Új privát üzeneted érkezett!

Na megnéztem gyorsan... asszem mi ezt már megúsztuk... hát nem tudom, nagyi 30 éve gyerekorvos, és megkérdezte nem vagyok -e allergiás algopirinre, aztán adott Zsófinak egy negyedet összetörve... úgy olvasom ha ártott volna, már akkor ott rögtön látszott volna... azért majd ráékérdezek....

Bogyra, nagyon boldog ünnepeket kívánok az egész családodnak!
a többiek még úgyis jönnek, nekik majd később :wink:

Gabiéknak pedig jobbulást!!! Gabi,, remélem elmondod majd ha jössz mi is történt ulképpen. Algopirintől lett beteg Brendus???
pici76

Jajj, ezt most én sem értettem, h. mi van.
Brendon kapott algopirynt és allergiás rá, vagy mi?
Mindenesetre ha hazajöhetnek biztos nincs nagy baj.

Jajj, most bukott egy akkorát macska. Két lepedőnk van, az egyik a szennyesben, a másikat meg jól lebukta. Először nem vettem észre, csak éreztem, h. olyan büdös a szája, na mondom, itt tuti jött valami. Fúúú olyan büdös tud lenni szegénykémnek ilyenkor.

Kép
niki30

Lányok hol vagytok, merre jártok?
Karácsonyra készülődtök, vásároltok??

Kép
niki30

sziasztok

nem olvasok,gyors jelentés

nem adtam Brendonnak algopirint,HOGY ADTAM VOLNA??????

valamitől eltünt a granulocita teljes egészében a véréből.okozhatja,mérgezés-ez nálunk nem történt
antibiotikum-ez sem
ALGOPIRIN IS-de nálunk ez sem
Virus-ebben bizunk
és csontvelőbetegség,mikor az őssejtek nem termelik a granulocitákat-ettől parázunk
Nem kezelik még,mert nem tudják mivel,súlyos estben csontvelőátültetés segit,na de erre nem szeretnék még gondolni sem.

a kórházban megy a gusztustalan paráztatás,de önmagamnak hiszek,mivel Brendus beteg volt,és viruskiütése is lett,nálam egyértelmű a virusfertőzés,mint ok.és márpedig ha én azt mondtam,az én fiam nem lehet beteg,akkor nem is lesz!!!!!!!

mást nem tudok,ha igen,megirom.

mindenkinek boldog karácsonyt,meg minden jót és leginkább jó egészséget!!!!!!!!!az a legfontosabb!!!!!

puszi

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Gabi, hát tényleg bízzunk a legjobbakban, h. csak egy csúnya vírus.
Brendon erős legény!
Ne aggódj!
És köszi, h. megírtad.

Kép
niki30

Huh, Gabi, jobbulást! Tényleg az egészség ér a legtöbbet, SEMMI MÁS!! Én már csak tudom. :(

Bogi,
én adtam már csomószor Algót Gergőnek. :!: :roll: Mármint felet szokott kapni, ha nagyon szenved a fejfájásól. Remélem nem ártottam vele.. :roll:
Vendég

Oh,drága Gabi és édes-pici Brendon baba,annyira sajnálom!
Gyógyulj meg kislegény,puszi bektek!
És Gabi!az anyai szív mindent megérez,ha te így érzed így is van!

Kép
bringababa

Lorci és Pici76, köszi a válaszokat:)

Bálint(kisfiam) imádja az anyatejes krumplit, - sütőtököt és a sárgarépát kevésbé-
, azt kapja ebédre és utána tejcit, a gyümiket is szereti, csak azt nem tudom, hogy egy gyümölcspép kivált-e egy tízórait vagy egy uzsit????? Plusz neki még most újra kell tanulnia cumisüvegből inni és megszoknia a teát vagy üdítőt......szóval, nem egyszerű!!!!!!

