Új privát üzeneted érkezett!

Pedig reménykedtem egy laptetőben de úgy néz ki most sem lesz az enyém :D
Vendég

Sissi!
Mégiscsak sikerült!!! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dani már jobban van (kopp-kopp-kopp), dél óta nem volt láza pedig semmit nem adtam neki - csak reggel egy kúpot, aminek a felét angyalom ki is kakilta. Náthás még, de talán láza nem lesz már. Ha ez így marad, akkor még holnap itthonlesz velem, szerdán pedig irány a bölcsi. :D

Kép
oriandy

jó reggelt kicsit korán keltünk ma is remélem nem lesz ma rumlis napunk mint tegnap :)

nika70
Salgótarján

Szép reggelt Mindenkinek!

Látom este végre életrekelt egy picit a topik.
Én nagyon hamar ágyba kerültem.
Fáradt voltam, és fáztam.
Apával fél nyolc körül bebújtunk az ágyba és pihentünk.

MOst korábban keltem, hajat mostam, pakolászok.
Nagyon fáj a fejem. :shock: :shock: :shock:
Pedig pihentem sokat.

Mindenkinek csudaszép napot kívánok. :D

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Szép napot Nektek:)

Cat: Lehet a második baba a szoptatás alatt leszivja azsirt rólad. Járt igy barátnőm. A szülés végén 120kiló volt. Hizott sokat is meg aamúgy sem volt sovány. Viszont mikor a második babát megszülte és elkezdett szoptatni fél év alatt egy vékonyka lány lett belőle. Küldték őt dokihoz ide oda. És kiderült csak a baba szivja le ról a felesleget. Na én ilyen babát kívánok neked és akkro megszünik minden gond. a baba szép gömbölyű lesz és egészséges te pedig sovány:)
Mondjuk ilyet én is át szeretnék élni. Nem ártana fogyni.
Na de majd a baba után:)

Csajok tegnap még fájt a hasam és este volt akció. Mára már nem is fáj a hasam. 4napig fájt. Ez normális??
Na majd meglátrjuk meg lett e az eredménye. :)

Kép
csucsu05

Sziasztok!
Szép jó reggelt mindenkinek!

Picikém!
Mi van veled??? Miért fáj mindig a fejed?
Úgy aggódok érted!!!!

Csucsu!
Elvileg, ha most volt peteérésed, akkor teljesen normális, hogy fájdogált a hasad! Nekem most szinte mensis tüneteim voltak Pé-kor!

Cat!
Csucsunak igaza van! A baba is leszívhat! Nekem is van egy ismerősöm, akinek azért kellett befejeznie a szoptatást, mert már olyan vékony és gyenge lett a szopitól.... Jó, hozzáteszem a gyerkőc majdnem 2 éves volt a leszoktatáskor! :shock: :D

Nika!
Dani fél 8-kor kelt (igaz a nátha miatt éjszaka 3x is fent volt), de még így is dinka. Reggel megpofozta az apját, nem is akármilyen erősséggel, aztán csodálkozott, amikor egyszer csak visszakapta.
Szóval sajna nekünk nem kell a gyagyasághoz korán kelni. :roll: :(

Kép
oriandy

Cet!
Sajnálom a szurit,de meglátod hamar letelik ez az idő míg szurizni kell magad és a 40.héten egy gyönyörű egészséges babádfog születni.

nemlajos!
Sajnálom,hogy apával most ilyen viharos a hangulat,remélem azóta már sikerült kibékülni!!Főzzél neki valami finomat :D :D az a férfinál mindíg beválik.Legalábbis az enyémnél,látszik is rajta,de így imádom!!

Nika!
Sajnálom a hisztit,tényleg nehezen kezelhető ez a része a dolognak.Miből indultki megkérdezhetem?

Andy!
Hogy van Dani?Orvoshoz akkor nem is mentetek?Bölcsibe nem kérik az igazolást ilyenkor?

csucsu!
Hol tartasz?Reméljük Pé-től fájt a pocid :lol: :lol: Megy a drukk+++

sissi!
Gratula a laptetőhöz!!Mégis csak sikerült :D :D Hú de jó nektek apázhattok most :D :D

Kép
Kép
a.ibici

Vikikém ma is sírdogált reggel a suliban elválláskor.holnap bevetjük a trükköt és apa viszi,hátha neki nemrendez jelenetet :shock: :shock: 9-re megyek körmöshöz utánna még jövök hozzátok.Holnap meló!

