Új privát üzeneted érkezett!

Kikocska: meddig tart ez a repcsis nap? Mármint hány óráig?

Kép Kép
kisvirág_30

http://travelline.hu/repules/20090508_v ... aspx?s=rss

ennyit találtam... 10kor kezdődik, ez az info... mi délelőtt megyünk ki, esetleg megkérdem, és írok egy sms-t

kikocska

Köszi Kikocska!

Kép Kép
kisvirág_30

Jó reggelt!

2X2,5 óra, laza éjszakai hisztivel éjjel 1 és 2 között :shock: fogalmam sincs, mi volt a baj, ugyanúgy, ahogy napközben sem :( valószínűleg a frontok tettek be neki, de akkor is szörnyű érzés, hogy nem tudom megoldani.

Egy érdekes cikk a szülés utáni depresszióról:
http://www.kismama.hu/baba/sivar_taj_babaval/2574/
az az igazság, hogy találtam olyan dolgokat benne, amit én is érzek, szerencsére nem a durvább tünetek közt, de akkor is meglepő volt szembesülni vele. Talán így könnyebbe el tudom fogadni a kétségeimet és aggodalmaimat, hogy tudom, ez tulajdonképpen egy tünet, elsősorban még a hormonok játéka és nem az én hülyeségem.

Kicsi babám itt csüng rajtam az erszényben és horkol, szerencsére ez a megoldás ugyanúgy beválik nálam, mint nálatok a kendőzés. Ha ez nincs, még a reggeli laza kávécskámig sem jutottam volna el. De hogy fogok így megfürödni???

A heti vaterázásom eredménye, beleszerettem, most levelezem le:
http://www.vatera.hu/pihenoszek_147709227.html
és erre még licitálok:
http://www.vatera.hu/hauck_babahordozo_ ... 19842.html
tök jó, hogy így megtaláltam véletlenül :D amúgy is nagyon csípem a birkás dolgokat :D

icamica

sziasztok.

nincs időm visszaolvasni.majd egyszer talánnsikerül....remélem..

tegnap voltunk hallásvizsgálaton és csípő uh-n.
minden rendben.a hallásvizsgálatot végig aludta szerencsére,nagyon féltem hogy nem lehet majd megcsinálni mert visít.utánna a csípő uh-ra 3(!!)órát vártunk.2-szer etettem meg a FOLYOSÓN!!vitte tejet üvegben de nem fogadta el...

felkelt Alex...

pár képet azért még dobok.

Kép Kép Kép

telós képek,azért ilyen rossz a minőségük.

Kép
Kép
ettike

Sziasztok!

Nálunk is megy az éjszakai nemalvás, nyűglődés. Most is... Az én kedvem is pocsék, de nagyon :(

Na, kiosonok elmosogatni

Kép

Kép
sildi83

Sziasztok!

Kikocska jobbulást!!

Ez a tegnapi egész napos nyüglődés nálunk is megvolt!Egész délelőtt alig lehetett vele bírni épp hogy fél órákat aludt!Viszont amint ideért a vihar és lehült a levegő elaludt.kb 2 órán keresztül utána pedig mindenkinek mosolygott gagyarászott!

Icamica az az előke nem semmi de ahhoz képest ezek:

Kép

Kép

A bodyra az van írva hogy: Horror a pelusban Brrrr!!!

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers Lilypie Pregnancy tickers
tecaaa

Sajna gépem még mindig nem jó!
Oli lent alszik a konyhába, mert apukája éjszakás volt és ő a szobában volt, mi meg kijöttünk ne zavarjuk. Én tök ügyi voltam, szétszereltem a légzésfigyelőt, és most csak bébiőrként szuperál, így még nem is próbáltuk, úgy hogy fel tudtam jönni emeletre kicsit gépezni. Sajnos Olival nem tudok már feljönni, mert lent 27 fok van, itt meg sokkal több és megkergül.
Én is izzadok itt, csak én ehhez nem üvöltök

Jajj, van mit panaszkodjak. Okos enged-et játszottunk és 3hét után elmentünk anyósékhoz. Na nem önszántamból….párom mondta, megyünk, jó?….mikor ezt 2szer megkérdezte, mondtam hááát nem, de mind1. Aztán végülis anyós örült, de úgy kezdete:Olikám, neked mekkora fejed van, jajj de nagy…
És mért sír, Attila, Andi sosem sírtak. Erre mondom én:Olikám te is küldenél sms-t inkább csak még nem tudsz, ő így beszél. Ti látattok már olyan gyereket,aki sosem sírt…fúúúú
Mikor jöttünk el, mondom Olikám integess a mamának, erre kinyújtotta a nyelvét…
Másnap ennek örömére, elhívott minket az öreganyja kajára(ő még”kedvesebb”).Persze a meleg, vagy a társaság miatt Oli sírt megint. Mondja az ő idejében nem sírtak így a gyerekek. Annak idején nem ÍGY neveltük a gyerekeket…Mondtam ÉN annak idején nem sok gyereket neveltem. Bár nemtom egy csecsemőn mit lehet nevelni. Mert ugye otthon is folyton ÍGY kézben van és ezért nem bír meglenni nélkülem.Fúúúú
Erre meséljük Attilával, h.tegnapelőtt úgy berotyantott, hogy a mosdókagylóban tusolt és marhára élvezte, azóta ez minden napos. Na persze az ő idejükben ez nem így volt. Mondom neki: Mért a maguk idejében nem a csapból folyt a víz??????? Fúúúú, inkább nem is mesélek semmit.
Anyu mondta kellett volna mondjam, most a MI időnk van, a maguké már lejárt….
Nem értem, anyám meg a barátnője, meg az én barátnőim csak Olinál sírósabb babákat láttak, és nyugtatnak, hogy örüljek, hogy ilyen jó babám van. Meg, ha sír is, azt mondják, ő így beszél, lehet épp nincs is semmi baja, de egyenlőre ő így panaszkodik, meg melege van, meg jöhet a front, meg fáradt és még sem tud elaludni, meg lehet neki is nyűgös napja,.
Sajnos hülye voltam és most ezeket a naplómba nemtudom leírni, mert anyós olvassa. De majd elmék hozzájuk és felmegyek valamiért a gépre és kitörlöm a hoxás linket a kedvenceiből.
Ja, és kiderült azért vannak megsértődve, mert mindenhova viszem Olit, csak hozzájuk nem. Hát ki a farnc szert olyan helyre járni, ahol utálják, lenézik és baszogatják??

Na erről voltatok lemaradva, ez most kicsit más, mint ki mennyit evett….
Velünk egyébként semmi gond. Vettem Aldiban 1700ért egy bikinit,ami végre tök jó rám, és még cici is van amit beletehetek. Na persze nem vok egy épületes látvány, de én nyáron mindig abban vok itthon.
Oli ujjabban a mosdókagylóban fürdik, mert olyanokat rottyant…és nagyon élvezi tényleg a fürdést.
Lehet már nemtok visszaolvasni, mert fel kel. De ha majd egyszer kész lesz végre a laptop….
Rakok majd még képeket a naplóba azért.
Kép igy szeretek aludni Kép apukája vigyázott rá,ő meg kiröhögi...

kocska

Fúúú, de kemény rucik!!!
Kár, hogy Mia utálja a sapit. Kiderült, hogy nem a törölközéstől ordít, hanem a kis háromszögtől, ami a fejére kerül :D

icamica

mi 9kor elaludtunk, de negyed kettőtől fél7ig ordított. akkor ájult el. de utána délig aludt. nem tudom mi van miért ilyenek a babák, talán a széltől...

