Új privát üzeneted érkezett!

Anettoo
Nálunk van napirend (előnye a tápszerezésnek :wink: )
3 óránként eszik Bömbike, ha megeszi az adagját...ha nem, nem szoktunk várni 3 órát...Persze, 15-20 perces csúszások vannak...
Olyan 8 körül fürdetjük.
Evések között vagy sziesztázunk, vagy dajkálni kell, vagy sétálunk...

Ádibaba
Elmúlt... levedlette a kinőtt bőrét...és most már kezd szépülni... :lol: :wink:

Rilla
Sajnos nincsenek fagyikáink :cry:
Mind a 4 alkalommal hatalmas adag gyógyszereket kaptam és alig lett érett petesejtem :cry:

Madaran
Nem tudom pontosan, mennyit alszik Bömbi... :oops:
Egybe nem alszik sokat... az 1 óra folyamatos alvás napközben már szép teljesítmény :wink:
Most már kezd nézelődni...

Bim-bam
Én nem mennék el... délben, mikor ezer fok van, 39.hetes terhesen :roll: :roll: :roll: :roll:

Jók a képek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Linácska
Én már semmin sem csodálkozom...
Múltkor apa egy elsőbbségi, tértivevényes levelet majd 10 nap alatt kapott meg!
Sima levelek Pest és Debrecen között kb. 2 hétig utaznak :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Mimi
Jó mondás :lol: :lol: :lol: :lol:
Nekem a sejhajommal nincs gond... :wink: (valami jó is van bennem :wink: )

Jimbone
Jobbulást a párodnak!!!
Szülés :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tündi
Én is bőgős vagyok :oops: :oops: :oops:

Kandi
Ölellel benneteket!
Vendég

Tápszerezésnek nagy előnye van... ehetek mindent :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kép
Vendég

Sziasztok lányok!

Bea, a baba szívverés-görbéje alatt nálunk függőleges vonalak jelzik, amikor a babamozgás miatt nyomjuk a gombot. A Te papírodon nincs ilyen?

Noki, jó a fürdőrucid, nekem is ilyen van -Bahama, igaz :)?

Jimbone, kitartást Neked!!

Kép
angelita

Milyen komolyan néz Villő baba! Nagyon tündér :)!

Kép
angelita

Kép
Kép

Nagypapával :wink:
Vendég

Tényleg, málnalevél teát isszátok szorgalmasan :)? Én nemrég kezdtem, most is kéne főznöm egyet, hátha segít majd, ha itt az idő :)!

Kép
angelita

Ági nagyon jók a képek :P :P :P

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Bikmakk,
az az oxitocin, amit hoztak, az muscos, nem hiszem, hogy vénába beadnák, de mindegy, úgysem lesz rá szükség :lol:

Bim-bam,
nem tudom, az osztálytársaddal mennyire álltatok közel egymáshoz, de azért egy osztálytárs anyukája nem az a rokoni fok, ahol mindenképpen ott kellene lenni, főleg 9. hónapos terhesen. Egy családtag az más. Legalábbis szerintem.

Tündi,
én eltettem az urticat, nem tudom, hogy fogom-e majd használni. A mellszívót is viszem.

Dbea,
az nst elvileg mindenhol ilyen. Nálunk 5 kismama van egyszerre, azzal a különbséggel, hogy nálunk a szalagot utána meg kell mutatni orvosnak, és ő mondja meg, hogy mikor kell jönni legközelebb.
A baba szívfrekvenciája alapból olyan 140-160 között van, ha mozog, akkor felmehet akár 180 fölé is. És az a lényeg, hogy fel is menjen. Amikor nyomkodsz, akkor elvileg egy függőleges kis kb. egy centis vonalat húz a gép vagy a két görbe közé, vagy a szívhangos görbe fölé. Az a görbe, ami meg a méhtevékenységet mutatja kPa (kilopascal)-ban van megadva.

