Új privát üzeneted érkezett!

Ilda, hát köszi szépen. :oops:
Igyekszem, annyi szép ruhája van, h. sokszor itthon is ráadok ruhácskát, legalább akkor használjuk már ha van. Nem?
Örülök, h. kedvet csinálok Nektek az öltözködéshez.
Na azért Elina sem panaszkodhat, Te is szépen öltözteted, ahogy elnézem.

uzsi: nálunk most a natúr joghurt a sláger. Nem tudom, Te mersz e már adni neki, de ezt lehet gyümölccsel kombinálni. Vagy rízst gyümivel. De én szoktam neki csak almát, csak banánt is.

megyek, fürdetés van.

Kép
niki30

hello

Gabiékkal mi lehet??? Mikor utoljára bejelentkezett mintha arról írt volna, hogy betegek...

Voltam ma körmösnél beszereztem a férjem ajijának egy részét! :)

Nagyon szép ünnepi körmeim letek, franciás csillogós, ezüstös pirosas...:) :) :)

KépKépKép
bogyra

Sziasztok,

Voltam ma Ringatón. Énekelgettünk, csak nagyon kevesen voltunk, így nem lehetett kibontakozni! :)

Niki: Emma tényleg annyira szép és ez a kisruha nekem is nagyon bejön! :)

Ilda tök jó a hajad! Szépek vagytok! :)

Kinél hoyg fog telni a karácsony? Mentek szülőkhöz? Vagy lesz ahol csak 3-an lesztek szent este? Mi megyünk anyumékhoz az egész família, aztán a többi napon is ide-oda.

Kép

Kép
lorcika

Tényleg ki hogy tölti a karácsonyt?
Nekünk mindkét szülő vidéken van, így mi 3-asban töltjük a szentestét, másnap megyünk le Tatabányára.
23.án pedig leugrunk párom anyukájához Szegedre.

Lorci, köszi.

Kép
niki30

Mi pénteken utazunk nyíregyre, majd 25-én Anyumék, ahol egyelőre úgy néz ki hogy apuék is lesznek.... 26-át tölrjük kettesben... majd utána hozzánk jönnek vendégek... nővéremék, anyuék, barátaink...

KépKépKép
bogyra

Köszönöm a névnapi üdvöket,Gabi neked is Detto Boldog Névnapot!

Rengeteget írtatok,kijegyzeteltem azokat amire reagálni fogok,de majd csak a kari 3napjában,ert akkor engedek meg magamnak szabit,addig hajtás,mindenkinek szép ruha kellmeg szép függöny az ablakára mire jön a Jézuska,érthető csak nekem lóg a bélésem.
Viszont nagyon boldog vagyok4 hónap gyötrelmes kínlódás után van két fogacskánk lent.Eddig is egyfolytában vigyorgott Martin de most,hogy a fogát is kérdezzük tőle még többet,cukor falat,és emberfeletti türelemmel viselte a fájdalmakat.
Minden babus gyönyörű,Emma királylány tiszta anyuka!!!!!!!!!!!!!!!!
Bogy Isten éltessen!
Mindenkitől bocs csak gyorsan jöttem,hogy megköszönjem,a kedves rám gondolást!!!!Puszillak titeket reklám után visszajövök :D :D :D

KépKép
riella77

Sziasztok Csajok,

Fűűűű mennyit irtatok :shock: :shock:

Tegnap nem tudtam jönni, mert apa nem dolgozott és próbáltunk kis családozni picit. :wink:

Bringám, szeretetkönyv is meg van :D Gondolod, hogy mi nagy empatikus lények meglennénk az alapmű nélkül :lol: ?

Doo, nemtom írtam-e múltkor, de a tábla egész mogyorós étcsokit tettem a Pici féle muffin-ba és annyira finom volt......A kalória értékét meg sem merném saccolni egy db muffinomnak, de utána olyan bódog vótam :D

Niki, tényleg nagyon profik a képek :wink: Gyönyörű kislányod van.