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo

Az éjszaka nálunk szerencsére a szokásos volt: 21:30-5:30-ig. Lassan megbízhatóbb lesz Luca, mint az óra.
Mivel apa ma itthon van, a hajnali etetés után még visszafeküdtem aludni. Most megint nagyon kipihent vagyok... 8)

Ma megint érdekességek történnek az evésnél: reggel 110-et szopizott, +30 tápszert. Ilyen sokat még nem is evett.
A déli etetésnél pedig az egyik ciciből kiszopizott 50-et, ezután áttettem a bal cicire, amit egyáltalán nem volt hajlandó bekapni. Többször próbáltam, nem ment. Elővettük a már lefejt tejcit, azt bezzeg beszopizta cumisüvegből.
Mi baja volt a bal cicimmel??? :shock: :?: Így amíg apa megetette a lefejt tejcivel, addig én lefejtem helyette a cicimet.
Nem tudok kiigazodni ezen a kiscsajon! :shock:

Dharma!
Mi Babe 50+-t vettünk, nekem elég jól bejött ez a márka.

Kép
gesztenye74

Sziasztok

Kikocska , végülis nem jött anyosom, páromnak mondtam, hogymióta megszültünk, minden hétégén jön valaki és nem tudunk 3ban lenni, ez az egyik illetve, ugye csak lent a kanapén tudna aludni mivel anyukámék Romániában vannak esküvőn és én éjjelente ugye lejárok fejni stb, és nekem utban van Ő, illetve neki sem jó.
Megértette valahol, és mikor telefonál az anyukája kérdezte hogy akkor mikor jöjjön, erre István mondta neki, hogy nekünk még vásárolni kell menni, stb,mire anyos és Lili nem fog haragudni hogy megyek, István erre NEM, de gondolom ugy mondta, azt a szót hogyy megsértődőtt és lerakta a telefont azóta nem telefonált.

Lehet hogy én is hibás vagyok nem tagadom - szüleim elváltak - de a férjemnek 2 éve halt meg az apja és azóta anyosom birtokolni akarja a férjemet, volt olyan hogy a férjem ment le nyiregyre a hagyatéki hivatalba és le kellett vágni a rózsát neki, mert anyos nem tudja, Őt nem érdekli hogy 500km tesz meg István és közben a feleségét bentartják a kórházban mert méhenkivülije van, István azt sem tudja mit csináljon.
Másik 5-kor indult ithonról hogy a gyerekbútort elhozza vidékről, és vissza érjen minnél előbb hogy mehessen dolgozni, akkor is elvárja hogy 10 percre menjen be , Őt nem érdekli hogy kitérő az az ut Istvánnak, meg ehhez hasonlok.
Januárban nagy hassal lementünk a nővérének a szülinapjára titokban meglepetés szerüen , persze az anyja tudta, mikor oda érünk a nővéréhez senki nem nyitott ajtót nekünk felhívja István az anyját hogy nem-e tudja hogy hol vannak, mire azt mondja hogy lehet hogy elmentek a tortáért, és akkor közben mondja az anyukája hogy majd gyertek be ebédelni hozzám, erre István már egy kicsit dühösen, hogy mi A tesojáékhoz jöttünk nem hozzá és már elege van hogy ahányszor lemegyünk csak szét szakadunk mert mindenki megsértődik hogy hozzájuk nem megyünkbe, erre a tesoja kinyitotta az ajot, végülis otthon voltak és még fenhangon mondja a páromnak hogy miért beszélsz igy vele, miközben Ő nem is főzptt mert nem várt minket és nem is főzőtt stb, miremondta István mi nem azért jöttünk hogy együnk, és akkor még mondja neki a nővére hogy az a szülőháza meg hogy mivel a páromnak is akkor van a szülinapja arra készült az anyja, mire mondtam neki, hogy ha felakarják köszönteni a páromat jöjjenek fel pestre mivel Ő már ott lakik, nem a szülői házban.
Szóval anyám a múltkor erre csak annyit mondot hogy megért engem de ez az Ő anyja és nekem ilyennek kell elfogadnom, soha nem fog semmit rosszat mondani az anyukájának hogy megbántsa, és igazából nekem az fáj hogy nem mondja ki amit érez, mert neki sem tetszik ez az egész. Meg mindig az kell lenniamit ők akarnak, lásd keresztelő is.

Én ha mennék pszihologushoz csak azért hogy ezt hogy lehet kezelni, hogy szarjam le az öreglányt, magyarul az egyik fülemen be a másikon ki.

Más

Sára ugynézki refluxos lett, ez ellen mit lehet tenni, nagyon sokat bukik vissza, az orvos azt mondta, hogy sokszor keveset szopiztassam, és tbbet büfiztessem közben?!
Szerintetek?
Mostanában nemis ettem tejterméket, tehát nem gondolom hogy attól, de attól bukhat vissza lehet olyan gyanu az?

Kép
lili&ana

Liliana mennyi az-az annyi bukásnál,amiből arra következtetsz,h reflux? Csak mert Maja is tud ám alkotni,remélem Ő nem az.
Sajnálom,h ennyire nem jó anyóssal a kapcsolat :( Viszont azt magamból kiindulva tudom,h pl én attól függetlenül,h esetenként egyetértek párommal,de nem szeretem,amikor Apukámat szapulja. Egyáltalán nem bántásként,ne vedd magadra,mert Nálatok azért más a helyzet,mivel mi Apukámmal lakunk és az más feszültségeket okoz,alapból pedig Apum "csupaszív" lélek,párom is szereti,csak azért zavar,amikor elkezd magyarázni Róla függetlenül attól,h hasonlóan vélekedek...Lehet azért nem mondja párod,h mi a szívfájdalma,mert az Nálad csak olaj lenne a tűzre.

Kocska nekem egy kicsit furcsa elképzelni Nálatok a lakásban való elhelyezkedést :oops: A számítógépet nem lehet levinni,ha fent meleg van? Akár ideiglenesen is,amíg ilyen iszonyat az idő? És akkor minden gond és baj nélkül jöhetsz :D

Teca nagyon vagány kis ruhácskátok van :D

Kikocs milyen volt a repülőnap? Ki tudtad Magad pihenni?

Nálunk tegnap látogatás volt,átjött Anyum,meg Nagyim,akik már mind a ketten nagyik :) Kaptam Avent tejtartókat,amihez van cumi is,így más 4 cumisüveg van :) Meg Majácska megkapta a játszószőnyegét. Remélem ha eljön az ideje tetszeni fog Neki.
Anyukámék vigyáztak 2 órát babóra,így tudtam kicsit aludni (bár kicsilány is végig aludta azt a két órát,mint kiderült).
Éjszaka meg felkeltem lefejni a tejem,mert olvastam Réka honlapján,h az éjszakai szopi,vagy fejés hatásosabb és tééényleg. Már 70-80-at tud enni belőlem és lesz az még jobb is :)

Szép vasárnapot mindenkinek!

dharma

Sziasztok!

