Új privát üzeneted érkezett!

Kérdés:

Dorka 2 napja állandóan kel éjjel.relatív.eddig sose kelt most meg letettem 8-kor és fél 4-től állandóan fél óránként sírt.
ma letettem 8-kor és kilenckor már felsírt.kiszívtam az orrát.hátha.láza nincs,foga nem jön dokinéni szerint(szerintem se).nem értem.

szerintetek?

Marcsi kitől kérsz bocsánatot? Nekem kőmindegy hogy kapsz-e pénzt,(de az igazságérzetemet sérti.) :lol: Szerintem ügyvéd nélkül is fel lehet jelenteni,nem Huncianyukája?

na de mindegy,lerágott csont.

megyek aludni,hátha van 10 percem. lehet azért ébred,mert most tanult meg kúszni? vagy ez hülyeség?

Kép
ndombi

Ndombi, sztem a bocsika,a sok képre vonatkozott :lol:
éjjeli kelés:1. fél egy kicsit és most olyan bújós lesz 2. fog, de akkor ez kilőve (nem folyós néha a kakija???) 3. éhes???? 4. elfogad cumit?lökd be a szájába, hátha attól megnyugszik, huninak is volt ilyen és visszaszokott a cumira, azóta nem riad fel éjjel...ott van a kiságyában és ha kell neki, előveszi, bedugja a szájába.

Marcsi, fenyegető levelet lehet ügyvéd nélkül is, bár én azért nem értem, miért nem fogadsz ügyvédet, mert ez nyert ügy...Ádám nagyonügyes és édes kisfiú!
Vendég

Megvan a 3. fog, annyira örültemneki, most aztán marha édes ahogy vigyorog kis 3 fogú :lol: alul 2, felül 1. És itt sem szenvedett :lol: na ennek örültem a legjobban :lol: .

És mostanában megint sokat alszik, volt idő, hogy alig-alig, most sem alszik du csak egy órát ebéd után, de reggel 8-ig alszik egyhuzamban, este 7től. Egyrészt fura, hogy ennyi alvásigénye van, bár tény, hogy napközben délelőtt (ilyenkor) alszik egy órát, meg ebéd után 1 órát, a többit végigjátssza, este meg mint akit fejbevertek. Mintha nem is 8 hós lenne, hanem óvis, vagy sulis, nem tudom, de este rengeteget alszik... :shock:
Tudom, hogy ennek örülni kell, örülünk is, csak nem napközben (is) kéne többet aludnia???
Vendég

Dorka este 8-tól alszik fél 8-ig. Eszik egyszer 5 körül,de az 5 perc.
Én azért ébredek 100x mert amióta megvan minden zaj zavar alvásnál.pedig régen ütvefúrózhattak mellettem. :lol:

Dorka most ok volt 2 éjszaka,Nem sírt fel (asszem,lehet 1x),kaja 5.kor-felébredek ,Csaba elviszi a kutyáit 6körül( felébredek mikor felkel és 30 perc múlva mikor elmegy) 1 órára rá visszajön(felébredek),elmegy-felébredek.Dorka kel-felébredek. Megvan 100?

Ja igen a képekre vonatkozott.. :lol:

Dorka napközben 3x alszik,vagy 2x(ébredéstől függ) és az is kiszámíthatatlan,hogy 1 órát,30 percet,vagy 2,5 órát.

(ha más vigyáz rá akkor 2,5 órát :roll: az tuti)

Tegnap honlap elkészítős megbeszélésre mentem Csaba (párom)vigázott rá 6-tól.Hazamentem,minden tiszta kupi,Dorkán nincs hálózsák és nem evett semmit. :lol:
Gyorsan bementem,megetettem (210 ml :lol: ),feladtam rá a hálózsákot,összeszedtem a kupit ( 23 30h) két gyerekem van!
Kicsit sok a korkülönbség 36 év :lol: (de az első után nagyon meg kellett gondolnom vállalok-e még egyet :lol: )

Kép
ndombi

Helló!

Dombi, üdv a klubban:D Maja 3hónapos kora óta átalussza az éjszakákat, de most 1-2hete 1x megébred. Mindkét cicit kiszívja aztán vagy könnyen, vagy nehezen visszaalszik. Védőnő szerint több szilárd ételt adjak, mert lehet, hogy nem elég már neki az 1x-i főzelék...

