Új privát üzeneted érkezett!

Helló mindenkinek!!

Bocsi,hogy megint ennyi idő után jövök,mindig eldöntöm,hogy holnaptól mindennap jövök,de nem megy,vagy apa nem enged,mert játszik a gépen vagy én nem érek rá.

Ja apa úja már jobban van,de még mindig itthon van és még elég csúnya neki,de már a sebészetre nem kell visszamenni.Holnap megy dokihoz azt meglátjuk mi lesz a körmét még nem szedték le,lehet megvárják mig leesik magától.

Már jobb napotok van?Olvastam,hogy tegnap egy páran rossz kedvűek voltatok.

Képeket küldöm g-mailra!!

Mi jól vagyunk,Márk már nagyon eleven,egész nap nevetgél.Mostanában azt csinálja,ha lerakom az ágyra,kiságyba,kocsiba akkor mindig elkezd sirni és ha nem vesszük fel akkor iszonyú orditásba kezd,azt vettem észre,hogy nem birja az egyedül létet és ha nem foglalkozunk vele akkor sir.
Mikor beszélünk neki azt nagyon élvezi és már ő is vissza beszél,cuppog,kinyújtogatja a nyelvét.

Nekem meg 3 napja fáj a torkom,ma elmegyek dokihoz,mert félek,nehogy elkapja Márk a betegséget.
Na meg belázasodni se kéne.

Ja szerintetek ha belázasodok akkor szoptathatok??
Mindenki mást mond,valaki azt mondja nem szabad valaki meg azt hogy ha abbahagyom elapad a tejem.Na most légy okos!!

Na megyek küldöm a képeket!

Kép

KépKép
torpilla

mayday gratula, no csak kiderült a turpisság, mire készült. :lol:

amúgy nálunk a szája szélén megjelent egy piros folt... :? borogatom kamillával, MINTHA segítene, szerintetek mit kenjek rá? gondolom vmi fertőzés, minden szart a szájába tesz. :( inkább száraznak tűnik ott a bőre, piros és mintha pici fehér pöttyök is lennének, de icipicik. :?

nálunk 1x volt hátról hasra fordulás eddig, múlt héten, nem is értettem, hogy csinálta. azóta 1x sem... :?

törpi, én szoptattam, mikor lázam volt, náthás voltam, nagyon durván (2x is) és nem kapta el... szerintem a termelt ellenanyag átjutott belé is és ezért. persze nem vagyok orvos, ez csak józan paraszti ész. mindenesetre én szoptatnék a helyedben nem olvastam még arról, hogy ez ártana.

huhh, tegnap este a férjemre megint rájött a bolondóra, szórta a poénokat, úgy röhögtem, attól féltem, felébred Peti a másik szobában. :lol: már nem tudom, miket mondott, de meghaltam... :lol:

itt irtó fos az idő, esik az eső és 15 fok van, dettó. benn 20 fok.

tényleg, ha 18-20 fok van éjjel a szobájában, miben altatnátok? most van rajta egy rövid ujjas body + hosszú ujjas plüss rugi + 2 vékony takaró. ez elég??

na ébred

hibernia

bocsi,egykezes vagyok

törpi,én azt olvastam lehet lázasan szopatni,asszem abban a felicitas könyvben amit szülés után kaptunk.szerintem nézd meg.

hibernia,neogranormon?bár ha a kamilla valamit használ,lehet nem kéne váltani.

bubu a forgás óta folyamatosan próbálgatja,de nem sikerül szegényemnek.persze alvás helyett.biztos izgibb az alvásnál. :roll:
most meg azt nézi,hogy gépelek.evés helyett.mókás gyermek.

Kép

KépKép
mayday

nálunk is 18-20 fok van és ugyanaz van rajta,mint petin,csak vastagabb takaró.éjjel.nappal hosszú ujjú body,melegítő és cipzáros pulcsi.szerintem nem fázik így.

Kép

KépKép
mayday

hát N. itt nincs. :( ezért is idegesít. :(

ja barba akartam még, hogy tök jó ötlet ez az aji a jövőnek. :) :) most leutánozva mi is szerzünk majd egy tokaji bort, 2010-est és majd 18 évesen kapja meg. :) tök jó, köszi. :)

na én is félkezezem ám, itt zabbant. :lol:

d.u. vendégek jönnek, este jövök sztem.

hibernia

mayday köszi

csak mindig csukolva (wtf) ébred... :? meg attól fosok, hogy felkel, hogy fázik...

hibernia

Mayday,Hibernia köszi az infót.

Nálunk már van fűtés,de olyan mintha nem is lenne,mert nem igazán érzem,hogy jobb idő van.
Megnézem majd a könyvet,köszi!

Nálunk 22-23 fok van igy van rajta egy hosszú ujjú body és egy rugi.

Képek fent vannak g-mailon!!!!!!

Kép

KépKép
torpilla

Hali,

Mayday: tiszta apja ez a gyerek, de mintha a klónja lenne! :oops: Ugyanolyan helyzetben alszik, mint az apja! És az arcjátéka is ugyanaz! :lol:
Gratulálok fiad átfordulásához!!!! Tök ügyes! :D
Krisz eddig kétszer csinálta, aztán gyorsan el is felejtette! :roll:
Hideg van itt Bp-en is. Prüszköl az egész család. Ezért mindnekit felöltöztettem. :lol: Kriszen rövid ujjú body, vékony, hosszú ujjú felső és nadrág van.
Ja, levettük a habszivacsot!!! Krisszel gyorsan megismertettük és persze próbáltuk tanítani rögtön: a ABC betűit adogattuk a kezeibe. :lol:

Orsi:lehet, hogy fejlődiknek most a babák, nálunk is mozgalmasan telnek az éjszakák mostanában. Este 9-kor lefektetem és éjfélkor már etetés van. Utána két óránként kér még. Jó sokat is eszik, még győzőm cicivel. :roll: :)

Hibernia:piros foltok, pontok vannak Peti bőrén? :? A kamillázás mennyire segít?
Krisz nyaka és már a mellkasa is tiszta ekcéma szerű csúnya piros foltok. El is döntöttem, hogy holnap megint lenézek a dokihoz. Szerintem most már tényleg kapunk beutalót a Heimbe. :? :(

Törpilla: jobbulást kívánok. Azt én sem tudom, hogy betegen mi a helyzet szoptatás terén. Talán előre le lehetne fejni tejet pár dl-vel.
Aranyosak vagytok ketten a babával a képen! :wink:

KépKép
charlott

Sziasztok!