úgy látszik tegnap anyósos nap volt, mert engem is meglátogatott......nálunk nem ennyire durva a helyzet, de én se ugrálok értük... :roll:

A tegnapi nap nekünk is nyűgis volt, most először....de azért voltunk a Tescoba is, ott nagyon ari volt, vettünk is egy kis szoknyát neki.. :lol:

Svs, nekünk is 1 hét után esett le a csonk..

fürdővíz: azért hasbos, mert baba habfürdőt használunk, már nem használom a gyógyszertárít.

Hát nálunkm még 3 óránként van evés éjszaka, 1 és 4 körül..
Mirella is sokat bukik, de szerintem móhó.
Multkor is néztem, hogy pelenkázással együtt 12 perc alatt végeztünk az éjszakai etetéssel.. :shock: :shock: és már aludt is ahogy letettem...

A reggeli első etetésnél az ágyamban marad, mert akkor már nehezebben alszik el, ma meg szabályosan kitúrt az ágyamból, mert keresztbefordul az ágyon...addig mocorog..
a kiságyban is állandóan elmászik ...

mennem kell, sír..

Kép

Kép
tasin

Sziasztok!
Na ezen a héten be volt szarva a netünk nagyon lassú volt ezért újrakellet telepíteni a gépet de itt vagyok végre.

Nagyon szépek ezekben a vagány rucik a babák.Mi tegnap kaptunk egy olyan bodyt, hogy ez áll rajta:AZ ÉN APUKÁM A LEGERŐSEBB A VILÁGON. :D :D
Sajna nálunk este van vacsi közben meg reggel van hiszti, sajna nem megy neki a puki néha és nekem kell kierőszakolnom.
Nálunk is van bukás néha sugárban jön ki belőle.
Már 2szer átaludta az éjszakát de most megint az van, hogy fél 10 körül elalszik és 3kor kel enni de az nagyon gyors kaja mi is kb. 10 perc alatt megvagyunk pelussal együtt.
Holnap kell mennünk Pécsre fejlődés neurológiára mert kicsit gyenge volt a nyaka mikor megszületett.beszeretnék menni én is a tescoba akarok nézni 1-2 rucit.
Képzeljétek ma is nevetett rám a szentem szerintem ez tudatos volt. :D :D :D :D :D
Na megyek gyors megcsinálom a krumplipürét mert apa átvállalta a többit.

Kép

Kép
gabka7926

Sziasztok

nekünk a szokásos voltaz éjszakánk csak annyi hogy most 20:30 volt a fürdetés és így is 3kor kelt fel enni, utána pedig 7:00-kor.

Dharma: ugyan ezt mondta anyukám, hogy nekem sem esnejól ha ilyeneket mondana róla a párom, én erre ezt mondtam anyumnak, hogy ha Ő ilyen lenne mint az anyosom én azért biztos meg mondanám ha valami nem tetszene nekem, illetve hozzá szólnék, nem nyelném le a dologkat és örlödnék.
Szóval nagyon nehéz az élet arra jöttem rá, és nagyon sok mindenkihez kell alkalmazkodni, és igazából a véleményedet soha nem lehet kimondani mert megsértődnek.

Kép
lili&ana

bukások: hát igazából nagyon változoó én is azt gondolom hogy a mohoság miatt van, azért most többször büfiztetem Sárá evés közben, nem csak a végén.
mennyiség: hát hol egy kanálnyi (teás) hol evőkanálnyi tocs

Kép
lili&ana

liliana, az evőkanálnyi meg teáskanálnyi nem vészes mennyiség egyátalán, ez nem hiszem, hogy reflux lenne.... És keress meg pszihológust - én mrekat nagyon ajánlom, legfeljebb ajánl valaki mást, ha nem az ő területe. De a házasságod ne menjen rá. Én nem hozom magunkat példának, mert úgy látom, hogy a mi kapcsolatunk egészen különleges, egyenlőre nagyon jól meg tudjuk oldani a problémáinkat viharok nélkül. Nagyon gáz az anyósod, ebben egyetértek, de attól nem lesz jobb semmiképpen, ha párod és közé próbálsz állni. Nekem sem szidhatja senki anyukámat, akkor sem, ha igaza van. Akkor sem, ha én szidom. Ahogy a gyerekeimet sem. És nagyon örülni fogok neki, ha az én gyerekeim is így mellém állnak majd. Nem hiszem, hogy próbára kell tenni, hogy az anyja-fia viszony vagy a férj-feleség viszony az erősebb, ha már ott egy gyerek. Valszeg anyósod elég primitív az alapján, amit írsz, és itt nem iskolázottságról, meg ilyenekről beszélek, hanem tudatosságról, és te is csak veszíthetsz egy ilyen harcban. Ha nem is a férjedet, de a boldog kapcsolatotokból sokmindent. Kb az én anyósom anyósa ilyen, még sokkal cifrábbakat tudnék írni, gondolom neked is gyűlni fog még az évek alatt. és én borzasztóan tisztelem érte a férjem anyukáját, hogy így helyt állt 34 éven keresztül, és még most is elmegy, és lenyeli a sértéseket, mert egy városban laknak. És gyakran még be sem száll, mikor apósom szidja a saját anyját, sőt, békíti... Mert fő a békesség.

na, mennem kell, felébredt misi... majd folytatom a többivel...

kikocska

Bukás....hát nekünk is van amikor sugárban jön ki, de valamelyik nap annyi, hogy át kellett teljesen öltöztetni és még az én hálóingem is olyan lett...de ez a mennyiség azért nem sűrűn van, inkább feljön és visszanyeli, vagy egy kicsi jön ki...
Persze ilyenkor szívbajt kapok.....

Gabka!
Majd meséld el, hogy mit mondtak neked Pécsen!!
Mert engem is úgy megijesztett a gyerekorvos első héten amikor hazajöttünk, mert nem mászott Mira és a nyakát sem emelt ülésbe húzáskor..
Persze másnap már nekem mászott, és most már hason egész magasra emeli a fejét és jobbra-balra mozgatja, és háton is forgatja, de a fejét valóban nem tartja....de én úgy emlékszem, hogy a nagyok sem tartották a fejüket ennyi idősen...

De persze az ideget belém tette..most megyünk mi is Dénvény gyógytornászhoz, biztos a mi biztos..
De azóta nyugodtabb vagyok, mert sokan mondják, hogy nekik se tartotta ennyi idősen a gyerekük a fejüket....
Szóval remélem minden oké lesz!!!!
Én június 4-én viszem el a Heim-be, neurológushoz....

Kép

Kép
tasin

ETTIKE! DHARMA! TICI!

NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK NEKTEK!

Kép

Kép

Kép
tasin

Sziasztok!