Boldog hófordulót minden babának:))

Hunci: gratula a 3.fogacskához:) Kérünk szépen képet!:)
Én amúgy azt olvastam, hogy ebben a korban úgy 14-15óra alvás kell nekik...persze enyén függő, mint minden:)

bingii

hello!
Hurráááá, fogacska! :D :D
Nekünk már kinn a második, és nagyon nyűgős a Milu, szóval jön ott a többi is.
Ma igencsak berosáltam, mert ahogyan benéztem a szájába, láttam a szájpadlásán fehér és fekete foltokat. Na, gondoltam, mégiscsak egyszer utolért a szájpenész. Aztán a feketét nem tudtam mire vélni, arra meg azt hittem, h a tegnapi D vitaminnal lehet gond , mert gyógyitárban vettem és nem vigantol olaj.
Na, persze a dokinénink szabin. Jól elkenődtem és leültem megetetni, aztán ahogyan vettem ki a cumit szájából, látom, h más a formája a cuccnak a szájpadlásán. Plusz volt a nyelvecskén is, na akkor láttam, h valami újságpapír darabocska :P :oops:
Persze mikor kiszúrtam az egészet, már akkor próbáltam pelussal dörzsölni, akkor persze nem mozdult. :lol: :)

Ááááá, ndombi, ez nálunk is így van.Egyik nap nem szóltam, h etesse meg abban az időben amikor egyébként is megetetjük, persze, h az én párom sem etette meg :)
Miért? Azt nem mondtam neki, h meg kell etetni, kész lökött a pasi. Egyébként, sajna tudomásul kellett vennem, h nekem is 3 gyermekem , ééééés mind a 3 férfiből van :twisted:

Alvás: nálunk isjobban alszik a Milu. Pár npja kiveszi a másfél 2 órás pihenőit. Sokkal jobb így.
Vendég

Sziasztok! Az április-májusiakhoz írok. A jövő hónapban kapja a babánk a Neis VAc C oltást. (gennyes agyhártyagyulladás elleni) Szeretném kérdezni, hogy akinek kapott a babája milyen hatással volt rá. Erősebb mellékhatásokkal bír, mint a kötelező oltás? Használt valaki homeopátiás szert ennek kivédésére , ha igen mit. Jöhet privi is. Köszönöm szépen előre is!!!!!

Kép
téjé

Sajnos én nem ismerem ez milyen oltás. Mennyibe kerül?

Kép
ndombi

Szia téjé!
Mi már megkaptuk az elsőt, semmi baja nem volt tőle, augusztusban kapjuk a második felét.
Vendég

Ennek az oltásnak van másik neve?
Én mért nem ismerem? Nem látom az oltási soros papíron a nem kötelezőek között..)Mennyibe kerül? Ez is olyan drága mint a rota?

Kép
ndombi

aha..ez a meningococcus oltás. ez lesz inyenes szeptembertől vagy a pneumococcus(elvileg)?

Kép
ndombi

Hali Csajok!

Itthon vagyunk!!!

Először is boldog hófordulót minden ünneplő babának! Növünk, növögetünk szép lassan, nem? Ja, és gratula a fogacskákhoz is!

A nyaraláson minden nagyon szupi volt, Marci nagyon jól bírta a gyűrődést, nagyokat aludt, játszott. Sajna jól el lett kapatva a szüleim által, így most itthon nagyon sok sírás van, mert nem veszem fel, meg nem az van, amit ő akar, de hát ennyi belefér :)

Marcsi: nálatok nincsen ingyenes ügyvédi tanácsadás??? Nálunk Szolnokon tartanak ilyet a rászorulóknak. Vagy a neten esetleg, ha rákérdeznél egy illetékestől, h mit lehetne tenni ilyenkor!!! Ez azért tényleg durva, nem kellene ennyibe hagyni!!!

Képzeljétek, amióta Marci felállt a kiságyba, azóta már mindenütt feláll (szekrény mellett, ágy mellett, stb), és lőttek a jó kis reggeli visszaalvásoknak, mert ahogy felébred, rögtön csimpaszkodik fel, és vigyorog ki a kiságyból :) Nagyon édes, nem is lehet rá haragudni! A mászást is elkezdte, pár napja letettük a fűre mamáéknál, és teljesen ki volt akadva, hogy ez mi lehet! Annyira óvatos volt, h nem mert hasra ereszkedni és ezért inkább mászott! :lol: Na azóta néha már itthon is csinálja, de egyelőre biztonságosabbnak tűnik a kúszás.

Nálatok miket magyaráznak a babák?? Nálunk most állandóan az megy, hogy: Beb, Bab, Dádádá, tátátá, brrrrr (közben nyáfújás) :)

Dombi: szerintem lehetett a fejlődési ugrástól éberebb!! Van ilyen!

Férjek, pasik... No comment... :lol: :lol:

KépKép
Kép
sagi1

Hahóóóóó!
Valaki Huncitkodik :lol:
Drága! Te küldted a meghívót???? Itt bénázom vele már 3 napja, de kettő biztosan!! :P

Ugye csak admin.hiba van??? :roll:
Vendég

Blongyinka köszi, akkor reménykedem nálunk sem lesz gond.

