Új privát üzeneted érkezett!

Csucsu!
Kapd el apát. Ne hagyad aludni.
És soha nem tudni, mikor érik meg a petécske.
Nekem most 6. napon át full erős volt az leh tesztem. Szombaton voltunk együtt apával.
És aznap lett halvány, ami pé*t jelent.
Lehet megvárt minket.
Vagy kitudja.
De most nem leszek szomorú ha nem sikerül.

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

ibici:mert amit most csinál ablakbeépítés nagyon utána kell járni és nincs mindennap munka stb nem biztos ott meg be is lesz jelentve és több a pénz is :)meg már unja nem szereti csinálni és mindenképpen külföldben gondolkodott és most jött egy lehetőség mi meg kapva kaptunk az alkalmon :)
jánossomorjára költözünk egy kisváros 5 km re a határtól közel andauhoz ott fog dolgozni apa hozzák viszik stb.

nika70
Salgótarján

Picimami!

Gratula a laptetőhöz!!!!

Hajtéma: hát én is nagyon örülnék, ha sok lenne inkább sok mint kevés (tudjátok milyen rossz amikor kilátszik az ember fejbőre :oops: :cry: )sajna nekem ilyen

Kép
Kép
minimano74

Gabi!
Köszi.
laptetőőőőőőőőőőő
Nincs kevés hajam, sok van. Csak vékonyszálú.
Volt amikor hullott, a ciszta miatt a fog :? :cry: :cry: gyökeremnél,

picimami

Sziasztok!

Bocsi az eltűnésért.
Köszi mindenkinek az aggódást!!!
Azért nem jelentkeztem, mert a hétvégén anyuméknál voltunk. Anyukámnak tegnap volt a szülinapja. Szerencsére én pénteken átestem (talán) ezen a "betegségen", egész nap 39 körüli lázam volt, aztán szombatra megint semmi. Egy a bibi. Úgy néz ki, sikerült a legnagyobb odafigyelés mellett is megfertőznöm Danit. Tegnap már neki is folyt az orra és estére be is lázasodott. Még ma is lázas, nem tudom, nála is így lesz-e, hogy 1 nap alatt lemegy, vagy inkább vigyem el dokihoz.....
Szóval ma itthon van velem. Megint jól kezdjük a bölcsit. 1 hetet ment.

Csucsu!
Boldog Névnapot!

Encike!
Hatalmas gartula! Vigyázz nagyon magadra és a picire!

Ibici!
Hú... Milyen nagy már a lánykád!!!! Biztosan megható lehetett. Na, majd akkor, amikor nekünk is akkora legy a gyerkőcünk...

Asiye!
Üdv újra itthon! Pihend ki magad, aztán újult erővel gyer írni megint!

Cat!
Jól vagy? Mikor mész legközelebb dokihoz?

Pici!
Te is jól vagy?

És a többiek???

Folyt. köv. Csak Dani nyaggat, hogy játszak vele.....

Kép
oriandy

Andy!
Sajnálom, hogy beteg voltál, és Dani is beteg lett.
Én jól vagyok, köszi.
Fáj a pocim néha.. Mintha meg akarna jönni.
:shock:

picimami

Nika!
Értem.Az tuti,hogy a mai világban egy bejelentett,folyamatos munka főképp,ha a pénz is több nem hátrány és az ilyet meg kell csípni.Tele leztek változással új lakás,munkahely sok sikert nektek hozzá.

Pici!
Gratu a laptetőhöz!!Ha vékony szálú is,de nagyon szép a hajad.

Gabi!
Teljesen megértelek az sem szerencsés,ha az embernek kevés a haja.A sok hajjal meg rengeteg a munka,azért kérdeztem picit,hogy jó sok melója lehet vele,mert az enyém csak félhosszú,de van mit tenni vele :shock: :shock:

Nálunk a mai ebéd fejtettbab leves palacsinta lesz.Nálatok?Ki mit főz?