Kép
Kép
a.ibici

Ibici: Remélem én is , hogy a PÉ-től fájt a pocim. 4vagy 5napig fájt. Ez nomrális?? Ma már nem fáj:) tegnap azért volt akció hátha:)
Na majd meglátjuk:)

Kép
csucsu05

Andy!
Én sem tudom.
Most már szerencsére magától elmúlt.
Ittam egy habos tejes kávét, az erősebbet pár napja nem bírom meginni.
Ma olyan hülye ügyfelek vannak..
Hogy kész. Már csak röhögök rajtuk.
:D :D :shock: :shock:
Front van.

picimami

Nika!
Megértem amit tettél Gegével, és biztos nehéz volt.
De néha fegyelmezni kell őket valamivel.
Öcsém is ha rosszalkodott, anyu leöntötte, és attól higgadt le. :oops:

picimami

Sissi!
Gratula a leptetőhöz

picimami

Nemlajos!
Mi az oka a vitáknak?
Most boldognak kellene lennetek, és egymáshoz ragaszkodni, hisz szerelmetek gyümölcse a pocakban. :roll:

picimami

Sissi: És sikerült a laptetőd:)

Kép
csucsu05

Ibici!
De viszem dokihoz. Majd ma. Ugyan már nem lázas, csak az orra folyik, de igen a bölcsibe már csak igazolással veszik be. Így mennünk kell. Mivel tegnap megmondtam, hogy a láz miatt fogom itthon, mindenképp vinni kell a papírt. Ha nem mondtam volna, akkor holnap simán vihetném. Ma mindenképp itthon akartam még tartani, de így délután meg kell látogatni a doktornéninket is.
Mindegy, legalább megnézi, és ha kell esetleg ad valamit a náthájára.

Pici!
Van amit nem tudsz meginni??? Ez jó jel!!! :wink: :lol:

Kép
oriandy

Oh..Köszönöm. Ha jó jel. Majd meglátjuk mi sül ki belőle :oops: :oops: :oops:

Mikor mentek a doktornénihez?

Ibici!
Várunk vissza a körmöstől.

Csucsu!
remélem sikerült és jönni fig a ++++++++++ teszt hamarosan

picimami

Sziasztok!

Remélem Beni hagy egy kicsit a gép előtt ülni...

Nika!

Hisztivel nem lehet mit kezdeni ilyen korban. Még nem igazán értik, hogy minek mi a következménye. Egy kis hideg víz a legjobb, vagy ha otthagyod valahol és nem foglalkozol vele. Ettől hidd el, nem vagy rossz anya! Sőt! Nem hagyod rá, mint sokan, hanem neveled a fiad.

Andy!

Örülök, hogy Dani megúszta a nagyobb betegséget.

Nemlajos!

Ismerős a helyzet. Én már másodszor vagyok terhes, de a férjem most sem tolerálja igazán a hangulatingadozásaimat. :oops: :roll:
Majd elmúlik ez is.

Pici!

A fejfájás nem az alacsony vérnyomás miatt van?

Nekem végül mégsem kellett tegnap inzulint beadni magamnak.
Nagyon össze-vissza ingadozik a vércukrom. Én nem is értem. Remélem a doktornő majd igen.
Reggel fél órával ébredés után 5,2 volt, másfél órával később, reggeli előtt pedig 5,9. Miért ment fel, ha nem ettem semmit? Akkor nem csökkenni kellett volna?
Vendég

hát én ma megjártam aboltot de megesküdtem hogy nem viszem többet Gergőt ma is olyan gyagya volt most meg alszik
elkezdte a konvektor ajtaját csapkodni amit nem szabad neki elmondtam vagy hússzor hogy nem szabad gyere el onnan csukd be csak csapkodta odamentm hozzá vagyis elindultam felé akkor eljött aztán vissza majd minden mást is ami tilos neki mert hát vannak dolgok amiket nem szabad azt kezdte el rángatni csapkodni de akkor már órdítva rászóltam otthagytam stb nem használt akkor jött a víz na akkor hozott oda mindent nekem meg felkérdzkedett a kezembe onnantól kezdve nem volt hiszti ma meg a boltból hazafelé mintha ráültek volna a fülére semmit hallott meg nekem kezem tele gyerek rohangál én ebbe beleőrűlök :):):):):)de már kisírtam magam :D:D:D kicsit megnyugodtam :)

nika70
Salgótarján

cat az utcán már mégsem hagyom ott :D:D:D:D de a víz az tényleg humánusabb mintha ütném :) sajnos tudom hogy ilyen kicsi korban még a hiszti nem kezelhető mert nem érti mit miért kell vagy nem kell csinálni de én ebbe beleőszülök :D:D:D:D::D:D

nika70
Salgótarján

Nika!