Végre ide értem!
Apa ma még megy egy éjjelre :-( De itt volt anyum 3 napott így volt egy kis segítség. bár megállás nélkl takarítottam vásároltam stb.....
Beni mintha megérezte volna, hogy aggodom. Azóta minden nap mosolyog és van hogy kacag, beszélget és nagyon érdeklődik :-) Na még mindig sokat elnéz mellettem, de nem hiszem már hogy baj van... Valszeg igazatok volt, hogy 2. gyerek több mindnt bír....
Ő is csinálja rendszeresn az elforgást. teljesen más poziciókba találok rá mint ahogy ott hagyom.... Végre beveszi a gripe watert(eddig nem volt hajlandó hányt is tőle meg öklendezett) , és sokat segít rajta. sokkal békésebb..
Viszont Kolinak a "kaki" dolog rosszul alakul. 4. napja nem hajlandó a bilibe. kétszer ment a bugyikájába egyszer oda nyult és azóta sehova nem akar :-( Sírva rohangál láttom hogy kell neki de nem meri vagy nem tudom de nagyon sajnálom. ma már együtt ültünk a bilin és mondtam nyomjad erre rázta a fejét felugrott, de már alig bírt menni. nagyon mesajnáltam adtam rá pelust és röpke 30 pec alatt hozta össze. szenvedet írt és mondta hogy fáj. nem csodálom, mer olyan kemény volt mint a kő.... Mit lehet tenni? Nincs erre valami szer? Apával egyszerűen még mindig nem tudtam beszélni. bár már oldottabb a helyzett. Nagyon vároma holnap estétt , hogy végre átbeszéljük a dolgainakt!

Tisa!
Nagyon sajnálak.... Nem is tudok mit írni. Tiszteletre méltó a kitartásod és az akartod. _Nem mindenki bírná ezt csinálni én se.....

Babák egyszerűn gyönyörűek.....

Kocska!
Hol nézte anyosod Oli fejét??? Egyáltalán nem nagy. szerintem szép formás babácska. Tojni rájuk bár tudom sértő. kolinál még én is mindent felvettem, de Beninél már peregnek le a dolgok.....

Lili!
Én is keresnék a helyedben egy psziholgust.... Bár azért ne haragudj, de pl nálu nk sokkal durvább dolgok mentek. tudnék mesélni, de elkeserítő lenne..... Nálam is valahogy úgy van, hogy én szidhatom a férjem, gyerekem családom, de más megne probálkja mert ölni tudok érte.... :oops: :oops: bocsi de ez így van..... Kolinál mi is majdnem szétmentünk a párommal miatt.... Vizsont volt egy barátnőm aki elmagyarázta, hogy pontosan ezt szeretné, hogy belerondítson a kapcsolatunkba. Ekkor eldöntöttem azért se hagyom magam. Egyszer elé álltam megmondtam. Hogy a Feri ésén egy család vagyunk a ygerekkel együtt és legyen kedves ne szétcincálni minket. Persze nagyon megsértődőtt, de megértette szeretem őt. Benit már nagyon várta és normális volt. Pedig szegény kolim első szülinapján könyörgött neki még az atya ég is hogy jöjjön el..... Gondold el. milyen nagyi az ilyen??? Egyetlen unokája az első szülin apja és nem jön szerinted??? Borzasztó volt........ Most is probálkozik, d emár megtanultam kezelni és lepereg rólam a hülyeség. enged el a füled mellett.... amennyire tudod. Vedd lazábra szerintem a dolgot és akkor talán kevesebb lesz a háború. Én is van hogy úgy megmondanám a magamét de inkább kusolok itthon szidom, aztán vége..... így Béke van.

na mennem kell.
igyekszek jönni.
puszi mindenkinek

Kép

Kép
sziszike22

Tasin, köszönöm a köszöntést!
Én is boldog névnapot kívánok az Esztereknek.
:D

Kép
tici

Éljenek az Eszterek! Nagyon boldog névnapot nektek!!!

Kocska, a te anyósodat is tudjuk, hogy nem semmi...A gyerekek sírnak, én azt szoktam mondaani, hogy ha tudna operát énekelni, akkor operát énekelne... És egyébként meg tényleg elfelejti az ember, már pár év múlva. Én már úgy emlékszem Nándira, hogy sose sírt, pedig egészen biztosan sírt, mert minden gyerek sír. Meg hát emlékszem, hogy próbáltam sírni hagyni, tehát sírt, és sokáig :D:D:D
Oli nagyon aranyos, bármi hibát talál benne bárki, az nem normális... Göndörke lesz? vagy rosszul látom?

Tici, most hogy itt vagy, hogy van a cicid? már a fájdalom. rendeződött? kiderült, mi volt?

sziszike, dejó, hogy megnyugodtál! örülök :)
kakival meg gyorsan vissza rá a pelust, ha kakilnia kell, és kéri! ne legyen belőle nagy kakimizéria!!! nyugodjon meg, és én a koszolós, saralós programokat ajánlom, legalábbis az olvasott szakirodalom alapján, hiszen attól ijedt meg, hogy megfogta. De egyenlőre semmit, 1-2 hetet pihentessétek, hogy megnyugodjon, ne szoruljon be a kaki. Ha pelus, akkor pelus. Réka is így volt, hogy a kakihoz egy ideig pelust kért. Aztán letette egészen, éjszakára is, minden átmenet nélkül, és összesen azóta talán 5-6 baleset volt a másfél év alatt, ezeknek mindig lelki oka volt.

Tasin, jó, hogy nyugodtabb van Mira miatt!!! már pont gondoltam, hogy írok egy privit, csak féltem, hogy hátha el is feledkeztél róla, én meg jól eszedbe juttatom, hogy aggódni kell :) de a dévény egészséges gyereknek sem árt, szeretni fog mozogni :)

gabka, éljen az első vigyor!!!

dharma, köszi, jó volt nagyon a repülőnap, nagyon jól érezték magukat a gyerekek, mi is. Ki nem pihentem magam, de akkor se tehettem volna, ha itthon vagyunk. Annyira nem, hogy ülve, beszéd közben aludtam el este, amikor meséltem a gyerekeknek :D:D:D a blogon vannak képek, meg bővebben is írtam róla.
viszont a tejmennyiségnek örülök! remélem egyenesbe jöttök! és akkor nincs tápi?

Ettike, nagyon szép legények!!!! és kit érdekel a minőség! átüt a szépségük a homályon :D:D:D

teca vagány a szerkó! és a viselője is! nagyon édes!!!

a nyilvános szoptatásból én nem csinálok ügyet. textilpelus mindig van nálam, azt ráborítom a vállamra, eltakarom vele, amit el kell, és innentől csak elképzelni tudják mi történik.