Kép
Kép
a.ibici

Andy!
Jobbulást nektek!!Reméljük Daninál is hamar lezajlik a betegség és mehet ismét bölibe :D :D

Kép
Kép
a.ibici

Ibici!
Nekem is nehezen szárad meg.
Pár napig hordom leengedve, majd konytolni szoktam. Úgy imádom.
Jó ápolóim vannak, amik sokat segítenek, és persze jó a fodrászom is.
Én ma nem főzök.
Palóczleves maradt szombatról.
És anyukámék kajáiból is maradt.
Babgulyás és túrós csusza is.
Anyu csomagolt jó sokat.
Tehát, ma már pihenek.
Holnap meg szeretnék majd főzeléket főzni.

picimami

Ez az egyik kedvencem:

Káposztás pogácsa Meli módra
Hozzávalók:

1 nagy fej káposzta

2,5 dl olaj

1 kg liszt

3 csapott evőkanál só

5 dkg élesztő

1 tojás

kevés bors

2 dl tejföl

Elkészítés: A káposztát lereszelem, besózom, majd kinyomkodom, és a 2,5 dl olajban megdinsztelem, teszek bele borsot. /Hirtelen soknak tűnhet az olaj, de nem kell az egészbe más zsiradék./ Hagyom egy kicsit hűlni. Közben a lisztet összekeverem a maradék sóval és a tejfölben elkevert élesztővel. Majd a káposztával összekeverem. Előfordul, hogy kell még hozzá liszt. Pihentetem 1 órát, majd kinyújtom. Időszűke és lustaság miatt nem szaggatom, hanem kb. 3X3 centis kockákra vágom. Tojással megkenem, 20-25 percig pihentetem a tepsiben, majd kisütöm. Jó étvágyat hozzá!!!!!

Megjegyzés:
Soha nem a kinyújtott tésztát kenem meg a tojással /mint a nagymamám/, mert összeragacsoz mindent, a tepsibe szoktam minden kelt dolgot megkenni!!

picimami

én ma sajtos tésztát csinálok :):) tegnap fasírt volt :):):

hát igen elég uncsi most az életem mármint a felnőtt életem mert Gergő ad nekem elfoglalni valót de néha kell a felnőtt társaság :)itt senki nem nyitja rám az ajtót ott lesz sőt Gergőnek is lesz játszótársa :) tök jó lesz egy kis gyerekközösség neki

én is szeretnék jó hosszú hajat de amint kicsit megnő elkezd hullani így marad aközéphosszú vagy rövid haj :) most már megnőtt közepes hosszúra vagyis a vállamig ér de még nem tudom mindet befogni m

ibici: gondolom milyen nehéz lehetett elengedni a nagyok közé a lányzót :) nemsokára meg majd jön a kamaszkor stb kösd fel a gatyót én a sógornőméken látom 12 és 10 éves csajok vannak hátt nem lesz nekik egyszerű :):):):)

andy jobbulást Daninak gergő is elkapta tőlem de volt itthon orrcsepp igy elejét vettük szerintem a nagyobb bajnak én mondjuk nem voltam lázas :)

nika70
Salgótarján

Megjöttünk a játsziról.Márk alszik.

Andy: jobbulást Daninak,remélem hamar meggyógyul.Örülök,hogy jobban vagy.

Nika: a felnőtt társaság tényleg mindenkinek kell, ha nem lenne biztos begolyoznék.Ott nincsnek a játszin olyan anyukák akikkel beszélgetnél?
Remélem azért interneted lesz ott is. Albérletbe költöztök?
Vendég

Sissi!
Hogy eltelt az idő..
Már alszik is Márk!
Én meg annyit dolgozom mint a csuda.. :shock:
Úgy lennék már otthon én is egy pici manóval. :oops: :oops:

picimami

Hát az én ebédem amit most eszek éppen: barna magos kifli pulykasonka + sajt + joghurt most ennyire futott. :wink:

Kép
Kép
minimano74

Gabi!
Az nagyon finom. Nekem nagy kedvencem :roll:

picimami

ebédem: spenót vagy bolognai spagetti.Attól függ Márk melyikből fog enni.

Cat: hol vagy? és a többiek?
Vendég

sissi: már nem is akarok itt ilyen felnőtt társaságot :):):)
persze hogy lesz net anélkül nem megy az élet :):):): albérletbe megyünk egyenlőre :)

nika70
Salgótarján

Márk aludt egy kicsivel több mint 1 órát.Sajna a kutya felkeltette :(
Most ebédeltünk Márknak megmelegitettem a tésztát, de Ő inkább az én spenotomat akarta megenni(sőt meg is ette), igy nekem maradt a tészta.
Holnap rakott krumpli lesz.

Nika: kertes házba mentek? Az biztos nagyon jó lesz Gegének.Márk is imád a telken lenni.
Vendég

sziasztok!

hú,de sokat írtatok...
nehéz napom volt...de vége

Pici,végre látni Rólad is képet, és most már tudom,hogy nézel ki!nagyon jó a hajad, szerintem!

