Új privát üzeneted érkezett!

Ritus,

Nagyon sajnálom a történteket, elhiszem, hogy kiborult a bili nálad.... és nem is csodálom, de próbálj megnyugodni és ne foglalkozz most senkivel, csak magaddal...

Marika nekem szólt telefonon, hogy nem jó neki a mai nap, mert 10-től nem lesz bent, de akkor ezek szerint nem tudott reggel sem bemenni:((

Bármikor nyugodtam írd csak ki magadból ami bánt, vagy foglalkoztat, hiszen ezért is vagyunk itt egymásnak ;)
nyugi csajszi, minden rendbe jön majd... sajnos pontosan tudom, hogy anyud min megy keresztül, de hidd el nem direkt csinálja, az sajnos egy olyan állapot, amikor az ember nincs tekintettel senkire, semmire, fel sem lehet fogni igazán, csak ha benne vagy, amit persze senkinek nem kívánok! Mintha egy teljesen más világban élnél, rettegsz mindentől, mindenkitől, de nagyon fontos, hogy meg akarjon gyógyulni, mert csak úgy érhető el változás nála és önmagában a gyógyszerek nem fognak segíteni.... legyetek vele türelmesek és Te próbáld egy kicsit függetleníteni a gondolataidat tőle, még ha nehéz is, mert neked most a babára kell koncentrálj és mi mindannyian veled együtt örülünk a porontyoknak :)

sniky

Szia Bende.
Tatabányán szülünk. Ott van fogadott orvosom. Nagyon aranyos. A nővérem is ott szült.
Gondolom te Fehérváron.

Kép
nitty

Hahó csajok!
Nagyjából olvasgatlak benneteket,de írni nem nagyon van kedvem,meg igazság szerint olyan dagadtak az ujjaim,hogy nem is nagyon megy....némelyik alig hajlik! :(

Ma megyek dokihoz,ott kiderül pontosan,hogy mikor kell bemennem.Jó,hogy Szisz' bent van,mert így nem olyan rossz belegondolni,hogy be kell menni,bár ő gondolom,hogy nem örül úgy neki... :wink:
Nagyon szenvedek már a bőrömben,oda vagyok eléggé,de remélem,hogy már csak 2 hetem van! :? Kép

binyek

Nitty, augusztus 28-ra vgyok kiírva. A méretekkel meg ne nagyon törödj, mert ennyi különbség még mérési hibából is származhat. Nem mindig sikerül pontosan "elkapni" pl a comcsontot, vagy épp kortyolt egy nagyot a babó, mikor a pocakját mérik vagy csak egy kicsit arréb tette a kurzort a szonográfus, mert sietett, stb.
Nekem a doki a magánrendelőjében 2300 g-ot "mért" 3 hete, tegnap meg 2440-et a magán UH-os. De tudom, hogy a tegnapi az elég pontos, mert hosszan, alaposan és egy nagyon jó géppel vizsgáltak, a dokimnál meg nagyon egyszerű UH van. Tehát nem fogok azon aggódni, hogy 3 hét alatt csak 130g-ot nőtt a pocaklakó, mert tudom, hogy úgysem így van :) Lehet, hogy az átlagnál nagyobb a babád, de ha így is van nem biztos, hogy hamarabb születik. Ez egy olyan dolog, amit úgysem lehet pontosan előre megmondani!

Ritus, megértem, ha ki vagy borulva. Nálunk is előfordul, hogy kiakaszt az anyukám, annak ellenére, hogy nem szándékosan csinálja. Az egészségügyi hercehurca meg a várakozásokkal meg mindennel... nekem annyira elegem van belőle, hogy inkább mindent, amit lehet inkább magánrendelőben intézek és inkább fizetek érte, hogy ne keljen ezzel bosszantanom magamat. Doki, vérvétel, UH, időre megyek és sose kell sokat várni. Remélem a CTG-vel is így lesz, majd meglátjuk.
Vendég

Szépen elszállt amit írtam. Megértek mindenkit aki családi dolgon borult ki.Nekem anyósóm,meg a férjem név mániája akaszt ki.ELVÁRJÁK, h XY legyen a baba második neve,anyosóm után....Mire fel??????????Hogy szivat?Hogy minden reggel sütit küld apósommal mikor cukor beteg vagyok(tudja jól),csak viccesnek tartja....arra h jó körülmények közt(nagyon jó) élnek,de a baba egy 200 ft-os ruhát nem kapott ,elentétbe anyámmal aki mindent meg vett amire ránéztem. Minden kérdésére válaszolok és csak pofa vágást kapok???? Semmit nem segített nekem,és inkább adnám anyukám nevét a babának,de azt se fogom.És tudom anyukámnak sem esne jól.
De azt se tudom ezt apának hogy adagoljam be...Megbántani nem akarom.Bezzeg a másik unokának még a napi pelenkáját is Ő veszi meg. Jó h mi nem vagyunk rászorulva,de az egyiknek mindent a másiknak semmit???
Na Én is bocsánatot kérek a panaszkodásért.És köszi a válaszokat a baba mocorgásra.Lehet tényleg kinőtte a pocit 8)

nicike

Jaj, persze ezt elfelejtettem:

Inci, üdv közöttünk, gyere nyugodtan, írj magadról!