Ndombi nem tudom pontosan mennyibe kerül, mert mi ingyen kapjuk a kerületi önkormányzattól. A hazipatika.com-on darabja 6800 asszem. Meningococcus igen. Kitől van ilyen nem kötelező oltásos papírod? Esetleg meg tudod velem osztani? Sajnos nálunk a hírek nem nagyon terjednek., A doktornénink ezt az egy oltást mondta. Nem akarok én mindent beadatni, de információval had éljek, nem igaz?

Kép
téjé

Blo, áááááááááááá tök gáz, igen én küldtem, pontosabban minden email címre küldtek ilyen meghívót, amit találtak az email postafiókomból...erre úgy kiakadtam, hogy regiztráltam egy hülye oldalra és pl volt preofesszoraimnak küldtek meghívót, hogy ki is léptem...nem igazán értettem, mi van csak küldték, hogy 125 barátod van, oké,mondom, erre bumm, az mind az én email címemről...és utána kaptam spameket is onnan eleget...így gyors kiléptem és ma írtam is a fönökeimnek, hogy nehogy regisztráljanak erre, csak töröljék ki.
Nem tetszett ez a rendszer....
Vendég

téjé: Védőnőtől kaptam:

nem kötelező:

Bárányhimlő 1 évtől
Pneumococcus 2 hótól
Rota 6 héttől max 6 hóig befejezve (36 rugó)
Meningococcus C 2 hótól
Influenza 6 hótól
Kullancs enchephalitis 6 hótól
Hepatitis A 12 hótól
HPV 9 évtől

Kép
ndombi

ndombi köszi szépen! le is mentettem. Az én védőnőm felmondott április végén, és még nincsen helyette. Úgy hiányzik. :evil:

Kép
téjé

Szívesen!

Képzeljétek: A mester (én.. :) ) fogyózik!

Végre.Már lement a terhesség végére felszedett 24!-ből 17..juhé..(jó a szüléssel 11-12 már lement)
(előtte nagyon jól néztem ki.(ha szabad nagyképűnek lennem,dehát mér ne nem? ). ,pont akkorra rántottam magam össze. Kivéve fej :lol: ,még jó,hogy nem + 10 -ről indultam ) most közepes.2 hónap múlva újra régi fényemben fogok ragyogni!!!
Juhéééé!!!!

Éljen Dorkababa 6 hónapos 2 hetes 6 napos!!!

Éljen mindenki babája!!!

Kép
ndombi

Norma???Merre vagy?

Kép
ndombi

Hali!
Tényleg sokan eltűntek :(

Pedig igenis jó volt a terhes időszakban dumcsizni, most meg sokan inkább blogolnak.

Most nem leszek népszerű: beleolvastam párba, és nekem nem jön be, h van egy állandó rajongó tábor, akik mindennap elmondják az illetőnek, h hűű de aranyosak, okosak és szépek, és hűűű de milyen piszok jó anya stb.

Bocsi, nyilván akinek nem inge, nem veszi magára, de amelyikbe beleolvastam az ilyen volt, és enyhén szólva megcsömörlöttem :oops: :roll:
Vendég

Blo, igazad van, de én ezt nem mertem volna - jelen topikos előéletemből kifolyólag - megmondani.
És nekem még az is a bajom, hogy ha pl nem értek egyet azzal amit csinál, nem merem megírni a véleményem hisz az ő blogja, és nem merem "bepiszkítani", itt viszont az ember leírja, én így meg úgy csinálnám máshogy és az nem marad meg úgy mint egy saját blogban.
Amúgy én nem csinálok blogot, nekem ez nagyon divatos lett és már azért sem akarok divatolni, mint ahogy eddig sem tettem...nekem van egy blogom, de azt csak én olvasom, meg majd a gyerek ha akarja, egy napló...ebben nincsenek érzések, időjárás meg mindenféle témák, csak ami új, ami vele történik, cak annyi van benne.Hogy emlékezzek és hogy tudjam, hogy ne feleljtsem el...Meg hát abban sem vagyok biztos hogy ezek a freeblogok szerverei örök életűek-e...

Nem akarok én sem megbánatani senkit sem. Félre ne értsétek. Ez csak egy szimpla vélemény általában a blogozásról.
Vendég

Blo,
Ha valami nem tetszik, nem kell olvasni.

Nektek nem mindegy, hogy mi van a másik blogjában? És ha az időjárásról akar írni? És ha páran bátorítják mindennap? Ne ezzel foglalkozzatok, inkább a gyerekekkel :evil: :evil:

Nem véletlenül tűnt el a topic nagy része :lol:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.08.12 14:11-kor.
Vendég

Egyetértek, gondolom nem meglepő.

Blo, Neked nem esett jól, hogy amikor Milu sokszor csak ordított és ordított, itt jópáran bátorítottak/tunk??? De, gondolom jól esett.

