Új privát üzeneted érkezett!

Demetnik: Kriston Andrea - Intim Torna

Kép Kép
kisvirág_30

Kép Balázs a hordozóban :)

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo

Sziasztok!
Kicsit lemaradtam... Azért beleolvastam most gyorsan, a babák már nagyon-nagyon csodálatosak, megszépültek, kikerekedtek! (na, nem mintha születéskor nem lettek volna szépek, de most már kis gömbölyűek!!! :lol:

Doktornéni nekünk a Rotát ajánlotta, mert a picikre ez a vírus nagyon komolyan hat, és infúzió kórház a vége.
Marci fiam amikor bárányhimlőt elkapta tavaly, na azt senkinek nem kívánom!!! 3 hétig komoly fájdalmai voltak, annyira sok volt rajta!!! (rémálom!) Úgyhogy mi Pepének azt be folgjuk!
Az agyhártya ellenire mondta talán, hogy anyatejes babáknak 6 hónapos kor után lehet. vagy ajánlatos.

folyadék: Azt mondta, inkább víz és esetleg bele pár csepp citrom, hogy tudja, ez nem a tejcsi és evés, ami ugye édes, hanem csak innivaló. Megtanulja. Na, Pepe nem hajlandó elfogadni, úgyhogy én cicit adok, annyit, amennyire szüksége van éppen 2 etetés között. (sétához ajánlotta a doktornéni a vizet, mert ott nem biztos, hogy elő tudom a cicit kapni...)

Én sem adok rá sok ruhát, mert izzadni tud rendesen.

Ja, megkaptuk a 2 hónapos szurit, nagyon ügyes volt!!
Nem lázasodott, nem keményedett neki be, és nem is égett!
Azt mondta a doktornéni, ez már egy sokkal modernebb változat (mint amit Marci kapott még 7 éve).
Most hirtelen ennyi.

Kép

Kép
eda7

Csajok: Nektek már kifakadt a bcg oltás???? Nekünk már egy picit kifakadt, de megint gyűlik neki.

Kép Kép
kisvirág_30

Volt itt a védőnő és 2 hét alatt híztunk 700 g!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: A védőnő is csak nézett, hogy milyen sokat hízott. Igaz sokat eszik Csani, meg ha tehetné mindig cicin lenne :lol:
Kérdeztem tőle a vizet: lehet nekik ásványvizet is adni.
A rotás oltást ő javasolja, mert a nagyfiam megy oviba és mindent hazahord majd onnan. Mondjuk ebbe igaza van.
Sajna beigazolódott a gyanúm, hogy koszmós a kicsi buksija, de időbe észrevettem, és még nem vastag a réteg.

Na ennyi elég is belőlem, mert már 2 napja velem van tele a topic :lol:

Kép Kép
kisvirág_30

Sziasztok!
Éjszaka megint 8,5 órát aludt Luca. Imádom! :) Aztán a reggel 6 órási evés után, még visszabújtam az ágyba 9-ig, addig apa volt vele. Nagyon kipihent vagyok! 8)

Délelőtt elmentünk hármasban vásárolni. Apa kenguruba tette, amíg a bevásárló központban voltunk, mert nem akarta a hordozót cipelni. Remélem, hogy nem túl korai a kenguru használat egy 1 hónapos babának! :?:

Viri!
A priviben majd megválaszolom, hogy melyik módszer lenne jó, köszi előre is!
10 perc alatt 60-at fejsz??? Ezt nevezem! És én még milyen büszke voltam magamra délután, hogy kemény 40-et összehoztam kb. fél óra alatt.
:oops:

Liliana!
Végül nem kapta meg a Mecsekteát, mert nem kérte.

Leo!
Köszi, először megpróbálom Viritől a dvd-t, ha nem megy, akkor jelentkezem nálad.

Kép
gesztenye74

Kisvirág annak az oltásnak hol kéne látszódnia? :oops: Mert Maja is megkapta,de semmi nyoma nincs rajta.

Beo ezt a kendőt hol vetted és mennyiért? Nyúlik? Mert sztem a mi kötős kendőnket el fogom adni,mert vastag és engem zavar. Szeretnék egy nyúlósat.

Babók nagyon cépcségesek!!! :D :D :D Mindenki gyarapodik szépen :)

Ma elmentünk mérleget bérelni,bár nem gondoltam volna,h kelleni fog,de sajna törpicsek nem hízik megfelelően és nem tudom mennyi tejem van. 3500 gr-val született, 3170-el jöttünk haza és kedden volt 3360 gr :?

dharma

Gesztenye: közbe én a rar - os változatot feltettem a tárhelyre, azt találtam a legegyszerűbbnek.
Jó alvókája van Lucának! Ezt nevezem!
A kengurut akkor ajánlják, ha a baba már rendesen tartja a fejét. Kb 3 hó. De kérdés milyen a kenguru.
60-at csak reggel fejek. Gondolom, mert pihent vagyok. Napközbe olyan 20-30 ml jön le, de azzal nem szarakodok, csak ha valami miatt plusz tejcsi kell.

Dharma: a felső karon kell látszódni. Nekünk bal o. van. Azt hiszem mindenkinek odaadják. (Ha megnézed a saját vállad akkor neked is ott van ez a heg.) Egy pici piros pöttyel kezdődik és szépen begyűlik (hetek alatt). Olyan mint egy nagy gusztustalan begyűlt pattanás. De szerintem nektek még nem látszódik. Csaninak olyan 4 hetesen látszódott a piros pötty és most lassan 6 hetes és már gennyesedik/fakad neki.
A dokitornénitek mit mond erre a súlygyarapodásra? Én nem tudom, hogy ez mennyire jó vagy rossz eredmény.