Nika, akkor még csak halkan gratulálok Neked!

Ibi, teljesen megértelek, én is láttam ma elsősöket, csudaédeseke voltak, kicsit megszeppenve...de bele fognak rázódni...a Te kis Vikid is!

Kép
arwen***

Arwen!
Pedig már tettem föl képet!
Vagyis Andy a múltkor :wink:

picimami

hopp, bocsi, biztos kihagy az agyam...a gyerekek leszívták rendesen :evil:

Kép
arwen***

Semmi baj!
Megértem. De valóban ez csak a második képem.

Én is fáradt vagyok.
Ráadásul kiakadtam, mert mennem kell Pajzsmirigy gondozóba, és okbóber 20 ra van időpont.
Akkor csak egy beutalót adnak a vérvételhez, majd két hét az eredmény, és megin időpontot kérni dokihoz.
Ez így kész. :cry: :cry: :cry:

picimami

ááá, és akkor kb egy hónap mire végigjársz mindent???

Nekem most nem nagyon voltak tüneteim...egyszer jobban szúrt a petefészkem, asszem két napja, mikor kirándultunk, meg utána mégegyszer valamikor fájdogált a hasam...ennyi...szerintem ez nem a mi hónapunk volt...ez van :roll:

MOndjuk múltkor meg minden tünetet produkáltam, de akkor meg semmi nem volt...úgyhogy én már nem hiszek el semmit... :lol:

Kép
arwen***

sisi: még nem tudom de valószínűleg kertesbe megyünk majd meglátjuk milyenek vannak :)

nika70
Salgótarján

Arwen!
Hát ez az!
Ha gond lenne, kb 4 hónap mire minden kiderül. Nem értem én ezt.
Bár leveszik a vért, ha kifizetem keményen a díját.

Mi csak kétszer voltunk úgy együtt, hogy abból baba legyen.
Nem sok jót fűzök hozzá.
De soha nem lehet tudni.
Idősebbeknél egyszeri alakalom is sikeres volt, amiről hallottam.

picimami

Kép

Öcsémmel, tavaly a baleset után, az első tolókocsis próbálkozása.

picimami

Merre van mindenki?
Cat! Te még nem is voltál ma :!: :!:

Asiye! :!: :!: :!:
Encike :!: :!: :!:

picimami

Itt vagyok!

Ez a nap...

Reggel majdnem két óra volt amíg a Péterfybe bejutottunk. És nem Pesten volt dugó, hanem Budakeszin...

Utána a diabátesz rendelésen vártam egy csomót, majd amikor bejutottam végre majdnem órát bent voltam. A vége az lett, hogy valószínűleg inzulin kell a terhesség alatt.
Most pár napig mérem itthon rendszeresen a vércukromat, és csütörtökön vissza kell mennem.
De nem túl jók az eredmények. Állítólag ebéd után másfél órával 7 alatt kellett volna lennie az értéknek, nekem 8,4 volt. Most meg kell mérnem vacsora előtt is, és felhívni a diabéteszes nővért, aki megmondja, hogy adjak-e be magamnak inzulint, vagy ne. Merthogy már olyan kis szerkezetet is kaptam, amivel be tudom adni magamnak...
De ez a legkevesebb amit a babáért megteszek. Csak egészséges legyen. És jó, hogy már ilyen korán rájöttek a bajra.
Egyébként pedig úgy érzem, hogy ez is rendbe fog jönni.
Vendég

Szia Cat!
Már úgy aggódtam érted!
Sajnálom az inzulint, de én is megtenném a babáért.
És bízzunk benne, elmúlik hamar.
Örülök, hogy jól vagy. Komolyan féltem már.
Máskor ne tűnj el kérlek.. :oops:

picimami

Pici!

Köszi, hogy aggódtál!
Nem akartam eltűnni, de nem volt időm jönni.

Remélem most már minden rendben lesz a terhesség alatt, és ez a baba egészségesen fog megszületni áprilisban!

Az inzulinnal nics semmi bajom. Az a lényeg, hogy a babának jó legyen. Nekem csak egy kis kellemetlenség. (Bár még nem próbáltam, de remélem nem fog fájni. A vércukor méréssel szerencsére nincs problémám.)
Vendég

Tudom Cat!
Én ezt megértem. Csak rossz volt.