Most őszintén, nem rohadtul mindegy, hogy ez egy blogban történt, vagy egy topikban? így is úgy is csak pozitív válasz fog jönni. Én nem azért blogolok, hogy az időjárásról csevegjek, még ha írtam is róla. Nem azért írtam, mert épp unatkoztam. Mellesleg azért blogolok, mert sokan vannak akiket ÉRDEKEL mi van velünk és nem tudunk sűrűn beszélni, vagy mert érdekli, hogy fejlődik, hogy néz ki épp a fiam.
Akiket nem érdekel, jobb felső sarokban azt a kis x-et nyugodtan meg lehet nyomni, nem fogok megsértődni.

Kép
Kép
sleepin

No, hurrá!!!!! Legalább írtatok végre! Szóval, akkor mégis megvagytok :lol:

Egyébként meg blogot már, azt a párat amibe bele-bele kukkantottam régóta NEM olvasom, ahogyan Pandácska is okosan írta, ami nem tetszik, nem olvasom. Márcsak azért sem, mert inkább a gyerekkel foglalkozom,mint blogot írok :lol:

Amúgy meg minket,akik nem írunk blogot IS érdekel, hogy mi van veletek, ennyi! :roll:
Vendég

hmm, azt már csak zárójelben teszem hozzá, h pont a tieteket nem olvastam :wink:
Vendég

Akinek nem inge, ne vegye magára.Mindig erről szólt egy-egy vita annó,hogy ne vegyük magunkra...Most én is így gondolom.
Szerintem.
Az időjárás csak egy példa volt nálam, lehetett volna tévévásárlás is.Nem az a lényeg.
Nekem csak fura, hogy annó itt lehetett bármiről beszélni, most meg semmiről sem, mert mindenki félreért mindent.
De egy valaminek örülök, ez nem csak itt megy...persze vannak "jobb" topikok is , akiknek egyidősek a babáik, és összejárnak. Ez irigylésreméltó.
Azt hittem, ez a topik is ilyen lesz, de nem lett.Sajnálom, sokatok annyira jó fej, és tök jó lett volna, ha "összeszoknak" a gyerekek, ez nekünk is és a gyerekeknek is előnyös lett volna, de ez itt nem megy.Kár.
Nekem tök mindegy, ki blogol és ki nem, de az biztos, hogy véleményem szerint, egy blogba nem lehet ellentétes, ámde jószándékú véleményt leírni, mert azzal egy szellemi alkotást sértene meg az ember, egy topikban viszont nincs semmilyen alkotás, ott lehet véleményt írni.Egy topik ezzel szemben különböző gondolkodású emberek egyvelege, és ezáltal más-más véleményt ismerhetünk meg, amit vagy megfogadunk,vagy nem.
De ez nyilván az én véleményem. Én azt látom, hogy sokan, amit írnak blogban, nem írnák le topikban (nem egy blogot szoktam olvasni épp ráérő napi fél órámban hanem össze-visza többet, néha ismeretlenekét is kíváncsiságból).
Természetesen tisztelet a kivételnek, és természetesen most csak általában írom le, amit látok, olvasok...
Minthogy én ide alig-alig mertem már írni, nekem tök mindegy, mi lesz ennek a topiknak a sorsa, de tény, annyira jó volt, hogy terhesen,ahányan voltunk, annyiféle véleményt olvashattunk egymástól, amiből az ember csak tanult. Most meg semmi...Sajnálom.

és még egy gondolat, én annyira szeretem, ahogy Marcsi Ádámról pakolja fel a képeket, imádom nézni a többi babát...De alig rakunk fel képeket... :cry:

És amúgy meg amik engem nem érdekelnek blogok, nem is olvasom...bár én a napomat nemcsak gyerekneveléssel, hanem karrierrel is töltöm, (tudom, elég nagy bűn...) de alig-alig van időm olvasgatni, így örülök, ha egy topikban végignéztem, kivel mi van, és rácsodálkozok, mennyit fejlődik egy-egy baba, mint hogy egyesével blogoljak...

sajnálom, hogy csak egy-egy vita erejéig jöttök ide ebbe a topikba, sajnálom,hogy nem raktok fel képeket a gyerekeitekről és sajnálom, hogy megint vita alakult ki...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.08.12 14:40-kor.
Vendég

Hunci,
Hozzám nyugodtan írhatsz, felhatalmazlak rá. Volt rá példa, hogy írt más ilyet, és nem ettem meg, még él, sőt a többiek se ették meg, meghallgattuk. Jó volt a másik oldalt is meghallgatni, még akkor is, ha nem változott a véleményem.
Vendég

Én azt is megírtam bátran Vikinek, hogy nem tud fényképezni :lol: és nem tépte le a fejemet :wink:
Vendég

No, akkor , h el ne felejtsük a kezdeteket:
a párom munkahelyén is vannak várandós lányok. Az egyik el is ment (26 éves) vérvizsgálatra, és 20%-ot hoztak ki neki a down veszélyre. Ahogy illik elküldték mintavételre, amit a Bajcsyban végeztek el nála.
Nem fogjátok elhinni, ketten feküdtek egy ágyban, lábtól :shock: :shock: :shock:
Azért ez már nem semmi. Ja, és a lényeg, hogy egészséges a baba!!!