Lorci, az alvást illetően....Bálint is hasonló alvó (volt), az elején azért, mert 4 hónapig fájt a hasa, mondjuk éjszaka akkor is aludt.
Még kb. 2 hónapja is azt csináltam éjszaka, ha felébredt cicire raktam, beájult és utána vissza az ágyába...aztán felborultak az éjszakák, elkezdett jönni a foga, meg taknyos volt és kb. óránként kelt, úgyhogy megkaptuk a kiképzést. Utánaolvastam és úgy döntöttem, hogy nem adok neki 6 előtt enni, mivel már elvileg nincs rá szüksége, de ehhez az is kell állítólag, hogy 4 óránként kapjon napközben.
Az első 2 hét kemény volt, mert megintcsak jött a foga(remélem).
Én nem vettem ki csak, ha nagyon sírt, megnyugattam és rögtön visszaraktam.Végig ott ültem mellette simogattam a hátát és "sisegtem", ha nagyon nem megy beteszem a cumiját és úgy elalszik.
Nem volt könnyű az biztos, de nekem is mindenki azt mondta, a dokinéni ,a védőnő is, hogy ne adjam fel, mert később sokkal nehezebb lesz.
Megszokta, hogy nem kap enni, 6 körül eszik és utána még 7ig 8-ig visszaalszik.
Napközben az ágyában maximum aza fél óra:(....levegőn tud másfelet is aludni.
Bocs, ha túl sokat írtam, csak átérzem a helyzetet, én egyszerűen elfogadtam, hogy Bálint nem a jóalvó babák közé tartozik.

babafalva.hu vonalzó
wizsuzsi

Gabi, sajnálom ami Veletek történik, borzasztó lehet! DE reméljük minden rendben lesz! Nagyon drukkolunk Értetek, és sok-sok erőt és kitartást kívánunk!!!
Egyébként ha születése óta nem lenne granulocitája, annak nem lett volna már tünete??

Figyu, én kicsit átérzem, mert Zitának anno nem esett le magától a köldökcsonkja, 7 hetesen sebészi "manipuláció" hatására esett le. S minket is valami irtó ritka immunhiányos betegséggel (LAD) paráztatott a háziorvosunk- annak is csontvelőátültetés lett volna a terápiája, de hagyjuk is. Aztán mennünk kellett immunológushoz vérvételre...úgyhogy megértem min mehettek keresztül, de amit írt is Bringa, az anyai szív megérzi, és ha érzed hogy a vírus okozta, akkor úgy is lesz!!!! Rendbe fogtok jönni!!

Kép
ági_bp

Sziasztok!

Jaj szomorúan olvasom hogy Brendon beteg. Hát a haematológia kemény dolog és sok a találgatás. A granulocitákból is több van amennyire emlékszem ha a neutrofil granulociták száma csökken le az jól orvosolható átömlesztéssel / plazmát kap a beteg/. Az euzinofil granulociták száma sokszor azért csökken mert túlműködik a mellékvese. De Brendonnak melyik csökkent mindegyik? Biztos csak valami vírus okozza nekem volt ilyen kiskoromba és én plazmát kaptam mert immunhiányos voltam. Szépen meg is gyógyultam, nálam úgy derült ki hogy fulladtam nem vészesen de sokszor volt nehézlégzésem és 9 hónapos voltam mikor előjött. Nekem az volt a gond hogy koraszülött voltam 7 hónapra születtem. Nagyon szorítok nektek Gabi és mielőbbi gyógyulást. Megyek etetni később még jövök.

KépKépKép
rena10

többfélét néztek.eosinophilt,basophilt,abs.eosinophilt,meg abs.basophilt,meg simán granulocyta.igy van a leleten.ebből 3 értéke 0.0%.festéssel is.

köszönjük a jókivánságokat!!remélem hamar túlleszünk rajta.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

gabi, itt is sok erőt és gyors gyógyulást kívánok nektek!! különben meg nem értem, miért paráztatnak feleslegesen?! :shock: :evil: sztem ez szemétség!! megint csak azt tudom mondani h jó lenne, ha a dokik több orvosi kommunikációt és pszichológiát tanulnának!! :roll:
Vendég

gabi, sztem bogy nem azért írta az algot, mert te azt adtál volna, hanem a Brendon betegségéről jutott eszébe h vigyázni kell erre is.
Vendég

jaja, tudom, ogy nem attól, írtam is hogy vírus miatt van aBrendusnak... csak utána írtam, ogy ez is okozhat!

EZ nem allergia.

