Sziasztok!
Tök jü,hogy mire ideérek,már mindenki alszik....
Ma nekünk is elég nyügös napunk volt...Délelött beállitott védönénink.Jól meglepödtem rajta amikor hivott,hogy jönne,én meg mondtam erre,hogyha nagyon akarsz...párom nem kicsit röhögött,aztán jól leszidott,hogy milyen neveletlen vagyok
Tudni kell,hogy egy fiatal lyány a vnéni,kb fél éve van itt.a régit csak akkor láttuk,ha mi mentünk,bár nem is hiányzott.és az igazság az,hogy most sem látom sok értelmét,csak elment a délelöttünkj,hogy egy kis rendet rakjunk,és várjuk.aztán megjött,botond megmutatta neki az összes autóját(kb htvannyolcezernégyszáztizenkettö
)jól be is pisilt közben,mert a héten már csak alváshoz és sétához volt pelus,és ez volt talán a második bepisi
és mielött indult volna (a vnö)eszébe jutott,hogy ja akkor megnézi a Borkát is ,aki aludt mint egy kisangyal.
Aztán délután Borókára rájött a cicifüggöség,annyira tudtam leszedni róla amig aláirtam az autónk adásvételijét,ugyanis eladtuk a drágát,a szivünk szakadt meg mikor elvitték,de muszáj volt,nem fértünk már el benne.Közben Boti elzanyált a betonon felhorzsolta térdét,ami kb másfél óra után jutott eszébe amikor kezdett kijönni rajta a délutáni kevésalvás...ilyenkor persze csak anya jó ám.sikeresen megvigasztaltam mire a drága anyosóm elkezdte utyuliputyulizni,hogy majd ö ad gyógypuszit a bibire,aminek az eredménye perszebb ujabb sirás-rivás,anyázás-mármint csakanyajó-zás-addig Borka sirt,nehogy kis csend legyen...aztán fürdetésnél ujabb felvonás,mert a viz csipi,anya fürdessen,de Boróka meg ugy döntött maratoni esti cici lesz,ugyhogy amig bementem a fürdöbe hogy Boboval lebeszéljem a dolgokat,addig Boró bent bömbölt szegénykém a szobában...folytassam?
jó volt.viszont fél tizkor már aludt mind a kettö.a kérdés,hogy meddig.Remélem éjjel egyszerre kel mind a kettö,mert apa éjszakás...
Bocs,hogy igy kijött belölem,csak amikor egymás mellett orditott a két kölök,eszembe jutott,hogy minap taglaltam kocskának,hogy milyen nagyon jó is kétgyerekesnek lenni....(azért még mindig jó
)
Kikocska,téged viszont most baromira nem irigyellek!!!Hétvégén legalább lesz segitséged?Jobbulást neked!
Tisa,téged sem irigyellek!Igaziból erre irni sem tudok mit...lehet én ki se birnám!
Zoknival mi is szenvedünk,mert ami nem vág be a kis lábába,azt fél perc alatt letornázza magáról...
Eda,nagyon tuti a kép,le se tagadhatnátok egymást!
Elnéztem a többi képet is,mennyire csajosak a kislányok!Csak az én lányom egy kisdömper...
Tegnap ráadtam egy kisruhát,hááát...furi volt a sok kék után,meg ö olyan kis ...nem tudom,azt hiszem még mindig szoknom kell a gondolatot,hogy lyányom van!Imádnivaló,mosolygós csudikislányom
Na befejezem a kisregényem,megyek aludni,kitudja meddig tehetem...jó éjt mindenkinek!