Új privát üzeneted érkezett!

Meg is érkezett a párocskám. Egyelőre pápá. Később esetleg benézek. :wink:
flóra 11

Flóra! Azt hiszem tényleg le kell tiltsalak a kutatásról! Végigolvastam mit szabad és mit nem enni! Szerintem az is hülye aki ezt betartja!
Most az jön hogy fényből és levegőből éljünk és akkor szaporodunk mint a nyúlak!

Kép
muzsuzska

Szépek a virágaid! Amig családi házban laktam én mindig próbálkoztam muskátlikkal, nem sok sikerrel Az Ibolyák meg kipusztultak, de a petuniák szépek voltak!

Kép
muzsuzska

Helló Zsuzsi! Hát én csak keresgélek, aztán aki keres talál. De minden hülyeséget meg kell találnom,igaz? :D
flóra 11

Drága Tancsu, biztam benne hogy jót fogsz nevetni az egésznapi termésen! :D :D :D
Remélem Te nem motorozol most!

Kép
muzsuzska

Petúniáim első éven vannak. Muskátlik voltak tavaly is. Az idén vettem állóés futó muskátlit is. Az ibolyákat meg nagyon szeretem.

Utánanéztem a fuksziának. Hát az is elég kényes növény.
flóra 11

Húgi sokáig volt itt,aztán ettünk, és eldöltünk pihizni, mpost ébredtem, de párom szerintem kihúzza reggel 4ig!

Kép
muzsuzska

Ja,Tancsu. Láttam a híradóban a motorosokat. 10 000 motoros a felvonuláson, 22km-es hosszúságban.Hát nem semmi. Gondolom akik felétek mentek azok is erre a felvonulásra igyekeztek.
flóra 11

Az én párocskám most eszget az én napi termésemből. :D Van választék. Sütöttem neki márványos kalácsot is.
flóra 11

Van egy tál tésztánk,aukcióra kéne bocsájtani, ugyanis a hugi hozott egy fazék lecsót!!!!!!

Kép
muzsuzska

Én aludtam nemláttam híradót!!!!! :oops: :oops: :oops:

Kép
muzsuzska

Flóra,párod szokott mesélni anyukánál töltött ídőről?

Kép
muzsuzska

Ha nem kell senkinek a tésztám bedobom a fagyasztóba!

Kép
muzsuzska

Dobd! Én most tele vagyok. Ettem a zöldséges egytálételből. Most borsót eszegetek. :D
flóra 11

Zsuzsu, sokat nem szokott arról beszélni. Csak amennyit akar. Meg általában ha kérdezem őt. Magától ritkán. De ha rákérdek,hogy mi volt,akkor is csak dióhéjban mondja el. Miért?
flóra 11

A hastánc egyfajta termékenységi rituálé volt, melyet szülésnél, illetve gyermekáldásra várva alkalmaztak.

Benó, ezért hastáncolsz Te. És nem árultad el. :?
flóra 11

A hastánc, melyet az ősi időkben a termékenység fokozására alkalmaztak, minden apró izmot megmozgat, olyan területeken is, melyek egyébként csak nehezen formálhatók.
flóra 11

Csak kiváncsi voltam, hogy vajon mesél e?

Kép
muzsuzska

Zsuzsi, hová tűntél megint nekem? Itt hagytál? Sírni fogok. :cry:
flóra 11

Nekünk is kellene hastáncolni, nekünk legalább van mit rázni!!!!! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Ne sírj itt vagyok!

Kép
muzsuzska

Na,megnyugodtam, hogy visszajöttél. :D
flóra 11

Hajaj, Zsuzsi! Én a nagy hasammal! Bármennyire is a teltebb idomok a közkedveltek keleten, én már oda se lennék jó. :)
flóra 11

Flóra megnyitottam az msn és betámadtak!

Kép
muzsuzska

Bár tegnap volt itt egy villanyszerelő, a lépcsőházi kapcsolót csinálta mikor megjöttem munkából. Valamikor már volt nálunk,úgy 9-10 éve. Amint kiléptem a liftből,rögtön megismert. Meg is kérdezte,hogy még mindig nincs lányom,mert emlékezett,hogy három fiam volt. Mondtam,hogy nincs. Aztán kérdezte hol dolgozok.Mikor meghallottamelyik faluban,elszörnyedt,mit kresek ott,mert ott sok a roma. Hogy hogy bírom. Mondtam, ha nem fogom bírni, itthon maradok anyaságin és szülök egy kislányt. Rögtön ajánlkozott,hogy jöhet-e brigádosnak,neki két lánya van. Nagyon förtölt velem, mondta, hogy aki megtudja becsülni az érett nőt, az sokat nyer. :D
flóra 11

Hát lépj ki. Én már meg sem nyitom,mert rögtön jönnek nekem is. És nincs kedvem senkivel beszélgetni,csak veletek. :D
flóra 11

ez jó! gondoltam hogy ajánlotta segítségét kislánycsináláshoz!

Kép
muzsuzska

egy 15 éve nem látott régi barátnő jelentkezet be !

Kép
muzsuzska

Hát perszehogy ajánlkozott.

Az más. Ha olyan régi barátnő,az más. :D Beszéltél vele?
flóra 11

"A feng shui szerint a lakásban nyugati oldalra helyezett fukszia erősíti a termékenységet.