Egyébként megint jó rossz napunk van, nem tudom, magunknak köszönhetem-e, vagy egyébként is ilyen lenne. Mivel továbbra sem kakil Misi - az elmúlt egy hónapban egyszer sikerült neki lázmérő nélkül, azzal is csak 2-3 naponta, és ez potn a gripe water bevezetése óta van - megpróbálok visszaállni az infacolra. Nem tudom, fog-e segíteni, és abban sem vagyok biztos, hogy megéri-e, holnap felhívom a dokinénit, és megkérdezem tőle, hogy baj-e a folyamatos lázmérővel kakiltatás, mert délután én is sírtam már vele... persze lehet, hogy csak az időtől, gergő feje is fájt, meg én is nyűgös voltam, meg fáradtság érzet időnként hullámokban. Mert ha nem baj, akkor inkább adom a gripet, mert ez borzasztó :( délután szokott aludni 3-4 órát is egyben, nyikk nélkül, most meg gyakorlatilag végigsírta, némi szünettel, még kézben, kendőben is... a délelőtt ugye szinte mindig így telik, de délután ki szokta aludni. a hinta bejött egy órára, de ott kellett állni, és a lehető legnagyobbra lökni, ha lassult, már ment is a sziréna. ma biztos nyolckor fekszem, és teljes éjszakázásra készülök :(

kikocska

Tasin!
Milyen baba habfürdőt használtok?Én is nagyon gondolkozom rajta,mert nem igazán szeretem a gyógyszertárit és úgyis lassan el fog fogyni...

Kép
demetnik

Én is nagyon szépen köszönöm a köszöntéseket és kívánok az Esztereknek sok bódogat! :)

Tasin örülök,h úgy látod minden rendben a leányzónál. Nálunk az van rajta a zárójelentésen,h laza a csípője,de nem aggódom,mert erősödik ilyenkor még és ha nem is megfelelően,max egy kis tornát is beleiktatunk,így lesz még egy biztos pont a mindennapokba.

Kocska végig néztem a blogodon a képeket és sztem sincs semmi gond Olivér fejméretével :) Azt meg abszolút én sem hiszem,h párodék ne sírtak volna babaként. Olyan nincs! Vannak "jó" babák,de az sem ott kezdődik sztem,h nem sírnak,mert annyira idegen minden még itt Nekik,természetes,h elpattan néha Náluk a cérna. Meg így tudnak kommunikálni.

Kikocs köszönöm :) Tápit ugye azt mondta a védőnő,h adjak Neki napközben is,de inkább szinte egész nap cicin van,de nem adok Neki,csak este,mert éjszaka végig alszik. Felkelteni nem szoktam,mert nem az a baba,aki evés után visszaalszik. Sztem valahogy sikerült elérnünk,h érzékelje az éjszaka más és este fürcsi van,evés és alvás :)
Irigyellek azért,én is nagyon szívesen kimozdulnék már,de kutyasétáltatáson kívül erre nem nagyon vannak események,amire el lehet menni. A városba meg nem merek még bemenni,mert csak a kendőt fogadja el és azt is ideig,óráig.

Liliana erről jut eszembe. Nem tudod mikor vannak Csömöri Napok?

A bilibe ürítés még tudom korai,csak gondolatképpen már azért megfordult a fejemben,h azt,h is kell és,h is fogom csinálni. Kíváncsi leszek Maja milyen gyorsan szokik majd rá. Elrepül az idő és hipphopp ott fogunk tartani :) Ez a 3 hét is úgy elrepült.

Holnap megveszem ezt a Suttogó titkai c. könyvet,mert kíváncsi vagyok rá.

Most nekem is párom maratonin van,mert csinálják a vizsgafilmjüket és ma hajnal 2-kor jött haza, 7-kor startolt vissza. Sztem megint csak hajnalba keveredik haza :(

dharma

Ettike Alex párodra hasonlít,ha jól látom? Legalábbis az utolsó képen nekem úgy tűnik. :)

dharma

Sziasztok, csak egy gyors életjel olvasó módból....

Teca - tök jó ez a szerelés :-)

Többieknek is nagyon szép a babája,

Kikocska - textilpelus tök jó tényleg a nyilvános szoptatáshoz....

Na megyek gyorsan aludni, itt egy gyors kép

Kép

Kép

Kép
leo50

Lea babának milyen jó hosszú,dús hajacskája van. Nagyon aranyos!

Ma jutott eszembe,h még mindig nem fizettem ki a kórházi szobát,úgyhogy ma ez lesz az első dolgom.
Felhívtam a szakorvosit csípőszűrés miatt. Gondoltam most 3 hetes múlt,akkor pont jó időben kapok időpontot. Hát nem! Júli 30-ra mehetünk. Akkor már 3 hónapos lesz :shock: Mondjuk meg nem lepődtem,mert írtátok,h fejetlenség van ott és gondolom ha 10-re kaptam időpontot,akkor délre bejutunk majd :?

dharma

Lilina!

Tudom, sok tanácsot kaptál már anyóssal kapcsolatban.
Egyre felhívnám a figyelmedet: az összest csak szeretetből írjuk, még ha bírálunk is esetleg közben.

Az én anyósom sem egyszerű eset. Régebben írtam már róla.
Én több, mint 7 évig nyeltem, mígnem pár hónapja kiborult a bili, veszekedtünk egy nagyot. Azóta sem járt nálunk.
Mi viszont mentünk hozzájuk, és teljesen békés a hangulat, szinte már kedvesek vagyunk egymással. Igyekszem persze én is és ő is. (Most vettem neki repülőjegyet Koppenhágába a lányához, és így megspóroltam neki kb. 120 ezer Forintot.)

Egy dologra mindig gondolj! Neked az anyósod, de a párodnak az édesanyja. Te sem örülnél, ha valaki az anyukádat bántaná, még akkor sem, ha igaza lenne. Főleg, ha az a valaki az életed párja.
Az én anyukám sem tökéletes. Tisztában vagyok a hibáival. Meg is mondom neki rendszeresen. De az egy kicsit zavar, ha erre a férjem hívja fel a figyelmemet. És ez fordítva is így van nálunk.

A másik fontos szempont, hogy aki neked az anyósod, az a lányodnak és a később születendő gyermekeidnek a nagymamája.
Nem tudom te hogy vagy vele, de én nagyon szerettem és szeretem a nagyszüleimet.
A lányodnak is szüksége lesz majd a nagymamájára. És ő nem úgy fogja majd látni őt, ahogy te. Nekik más lesz a kapcsolatuk. Ne rontsd ezt el! Ne lássa rajtad, hogy mennyi problémát okoz neked a kapcsolatotok, mert ő sem tudja majd hogyan viselkedjen. Okozhat nála viselkedészavarokat is. De az biztos, hogy összezavarodik és nem tudja majd hogyan viselkedjen.

Egyébként pedig a nagyszülő arra is jó, hogy estleg pár órára tehermentesítsen majd később, és el tudjatok menni kikapcsolódni a férjeddel. Hidd el, szükségetek lesz rá!

Én Benivel soha nem éreztetem, hogy nem vagyunk igazán jóban anyóssal. Ő nagyon szereti a nagymamáját. És szerintem ez így van jól.