Megértelek.
Beninek is vannak néha ilyenjei.
Itthon egyszerűbb, mert beviszem a szobája a legvégső esetben.
De az utcán... Tegnap például elvettem a motorját amikor száguldozott és nem akart megállni. Mondtam, hogy most már gyalogolhat. Visszakérte, és utána olyan szépen ment vele.
Néha próbálom zsarolni is, de ehhez még kicsi. Nem fogja fel igazán, hogy amit mond annak következményi vannak. Még egy év...
Vendég

Cat!
Valószínű a vérnyomásom miatt van.
Nekem elég alacsony.
80/50 szokott lenni.

Én sem értem a cukrodat.
Nekem legutóbb nagyon alacsony lett vérvételkor.
A sógornőm mindíg néni akarja.. de eddig még nem néztük meg.
De fura hogy nekem meg. 3.2 és 2.8 volt. :shock:

picimami

Pici!

3,3 alatt nagyon alacsony a vércukor szint. Egyél több szénhidrátot! Igyál kávét!
Az alcsony cukor is rossz.
Bár szívesebben venném, ha velem is ez lenne a helyzet.
Vendég

Cat!
Ezért fura, mert sok szénhidrátot eszem.
És édességet is.
Illetve cukrot használok mindenhez. :shock:

picimami

Pici!
Délután 2-től rendel a doktor néni, de mivel Dani akkor még tuti alszik, így majd 3-fél 4 körül megyünk.
Valóban, az alacsony vérnyomás és az alacsony vércukorszint is okozhat fejfájást!!
Érdemes odafigyelni rá!!!

Kép
oriandy

Mi még boltban nem voltunk ma, de majd elugrunk, hiszen ma időm nem volt főzni sem, így ebédért is elugrunk, meg boltba is.
Én eddig mostam (ágyneműt), és porszívóztam, na meg mosogattam.
Nem nagy kedvem volt hozzá, mert a náthától még mindig nem érzem valami jól magam, de sajnos senki nem csinálja meg helyettem, így kénytelen voltam.

Kép
oriandy

Amíg majd Dani alszik, még meglocsolom a virágokat, meg elmosogatom az ebédes cuccainkat, aztán kis pihi.

Kép
oriandy

Andy!
Jó sok mindent csináltál már ma.
Mi lesz a ebédetek?
Én sem főzök ma sem. Apának a palólevesem nagyon izlik.
Hogyan figyeljek oda, a vérnyomásomra és vércukorszintemre?
Ötlet? :shock: :shock:

picimami

Hogy mi lesz az ebédünk? Hagymaleves, töltött paprika, lasagne, és szilvás gombóc. Ez mind 600 Ft-ért. Szerintem valami marad ebből holnapra is. :lol:
Ellenőrizni úgy tudod a vérnyomásodat és a vércukorszinteted, ha mindkettőhöz veszel mérőt. Ha a vércukormérőt nem is veszed meg, de egy vérnyomásmérő mindig jó ha van otthon. Nekem is általában alacsony a vérnyomásom, és amikor Danival terhes voltam (már a vége felé) eléggé vizesedett a lábam. Mivel én nem itt szültem, hanem hazamentem Veszprémbe, a védőnőm kérte, hogy minden nap mérjem a várnyomásomat, mert ha vizesedek és a vérny.-om is maga, akkor toxémia van és azonnal be kell feküdnöm a kórházba. Szerencsére soha semmi baj nem volt. Nekem inkább alacsony. Normál esetben 100/60 körül van.

Kép
oriandy

Na, mi van? Eltűnt mindenki?
Ebédeltek, mi? :wink: :lol: Én is!
Úgyhogy akkor JÓ ÉTVÁGYAT MINDENKINEK!!!!

Kép
oriandy

Hehe, nálunk is szilvás gombóc lesz, anyu csinálta :D

Reggel sikerült a durcit fél órás zokogással kiteljesíteni, aztán most szent a béke, de hát nem tudom, meddig.
Valahogy több kényeztetést és törődést várnék, de hát ő meg olyan, ha elvárják, azért se... Már meggyanúsítottam, hogy nem is szeret már, ami vicces, mert egyszer két évet várt rám, mire megjött a jobbik eszem, és visszamentem hozzá...
Na, majd amikor meglátja a babát, biztos másként lesz :wink:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Itt vagyok, csak annyi a dolgom.. hogy sajna nincs időm. :cry: :cry:
Kaptam 20 levelet, ami határidős, rendőrséges, bonyolult..
De sietek vissza.