Kép Kép
kisvirág_30

Kisvirág köszi. Mondták a kórházban,h fog látszódni,csak nem emlékeztem mennyi idő után.
Súly: hát tápit adtam Neki vacsorára eddig is. Sztem ezért is alszik ilyen szépen,mert azt lassabban emészti és jobban eltelíti. Aztán most nem csak vacsorára,hanem napközben is kiegészítem a tejet táppal,meg aktívan fejek,h normálisan meginduljon. Tegnap már sírtam,bár nem szabadna ezen a tej témán feszülni,mert az csak rosszabb lesz,de olyan rossz,h már-már facsarom a mellem és alig jön valami :cry: De kitartok!

dharma

Üdv. Mindenkinek!

Hááát, Csajok, ezt az ellenségemnek sem kívánom! Még csak a 2. hét végefelé járunk, de brutál c@r. És még 1 hónap hátravan! :(
Nem irigylem az egyedülálló anyákat. De így szerintem még nehezebb. Lelkileg. Mert tudod, hogy tartozol valakihez, de nem lehettek együtt. Hiányoznak a beszélgetések, az érintések, a hallgatások, a MINDENNAPOK! És nem tudom, vajon Léna megismeri-e az Édesapját, ha hazajön... :(
Annyi minden érdekli már, kutatja, vizsgálja a világot. És látom, hogy gyűjti az infókat. És az arcokat szereti a legjobban. Hosszú-hosszú percekig el tud nézni minket. Látom, hogy bebarangolja az arcunkat a tekintetével. Sanyát sem irigylem, neki is iszonyat nehéz nélkülünk. Főleg a Lánya nélkül. Mi már hozzászoktunk a tartós távollétekhez, de más így, hogy Gyerekünk van!!!
Léna nem volt még 2 hónapos mikor elment Apa, és mire megjön addigra meg elmúlik 3 hónapos is!
Szóval nem túl happy ez a része.

Ezt félretéve, jól telnek a napjaink. Bár mi is megszenvedjük időnként ez a meleget. Most is szétvetett karokkal alszik egy rövidujjú body-ban és csak a kis lábát takartam be textilpelussal, az ablak meg kitárva. 27 fok van a szobájában. Klassz.

Nekünk is megvolt egy hete a kéthós vizsgálat, megint nőtt 4 cm, és akkor volt 5,1 kg. Már a 2-es plusok végét járjuk :lol: . Megkapta a kötelező oltását is, annál még mosolygott is. De aztán a pneumo-nál már eltörött egy kicsit a mécses :( A folyosón már nem is volt sírás. Egy HŐS VOLT A KISLÁNYOM! Szerencsére nála sem volt gond utána :D .

Szinte minden hétvégén vidéken vagyunk a szabadban, vízpart mellett. Megvettem az utazóágyát is, és a naptejét (vichy 50-es). Ja és egy cuki kis nyári sapit, olyan édes benne. Anya szerint mint egy kis káposzta :shock: :lol: .

Tök egészséges, hál istennek, szépen fejlődik, ügyesen tartja már a fejét, forgatja egyik oldalról a másikra. Ha hason van, már erőlködik a kúszással. Mint egy kis kommandós: a kezei a mellkasánál, a kis popsija az égnek és a lábak meg ezerrel küzdenek.
Pár napja vettem észre, hogy ha háton van próbálkozik a hasra fordulással :lol: . Lendíti kezét, lábát, el is jut addig, hogy oldalra fordul, de még szegény az alsó kezét nem tudja jó helyre tenni, és így ennél a pontnál abbamarad a mutatvány. Egyenlőre :lol: :lol: !

Ébredéseknél hatalamas mosolyokkal jutalmaz meg engem. Meg a kockásfülű nyuszit. :lol: Haláli!
Nálunk is van "heeőőő", meg "ajajaj" (ezt általában cumival a szájában), meg "grrr". Azt hiszem kezd beindulni a dumagép :lol: .

Hát most nagy hirtelenjében ennyi.

Nagyvonalakban olvastalak Benneteket....

A Gyerkőcök nagyon szépek, a fotók meg mesteriek. Mindenki sikerélményét örömmel olvastam :D .

Jaaa, és mi már keresztbe is tudunk fordulni a kiságyban!! :roll: :lol:

Kép
Kép
tisa

Bocsi, hogy ilyen hosszúra sikeredett, azért meg külön elnézést kérek, hogy nem reagálok a hozzászólásokhoz :oops:. De olyan sokat írtatok :shock: .

Kép
Kép
tisa

Sziasztok!

Ma egész nap 8.40-17.30-ig a tóparton voltunk!
:) És A mi kis Csanink egy angyal volt egy hangja nem volt kivéve pelusozáskor kaja előtt! :)
Ati vett egy spéci oldalt is ponyvás UV szűrőz ernyőt! :) Valami spéci horgászcuccc! :)
Szuper volt! Pedig úgy mentünk hogy meglátjuk meddig maradhatunk, de nem volt gond! :)

Dharma ne ess kétségbe nálunk is így indult az elején nekem nem hízott semmit 1 hétig aztán meg csak 70g-t a 3. hétre volt az első komoly hízásunk! Szóval kitartás! (Bár Csani nem volt nyűgös és nem kapott tápszert csak sokszor cicit!)
A BCG nálunk egyenlőre csak kidudorodó piros izé! Meglátjuk mi lesz belőle! dE SZÓLT A DOKINÉNI HOYG NE ESSEK KÉTSÉGBE HA KIFAKAD! Majd igyekszem!