Hasonlóan gondolkodunk ebben is Hunci, de részemről a blog-téma lezárva. :roll:
Vendég

Panda :lol: nemis rád céloztam :lol: és félreértés elkerülése végett nem is itteni blogolókra :lol:
amőgy persze, könnyű , ti amúgy is összejárós barátnők vagytok! :lol:
(nem érne meg egy próbát a borostyán???ha már így a vitánál tartunk... :lol: )
Vendég

Blo höööhm???ilyen van???
de annak örülök, hogy egészséges lett :lol:
Vendég

Ja, ilyen van.
éééés akkor elgondolkodtam, h pl. a Bajcsyban erre emnnyire vannak felkészülve?
A Söfiben a doki elmondta, h már nagyon régóta csináják. Nem hiszem, h ebből a kórházból a Bajcsyba mentek volna át.
Meg ezen a vérvizsgálaton is elgondolkodtam, most akkor mennyire lehet ennek hinni?
Vendég

Na, és akkor még ezért fizetnie is kellett a Bajcsyban :shock:
Vendég

Mi az,hogy 2-en feküdtek lábtól? Hol?

Blogtéma:

Én azért nem írok blogot,mert nem tudok :lol:
Próbáltam és 1 perc után meguntam(mivel fingom sincs mit írjak). ÚÚÚÚgy irigylem azokat akik tudnak mit írni. Én 2 mondatot tudok írni.Személyes dolgokat nem akarok,azon kívül: Ma Dorka sokat fejlődött. Sokat is sírt.Alvás evés változatlan.

Ezt kb minden napra beírhatnám. :lol: :lol:
Biztos ííírtó népszerű lennék!!!!

Egyébként blogba én se írnék rosszat.

Szerintem is az írjon blogot aki akar,akinek nem tetszik ne olvassa,de szerintem ez nem volt személyes támadás ráadásul nem értem ha nem ért valaki egyet minek kell rögtön megsértődni és főleg visszavágni.Én a kedves megbeszélés híve vagyok.

Panda szerintem nem volt szép ez a mondat :

Nektek nem mindegy, hogy mi van a másik blogjában? És ha az időjárásról akar írni? És ha páran bátorítják mindennap? Ne ezzel foglalkozzatok, inkább a gyerekekkel

Szerintem nem kéne visszavágni a gyerekkel.Nem szép dolog.(véleményem szerint).Ráadásul nincs is összefüggés.

Egyébként meg ha valakinek az esik jól,hogy mindennap egy csomó levelet kap,amiben bátorítják a blogban azt is megértem.(még ha ugyanazok is)

Lehet,hogy abbahagyom az irogatást ide. Kicsit unom az állandó magyarázkodást,vélt sérelmeket.

E-mailem : imrehk@yahoo.com

Kép
ndombi

Dombika!!!!!!!
Maradj itt ahol vagy! Viki írta nekem, h nekem is jól estek a bátorítások. Persze, h jól estek, azért maradtam itt, és olvasgatom, h kivel mi történt.
Huncitól kaptam nem egyszer 1-2 észhez térítős fejmosást! Ééééés???
Elolvastam beláttam, h igaza , ennyi. A kis ismerősom mondta, h simán felkaphattam volna a vizet, stb.
Azért voltunk/vagyunk ezen a fórumon, h bátorítsuk egymást, még úgyis ha valakinek más a véleménye bizonyos dolgokról. Ettől még sem egyik , sem másik nem kevesebb vagy több, egyszerűen máshogyan vélekedünk bizonyos dolgokról.
Lehet, h rosszul látom, de a szoptatás téma óta mennek itt a sértődések.
Az meg, h P a gyerekkel példálózik, hát lelke rajta, ennyi. :roll: Akkor végül is ki akart, kit megbántani?
Na, husssss, erről ennyit.

Ketten feküdtek lábtól: magyarul egy ágyban feküdtek úgy, h a lábuk "belelógott" a másik szájába. Igy jobb a helykihasználtság. :twisted:
Vendég

6 hónapos 2 hetes és 6 napos Dorka-baba anyukája, ne máááá!Na pont Téged( is )szeretlek, és tudod mit indítsunk blogot mindketten, kb nekem is ennyi lenne benne mint neked :lol: és én olvasni fogom és népszerű leszel nekem,jó???
Én nem tudok mikről írni pláne nem szépfogalmazással, minket az egyetemen leszoktattak arról, hogy szépen fogalmazzunk, a lényeget és kész.Nem is tudok ódákat zengeni...
az a mondta nekem sem tetszett, kicsit durva volt...de ez nekem mindegy volt igazán.mindenkinek szíve rajta, miket írogat.
Na most jól megsértelek, jó?Na de béna vagy, hogy nem értetted, mit jelent amit Blo írt :lol: Na megsértődtél???Remélem :lol:
Na szóval nyugi!