Törpilla, én is szoptattam lázasan. Nem tudom mi volt a bajom, de kb. fél napig 38,5 körül volt a lázam, felhívtam védőnőt, azt mondta nyugodtan szoptassak. Mást nem is nagyon tudtam volna. nem is tudom mit fogok csinálni, ha nem lesz tejem. Pedig már tuti, hogy kevesebb.
Éjszaka nálunk is dettó, mint Maydaynél. Éjfélkor kaja, kettőkor visszaalvás, hatkor kelés, aztán már nem is tudom.
Na most megyek takarítani.
kriszta15

Törpi,nagyon édes Márk abban a csini szerelésben!!! :D

Charlott,abc?Az már valami!!!Belehúztatok!!! :lol:

Szerintem is fejlődési ugráson megy át most több baba is.Pedig már kezdtem élvezni az átaludt éjszakákat...

Holnaptól apa itthon 4 napig,jujj,de jó!!!!

Csak halkan jegyezném meg,hogy 13 hónap után újra velem van mikulás bácsi.És ez már nem csak olyan talán-talán.... :roll:

Kép

KépKép
mayday

Krisz tényleg kiköpött apja.Bubu se rám,se apára nem hasonlít.Illetve igen,de én leginkább tesómat látom benne.Azért érdekes.

Kép

KépKép
mayday

Sziasztok!

Itten vok én is ám :)

Mayday:Nem kell ám irigykedni :D Általában hiába megyek vásáolni nem veszek semmit :D Tök smucig vagyok magamhoz :D Tegnap valami csoda történhetett hogy tudtam venni magamnak cuccokat.Részvét az éjszkáért :? Megint a foga? :? Mit főzöl? :) Mitől lehet a füldugulás? :? Gratula az átforduláshoz :) Nálunk is hideg van,de nem gyújtottam még be a konvektorokat.Nálunk a légkondi megy.Mármint a fűtő része :D Tök jó :D Kivi leszek a villanyszámlára :lol: Édes lehet bubu hogy mindig mást csinál mint amit kellene :D Mikulás :? Nálam már a 9. héttől volt :D Meg most lesz alig 1 hét múlva :? huuuu de nem várom :?

Orsi:na sikerült Elisának sokáig aludnia?Na ilyenkor kicsit örülök hogy nem szoptatok.Bármikor bármit ehetek,és Balunak nem fáj :) Ő mindig jól lakik,nem kell a mennyiségen sem görcsölnöm .Ohhh...fejlődési ugrás.Én rühellem.Balu kb 2-3 hétig volt megkergülve.Mondjuk elég sok mindent fejlődött,nem csodálom hogy megviselte.Kitartást!!++++++

Barba:most olvasom hogy mit mondott a férjed.Ehhh..férfiak.Néha olyan tapintatlanok tudnak lenni.Ne foglalkozz vele.Láttuk a képeket nagyon csini vagy most is.Ami meg maradt azt meg majd leadod,de akkor is.Mégiscsak egy 3 és fél kilós baba volt a pocakban!Nem lesz minden hipp-hopp a régi.9 hónapig változott a tested.Úgy hallottam hogy ugyanennyi kell ahhoz is hogy regenerálódjon.

Juli:boldog 4 hót Julinak!Néztem a képeket,hát nagyon szép kislány! :) És azok a bogár szemek engem mindig elvarázsolnak! :)Olyan kis reklámarca van!Nem gondoltál még rá hogy nevezed valahova?:) Érdekes ez a habtapis dolog.Balu imádja.És mihelyt megvolt,át is tudott fordulni,mindenhol máshol csak erőlködött.Azon meg zsupsz megvolt :D Ágyon neki nem megy,vagyis nem tudja kiszedni a kezét.Maximum a saját ágyában,mert a kókuszmatrac elég kemény.Inkább Balu nagyon stram hogy így bírja hogy hozzuk-visszük :D

Alvás:hát én amióta megszültem csak hason alszom.Talán 2-3 alkalom volt hogy nem.Mikor belövellt a tej,és két szikla volt a cicim helyén,meg még 1-2 éjszaka mikor tele volt a cicim az elején.(legalábbis úgy éreztem)

Charlott:Jajj de jó!Imádom az állatkertet.Anyatanyások is szeretnének majd nyáron ott egy talit!Ezek szerint tetszett Krisznek :) Néztem a képeket is,nagyon szépek vagytok,Krisz kis vigyorgombóc,látszik hogy boldog baba,te pedig sugárzol!Látszik hogy élvezed az anyaságot :wink:

Hibernia:Jesszus,1000 felett?????????Balu mikor beteg volt akkor épp hogy 450et evett/nap,most meg kb 600at eszik egy nap.meg kb 50-80 ml vizet.Egyébként akartam mondani hogy néztem a képeket és tényleg milyen szépen kikerekedett Petya :D Olyan jó kis husis :) Most milyen súlyban van?Mi éppen elértük a 6 kilót :roll: Szerintem ne aggódj fölöslegesen.Szépen fejlődik Petya,nem lesz ott semmi baj :) Jó a poén :lol: Végülis jól összefoglalja a különbséget :) Mik lehetnek azok a foltok? :? Én Balura hosszú ujjú bodyt,meg egy rugit adok,és éjszakára vastag hálózsákban alszik.De szerintem én mindig túlöltöztetem.Most pl a body meg a rugi fölé adtam rá egy pulcsit(vékony,meg egy kis gatyeszt.Ha nincs hálózsák,mert mondjuk mosóban van,akkor takaró(vastag),vagy plüsspléd.Lehet ezt is eltúlzom :D

Forgás:Hát Balu a hasról fordulást ugye kis segítséggel csinálta párszor.Na azóta se.Viszont mióta a hátáról a hasára tud fordulni ez a sláger.És közben visít,sikítozik.Néha már azt hiszem beszakad a dobhártyám.Azt mondják hogy ha egyszer csinálta akkor előbb-utóbb többször fogja,mert az már azt jelenti hogy képes rá,csak rá kell kapnia az ízére :D Ja és tudtommal 6 hós korukig "kell" tudniuk megcsinálni.Ha előtte csinálja akkor az "sietés".

Törpi:jó hogy te is jöttél,már hiányoltunk!Örülök hogy jobban van párod ujja.Nagyon jók a képek,édes Márkó baba :) Tetszik a baba-mam kép :) Jobbulást! :( A nátha minket is elért pár napja,remélem nálatok is hamar elmúlik.Én azt hallottam hogy ha lázas az ember akkor le kell fejni és felforralni és úgy adni a babának,de látom mások másképp tudják.Mondjuk én ezt csak hallottam,lehet hogy hülyeség :D

