Új privát üzeneted érkezett!

[quote="mpatr"]F írta:mpatreri, tényleg hamar gyere, mert egyrészt annyian kívántak már a nap folyamán Neked IS sok tejcit, . :wink:

Na, itt szakadt el váglág a cérna... tudjátok, vizuális tipusként...

Kép

KépKép
eszterxx

Feri, Niki: gyönyörű a kislányotok!!!!!!!!

Kiko: +++++++++++++++

Pati, Eszterxx, Szilvanusz: menjetek már szülni!!! én még nem megyek - szerintem, majd hétvégén ;)
linocs

Kiszazsu, ez a Te átkod volt, hogy ez került legfelülre... És igen Pati, igazad van, ott kezdtem el piszkosul röhögni, a Feri tején pedig már tényleg majdnem bepisiltem.

Amúgy az jutott eszembe, hogy Jimet kellene megkérdezni, hogy mit kapott a pián kivül a betegségére, hogy ilyen piszok jó kedve lett napok óta... az kellene Patinak is, Jim lenyugodott, nem őrjöng, nem ugrabugrál, eszik-alszik-boldog :lol:

Kép

KépKép
eszterxx

Idő van, be kell vennem a nyomiszart, és utána lövöm is be magamat elaludni, hogy a mellékhatásokat alvó állapotban éljem át, úgyhogy Feri kééééérlek szééééépen gyere azokkal a képekkel és beszámolóval!!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Linocs, mi az, hogy hét végén??? Még csak 39 hét és 2 napnál jársz!!!!! Tessék szépen sorba állni, már én akarok jönni!!!!!!!! Ja, most nézem, hogy én is ott tartok, csak nekem jól számol a vonalzóm :lol: húha, már tényleg naggggyon terhes vagyok!!!!!!

Szóval a holnapból sok mindenkit kihagyunk, mégiscsak 29-e van, ha én holnap megszülök, akkor felőlem 1-én már bárki jöhet, ők már igazi márciusi topicos babák lesznek :lol:

Kép

KépKép
eszterxx

[quote="linocs"]
írta:
linocsPati, Eszterxx, Szilvanusz: menjetek már szülni!!! én még nem megyek - szerintem, majd hétvégén ;)

Drága Linocs, nyitott kapukat döngetsz :? :roll:

Kép
Kép

mpatr

Drága Linocs, nyitott kapukat döngetsz -

Pati drága, ha alvás helyett (vagy közben) azokat a kapukat más döngetné, lehet, hogy hamarabb szülnél... Fanetta már megirta a tutit és látod, nála be is jött :lol:

Kép

KépKép
eszterxx

Feeeeeeri!!!!!!! Sok kismama vár Rád a gép előtt ülve, márpedig ez NEM tesz jót a vizesedésünknek!!!!!!!!!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Igen, Linocs vonalzójáról már többször megállapítottuk, hogy vagy nem a Gergely-naptáron alapul, vagy minimum 9 napos hetekkel számol :roll:

Kép
Kép

mpatr

[quote]F írta:eeeeeeri!!!!!!! Sok kismama vár Rád a gép előtt ülve, márpedig ez NEM tesz jót a vizesedésünknek!!!!!!!!!!!!!

Sem a vérnyomásunknak! :shock: :roll: :?

Évi

KépKép
kvaszeva

Feri, gyönyörű kis tündérke ez a kis Lilla baba! Már teszem is fel az albumba! :lol:
Vendég

[quote="eszterxx"]D írta:eszterxxrága Linocs, nyitott kapukat döngetsz -

Pati drága, ha alvás helyett (vagy közben) azokat a kapukat más döngetné, lehet, hogy hamarabb szülnél... Fanetta már megirta a tutit és látod, nála be is jött :lol:

Egyedül is jó? :lol: :lol: :oops: :oops: :wink:
Mert apa ugye éjszakás, Gordon meg egész nap itthon, mert nem tudtam oviba vinni kocsi illetve vezetés nélkül.
De mindjárt elalszik :wink:

Ezt az apadöngetinagyerőkkelakapukat dolgot amúgy vasárnapra tervezem, naív bizakodással. :oops:

Kép
Kép

mpatr

Eszterxx: ez már csak a Lilypie.com rejtélye marad, vagy mégsem?!?!?! mindegy nekem a dokim márc. 6-ot mondott szülés időpontjának, utolsó menzesz máj.29., ebből az jön ki valahogy, hogy 40+2-nél szülök - aztán úgyse...