Hmbori, Ágota,
nagyon édik a lányok, mindjárt megnézem még Mimi www-jét is, csak nem merek elkattintani, amíg el nem küldöm a hozzászólást.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Mimi,
Regi is gyönyörű, nagyon szép baba!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kandi, de jó, hogy jöttél :lol:

off:
Hát, a mai nap nálunk is elég rossz híreket hozott, apum eredményei nagyon rosszak, úgyhogy én fél napja teljesen kivagyok, nem tudom egyelőre felfogni sem. valahogy bennem van a kettős érzés, hogy egyik pillanatban azon ujjonganék, hogy mindjárt megszületik életem értelme, a következőben meg bőgök, hogy vajon hogyan tudnék változtatni a változtathatatlanon. És persze azon töröm a fejem, amin semmi értelme, hogy vajon miért van az életemben így mindig kézenfogva a jó és a rossz... Nagyon el vagyunk keseredve.

persze jönni fogok, csak gondoltam, megírom...

Úgyhogy az őssejtre asszem nagyon gyorsan szükség is lesz... :cry: bár lenne eredménye.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Lina én is igy gondolom.De itthon is mindenki.
Különben tartottuk évekig jött locsolkodni(osztálytárs)
olyan havi kapcsolatban voltunk.
Ja és tök ügyesen leirtad mit csinál a gép :P

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Madaran ezek nem jó hirek :? de sok-sok erőt kívánok mindenkinek .

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Sziasztok!

Gratulálok Irdab Zora babához, jó egészséget kívánok és sok boldogságot az egész családnak

édes álom
Kép

Kép
danidaniel

Sissi,tisztellek amiért csak néha sírtál,persze tudom az nem old meg semmit sem..próbálom magam edzeni :wink:

Kandi,jó,hogy jelentkezel!!És szupi hogy még egyben vagytok!A feldolgozáshoz pedig sok sok erőt kívánok!!!!

Bori,Bettinek is megy puszi :) Kis édes :)

Mimi,én is készülök lelkileg az első felkelésre :) Szabi nagyon édes lehet..Fanni hogy viszonyul Regihez?Nem anyáskodik? :wink:

Dbea,köszi a friss tablót :) Te is megtapasztaltad akkor első ctg-t :) Nálunk max 2-3 ember van bent egyszerre,attól függ mennyi gép kell a szülőszobára...Van egy fekvő és 2ülő.

Oui,üdv köztünk.Gyere mesélj magatokról többet.Mi a rendes neved?

Ágota,megnyugtat hogy nem csak én vok bőgös :P :wink: Bömbikétek nagyon édes :) Nagypapát is elbűvölte úgy látom :)

Anna,sajnálom ami történt apukáddal.Kitartás!Az őssejtben pedig bízni kell!!!

Megyek lepihenek.Jó éjt mindnekinek!

Anett,várjuk majd az üzenetet.Hányra mész holnap?

Kép
Kép
tundi24

Andi,nagyon édesen szunyókál Bence :) Olyan a frizurája mintha be lenne állítva :wink:

Kép
Kép
tundi24

Olyan nagyon jók a baba képek!
És a tablótól Apa is el volt ájulva :D

Angelita
Igen , Bahama :D
6fürdőruciból ez az egy jött rám,de ez is csak egy kis jóindulattal ;)

Jó éjt mindenkinek!

Kép
noki&potyi

Sziasztok Lányok!

Csak egy gyors bekukk!!!Nagyon gratulálok mindenkinek, akinek esetleg nem sikerült még gratulálnom a gyönyörű kicsi Babócájához!Közben a mi kis Tündérünk is megérkezett!Ma érkeztünk haza!!Szóval Dorina is megérkezett!2870 grammal és 53 cm-re!!!Képet viszont csak majd valamikor a héten tudok feltenni, ha megtaláljuk a kábelt!!Szóval azzal még adós vagyok!!:)

Kép
bener

Holnap négyre megyek csajok, drukkoljatok, majd írok sms-t.
Nagyon para van már reggel óta, de tudom, hogy azért csalódnék, ha végül hazaküldene a dokim.
Kimostam, kivasaltam, kitakarítottam, apával is próbálkozunk minden nap meg lépcsőztem is ezerrel. Rend az van, apának boldogság van, szülés meg nincs. :shock:

Pedig nem akartam indításosdit.