A rotát nekünk is ajánlotta a dokinéni!

Demetnik jó neked hoyg mindent mersz én a k betűseket egyenlőre nem merem! De 1-1 joghurtot megeszem én is! És persze a kajákbe amibe kell teszek tejfölt vagy tejet!

Tisa jó hallani rólatok! Nagyon vacak lehet nektek! DE utána jó lesz! Kitartás! Hamar elrepül az idő, főleg Lénával... Sanyinak szerintem sokkal nehezebb lehet!
Webkamerán legalább láthatja? Vagy nincs rá módotok?

Arról tudtok hoyg császárosok mikortól mozoghatnak? Mármint tornára gondolok!? :roll:
Valami nagy száámra emlékszem hyog mondtak a kórházba 2 vagy 3 hónap... de az még nagyon soká lesz.... :roll:

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Bogi!
Én úgy tudom, hogy császár után a testmozgásra is a 6 hetes pihenés a mérvadó, utána szabad, amennyit a szervezet kényelmesnek tart. Gyorsabb regenerálódás esetén lehet korábban is könnyű mozgásformákkal kísérletezni,ha jólesik.

icamica

Jó reggelt mindenkinek!

Testmozgásról meg kell kérdezni a hathetes kontrolon az orvosodat. Ő tudja, hogy minden rendben van-e, és mi az amnit csinálhatsz.
Ha ő az áldását adja a sportra, akkor a szoptatás a másik kissé gátló tényző. Vagyis inkább csak annyiban, hogy fokzatosan kell elkezdeni, és olyan mozgást, ami nem jár túl nagy rázkódással a mellekre nézve. Illetve szükséges egy nagyon jól tartó melltartó is.

Közben felteszek neketek 2 képet, amin látszik, milyen jól "mászik" már az én kicsi fiam.
Tegnap este így találtam amikor mentem lefeküdni.
A lábánál a takarója, a hasa alatt pedig az a lepedő látható amit a feje alá tettem:

Kép Kép

Bocs, ha esetleg nem tökéletes a minőség, de telefonnal készítettem.
Vendég

Cat: nagyon aranyos Marci, milyen nagy már Ő is.

Tisa: De jó, hogy írtál, minden elismerésem a Tiéd, nem lehet könnyű a helyzeted most, tényleg csodállak...

Bogi: én is nagyon szeretnék már újra sportolni (step aerobicra jártam), de nem tudom hogy tudok majd elszabadulni, arról nem is beszélve, hogy nagyon ugrálós, lehet várnom kell még vele pár hónapot.

Vmelyik nap nézegettem Janka lakcímkártyáját, amin rajta van a személyi száma is. Hogy lehet, hogy 4-essel kezdődik?? :shock:

Kép

Kép
sildi83

dharma: liliputi.hu innen rendeltem. több fajta van nagyon jó, és igen, rugalmas. nagyon kényelmes. azért ez is meleg, izzatunk is rendesen a nagy sétánál... de itthon ha nyűgi van h csak ezzel nyugszik meg. szorosan magamra kötöm és elalszik.

Balázs tegnap déltől végigordította a napot, még a fürdést is pedig azt szereti... éjjel 11kor ájult el aludt 4ig, majd 8ig. most evett 120at és alszik...

Cat: eszméletlen a kisfiad :) csúcs :)

Kép

bogyó_beo

sildi a 2000 után születettek személyi száma 3 -al vagy 4-essel kezdődik , nem 1 és 2 vel mint anno a miénk! :)

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Sildi!

Személyi szám úgy van ahogy Bogi írja.
Ennek pedig az az egyszerű oka, hogy nem adják ki ugyanazokat a személyi számokat, mint az előző században.
Vendég

Értem, köszi :D Kicsit le vagyok maradva, úgy tűnik :lol:

Kép

Kép
sildi83

Sildi!

Nem vagy lemaradva, csak ez az első gyereked 2000 után. :wink:

Marci bealudt a melegben internetezés közben: :D

Kép
Vendég

Sziasztok!

Hogy rohan az idő.. :shock: :shock: :shock:
Holnap már az én pici lányom is 4 hetes lesz... :shock:

A többi baba is már mászik, mosolyog, nézelődik..... :shock: :shock:

Hihetetlen!!!
Nemrég még azon sopánkodtunk, hogy mikor szülünk már? :roll: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép

Kép

Kép
tasin

Cat: ez a kép haláli :D

tasin: Mirella gyönyörű kislány:) És tényleg, nagyon megy az idő, mi ma vagyunk 6 hetesek és úgy nől, mint a gomba. A tegnapi mérés szerint már 5100 gramm és egy garnitúra kisruha már el van téve, mert kinőtte.

Kép

Kép
sildi83

Tasin: Mit teszel a vízbe, amitől olyan habos lesz?

Kép

Kép
sildi83

Sziasztok!

Ma voltam a dokimnál a 6 hetes kontrollon és feltetettem a spirált is.Nem volt vmi kellemes érzés... :oops: Egyébként szerencsére minden rendben van,levette a rákszűrést is és következőleg 1-2 hónap múlva kell mennem egy UH-ra,hogy ellenőrizze a spirált.
Szóval most már minden lehet!!!!! :D :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára demetnik 2009.05.22 11:28-kor.

