Éljenek az Eszterek! Nagyon boldog névnapot nektek!!!
Kocska, a te anyósodat is tudjuk, hogy nem semmi...A gyerekek sírnak, én azt szoktam mondaani, hogy ha tudna operát énekelni, akkor operát énekelne... És egyébként meg tényleg elfelejti az ember, már pár év múlva. Én már úgy emlékszem Nándira, hogy sose sírt, pedig egészen biztosan sírt, mert minden gyerek sír. Meg hát emlékszem, hogy próbáltam sírni hagyni, tehát sírt, és sokáig
:D:D
Oli nagyon aranyos, bármi hibát talál benne bárki, az nem normális... Göndörke lesz? vagy rosszul látom?
Tici, most hogy itt vagy, hogy van a cicid? már a fájdalom. rendeződött? kiderült, mi volt?
sziszike, dejó, hogy megnyugodtál! örülök
kakival meg gyorsan vissza rá a pelust, ha kakilnia kell, és kéri! ne legyen belőle nagy kakimizéria!!! nyugodjon meg, és én a koszolós, saralós programokat ajánlom, legalábbis az olvasott szakirodalom alapján, hiszen attól ijedt meg, hogy megfogta. De egyenlőre semmit, 1-2 hetet pihentessétek, hogy megnyugodjon, ne szoruljon be a kaki. Ha pelus, akkor pelus. Réka is így volt, hogy a kakihoz egy ideig pelust kért. Aztán letette egészen, éjszakára is, minden átmenet nélkül, és összesen azóta talán 5-6 baleset volt a másfél év alatt, ezeknek mindig lelki oka volt.
Tasin, jó, hogy nyugodtabb van Mira miatt!!! már pont gondoltam, hogy írok egy privit, csak féltem, hogy hátha el is feledkeztél róla, én meg jól eszedbe juttatom, hogy aggódni kell
de a dévény egészséges gyereknek sem árt, szeretni fog mozogni
gabka, éljen az első vigyor!!!
dharma, köszi, jó volt nagyon a repülőnap, nagyon jól érezték magukat a gyerekek, mi is. Ki nem pihentem magam, de akkor se tehettem volna, ha itthon vagyunk. Annyira nem, hogy ülve, beszéd közben aludtam el este, amikor meséltem a gyerekeknek
:D:D a blogon vannak képek, meg bővebben is írtam róla.
viszont a tejmennyiségnek örülök! remélem egyenesbe jöttök! és akkor nincs tápi?
Ettike, nagyon szép legények!!!! és kit érdekel a minőség! átüt a szépségük a homályon
:D:D
teca vagány a szerkó! és a viselője is! nagyon édes!!!
a nyilvános szoptatásból én nem csinálok ügyet. textilpelus mindig van nálam, azt ráborítom a vállamra, eltakarom vele, amit el kell, és innentől csak elképzelni tudják mi történik.
Egyébként megint jó rossz napunk van, nem tudom, magunknak köszönhetem-e, vagy egyébként is ilyen lenne. Mivel továbbra sem kakil Misi - az elmúlt egy hónapban egyszer sikerült neki lázmérő nélkül, azzal is csak 2-3 naponta, és ez potn a gripe water bevezetése óta van - megpróbálok visszaállni az infacolra. Nem tudom, fog-e segíteni, és abban sem vagyok biztos, hogy megéri-e, holnap felhívom a dokinénit, és megkérdezem tőle, hogy baj-e a folyamatos lázmérővel kakiltatás, mert délután én is sírtam már vele... persze lehet, hogy csak az időtől, gergő feje is fájt, meg én is nyűgös voltam, meg fáradtság érzet időnként hullámokban. Mert ha nem baj, akkor inkább adom a gripet, mert ez borzasztó
délután szokott aludni 3-4 órát is egyben, nyikk nélkül, most meg gyakorlatilag végigsírta, némi szünettel, még kézben, kendőben is... a délelőtt ugye szinte mindig így telik, de délután ki szokta aludni. a hinta bejött egy órára, de ott kellett állni, és a lehető legnagyobbra lökni, ha lassult, már ment is a sziréna. ma biztos nyolckor fekszem, és teljes éjszakázásra készülök