Megyek aludni, talán holnap még írok, de azért majd megpróbálok rápihenni a délutánra.

Nagyon cukik a képek.

Madaran - sajnálom, hogy ilyen híreket kaptatok, remélem azért a legjobbakat és gyógyulást.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

Oui - üdv itt. Én sajnos nem tudok ebben segíteni.

Kandi - jól bírja a baba, vigyázzatok magatokra és gyere, ha tudsz és értesíts, ha mégis kikívánkozik a babád.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

Adri,
nagy gratula Zora babához! :)

Az összes kisbaba annyira, de annyira cukorfalat, kezdek irigykedni (de még nem akarok szülni, még nem!!!)! :)

István kh.: nekem fontos volt, hogy bejöhessenek látogatni, azért választottam ezt a kórházat anno az Imre helyett, de nekem könnyű volt, mert egyágyas szobában voltam. Nem bírtam volna ki, ha a lányom nem jöhet be hozzánk, és nézheti-foghatja meg a kistesót. És velem a csecsemősök sem voltak gázosak, egy kivételével; többször is kértem őket, hogy mutassák meg a szoptatást, meg amikor zuhanyoztam, akkor bevittem Csabit, és nem fanyalogtak. De ez ugye már négy éve volt. :)

Bocs, most csak ennyi, mi ma moziban voltunk a férjemmel (utolsó alkalom egy jó ideig), a Harry Pottert néztük meg, de sajnos nagyon elrontották. Mivel most olvastam a könyvet, még feltűnőbb volt, hogy mennyire összecsapták az egészet. De azért jó volt kettesben lenni egy kicsit. :)

Jó éjt, szülni akaróknak gyors szülést (Jimbone, elképesztő ez a szüléssztori! :D ), a nem akaróknak kevés jóslót! :)

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

kandi:
:cry: Varuk vissza es sok sok erot kuldok!

hmbori:
Ez aztan a csokos kep! :)

agota:
Ne stresszeld magad a szopi miatt, ha nem megy, nem megy. Viszont esetleg meg megprobalkozhatsza szoptanittal, ha van kedved hozza, hatha... :roll: www.medela.hu
Egy baratnom a tapszert 6 honapig azon keresztul adta, mert nagyon nagyon keves tejcije volt... hatha neked is segit, mindenesetre az erzes olyan, mint a szopinal csak macerasabb...
Csodas kepek! Foleg a nagypapas tetszik. Latszik a buszkeseg a nagypapa szemeben. :lol:

bener:
Neked is gratulalok! :) Varom a kepeket Dorinarol!

dbea:
Nekem is pici fuggoleges vonal van alul, ami a mozgast jelzi. nekem a szuloszoban csinaltak ilyet mult heten.
Amugy a magan talalkak a szulesznovel csak egy az egybe mennek, ott mas nincsen, meg a mozgast nem is kell jelezni. :roll:
Tablo. :) Csodas es meg nincs is augusztus! :P

jimbone:
Negyed ora!!!! WOW!!!! Annyira klssz ilyen peldat is hallani! :P :D Nekem a magzatviz elfolyasa utan Timinel meg majdnem 6 ora volt, de a baratnomnek masodik gyereknel burokrepesztes utan szinten csak 45 perc. Szoval a masodik babak sietnek ugy latom. :)

madaran:
Remelem az ossejt segiteni fog. Nagyon sajnalom a rossz hireket! :cry:

linacska:
Hogy van Lili fule?

Tundi:
En csak 1x sirtam a korhazban, de az aggodalom az tenyleg ott volt bennem is. Ugy tudom erre is van valami homeos bogyo, majd megprobalok utananezni melyik. :roll:

anettoo:
Holnapra nagyo drukkolk, de annak is nagyon, hogy meg elotte tortenjen valami :roll: Hatha megsem inditanak.

danieldaniel:
Tenyleg edes ez az alom :lol: Mennyi es milyen hosszu haja van!!!

bim-bam:
En biztosan nem mennek el ebben a kanikulaban, de ha meleg sem lenne ilyen terhesen akkor sem.

angelita:
Napi 1 l malalevelteat iszom. Mar kezdem unni az izet oszinten szolva.
Amire nehezen tudom magam ravenni az a gatmasszazs. Elvileg mar lassan ket hete naponta kene, de eddig 3x tudtam magam ravenni... :oops:

oui:
En eddig jokat hallottam az Istvanrol, de tenyleg csak hallomas, mert nem voltam ott.

baratodildi

Bener: GRATULALOK A KIS DORINAHOZ!!! JO EGESZSEGET NEKTEK ES SOK-SOK BOLDOGSAGOT!