Nálunk szerencsére a babát mindenki nagyon várja, mindkét család teljesen segítőkész.
Bár tény, hogy a babának minden nagyobb dolgot(babakocsi, bútor) mi szereztünk be, de sztem nem is lett volna alkalmuk segíteni ebben, mert jó előre leszerveztem, így mire pislogtak.....Mostanában kapom a telefonokat távolabbi-kevesebbet látott rokonoktól, hogy akkor mit vegyenek. Olyan furi, nekem teljesen természetes, hogy azért a 33-34. hétre az ember a nagyobb dolgokat beszerzi.
Persze ami volt, azt mind megkaptuk, mózes, rucik, amik azért írtó jól jöttek!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Binyek, hatalmas poci, de jól áll :lol: kitartás!
Vendég

aproo, a teszt csik neve dia phan.
Cukrot és acetont néz a vizeletben.Patikában ne probálkozz,felesleges.kiröhögnek kb.Egyedül a csepeliben volt ott 4100,-Ft.
De a savoya parkban van az omker gyógyásztai segédeszköz bolt.
Ott rendeltek nekem,mikor érte mentem még volt a vitrinben.50 db van benne és 1200,-ft volt.
És megnyugtat :wink:

nicike

Hú Binyek!
Gyönyörű nagy a pocakod! Nem csodálom, hogy szenvedsz, ha már mi is... Neked sokkal durvább lehet az ikrekkel! És már én is abban reménykedek hogy lassan megszülök...
Lehet tudni, hogy most kb mekkorák a porontyaid?

Tiszta idióta vagyok! Amilyen kis aktív a leányzó egyébként, most annyira nyugi van odabent. Persze ha megbökdösöm, akkor jön némi reakció, de egyre jobban félek, nehogy vmi baja legyen. Remélem ez már a készülődés jele, azé, hogy rápihen a szülésre.
De inkább rúgja szét az oldalamat és a gyomromat, mint hogy a frászt hozza rám!!!!

panna1

Csenge, 2 nap van közöttünk. Én augusztus 26-ra vagyok kíirva. :lol: Köszi hogy írtál. Majd kibújik úgyis ha akar. Csak egy kicsit izgulok mert apósom 5kg-val született.
Valaki írjon listát hogy mi kell a korházba?????

Kép
nitty

Nicike, ugye recept nélküli?
Van telefonszámod hozzájuk, hogy ne kelljen kétszer menni? Mennyi idő alatt tudják megrendelni?
Előre is köszi!!!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Binyek!
Klassz pocak, megértem, hogy már szeretnál háromba lenni. A hétvégén fromnt is lesz, telihold is, reménykedj!!!
Nicike! Ez is durva! Nálunk is mindenki kérdezgeti, hogy mi lesz a baba neve, nem hiszik el, hogy még mi sem tudjuk. A párom Apukája is kijelentette, hogy majd ő ad neki nevet, ha már mi nem tudunk. Azt válaszoltam, hogyha meg tudtuk csinálni és arra készülünk, hogy felneveljük, akkor talán a nevét is ki tudjuk választani.
Nitty! ha nem ír senki én később megteszem, de a lista hosszú, az ebéd meg kifut, odaég... egybek
bende

Nitty elküldtem e-mailben neked :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.07.16 11:30-kor.
Vendég

tényleg hosszú de hasznos.. én is ez alapján pakoltam :lol:
Vendég

húúúúúú Binyek mekkora pocak aztaaaaaaaaa :shock: :shock:

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

szuszu dobnál lécci egy táblázatot a drága faterom kitörölte szó nélkül a gépemről :(

Kép

KépKép[/url]
mecsi

nitty!
a Jánosba ezeket kell csomagolni amit a mellékelt honlapon látsz, de kórházanként vannak eltérések, pl.itt nem kell csak majd hazamenős ruhát vinni a babóknak mert adnak mindent (esetleg kiskesztyűt nem) , bár lehet a sajátot is ráadatni, csak nagyon kell figyelni, hogy nehogybekerüljön a közös szennyesbe...

nst/ctg:
nekem is elég lapos volt az első, de hétfön voltam a másodikon és az már cifrábbra sikerült.
120-160 között a normális a babának ami kb. úgy néz ki,h 120-150 közé esit az alvó tartomány és 160, illetve a fölötti, ha ébren van és mocorog.
az alsó vonal pedig a mocorgásaival esetleg összhangban is lehet, mert ha mozog a baba améh autómatikusan befeszül.nekem fölment 50-ig is ez az alsó vonal, de semmi fájást nem éreztem még különösebben, csak azt hogy bazira feszül a hasamon a bőr és eddig mindig azt hittem, h a baba feszíti neki magát és azt érzem...na de kooprodukcióról van itt szó ezekszerint :D :D

ritus!