Senki sem hibátlan. Sem Te, sem a féjed, sem az anyósod. Ezért nem egyszerűek az emberi kapcsolatok. De a gyűlölködés minden mást megfertőz és tönkretesz. Próbáld meg elfogadni, tisztázni magadban a dolgokat, és hidd el, sokkal szebnek fogod látni a világot!
Az ellenségeskedés a lelked egy részét öli meg, és rengeteg energiát elvon máshonnan is.
Ha magadtól nem tudod ezt megtenni, akkor tényleg keress fel egy pszihológust! Ez rájuk tartozik és tudnak segíteni.
És mindazzal ellentétben ami itt magyarországon elterjedt, pszihológushoz járni nem ciki. Azt jelenti, hogy tisztában vagy azzal, hogy segítségre van szükséged és van benned erő is hozzá, merj kérni.
Te és a családod lesztetk sokkal boldogabbak, ha ezt sikerül rendbehozni.
Vendég

Ma reggeli Marci mosoly:

Kép Kép
Vendég

Cat!
Én nem vagyok ilyen kis érzelgős, de tökre meghatódtam a soraidon...és magamra is vettem....és el is szégyeltem magam egy kicsit.. :oops: :oops:
Mivel nálunk is az a helyzet, hogy az én szüleim nagyon -nagyon normálisak és azt se tudják miben segítsenek, de tényleg.

Mindenkinek ilyen szülőket és anyóst-apóst kívánok.
De erről az előző párjaimnak is ez a véleménye.
Ehhez képest a mostani apósom és anyósom messze vannak a tökéletestől, de még anormálistól is.

Persze ezt a párom is tudja, de mivel a szülei, nyilván magába tartja, vagy legalábbis megpróbálja.
De én amilyen kis görény vagyok sokszor nem tudom befogni a szám és szidom őket, főleg ha veszekszünk és bántani akarom.
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

De megfogadom ezúton hogy elszámolok 10-ig és megpróbálok jó képet vágni hozzájuk.. :roll: :roll: :roll: :roll:

Mert tökre igazad van.... :wink: :wink: :oops: :oops:

A fiad meg tündéri :lol:

Kép

Kép
tasin

Tasin!

Köszi!

Azért ne hidd, hogy nekem mindig sikerül ezt így végiggondolnom, de igyekszem.
Most már az estek 80-90%-ban így gondolkodom. És hidd el, azóta sokkal könnyebb!
Vendég

Leo!
Tényleg micsoda frizura! :shock:

Kocska!
Szerintem Oli maga a tökély! :lol: nagyon helyes kis pasi!
Szerintem anyósodék csak a koruk miatt nem emlékeznek rá, hogy sírt a párod.. :wink: :wink: :lol:
De mivel most tértem jó utra anyósszidás terén, ezért ezt csak igy magunk között.. :oops: :wink:

Kikocska!
tegnap Mira is nagyon nyűgös volt, meg ma reggel is..
És most csináltam először, hogy hagytam sírni jó 10-15 percet a kiságyban, aztán felvettem megdajkáltam, és letettem.....kicsit nézelődött és azóta alszik.. :roll: :roll:
Igaz a szívem szakadt meg, de tegnap semmit nem tudtam csinálni..
Ti hogy álltok a tornával?
Én egy kicsit nyugodtabb vagyok, de ilyen rohamokban még rámjön az ideg....nagyon remélem, hogy csak a gyerekorvos volt ügybuzgó.... :roll:
De már legalább tudok róla beszélni. :roll:
Vettem egy nagy labdát és azon gurigatom ide-oda, mert állítólag jó az egyensúlyérzéknek...
Meg mászatom, csinálom az ülésbehúzást, meg maszírozom.
Nagyon élénk egyébbként, jár keze lába, nézelődik, figyel a hangomra, néz rám, megijed a hangos zajtól, forgatja, emelgeti a fejét, keresztül mássza az ágyat, szóval pont olyan amilyennek az ilyen korú babáknak lenni kell.
Legalábbis remélem.

Ma mértem, 4,13 kg :lol: :o

Demetrik!
Nivea babfürdetőt használunk!

Cat!
Igyekszem majd én is, remélem sikerül!!!!
Nemrég fogadtam meg sok mindent, ez pont beleillene a többi közé... :oops:
Például igyekszem a csúnya beszédről és a káromkodásról és társairól leszokni..... :oops:
Van amikor még kicsúszik, de eszembe jut, hogy ezt nem szabad... :oops:

Kikocska!
Olvastam a blogodban, hogy nálatok ez hogy volt!!!! ( a csúnya beszéddel)
Jókat nevettem!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
tasin

Sziasztok
Nálunk kicsit sűrű volt a hétvége de azért visszaolvastam gyorsan! :)
MI jól vagyunk megvagyunk!
Jelentkezem ha Csani alszik majd! Mert most még nyöszörög!

Imád a levegőn lenni és szerencsére az éjszakát tiszteletben tartja! :)

És néhány kép:
Kép Nagyival a kertbe készülnek! :)
Kép tesómmal és a dédivel Kép mi együttKép dögös szerelésben

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Na közben bealudt! :)

Úgyhogy gyors hozzászólások!

Zsu! A kávét nem rosszallóan írtam! :oops:
Már 2* én is ittam koffeinmenteset!
Terhesség alatt én is megittam a napi reggeli tejeskávémat, de Csaninak este így is úgy fáj a hasa hoyg én semmit nem merek amit nem ajánlanak! :roll: :oops:

Liliana kitartás! Vigyázz magatokra! A házasságotok fontosabb! Beszéljétek meg!

Leo gyönyörű a lányzó! :)
Cat Marcinak ez már hatalmas mosoly! :D Mi még csak a szájhuzogatásnál tartunk!

Anyós témához nem tudok hozzászólni, mert nekem se anyósom se apósom! :(
A gyereknek ez nem jó!
Az én szüleim angyalok! A párom is! Szerencsére nem panaszkodhatok senkire és emiatt nagyon szerencsésnek érzem a magam! :)

Annyi mindent akartam még.... de nem emlékszem!!! :(
NA majd!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

TI sem emlékeztek semmire?
Én vagy hogy beszélek és a mondatot sem tudom befejezni, mert elfelejtem mit akartam! :(

Remélem nem maradok ilyen!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Bogi!

Ez a feledékenység igencsak ismerős.
Van, hogy a mondat közepén elfelejtem, hogy mit akartam mondani. Csak arra emlékszem, hogy fontos volt. Aférjem meg néz csodálkozva, hogy miért nem fejezem be.

Csani nagyon édes. És az a vagány cucc... :wink:
Vendég

Ha már képek...
Itt egy Beni szeméről is.
Sajnnos nem túl jó a szög, de nem igazán engedi fényképezni magát.

Kép
Vendég

ÚÚÚÚÚ micsoda szempillák!
Csábító!

A mondatokat én is így csinálom! :) Vigasztal hoyg nem vagyok egyedül vele!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Sziasztok!

Tamara ma tölti be a 4. hetet, úgy emlékszem mostantól adhatom neki a Gripe Watert. Úgy néz ki, hogy hasfájós lett. Az Infacolt adom neki, de azt hiszem az nem használ. Annyi félét olvastam már a G.W-ról, hogy aki ad a babának esetleg megírná, hogy milyen gyakran?