Kép
demetnik

Tényleg hogy rohan az idő!!Nézem az én pici lányom és azon tűnődöm,hogy hogyan kezdődött az ő kis élete.
Tavaly a házassági évfordulónkon elmentünk egy hosszú hétvégére Sitkére,Sárvár mellé.Egy régi kastélyszállóban voltunk.Az idő elég pocsék volt,nyár közepéhez képest nagyon hűvös ezért a szobánkban romantikáztunk!!!És ennek a hosszú hétvégének az eredményét most itt tartom a karjaimban.... :D
Bár nem tudom,hogy 100%-ig ott fogant-e meg a mi kis babánk.Ez inkább csak egy érzés,vhol a szivem mélyén...És a párom is így gondolja.

Kép
demetnik

Sziasztok!

Cat!
Nagyon ügyes Marci, hogy már így mászik! Hihetetlen, hogy nőnek ezek a csöppségek!

Tasin!
Mirella gyönyörű! Tényleg, mitől ilyen habos a fürdetővíz? Nekünk egy fürdetőkrémet írt fel a gyermekorvos, amivel be kell kenni a fürdés előtt a gyereket és azt kell lemosni róla a vízben. De nem habzik így.

A mi tegnapunk elég rosszul sikerült. Zorka reggel 9-től ébren volt, és egyszerűen nem volt képes 10 percnél tovább aludni. Délután már hisztizett, semmi sem volt jó neki, de hiába volt álmos, nem ment az alvás. Így persze én sem tudtam pihenni, mert folyton ugráltam hozzá. A fejem is fájt, ráadásul a bölcsességfogam úgy gondolta, hogy ez a megfelelő alkalom arra, hogy kibújjon, szóval az is fájdogált rendesen. :( Végül a kiscsaj este 10 körül nagy nehezen elaludt, fel sem kelt hajnali 3-ig. Azóta eszik, alszik, csak el ne kiabáljam. :) Persze a fogam még mindig fáj. :cry:

Bogyó Beó!
Nagyon tetszik ez az oldal, amit megadtál. (liliputi.hu) Most én is gondolkodóba estem hordozókendő ügyileg, de nekem a Mei Tai is tetszik. Nem tudom, melyik lenne jobb választás. :shock:

Kép

Kép
kisszilva

Sziasztok!

Nagyon szépek a babák, Sára meg hihetetlen nagy már!!! :shock:

Valaki (talán Bogi) csodálkozott, h kávézom! Terhesen is lehet kávézni, csak nem mértéktelenül. Reggel megiszom egy könnyű kis tejeskávét, délután meg ugyanezt csak koffeinmentesben. Mondjuk enni is eszek mindent, tegnap pl. fokhagymásat is ettem, meg epret és cseresznyét is :oops: - amíg nem fáj Barni pocija, addig nem aggódom. Mondjuk a védőnőm is azt mondta, h semmilyen tiltás nincs, csak figyelni kell.

Gesztenye, Gaba nektek mikor esett le a csonk? A miénk megvan még, a védőnő szerint attól függ nagyrészt, h hogy kezelik le a kórházban!? :roll:

Dharma, sajnálom, h hadilábon álltok a gyarapodással, de majdcsak beindul a dolog! Drukkolok!

Tisa, megértem, h nagyon nehéz lehet- nem is tudom, h én hogy bírnám! De ügyesek vagytok és csak vége lesz egyszer a távollétnek! Aztán vár Nápoly!!!!! Léna meg hamar bepótolja az „apátlanságot”! Most még úgyis főként rád van szüksége, bár tudom, h ez nem vigasztal!

Viri, nem semmi ez a hízás! Mire gyúr a fiad????? Biztos sportoló lesz! :lol:
Koszmóra a Babé sampont használod vagy olajozol?

Mi is body+ zokniban vagyunk kint, és egy textilpelussal takarom be. Állítólag most jön egy pár fokos lehűlés, azért azt nem bánom!
7végén meg elvileg megyünk állatkertbe, mert Apáak „szülőire” kell mennie a vizilova miatt!

Na, megyek Kvzni! 8)

Zsu
svs

Én is teszek fel néhány képet Zorka babáról. :) Kép Kép Kép

Kép

Kép
kisszilva

a mei tai szerintem nagyobb babáknál jobb, akik már tartják magukat, de tény, h nagyon hasznos dolog ez a hordozás, örülök h tetszik :)

Kép

bogyó_beo

Sziasztok!

Ma is dög meleg van.
Csani tegnap éjjel fél 11-től 4-ig aludt. Csak lestünk apával. Mikor kelt hallottam, hogy a madarak csipognak. Mondom apának, te hány óra van, és most mi van? Mert tudtam, hogy ez az első ébredése, csak igazán furcsa a madárcsipogás volt. Hajnal 1-2-kor nem szoktak még csipogni, ja de mér 4 óra volt ezért volt a csipogás is. :lol: :lol: Jó lenne ha ez így maradna.

A nap örömhíre részemre: Csani az egyik oldaláról átfordult a másikra :lol: Olyan ügyes.
Egyébként a fejét is már nagyon szépen tartja, és ha hason van akkor képes elcsúszkálni. A kiságyba is a szépen elforog a tengelye körül. Olyan erős baba!

Dharma: semmiképp ne stresszeld magad a tejcsi témán! Annyi van amennyi. Max kap tápit is. Na és akkor mi van? A világ nem dől össze. Te megtettél mindent. Nem mindenki tejcsárda. Szóval nyugodj meg. Adsz neki amennyi van, a többit meg pótlod! Szerintem ezt ne vedd ennyire a lelkedre, mert az nem tesz jót neked! A gyarapodás meg szépen be fog indulni!