Én nagyon félek a tűtől, de láttam már ez milyen egyszerű, és sokkal rosszabb dolog történne nélküle.

Szuriznám magam, ha azon múlna, hogy jobb lesz nekem, vagy a babának

picimami

Pici!

Szerintem nekem sem fog gondot okozni.

De jobb lenne nélküle.

Most már úgy érzem, hogy csak két gyerekünk lesz. Nem akarom sem a saját, sem a gyerek egészségét veszélyeztetni.

Viszont ha ez a baba megszületett, akkor kemény fogyókúra következik, és nem úgy mint Beni után... Akkor lefogytam majdnem húsz kilót, de vissza is jött. Sőt, még egy picit több is. Szerintem ez okozza most a problémát. :oops:
Kistesó születése után viszont a cél a normális testsúly elérése lesz. És mindegy milyen módszerrel, vagy mennyibe kerül. Az egészség sokkal fontosabb. (Persze szoptatni szeretném majd minimum egy éves koráig, tehát addig csak lightos fogyi lesz.)
Vendég

Cat!
Persze, jobb lenne nélküle, az természetes.

És megértelek. Igazad van teljesen.
Én pici vagyok, de ha 3 kg már van rajtam, nem úgy érzem magam.
Tetszik magamon.
De nem vagyok jól.
Most mennem kell.
Puszi mindenkinek.

Kismamik pihenjetek. Többiek babásodjatok.
:!: :!: :!:

picimami

Sziasztok!
Éelk még!!!!!!
Otthon vacakol a netem, ma meg idebent őrültek háza volt.... rengetegen voltak és csak most volt időm jönni hozzátok. De lassan megyekis haza.

Szóval szép álmokat mindenkinek, pocinak simikét!

Holnap sem nagyon leszek. MEgyek IKEA-ba és vásárolgatni apának egy pár ruhadarabot :lol: :lol: :lol:

Puszi mindenkinek!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!!

Tényleg nagyon el vagytok (vagyok) tűnve :cry: :cry: :cry:

Cat, örülök, hogy jelentkeztél már tényleg aggódtunk :cry: Hát ez nem olyan jó hír de a bébiért mindent ki lehet bírni. :roll:

Nekem most nagyon rossz kedvem van (eddig bőgtem, utálom az egész életet....... :twisted: :oops: ) Ebben az évben már annyi baj, rossz történt és még erre jött a rendőrségtől a határozat, hogy a férjem volt a hibás az utóbbi balesetben és fizessünk 50.000.- ft-ot. Tőkre kivagyok bukva, tele a törpöm :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
minimano74

gabi: nem semmi :shock:

Cat: a babáért mindent én is bevállalnék :)

Gergő ma annyira kezelhetettlen :):):):) kiborultam apa még nincs itthon de sebaj majd nemsokára már megy aludni :):):):)kénytelen voltam lelocsolni vizzel annyira hisztizett szánom bánom meg ölelgettem is utána de csak ez volt hatásos és humánus :) :shock:

nika70
Salgótarján

sziasztok!

én jöttem volna ma még délután, csak bealudtam,utána meg csak homokórázott a babanet, nem engedett fel...este meg most vacsit csináltam.

Cat, sajnálom az inzulinozást...de ha nem olyan nagy gond,meg elvileg még jobb is lehet, akkor nem is nagy probléma.

Gabi, :( :( :( :( :( Nekünk sem jönne jól ennyi pénzkiadás...

Kép
arwen***

Mi meg mostanában folyton veszekszünk a Zurammal... :?
Azt hiszem, nem lesz jó vége...
Én tudom, hogy bennem a hormonok munkálkodnak, de ő semmivel sem megértőbb, sőt... :cry:
Ez van :cry:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

nemlajos : szerintem front van az én fiam is szörnyű rossz mostanában :)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Cat: sajnálom az inzulint,de mindent a baba érdekében.Benivel nem volt magas a vércukrod?
Nekem csak a végére lett egy kis terhességi diabétesz, az biztos,hopgy a köv.-nél nagyon oda fogok figyelni. Csak majd jöjjön.

Nem lajos: remélem javul otthon a helyzet,lehet,hogy a frontok is közrejátszanak.