Hmbori, Agota, Danidaniel: Edesek a kepek! Alig varom, hogy en is tehessek fol egy parat majd a picirol!

Jimbone: Remelem hamarosan jobban lesz a ferjed! Neked pedig nagyon sok erot es kitartast kivanok ahhoz, hogy el tudd latni az osszes feladatot amit kell.
En azert remelem nem lesz ennyire gyors a szulesem, mert akkor semmi eselyem nem lesz beerni a korhazba ami egy kicsit ijeszto lenne igy elsore. :)

Kandi: Csak azt tudom irni amita tobbiek is, hogy tarts ki! Hihetetlen milyen lelkiero van benned! Ez nagyon jo. A legjobbakat kivanom az egesz csaladodnak!

Angelita: En minden este megiszom egy nagy adag malnalevel teat. Van egy fel literes bogrem, azt hasznalom erre a celra. Nagyon remelem, hogy meg is lesz a hatasa ennek a sok teazgatasnak. :) Na meg jo lenne magam gyakrabban ravenni a gatmasszazsra is... Csak nem valami jo erzes magamban turkalni, na meg a nagy hasam miatt levegot is alig kapok olyankor... Pedig elvileg ilyenkor kene a melylegzest is gyakorolni. Csak hat aki nem szuletett hosszu karokkal annak ez egy kicsit bonyolult szerintem. :(

Madaran: Bizom benne, hogy az ossejt segiteni fog apukadnak!!!

Orew

Lilypie Third Birthday tickers
orew

Bener
Kép
Vendég

Annyira szép gyerekeink vannak! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gratulálok a szülőknek!

Linácska
Nálunk nem adtak szülés után oxitocint rutinszerűen... :roll:
Én szülés alatt nem kaptam. Voltak fájásaim és a koraszülés miatt nem akarták erősíteni, hogy a baba kevésbé sérüljön!

Madaran
Sajnálom a rossz híreket! :cry: :cry: :cry:

Anettoo
Drukk!!!!
Várjuk a híreket!

Milyen babaeső lesz itt napokon belül :lol: :lol: :lol: :lol:
Már itt van augusztus! :wink:
Vendég

Ágota,
hát azt nem tudom, hogy nálunk rutinszerűen adják-e az oxitocint, de a szobatársamnak hozták, az tuti. Meg a császárosoknak.

Bener,
gratulálok Dorinához. Várjuk a képeket, meg a beszámolót!!!

Anetto,
mennek a drukkok mára. Ha 4-kor indítják, jó eséllyel még ma babázol.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Bener,
gratulálok én is Dorinához! :)

