Na helló!
Látom ment a témázgatás, kimaradtam és ki is maradok. Blogolok a többiekkel, de fogalmam sincs miről van szó
milyen izé bigyó volt
persze, hogy nem egyezik a véleményünk, nem vagyunk kiborgok...
Ndombi, így utólag is boldog névnapot, ha te is Kriszti vagy
Amúgy én sem érek rá túlságosan, volt olyan hét, hogy be se kapcsoltam a gépet, festettem, szobákat költöztettem... és lagzira készülünk. Meg valamiért felgyűltek a szüli és névnapok a nyár során.
Képek és dícséret: én néha szégyellem is magam, mert a dícséret nekem nehezen megy, nem tudom miért, egyébként meg úgy is mindenkinek a maga angyalkája a legszebb
És én erre a fórumra akkor is úgy gondolok, mint a terhességem megszépítője, mert én el se tudom képzelni, hogy úgy éljek le egy terhességet, hogy akkor beszélek róla, ha dokihoz vagy védőnőhöz megyek. de szar lehetett régen anyáink idejében. -ezt én gondolom így!
egyébként van olyan anya ismerősöm, aki nem társalog neten másokkal és egy közös barátnőnk javasolta neki, mert hogy én is ezt csinálom... és fel se tudom fogni, hogy miért nem teszi, miért nem cserél infót másokkal? de ez csak az én véleményem
amúgy velünk semmi különös. továbbra is két fog, üldögél, és jár, ha fogom a kezét. amúgy Mónitól utólag is bocs a komp ügyben, mert már mi is kompozunk néha-néha, csak én nem azért kompoztatom, mert addig elvan, hanem játék céljából... mert nagyon figyelnem kell rá ilyenkor. de nem viszem túlzásba, mert látom a járásán, hogy rossz irányba viszi a járás technikáját. de néha gurulunk pár kört és összetörünk ezt-azt. mászni nem mászik, csak kúszik. és nem gügyög csak néha, mert inkább dünnyög. hát ez van. sokszor elkeserít, hogy mások babája már mit tud, de hát srroy... majd Marcus is belejön mindenbe. nem biztos, hogy ettől még nem lehet atomfizikus. bár én azt se bánom, ha kőműves vagy asztalos lesz! boldog legyen és kész.
jó anyaság kérdése: én arra jutottam, hogy ez nem most dől el, hanem majd 20-30 év múlva... szerintem mindenki tiszta lappal indul.
na ha lehet akkor jövök még úgy is, valószínű, hogy csak lagzi után. és akkor is ha nem igénylitek