Nincs fuksziám. Kell szerezni."
Csajok, ez már a vég. :? :? :? :?
Anyuéknál ott voltak a barátaik is vendégségben, két vendég néni egymás után, egymástól függetlenül megkérdezte, hogy nem vagyok-e terhes, az egyikre egy kicsit paraszt módon válaszoltam (miért, dagadt vagyok?), de azt mondta, csak sejtelmesen mosolyogtam. :roll: :roll: A másik néni is megkérdezte. Lányok, ez azt jelenti, hogy nagy a hasam. Tényleg nagy. Egyébként nem csoda, bezabáltam egy csomó mindent, jók lettek a sütik is!
Szilzi, akkor már nem jössz hozzánk? :shock: :shock: :shock:
A nyári időpontban megegyeztetek végül?

KépKép
benó

Szilzi, és többiek, nem vettétek észre, hogy most fokozottan vesszük észre a környezetünkben a kismamákat? Én már egy kicsit súlyos módon azt nézegetem az utcán, hogy na, van-e neki pocakja, és sajnálom magam, ha igen. Meg irigykedem, meg ilyenek. Nagyon gáz. Most már meg se mondtam anyuéknak, meg a tesóméknak, meg a Gy.-nak, hogy megjött. A múlt hónapban is apu elszomorodott, és akkor sajnálnak, fáj nekik, hogy nem tudnak segíteni. Inkább nem mondom. Az viszont szerintem sem fair, hogy valakinek csak úgy becsusszan, míg a másik meggebed érte. De persze erről nem tehet senki.

KépKép
benó

Helló Benó! Örülök,hogy megjöttél.Ugye milyen hülyeségeket találok? Minek kutatok!
flóra 11

Dehogy, ugyanilyen vagyok én is pepitában. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

És igen Benó! Olyan,mintha egyszeriben mindenki terhes lenne körülöttem,mintha hirtelen tízszeresére emelkedett volna a terhesek száma. Eddig egyet sem láttam,most meg mindenki az körülöttem.
flóra 11

Ez egyébként borzasztó. Pl. egy nyamvadék csaj, akinél az esküvői ruhát vettük, kitől, mitől, franc tudja, terhes lett, a múltkor láttam, majdnem kiesett a szemem, gyönyörű pocakkal peckesen sétálgatott a városban. És fiatal is. :evil: Sokszor ég a pofám, hogy ilyen szemét vagyok, de most szerintem ez van és ez is lesz. :roll:

KépKép
benó

Szeritem túlé érzékenyek vagyunk a babásokra!

Kép
muzsuzska

Az pl., amit már írtam is nektek, hogy egy házaspár azt mondta, ők majd márciusban szeretnének babát fogantatni, és tudod, én jól kiröhögtem őket, hogy az pont úgy működik, hogyne, és márciusban terhes lett... na, az ilyentől kinyílik a bicska a zsebemben. Mi mit tervezzünk? Hogy még ebben az életben terhesek leszünk? Fúj, de negatív vagyok. :x Meg minden b....i újság is csak erről bír szólni, Britney Spears és Angelina Jolie az 58. gyermekét várja, te meg itt szívsz, kedves halandó!

KépKép
benó

Amikor felkeltem az ágyból a műtét után, majd beszartam a fájdalomtól és elgondolkodtam hogy ennyit szenvedni egy gyerekért! De aztán behozták a két babát a császárosokhoz, az egyik odahívott és mégis akarok érzés jött rám ahogy nézegettem a szopizását!

Kép
muzsuzska

Az biztos, hogy túl érzékenyek vagyunk.
Nem mindig tudom a fültől fülig tartó széles mosolyt sem odavarázsolni már a pofámra, amikor mondom az érdeklődőknek, hogy "á, nem, még nem lesz, majd később". :?

KépKép
benó

Lányok, nagyon elálmosodtam. Nem bírom követni a tempót.
flóra 11

Megértelek, Zsuzsi. És neked különösen drukkolok, mert te szívtál eddig a legtöbbet.

KépKép
benó

msnt kilőttem!

Kép
muzsuzska

Jó éjt Flóra!

Kép
muzsuzska

Hál' Istennek Zsuzsi.
flóra 11

Még vagyok,de már félig fekve. A baj csak az, hogy még főrödnöm is kell.
flóra 11

Köszi Benó! Aranyos vagy!Babássak is leszünk, fogsz még úgy bejelentkezni hogy eleged van mert nem hagynak aludni a kölykök!

Kép
muzsuzska

Ne is beszélgess olyanokkal, akikkel nem akarsz. Minek?

KépKép
benó

Fürödj le, aztán hallgasatok egy kis rádiószót!

Kép
muzsuzska

Tudod Benó 20 év meddőség után tőlem már senki nem kérdezni hogy baba, mert tisztában vannak vele hogy akkora pofont adnék érte hogy Flóra erkélye előtt landolnának!

Kép
muzsuzska

Jaj, ma még azon hidaltam le, hogy ment a duma a szülinapi partin, mesélte egy házaspár, hogy a gyerekéék, szegények, hogy szenvednek, mert a gyereket vinni kell az oviba meg kaját kell vinni utána stb., nem is ez a lényeg, és én magamban gondoltam, hogy annyira azért nem sajnálom őket. Ha valaki gyereket akar, akkor valószínűleg tudja, vagy ha nem, majd én megmondom neki, hogy sok szívással is jár (előnyök-hátrányok), és most ezek azért nem olyan nagy gondok.

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?