Tisa: kitartást, bár nagyon nehéz nektek most, de majd hazajön apa!
Nyugi nálunk ma már 30 fok van a lakásba. Már azon gondolkodok, hogy nem adok rá semmit.
Léna baba is nagyon ügyes és erős! Csani is kezd kommandózni, de ez még csak olyan vonaglás. Igazán kúszni csak 5-6 hósan kezdenek majd. Egyébként, ha hason fekszik mindkét talpát egyszerre megérinted két ujjal és ott tartod az ujjaid, akkor szépen elkezd kúszni. Tök cukker!!!!! Próbáld ki!

Cat: haláli ez a kép! Neked is már édes ahogy mászik! Enyém is hasonlót művel.

Tasin: nagyon cuki Mirella!

Ildi: jó súlyba van pici lányod!!!

Kisszilvi: nekünk is hasonló volt a tegnapi nap. Nagyon sokat volt ébren és nyűglődött. Az éjszaka meg tök jól aludt, lehet mert szegény hulla fáradt volt. Ma nekem is eszik-alszik.
Én is dévánkodtam a mei tai és a kendő között. Én egyenlőre kendőzni fogok, mert a MT csak 3 hós kortól ajánlják, mert az akkor jó mikor már stabilan tartja a kis buksiját.
Nagyon édes Zorka!

Zsu: nekünk kb. 1,5-2 hetesen esett le a köldökcsonk. Én a kórházba minden pelusozáskor leápoltam.
A fiam szerintem szumó birkózó lesz, ha így folytatja. :lol:
A koszmót egyenlőre olajjal próbálom eltűntetni. A tegnap esti pancsikor már a nagy része lejött. Ha pár nap alatt nem múlik el neki akkor veszek én is Babét.
Van egy vizipacitok???? De jó!!!

Kép Kép
kisvirág_30

Viri, ügyesek vagytok az alvással, csak így tovább! (Csak halkan jegyzem meg, h enyémgyerek 21-től aludt fél4ig tegnap. :wink: )

Én is minden pelusozásnál alkoholzom meg porozom mióta megszületett, védőnő is nézte, h milyen szépen gondozott a köldöke, mégis tök stabilan tartja magát! :shock: Szerinte az sem mindegy, h milyen csattot tesznek rá születéskor! :roll:

A viziló a férjemé, karácsonyra kapta tőlem! :lol:

Zsu
svs

Sziasztok!

a fiúk, lányok gyönyörüek és nagyon ügyesek

Tegnap voltunk védőnőnél mérésen 5070grammot nyomunk :D :D
Már egy adag ruhát én is elraktam... tényleg olyan gyorsan nőnek... mintha csak tegnap született volna... most meg már több mint hat hetes...
na menek...

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers Lilypie Pregnancy tickers
tecaaa

Reggel óta próbálok jönni, de Lucának ma van problémás napja. Kb. 30 perce aludt el először a mai nap folyamán. Amúgy végig hisztizik, semmi nem jó neki, mindent elun egy idő után.
Biztos a meleg is közrejátszik, de azért nálunk benn a házban nincs olyan dög kánikula, mert jó a szigetelés. 25 fok körül van napközben, ha tárva-nyitva hagyok mindent. Ha nem, akkor 23 fok.

Viri!
Nekünk látszódik a BCG-je, picit kemény már, de egyelőre ennyi.
Milyen tárhelyre tetted fel a tornát? Bocsi! :oops:
Ma próbáltam először két szopi között fejni (eddig csak közvetlenül szopi után csináltam), de nem működött a dolog. Egyszerűen semmi nem jött, nem akart megindulni. Rosszul csinálok valamit? :oops:

Dharma!
Tényleg ne idegeskedj a kevés tejci miatt! Nézd meg, mi is jól elvagyunk egy kis pótlással. Már van úgy, hogy nem is kell szopi után tápszer, elég a lefejt anyatej.
Abból a szempontból rossz, hogy nekünk sokkal tovább tart egy etetés, mint a csak anyatejeseknek. Meg munkásabb is, dehát ez van.

Zsu!
Nálunk 10 napos kora körül esett le a köldökcsonk, és mi nem kezeltük minden pelenkázáskor, csak ha úgy gondoltuk, hogy kell + fürdetés után. A kórházban legalábbis ezt mondták.

Demetnik!
Nem fogod elhinni, de nekünk is egy kastélyszállóban fogant Luca: Parádsasváron. Mi azt ünnepeltük, hogy 15 éve vagyunk együtt. :)

Kép
gesztenye74

Viri!
A tárhelyes kérdésem már nem aktuális.