Szóval ma hiába sétáltam 7 órát, és szakadt le a derekam, azon túl, hogy most kurtára fáradt vagyok, és fáj mindenem, és nem vagyok éppen vidám (a sokadik méegybeeeenvaaaaagy telefonnál már nagyon nem voltam kedve) - semmi nem történik - és szerintem nem is fog.

Úgyhogy csajok: ti már nagyon várjátok, hogy szüljetek - drukkolok nektek, hogy úgy legyen!!!!!!! De most totál komolyan gondolom!!!!!!!!!!!
linocs

Kiszazsu! Te most kivel vagy?????? :shock:

Itt győzködjük a félig álomittas friss apucit, hogy nyomassa már gyorsabban a püréjét befelé és írjon mint a gép, erre Te csak simán megnyugtatod, hogy jó lesz nekünk ez az egyszem kép is????
Ejnye!

Kép
Kép

mpatr

Linocs! Én már rájöttem pár napja, hogy ez a nagyon nagy séta nem tesz jót az utolsó napokban... két napig azon drukkoltam, hogy ne most szülessen meg, mert olyan izomlázam volt és annyira szétmentek az izületeim, hogy én tuti nem birtam volna sehova felrakni a lábamat... azóta inkább ablakot mosok meg takaritok.

Pati, az ungabunga utána éjjelen indul meg állitolag - ti pedig vasárnap szeretnétek szülni... akkor szombaton kellene, nem?
Ja, egyedül nem ér, állitolag a spermában van valami anyag... ha jól emlékszem, a csigát tanultam az állatvilágban, mint himnős állatot, de ezt te tuti jobban tudod... na, most meg ezt képzeltem el... áhhh, nem is részletezem!!!

És igen, Feri, mindjárt felmegy még az én vérnyomim is!!!!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Szerintem Feri simán kikapcsolta a gépet és családozik! Ejnye-bejnye, Feri, mi is 9 hónapja drukkolunk Mninek!!!!! Meg persze Neked is!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

[quote="mpatr"]K írta:mpatriszazsu! Te most kivel vagy?????? :shock:

Itt győzködjük a félig álomittas friss apucit, hogy nyomassa már gyorsabban a püréjét befelé és írjon mint a gép, erre Te csak simán megnyugtatod, hogy jó lesz nekünk ez az egyszem kép is????
Ejnye!

Bocsi, csak úgy belelkesültem ettől a kis gyönyörűségtől! Azért örvendeztem, de még én is itt ülök, és várom a többi képet!
Vendég

Ügynöknő:
Jaaa, hogy csak ennyi??? :shock:
Akkor holnap vagy szombatra kérek apucitól itthonhagyás céljára, az esti órákra egy kis Anyagot és estére beinszminálom magamat :wink:
:oops: :oops: :oops:

Kép
Kép

mpatr

és lesz akkor ÖNgabunga.... :wink:

Kép
Kép

mpatr

Nem is rossz ötlet!!!!! Felhivtam apát, hogy én is szeretnék orvosi célból anyagot, de közölte, hogy amióta 4Ds UH van, azóta ő nem képes bögdösni a gyereket, mert tudja pontosan, hogy hol van, milyen képet vág, stb...

Na basszus, ezek után ha szülésnél benn lesz, akkor megd...ni sem fog többet???????

Amúgy jó kis válasz volt, mert 1. ezek szerint csak velem nem volt képes, mert régen még nem volt 4D, 2. elég csak az anyag is nekem, de erre azt mondta, hogy hülye vagyok... mondtam, hogy a ötbbit megoldom én magam, nézze csak meg, hogy a csigák is milyen ügyesen mászkálnak egymás nyomán... itt feladta a velem való beszélgetést :cry:

Pedig csak szűűűűűűűűűűűűűűlni akarok, de bármi áron!!!!!Ja, ma 1 liter tonikot megittam, de csak pisilni kellett!!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

[quote="mpatr"] írta:mpatrs lesz akkor ÖNgabunga.... :wink:

Tök hülye :lol: :lol: :lol: :lol:

Mi van, nem hat a gyógyszer??????? Túl élénk vagy még, drága Szüzike!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Eszter! Kevés volt az 1 liter. Kettő kell egy órán belül, de különben is még Te sem vagy a túlhodásban!!!