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Gratulálok Dorinához! Egyre kevesebb topikbaba van már hátra:).
Köszönöm az istvános tapasztalatokat, én is az alapítványi szobában bízok.
Linácska, azt hiszem ugyanannyi korkülönbség lesz a gyerekeink között, kíváncsi vagyok nektek hogy fog menni. A lányom 3,5 éves, és újra kislányt várunk.
Rólam annyit, hogy 30 éves vagyok, a 33. héttől 3 hetet feküdnöm kellett, múlt hét óta megint mászkálhatok, aakor azt mondta az orvosom (Boros Judit), hogy 1-2 hét múlva szülök az alapján ahogy a méhszájam áll. Akkor 2 ujjnyira volt nyitva. Hát nem tudom, nem érzek semmit még:). Az első gyerkőc nagyon gyorsan született, így hasonlóra számítok. A nagylány lent vidéken nagyiéknál, nem tudom meg merjem-e látogatni, 1,5-2 óra az út onnan a kórház... Itt Pesten nincs aki tudna vigyázni rá, ha megindul a szülés, és szeretném, ha a férjem bent lenne a szülőszobában. Pont most hallottam egy sztorit autóban szülésről, hát azt nagyon nem szeretném:).
A szoptatás-tápszer témában csak annyit, hogy azt hallottam, ugyanolyan kötődést lehet kialakítani a gyerkőccel tápszerrel is, hiszen mikor cumisüvegből eteted, ugyanúgy ölelgeted, mint mikor szoptatod a picurt. Vannak olyan országok, ahol anya csupaszra vetkőzik felül, úgy etet cumisüvegből, hogy meglegyen a testkontaktus. És lehet, hogy így hamarabb ás is aludja majd az éjszakát, mert jobban meg tudja tömni a pociját!:)
Anetto, drukkolok neked a szüléshez, így hoyg tudod mikor kell bemenni, legalább el tudsz rendezni mindent otthon rendesen, nem ér váratlanul:)

Kép
Kép
Kép
oui

Sziasztok!

Bener hatalmas gratula Dorinához,sok-sok tejcsit kívánok és jó egézséget
Ha van időd akkor mesélj mi volt :P

Anetto megy a drukk remélem ma már babázol :P

Ma már kicsit elviselhetőbb lesz az idő (vagyis most ugy néz ki)de igy se megyek el a temetésre.

Késöbb jövök...

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Bener,gratulálok Dorinához!Jó egészséget és sok sok tejcsikét! :) Próbálj meg azért jelentkezni ahogy tudsz!

Anett,du-tán gondolunk rád.Szurkolok,hogy már csak Matyival gyere haza :) Aztán várjuk a híreket!:)

barátodildi,lehet én is utánanézek ennek a homeos bogyónak.

Oui,két csajszitok lesz :) Kicsit irigy vagyok :oops:

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok

Bener hatalmas gratula Dorinához és sok egészséget :wink:

Oui
köszöntelek köztünk

Madaran
sajnálom h rossz hireket kaptatok de biznod kell h minden rendbe jön nem is szabad arra gondolnod h nem igy lesz

Ágota
nagyon jok a képek és látszik rajtuk h a kis Bömbikédet mekora szeretet veszi körül :wink:

Anettoo
szoritunk du h meglegyen Matyi még ma

Tündi
felétek milyen idő van :?:

Csajok én egyre carabul alszok minden éjszaka lassan már kibukok
mentudom mi van velem de ugy levagyok lasulva h elég aráb mennem egész délelőt azon gőzködöm magam h neki fogjak fözni egyszerüen katasztrofa milyen lusta lettem
és lassan házisárkány lesz belőlem :evil:

Margit
Vendég

Sziasztok Csajok!

Bener: Hatalmas Gratula Dorina babához!

Sajnos nincs erőm jönni mert tegnap hajnal óta megy a hasam semmi sem segít, pedig már egy csomó széntabi bennem van meg diétázom is de semmi. A szülésznőm is meg a körzeti is csak a széntabit ajánlják. Már olyan gyengének érzem magam, hogy csak na.

Oui: üdv itt.

Nagyon szépek a pocakos képek.

És gyönyörűek a babucik.

Anett: Mennek a drukkok, hogy minnél hamarabb meglegyen a picifiú.

Mindenkinek szép napot
Beus

Kép
Kép
beusmimi

csajok most nézem h a vonlzomom mi van 35
még 2 hét jo esetben 3 :D
alig várom

Margit
Vendég

Bener gratulálok kishölgyhöz. Jó egészséget nektek

Kenderike
Kép
kenderike

Bener, gratulálok Dorinához, várjuk a részletesebb beszámolót és a fotót! :)

Uhh, ma én is nagyon szarul érzem magam, hasmenés és/vagy hányás előtti állapotban érzem a gyomrom :(
Vendég

Adri (Flake), hogy vagy?
Vendég

Pont most akkartam irni,hogy Cscsi mi van veled?
De látom nállad is van valami...nekem szétfeszül a gyorom és ráz a hideg... :?