Blo, ne haragudj, tudom, néha nagyon odatudokmondani-típus vagyok, bocsánat...Csak ha valakit helyre kell tenni, legalábbis magamból indulok ki, egyszerűbb "pofonvágni" mint "babusgatni"...Ha megbántottalak, bocsánat.Téged (is) nagyon szeretlek!!!!!!!Te vagy az én anyatársam... :lol:
É igen, kb azóta megy ez..."nem bízunk egymásban" és "versenyzés" nekem ezek a szavak jönnek elő ezzel a topikkal kapcsolatban...Ez gáz de ez van...

Amúgy én ünnepélyesen bejelentem, hogy ritka gáz anya vagyok, mert én kilennék éjjel 2-4x-i keléssel, hogy szoptassak, meghalnalnék és kikészülnék, én szeretm ezt, hogy a gyerek alszik éjjel és marhára leszoktatatnám valahogy ha kelne...mert nekem tanulnom kell és így nem menne...gáz vagyok, ez van...én nem tudok csak anya lenni, és én megyek vissza jövöre dolgozni és megy a gyerek bölcsibe mert dolgoznom kell, mert azért tanulok napi 8 órákat a gyerek mellett, hogy megvalósítsam a karrier álmomat mindeközben megörülök, úgy imádom ezt a gyereket...
Vendég

Menj a francba,hogy tudsz tanulni 8 órát gyerek mellett!!!

Kép
ndombi

Hali!
Sajnos vagyunk egy páran akik nem tehetik meg, h csak anyák legyenek ebben a szép korszakban.
Egyébként meg nem vagy egyedül a tré-anyasággal, én nem bírom ha visít a gyerek :oops:
No, de kitől örökölte ha nem tőlem, mert ugye ahogyan írtad engem a teljes kétségbe eséstől a "pofonvágás" ment meg.
Amúgy meg másokat meg én tudok klasszul megnyugtatni vagy jó tanácsokat adni, csak a saját nem megy.

Na, és akkor Huncika tanulj, ha van rá eszed!!! Nekem most sajnos nem megy, pedig angolozni (is) kéne. Jobb az ha szilárdan állsz a 2 lábadon,mint valakitől függjél anyagilag. Na, ez nekem nem menne!!!
Vendég

Én is tudnék,csak 1. leteszem a dordcit 8-kor. tanulok 4-ig. 7-kor kelek.

2. 7-kor kelek, fürdök hajatmosok, kifestem magam(dorci ekkor kezd sírni.25 percet hagy.) akkor hagyom sírni 8 órát és fülvédővel tanulok.

:lol: :lol:

Kérdés: Akarok (anya itt jegyezné meg,hogy szeretnék.) egy kötős kengurut-nem tudom minek....) de naaagyon szertnék egyet . a www.kangu.hu -n nézzétek meg. Csüt-ön megyek szigetre (oh gyarlóság Kriszti a neved..)és ott lesznek. (irdatlan drága,de nem érdekel :oops: mármint a kenguru)

Na lényeg: Szerintetek van értelme (igent mondjatok ok? ) szóval Dorkának van egy gagyi kenguruja amiben 20 perc után nem megy vér a lábába :lol: Lidlben vettem-elképzelhetitek.)

Akkor sose sír ha a csípőmön hordozgatom-(nyilván.) ezzel lehet.Háton is.Elöl nem akarom.

Ráadásul tök jól néz ki és nagyobb babát is lehet benne vinni. De a lényeg hogy jól néz ki. :lol:

Szerintetek vegyek(igen!) és ha igen (igen) akkor melyiket?

Szerintetek szeretné? Kengurut közepesen szereti,de azt elölre vettem kifelé nézve . a csípőhordozásban reménykedem.Szerintetek el tudna aludni benne,vagy mi van,ha álmos?

Kép
ndombi

Na, mennem kell apuka most közölte, h a halálán van (allergiás a pollenekre) és nem vagyok képes a kezébe adni az orrspray-jét :D mert netelek.
Amúgy meg én már többször írtam, h jó lenne személyesen is talizni, gyerkőcöstül csak senki nem reagálta le.
Megyek a tettek mezejére lépek, mielőtt beadja a kulcsot.