Kép
gesztenye74

Sziasztok!
A doktornéni a mi Bcg-nkre azt mondta, hogy jó lesz. Bár nincs kifakadva. Azt mondta, hogy ha nem lenne jele, akkor mégegyszer meg kellene kapnia. :oops:
Én is Pepét már jó néhányszor a kiságy tetejében, fent a sarokban szedtem össze... Bár most megemeltük egy hete a majdnem relux szerű miatt, azóta hegyet nehezen mászik, de próbálkozik rendesen!!! :D
Dharma! Én múlt hétvégén voltam begőzölve, akkor kicsit kevesebb volt a tej, alig kakált Pepe és enni is kevesebbet evett.
Utána hétfőn, kedden rá-rá fejegettem, és visszajött. Igaz, estére már nincs túl sok, de azért elég mindig. Ma szintén sok tejcsi volt, de keveset evett, így fejtem inkább.
Nyugalom kell hozzá!!! A fejésnél azt vettem észre, hogy az első néhány percben lejön, ami benne van, aztán szinte kiürül (kb 10 perc), de ha még nem adom fel, akkor még 5-10 perc masszírozás, fejegetés után ismét beindul, és még lejön vagy 20-40 !!! Ezt érdemes kipróbálni. VAgy, áttenni a másik melledre, onnan fejni, és vissza. Ezt az oda visszát játszottam el hétfőn, és beindult!!! :lol:

Zokni kell a lábukra? Én adok, de olyan szorosak ezek az idióta zoknik...
Pepe hétfőn 5150 volt, és már 59,50 cm a buksija 39, mell 39,5
:wink:

Kép

Kép
eda7

jövök én is hírekkel, Balázs is napközben ordít, vergődik. 3kor elmentem vele fodrászhoz autóval, végig aludt. De egész nap nem. Most evés után is csak pislog... Bazi melege van, mint nekem... Tegnap déltől ordított f11ig akkor dőlt ki ma reggeltől f2ig, az éjszakáink nekünk kb egy hete, h éjjel csak kétszer kel. Ezek eszerint nagyon ügyes :) f8 fürdés, 8kor 11kor 4kor és 8kor szopi.

dharma fel a fejjel, nincs semmi gáz!!

Kép

bogyó_beo

Végre egy jól sikerült kép így rólunk!
kincseim

Kép

Kép
eda7

Beo! 2 etetés között nem adsz neki egy kis cicit? Lehet ,hgy szomjas, azért sír, nem?
Nálunk bejött!

Kép

Kép
eda7

vizet, meg nagyon "gyenge" limonádét szoktam adni neki, azt úgy szívja h erősen kell fognom az üveget be ne szippantsa :) de majd többet próbálok, vagy akkor cicizünk. köszönöm

nagyon jó a kép, szépek vagytok

Kép

bogyó_beo

Zsu! nekünk 1-hetesen esett le és mi csak hintőporoztuk a pelenkázásoknál fürdés után alkoholoztuk.

Nálunk mostanában esténként van nagy visítozás, tegnap 9:30-tól 11:30-ig. Utána etetés és végre alvás. Ja és minket pontosan 4-óránként ébreszt Boti éjszaka :( Nagy zabagép!

Nagyon édesek a babók!

Kép
Kép
gaba_30

Nekem is nagyon gáz napom volt. Éjjel alig aludt, 4 és fél órát sikerült nekem is, utána meg egész nap ment a szenvedés. Reggel a babakocsiban aludt, amíg boltban voltunk, aztán indult az aréna. Délután 2- körül esett össze, aludt még 6 után is, de kíméletlenül felkeltettem és megfürdettem. :) Legalább én is le tudtam dőlni másfél órára, bár arra ébredtem, hogy szakad a víz rólam :?

Most végre megint elcsitult, rengeteget kajál, gondolom, hogy a 3hetes körüli ugrás, meg a nagy meleg miatti szomjúság összeadódott. A módszer még mindig ugyanaz nálunk is: kiszívja az összes tejet, utána eszik tápszert, amennyit kér.

Délutánra le kellett vetkőztetnem pelusig a kisasszonyt, mert tök forró volt még egy napozóban is :shock: 2 hét múlva szerelik a légkondit, akkor legalább egy szoba tuti élhető lesz végre.

icamica

Eda! nagyon szépek vagytok!!! nagyon tesók! és nem tagadhatod le őket! avatarba a képpel!!!!

Beo, nagyon sokminden lehet... Meleg, pocak, okosodik... Ezek a buta frontok is bejátszanak, a picik még előbb érzékelik őket. Pocakra akkor gyanakodhatsz, ha dugdossa a nyelvét vagy/és húzogatja fel a lábát. Remélem jobban lesztek!

ááá, tudnék még írni, de nincs erőm. Fáradt vagyok és kedvetlen. Jó lenne egy nagyobbat pihenni végre... délben tök jól aludtak mostanában mind a hárman, sikerült misinek egy ilyen napirendet belőni, de én meg beteg vagyok, már megint fosóshányós, és kezdek lerobbanni, mert szinte minden kijön. Persze a fél5-5ös kelés megvan, és nyűgös, cumiértsírós éjszakáink voltak...

A képek nagyon jók! a csajok nagyon csajosak! kicsit elszorul a szívem, szeretnék még egy kislányt, de nem hiszem, hogy lesz :)
A fiúk meg nagyon ügyesek!!! meg persze Léna is ;)

na, megyek tényleg aludni. ninc sb ennem ma élet... :)

kikocska

Eljött az én időm: gyerek ágyban van és remélem, hogy szokásához híven csak 5-6 körül ébred.
Nagyon cirkuszos volt ma a kisasszony! :(

Ica!
Akkor nálatok u.a. a helyzet, mint nálunk. Csak nálunk nem szívja ki teljesen a cicit, ha nem egyszerűen csak bealszik, és otthagyja. Én meg fejhetem le. Persze a fejéssel nem megy annyi, mintha Ő szopizná ki, ezért kell a tápszer is.