Rólunk:Balu tegnap elaludt 9kor de fél 10kor felkelt és fent csicsergett 11ig.Én addig közben fél 11kor még az esőben kocsit takarítottam mert apám szólt negyed 11kor hogy holnap reggel7-8 között jön.Pont időben szólt...Szóval leszaladtam kitakarítani,mert behordtuk a sarat,meg amikor a faanyagot szálítottuk le a párom nővéréhez onann is lett kis kosz.Úgy terveztük egyébként hogy mikor apu szól akkor elmegyünk megtankolunk és ott a benzinkúton majd ki is takarítjuk szépen az autót.Mivel a mi porszívónk egy nagy kaki(vizes,de semmi szívása nincs).Na sebaj,remélem azért elfogadható állapotba van a kocsi.
Balu egyszersem kelt fel éjjel hogy kiesett a cumija,gondolom hallotta mikor apával viccesen megjegyeztük hogy éjszakára a szájába ragasztjuk a cumit :D
Balu aludt 11től 8ig.Aztán evett és 10kor elaludt.Apu meg beállított negyed 11kor(még jó hogy 7-8 közöttre ígérte magát).Fel is kelt Balu is(aludt 10 percet),aztán most 3/4 12kor tudtam elaltatni.Kelt fél 1kor,farkaséhes volt,kajolt,de bealudt rajta és aludt még egy órát.Aztán felkelt,elvolt.Kapott brokkolis burgonyát(üveges),szépen evett.Aztán elkezdett sírni,nem tudtam megnyugtatni.Így lementünk kenguruban sétálni,rögtön abbahagyta a sírást és szépen nézelődött.Lehet hogy unta magát itthon?Mert mikor hazajöttünk újra elkezdett sírni.Ehhh...Ja és ha már lent voltunk,gondoltam elszaladunk boltba.Nézem zárva,megyek a másikhoz az is zárva.mondom mi az isten.Aztán rájöttem hogy vasárnap van...Gyagya mami.... :lol: Aztán miután feljöttünk és sírt,adtam neki vizet,aztán kapott cumit és szépen nyössz nélkül elaludt az ölembe.
Balu teljesen ölbe szokott.Most csak úgy tud elaludni..Anya elkapatta...Max még úgy alszik hogy vagy babakocsi,kocsi,bevásárlókocsi.Lényeg hogy rázkódjon a popója.Valahogy le kellene szoktatni.Mert így nem tudom itthon hagyni,mert apa nem szeret ringatni.Meg aztán ok hogy most a 6kilóját rázom,de mi lesz később? :shock: Ötlet,hogyan tudnám leszoktatni?Másik problémám meg az esti alvás.Rá kellene venni hogy 10 előtt elaludjon,ne csicseregjen 11 éjfélig.De hogyan?Ha altatnám akkor feszíti magát és torka szakadtából üvölt,ha simán leteszem akkor meg játszik.Napközben össze vissza alszik,mert van amikor másfél óra után álmos van hogy csak 2 és fél 3 óra után.Ötlet?
Na jó sok lettem :D

Csigaby?Kovmarti?Többi nem jelentkező?Ugye nincs baj?

KépKép
Kép
csöpplány

Csöpplány,tegnap még megesküdtem volna,hogy a foga,ma már nem vagyok benne biztos,lehet fejlődési ugrás.
Rántott csirkecombot csináltam buripürivel meg tejfölös ubisalival.Imádom,minden nap meg tudnám enni!!!!! :oops:

Előbb elalvás,hát talán,ha előbb csinálnátok az esti rutint.

Seggrázósos-elaltatásos téma.Szerintem csak úgy lehet,ha egyszerűen leteszed ha már álmos és hagyod sírni.Kegyetlennek tűnhet,de én így szoktattam le Bubut olyan 2 hós kora körül.Pár napig húzós volt,a szívem szakadt meg,de muszáj volt kibírni.Azóta sem veszem ki az ágyából ha már letettem,néha sírdogál,de elalszik.

Ülök a földön,fiam mellettem a habtapin és lelkesen próbálgatja új tudományát,egyenlőre eredménytelenül.De nagy küzdő,az biztos!!!

Kép

KépKép
mayday

Bubu kitágult szemekkel,csöpögő nyállal nézte előbb ezt:

http://www.youtube.com/watch?v=grQVB24v ... re=related

Kicsit beteg a nőci,nem?

http://www.youtube.com/watch?v=4ifUH8hX020

Kép

KépKép
mayday

Ezt most találta,nagyon durca:http://www.youtube.com/watch?v=mDlvnCmdU5o&feature=fvw

Mayday:csípem ezt a számot!Elég egy ízlésünk van :D
fincsi a menű,nyamiiiiiiii....
Esti rutin után alszik egyet,de csak fél órát.fél 7kor fürcsi aztán olyan 7 és fél 8között alszik egyet.eszik,fent van 2 és fél 3 órát.így jön ki hogy 10 után alszik.viszont van benne valami,mert azóta csinálja,mióta nem fél 6kor van fürcsi hanem fél 7kor.Azért tettem át fél 7re,mert 7kor dr house a viasaton és így ő azt már végigaludta :? lehet nem kellett volna :S Megpróbálom hogy visszatérünk a fél 6os pancsihoz.
Az a baj hogy Balázsnak olyan éles hangja van,hogy a dobhártyám beszakad,berezonál.Meg úgy belelovallja magát hogy nem vesz levegőt se.Mert próbáltam sírni hagyni,de nem használ.

KépKép
Kép
csöpplány

azta mennyit irtatok!

Bocs,ha vkit kihagyok

Csopplany,
egyedul elalvas: nalunk azota megy, miota az ujjat szopja, néha éjjel is hallom, h szopja. egyébként pedig ajanlom a mar emlitett Aludj jol gyermekem! konyvet.

Torpi,
lazasan is lehet szoptatni, de nem tul jo a lazas tej. Viszont a paracetamol nem art a babanak, ha beveszel belole és a lazat leviszi.

Nalunk mar reggel 18 fok volt bent, hosszuujju body, halozsak és egy vastag takaro van rajta. Nappal hosszuujju bodu, harisnya és egy meleg ruhacska vagy pedig pulcsi + nadrag.

Mayday
gratula a forgashoz!

Félek, h a ma éjjel sem lesz nyugis, mert nem volt hajlando hason elaludni. tul szép volt az elmult hét...
egyébként részvétem azoknak, akiknek nem alszik vissza éjjel, nalunk azért legalabb ez megy. akarmikor felébred, ha megszoptatom visszaalszik.

Most itt sorozok, mert kevesebb a tej. egyszeruen nem értem, mitol kevesebb néha...

nem is tudom, annyi mindent akartam még... mar nem tudom. Hibernia, hagyj fel a maximalizmussal. Nem fogod "elrontani" a fiad, senki masnak nem koszonhet annyit, mint az anyjanak. Te is emberbol vagy, normalis, hogy néha igy, néha ugy érzel! ezzel mindenki igy van, én is.
s.orsi

Na itten vagyok megint!

Voltam ügyeleten,a doki nem volt ott valakinél kint volt háznál.A nővér azt mondta,hogy antibiotikumot nem kapok addig mig nincs lázam,addig meg használjak strepsilst,vagy mebukaint.Ha esetleg lázam lenne akkor arra meg algopirint vagy rubofent ajánlott.

Mayday és meddig sir Bubu mikor lerakod este??
Én is nagy bajba vagyok,mert Márk általában a cicin alszik el és ez gáz lesz ha már nem fog szopizni

Kép

KépKép
torpilla

Csöpplány,jól nyomják a breakes srácok!!!