Lina akkartam már kérdezni,hogy Ti a Tanyacsárdába a régibe vagy az újba szoktatok járni?

Beus nállam ez a hasmenés már őrjitő......aranyér van tölle rendesen tök vicces,hogy ettől van....

Tündi ne már ...egy kislány egy fiú :P igy mind a kettőben lehet részed :P

Ez a szoptanit jó :P csak nekem olyan "macerásnak" tünik... :?

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Én is csatlakozom a rosszullétes kismamikhoz :cry:
Hajnal óta csak kapkodom a levegőt :(
Olyan légszomj gyötör ,hogy az csak na!!!!
Már 3x zuhanyoztam le jó hűvös vízben......,de az is csak ideig óráig jó utána.
Lassan indulunk a kórházba CTG-re.
A babucim tegnap délután óta szinte megállás nélkül csak mozog és mozog és mozog!
Ráadásul a kutyumból is jön valami szmutyi ami annak a jele,hogy szülni fog!
Remélem ,hogy nem egyszerre szülünk,mert egyedül nem is hiszem ,hogy menne neki!

Anett
Nagyon drukkolok,hogy Matyival karjaidba gyertek csak haza a kórházból!

Bener
Hatalmas nagy Gratuláció Dorinához!
Jó egészséget és minden jót Nektek!

Kép
noki&potyi

Bener!
Hatalmas gratula Dorinához!

Csilla!Lehet eljött a ti időtök?

mimi12

Sziasztok!

Bener: Gratula Dorinához.

Anetto: mennek a drukkok!

Gratulálok minden megszületett babához, jó egészséget és sok boldogságot a babákhoz.

Eléggé elvagyok havazva én is, anyósom nyaralni van így minden délelőtt beiktatom anyukáját. Szerencsére 5 percnyire lakik és nagyon szívesen megyek hozzá, csak olyan döglött vagyok. Alig alszom napok óta tiszta hulla vagyok. Éjjel is csak forgolódtam , úgy éreztem megfulladok nem kapok levegőt. Grétike is nagyon aktív volt az elmúlt pár napba, most meg teljesen nyugiba van. Biztos érezte a szelet. :D
Mi ma töltöttük a 36. hetet. akkor mától mehetnek a homeós bogyók, meg a málnalevél tea?????? Mert azt mondta a szülésznő a 36.héttől mehet.

Na mennem is kell mamához, meg főzni is kell, takarítani, mosni. :) Hu de sok lesz ez.

Ja igen, NST-n okés volt minden, kedden megyünk megint.
Mindenkinek kitartást és jó alvós éjszakát kívánok.
nikó

Sziasztok!

Bener,
Hatalmas gratula Dorinához, mesélj majd, hogy milyen volt a szülés! :)

Cscsi,
Köszi, hogy hiányoltál :) Sajnálom, hogy ennyire kivagy. Nem lehet, hogy esetleg ez már egy szülés előtti állapot? Nálunk sajnos nem történt semmi sem. A bábakoktél hatása nálam is hasonló volt ahhoz, amit te tapasztaltál, csak nekem volt tőle hascsikarás is. Amikor az elmúlt, azt hittem, hogy na ennyi, de nem egészen. Éjjel 2kor arra ébredtem, hogy nagyon fáj a hasam, rendszeresen keményedett. Méregettem az időket is, szerintem olyan 8-10 percenként jöttek, és bármit csináltam nem múlt el. Nagyon drukkoltam, hogy ez már az legyen. Aztán 4 után lezuhanyoztam, a fáradságtól már nem bírtam és beájultam. A fájásokat utána is éreztem, de reggelre elmúlt. Úgy tűnik, hogy ez a bábakoktél tényleg csinál valamit, de az az érzésem, hogy a másik felét a dolognak Ábelnek kellett volna produkálni, aki viszont láthatóan nem akar kibújni :) Most csak ilyen lightosan fájogat, de semmi extra. Ebben az csak a baj, hogy a doki néni holnap elutazik, és csak jövő héten lesz majd szerdán, addig ki kellene bírni...