Én nem is értem, hogy lehet ilyen álomszuszék szopizás közben. Van úgy, hogy már az első perc után bealszik. Bezzeg, ha befejezzük az etetést, és túl vagyunk a böfin is, akkor esze ágában sincs aludni, csak pislog rám a nagy szemeivel... :P

Eda!
Én még eddig nem próbálkoztam zoknival, de holnaptól elkezdem, mert mindig hidegnek találom a kis lábát, ha csak egy bodyban van. Rengeteg zoknink van, majd csak találok megfelelő méretet a fiókban.

Megyek fürdeni, mert hulla vagyok.

Jó éjt!

Kép
gesztenye74

http://www.vatera.hu/partedli_eloke_pun ... 30296.html
azért ez elgondolkoztatott :D Dharma, nem veszed meg? :D

icamica

Jóóóó estét!

Húúú....durva az-az előke :D :D :D Tegnap a Miami Ink-ben volt,h az egyik tetováló srác body-ra tetoválások képét nyomatta és árulta. Ott volt egy olyan,amire valami ilyesmi volt írva: "Fogatlan,de kegyetlen" :D
Egyébként én szolid jányka vagyok,Majára csak rózsaszínt adok :D

Köszönöm a biztatásokat! :wink: Ma nem nagyon szálltam ki az ágyból,egész nap evés volt,ha Maja azt akarta. Remélem most már megindulnak a dolgok.
Gesztenye nálunk is "cicinalvás" van,amikor ennie kéne. Bezzeg,amikor pihenni szeretnék,akkor nálunk is csak a kipattant,csodálkozó szemek vannak,alvás nincs :)

Naptej: mind1,h milyen fajta,csak minimum 50-es legyen? Nincs direkt babáknak?

Jön a vihar,látom babák ezt érzik,mert mindenki írja,h nyűgi van meg sírás.

Képek nagyon jók!...olyan drágák és olyan gyorsan repül tényleg az idő. Én is nemrég még itt nyafogtam,most meg már holnap 3 hetes lesz a tücsök :)

Beo köszi! Már fel is tettem teszveszre a mostani vastagot,remélem elviszik és akkor megrendelem ezt a ruganyosat. Nálunk így néz ki a kendőben alvás. A babakocsit nem hajlandó elfogadni,de a gyűrűs kendőt nagyon bírja.
Kép

meg ilyen hosszú lábujjai vannak :) Kép

dharma

Sziasztok!

Tök jü,hogy mire ideérek,már mindenki alszik.... :lol: :?
Ma nekünk is elég nyügös napunk volt...Délelött beállitott védönénink.Jól meglepödtem rajta amikor hivott,hogy jönne,én meg mondtam erre,hogyha nagyon akarsz...párom nem kicsit röhögött,aztán jól leszidott,hogy milyen neveletlen vagyok :lol: :lol: :oops: :oops: :wink: Tudni kell,hogy egy fiatal lyány a vnéni,kb fél éve van itt.a régit csak akkor láttuk,ha mi mentünk,bár nem is hiányzott.és az igazság az,hogy most sem látom sok értelmét,csak elment a délelöttünkj,hogy egy kis rendet rakjunk,és várjuk.aztán megjött,botond megmutatta neki az összes autóját(kb htvannyolcezernégyszáztizenkettö :roll: )jól be is pisilt közben,mert a héten már csak alváshoz és sétához volt pelus,és ez volt talán a második bepisi :? :lol: és mielött indult volna (a vnö)eszébe jutott,hogy ja akkor megnézi a Borkát is ,aki aludt mint egy kisangyal.

Aztán délután Borókára rájött a cicifüggöség,annyira tudtam leszedni róla amig aláirtam az autónk adásvételijét,ugyanis eladtuk a drágát,a szivünk szakadt meg mikor elvitték,de muszáj volt,nem fértünk már el benne.Közben Boti elzanyált a betonon felhorzsolta térdét,ami kb másfél óra után jutott eszébe amikor kezdett kijönni rajta a délutáni kevésalvás...ilyenkor persze csak anya jó ám.sikeresen megvigasztaltam mire a drága anyosóm elkezdte utyuliputyulizni,hogy majd ö ad gyógypuszit a bibire,aminek az eredménye perszebb ujabb sirás-rivás,anyázás-mármint csakanyajó-zás-addig Borka sirt,nehogy kis csend legyen...aztán fürdetésnél ujabb felvonás,mert a viz csipi,anya fürdessen,de Boróka meg ugy döntött maratoni esti cici lesz,ugyhogy amig bementem a fürdöbe hogy Boboval lebeszéljem a dolgokat,addig Boró bent bömbölt szegénykém a szobában...folytassam? :roll: :lol: jó volt.viszont fél tizkor már aludt mind a kettö.a kérdés,hogy meddig.Remélem éjjel egyszerre kel mind a kettö,mert apa éjszakás... :roll:

Bocs,hogy igy kijött belölem,csak amikor egymás mellett orditott a két kölök,eszembe jutott,hogy minap taglaltam kocskának,hogy milyen nagyon jó is kétgyerekesnek lenni....(azért még mindig jó :wink: )

Kikocska,téged viszont most baromira nem irigyellek!!!Hétvégén legalább lesz segitséged?Jobbulást neked!

Tisa,téged sem irigyellek!Igaziból erre irni sem tudok mit...lehet én ki se birnám! :cry:

Zoknival mi is szenvedünk,mert ami nem vág be a kis lábába,azt fél perc alatt letornázza magáról... :?

Eda,nagyon tuti a kép,le se tagadhatnátok egymást!