Lehet meg kéne próbálnotok újra a fél 6os fürcsit,hátha...

House...ne is mondd,imádom!!!Volt munkahelyemen kiragasztottam a képét egyik hűtőre,a fiúk meg poénból kiégették cigivel a szemét...Köcsögök. :lol:
Egyébként ha sorozat,akkor Lost,Szex és New York,Két pasi meg egy kicsi és persze az épp aktuális politikával fűszerezett,nagy magyar (szinte kötelező) klasszikus,a Szomszédok.Ki lehet érte nevetni,de én szeretem.Viszont a legnagyobb bestem a Jóbarátok!!!Akár egy idézetből megmondom,hogy mi a rész címe.Erre büszke vagyok. :lol:

Kép

KépKép
mayday

Orsi,kitartás az éjszakához,bár tényleg szerencse,hogy szopi után visszaalszik.

Törpi,pár percet,max 10et,de szerencsére nem minden este.Ha sír,ugye kiköpi a cumit,olyankor kimegyek várok picit,had sírjon(gonosz anya :oops: ),aztán pár perc múlva vissza a cumit,úgy még kicsit magyaráz,de hamar elalszik.

Kép

KépKép
mayday

Sziasztok!

Hétvégén családi program volt, meg betegeskedés, fiam taknyos, ma estére már én is, remélem Bori megússza. Gyorsan reagálok arra, amire emlékszem.

A legfontosabb, hogy lázasan lehet szoptatni, sőt, ahogy Hibernia írja, a szervezetünk termel ellenanyagot az éppen aktuális baci/vírus ellen, és a szoptatással ez átmegy a babának, amivel minimálisra csökken az esélye, hogy elkapja ő is a betegséget. Anyatejet forralni nem szabad!!! A lázat csillapítani viszont ajánlatos, Algopiryn, Panadol mehet rá nyugodtan, meg a hűtőfürdő. Én szoptatás alatt két elég durva lázas betegséget is végigcsináltam, a fiamnak egyiknél sem lett semmi baja.

Egyedül elalvás téma, nálunk ugye szerencsére ez megy, amióta cumizza az ujjait B, ez most már lassan 3 hónapja van. És ugye azért jó ez, mert ezt megtalálja magának is, míg a cumi, ha kiesik, akkor arra anya kell, hogy bemenjen odaadni. Viszont volt olyan egy-kétszer, hogy nem nem találta az ujját, vagy valami nem volt kerek nála és sirdogált, én nem hagytam, én ennek nem vagyok híve, márcsak amiatt a Ranschburg videó miatt sem, amit egyszer belinkeltem. Akkor inkább kicsit járkáltam vele, aztán ment vissza második körre. Vagy harmadikra.

Nálunk még olyan 21-22 fok van, de így is hosszú ujjú body, harisnya, pamutgatyó, vékonyabb pulcsi van Borin. Este pizsi (pamut rugi), vékony hálózsák, meleg takaró.

Ja, és az én lánykám is a hátról hasra forgással próbálkozik, elfordul totál oldalra, aztán elkezd lengetni a lábával, és gyakorlatilag a csípője már átfordul, csak a felsőteste még nem. És közben nyekereg. Kiváncsi leszek mit kezd majd ezzel a tudományával. Mayday, Nektkek gratulálok a forgáshoz!

Csöpplány, írtad, hogy Balázsnak éles hangja van, na Borinak meg tök mély, olyan fura, igazából amikor sír, akkor sem zavaró :oops: .
Jaj, tegnap ez a Nicsak ki beszél film, odakeveredtünk az adóra, hát a kiscsaj nagyon édes volt benne, szerintem tutira azért őt válogatták be a szerepre, mert olyan módon görbít, kezdi a sírást, hogy azt tanítani kéne, nagyon komoly. :D

Jaj, Hibernia, még akartam írni, hogy én is szoktam agyalni az ilyen nevelési-kötődési kérdéseken, tök sokszor elbizonytalanodom, hogy jól csinálom-e a dolgokat, bár én inkább mostanában érzem ezt, mert a fiam értelme azért eléggé elkezdett nyiladozni, és néha tök nehéz kitalálni, hogy mivel neveljem, hogyan büntessem, hogyan ne. Szóval szerintem ez a para csak nőni fog, join the club... :D
monde

Kép

KépKép
mayday

Mayday, én is sorozatfüggő vagyok (bár ezer éve nem néztem semmit), 24,House, Grey's Anatomy, Wire, és míg a fiammal voltam terhes, a Szomszédokat ismételték, és én is néztem, nekem valahogy közel áll a szívemhez, gyerekként mindig néztük, és bár elég sablonos, meg gagyi a mai sorozatokhoz képes, de én is szeretem. Most a House-ra vagyok nagyon kiváncsi, mert ugye vége lett a 6. évadnak (itthon még megy), és megöl a kiváncsiság, hogy mi lesz a hetedikben, holnap lesz az új évad első része. Szóval addig körmötrágok. :D
monde

Monde,ugyanígy vagyok én is,a gyerekkoromat idézi,a csillagszórós karácsonyaival,a nyári táborokkal és az egyen általános iskolával.Olyan hús-vér az egész,nagyon kedves a lelkemnek. :oops:
Régi magyar,Família Kft.Az is jó volt!!! :lol:

Holnap House?Azt hittem szerdán...

Kép

KépKép
mayday

Na ott tartottam,hogy esténként mindig cicin alszik el,hogy szoktasam le erről??Valaki tud segiteni?

Csöpp olyan jó,hogy elküldted g-mailra azt a fotó átalakitós linket már ilyet akartam csinálni olyan régóta,de nem tudtuk,hogy kell.
Na ,de mondanom se kell,hogy apa egyből nekiált és olyan boldog volt,hogy tud képet szerkeszteni,hát tényleg jó volt nézni.

Ja képzeljétek el kb 2 hete raktam el Márknak az őszibarackot leturmixolva és megkóstoltattam vele,látszólag izlett neki épp az újamat nyalattam meg vele

Orsi én is igy vagyok az éjszakázással addig tart mig Márk szopizik és már a cicin vissza is alszik böfizni is alva szoktunk.

N megyek
jó éjt

Kép

KépKép
torpilla

Holnap a 7. évad első epizódjának premierje lesz USA-ban, ez azt jelenti nagyjából, hogy az interneten néhány nappal később már elérhető ez az epizód, eredeti nyelven. Itthon valóban szerdánként van, a 6. évad közepe felé járnak most.