KépKépKép
bogyra

Damjánnak is boldog hófordulót! :)

Kép
ági_bp

Balázsnak is boldog hófordulót!! :D

Kép
ági_bp

Gabi, és most hogyan tovább?? Mikor kell menni újabb vérvételre vagy vizsgálatra? Holnap vagy már csak Karácsony után?

Kép
ági_bp

sziasztok,

Gabi, örülök hogy Brendus jobban van. Tényleg szar amikor csak találgatás megy, kinek mi baja is van.. ma is hallottam egy durva esetet, de nem fokozom inkább most a hangulatot...
ugyanakkor az valahol jó szerintem, hogy ha már egyszer nem tudják pontosan mi a baj, fel vannak készülve minden esetre
ne értsetek félre, nem azt mondom hogy riogassák a szegény szülőket akkor is ha nem muszáj, hanem úgy értem, hogy amíg nem tudják pontosan mi a baj, addig legyenek készek az orvosok bármelyik verzió megoldására. értitek mit mondok, remélem...

Gabi, én is hiszek benne, hogy az anyai szív megérzi ha baj van!
pici76

pici, értem mit mondasz, csak az nem a szülő feladata h akkor tipródjon h most vajon melyik verzió lesz. ez a dokik "magánügye" addig, amíg nem igazolják az adatok vmelyik verziót. sztem.

MARCINAK, BALÁZSNAK ÉS DAMJÁNNAK BOLDOG HÓFORDULÓT!!! :D :D :D (5 perccel megkésve, bocsi :oops: )
Vendég

Hófordulós babákat sokszor pusszantom!

BALÁZS, DAMJÁN ÉS MARCI (még egyszer)!

Kép
niki30

Szerintetek gázos, hogy minden nap adok Emmának natúr joghurtot? Annyira imádja. :oops:
Eszembe jut, h. a Vásott kölykök c. műsorban volt egy kisfiú, aki csak és kizárólag joghurtot evett. Egyszerűen nem volt hajlandó mást enni. Na ezt nem szeretném. :evil:

Kép
niki30

Nagyon büszke vagyok most magamra, mert éjjel csak egyszer adtam Emmának cicit. Volt ugyan még éjfél előtt egy órás sírás/nyugtatás/altatás, aztán 3/4 2-kor cicit kapott és utána aludt reggel 6-ig. Nálunk ez nagy teljesítmény.
Remélem már nem tart sokáig ez a sok ébredés.
Egyébként biztos a foga is fájt, (a nem létező), mert egyszer úgy aludt vissza, h. szopta az ujjamat:) Aranyos volt. Aztán próbáltuk megint a cumit, dehát csak nézegeti és fordítva veszi a szájába:(
Kapott fájdalomcsillapítót.
Tegnap napközben egyékbént alig aludt, összvissz másfél órát. Az lófitty.

Remélem mindannyian készülődtök és azért nem írtok.
Én ma tudok csak elmenni még az utolsó körömre (apának eddig nem utalták a manit:()
Úgyhogy ma még hátravan apa és Emma ajándéka, meg még néhány apróság.

Jó készülődést!

Kép
niki30

niki, enyém is imádta a sütőtököt, mégis kiütéses lett tőle. sztem túl korán adtál neki jogit - és ezt nem csak azért mondom, mert nekünk a tejtermék tabu. figyeld a bőrét, meg a székletét, aztán meglátod. evési dilik (úgy értem h csak és kizárólag egy vmit eszik) meg sztem mindig lehetnek a gyerekeknél, erre fel kell készülni.
Vendég

Doo, nem észleltem eddig semmiféle "elváltozást".
Gondolom kijött volna már rajta. :roll:
Azért adtam joghurtot, mert tudod mi 4 hónaposan már almáztunk, szóval előbb kezdtem neki adni mindent.