próbáld meg függetleníteni magad anyukádtól! nem lehetne esetleg most valaki másnak istápolni?most nem te vagy az akinek támogatnia kellene!ezt minden családtagod megértheti!!talán csak belekényelmesedtek, hogy te kíséred ide-oda és amíg nem kérsz segítséget nemfognak ajánlkozni...neked most minden energiádra befelé van szükség!!!!ha megszülsz akkor különben sem fogsz már sehova sem menni egy pöttöm babaával????úgyis más támaszára lesz szükség, hát már most is belekostolhatnak...
nem akarok ellenségesnek tünni a többi családtaggal, de gondolom ha ennyi az unoka akkor van még más rokon is NEM CSAK TE!!

binyek!

kemény lehet neked két akkora babóval amiből nekünk csak egy van, mégis vannak napok amikor már mozdulni sem bírok aztán meg jól kisírom magam, mert tettvágyam van csak éppen már erőm nincsen hozzá...HOGY BÍROD??van valami trükköd?nem fáj a gerinced?mennyi a haskörfogatod?sosem panaszkodsz?!?!

kitartás csajok!már nincs sok hátra!
Vendég

nitty!
http://www.golyahaz.hu/kisokos-kismamak ... k-magammal

a Jánosba ezeket kell csomagolni amit a mellékelt honlapon látsz, de kórházanként vannak eltérések, pl.itt nem kell csak majd hazamenős ruhát vinni a babóknak mert adnak mindent (esetleg kiskesztyűt nem) , bár lehet a sajátot is ráadatni, csak nagyon kell figyelni, hogy nehogybekerüljön a közös szennyesbe...

nst/ctg:
nekem is elég lapos volt az első, de hétfön voltam a másodikon és az már cifrábbra sikerült.
120-160 között a normális a babának ami kb. úgy néz ki,h 120-150 közé esit az alvó tartomány és 160, illetve a fölötti, ha ébren van és mocorog.
az alsó vonal pedig a mocorgásaival esetleg összhangban is lehet, mert ha mozog a baba améh autómatikusan befeszül.nekem fölment 50-ig is ez az alsó vonal, de semmi fájást nem éreztem még különösebben, csak azt hogy bazira feszül a hasamon a bőr és eddig mindig azt hittem, h a baba feszíti neki magát és azt érzem...na de kooprodukcióról van itt szó ezekszerint :D :D

ritus!

próbáld meg függetleníteni magad anyukádtól! nem lehetne esetleg most valaki másnak istápolni?most nem te vagy az akinek támogatnia kellene!ezt minden családtagod megértheti!!talán csak belekényelmesedtek, hogy te kíséred ide-oda és amíg nem kérsz segítséget nemfognak ajánlkozni...neked most minden energiádra befelé van szükség!!!!ha megszülsz akkor különben sem fogsz már sehova sem menni egy pöttöm babaával????úgyis más támaszára lesz szükség, hát már most is belekostolhatnak...
nem akarok ellenségesnek tünni a többi családtaggal, de gondolom ha ennyi az unoka akkor van még más rokon is NEM CSAK TE!!

binyek!

kemény lehet neked két akkora babóval amiből nekünk csak egy van, mégis vannak napok amikor már mozdulni sem bírok aztán meg jól kisírom magam, mert tettvágyam van csak éppen már erőm nincsen hozzá...HOGY BÍROD??van valami trükköd?nem fáj a gerinced?mennyi a haskörfogatod?sosem panaszkodsz?!?!

kitartás csajok!már nincs sok hátra!
Vendég

Köszi a listát!!!! :D
Nagyon aranyos vagy hogy elkülted. Van néhány dolog ami még nincs meg, de majd beszerzem.

Kép
nitty

Andi neked is meg Bonikonak is nagyon szépen köszönöm.

Kép
nitty

Sziasztok!
Régóta olvasgatom a topikot néha-néha, olyan megnyugtató volt hogy benéztem ide és mindenkinek épp ugyanolyan gondja-baja-öröme volt. Csak éppen lusta vagyok írni, de most már van időm úgy néz ki:)
Szóval ha nem baj, be-be nézek ide. Amúgy 37 hetes vagyok, szülés tervezett időpontja aug. 13., de mindenki azt mondja hogy inkább korábban. Ja és a lényeg: egy Zsófi rugdos bentről!!
kiskapucni

Sziasztok!
Először is boldog várandós időszakot kívánok nektek a még hátralevő időre, és persze könnyű szülést, és egészséges babákat.

És amiért megkerestelek titeket: elkezdtem szedni szülés előtt a Caulophyllum c30 homeopátiás golyócskákat. Nos én ebből csak 5 napi adagot, vagyis 25 golyócskát fogyasztottam el, a többi megmaradt. Nekem a 10g-os kiszerelés van, gyógyszertárban 1200Ft körül van az ára. Ha valakit érdekel, akkor keressen meg priviben, postaköltséggel együtt odaadom 1000Ft-ért. Nekem már nem lesz rá szükségem, és ezt másra nem lehet alkalmazni.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Aproo!

06-1/ 887-0495
vagy
06-30/965-2742 az omker száma.