Évi

KépKép
kvaszeva

Csajok, én elmegyek lefeküdni... Feri is csak olyan, mint a többi pasi... idelök nekünk egy kis koncot, aztán cserbenhagy... éli tovább az életét és nem számit, mi mennyit sirunk... nem is tud róla... hüpp-hüpp :( :( :( :(

Azt hittem, ő más, de nem!!! Na, ismét csalódtam a férfiakban!

Kép

KépKép
eszterxx

[quote="eszterxx"]P írta:eszterxxati, az ungabunga utána éjjelen indul meg állitolag

Az én tapasztalataim szerint csak ÁLLÍTÓLAG! Nálunk Alexánál nem jött be ez a módszer. 41+1-re szültem, indítással.
Remélem, most azért nem kell addig várnom majd. :?
Vendég

Szerinted?????????? :?
Nem tudom bevenni, mert ez a Feri Apuka nem és nem ír, és így nem tudok elmenni aludni, ergo nem vettem még be. Már a gyógyszert.

Ügynöknő!! Holnap betörünk egy spermabankba, estére meg felkúszunk a Gellérthegyre és betöltjük egymásnak. Értem tudsz jönni? Nem vezethetek :roll:

Kép
Kép

mpatr

Jaaaaa! De két liter tonic cukortartalmától vagy visszajön a terhességi diabéteszem vagy szimplán 5 kilot szedek fel az utolsó hétre az előző négy után!!!!!!

Tényleg, Pati, milyen homeos izébizé van, ami meginditja a szülést? Tudom-tudom, hogy eddig folyt róla beszélgetés, de azt elegánsan átugrottam, bocsi... a Pati kocsiján meg rajta van, hogy természetgyógyász állatorvos, úgyhogy nekem cimezte a titulusát, igy csak benne bizom!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Na, hát én feladom. :( Ez a Feri csak csigáz minket. Megyek hajat mosni. Majd még utána benézek.

Évi

KépKép
kvaszeva

Kiszazsu, 41+1, ott pusztultam volna el/ ott fogok elpusztulni!!!!!! Bár ti most jól kipróbáltátok a hasmenést is, állitólag az is elinditja és láthatóan nem jött be... ennyit a ricinusolajos bábakoktélról!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Ferinek belövellt a teje, nekem meg tényleg be kell vennem a gyógyszert....
Pá drágáim, Ügynöknő, majd izenj, ha szülsz, vagy ha megyünk rabolni.
A Caulophyllum, ami a méhszáj-tágításra szedendő preventíve, az napi sokszor beszedve beindíthatja. De királylány, te még hiszel ezekben a beindítja mesékben???? :roll: :roll:

Mentem drogosulni. :evil:

Kép
Kép

mpatr

Hát már hogyne!!!! Akkor reggel Érd, aztán spermabank, aztán Gellérthegy, töltögetés, utána fagyizunk egyet, ha addigra hideg lesz, akkor forró csoki, majd utána kora délután egyek egyet ctg-zni meg megnéz végre (ha minden igaz) a dokim is...kalandos egy napunk lesz, az biztos!

Pakold be már most a vérnyomigyogyódat, nehogy kimaradjon a hegymászásból! És holnap még Évi is itthon lesz, úgyhogy ő is tud jönni velünk, legalább neki tök tiszta haja lesz :lol: :lol:

Kép

KépKép
eszterxx

Na, én is elhagyom a terepet, viszlát cserbenhagyó Ferink :(

Jó éjt mindenkinek, Kikó, tessék szépen gyorsan szülni, reggel erre a hirre szeretnék bekapcsolni!

Kép

KépKép
eszterxx

5 percen belül megfulladok!
Hiába az orrcsepp, orrspray nem kapok levegőt!!!!
Tudom pár napja ez volt a téma, még én is osztogattam a tanácsot, de a sajátom nem vált be. Ki tud valami tutit???
Nem vagyok megfázva...
Csak mostmár az orrcsepp miatt sem szagokat, sem ízeket nem érzek.
Az előbb Levi pelenkájának tartalmát sem éreztem :D :D

Hogy Ti miket írtok?! :oops:
Én már egy öleléstől is menekülök (nem értem miért), egyébre gondolni sem tudok :wink: :oops:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Semmi fagyizás. GYertyában állunk lábbal a Szabadságszobor felé.
Hagy dolgozzon az Anyag.
Ctg nem kell, a röhögéstől 2 percesekkel indítunk.

