Ndombi, csak hogy egyen a fene :
reggel gyerek kel 8-kor, én is
kajcsi
visszafekszünk 9ig
ő is
kelés, nekem reggeli, neki tízórai
10ig netezek ő játszik a járókában
ő alszik, én tanulok
kel 12 körül
(én már itt tanultam 2 órát kb)
járókában játszik fél2-ig
(tanulok már eddig 3,5 órát kb)
netezek 10 percet
eszünk, egy falat neki egy falat nekem
14 körül járóka, játék 16-ig
(tanulok, ez már 5,5 óra)
alvászat 17,30-ig kb
(tanulok ez kb 6-6.5 óra)
majd éneklés, ango-ltanulás, angol-énekek és mondókák, lemenetel az utcára, játszótér, hinta (ebben az időben igényli, vagy én így alakítottam ki így is lehet mondani, hogy ekkor vagyunk együtt)
19 körül feljövünk, fürcsi fél órát ez kötelező fél óra, egyedül a kádban mindenféle tartó nélkól merül, úszik, játszik, röhög, vihog, persze apa ott van, mert a fürcsi apáé
19,30 pontban fekvés, alvás
(ha vizsga előtti 1 hónapban vagyok akkor innen tanulás, de most hogy a vizsgám csak nov végén lesz, ilyenkor netezek, sorozatok, tv stb)
21kor ébresztem, vacsi, alvás reggel 8-ig
(itt is tanulok úgy fél11 - 12-ig ha vizsga előtt vagyok)
Na így néz ki, így tudok tanulni.Ehhez hozzáteszem, egy ilyen türelmes gyerek kell...tény, keveset vagyok vele, de tényleg elvan egymagában...és én egész nap nem is tudok vele mit kezdeni hogy őszinte legyek...kifáradnék és ezt nem akarnám...
Mellesleg én is festem magam
Blo, szegény apa, akkor már kész van teljesen, galád nő, mi az hogy nem viszed oda neki a sprayt
,én sem viszem oda énapának soha
Ndombi, kérdéseidre még a válaszok:igen, igen és igen...nem tudom milyen sorrendben
akkor a kenguru kényelmetlen nekem is...csak babaúszi esetén rakom fel amikor kiszállok a kocsiból, felrakom, 5 percig viszem benne és megérkeztünk
a szigetet mi most kihagyjuk...mégsem vihetem el a gyereket, vagy igen???
szín:nekem a 1. (feket virágos) a 9. (ez piros csíkos) vagy 15. (zöld csíkos) jönne be...a te egyéniségednek és a hajad színének mert hát én magamhoz választok mindent, a gyereknek úgyis mindegy milyen színű alapon, szóval neked sztem 1. , 15. illene...
Volt még valami???
Blo, többiek, én mennék arra a talira...nekem mindegy hol, merre, a gyerek imád bkvzni, szóval mindegy, mindegy mikor csak ne jövö hét, de amúgy mindegy, ha meg 7vége akkor pláne mindegy, mert akkor autóval megyek...