Jut eszembe, mégegy pozitívum az őszben: sorozatok...
monde

SorozatokŰ:hát én bariközt fan vagyok.Na meg house,minden mennyiségben.Ezen kivül a dr csontot szoktam nézni,na meg a született feleségeket.Ezek mind megvannak dvd-n is.Míg terhes voltam ezen éltem :D Reggeltől estig ez ment :D De kicsit néztem a grace klinikát,meg helyszinelőket is,Régen a vészhelyzetet imádtam.Meg volt valami nagyon régi kórházas film.Meg valami grandenburgok vagy mifene,talán azt is néztük :D Jajj meg hát a jó öreg Dallas Dzsoki(nem tudom leírni :lol: ) bácsival :D Hajj meg a brazil szappanoperák.Esmeralda,vad angyal,paula és paulina meg huu mik voltak? :D Szerintem egész félután a tv előtt ültem :D

Törpi:nincs mit,használjátok ti is egészséggel :) Azért te is küldessz pár képet amit csináltatok? :D

Mayday?köszi a linkeket,el fogom olvasni :) Most Baluval harcolok :) Elaludt 9kor de felkelt 3/4 10kor,azóta elvan a kiságyban.Ezt a gyereket :D

Orsi:ez nem az a hadjuk sírni módszer?Nekem nem megy :(
Na nekünk az éjszakával nincs gond,ha nem esik ki a cumi :D Szépen végigalussza :) Ha véletlenül kelt(fejlődési ugrásunknál) akkor mindig visszaaludt.

Monde:nem szabad forralni?Nekem azt mondták régebben.Anyu is azt mesélte hogy mikor lázas volt a lefejt tejet felforralta és visszíhűtve adta nekem.Meg hugomnak is mikor tejlázas lett.Fura :D

Asszem ennyi.Megnézem ezt a legényt.Remélem jót jelent ez a csend :) :lol:

KépKép
Kép
csöpplány

Törpilla, szerintem nem baj, hogy cicin alszik el! Most még semmiképpen sem. Én nem szoktatnám le, gondolj bele, mennyire jó érzés lehet ez neki, érzi a szagodat, megtölti a hasát, beszunnyad, szerintem a világ legjobb dolga egy baba számára. Ha majd abbahagyod a szopit, akkor úgyis egy másfajta esti rutint fogsz kialakítani, meg fogja szokni azt is.
monde

Na ha minden igaz elaludt magától :D Ki érti ezt???? Remélem nem korai az örömöm :D

KépKép
Kép
csöpplány

halihó

gyorsban...

sorozatok: hát én alig-alig néztem eddig sorozatokat, nincs hozzájuk türelmem?? :oops:
A szomszédokat mondjuk imádjuk mind2en a férjemmel, az mtv videótárban fenn van az összes, hát azt mi végignéztük egytől-egyig, míg vártuk Petit. Fix esti program volt, hogy vacsi alatt megnéztünk egy részt... :D A youtube-on fenn van egy csomó vicces jelenet, hát azokat is végignéztük már, szóval rengeteget idézgetünk abból is (kedvencem amikor Béla bácsi kikel az ifjúság ellen, hogy ezek ma már csak zsebhokiznak :lol:)..
A Szomszédokon kívül a Született feleségeket nézem csak, hát az halálos, teljesen függő vagyok, imádom. :shock: :shock: Mayday, szerintem rá kéne szoknod, tuti neked is tetszene... :D
(Úgy tűnik nekem csak az Sz-szel kezdődő sorozatok jönnek be ha-ha.) Ja nem, a Twin Peaks-et is szerettem, végignéztem vagy 3x. Meg a Miért éppen alaszkát is néztem. Meg a Vészhelyzetet (míg Ross doki meg ilyenek voltak)... Meg mikor kicsi voltam, Derrick is megvolt meg a Simlis és a szende meg a Baywatch. :D No oké, módosítok: mostanság nem nézek sorozatokat... :D

Húúúú, Pepke ma irtó sokat sírt és bazi idegesítően. Nem tudom, mi baja volt, kétszer megijedt az oké :D, de a többinél nem tudom, mi nem smakkolt. Olyan, mint Balu, úgy belelovalja magát, hogy iszonyú... Teljesen leizzad, de csorog róla a víz, vörös az arca és majd megfullad a félrenyelésektől. Elég rémisztő. :? Így egyszerre köhög meg visít. :cry: Szokjon már le erről. :)

Ja és most hétvégén rengeteg cuccot kapott, ugye ikeás viziló csörgőt + egy kis lasztit; délelőtt vettünk neki 7 db előkét meg két halloween-es :lol: hosszú ujjas body-t; átjött egy barátnőm, tőle kapott egy kisgatyót + hosszú ujjas pólót + kis kardigánt; meglátogatott a férjem kollégája is, ő is hozott két hosszú ujjas pólót + egy kötött kardigánt... El van kényeztetve ez a kölök. :D

Charlott majd számolj be, mit mond a doki... Én is ekcémára gyanakszom, bár nem piros, inkább rózsaszínes a cucc... talán halványodik... úgy látjuk mind2en. a szája szélén van csak eddig egy ilyen régi 1 ft-os nagyságú paca.
ja és nálunk is tiszta apja Peti. :oops: de így szó szerint. :D elég furi.

Mayday 4 nap együtt húúúúú, de irigyellek. :) :) Bár volt türelmed kivárni... :)

Csöpplány ne is idegelj... Ja 1000 körül eszik. :( De ez úgy, hogy sokszor elveszem tőle, hogy márpedig nem eszel többet... :? :? :? Én ezzel az igazgassuk a baba napirendjét bajban vagyok, nem tudom, hogy lehetne korábbra tenni a fekvést... :( :?

Monde, de jó, hogy Bori hangja nem olyan idegesítő... :) Irigykedem... :oops:
Ja és igen, én is ettől tartok, hogy ez már csak szarabb lesz... A sok aggódás ki fog készíteni... :oops:

No remélem kb sikerült reagálnom mindenre, ki tudja... :roll:

fekszem is, sírós nap volt, de így hogy ketten voltunk, egész elviselhető... ;) nem is tudom, mi van az egyedülálló anyákkal... :roll:

hibernia

Sziasztok!
Betegeknek jobbulást! rajtunk is végigsöpört valami vírus, gyerekeknek csak az orra folyt engem viszont rendesen elkapott, rég voltam ilyen szarul :(
Kristóf viszont megúszta valószínüleg a szoptatásnak köszönhetően, azért amit Hibernia és Monde is írtatok az ellenanyagok átjutnak hozzá!

felforralni az anyatejet egyáltalán nem szabad mert így gyakorlatilag elpusztítanánk az összes hasznos anyagot benne!

Elalvásnál, ha nem akar aludni és nem akarom tologatni akkor én kicsit "ütögetni " szoktam a fenekét, ugye hason alszik, fölhúzza a popoját és kicsit paskolom ez olyasmi lehet mintha menne alatta a babakocsi, nekünk legalábbis bevállt mindegyiknél :lol:

Hibernia ha ekcémája van Petinek a kamillázás nem jó rá mert szárít, inkább valami zsíros krémet próbálj esetleg a sudocremet ha nincs neogranormon!

