Sziasztok!
Itten vok én is ám
Mayday:Nem kell ám irigykedni
Általában hiába megyek vásáolni nem veszek semmit
Tök smucig vagyok magamhoz
Tegnap valami csoda történhetett hogy tudtam venni magamnak cuccokat.Részvét az éjszkáért
Megint a foga?
Mit főzöl?
Mitől lehet a füldugulás?
Gratula az átforduláshoz
Nálunk is hideg van,de nem gyújtottam még be a konvektorokat.Nálunk a légkondi megy.Mármint a fűtő része
Tök jó
Kivi leszek a villanyszámlára
Édes lehet bubu hogy mindig mást csinál mint amit kellene
Mikulás
Nálam már a 9. héttől volt
Meg most lesz alig 1 hét múlva
huuuu de nem várom
Orsi:na sikerült Elisának sokáig aludnia?Na ilyenkor kicsit örülök hogy nem szoptatok.Bármikor bármit ehetek,és Balunak nem fáj
Ő mindig jól lakik,nem kell a mennyiségen sem görcsölnöm .Ohhh...fejlődési ugrás.Én rühellem.Balu kb 2-3 hétig volt megkergülve.Mondjuk elég sok mindent fejlődött,nem csodálom hogy megviselte.Kitartást!!++++++
Barba:most olvasom hogy mit mondott a férjed.Ehhh..férfiak.Néha olyan tapintatlanok tudnak lenni.Ne foglalkozz vele.Láttuk a képeket nagyon csini vagy most is.Ami meg maradt azt meg majd leadod,de akkor is.Mégiscsak egy 3 és fél kilós baba volt a pocakban!Nem lesz minden hipp-hopp a régi.9 hónapig változott a tested.Úgy hallottam hogy ugyanennyi kell ahhoz is hogy regenerálódjon.
Juli:boldog 4 hót Julinak!Néztem a képeket,hát nagyon szép kislány!
És azok a bogár szemek engem mindig elvarázsolnak!
Olyan kis reklámarca van!Nem gondoltál még rá hogy nevezed valahova?:) Érdekes ez a habtapis dolog.Balu imádja.És mihelyt megvolt,át is tudott fordulni,mindenhol máshol csak erőlködött.Azon meg zsupsz megvolt
Ágyon neki nem megy,vagyis nem tudja kiszedni a kezét.Maximum a saját ágyában,mert a kókuszmatrac elég kemény.Inkább Balu nagyon stram hogy így bírja hogy hozzuk-visszük
Alvás:hát én amióta megszültem csak hason alszom.Talán 2-3 alkalom volt hogy nem.Mikor belövellt a tej,és két szikla volt a cicim helyén,meg még 1-2 éjszaka mikor tele volt a cicim az elején.(legalábbis úgy éreztem)
Charlott:Jajj de jó!Imádom az állatkertet.Anyatanyások is szeretnének majd nyáron ott egy talit!Ezek szerint tetszett Krisznek
Néztem a képeket is,nagyon szépek vagytok,Krisz kis vigyorgombóc,látszik hogy boldog baba,te pedig sugárzol!Látszik hogy élvezed az anyaságot
Hibernia:Jesszus,1000 felett?????????Balu mikor beteg volt akkor épp hogy 450et evett/nap,most meg kb 600at eszik egy nap.meg kb 50-80 ml vizet.Egyébként akartam mondani hogy néztem a képeket és tényleg milyen szépen kikerekedett Petya
Olyan jó kis husis
Most milyen súlyban van?Mi éppen elértük a 6 kilót
Szerintem ne aggódj fölöslegesen.Szépen fejlődik Petya,nem lesz ott semmi baj
Jó a poén
Végülis jól összefoglalja a különbséget
Mik lehetnek azok a foltok?