Nem kell hozzá recept.ez csak segéd eszköz.Nekem hétfőn kérték és kedd este mentem érte.De szerintem lesz még most is.Csak az a csaj ameik most van IDIÓTA (a másik 2 hónapig szabin) rág a szájába tegye el,vagy ha nincs rendelje meg.Mert tényleg bolond és nem szeret dolgozni.Engem szivatot 1 hétig mire a másik megrendelte és 1 nap alatt ott volt.Ugyanis másik boltjukból képviselővel hozatott át.

nicike

Szisztok!

fontos kérdés!
a homeos bogyók ugy ekülönböző sűrüségben kaphatók, de azt tudja-e valaki , hogy melyik az erősebb és melyik a gyengébb?
nekem 9-est mondott a szülésznő mind a 4féléből amit javasol szedni a 36. héttől, de az egyikből csak 5-öset kaptam :( ez gyengébb vagy erősebb?mert akkor nem ugyanúg 5bogyót kellne bevennem , hanem vagy kevesebbet vagy többet, nemde?

köszi
Vendég

Sziasztok!

MEgjöttem a kórházból, most, nem ebédeltem, de sebaj mindjárt pótolom, voltam ctg-n, mert a dokim elcsípett, hogy kell meg uh-n is, de mindenhol utolsó helyre tituláltak, mert miért ne ez a nap már csak ilyen. Nembaj manócska kárpótol, olyan édi volt végig csuklotta a ctg-t, meg végig mocorgott, 4 keményedésem volt közben, meg fájás (picike), de azt mondta a nővérke, hogy az semmi..... A babu adatait holnap megírom, mert a papírom holnap kapom meg mert megyek ugye vérvételre meg pisilni, de azt megjegyeztem, hogy 2950g-os a cunás odabennt.
Köszi a megnyugtató szavakat, már jobban vagyok és nem idegeskedem, anyu benntmaradt a kórházba, apum látogatja minden nap és őt sajnálom a legjobban, mert napi 1,5 órát autózik oda meg vissza a dugóban+ engem hív telefonon, hogy mi van velem, pedig telefonon ő nem tud beszélni, mert (hát lássuk be) az ő korában nem tudnak nagyon mobilt használni! De nagyon cuki, mert próbál felvidítani.

Ami jó volt a várakozásban (vagyis kárpótolt a várakozásért), hogy a dokinéni azt mondta, hogy milyen gyönyörű ez a agyerek, pedig 2d-ben nézte, még fotót is nyomtatott emiatt, bár apa nem lát semmit és én is csak épphogy. De ez nagyon jól esett!

Ritus

Kép
rituspoc

szisztok!
ritus:örülök, hogy kicsit jobb a kedved! Csak így tovább. ez egy hullámvasút most, egyszer lent, egyszer fent, de már nincs sok hátra :)

barbi: de jó, hogy Döncike így gyarapodik!! Drukkolok továbbra is, hogy ilyen ütemben fejlődjön a kis drága!

panna: nyugi, kijön Réka nemsokára, ne siettesd, bent azért biztos jobb neki, biztonságosabban érzi magát gondolom.

csenge: aranyos mindkét gyerkőcöd :lol:

Mi megvettük végrte a kiságyat, de még nem raktuk össze, viszont a szekrényt összeraktuk és be is pakoltam már mindent. Olyan jó érzés volt :)
a babakocsi is megvan tahát (Peg Perego Pliko P3 MS on track), és tegnap elhoztuk az asztalostól a komódra szerelhető pelenkázó lapot. Szóval úgy nézki, hogy már minden megvan, már csak be kell rendezni a baba sarkot :lol:

én jövő hét csütörtökön megyek először ctg-re, kíváncsi vagyok mi lesz, de annyira nem izgulok, mert az én babóm nagyon aktív mostanában. holnap megyek dokihoz is.
ja és párommalvolt egy kis vita, de szerencsére aztán mikor hazajött bocsánatot kért. tudja, hogy most már nem jó,ha felidegesít gondolom, meg hát a derekam is úgy beállt, mintha lumbágóm lenne....nagyon fáj :cry:
lei

Sziasztok!

Azt hiszem olyan kezdek lenni mint egy csecsemő. Megint kiütöttem magam és aludtam mint a bunda délután. :oops:

Nicike, akkor ez egy központi szám, amit adtál és nekem kell mondanom, hogy hova vigyék a cuccot? Vagy ez a Savoya Parki gyógyszertár közvetlen telefonszáma? Mert ez nem vilinger, bocsi :oops:
Holnap hívom mindenesetre, ha adsz még további támpontot.

Ma még port akartam törölni meg megkopasztani a párom, de úgy aludtunk mindketten, hogy mondtam neki, majd holnap mert most még a fülét is lecsípném olyan kómás vagyok. :)

Viszont csináltam gyümölcs-salátát, most hűl, 6 féle gyümiből: barack, szilva, cseresznye, banán, alma, "fosóka". Sztem nagyon tuti lesz, holnapra a nagy melegben meg főleg.nyámi.
Olyan hétvége érzésem van, most, hogy Peti itthon, délutáni szunya meg minden. És még az idő is elviselhető. Egyenlőre én élvezem a napot, olyan békés. :D
Ajaj, innen jön majd a hormonális hullámvasút.....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Lei, a derekam nekem is rakoncátlankodik.
Vettem ezt a deréktartó övet, jó drága volt, de az rendben tartotta. Viszont most már ha ülök felcsúszik s így már kényelmetlen, de állítólag nagyon hasznos lesz majd a kistesóknál is.