Én is visszatérek a csak hálózsákban altatáshoz, 2x nem adtam rá éjszaka és hajnalban frászt kaptam mert úgy találtam hogy a fején volt a takaró, nem tudom hogy csinálta :evil:

És múlt héten gyakorlatilag egyedülálló anya lettem, férjem dolgozott éjszakáig, hát nem mondom hogy jó volt...főleg az esték míg lefürdettem és elaltattam mind a hármat leizzadtam! :roll:
Ja és három szülői értekezlet is volt az oviban, szuper volt Kristóffal végigülni mindet de egy évig most tuti nem megyek!

És alig várom hogy 8 óra legyen, megyek fogorvoshoz, egész éjjel nem aludtam :x

Mára jó időt mondanak, szép napot Nektek!

kriszta0612

HAli, megjöttük

Csak ezt az oldalt olvastam..... de még nem vagyok képben :oops:
Nálunk is megy nátha..apa még mindíg beteg olyan igazi férfi módra..értitek :lol: , gyerek taknyos mint az állat én egy picit.
Galyatető jó volt, bár a náthás gyerekkel kicsit macerás de szombaton tudtunk vele sokat sétálni...azonban 2 éjszaka brutál volt... pl péntek-szombat éjszak fél-1 óránként keltem hozzá!!!! :shock: Na de túl vagyok rajta.....
Amúgy nálunk is újabb fejlődési ugrásra gyanakszom mert állatit fejlődtünk, két kézzel nyúl a dolgokért Gabi, percekig nézegeti a kezéeit amik egymással játszanak és nálunk is hátról sahra megy az átfordulás próbálgatása úgy mint Boginál.

Ma anyós nap... 9re jön jajj nekem..megpróbálom pozitívan felfogni...

Amúgy nem olvastam vissza, Hibernia mit írhattál de nálam is állnadóan megy a para hogy jól csinálom-e a dolgokat, elég türelmes vagyok-e, eleget vagyok-e vele és ha pl 1-1 nap sokat van mással az nem gond-e neki (pl nagyi napok)...aztán megpróbálom magam megnyugtatni, hogy mivel szeretem és mindent megteszek a legjobb a tudásom szerint nagy gáz nem lehet..remélem.
Meg álland parám, hoyg szeret-e a fiam és szertni fog-e..tiszta lökött vagyok :oops:

Ahogy olvaslak titeket szerintem alulöltöztetem a fiam...nálunk a lakásban 22-23 foj van és egy rövidujjú bodí+ egy kezeslába van rajta, de nem plüss, hanem csak sima pamut.... este sima kezeslábas + két takaró...ő kicsi kora óta így alszik, ha melege van lerugja, ha nincs nyakig takaróban marad..édes pofa :D

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Hello!!!

Született feleségek,nézem én is,nem tom miért maradt le. :oops:

Zsu,akkor végülis nem volt rossz Galyatető.Örülök.
Nem hiszem,hogy alulöltözteted Gabit,ha fázna,jelezné.

Kriszta,ezt a fenékütögetést én is próbáltam,de Bubunál nem jött be,pedig sokan dicsérték ezt a módszert.

Csöpplány,örülök,hogy Balu ilyen könnyen elaludt.Ébredés volt?Nálunk most nem,szerencsére.Viszont fél 7kor már fenn viribölt.

Hibernia,javult Pepke szája széle?

Kati,nyertetek?

Kép

KépKép
mayday

Fú,Kati,most nézem iwiwet,sajnálom...Majd a kövi!!!!Amúgy Kendra sokkal szebb.... :oops:

Kép

KépKép
mayday

én tv-t nem nézek. idohiany miatt. régebben a szuletett feleségeket és nagyon régen az AllyMcBealt imadtam.

Zsu, nagyon jol megfogalmaztad: szereted és a toled telhetot megteszed érte! Senki nem fog soha ugy szeretni, mint a asajat gyereked. a durva éjszakakért :( :( :(

majd meg fagyok. egyelore még nem beteg senki... Betegeskedoknek jobbulast!

nem tudom kiirta, a szopas kozbeni elalvasrol magatol le fog szokni a gyerek, elég akkor potmegoldason gondolkodni

Kriszta,
3 szuloi. huha. Nekunk holnap lesz, de nem tudok menni. Egybeesik az uszassal + férjem egy hétig nincs.
s.orsi

hali

hát nálunk béna éjszaka volt, 10kor elaludt és 5kor kelt. :evil: csuklott szokás szerint. nem tudom, miért jön rá az éjszaka közepén. ezért gondoltam, hogy fázik, hát ki tudja... 5-6ig ringatta az Apja, én röhögtem mellettük, mert Peti felfedezte a kezét (még csak most :oops:) és teljes lelki nyugalommal nézegette ezer évig, forgatgatta, mozgatgatta, mi meg ásítoztunk mellette... Nem evett, egy óra ringatás után elaludt fél 8ig. Akkor evett és 9kor letettem, mert kómás volt... :? nem szokta a korai kelést...

na jövök reagálni, csak most ébredt, 1,5 órát ráhúzott. :)

hibernia

Sziasztok!

Csak gyorsan bekukkantok, küldtem fotókat gmailre, és egyben megnéztem az újakat, hú, nagyon édesek a babák! Na megyek etetni, majd még jövök.
monde

na kaja.
aki hozzátáplál, előtte vagy utána adja a tápszert / tejet? én ma először adtam előbb az őszit, eléggé kiakadt... :?

orsi egyedül leszel? :? szegény. :( most hogy 7végén 2en küzdöttünk, tök jó volt... még a bénázások is...

zsu, üdv újra!! az éjjeleket hogy bírtad így??? te jó ég!!! a férfiasan beteg ismerős... :lol: amúgy tuti imád Gabi, no para... ;) én inkább azon parázom, megadunk-e neki mindent... :roll:

ja amúgy a hasról hátra forgás beindult nálunk is, a hátról hasra dolgot azóta se produkálta. :? de tök jó, hogy látszik, hogy a hátról hasra már szándékos, nem csak lehúzza a feje. :lol:

mayday köszi, asszem múlik a pirosság... arra tippelünk, hogy ugye egy hétig én fürdettem és lehet nem mostam úgy le azzal a jó zsíros fürdetővel tudjátok... :oops: apa mindig azt használja, mióta ő fürdeti, javul... :roll: no comment pls. :lol:

kriszta sudocream van, köszi, lehet azzal is zsírozom kicsit... :D
3 szülői??? ááááá, szegény... még jó, hogy a pici jól bírta viszonylag... :( most látom csak milyen kicsi a különbség a 2 nagyobb között... te jó isten, hogy bírod? :)

ja más hozzátápis kérdés, ha adtok újat akkor aznap csak azt adtok vagy a szokásosokat? pl most adnék répát, amit eddig még nem kapott, de az előbb evett őszit is... a következő etetésnél adhatok vajon répát kóstolni? logikusan igen, de ki tudja... :lol:

hibernia

Hali,

Hibernia: voltunk a dokinál és megint megállapította, hogy érzékeny Krisz bőre. Több problémát egyszerre talált, de most még enyhe hatású kenőcsöt írt fel - Cremor Aquosus. Ha nem múlna el a pirosság, akkor erősebbet fog majd adni. :roll: Hát remélem a legjobbakat! :wink:
Ja, volt súly mérés: 6,2 kg és 62 cm ! :lol:

Még jövök, de mennek kell most játszani.... :D

KépKép
charlott

Hibernia,
ha mar oszit kapott sokat és minden ok, nyugodtan adhatsz neki répat.
ALtalanos szabaly, egyszerre csak egy uj izt vezessunk be és lehetoleg hetente csak egyet, h ki lehessen szurni konnyen, ha vmire rosszul reagal.