Elnéztem a többi képet is,mennyire csajosak a kislányok!Csak az én lányom egy kisdömper... :lol: Tegnap ráadtam egy kisruhát,hááát...furi volt a sok kék után,meg ö olyan kis ...nem tudom,azt hiszem még mindig szoknom kell a gondolatot,hogy lyányom van!Imádnivaló,mosolygós csudikislányom :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Na befejezem a kisregényem,megyek aludni,kitudja meddig tehetem...jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
gizu

Sziasztok

Mindenkinek puszi.

Cat Marci jó pofa nagyon, jó nagy már Ő is

Mirella egy kis tünemény

Eda nagyon jok a képek, sajnálom hogy mi nemkészítettünk ennyi képet a szülőszobárol stb, bár sok időt nem töltöttünk ott.
Majd a másodiknál.
Milyen volt a fizetős szoba? Rendesek ugye a nőgyogyász osztályon a csajok, én ott egy hetet töltöttem el.

Ma meg mértem kiváncsiságból Sárát meztelenül és 5,97, vasárnap volt 5,66 kg. Nem semmi.
Bár szerintem mi is egy kicsit refluxosok vagyunk.
Bár mostanában a nagy meleg miatt nem eszik olyan drasztikusan sokat.
Kiváncsi leszek mikor nem kell fel már éjszaka, pedig ugye sokat eszik este lefekvéskor.

Viszont a kedvem nagyon rossz ANYOSOM JÖN, mondjuk nem tudom mennyi időre, de a férjemhez nem beszélek mióta megtudtam Tőle. És ráadásul itt fog aludni, mondjuk ne mtudom hol, mivel csak a kanapén tud, viszont azt mondtam a férjemnek, hogy éjszaka én járkálok le fejni, stb és ez nem fér bele az én magán életembe.
De Ő erre rá sem hederítet, lehet, hogy nekem is eddig tartott a házasságom, mert már kezd nagyon elegem lenni, hogy nem mer semmit meg mondani az édesanyjának, hogy miért csak nem jön és aznap megy is vissza.
De lehet hogy azt fogom csinálni,hogy van egy felfujhatós matracunk és én azok alszok Sára szobájában és az anyos aludhat az icipici kisfiával.

Lehet hogy a keresztelőt is tváltoztatom ezek után nem lesz a nővére a keresztanyja Sárának.

szerintem én elfogok járni egy pszichologúshoz mert ez váláshoz fog vezetni, akár mennyire szeretem a férjemet, de ha bennem egy ilyen düh kezd el akkor ebből gyülőlet lesz a vége.

Azt hiszem holnap Sárával fogok aludni még d.u. is.

Na megyek mert dundikám nemsokára lehet hogy kel.

Amugy Ő egésznap vigyorog mikor hozzá szolok, játszik a jáékaival, nekem még hason nem emeli a fejét, és nem fordul a hátára. Viszont a kiskezét már megtalálta, ami szinte mindig a szájában van, és nagyon nyáladzik.
Sziaztok legalább nektek legyen jó hétvégétek.

Kép
lili&ana

Jó hétvégéről annyit, hogy az én párom vasárnap estig az ország másik felében van (ma reggel ment el), és én egyedül bajlódok, most először. :( :( :(

icamica

Gizu, aranyos vagy! Lesz segítségem, Gergő itthon lesz, bár dolgozni fog... De msot is felkelt. Ami tök rendes tőle. Nándi 5!!!!kor kelt, miután este 9kor aludtak el, ennek megfelelően fáradt, már el is esett, szétharapta a száját. szuper. Én idegbeteg vagyok, mert ezt a huzamos 6 óra alatti alvást nem bírom (megint csak négy és fél óra jutott) és az az egy szokott átsegíteni, hogy hajnalban csak egy gyerek van, van egy óra viszonylagos csend, amitől felébred az agyam is, nem csak a testem, de most felkeltek ketten, és ettől Réka is lejött háromnegyed hatkor, és folyamatos kívánságlista, amitől én csak azt győztem hajtogatni, hogy nem, nem, nem, túl korán keltetek, most a Misit kell ellátnom, miért nem aludtatok tovább... :? :oops: De felkelt gergő, így már fel vannak öltözve mind, ellátva, reggeliizve, játszanak. Sőt már egy elsősegélyre is volt ugye már idő. És a fejem is egyre kevésbé fáj.

Liliana, feltétlen keress meg egy pszihológust, minél előbb!!! ne áldozd be a házasságodat a haragnak, Sára szívja a legnagyobbat. Szerintem - már egy idő óta gyanús - van neked némi gyerekágyi depid is, rád fog férni a szakember! Megkeresnetnéd mrekat is, a honlapján vannak elérhetőségei: http://szuleselmeny.hu/ ő végülis ilyenekkel foglalkozik :)
fejemelést meg 3 hónapos korig kell csinálni, utána kell gyanakodni, hogy valami nem stimmel, ráér Sára :) és tök jó, hoy vigyorog sokat. Ez nekem nagyon hiányzik. SOk erőt ad nagyon, és most nekem nagyon kéne :D

na, lépek, apa felvitte őket játszani, misi rajtam lóg kendőben, gyorsan reggelizek, amíg nyugi van. utálok felugrálni evés közben, pedig ha itt vannak, mindig kell...

kikocska

ja!
el is felejtettem. Ma repülőnap lesz itt Dunakeszin (a reptér is kb 1km tőlünk :D:D:D gyakorlatilag minden :D:D:D) azt hiszem, a kertből is mindent látni fogunk, de valszeg kisétálunk. Viri, ti viszonylag közel vagytok, Kendének biztos nagy élmény lenne, és nagy tömeg sem lesz :)

kikocska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?