Én Balura hosszú ujjú bodyt,meg egy rugit adok,és éjszakára vastag hálózsákban alszik.De szerintem én mindig túlöltöztetem.Most pl a body meg a rugi fölé adtam rá egy pulcsit(vékony,meg egy kis gatyeszt.Ha nincs hálózsák,mert mondjuk mosóban van,akkor takaró(vastag),vagy plüsspléd.Lehet ezt is eltúlzom
Forgás:Hát Balu a hasról fordulást ugye kis segítséggel csinálta párszor.Na azóta se.Viszont mióta a hátáról a hasára tud fordulni ez a sláger.És közben visít,sikítozik.Néha már azt hiszem beszakad a dobhártyám.Azt mondják hogy ha egyszer csinálta akkor előbb-utóbb többször fogja,mert az már azt jelenti hogy képes rá,csak rá kell kapnia az ízére
Ja és tudtommal 6 hós korukig "kell" tudniuk megcsinálni.Ha előtte csinálja akkor az "sietés".
Törpi:jó hogy te is jöttél,már hiányoltunk!Örülök hogy jobban van párod ujja.Nagyon jók a képek,édes Márkó baba
Tetszik a baba-mam kép
Jobbulást!
A nátha minket is elért pár napja,remélem nálatok is hamar elmúlik.Én azt hallottam hogy ha lázas az ember akkor le kell fejni és felforralni és úgy adni a babának,de látom mások másképp tudják.Mondjuk én ezt csak hallottam,lehet hogy hülyeség
Rólunk:Balu tegnap elaludt 9kor de fél 10kor felkelt és fent csicsergett 11ig.Én addig közben fél 11kor még az esőben kocsit takarítottam mert apám szólt negyed 11kor hogy holnap reggel7-8 között jön.Pont időben szólt...Szóval leszaladtam kitakarítani,mert behordtuk a sarat,meg amikor a faanyagot szálítottuk le a párom nővéréhez onann is lett kis kosz.Úgy terveztük egyébként hogy mikor apu szól akkor elmegyünk megtankolunk és ott a benzinkúton majd ki is takarítjuk szépen az autót.Mivel a mi porszívónk egy nagy kaki(vizes,de semmi szívása nincs).Na sebaj,remélem azért elfogadható állapotba van a kocsi.
Balu egyszersem kelt fel éjjel hogy kiesett a cumija,gondolom hallotta mikor apával viccesen megjegyeztük hogy éjszakára a szájába ragasztjuk a cumit
Balu aludt 11től 8ig.Aztán evett és 10kor elaludt.Apu meg beállított negyed 11kor(még jó hogy 7-8 közöttre ígérte magát).Fel is kelt Balu is(aludt 10 percet),aztán most 3/4 12kor tudtam elaltatni.Kelt fél 1kor,farkaséhes volt,kajolt,de bealudt rajta és aludt még egy órát.Aztán felkelt,elvolt.Kapott brokkolis burgonyát(üveges),szépen evett.Aztán elkezdett sírni,nem tudtam megnyugtatni.Így lementünk kenguruban sétálni,rögtön abbahagyta a sírást és szépen nézelődött.Lehet hogy unta magát itthon?Mert mikor hazajöttünk újra elkezdett sírni.Ehhh...Ja és ha már lent voltunk,gondoltam elszaladunk boltba.Nézem zárva,megyek a másikhoz az is zárva.mondom mi az isten.Aztán rájöttem hogy vasárnap van...Gyagya mami....
Aztán miután feljöttünk és sírt,adtam neki vizet,aztán kapott cumit és szépen nyössz nélkül elaludt az ölembe.
Balu teljesen ölbe szokott.Most csak úgy tud elaludni..Anya elkapatta...Max még úgy alszik hogy vagy babakocsi,kocsi,bevásárlókocsi.Lényeg hogy rázkódjon a popója.Valahogy le kellene szoktatni.Mert így nem tudom itthon hagyni,mert apa nem szeret ringatni.Meg aztán ok hogy most a 6kilóját rázom,de mi lesz később?
Ötlet,hogyan tudnám leszoktatni?Másik problémám meg az esti alvás.Rá kellene venni hogy 10 előtt elaludjon,ne csicseregjen 11 éjfélig.De hogyan?Ha altatnám akkor feszíti magát és torka szakadtából üvölt,ha simán leteszem akkor meg játszik.Napközben össze vissza alszik,mert van amikor másfél óra után álmos van hogy csak 2 és fél 3 óra után.Ötlet?
Na jó sok lettem
Csigaby?Kovmarti?Többi nem jelentkező?Ugye nincs baj?