Na végre, épp akartam írni, hogy ma nagy a csend, de most megmutatta Prücsi, mekkorát nőtt a popsija reggel óta. Nagyot!! :lol:

Nektek nem csúsznak fel a kismamafelsőitek? Mert nekem valahogy ki/lenőtt róluk a pocakom. Pedig nem híztam sokat mostanában, nem is feszülnek, csak egyszerűen mintha lejjebb ment volna a pocak, pedig még nem érzek mást. Azt állítólag azért lehet érezni.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Én búcsúzom Tőletek egy kicsit,mert holnap reggel be kell feküdnöm szülésig.Minden rendben a bébikkel,de azt mondta a doki,hogy most már jobb lenne,ha felügyelet alatt lennénk...És mi is úgy gondoltuk,hogy jobb lenne,úgyhogy nem ellenkeztünk.
Sziszka már nagyon vár,ujjongott a telefonban,amikor mondtam neki.
:lol:
Két ágyas szobában van és a szobatársa holnapra van kiírva,úgyhogy még az is lehet,hogy egy szobába kerülhetünk... :wink:

Tartsatok ki,csajok!Mindenkinek könnyű szülést és gyönyörű babákat kívánok! :D

A párom majd jelzi,ha valami történne velünk.
Pusza mindenkinek!

binyek

Binyek!!! Vigyázzatok magatokra nagyon, Sziszkának is puszi, ügyik legyetek! Apák pedig írjanak szorgosan, bármi hír is van felőletek!!!

Én ma elhoztam a leleteimet, toxo negatív (ismét), gomba negatív, és szerencsére a streppto sem tenyészett ki! Ennek most nagyon örülök! Jövő szerdán megyek a dokihoz, aztán majd meglássuk, hogy ott mit mondanak!

Lei, hova kell menned a CTG-re végül???

Aproo, ez a Savoya Parki cucc, amit Nicike írt, nem gyógyszertár! ;) A nagybátyám dolgozik az Omkerben, és itt mindenféle gyógyászati segédeszközöket árulnak. Most néztem a honlapjukat, a telcsiszámok a bolt számai, és azt írják, hogy az Auchannal szemben van, gondolom, hogy az üzletsoron! Jaaa, és elvileg tudsz egészségkártyával is fizetni, bár, hogy pont ezt lehet-e, azt nem tudom, csak általánosságban elfogadóhely. Bocs, hogy Nici helyett pofázok, csak pont van kapcsolatom a céggel! :P

Nekünk holnap, vagy holnapután érkeznek meg a bútoraink, remélem, hogy apával hétvégén össze is dobjuk, és akkor majd csinálok fotókat is! ;) Már annnnyira várom!

Ez a mai időjárás az én kis kukisomnak sem tetszett nagyon! Egész nap lazított, de most, egy kis kakaóporos tejberizs után kaptam vígasztaló mocorgit, de elenyésző az eddigiekhez képest! Holnap, mikor jó idő lesz, szerintem ennyit sem fog mocorogni! :(

Ritus, örülök, hogy sikerült megnyugodnod valamennyire, de nagyon sajnálom, hogy ilyesmikkel kell még most is idegesíteni magad!

Szia kiskapucni! Üdv közöttünk! Gyere gyakrabban, írj sokat! :P

Na most megyünk sétálni, aztán meg haza tévézni, hosszú volt ez a nap is... De holnap nem csinálok semmit, max. főzök! Krumplistásztát! Nyammi!

Szép estét nektek és kitartást!

Ági!? Te még nem jelentkeztél be, pedig hiányoltalak már a héten... :P

... Felíciával vajon mi lehet??? ...

sophie27

sophie: nekem a kórházba kell mennem a 2. emeletre a bábaszobába.

krumplis tésztát hogy kell csinálni? úgy megkívántam, de még sosem csináltam......

aproo: majd utánanézek ennek az övnek amit írtál, köszi!

én már 11 kilónál tartok, de egyszerűen nem tudok lemondani a fehérkenyérről,mertnem bírom a barna kenyeret, meg hasonlókat. És a cukros dolgokról is nehezen mondok le sajnos :( remélem mnost már az uccsóhetekben nemn lesz gond ezzel. na majd hokna a dokinál kiderül, hogy ledorongol-e....

ja és gyerekdokinál is voltam, bemutatott neki a védőnőm. Remélem jó lesz a későbbiekben ez a dokinéni....
lei

Sziasztok!

Panna,
Marikánál úgy volt, hogy vagy kedden vagy csütörtökön inditják be, igy lett belőle a kedd. Ma beszéltem is vele, jól vannak, és holnap megyünk be hozzá! Alig várom már! :)

Bende,
Nekem is voltak nagyon lusta napok amikor tudtam, hogy kellene még egy csomó mindent csinálnom de egyszerűen nem volt erőm hozzá. Na de aztán megjött a kedv/erő, ami kb mostanáig tartott! Pedig nekem is van még 1-2 dolog a listámon!
:?