Kikocska! Ahogy kaptam mreka-tól a tanácsot, szopi után tettem meleg borogatást a mellbimbómra, ez akkor enyhítette a fájdalmat, mostanában meg már nem jelentkezik. Szerencsére rendeződtek a szopizás körüli problémák. Sajnos alábecsültem még terhesen ennek a bonyolultságát, mert azt hittem a szopizás az egy halál egyszerű dolog. Hát nem... (nekem legalábbis nem)

Kép
tici

Sziasztok

Ti nekem vagytok egyben egy nagy pszichologus, egyenlőre nem tudom hogy megoldani Sárát, illetve a férjemet sem akarom evvel megbántani, hogy elmegyek pszi.
Megprobálom megfogadni tanácsaitokat, és nem bántottatok meg, külömben nem írtam volna ezt a problémát.

ahogy Kikocska írta ő egy egyszerú nő, hogy nehasználja azt a csunya szót, és nekem így kell elfogadnom, soha nem bántanám meg, ezért is nem mondom neki el a dolgokat, ahogy Ő sem nekem, hanem inkább lányának panaszkodik.
Csak tényleg nem akarom hogy megromoljon a házasságom, mert mindennél jobban szeretem a férjemet.
Ő amugy segít,illetve segítene ha engedném, meg megcsinál mindent amit mondok, csak a maga modján ami nekem nem jó, én ilyen vagyok, de mondjuk ha el mondom neki hogy így akarom akkor biztos megcsinálja.
Ilyen a férjem is hogy inkább a békesség kedvéért ugy csinálja ahogy nekem jó, bár utána bebizonyosodik hogy milyen jó hogy így csinálta.

Cat annyira jól fogalmaztad meg amit írtál hogy elgondolkoztato, csak ahogy te mondtad nagyonnehéz betartani, és azt kell tudni legyőzni.
Nekem is 5 évig ment ami neked 7 évig.

Több mint valószínű hogy Ő nem fog annyit vigyázni gyermekeimre mivel messze van.
Soha nem éreztetném gyermekeimmel azt hogy én mit érzek anyosommal szemben.
Én mondjuk személy szerint mindig anyukám részéről szerettem a nagyszüleimet.
De anykám soha nem ugy nevelt minket hogy ne szeressük.

Mindenestre köszönöm válaszotokat illetve hozzászolásotokat.

Sárát ugye csütörtökön megmértem és 5,97 volt, vasárnap, pedig 6,08 normális, hogy 2-3 nap alatt ennyit hizzzon?

Remélem nem olyan lesz mint Gabi a szül.feleségeknek a kislányai.
Csak blöfföltem.

Mi jól vagyunk pakolok folyamatosan, most a konyhát raktam rendbe, függönyt is kéne mosnom, mert pamutok és tiszta por az egész.
A gardroban is kéne rendet csinálnom.
tényleg nem tudjátok hol lehet bérelni szőnyegtisztó gépet, padlószőnyeg van a gardroban és már nagyon koszos.

dharma
Csömöri napok szerintem pünkösdkor szokott lenni, de én nem figyelem a híreket.
Miért te erre laksz?

Képzeljétek csütörtökön jön hozzám egy gyogytornász, aki tud gyakorlatokat kismamák részére, hogy vissza menjen a csipőm, ami ugye kitágult, és hogy mozogjak, hogy menjenek le a kilok és a hájak.

Bogi én is elfelejetek rendszeresen dolgokat, pedig én soha de tényleg soha nem felejtettem el semmit.

Szerintem fáradt az agyunk, most kezdünk kimerülni csak.

Leo tényleg milyen hoszzu a babád haja, ilyennel születet. gondolom, hisz még nem volt ideje még ujra nőnie.

Kép
lili&ana

Sziasztok!

Még megvagyok, csak hétvégén nálunk is beköszönt a hasfájás. Természetesen akkor amikor végig egyedül voltam, hát, nem sok alvás volt. Aztán vasárnap elkezdtük este az Infacolt (védőnő ajánlotta), azóta szinte teljesen megszűnt a probléma. Most is alszik, lenyűgöz ez a rengeteg szabadidő :D :D :D

Ráadásul éjjel kimenőm volt, a párom etette meg hajnalban, hogy egy kicsit pótoljak, nagy élmény volt egyhuzamban aludni majdnem 6 órát. Teljesen kipihenten ébredtem, ennek ellenére szoptatás után még meghunytunk egy órára a babával az ágyban, hát igen, a fekve etetés előnyei :) .

Ma van a 4. hét, én már a hétvégén elkezdtem gyalogolni, kellett is a mozgás, meg a babakocsiban/erszényben legalább Mia tudott aludni, ő is belefáradt a sok hasfájásba, hadd pihenjen addig.

Reggel egy nap kimaradás után kaptunk egy akkora kakilást, hogy belenéztem a pelenkába és indultam a fürdőszobába. Kapott egy nagy "bidézést", meg is ijedt, ahogy verte a zuhanyból a víz a hátsóját :D 10 törlőkendő kevés lett volna. Szerencsére valamit megéreztem, mert nem cseréltem le a pelenkát, pedig pont előtte nézegettem.

http://www.kismama.hu/baba/hiedelmek_sz ... drol/3219/
ezt találtam táplálkozásról, érdekes

icamica

hú de sokat írtatok :) csak gyorsan:

Liliana: remélem rendeződik valahogy a dolog, kitartás!

Dharma: a suttogó jó könyv én is elolvastam. Kendővel mi a helyzet?

Bogi: szépek vagytok

tasin: milyen nagy már Mirella :)

gyönyörűek a babák, eszméletlen milyen nagyok :) csodaszépek

Esztereknek utólag is boldogot!!

nekünk 4 napja van ordítozós napunk, tegnap két órát aludt napközben, közben voltak vendégek, ahol a gyerekek jól megdögönyözték, így estére hulla fáradt volt, de nem tudod aludni, így 10től 11ig autóztunk a kerületben, mert arra bealszik :) 10kor evett, aztán már csak reggel 6kor, 10kor 180-at és még mindig ki van dőlve :)

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo

Liliana igen,ezt már írtam Neked korábban,amikor kérdeztem h Kistarcsán szülsz-e,h végülis én a XVI-ban lakom,de itt a végén,úgyhogy csak az m0-ás választ el minket Csömörtől.
Jó lenne az a pünkösd,mert az most lesz. Remélem ki tudunk kicsit mozdulni :)

dharma

De sajna úgy látom lemaradtunk,mert május elején volt :(

dharma

hát, a feledékenység megvan nekem is... de ezt szoktam is írni. a félbehagyott mondatok és hasonlók már négy éve mindennapos barátaink... felhívom a férjem, és elfelejtem miért. vagy hogy kit hívtam fel. vagy beszélek telefonon, és megijedek, hogy hol a mobilom... szóval szörnyű. lehet, hogy javul, nekem mindig vannak kisgyerekeim, így nem tapasztaltam, pedig én is a megbízhatóság mintaképe voltam, de msot mindenről emlékeztetőt kell írnom...

ma hajnalban elzúgtam, mikor felkeltem Misihez. faltól falig odamentem hozzá, réka nem volt az ágyában, igy ott fekve megetettem, aztán négykézláb visszamásztam a szülői ágyba, és felkeltettem gergőt, hogy övé a pálya, mert nem tudok felkelni a szédüléstől. szóval úgy néz ki, eddig tartottak a rejtett tartalékaim, ma töltekezek. itthon maradt az uram, és terelgeti a kölyköket, én meg fekszem, és pihenek. most már jobb, a szédülés elmúlt, csak a fejem feszít, szerintem megmaradok :)

tasin, most pont nem voltunk tornán, a héten megyünk. Kell is, mert megint nem emeli rendesen a fejét. Tök szépen tartotta kiemelve, forgott hasról hátra, nézegetett könyökölve, és 3-4 napja megint nem. szóval kell neki a szinten tartáshoz is, hogy tartósan kijöjjön ez a letapadás, vagy feszesség, vagy mi... nagyon durva. szóval nekünk most már, hogy mozog, és ügyeskedik, látszik is, hogy kell. De ideges nem vagyok, mert a nagyokon, meg egy scomó ismerős gyerekén látom, hogy maradéktalanul gyógyítanak.