ébredés, nagy cuppogassal (szopja az ujjat), 2, orat alust a kis bestia. Pedig éjjel fél2kor megint felébredt és szopni akart! aaaaaaaaa
s.orsi

Sziasztok!
1-2 napig nem jöttem és már 2 oldallal előrébb vagyunk. Most nem tudtam rendesen visszaolvasni, csak beugrottam picit.
Azért látom mindenkinek kezd jobb kedve lenni :D 8) És a babáknak nagy gratula az átfordulásokhoz!!! Nálunk is fordult Gréti 2 napja a hátáról a hasára, jól meg is lepődött, mert mindez kaja előtti őrjöngés közben volt, mivel még szarakodtam és addig betettem a kiságyba. Azóta nem csinálta, tuti, hogy csak véletlen volt, de legalább előbb-utóbb direkt is menni fog :D
Amúgy nálunk nagy nyűglődés van, jön a foga, és üvölt. Plusz megint váladékozik a szeme, úgyhogy megyünk a héten átmosni a könnycsatornát, nem ússzuk meg sajna. Ráadásul megint kaja gondok...nem tudom van-e megint elég tej...de ez már csak a szokásos probléma :? Dióhéjban ennyi.
Jövök még, csak most, hogy alszik végre, próbálok kajálni és rendet varázsolni.

KépKép

KépKép
nadina01

Vagyis pontosítás: a hasáról a hátára fordult, na már az írás se megy nekem.

KépKép

KépKép
nadina01

no, elaludt a kishercegem...

Csöpplány:köszi, aranyos vagy, szerintem mindenki élvezi az anyaságot (itt a fórumon biztosan), főleg azok akik sok éve vártak már arra, hogy babások legyenek. Tudod, én sok lombikon túl, mikor lemondtunk a közös gyerekről akkor ékezett Krisz....így én minden percnek örülök, mikor együtt lehetünk :oops: :roll: :)

Sorozatok: ja, én is függő vagyok, elkezdeni nehéz aztán leállni képtelenség! :lol: Jóbarátok, Sex és New York, Szomszédok, Született feleségek és mostanában a Gyilkos számok. Ha ezek mennek a tv-ben, akkor megáll a világ nálam (is). :wink:

A hozzátáplálást mikor kellene elkezdeni és mivel? Ezt azért kérdem, mert a doki néni érdeklődött ma ezután. Én meg ott álltam tátott szájjal, hogy miért el kellett volna kezdeni?! :shock: :roll:

KépKép
charlott

nadi megnéztem, colief a neve a hasfájás elleni csodaszernek. ;) csökkenti a tej laktóztartalmát... a szopi + fog gondokat sajnálom. :(

nem is mondtam, mi új tápit kezdtünk, hasfájás és szorulás elleni, tegnap este evett először, kíváncsi leszek, lesz-e hatása... csak úgy leemeltük a boltban, nem ám recept meg ilyenek... hm.

charlott, mit is mondtál, mivel mosol? nem lehet hogy az irritálja Kriszt? remélem az új krém segít...

hozzátáplálás: nem tudom szerintem nem késtél el... ha csak tejet adnánk, mi is csak 6 hósan kezdenénk, minek előbb??
amúgy én őszibarackkal kezdtem, ahogy csöpplány írta, egy nap 2 kanál, másnap 5 kanál 3. nap amennyit bír. :lol: aztán két héttel később ugyanez a szilvával. most a répát kezdjük, most adok majd neki, ma. szerintem válassz ki egy szimpi táblázatot és azt kövesd. az enyém kinn van a hűtőn, nem mintha nem vágnám már a 4 hós listát. :D nem túl sok minden van rajta... ;)

hibernia

ja orsi, köszi. :) én is így gondoltam, de mondom, hátha hülye vagyok. :D

üveges kajcsit lehet szerintetek fagyasztani? :oops:

hibernia

Hibernia,légy rám büszke,csináltam blogot. :D

Kép

KépKép
mayday

ó, nem vártál meg, sajnálom. :( :(
hol van? nyilvános? ;)

ügyes vagy! :)

hibernia

Sziasztok!

Hibernia:ááááá,nem vagy/voltál függő :lol: Tényleg elég rémisztő amikor így belelovalják magukat.De mondjuk Balu csak vörös,és könnyezik.Meg ugye nem vesz levegőt.Félrenyelni nem szokott,meg leizzadni sem :) Nem lehet hogy a fogacska gyötri?Ha bekened neki valamivel akkor se hagyja abba?Grat a sok cucchoz,akkor Petya el van látva egy darabig :) Én mostanság fogok kapni még egy adag ruhácskát télére.Nem idegelni akarlak.Balu úgy tűnik ilyen kis kákabelű :lol: Mennyit enne Petya ha hagynád?Kipróbáltad már?Doki mondott erre valamit?Nálunk is van hogy Balu kicsit sír még a kaja végén hogy kérne,de nem adok többet mert azt mindigvisszabukja.Szerintem csak lassan ér el az agyacskájában hogy jól lakott.kb 10 másodpercig nyünnyög aztán rájön hogy ő tulajdonképpen nem is éhes már :D

Kriszta:jó hogy te is jöttél!Remélem már te is jobban vagy és elmúlt ez a kórság.Ez a fenékütögetés nálunk is bejött régebben.Most már nem.Ja és ha hátra rakom akkor átfordul,ha egyedül hagyom a kiságyban,ha hason akkor meg fekvőtámaszozik,úgyhogy nem tudom hogy tudnám leszoktatni az ölben levésről.3 szülői????Az igen....Mi baj van a fogaddal?

Zsu:örülök hogy azért jó volt Galyatető!Jobbulást kicsi Gabinak meg a nagynak is :) Gratula a fogáshoz meg a forgáshoz is :) Balu is imádja a kezeit nézi.Összekulcsolja,babrál vele és olyan értelmesen tudja bámulni :D A fiad meg tuti szeret!!!Ne rágódj butaságokon :D Hát ha a tarkója nem hideg akkor tuti nem fázik.Én tuti túlöltöztetem Balut,de mindig hideg a keze(tudom hogy nem mérvadó,de folyton azon parázok emiat hogy fázik.Éjszakai kelésedért nem irigyellek,nem lehetett egyszerű :?