Binyek,
Nagyon nagyon vigyázz magatokra, és feltétlen kérünk majd képeket! Most már tényleg bármikor kibújhatnak a kis babók, ikreknél általában hamarabb is szoktak! Szoritok értetek! :)

Hát ezeket a homepátiás bogyókat már én sem értem. Pl irtátok, hogy pl a caulophyllum 30ch-ban fájdalomcsillapitó, viszont akkor nem lehet azt csinálni, hogy akkor csak 1 bogyót veszek be belőle naponta igy szülés előtt ahelyett, hogy a 5 ch-ból naponta nem tudom hányszor 5 bogyót? Mert akkor nagyjából ugyanott vagyok, vagy nem?? Csak mert sajnos minden amit beszereztem, az 30-as ch.......

Kép
Kép
dia123

Én is álomkóros vagyok egész nap aludni tudnék ,így elég nehezen haladok a takarítással.

Krumplistészta: hagyma kockára vág megpirit olajon,kihül kicsi pirospaprika, kockatészta megfőz, krumpli kockára vágva külön megfőz majd mind a három dolgot összeöntöd és megkevered. Én igy szoktam. :D
Lei: ezek szerint visszakerült a bábaszobába a ctg-gép? de jó lenne nem az ambulanciára a bártfaiba menni.

Binyek vigyázzatok magatokra, Sziszka is és az ERŐ LEGYEN VELETEK! :D :D Aztán apusoktól kérjük a rövid beszámolót vagy tájékoztatót.

Ritus örülök hogy kicsit megnyugodtál és sikerült az orvosi vizsgálat. Anyukáddal meg szerintem túl sokat foglalkozol, majd ha nem foglalkozol vele talán eszébe jut hogy most veled fontosabb dolog történik mint hogy őt pesztrálgasd. Amikor faterom volt ilyen önző egyszerűen nem foglalkoztam vele 2-3hétig és utánna ő hivott hogy hogy vagyunk.

Homeos bogyók: nekem is furcsa hogy már az elejétől ch 30-as erősségűt kellett vennem de holnap kikérdezem a szülésznőt hogy nem e lehet gyengébbel kezdeni.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

Még egyben vagyunk mi is, ma voltam NST-n, minden okés, bár a fájásjelző már 60 körüli értéket is mutatott, de egy pici görcsön kívül semmit nem éreztem. Nem tudom ez így hogy van pontosan milyen érték amit mutat a gép. Ha csak kétszer ennyire fájna a szülésnél, én nagyon boldog lennék :)
A védőnőm tegnap megállapította, hogy nagyon leszállt a pocakom, úgyhogy ne csodálkozzak, ha a hét végi front meghozza a lánykát :) mindenki vajákol most már. :lol: :lol: :lol:

A szobával kész vagyunk, kórházi cucc egyben, még egy kicsit bozót irtanom kéne odalent és jöhet a menet :) már alig várom. Én is halálra izgulom magam ha túl sokat ugrál azért, ha keveset azért, a saját idegeimre megyek már :) így aztán minden este úgy fekszem, hogy na gyerünk már...

Próbáltam visszaolvasgatni mindenkit, pocakos képek szuperek, annyira szépek, hogy csuda, Binyek, neked dupla csuda :) és nagy nagy hajrá!!

Újaknak üdv itt a véghajrában :) írogassatok minél többet!

Zsófi, nem vesztem el, aranyos vagy, hogy aggódsz értem, csak a legtöbbször gyorsan ráfutok és olvasok két sort és rohanok tovább, nincs időm írni.

Barbikám, nagyon sokat gondolok Rád, és nagyon küldöm a sok szépet, jót, hogy rendeződjön egy kicsit a dolog nálatok!! Sok puszit küld Lili baba a szépséges Döme ifjoncnak és azt üzeni, hogy erősödjön ezerrel, mert az izmos kispasik a gyengéink :) !!

Panna, mélységesen átérzem a türelmetlenséged, szívemből szólsz...

Ritus, sajnálom, hogy ekkora tortúrád volt, nem csodálom, hogy eldurrant az a bizonyos lufi... tarts ki!

Most olvasgatok még tovább, próbálom felvenni megint a ritmust.

KépKép
columbine

Lei, nem vagyok egy nagy szakács, de igazából annyi a lényeg, hogy csinálsz egy paprikás alapot, tehát zsiradékon apróra vágott hagymát pirítasz, utána rá a pirospaprika, erre az apró kockákra vágott krumpli, és utána fűszerezed és párolod, ha kell, akkor öntesz rá időnként vizet, hogy ne égjen, tapadjon le, de addig párolod, amíg a krumpli megpuhul. ezután én villával szoktam összetörni a paprikás krumplit, és végül a kifőzött (én) fodros nagykockát rádobok, összekeverem, és végül borsozom. hát kb. ennyi, de ezt most így fejből nyomtam, pedig szakácskönyvből szoktam főzni, úgyhogy jobb, ha még utánanézel! :P

nekem ez a homeos téma annyira macerás, szóval én majd csak teázgatok, meg max. gátmasszázshoz olajat veszek, oszt lesz, ami lesz!