Én ma Rákóczi túróst ebédelek :D :D :D :D

picimami

Sziasztok!

Most látom,hogy sikerült a laptető! :D Észre sem vettem olyan gyorsan kiláéptem.

Márk alszik előbb voltunk a játszin.De nem nagyon játszott csak sétálgatott.
Ebéd: nálunk rakott krumpli lesz.Most van a sütőben.

Nika:sajnálom,hogy Gege hisztis.Eddig nem voltak ilyen dolgai?

Cat: vércukoroz sajna nem értek.Nekem a vérnyomásomat kellett mindig mérni,de itthon mindig rendben volt.

Pici:rákóczi túrós nyam-nyam. Csak ezt eszed?

Asiye:hol vagy?? remélem hamariosan jössz újra közénk.

Nemlajos:hála istennek nálunk nem voltak veszekedések a 9 hónap alatt. Biztos rendeződni fog a he4lyzet.
Vendég

Drága Sisi!
Most csak erre van időm, de már ettem virslit, sajtba göngyölve, savanyúval :wink: :shock:
Ebéd majd csak otthon lesz.
Annyi a meló, hogy nem esik jól semmi.

Finomat főztél nagyon.

picimami

sissi: voltak csak nem ennyire erősen de most már aranyos aludt másfél órát és most tüneményes :):):) szépen megebédelt grízgombóc levest csináltam zacsisat meg krumplifőzeléket :)

nika70
Salgótarján

Csajok, merre van mindenki??

Zsu??
Cat?
Arwen?
Ibici?
Csucsu?
Asyie?

picimami

na lehet hogy hamarabb megyünk :):):) az már biztos hogy nem február hanem legkésőbb január :):):):)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Ma rájöttem, hogy Beni nem szereti a főzeléket.
Múltkor sem ette meg a zöldbabot, és ma sem a zöldborsót.
Persze a nagyi főzte tejbegrízt sem kóstolta meg, és amit én csináltam diós gubát sem. Szóval nagyon válogatós.
Ma a sült virslit ette meg kenyérrel. De én már annak is örülök, ha eszik valamit.

Nika!

Tök jó, hogy hamarabb költöztök. Én már nagyon izgulnék a helyedben.

Nemlajos!

Lesz ez még máshogy is.
Szilvásgombócot én is ennék. Ha lehetne.
A férjed pedig szeretne kedves lenni, csak szerintem meg van ilyedve. Minden pasi ilyedt az első gyerek előtt. Függetlenül attól, hogy mennyire akarta. Még aki nem vallja be, az is. Nagy felelősség.
Ráadásul meg kell bírkózni egy hormontúltengéses nővel is, aki nemhogy bátorítaná őket, (Úgy hogy észre se vegyék), hanem még ő szorul segítségre. Ez szerintem egy kicsit sok nekik.
Türelem kell, és ez az idő is elmúlik. Újra jönnek a nyugodt napok.
Vendég

Asiye!

Merre vagy már?
Minden rendben van?
Vendég

Cat!

Szilvásgombóc..... Küldjek egy kicsit? Saját készítés! Isteni!!! :wink: :lol:

Kép
oriandy

Asiye!

Tényleg, hol vagy??? Ugye nincs valami gond???

Kép
oriandy

Pici(m)!
Meddig dolgozol/tál???

Kép
oriandy

Mi voltunk a doktornéninél, de azt mondta, Daninak nem szükséges bejönnie, ha jól van, csak megírja nekem a papírt és kész. Természetesen velem volt, mert apa még dolgozik. Szerintetek mit választott abból, hogy:
1; kintmarad a kocsiban, amíg én beugrok a papírért
2; bejön velem
Naná, hogy kint maradt. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
oriandy

Cat, igazad lehet... :idea:
Nem elég, hogy még egy emberről kell majd gondoskodnia, én is táppénzen vagyok, a lakás is itt van a nyakunkon, ami miatt életünk végéig eladósodtunk és még be is kell rendezni... szóval valószínű, hogy ettől van ki szegénykém...
Csak néha úgy sajnálom, hogy ő nem az a kibeszélős fajta (még annyira sem, mint általában a férfiak), így csak tépelődöm, hogy mi a baja. Ha meg elmondaná, tudnék segíteni, legalább szavakkal, szeretettel...
Nehéz ez. Hát ezért van az esküszövegben, hogy "vele megelégszem, vele tűrök, vele szenvedek..." :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!