Jóóóó éjt!!! :D
Vendég

Na, ezt még. Milunak is vettünk kengurut, de sajna már nem fér bele. Pierre Cardin , és 5.ezer ft volt.
Nem tudom , h Dorci mennyi kiló, de szerintem nem lehet kellemes már jó ideig cipelni a popsijukat.
A kis ismerősöm olyan hátravehető hordozóban cipelte a konyhában :roll:
Vendég

Dombika! Te is hallgassál!!!! :D Kifesteni magam??? Olyan van????
Vendég

Ndombi, csak hogy egyen a fene :
reggel gyerek kel 8-kor, én is
kajcsi
visszafekszünk 9ig
ő is
kelés, nekem reggeli, neki tízórai
10ig netezek ő játszik a járókában
ő alszik, én tanulok
kel 12 körül
(én már itt tanultam 2 órát kb)
járókában játszik fél2-ig
(tanulok már eddig 3,5 órát kb)
netezek 10 percet
eszünk, egy falat neki egy falat nekem :lol:
14 körül járóka, játék 16-ig
(tanulok, ez már 5,5 óra)
alvászat 17,30-ig kb
(tanulok ez kb 6-6.5 óra)
majd éneklés, ango-ltanulás, angol-énekek és mondókák, lemenetel az utcára, játszótér, hinta (ebben az időben igényli, vagy én így alakítottam ki így is lehet mondani, hogy ekkor vagyunk együtt)
19 körül feljövünk, fürcsi fél órát ez kötelező fél óra, egyedül a kádban mindenféle tartó nélkól merül, úszik, játszik, röhög, vihog, persze apa ott van, mert a fürcsi apáé :lol:
19,30 pontban fekvés, alvás
(ha vizsga előtti 1 hónapban vagyok akkor innen tanulás, de most hogy a vizsgám csak nov végén lesz, ilyenkor netezek, sorozatok, tv stb)
21kor ébresztem, vacsi, alvás reggel 8-ig
(itt is tanulok úgy fél11 - 12-ig ha vizsga előtt vagyok)

Na így néz ki, így tudok tanulni.Ehhez hozzáteszem, egy ilyen türelmes gyerek kell...tény, keveset vagyok vele, de tényleg elvan egymagában...és én egész nap nem is tudok vele mit kezdeni hogy őszinte legyek...kifáradnék és ezt nem akarnám...

Mellesleg én is festem magam :oops:

Blo, szegény apa, akkor már kész van teljesen, galád nő, mi az hogy nem viszed oda neki a sprayt :roll: ,én sem viszem oda énapának soha :lol:

Ndombi, kérdéseidre még a válaszok:igen, igen és igen...nem tudom milyen sorrendben :oops: akkor a kenguru kényelmetlen nekem is...csak babaúszi esetén rakom fel amikor kiszállok a kocsiból, felrakom, 5 percig viszem benne és megérkeztünk :oops:
a szigetet mi most kihagyjuk...mégsem vihetem el a gyereket, vagy igen??? :lol: szín:nekem a 1. (feket virágos) a 9. (ez piros csíkos) vagy 15. (zöld csíkos) jönne be...a te egyéniségednek és a hajad színének mert hát én magamhoz választok mindent, a gyereknek úgyis mindegy milyen színű alapon, szóval neked sztem 1. , 15. illene...

Volt még valami???

Blo, többiek, én mennék arra a talira...nekem mindegy hol, merre, a gyerek imád bkvzni, szóval mindegy, mindegy mikor csak ne jövö hét, de amúgy mindegy, ha meg 7vége akkor pláne mindegy, mert akkor autóval megyek...
Vendég

Ok talizhatunk.Jövő héten balcsin leszünk,(gondolom jön a rossz idő :) )

Hunci,amit írtál érthetetlen.....pedig nem kapkodtam fel Dorkát.Sőt....

Nálunk ilyen: rggel hagy egyenlőre 25 perc fél órát. Utána berakom az etetőszékbe és mosgatok,rendetrakok(nyüszögés-adok neki dolgokat,közben csinálom az enyém.
10-11 körül kajár próbálok beletuszkolni,kevés sikerrel. Alvás 30perctől 1,5 óráig változó.Hiszti adok neki cuccokat,ide-oda kúszik.hiszti mert elfáradt.Mese DVD nézés babyfirst tv nézés (ez van..)

2 körül főzit próbálok beletuszkolni kevés sikerrel.
közben hiszti (inkánbb nyüglődés,nem nagy hiszti)alszik

5 bármit próbálok beletuszkolni kevés sikerrel.

Mivel érzi a vesztét itt már többet játszik egyedül...babahordozóban hintáztatja magát(hajtja..tök cuki,közben teát szlopálgat cumiból)

7 30 füri 8 alvás tápszert bróbálok beletuszkolni kevés sikerrel.
Ha itt nem eszik 22h-kor még megetetem.

7 körül kel.

Szóval igazság szerint nem aktívan játszom vele,hanem csinálom a dolgaim ha elkezd hisztizni akkor ha van időm vagy nincs kedvem nevelni felveszem, vagy cserélgetem a játékait.

Nekem 10 -30 percnél többet nincs el úgy,hoyg ne nyüglődne,hoyg cseréljünk pozíciót.

