kandi:
Varuk vissza es sok sok erot kuldok!
hmbori:
Ez aztan a csokos kep!
agota:
Ne stresszeld magad a szopi miatt, ha nem megy, nem megy. Viszont esetleg meg megprobalkozhatsza szoptanittal, ha van kedved hozza, hatha...
www.medela.hu
Egy baratnom a tapszert 6 honapig azon keresztul adta, mert nagyon nagyon keves tejcije volt... hatha neked is segit, mindenesetre az erzes olyan, mint a szopinal csak macerasabb...
Csodas kepek! Foleg a nagypapas tetszik. Latszik a buszkeseg a nagypapa szemeben.
bener:
Neked is gratulalok!
Varom a kepeket Dorinarol!
dbea:
Nekem is pici fuggoleges vonal van alul, ami a mozgast jelzi. nekem a szuloszoban csinaltak ilyet mult heten.
Amugy a magan talalkak a szulesznovel csak egy az egybe mennek, ott mas nincsen, meg a mozgast nem is kell jelezni.
Tablo.
Csodas es meg nincs is augusztus!
jimbone:
Negyed ora!!!! WOW!!!! Annyira klssz ilyen peldat is hallani!
Nekem a magzatviz elfolyasa utan Timinel meg majdnem 6 ora volt, de a baratnomnek masodik gyereknel burokrepesztes utan szinten csak 45 perc. Szoval a masodik babak sietnek ugy latom.
madaran:
Remelem az ossejt segiteni fog. Nagyon sajnalom a rossz hireket!
linacska:
Hogy van Lili fule?
Tundi:
En csak 1x sirtam a korhazban, de az aggodalom az tenyleg ott volt bennem is. Ugy tudom erre is van valami homeos bogyo, majd megprobalok utananezni melyik.
anettoo:
Holnapra nagyo drukkolk, de annak is nagyon, hogy meg elotte tortenjen valami
Hatha megsem inditanak.
danieldaniel:
Tenyleg edes ez az alom
Mennyi es milyen hosszu haja van!!!
bim-bam:
En biztosan nem mennek el ebben a kanikulaban, de ha meleg sem lenne ilyen terhesen akkor sem.
angelita:
Napi 1 l malalevelteat iszom. Mar kezdem unni az izet oszinten szolva.
Amire nehezen tudom magam ravenni az a gatmasszazs. Elvileg mar lassan ket hete naponta kene, de eddig 3x tudtam magam ravenni...
oui:
En eddig jokat hallottam az Istvanrol, de tenyleg csak hallomas, mert nem voltam ott.