Most bérlitek a lakást? Nincs semmi saját bútorotok?
Mert akkor valóban húzós lesz... Bútorok neketek, a gyereknek, a gyereknek még egy csomó más cucc is...
Elhiszem, hogy a férjed gondterhelt.

de az valóban rossz, hogy nem mondja el mi baja. Az én férjem ebből a szempontból kivétel. Ő mindig elmondja, ha valami gondja van, vagy valami jól sikerült. szereti velem megosztani, éps el is várja, hogy támogassam. De hát erről szól a házasság. Még ha nem is mindig fenékig tejföl.

Fel a fejjel! Minden egyre jobb lesz! Legkésőbb amikor a kezébe fogja. a picit. És az már csak fél év.

Andy!

Nem szereti Dani az orvost?
Beninek szereencsére nincs vele baja.

Úgy megenném a szilvásgombócot, ha nem lenne benne annyi szénhidrát...
Vendég

a borsófözi nálunk sem gyere be:):):):)

nika70
Salgótarján

Hát, van egy ágyunk, meg két könyvespolcunk, egy hűtőnk, egy mosógépünk, két számítógépasztalunk meg két székünk:)
Úgyhogy nekünk már "csak" szekrény kell, meg ugye a nappali, de hát nem fog zavarni, ha az első időszakban nem lesz ülőgarnitúra, legalább senki nem akar majd nálunk aludni (bár most is a földön alszik a család épp látogatófélben lévő tagja...) 8) :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Csajok vagyok ám csak ma pörgés volt. Jöttek az ovo nénik család látogatásre. Aranyosak nagyon Szabina nagyon akart nekik tetszeni. Készült. Együtt sütöttünk meggyes piskótát azzal kinálgatta őket.
És kiválasztotta a jelét. Hát tök jó jelek voltak amiket választhatott volna. Mindegyik ki volt himezve azt nézegette és rámutatott a gyertyára. Kérdezték gyertya legyen?? JÓ .
Aztán megkérdzeték mégegyszer gyertya: ? Erre mérgesen jó, jó , jó !!!!
Még az ovo nénik is nevettek. Aztán volt puszi mikor lementek megtalálták nagyona hnagot vele. Ez kezdetnek jó nagyon. Igaz csak decemberben kezdi de a fő, hogy az első benyomás tetszett.
Ja és most a legujabb, hogy a gyerek a teát vagy amit éppen iszik stampedlis pohárból issza. Remélem jól írtam. Szóval amiből a rövidet isszák.
Az ovov nénik ittak erre ő is ivott a szokásos poharából és ment oda koccintani is. Azt mondja: Csin -csin. Na mondom az Isten nem mossa le, hogy alkeszok vagyunk:)
Pedig antialkoholisták vagyunk:)

Aztán meg mentek végre az aloe verás cuccaimért. Mert beléptem, hogy legyen magunknak vitamin.
Most éppen azt szedem amitől sokan babások lettek illetve ami segit.
A lányomnak is vettem meg a férjemnek is vitamint.
Ja és vettem arckrémet is azt már próbáltam jobb mint bármelyik bolti nagy márka.
Igaz 25ezret költöttem:( De az egészség a fontos na meg, hogy jöjjön a baba:)

Kép
csucsu05

Cat!

Nem, nem szereti Dani a doktornénit. Régebben is sokat volt beteg és már ha csak meglátja, elsírja magát.
Tél végén - tavasszal volt 3 fülfelszúrása és az ehez társuló dokilátogatás, így meg is értem angyalomat!

Nyugi! A szülésed után is fogok még szilvásgombócot csinálni!!! Sőt akkor lesz csak igazán jó, mert mire érik majd a szilva, már te is ehetsz ilyeneket!!! :wink:

Kép
oriandy

Csucsu!
Ovis sztorik nagyon jók!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
oriandy

Nemlajos!
Apa pont a minap mondta el, hogy annó, amikor Danival voltam terhes milyen "kibírhatatlan" voltam. Mindenbe belekötöttem. Szóval ez "terhes betegség". Az meg érthető, hogy aggódik, hiszen mégis csak Ő a családfenntató!!! :wink:

Kép
oriandy

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?