Kép
niki30

sziasztok

Dooval egy a véleményem.tudnom kell,mi van,HA!De milyen a szülő?lefolyhatott volna ez az egész úgy,hogy észre sem veszi senki,mert mondjuk nem nézünk vérképet.akkor nincs semmi.a felesleges riogatást még jó,hogy a szülő magára veszi...tegnap hazajöttünk mondván,hogy itthon aludhatunk,és ma nem mentem vissza,azt mondta a gyerekorvosunk,akiben nagyon is megbizom,hogy hozzam el Brendust saját felelősségre.Papirt nem adtak,hogy aláirhassam,hogy hazavinném,igy úgy döntöttem,nem viszem vissza annyi beteg közé,mikor most pont arra kell figyelni,ne szedhessen össze semmit,mert nem képes védekezni.úgy gondolom,itthon nagyobb biztonságban van,és nekem ne mondja senki,hogy napi egy vizittel ő megfigyeli a gyereket,ráadásul jobban,mint az édesanyja,én ismerem minden rezzenését.semmi nem történt a vérvételeken kivül,arra beviszem ambulánsan.

még azt se kérdezték,hoztam-e bébikaját,enni nem hoztak neki,vagy pelust vagy bármit,ne értsetek félre,de ha nem vittem volna?nem kap enni?

a lényeg hogy megnyugodott itthon,bár sokszor felriad,eléggé megviselte.

És hogy teljes legyen az ünnep,Patrik tök beteg lett,széthányt mindent,menni alig bir.Ő nem veszélyes a kicsire,ugyanazon virust nyalták be. :evil:

Mindenkinek jó készülődést,én nem készülök,nem is volt kedvem az ünnephez,a vendégeket a gyerekek miatt lemondtam,majd két ünnep közt pótoljuk...

Azt tudom,hogy Bogy miért irt az algopirinről,de valaki nem értette,és azt irta,hogy akkor most algopirint adtam?ezért irtam,hogy nem.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Gabi!

Jobbulást ez egész családnak!!!! És kellemes ünnepeket.
Tegnap egész napos mászkálós maraton, azt hittem, hogy behalok a végére. Én sohase szerettem vásárolni, ilyenkor meg különösen nem.

Hófordulós babáknak ismét gratula.

Megvolt az első baleset....Bálint 2 napja erőteljesen kúszik. "Kiment" a konyhába és van a sütő alatt egy kisfiók. Az egyetlen a konyhában, ami nem gázos-behúzóval működik. Kihúzta majd visszatolta, de közben persze ottmaradt a praclija. Na volt sirás rivás.
Most egyfolytában berreg és sikongat EGYSZERRE (Lorci most már együttérzek Veled).
Megtanult inni csőrös pohárból.

Idén nem veszünk fát, mert egy napot sem leszünk itthon karácsonykor.

Riella, nekem kicsit messze van Hernád, de mindenesetre nagyon birom a stilust, ahogyan irsz.

Szép napot mindenkinek!

Ja, persze, Apa ma céges kari buliba megy.

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

gabi, ezt csak most olvasom. pont kérdeztem h mi van Patrikkal. ó, szegények!! azért hallod, úgy tűnik, nálatok ezek a hófordulók neccesek :shock: :shock: :cry: múltkor 5hósan voltatok a lego lenyelés miatt... na, szal melyik kórházba ne menjünk? tényleg brutálul hangzik, amiket írsz. az legalább jó h a gyerekdokitokra számíthatsz.

Vanda, írtam privit, megkaptad?
Vendég

Sziasztok Lányok,

Gabi, nagyon szomorúan olvastam, amit írtál. Babáidról, kórházakról....

Amikor Áron született "megőrzésen" volt, mert elkapott vmi fertőzést. 4.napon kiadták volna mellém, aztán mivel nem jött a doktornő nem kaptam meg. Délután mentem érte (bababarát kórház, nem hozták ki :? ), hogy szopizzunk és nem volt senki a megőrzőben, a babám pedig ott ordított, mert az elcsúszott ágyszivacs miatt beszorult a kis fejecskéje a rács és a szivacsot tartó rugók közé :cry: . Már a folyosó közepéről hallottam, h sír és valami baj van. Nem hazudok rohantam....Bementem a megörzőbe érte (aztán nagynehezen előkerült vki és le is cseszett, h ki engedett be) és mint anyatigris vittem kis babámat a kortermünke. Aztán utána nem vittem vissza, csak akkor adtam oda nekik, ha jöttek érte, mondanom sem kell, mindig velem volt. Akkor úgy éreztem, hogy nálam jobb megfigyelő nem lett volna.

Mielőbbi jobbulást kívánok Brendonnak és Patriknak is és neked pedig sok erőt, nem könnyű, most neked sem.

Hófordulós babáknak és anyukájuknak is sok boldogságot.

Puszi
Melcsi

Kép
melcsi6

Drága Gabi!
Mélységesen együttérzek veled/veletek,kívánom,hogy az ünnep nektek gyógyulást és egészséget hozzon!

Kép
bringababa

Sziasztok,

Rohanásban vagyok. Ügyintézés hegyek, karácsonyra vásárlás. és akkor most hétvégén jön a sütés-főzés. Jobban mondva csak sütök mindenfélét, apjuk meg a bejglit! :)

Gabi jaj istenem jobbulást nektek, mindannyiotoknak!!! Nagyon sok erőt kívánok neked és vigyázzatok egymásra!!!

Az összes hófordulós babának sok sok boldogságot! :)
Pici körbepárnáztam Ricsit, de attól meg szerintem bedühödött, hogy nem tud terpeszkedni...minden esetre 100x ébredt a múlt éjjel!! Hagytuk sírni is, apa inkább...én megint félálomban tök ideges voltam!! :( :( :oops: :oops:
Ma nem tudom mi lesz, mert most este a kezét tömködte ezerrel, szegénykémnek nagyon fájhat a foga! :(

NIki én még nem adtam Ricsinek tejterméket, de a mandarint már nyomja be, szopikázza és szívja ki a nedüt. :D Bár múltkor becsszott egy egész gerezd, amit én pánikszerűen gyorsan kikaptam!! :shock: Krumplipüréből is már nyalakodott, meg kenyérből is evett már. De a joghurt még nem volt. Ha jól van Emma és szereti, szerintem akkor semmi gond. MOst hogy látom, hoyg Ricsike is nyammogja a kenyeret, ezt-azt.....ha ízlik nekik akkor nagy baj nem lehet, nem? :)

Lányok nem tudom mikor jövök, nem jövök. Mindenesetre
Mindenkinek nagyon nagyon boldog és békés karácsonyt kívánok! Nagyon örülök, hogy az életem része lettetek! :)Puszi nektek!
Lorci

Kép

Kép
lorcika

Ezt most találtam....persze ahány ház....ez megint a fürdetéses téma szerintem :wink: .

http://tudatosvasarlo.hu/cikkek/391

Niki, ebben 10 hónapos kortól írja a joghurtot és akkor is csak főzibe.

Kép
melcsi6

Képzeljétek, Milán pár napja felült, ma meg felhúzta magát a kiságy rácsán térdelésbe. :) Lejjebb is engedtük az ágyát.

Gabi, gyors gyógyulást kívánok Brendonnak, neked erőt és kitartást. Remélem nem lesz komoly baj belőle, úgy ahogyan Te érzed!

Ezúton kívánok mindenkinek áldott, békés karácsonyi ünnepeket!

Csilla
Vendég

Sziasztok!

Gabi, ha van valami új hír Rólatok, feltétlenül írj!

Lányok azt szeretném kérdezni, hogy ki honnan szerzi be a gyümiket-zöldségeket a babának?? Mindenki hozzájut biohoz vagy ad bébiételt? Én bio sütőtököt és almát és répát tudtam adni eddig, aztán ismerőstől aki "nem sokat permetez" barack és krumpli, persze az már nem bio..de mégis tudom a származást. És még fagyasztottam le körtét azt zöldségesben vettem ősszel, annyit tudok róla, hogy magyar :roll: mondjuk az is valami.
De hogyan tovább? Keresnem kellene biopiacot, ugye? Ti hogy csináljátok? Céklát szerettem volna venni, de a zöldségesekben csak savanyított volt. Úgyhogy elkezdtük a körtét, ma barackkal nagyon bejött Neki!
Ti megveszitek zöldségesnél "ismeretlen származásút"?

3 napja Zita négykézlábazik, megtámasztja a lábait valahol, bútor stb. s úgy emelgeti a pelenkáját :D s hintázik hozzá.

Lorci, Zita is nagyon sokat ébred, és Ő sosem nyüszög hanem egyből sír ill. ordít :shock: úgyhogy nincs kecmec meg dilemma :wink: mi cicizünk mindig. De tudom más a szitu mert mi már együtt is alszunk.
Egyébként mikor Veled aludt 3 napig, mikor Apa elutazott, akkor hogy aludt? Jobb volt a helyzet?

Milánnak gratula az üléshez! Bálintnak a kúszáshoz! És aúúú a kezecske, ne is mondd mi vár még Rájuk/ránk!

Doo, már nem tudom itt írtad-e vagy a másikon (néha beleolvasok :) ) de sajnálom hogy nehezen megy a hozzátápi. Nem is értem, ennyire érzékeny :roll: mi lesz hogy lesz Veletek?? Az hogy írtad hogy csúny a bőre, ki van pattogva vagy ekcémás? És hol? Pofija vagy teste??
Én most kezdtem el újra tejporos cuccokat enni, ill már sajtot és ma egy túrórudit :D egyelőre nincs változás, figyeljük a székletét. Ugye a diéta óta nagyon sokat javult, de minimálisan olykor-olykor nyákos volt, főleg ha meg is volt fázva ugye...nem könnyű eldönteni hol a határ ami még normális, de ki vagyunk rá hegyezve. Remélem bírni fogja, s akkor a tej-tejszín kivételével ennék újra mindent, persze most már figyelnék hogy ne kétpofára :oops: És nem győzöm mondani, hogy le a kalapom előtted hogy így bírod, bár tény az embernek a gyerekéért ezerszer könnyebb lemondania dolgokról. De még így is nagyon nehéz lehet, főleg hogy Neked annyi minderől le kell! :( Kitartást!

Na, befejezem, én még jövök majd!

:wink:
puszi Mindenkinek!

Niki, úgy hallottam ha egy babónak van abszolút kedvence, s ilyen szempontból egy ideig "egyoldalúan" eszik, az nem gond. De tényleg vigyázz a tejtermékekkel még. Szerintem itt nem az számít hogy mennyi ideje folyik a hozzátápi, hanem inkább a baba kora, azaz hogy az emésztőrendszere mennyire érett. S ez véleményem szerint inkább az életkorától függ, nem attól mennyi ideje eszik szilárd táplálékot. De reméljük nem lesz gond vele.

Kép
ági_bp

Bogyra Neked eltűnt Gergő vonalzója? Vagy csak most nem látom?

Kép
ági_bp

Vanda, Apának lightos bulit. :wink: Mi 23-án díszítjük a fánkat, aztán itthagyjuk szegényt, utazunk Anyuékhoz. Majd a 2 ünnep között jövünk vissza.

Melcsi nehéz lehett az elején Áron betegsége miatt :( Én is pont ma este elmélkedtem a szülésen meg hogy külön voltunk fél napot. Érdekes akkor nem éreztem annyira fájónak, mint utána. Lehet ott nem tudtam felfogni, vagy annyi mindenem fájt :roll: de így visszagondolva szomorú. Neked főleg nehéz lehetett 4 nap :cry:

Kép
ági_bp

Doo, privit olvastam és válaszoltam is.

Kép

Kép
precious
Budapest

GABI!

Gondolni fogok Rátok, kérlek majd ird meg, ha minden rendben van!

Ági!

Eddig nem adtam biot, mert nem jutottam hozzá. Könyörgöm 1000 forint egy kiló krumpli???????????????

Most tudunk majd hazamenni Kaposvárra, ahol Anyu megtermel mindent. Igaz, hogy ebben az évben egyszer minden elszáradt, utána meg az özönviz kimosta a földet, igy alig maradt meg termés. De lesz krumplim, répám és hagymám, ami abszolút bio. Anyu sohasem permetez, még a krumplibogarat meg a meztelen csigát is kézzel szedi.

Egyébként meg van egy nagyon jó gyümölcsmosó készitményem, azzal minden szennyeződést ki tudok mosni a termésekből.

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

Sziasztok!

Köszönöm Lányok, h. hozzászóltatok joghurt témában.
Lehet igazatok van és most félretesszük a joghurtot.
Melcsi, a cikket el is olvasom mindjárt.

Kép
niki30

Ági, a másik fórumban ép most kaptunk egy linket, nézz bele: www.ebio.hu és a Mammutban van még egy biozöldséges bolt.
Vendég

Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!

puszi lányok,
Dóri
Vendég

Bénabrigád oszlopos tag!!! :oops: :oops: Reggel lehajoltam...mikor kiegyenesedtem valami nem stimmelt, azóta alig bírok kiegyenesedni, valami meghúzodott!!!! :twisted: :twisted:
MOst úgy közlekedem, mint öreganyám, meghajolva...úgy nem fáj!!!!!!!! Én akkora szeretncsétlenség vagyok, hogy az nem igaz már!!!!!!!!!!!! Tök idegesítő!!!! :twisted: :evil: :roll: :oops:
Fekszem majd sokat, aztán remélem ki tudok még egyenesdni az életben!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mindnekinek jó készülődést és szép ünnepeket még egyszer!
Lorci, a szerencsétlenség teteje!! :roll:

Kép

Kép
lorcika

Mindenkinek Békés, Boldog, Áldott Ünnepet Kívánok!

Indulunk anyukához,azért még próbálok jönni.
Puszi mindenkinek

Kép
bringababa

szegény lorci! azért ettől még nem vagy szerencsétlenség - csak egy szerencsétlen baleset, de ez bkivel előfordulhat :roll: nekem a nyakam szokott becsípődni - a mydeton bevált rá. sztem ez is olyasmi lehet, ha tudod, próbáld meg.

csilla, marha jó ez a link! tényleg qva drága, de azért megfontolom. őszintén szólva gondolkodom azon h át kellene állnunk biora - mert ha bébinek abból főzök, magunknak minek csináljak külön agyonvegyszerezett kaját? :roll:

ági, jólesik az együttérzésed, de nem akarom sajnáltatni magam. sztem viszonylag szerencsés alkat vagyok, mert azt hiszem h bmiről le tudok mondani, ha vmiért muszáj. az édes ízekről kicsit nehezebben, de az sem világvége. az kár h idén se bejgli, se zserbó karácsonykor. az kicsit hüppi. de végülis nem nagyon gondolok rá és kész. meg azzal bíztatom magam h ha a havasokban az emberek hónapokig bírtak kukorica puliszkán és juhtúrón élni, akkor én ne szóljak semmit, mert végülis nem csak két komponensű az étrendem - hanem 3 ;)
Viktória etetése nemtom még hogy lesz - most 3 napig csak anyatejet kapott. remélem, lassan megérik a bélrendszre is és nem lesz gáz. talán a rizzsel nincs gond. de hát kísérletezgetni kell h mit bír és mit nem... egyelőre naplót vezetek a saját étrendemről, az övéről, kakiról és a bőréről. jan elején jön a doki. kíváncsi vagyok, ki tud-e majd hámozni vmit. nekem nemigen sikerül.:roll:

vanda, mindig gondolok rátok, de megkérdezni persze elfelejtem: hogy vagytok? antibibi használ Bálintnak?

többi betegek hogy vagytok?
Vendég

azt gondoltam h én még jövök és majd akkor kívánok kellemes ünnepeket, de végülis ha ti meg nem :roll:
úgyh

BÉKÉS, MEGHITT KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDNYÁJATOKNAK - BABÁKNAK, MAMÁKNAK ÉS AZ EGÉSZ CSALÁDNAK!
Vendég

Doo, nem mondod h. vezetsz naplót?!
Ezt dokinéni mondta, vagy Te magad gondoltál rá?
Nyílvánvaló, h. így az ember okosabb.

Kép
niki30

niki, egy darabig már vezettem korábban a szopis tan.a. javaslatára, de mivel folyton uazt ettem és a tünet is megszűnt (mint kiderült, csak egy időre), abbahagytam. lehet h hiba volt. most doki néni javasolta újra - kb másfél-két hete csinálom, de továbbra is fingom sincs h mi a gáz. se tejeset, se tojásosat, se magvakat, se halat, sertést, kakaó tartalmú élelmiszert, belsőséget, citrusféléket (kivéve napi egy teába pici citrom), kismagvasokat nem eszem. passz.
Vendég

Doo, remélem kiderül, hogy mi a gáz még mindig. Nekem max annyi jutna még eszembe, hogy tudod sok dologra rá van írva, hogy nem tartalmaz pl tejet, de tejet feldogozó üzemben készül...ennek alapján mondjuk akár a vizes zsemlébe is keveredhet valami nem? Vagy annyira elkülönítve készül vajon a kiflitől ami ugye tartalmaz tejet? :roll:
nem írtad, hogy milyen Viktória bőre.