GW-t mi most hagyjuk abba éppen, de mikor adtam, akkor ugye max 6szor szabad. Estére a nagy alvásához meg nagy zabálásához adtam neki 5 ml-t, az éjjeli meg hajnalinál 3-3-at, aztán reggel általában nem, 11 felé megint 3ml, aztán délután még egyszer 3ml. ha rosszabb volt a hasfájás, akkor adtam az 5ml-t. meg abban az időszakban gyakrabban. nekünk ugye hajnalban kezdődik, azért adtam éjjel folyton. de ettől még 5:00-kor start van. hihetetlen,órát lehet igazítani hozzá.

cat, nagoyn jól megfogalmaztad! tök jó! és beni szeme is nagyon szép! tökjó, hog ytudsz ilyen képeket csinálni... és az a mosoly!!!! látom,m ár le is cserélted a képeket megint a szalagod mellett :)

bogi, csani nagyon vagány! és szép mint egy kislány! de tényleg! finom vonásai vannak nagyon!

na, mennem kell, misi felébredt, apa meg elment elhozni az új hasfájás gyógyszert...

szép napot!

kikocska

Lányok!!

Véleményt kérek tőletek,hogy megéri ezt megvenni??
Nekem nagyon tetszik,de bizonytalan vagyok!!!
http://www.teszvesz.hu/item644891788_sz ... oszek.html

Kép
demetnik

Sziasztok!

Most volt itt a dokinénink, minden ok, meg volt elégedve Barnival. :D 470g-ot hízott mióta hazahoztuk (20 nap alatt), ezt mondta, h az teljesen rendben van. Csak itt egyes bébik olyan ütemben gyarapszanak, h folyton aggódom, h mi nem hízunk rendesen. :oops:
Mostanában megint egyszer kelünk éjszaka, aztán reggel 6-7 felé. Az nekünk jó, mert Emma is akkortájt ébred.
Képzeljtek, Barni már vagy 4szer hasról hátra fordult. 8) :lol: Ha kellőképpen behergeli magát és felemeli a fejét, akkor simán átbillen. Persze ez még nem „AZ” a fordulás, de tök érdekes.
Nálatok is van esti (nem pocifájós) nyugtalanság? :roll: Barni minden nap ébren van 6-tól fürdetésig, és csak akkor van nyugi, ha foglalkozunk vele.

Nagyon jók a mosolygós képek! Mindenkinek gratulálok hozzá!!!

Dharma, próbáld meg a Heim Pált- lehet, h oda hamarabb is tudnak adni időpontot!

Beo, nem semmi étvágya van a fiadnak!!!! :shock: Ilyen ütemben is gyarapszik????

Bogi, ne viccelj, nem gondoltam, h rosszallóan írtad- meg sem fordult a fejemben. Én meg azt hittem, h úgy tudod, h nem lehet Kvzni szoptatás alatt, ezért írtam, h lehet! Na, most jól kibeszéltük a dolgot!! :wink:
Megértem, h próbálod kitalálni a hasfájás okát. Van tipped vagy most minden „veszélyforrást” kerülsz?

Liliana, drukkolok, h hamar rendeződjenek a dolgok. A hozzáállásod alapján nem lesz semmi gond!!
Sára majd erőt ad!

Dementnik, mi a baj a gyógyszertári fürdetővel? Pusztán kíváncsi vagyok, nem kötözködésből kérdezem. Én nem merek még váltani, Emmát is majd 1 éves koráig azzal fürdettük, azóta mi is Niveázunk. Mondjuk és nagy Nivea fan vagyok!

Zsu
svs

Sziasztok!

Feledékenységről annyit, hogy ma készültem a boltba sebre vágtam egy 5000-st. aztán össze szedtem a fiukat és át vettem a gatyámat. :-( ekkor elkezdtem vadul keresni az ötöst nincs nincs már sírtam,hogy béna voltam elhagytam. apa hazajött neki estem, hogy elvitte mért nem mszólt. aztán mondta ő nem szétszedtünk de nincs meg. beletörödtem, hogy elhagytam. délben vissza vettem a reggli rövid gatyám és nini meg van a pénz és akkor ugrott be hogy reggel tettem el :shock: tiszta ciki..... NA nálam ilyen mértékű., mielött szültem már jobb volt, de vásárolni akkor is listával mentem. ahogy nőnek a pincurok szerintem egyre jobb lesz... remélem. :D :D

Liili!
Remélem sikerül rendezni a dolgot. Ahogy írtad nagyon szereted a férjed ezért nagy kár lenne ha emiatt szétmenétek.....

Cat!
Szépen írtál. Kicsit meg is hatott. elgondolkodtató... Beni úristen igazi csábító szemek... És kicsi Marci nagyon édesen vigyorog....

Bogi, Leo!
Csani baba nagyon szép :-)

Kikocs!
Te jó ég vigyázz magadra! Nehogy nagyobb baj legyen.... Pihenj amennyit csak tudsz mígGergő otthon van... Mért cserélitek le a g.p? Van egy idő tartam amiután nem lehet??

Nálunk ma megy a nyüg.... Koli is nyüglődve ébredt. Benike hajnal óta szenved. JJön a hideg...... Nem tudom mi van velem. Megiszom napi 5 litert eszem a dinnyét mint a gép és mintha kevés lenne a tejem. Én akinek sose szokott plöty a mellem.... :-( Beni is eszik után fél órát elvan és sír hogy éhes akkor megint eszik és csak utána tud ellenni.... Ráadásul a 6 szopiból 3 szor csinálja hogy bekapja szívja 2-3-at aztán elengei üvölt és megint és így megy az egés.... Mi a majó lehet? Ma mérem bizti hizott, de nem értem.... Talán a fáradtság miatt?? APa végre letette az éjjeles műszakot. 8 napig itthon van. már nagyon vártam. bár azért lehetett volna jó idő,mert velencére készültünk meg már a kertben is lehetne strandolni.....
na lépek még picit pihizek mielött beindul a du-táni örület.

puszi

Kép

Kép
sziszike22

Dharma!
A Heimpálba nem kell idöpontot kérni,fél9-3-ig vannak,és nekem telefonba azt mondták,hogy a picibabákat elöre veszik.Mi a héten próbálkozunk eljutni,bár lehet csak jövö hét lesz belöle....

Este jövök....

Kép
Kép
gizu

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?