Nika: sajnálom,hogy Gege rosszcsont volt.A leöntés használt?
Márk hála istennek aranyos jó kisfiú volt.
Én ma anyummal vesztem össze igaz már tegnap kezdődtt.A legnagyobb problémaja,hogy Márk miért szopizik még 15 hósan.Egyszerűen nem érti meg,hogy engem ez nem zavar. Közben azt kérdezgeti,hogy ugye csak jövöre leszek újból babas.Egyébként senkienk nem mondjuk,hogy próbálkozunk szinte csak tzi tudjátok.
A másik probléma pedig az volt,hogy megkérdeztem milyen volt dolgozni(2 hétig szabin volt), szó szót követett mire megkaptam,hogy én nem tudom,hogy mi megy náluk mert én most nem is dolgozok(mintha ez vmi bűn lenne) és elkezdett káromkodni én meg mondtam neki,hogy akkor szia és szépen letettem a telefont.

Bocsi,hogy leirtam nektek.Csak annyira bosszant,hogy mindenbe bele akar szólni.
Vendég

Cat: hova kell beadnod a szurit?

Minim:sajnálom a büntetést. Azt hiszem ezt az összeget senki nem fizetné ki szivesen.
Vendég

Halihó!

Cat!
Sajnálom a szurizást, de mint Te is én is mindent megtennék a babáért.
És a szülés (ill. szoptatás) utáni fogyóhoz: Hajrá! Nekem is ez a célom!!

Gabi!
Nem semmi ez a bünti!
Apánknak is jött egy! Képzeljétek, amikor még járt Nyíregyházáre dolgozni, az ottani gyártól kapott egy céges autót, aminek 1 napja lejárt a műszakija és naná, hogy a rendőr megállította. Na, persze őt (is) megbüntetik, hogy miért nem győződött meg arról, hogy minden rendben van, mert azt is megbüntizték, aki kiadta. Na de kérem, ki gondolná, hogy úgy kiadnak egy nagy multicégtől egy céges autót, hogy lejárt a műszakija? Ráadásul állítólag elötte vizsgálták át, ennek ellenére, amikor átvette, csupán 3 liter olajat kellett beleönteni, mert majdnem száraz volt az olajos tartálya. Szupi, mi?? Először azt mondták, kifizetik neki, de most visszaküldték a cseket, hogy nem fizetnek. Hát, így jártunk. 10.000 Ft-unk bánja.

Sissi!
Nem igazán értem anyudat (már bocs), mert én összetettem volna a 2 kezemet, ha egy percig is tudtam volna szoptatni a fiamat. Ez egy áldás! És anyának-gyereknek egyaránt jó.

Kép
oriandy

Andy: sajna nem vagy egyedül,mert néha én sem értem őt.Dani hogy van?

Cat: összejöhet még az a 3. baba is biztos le tudsz majd fogyni.

Nekem is az kellene,der majd a babó után.Pedig annyit rohangálokMárk után simán fogyhatnék.De sajna nem megy.
Vendég

Márk most itt alszik az ágyunkon.Pedig 1 órája simáén letettem aludni,de vszinű a foga miatt mindig megébred.Most várok pár percet/ill. órát, és megpróbálom újra letenni a helyére.

Hol vagytok?
Vendég

Apa már hazajött,most 3 napot itthon lesz.AAzért majd megpróbálok jönni,de hagyom Őt is játszani.Igy tud kikapcsolodni.
Vendég

Csütörtökön megyek fodrászhoz,most nem ahhoz a csajszihoz megyek aki szokta csinálni.Remélem nem bánom meg.Végülis ha nem tetszik akkor megyek hozzá,csak Ő most a Kossuth térnél dolgozik és elég nehéz megoldani,hogy vki vigyázzon a Márkra.
Vendég

Látom szépen elbeszélgetek magammal.Most megyek tv-ni este még benézek.

Ha nem jönnék mindenkinek jó éjt és akinek aktuáis jó apázást. :D
Vendég

sisi:igen használt 2 percig :):):) csöndbe lett meg bújt hozzám de utána ment minden úgy mint előtte nem használ neki a bünti nem tudja még mi az én meg csak idegesítem magamat :):( :shock: :shock: ilyenkor olyan rossz anyának érzem magam pedig tudom hogy majd mindenki küzd ezzel hogy nem fogad szót a gyerek hiszen még kicsike :)

nika70
Salgótarján

Hát néha nem egyszerű velük.De egyáltaln nem vagy rossz anya. ilyen eszedbe se jusson.

Lehet,hogy van vmilyen front, talán,hogy megint jön a kánikula.
Vendég

Most már tényleg megyek mert apa szeretne gépezni.

Jó éjt
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?