én már 12 kilónál tartottam múlt héten, igaz a védőnő mért ennyit, szóval valahol 11-12 körül vagyok, de mostanában olyan kajás vagyok, hogy csak na! :(

nah. kíváncsi leszek a holnapi napra, de már előre félek a hőségtől és fülledt időtől... ki sem moccanok itthonról! ;)

sophie27

lei tessék képeket csinálni és felrakni kocsi szoba...... minden! :D
Zsófi te is!

Kaja: én ma egész nap eszek össze vissza már rosszul vagyok magamtól és hőhullámaim vannak. Jó kicsesztem mára magammal szegény gyerek azt se tudja mi van. ezek voltak a palettán ma semmi egészséges :cry: -sonkás zsömle paradicsom, facsart narancslé, csokiskeksz, őszibari sárgabari, gumicukor, csoki, megint paradicsom, megint szendvics, főtt kukorica tiszta égés ennyi mindent összezabálni főzni bezzeg semmi kedvem nem volt.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Binyek, remélem jól telik majd a várakozás a kórházban, legalább szilvivel elszórakoztatjátok majd magatokat!

Lei, ki a dokinő? A Vahot utcai rendelőben van? Vagy ti nem oda tartoztok?

A homeós bogyók adagolása általában 5 golyó egy adag, de, hogy miből milyen koncetrációjú kell azt érdemes hozzáértőre bízni.

Üdv Kiskapucni, gratula Zsófihoz, gyere és írj!
Vendég

Áááági! örülök, hogy itt vagy, és még egyben! az ajánlatom pedig továbbra is áll, szóval a mobilszámom tudod! ;)

sophie27

Binyek,
Vigyázzatok magatokra, és kellemes szülést kívánok nektek!!!!!

Homeós bogyóból a nagyobb szám az erősebb, de nemcsak erősebb, henem más dologra is használható. Én sem vagyok profi benne, de pl. van tejmennyiség-növelő bogyó is, amiből ha más higításút szedsz, akkor elapaszthatja a tejet. Úgyhogy csak úgy szabad használni, ahogy le van írva a homeós füzetecskében, vagy a doki mondja. És nemcsak a fogkrém a fontos, hanem az, hogy ne együnk mentholos dolgokat a használat alatt, és a bogyókat ne tegyük sugárzásnak (telefon, mikro stb. közelbe ne vigyük) ki, mert elveszthetik a hatásukat Én ezért sem vennék senkitől, csak patikából (bocs, Zsuzsa :oops: )

Aproo,
nekem is kezdenek felcsúszni a polóim...

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Ági örülök hogy jól vagytok és még egyben, remélem MINDEN rendben amúgy?!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Ági, végre! Már kerestelek tegnap is, ma is. Mikor futunk össze? Még megnéznélek szülés előtt! Ezen meg a következő héten itthon vagyunk.
Vendég

Ági, jó hogy előkerültél.

Felíciáról nincs hír?

Vigyázzatok magatokra lányok, úgy érzem valami készülődik a hétvégi front hatására. Illetve valaki/valakik. :wink:

Binyek, nagy nagy drukk így a végére és helyzetjelentést kérünk.

Mecsi, valahogy a mai napon nekem is bűnös szenvedélyekkel telt. Parajdi pityóka leves dúrván sok, palacsinta, májkrém és még gyümisali is. Holnapra sztem meglesz az eredménye, még jó, hogy itthon vagyok. :oops:

Lassan elteszem magam holnapra, nem is értem, olyan fáradt-álmos vagyok, mintha nem hagynának aludni 3 napja.

Jó éjt!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Ma én is eléggé le voltam eresztve. Már nem csak a lábaim dagadtak, de az ujjaim is jó zsufik estére. Én is ledőltem ma kétszer egy órára, amúgy viszont nálam is megy a nagytakarítás ezerrel.

Ritus! Mindkét szitu ismerős. Az én dokim is két ctg-t akart a jövő hétre, mire mondtam, hogy ne szúrjon már ki velem, tegnap is több, mint három órát bent voltunk, a múltkori öt óráról már nem is beszélve. Illetve nálunk is a keresztlányom anyja keseríti a család életét, mondjuk ő öngyilkossági kísérletekig is eljutott. Az ő lánya is készen van tőle, mert mindig akkor csinálta, amikor vizsga, nyaralás stb. előtt állt.

Binyek! A kórházi napok nem túl kellemesek, de legalább nem leszel egyedül. Aztán ügyesek legyetek majd Szilvivel együtt.

Mi holnapra szerveztünk talit szakközepes osztálytársakkal, mindenütt van már gyerek, de az egyik csajnak, aki szintén augusztus 17-re van kiírva, holnap be kell feküdnie. Szegény, nem tudom mit csinál a két éves kisfiával legalább egy hónapig. A többiek azért eljönnek hozzánk. Délelőtt meg még egy utolsó látogatás a védőnőnél.

