Sziasztok!
Caramel: Gratulálok a legkisebb fiad érkezéséhez!!!
Homeopátia: Caulophyllumot és Cimicifugát érdemes szedni, de a D4-es potenciál nagyon alacsony!!!! Legalább C5-öst vegyetek és úgy érdemes szedni, hogy felváltva, egyik héten 6 napig az egyiket, utána egy nap szünet majd a következő héten a másikat.
A szünnapra meg be lehet iktatni C30as Arnica montanat, hogy a sérülések jobban gyógyuljanak, kisebb legyen a vérzés... stb. (Én C200-asat vettem be összesen 2x és nekem nagyon bevált!)
Viszonylag jól elvagyunk, bár a mellbimbóim teljesen kisebesedtek, mert nem vették észre, hogy le van nőve a nyelve Daninak. Ráadásul felszabadítani is csak kicsit tudta a neonatológus, mert nagyon vaskos a nyelvfék. Már sírtam emiatt egy napot... (nem súlyos, csak hát én ilyen vagyok).
A szülésről: Elsején kb. hajnali 2 körül ébredtem fájásra. Gondoltam, ez még biztos nem az, úgyhogy feküdtem tovább. Kis idő múlva jött egy kisebb fájás, aztán meg nagyobb. Persze aztán elkezdtem mérni az időket, meg ültem meleg vizes fürdőben meg ilyenek, meg persze beszéltem a szülésznővel is és végül 7 körül el is indultunk a kórházba, ahonnan haza küldtek, mert kb. 12-15 percenként jöttek fájások (renyhén és rendszertelenül

). Úgyhogy elmentünk a szüleimhez és ott aludtam kb. 1 órát, mert ugye hajnali 2től fent voltam. Majd 10:24kor egy iszonyatos fájásra ébredtem, volt egy pukkanás és elment a nyákdugó meg a magzatvíz. Na, akkor vissza a kórházba.
11kor mentünk be a szülőszobára, 13:22kor pedig megérkezett az emberke!
Hogy bírjátok ezt az időjárást? Sokszor gondolok Rátok, hogy lebabázik-e valaki ebben a rémes időben!
Georgia: szegény Virág!!! Édeskömény teát lehet ott kapni nálatok?
Bea: oh, értem, köszi. Az mit jelent hogy aluszékony Léna? Mennyit alszik? Mert 60-70g tej bedöntése után Dani is tud 2-3 órát aludni!!!
Zita: merre vagy? Lassan már a terminusnál vagy, ha jól emlékszem. Mi a helyzet?
Nor: örülök, hogy rendben volt a CTG!!! Engem is nagyon stresszelt, főleg a vége felé!!!!
EDÁzni fogtok akkor, ha jól látom?
Igyekszem gyakran jönni!
Puszi