Jóccakát.

Kép
Kép

mpatr

Ne bántsátok már szegény Ferit, egész nap alig evett -gondolom én ;)
és most biztos az egész család nem hagyja békén
és még Ti is,
elijesztitek szegényt, pedig milyen gyorsan rakott fel képet a kis tündérkéről!!!!

Kép

Kép
kolyok28

Na elment az internetünk kb. két órára, de megérte visszajönni!!
1. Lilla baba nagyon édes, már most nőci ezekkel a hosszú körmökkel!!
2. Kiröhögtem magam rajtad Patr. Még, még, még!!!Írjá sokat és nehogy aludni menj!!!!És akkor legalább Eszter sem megy, mert ketten együtt vagytok az igazi!!!
3. A röhögés nem indítja be szülést? ÓÓÓÓÓ, mondjátok már, hogy igen!! :lol:

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

[quote="juditkecskemet"]5 írta:juditkecskemet percen belül megfulladok!
Hiába az orrcsepp, orrspray nem kapok levegőt!!!!

Fasza. A mai nap eddigi mérlege másfél újszülött és egy fél (másfél) halott.
:lol:

Judit, tegnap Kavicsnak javasoltam a Lufeel orrsprayt és a párásítást. Menj ki egy kicsit a friss levegőre és nyugodj is meg, akkor hamarabb leszel jobban.
Ami még marha gyorsan segít, csak éppen nem túl jó terhesen, de ha ennyire szutyokul vagy, akkor belefér, olyan orrspray, ami szteroidos, pl Rhinocort Aqua. Az leviszi egyből a duzzanatot a nyálkahártyáról.

NA télleg lépek.

Kép
Kép

mpatr

[quote="mpatr"] írta:mpatrgynöknő!! Holnap betörünk egy spermabankba, estére meg felkúszunk a Gellérthegyre és betöltjük egymásnak.

Ezt inkább próbálom nem elképzelni! :shock: :shock: :shock:
Ez már nekem is sok! :lol: Ti olyan hülyék vagytok! Kép

Megyek aludni! Jó éjt mindenkinek!

Kép

Remélem, holnap újabb Lilla képekre és Kikó babahírre jövök!
Puszi Csajok!

Kép
Vendég

De, persze, királylány, beinditja!!! Mi pedig már hónapokkal ezelőtt koraszültünk!!! Ha beinditaná, akkor húzz bele Szilvánsz, mert 2.5 óra múlva 29-e lesz :lol:

Azért megnyugodva látom, hogy mindenki függő és csak-csak visszatér ide... egy embert kivéve, na mindegy... és Kiko sem irt még sms-t...

Cauloizé feljegyzetelve, holnap reggel ott kezdek, utána tartjuk egymás lábát a szobornál!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Te dinnye a Cauloizét orálisan köll alkalmazni, Anyagot (most) nem!

Banyek, hogy nem tudok innen elszakadni :shock:

Szilvánusz: ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ, IGEN!
Most jó? :wink: [/quote]

Kép
Kép

mpatr

Pati: Köszi, köszi,köszi. Bocs de ha eszembe jut ez a Grinya dumád folyton röhögnöm kell, amitől megfájdul a derekam, aztán a hasam és asszem rögtön szülök. És ez olyan jó érzés, még akkor is ha álmodik a királylány!!

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Születésem után egyből megvizsgáltak a doktornénik:

Kép
feri (mni)

Hideg volt, erősek voltak a fények és mindenki hozzám beszélt - hát csoda, hogy sírásba kezdtem? :)

Kép
feri (mni)

Kicsit zilált a frizkóm, de sebaj:

Kép
feri (mni)

3250 grammal jöttem világra:

Kép
feri (mni)

Ilyen erős vagyok:

Kép
feri (mni)

Gigantikus pelust kaptam:

Kép
feri (mni)

Niki és Feri!

Gratula!!!
NAGYON SZÉP LILLA BABA!Tiszta anyja :wink:

Pumperka!

Én úgy tudtam félóránként kell a vajúdás alatt a homeos bogyó,én így fogom valszeg alkalmazni.

Pati+Eszter!

Csúcsok vagytok... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Apa kezében azonnal abbahagytam a sírást:

Kép
feri (mni)

Anya nagy-nagy szeretettel fogadott: