Sziasztok!
Gabi, ha van valami új hír Rólatok, feltétlenül írj!
Lányok azt szeretném kérdezni, hogy ki honnan szerzi be a gyümiket-zöldségeket a babának?? Mindenki hozzájut biohoz vagy ad bébiételt? Én bio sütőtököt és almát és répát tudtam adni eddig, aztán ismerőstől aki "nem sokat permetez" barack és krumpli, persze az már nem bio..de mégis tudom a származást. És még fagyasztottam le körtét azt zöldségesben vettem ősszel, annyit tudok róla, hogy magyar
mondjuk az is valami.
De hogyan tovább? Keresnem kellene biopiacot, ugye? Ti hogy csináljátok? Céklát szerettem volna venni, de a zöldségesekben csak savanyított volt. Úgyhogy elkezdtük a körtét, ma barackkal nagyon bejött Neki!
Ti megveszitek zöldségesnél "ismeretlen származásút"?
3 napja Zita négykézlábazik, megtámasztja a lábait valahol, bútor stb. s úgy emelgeti a pelenkáját
s hintázik hozzá.
Lorci, Zita is nagyon sokat ébred, és Ő sosem nyüszög hanem egyből sír ill. ordít
úgyhogy nincs kecmec meg dilemma
mi cicizünk mindig. De tudom más a szitu mert mi már együtt is alszunk.
Egyébként mikor Veled aludt 3 napig, mikor Apa elutazott, akkor hogy aludt? Jobb volt a helyzet?
Milánnak gratula az üléshez! Bálintnak a kúszáshoz! És aúúú a kezecske, ne is mondd mi vár még Rájuk/ránk!
Doo, már nem tudom itt írtad-e vagy a másikon (néha beleolvasok
) de sajnálom hogy nehezen megy a hozzátápi. Nem is értem, ennyire érzékeny
mi lesz hogy lesz Veletek?? Az hogy írtad hogy csúny a bőre, ki van pattogva vagy ekcémás? És hol? Pofija vagy teste??
Én most kezdtem el újra tejporos cuccokat enni, ill már sajtot és ma egy túrórudit
egyelőre nincs változás, figyeljük a székletét. Ugye a diéta óta nagyon sokat javult, de minimálisan olykor-olykor nyákos volt, főleg ha meg is volt fázva ugye...nem könnyű eldönteni hol a határ ami még normális, de ki vagyunk rá hegyezve. Remélem bírni fogja, s akkor a tej-tejszín kivételével ennék újra mindent, persze most már figyelnék hogy ne kétpofára
És nem győzöm mondani, hogy le a kalapom előtted hogy így bírod, bár tény az embernek a gyerekéért ezerszer könnyebb lemondania dolgokról. De még így is nagyon nehéz lehet, főleg hogy Neked annyi minderől le kell!
Kitartást!
Na, befejezem, én még jövök majd!
puszi Mindenkinek!
Niki, úgy hallottam ha egy babónak van abszolút kedvence, s ilyen szempontból egy ideig "egyoldalúan" eszik, az nem gond. De tényleg vigyázz a tejtermékekkel még. Szerintem itt nem az számít hogy mennyi ideje folyik a hozzátápi, hanem inkább a baba kora, azaz hogy az emésztőrendszere mennyire érett. S ez véleményem szerint inkább az életkorától függ, nem attól mennyi ideje eszik szilárd táplálékot. De reméljük nem lesz gond vele.