny napjaitok.
A doktor úr weblapja:
http://www.web-hang.hu/dr.panszky/
Sok sikert mindenkinek

picimami

Fogyózol még Arwen?

picimami

Cat!
Ne haragudj a kajákért.

picimami

én teában az earl greyst szeretem :):) kaja sokmindent szeretek de régebben a mákostészta volt a kedvenc mostanában meg apa pizzája meg a saját lasagnem :) ital szeszesben a édes pezsi meg a bélisz( nem tudom hogy kell írni) igaz idejét sem tudom mikor ittam utoljára üditőben meg többnyire minden jöhet kivéve a tonicot a tökfőzeléáket én is szeretem de nem csinálok mert apa nem szereti de majd egyszer csinálok mert az anyja másképpen csinálja mint én szoktam háétha azt megeszi majd :)

nika70
Salgótarján

Na de lányok... :twisted: :D :D

Csak azért kukkantottam be, hogy szólja, mégsem viszem a laptopot. Így legkorábban csak vasárnap este leszek, de még az is lehet, hogy hétfőn reggel.

Nika!

Gege nagyon édes.
Nálunk is így néz ki minden. de én már fel sem veszem. Anyósom viszont állandóan pakol utána.

Ma rászólt a két gyerekre, hogy ne másszanak fel a kanapéra, mert koszos lesz. Mintha nem azért vettünk volna direkt olyat amit le lehet mosni, hogy ez ne legyen gond...
Szeinte a gyerekeknek csenben ülve kellene játszani, és minig eltenni a játékot, ha újat vesznek elő. :twisted:

De nem panaszkodom. Beni imádja őt és az a lényeg.

Mennem kell.
Vendég

Italban én a bacardit szeretem colával.
A vörös édes pezsgőt.
A mézes szilva pálinkát.
És a tokaji szamorodnit.
Nem vagyok alkesz :shock: :shock: :D

picimami

Cat!
De kár..
Miért nem viszed? :cry: :cry: :cry:

picimami

sziasztok!

nekm a kedvenc italom a MÁLNÁS APENTA neg a tejes kávé. nagyon szeretem a meggy levet! :roll: :roll: jég hidegen :roll: :roll:

kaja:tejfölös gomba paprikás, tökfőzelék, saláták és savanyúságokminden mennyiségben!!
valamint:
kalács, szilvás derelye,fánkésminden habos babos ,krémes torta :roll: :roll: :oops: :oops: :oops:
ezlátszik is rajtam sajnos :?

Kép Kép Kép
asiye

Az apenta málnát én is szeretem.
És a tejes kávét is.
Tejfölös gomba paprikás is kedvencem.

picimami

Asiye!
Tegyél képet a kicsikéről, UH :!:

picimami

Bocsi lányok, megint eltüntem...megint bealudtam... :roll: :D

Kép
arwen***

Arwen!
Az jó hír, hogy aludtál.
Lehet a kicsi miatt van :wink:

picimami

Úgy látom, megint elcsendesedett a topik.
Már szégyenlek írni. Velem van tele :oops: :oops: :oops:
Anyukámat köszöntöttük. Apukám sütötte neki a tortát.
Most kérdeztem meg miért lettem én Melinda. :roll:

picimami

Hát,nem tudom Pici, lehet a sulikezdés is...

Édesanyádnak névnap vagy szülinap volt?
Papád pedig egy angyal...ritka az a férj, aki tortát tud csinálni...

amúgy miért változott meg a neved? az iwiwen láttam,hogy máshol vagy az ismerőseim között...
és miért lettél Melinda, mit mondott anyud?

Kép
arwen***

Ma 48 éves az anyukám.
Apu nagyon jól süt, és főz.
Az én születés napomra emeletes tortát sütött. :roll:
Anyunak tetszett ez a név nagyon.
Akkor még nem volt gyakori, a kedvence volt a Bánk Bán.
Apu fiút szeretett volna első gyereknek, aki Csaba.
Ő Katalin nevet akart nekem
Még jó hogy nem az lettem, a keresztanyám is Katalin.
A Csabája, 8 év múlva született meg.
És van még egy 13.5 éves húgom Georgina.