Üdv az újaknak!

Kiscsajom meg most kezd rendetlenkedni, de olyan szinten, hogy teljesen kész vagyok tőle. Mi lesz még ha itt lesz a kistesó. Bár most még örül neki, meg várja, de aztán lehet, hogy ha élőben is láthatja rájön, hogy ő nem erre számított.

Na megyek én is, még ki kéne teregetnem.

Andi

KépKép
jazmin2005

Sziasztok!

Voltam ma UH-on (en is tobb mint 2 orat vartam a korhazban, mert a doki kozben elment szuleshez...), de szerencsere Lauraval es a mehlepennyel is minden rendben van. :) Holnap megyek megint CTG-re, remelem az mar jo lesz...

Jo ejszakat mindenkinek!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Sziasztok!

Binyek! Ügyesek legyetek ám, és szép egészséges ikreket kívánok nektek!!!! Várjuk majd a híreket rólatok! Sziszkát is üdvözlöm, legalább a társaság jó lesz bent, ha már a kaja nem is...

Ági! Hajrá nektek is! Legalább a ctg nálad már mutat vmit....

Én nem tudom eldönteni, hogy leszállt-e a pocim, minden esetre amikor úgy helyezkedik a pöttöm, még mindig a torkomban érzem a gyomromat. De reggeli előtt eléggé úgy látom, hogy viszonylag lentről indul a nagy domborulat.
Pénteken jön a védőnő, majd megkérem mondja meg ő. Bár a doki ezen a kérdésemen csak mosolygott. Gondolom, ha már "jól" lent van a feje Rékának.....

Dia! Marikának add át üdvözletem, és mégegyszer nagy gratu nekik!!!

Homeós bogyók: nekem a homeoboltban azt mondták, hogy a szám a higítottságát jelenti, azaz minél kisebb számú, annál erősebb (annál kevésbé van felhigítva)...Most akkor hogy is van? Apró!!! Neked van belső informátorod. :lol: Mondj ez ügyben vmit légyszi...
Én is mindenből 30-ast vettem, azokkal most tudok vmit kezdeni, vagy csak a szülés alatt?

"jól" bevacsiztam ma este 7körül: megettem egy egész sajtos stanglit, felvágottal, paradicsommal. Olyan vacakul voltam az azt követő 3 órában, hogy csak na! FEszült a pocim, éeginkább előre hajolva, terpesz ülésben bírtam csak ki vhogy. Most kezdek jobban lenni. Remélem az éjszaka nem ilyen lesz....

Jó éjt nektek!! Én is leteszem magunkat vízszintesbe...

panna1

Sziasztok! Jó reggelt mindenkinek!

Ma sem aludtam sokáig, de nem baj, majd napközben pihizek! ;) Most még úgyis lehet! :P

Az előbb hallgattam az időjárás jelentést, hát nem gyenge frontok várhatóak... Már ma dálután megint jön az eső, a felhő, vasárnap hőség, mint kb. múlt héten, és hétfőn pedig egy újabb hidegfront... Nagyon vigyázzatok magatokra! Még akkor is, ha már inkább kint szeretnétek tudni a babót!

Nekem apa elég egyértelműen a tudomásomra hozta, hogy augusztus 20-án kell szülnünk, mert, ha nem, akkor neki vagy előtte, vagy utána, de utaznia kell, és azt pedig nagyon nem szeretné... :( Na, így legyen egyszerű!

Majd azért gyertek, hogy ne legyek egyedül, persze, csak, ha nincs jobb dolgotok! ;)

sophie27

Jó reggelt!

Olyan jó h mindenki azért jól érzi magát,és mindenkivel minden rendben :D Hála Istennek!!!

Aproo. ez közvetlen szám,ez a boltban csörög és az eladó veszi fel.
Mond neki h teszt csík kéne ami a cukrot nézi vizeletből.És h mennél érte,tegye el.

nicike

Zsófi, most utoljára nekem is 20.-át mondott a doki de nem ahoz állítottam a vonalzót.Meg azt h augusztus az olyan hónap tapasztalata szerint h szeretnek elöbb kibújni a babák. 38.hét szuper lenne 8)

nicike

Kép

jó reggelt a korán kelőknek!Úgy útálom hogy ilyen korán kidob mindig az ágy, és mindig pár óra múlva vissza kell feküdnöm különben egész napra kidőlök.Pedig most még későn is feküdtem mert éjfél után érkezett meg a drágám és nem ment nélküle a tenti. Férj függő vagyok :shock: :lol:

Zsófi te mit szoktál ilyenkor csinálni ha már nem tudsz visszaaludni? Ma szerelitek a bútorokat vagy már kész van?

Nici hogy áll a lakás, babaszoba? Béke van már otthon ,újra nagy a szerelem? Hogy birod a diétát?

Kép

KépKép[/url]
mecsi

kicsit goni leszek de örülök hogy nem csak én voltam tegnap falánk ahogy olvastam :oops: :? ma meg majd böjtölhetünk.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?