Mayday:volt kelés,de csak a cumi miatt,azt hiszem kétszer.Aztán fél 7kor kajabált ogy éhes.Megetettem és mellettem aludt még 10ig :D

Hibernia:nem is olyan vészes kelése.Jó,tudom,hozzászoktál hogy végigalussza az éjszakát.Nekem is zokon esett mikor Balu kelt hajnalban pedig nem szokott :) Aztán mindig eszembe jut hogy vannak akik még mindig kelnek 2-3 szor egy éjjel :? Gondolj mindig erre,és akkor nem olyan vészes a hajnali kelés :D tapasztalat :D

Monde:Nagyon édes Bori baba is! :) Milyen grimaszt vág az első képen :D Haláli :D

Hibernia:hozzátápinál sok nézet van.Ha nagyon türelmetlen kaja előtt a baba akkor érdemes kajcsi után adni neki,vagy két kaja között nasiztatni.Ha türelmes akkor előtte is lehet és ha kér pótlást akkor lehet adni neki.Én Balut először a két kaja között kajáltattam,aztán mikor már sokat evett a gyümikből,akkor adtam neki amikor enie kellett volna,vagyis előtte fél órával,hogy ne legyen türelmetlen.Éa én nem egészítettem ki neki semmivel,mert féltem hogy hozzászokik.Így van hogy 2-3-4 órát bír.Változó.Ha az őszitől semmi baja nem volt,régen kapja akkor lehet mellette másikat is kóstoltatni vele,de mindig csak egyfajtát.Így könnyű kiszűrni ha valamitől baja lenne :)

Charlott:szép méretek,nől szépen Krisz is :D Balu is ekörül lehet most,de ő egy hónappal idősebb majdnem :D CsöppBalu :D

Orsi:kelés :( Elisa már végigaludta az éjszakát?
Nadi:naaa,végre te is itt :) Gratula Grétinek az átforduláshoz :) Még ha véletlen is volt,szépen rá fog ő jönni :D Átmosás :( :? Hova viszed?Miből gondolod hogy megint kevés a tej?Esetleg Moremilk?

Charlott:én nem is tudtam hogy lombikkal is próbálkoztatok :shock: Sokszor próbálkoztatok lombikkal?Én még enélkül is örülök,gondolom akkor ti mennyire örülhettek :) Kis Csodababa akkor Krisz :) Én ha lenne elég tejem tuti nem kezdenék 6 hó előtt.De ha mindenképp akarod akkor 4 hótól mondják,írják szinte mindenhol.Ha kezdessz akkor nagyon ártalmatlan dolgokkal kezdj,Alma,őszi,répa.Én ugye lével kezdtem aztán csak a püré.Mégiscsak a léhez vannak szokva,elég először csak az új íz nekik(szerintem).

Hibernia:milyen tápszert kap most Petya?Balu még mindig milupa komfort 1-et.Kérdeztem a dokit,hogy ne váltsunk-e ,de azt mondta hogy ez a tápi teljesen tökéletes,kapja csak ezt.Szilvától nem ment a hasa?Ja és egyébként lehet sütőtököt is adni :) Én nem fagyasztanám az üveges kaját.Gondolom bontás után gondoltad.
Kire hasonlít a gyerek:hát aki eddig látta Balut az mind azt mondták hogy kiköpött apja.Mintha az apját látnák kicsiben.

Rólunk:Balu kelt ugye 10kor.Apa még aludt így kimentünk teregetni Baluval az erkélyre,tök jól elvolt,beszélgetett ezerrel :) Aztán voltunk Tesco-ba bevásárolni,aztán sétáltunk egy nagyot,Balu bealudt 4kor és fél 6ig húzta.Már apával nem tudtunk mit kezdeni,fel alá járkáltunk vele :D Untuk már magunkat,mentünk volna már fel :D Így elmaradt a főzés is :) Aztán pancsolt,elaludt 8kor,kelt fél 9kor.Ki tudja mikor fog elaludni.Egyébként holnap reggel 9re jönnek csinálni a lakást :) Egyrészt örülök,másrészt nem.Apa megy túlórába,így egyedül leszek Baluval meg a kőművesekkel.Ráadásul szedik ki az ajtókat,lesz nagy por.De megbeszéltük velük hogy a szoba ajtónkat később csinálják,amikor párom is itthon lesz,és mi addig elhúzunk majd Baluval :) Kivi vagyok már hogy mikor leszünk készen :D
Na megyek is,Balu nyafog :) Apa szerint megint anyát akarja :D

KépKép
Kép
csöpplány

off,

Még nem volt idom leirni, csajok olyan rosszat almodtam, hogy allitolag hangosan kiabaltam almomban, fel is ébresztett a férjem. Ilyen még nem volt miota ismerjuk egymast. sajnos Elisa is felébredt ra...

Vannak itt esetleg alomfejtok? Mint egy horror film olyan volt. csupa ismeretlen alakok voltak csak, eloszor fodrasznal voltam, de elfelejtette levagni a hajam, aztan vmi egyiptomi pasik voltak ott, ok elmentek. késobb az egyiket élve cipeltem egy koporsoban (!) a plébanos hazahoz, ott kiderult, hogy egy bunozo, megjott a rendorség, a hapsi felgyujtotta a hazat, rengeteg gyerek volt az emeleten, aztan kikotve horgott és probalta megfogni a labam a lépcson... és itt felébrettem.

Ma elakartam menni sétalni délutan, szuper ido volt... fél ora mulva visszajottunk, mert Elisa egyfolytaban orditott.

Ma este meg olyan sokaig vartam, hogy a sracok nagyjabol elkészuljenek, h nyugisan szoptathassak, h szegénykém 10 perc alatt bealudt az elso cicin... ki tudja hanyszor fog igy felkelni, h nem evett rendesen. ma olyan keveseket szopott.. volt mar egy ilyen periodus kb 3 hete..

Petinek hogy izlett a répa?

Charlott, én csak 5,5 - 6 hos kortol fogok hozzataplalni, ha addig minden jol megy. nem késtél el semmivel.
s.orsi

Sziasztok!

Orsi, hú nem semmi álom, dolgozott az agyad rendesen, én amióta anya vagyok (=relatíve szarabbak az éjszakák, rosszabbul alszom), azóta iszonyat durvákot bírok álmodni. A múltkor bátyámat vesztettem el autóbalesetben. Ott én is bőgtem. l

Ma Bori is alig evett, lehet, hogy amiatt, hogy benne is bújkál valami. Francba.

Én ma élveztem a jó időt, végre sütött a nap rendesen, voltunk is sétálni kétszer is. Persze hétvégére megint esőt mond.
monde

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?