De már kezd gyorsan kúszni,szerintem 2 hét és mászik,már feltérdel és hintázgat.Szerintem azért sincs el mert irtó sajtkukac.
Ja és tudom mér mondják,hogy a gyerek gagyog: azt mondta ma egész nap,hogy gagy gagy gagy.....
Azt is mondta,hogy kacsa,Csaba és én is úgy értettük(van egy kacsa vizijátéka) de kétlem,hoyg direkt mondta volna,hogy kacsa.

:lol: Hiába tanítom,hogy laptop,meg topmenedzser....kacsa....irtó gagyi :lol: :lol: :roll:

Kép
ndombi

ja én nem feküdnék valakivel egy ágyba...kivéve ha jóképű :lol:

Szóval ez azért túlzás....ezért nemis értettem...

Kép
ndombi

Jaj Ndombi, most komolyan, azt hiszed beveszem, hogy ezért nem értetted??? :lol: A jóképű áá be sem ereszteném az ágyba, nekem ott van apa :wink:
Amúgy figyu, gyereke válogatja, nekem ebben mázlim volt...

Amúgy 20-tól mi is nyaralunk, persze tök hideg lesz majd, de sebaj...de simán előtte vagy utána talizhatunk...de ne csak mi hárman már...többiek?a teljesség igénye nélkül...
Vendég

Még egy adalék a tegnapi vitához:

Ha valakinek problémája van, kéretik ne a blogjában megbeszélni, mert ez inkorrekt. TEgnap még priviben írtam meg a véleményem, ma már ide is...

Igaz az a vád, hogy sokan sokszor nem vesszük észre a kérdésekre adott választ, én a magam nevében bocsánatot kérek, de néha vagy elsiklok a kérdés felett vagy nem tudom a választ...Ez más topikokban is így van. Néha többször is fel kell tenni a kérdéseket, mire az ember észreveszi.

De az hogy az ember akkor jön topikolni, amikor csak vita van, nem jó. Ne haragudjatok, Panda, Sleepin, nekem semmi bajotok velem, bár ez most inkább Pandának szól,szóval valaki ír valamit egy blogba, ami elég sértő volt, én igyekeztem ez privibenmegbeszélni, ment is, de talán nem kellett volna folytatni azzal, hogy te is olvastad és mindezt a blogodba.
Ez nem volt szép.
Tessék ide leírni, mert a kommenteket én nem szoktam olcasni csak ha gördítek, véletleünl veszem észre mik voltak a kommentek...

Ne a blogba írjuk le, kinek mi a véleménye erről a vitáről, mert bár nem lett kimondva, de éreztem, mi a véleményt... és aztán erre meg nemkéne válaszolni.
Azért nem korrekt, mert ezek általában nyilvános blogok, aztán a tulaja egyszer dönthet úgy , hogy nem nyilvános, ott aztán majd nem lehet látni, ha esetleg pont ott beszélik ki az itteni vitákat.

Bocsánat de ez nem volt korrekt, egyikőtök részéről sem.
L veled megbeszéltük, oké, de Panda, ezt nem kellett volna...

És én attól függetlenül, hogy nem vagyok az elkényeztetés híve, még soha az életemben nem kritizáltam senkit sem, próbáltam segíteni mindenben (Panda neked is...) de tudjátok mit, leszarom én ezt az egészet, itt vannak rózsaszín ködben élők, és vannak a valós életben élő emberek...Ezek vesznek össze általában.

Az ember próbálkozik ettől függetlenül is korrekt akar lenni, de ha a másik fél nem lép fel korrektül, akkor már nem megy nekem sem...
Vendég

Hunci!
Hagyd el !!! :lol: Ha leírta a blogjába, hát leírta. Biztosan sokan éljeneznek neki, h hűűűű de piszok jól megmondtad, stb.
Remélem, h ez maximálisan kielégíti :lol: Rózsaszín köd?! Láttam én már karón varjút :roll: :wink:

Nem kell veszekedni, ha ott akarja megbeszélni a saját virtuális barátaival, tegye.

Engem inkább az bosszant, hogyha ez az egész blogos beszélgetés személyesen zajlik, akkor lehet, h egy jót röhögünk rajta :roll:

Szoktunk együtt babákat és gyerkőcöket sétáltatni még 2 lánnyal, itt sem értünk egyet pár dologban, de elmondjuk a másiknak, h ezt vagy azt mi másképen csináljuk, meg ha valamit cikisnek találunk, azt is elmondjuk és jót röhögünk rajta. Mindannyiunknak öniróniája, ennyi.

Hunci! Vannak dolgok amikhez fel kell tudni nőni. Én is még csak most tanulom, de én legalább nem szégyenlem!! :roll:
Vendég

Úristen, azt mertem írni, hogy te is olvastad. Jesszus, máglyára velem :lol: Ez már nevetséges :lol: :lol: :lol:

Blongyi,
Senki nem írta le :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.08.13 10:14-kor.
Vendég

Szerintem is az :lol: :lol: :lol: :lol:
Legalább röhögünk egyet! :D
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?