Jaj, bocs, hogy átmentem mostanában ilyen nyafiba, igyekszem majd többet reagálni :)

Adri

Kép
Kép
flake76

Anettoo,
mennek a drukkok! Biztosan minden rendben lesz, és nemsokára Matyiról is láthatunk majd képet :D

Adri

Kép
Kép
flake76

Bim-bam: neked is megy a hasad? mióta vagy csak néha? nekem is kivan már ott lennt hiába kenegetem semmi hatás. Remélem az is elmúlik a hasmanéssel együtt.

Beus

Kép
Kép
beusmimi

Irdabrol semmi hir h h vannak :?:

Margit
Vendég

Kislányom és Nagylányom :lol:
Kép

Regi vigyor
Kép

Amúgy a Fanni áhítattal néz a Regire.Sokkal jobban oda van érte mint anno a Szabiért...Csak.... alig van itthon.Csavarog mindig..
Na jó,az apjánál van,és tényleg a barátnőivel lóg..
Nem szoktam szünetben cseszegetni.14éves.Végül is mit csinálna itthon? :lol:

mimi12

beus:
Hat hasmenesem nekem is tobbszor volt az utobbi hetekben. 3x kijott tole az aranyerem is :( Nagyon vacak. Egyutterzesem. Nekem csak a kup segitett benne, meg az ha lefekudtem, mert akkor valahogy maskepp nyomta a beleimet a baba es igy nem kellett annyira surun rohangalni a WC-re. De nagyon vacak. :(

flake:
Milyen kombinacioban ittad a babakoktelt?

niko:
Igen, matol ihatod a malnalevel teat :)

ltigram:
2, 3 vagy 5 het meg :wink:

cscsi:
Javulast!

noki:
En is ki vagyok a melegtol. :( Mar le sem megy ejjel a dagadas a labamrol. :cry:

baratodildi

Beus én nem tudom,hogy mi zajlik a beleimben de beöntésre bizti nem lesz szükség... :roll:
Eszek bármit és már mennem is kell ,iszok bármit és már mennem is kell.Annyi a jó ..hát jó benne.. ,hogy tudom tartani azért szóval nem ilyen slipp-sluppsz..Valamelyik nap ez már rámjött hajnalba is erre kelltem fel..Egy nap 5-10 is tudok menni nagy wc-re. :o
Mióta? sajna ez már nállam ellég régi keletű dolog de a terhességgel erősődőtt fel...iszok naponta rengeteg folyadékot.hogy ne legyen baj...
Próbáltam széntabit de nem segített igy nem veszem be már azt se.
nállad mióta van?
Én nem kenegetem már ,mert nincs pihi ideje,hogy regenerálodjon igy nem ér semmit... :?

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Sziasztok!

Látom mindenkinek van valami gondja! Én tegnap voltam tök szarul, de ma egész jól érzem magam, annyi, hogy csiga vagyok! Igyekszem ma lassan nyugodt tempóban elvégezni mindent! Ha tegnap mentem volna szülni, szép disznóólat hagytam volna itthon! :oops:

Azt mondták ma front lesz és lehűl! Én egyenlőre lehűlést nem tapasztaltam, meggyulladok! Na igen alvás... :twisted: elég nehézkes!

csilla, noki, bimbam, beus: jobbulást! Vagy akinek itt az idő, gyors szülést!

bener: Gratulálok Dorinához! Nagyon-nagyon sok Boldogságot, egészséget és persze sok anyatejcsit kívánok! Várjuk a képeket és a beszámolót! Persze csak, ha lesz időd!

madaran: sajnálom, hogy nem lett jó Apukád eredménye! :( De reménykedni kell és pozítivan előretekinteni! Drukkolok, hogy jobban legyen!

anettoo: De jó te szerintem ma karodban tarthatod a picurodat!

Ágota: nagyon jók a képek! Látom a kishölgy elvarázsolta rendesen a férfinépet! :lol: Nagyon aranyos a lányod! :wink:

kovisziszka

baratodildi

nem lesz 5 hét mivel a betöltött 37 után császár

Margit
Vendég

ltigram:
Miert? :roll:

baratodildi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?