Nem akartam felismerhető lenni.
És csak a kezdőbetűim vannak kinn.
Zaklattak, és törölni nem volt szívem, az iwiw-et.

picimami

Anyudat szívből köszöntöm, és nagyon irigylem a papád miatt...még én sem tudok emeletes tortát sütni!

Igen,láttam,hogy csak kezdőbetűk vannak...de azt láttam,hogy az változott...rendben,megértem az iwiwet...sajnos vannak nagyon kattant emberek...

Kép
arwen***

Várom a Jósnőt! Már úgy izgulok. Délután beszéltem vele msn-en.
Nagyon aranyos csajszi.
Fiatalabb tőlem egy évvel, de ő is ikrek.
Csak az a baj, hogy párom itthon van. Egyszer sincs itthon péntek este, pinyó parti van, de bezzeg ma...
Máskor hiába kérem maradjon.
Most hogy szeretnék egyedül lenni :roll: :roll: :roll: :roll:

picimami

Nagyon kedves vagy!
Átadom neki!

Minden apuka másban nagyszerű.
Én imádom őket. Nagyon egyszerű emberek, nem milliomosok, de csupa szeretet adnak csak.

Apu tanított vezetni, 8 évesen IFA teherautón.
Onnét a száguldás öröklése. Ő hivatásos sofőr.

picimami

Hogyan változik a hüvelyi nyálka a ciklus folyamán?

A ciklus elsö felében: amint vége a menstruációnak, néhány napon belül felléphet egy nedves érzés, de még esetleg nem figyelhetö meg nyálka. Egyénileg felléphet azonnal krémes nyálka is. Minél közelebb vagyunk a tüszörepedéshez, annál nagyobb mennyiségü és jobb minöségü nyálka termelödik. A méhszáj bejáratát a terméketlen idöszakban egy nyálkadugó zárja el, amely a tüszörepedéshez közeledve ösztrogén hatására egyre folyékonyabbá válik. Ahogy német nötársaimtól szerencsém volt megtapasztalni, ennek a nyálkadugónak egy része esetleg egy darabban is leválhat és eltávozhat. Ez nem ok az aggódásra, csak azt jelzi, hogy a termékeny idöszak közeledik.

A tüszörepedés környékén: tojásfehérjeszerü hüvelyi nyálka, olajos, csúszós érzés közvetlenül a tüszörepedés elött. Egyénileg tarthat ez a szakasz 1-5 napig, de akár tovább is. Az is normális, ha a nyálka csak krémes és sohasem tojásfehérjeszerü (ebben az esetben a mennyiség nö meg). Röviddel a tüszörepedés után kevesebb lesz a nyálka, még néhány napig krémes állagút meg lehet figyelni, aztán szárazság következik be. A félreértések elkerülése végett: a hüvely soha sem szárad ki teljesen, nem lesz olyan, mint a Szahara ;-) A kiszáradásnál inkább az a lényeg, hogy egy tartós minöségi és mennyiségi változásnak kell bekövetkeznie, mégpedig a csökkenés irányába.

A ciklus második felében: 3 nappal a tüszörepedés után szárazságnak kell bekövetkezni. Egy héttel utána a szervezet újra krémes állagú nyálkát termel, ez 2-3 napig is megfigyelhetö. Ez a nyálkatermelés a beágyazódás idöszakára esik ugyan, de ezzel nem függ össze. Ezután a menstruációig ismét szárazság következik. 1-2 nappal a vérzés elött újra vizes, tojásfehérjeszerü nyálka figyelhetö meg, ha nem lépett fel terhesség. Ez a következö vérzés elörejelzöje.

Namost én valami olyasmit érzek, mit a legutolsó...szóval lehet,hogy nincs pöttöm...

Pici, nem is tudtam,hogy szereted a sebességet...

Kép
arwen***

Nem tudod párocskád valahogy lefoglalni? menjen el fürödni és majd csatlakozol, vagy ilyesmi...

Kép
arwen***

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?