Bőrről jut eszembe nagyon szépen javul Zita feneke a gyógyszertári popsikrémtől..ja azt nem írtam múltkor, hogy nekünk boraxosat ír mindig a doki. Az gombaellenes szer.

Ezen a bio dolgon én is filóztam, hogy én megeszem a vegyszereset, aztán szopizik... :roll: vajon mennyi jut át a tejbe? Neki próbálok biokat venni/bezsrezni. De az nem fog működni, hogy az egész családnak, mert nagyon drága, sajnos.
Képzeljétek, én lehet eddig nem jól etettem Zitát. Most 2 napja figyelek, hogy jó híg legyen a kaja és sokkal szívesebben elfogadja. Ma főztem a sütőtököt (eddig sütöttem) aztán kis levével leturmixoltam, bele egy kis őszibarack...hmmm :) Eddig sütöttem és annak nyilván leve sem volt, egész más állagú lett.

és is KÍVÁNOK MINDEN KEDVES BABÁNAK, MAMÁNAK ÉS PAPÁNAK, AZ EGÉSZ CSALÁDNAK ÁLDOTT, BOLDOG KARÁCSONYT!

Kép
ági_bp

És köszi a hozzászólásokat bio ügyeben.
Lorci Neked jobbulást. Feküdj le a földre, lábadat meg tedd fel egy székre vagy ágyra, valahova úgy, hogy a csípőd is és a térded is derékszögben legyen. na, így feküdj, s próbáld jól ellazítani a derekadat, hátadat.

Kép
ági_bp

ági, nem tudom már h mibe mi keveredhet, de ha zsömlét sem ehetnék, akkor tényleg fénytáplálkoznom kellene... :roll: :evil: különben sztem az olyan hihetetlenül kis mennyiség lehet h az kizárt h szopin keresztül allergizáljon.
a bőre az állán és a füle tövében piros, térdhajlatában szintén. hol jobban, hol kevésbé. szintúgy hol jobban, hol kevésbé száraz is. most a testápolótól a lábán elég jól elmúlt. az arcát is kenem. két napig anyatejtől szép volt, most megint csúnya és hasmenése is van. :cry:
Vendég

Sziasztok!

Megerkeztunk rendben. Most meg tobb elgepeles lesz mint eddig...apa laptopja.

Mary! Gondoltunk rád polgárnál... pedig csak átszáguldottunk rajta... 13 ko rindultunk budáról, 14:30 volt mire az m3-ra értünk 18-ra már itt is voltunk, egy kaja megállóval gyöngyösön. Ritka kultúrált pihenő hely, kakao, tea, kávé, pelenkázó, tiszta wc... készségesen tápot melegitő személyzet. :D :shock:

Doo! Nem lehet hogy nemes egyszerűséggel ekcémás Viki? A leirt helyeken általában ekcéma szokott lenni, ami persze lehet allergiától, de ha annyi ideje nem találjátok és lényegében méár mindent kizártál...hát nem tudom, lehet hajlam is, lehet a hidegtől, a melegtől... Én is ekcémás voltam, pont ezeken a helyeken... csak még a könyökhajlatom is... aztán kinőttem kb 7 éves koromra, jah nem is, elvittek valami szanatóriumba hetekre németországba és ott meggyúgyultam. Egy ütlet probáljatok ki sóbarlangot, az az ekcémára negyon jó és amúgy meg nem káros, de nem tudom picibabát lehet e vinni, talán érdemes utána nézni.

Mindenkinek mégegyszer boldog karácsonyt, még lehet azért nézelődök.

Ma kapott Levente egy etetőszéket...nagyszupi le volt félárazva... igyis nagyon sok volt.... :twisted: :oops:

Nagyon tetszik neki, szivesen evett benne.

Pusza Bogi

KépKépKép
bogyra

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?