Elina, nagyon jók vagytok Ti is. Figyu, ugye jól emlékszem, hogy neked sötétebb hajad volt? Nagyon tuti ez a szín és jól is áll, de nem dícsérem tovább.... :wink:

Ma volt a doktornő és megdícsért bennünket, h milyen nyugodt a babó és biztos azért, mert az anyukája is kiegyensúlyozott :oops: :oops: Pedig vannak pillanataim, amikor robbanni tudnék....
Szóval mi még csak gyümit eszünk és krumplit, h kezdjünk főziket, aztán majd fokozatosan bevonjuk a fehér húst és utána a vörös húsok is jöhetnek.
Rákérdeztem a joghurtra és azt mondta azt nem ajánlja, inkább majd később, ehet még eleget a gyerkő. Apja állandóan megnyalatja a jogit a baby-vel és imádja :oops: , nu mindegy, akkor várunk.
Niki, Te milyen natur joghurt-ot adsz Emmának? Egyékbént szintén 76 8) 8) .

Még akartam írni egy csomót, de mire végigolvasok elfelejtem....visszamegyek és írok tovább....

Kép
melcsi6

Csilla, Milán nagyon huncut abban a kosárban :D , tényleg jó ötlet a doboz süti, én is bevetem :wink:

Móni, nagyon eredeti ez a kép Mátéval. Simán betehetnék valami katalógusba. :D

Vanda, olyan nagynak látom Bálintot :D . Mármint hosszabnak mint a fiacskámat. :wink: Nagyon aranyosak apával.

Na Ági, asszem ezzel a mosollyal fogja a fiúkat is levenni a lábukról Zita lányod :wink: . Nagyon szép :wink:

És minden baba és anyuka is :D

Lányok, már nem lesz időm boltba menni és szeretnék egy két ajándékot, Ti rendeltetek net-ről valamit? Küldenétek címet, hogy hol érdemes böngésznem még?

Kösz és jó éjt.

Megyek nézem barátok közt, hátha robban a bomba..... :roll:

Kép
melcsi6

Bocsi, most néztem, hogy Ilda, neked Elinát írtam :lol: Kislányod gondolom még nem festi a haját :lol: :lol:

Pussz

Kép
melcsi6

Jól elvagyok itt magamban, na mindegy...legalább egyetértünk mindenben :lol:

Kép
melcsi6

Melcsi,
én rendeltem neten de csak a www.bookline.hu és a www.filmsarok.hu-ról.
Mindkettőről múlt hét kedden rendeltem, a bookline-tól ma megkaptam a csomagot GLS-el, de a filmsarok postán küldi, az még nem jött meg. :(
mary74

Mi már 23.-án feldíszítjük a fát, azt hiszem másképp nem férünk bele az időbe, hogy mindenhová eljussunk (ilyet sem csináltunk még, és nem is nagyon szívesen teszem :( ).
24.-én ebéd Apukáméknál (szüleim elváltak), aztán az estét itthon töltjük hármasban. 25.én Anyósoméknál, aztán 26.-án Anyukáméknál leszünk. Közben esténként is jönnek hozzánk, tesók, stb. Kicsit sűrű lesz.
mary74

:lol: Melcsi nekem fel sem tűnt, hogy Elinát írtál, én egyből Ildára (is) gondoltam!

Zita ma tök ügyesen evett- alma barack, nyami volt.
Viszont a feneke az brutál piros :( elfogyott a popsikrém, a gyógyszertári, s elkezdtem sudokrémmel kenni, volt itthon kis termékminta. Fú, nem jött be. Holnap oltás aztán íratok popsikrémet, remélem ügyesen helyrehozza. Legalábbis remélem csak attól ilyen. :shock:

Barátaink 5 hós kisfia szuper ügyes, itt négykézlábazott :shock: meg olyan atrakciókat mutatott be, csak néztünk 8) Zita meg fogdosta meg húzgálta a fiúka ruháját-lehúzta sexin a válláról, belenyúlt a fülébe és megharapta a lábát. Ennyi volt, a pasit különösebben nem érdekelte :roll: ja és csajosan sikítozott is. Eszméletlen mennyire más a hangjuk, annyira fiús volt Leventének, Zitának meg olyan csajos :)

Mi csak naptárat rendeltünk neten.

Riella gratula akét fogacskához, végre!! (miért nincs a babaneten fogacskás emotion??? hm??) :lol:

Kép
ági_bp

HELP!!!!

Meg kell kenni a mézeskalács tetejét tojással, hogy fényes legyen?
ÉS HÁnY FOKON KELL SÜTNI????????????????

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

Vanda!

Nem ár megkenni, de én csak sárgájával szoktam.
180 fokon és vigyázz mert csak pár percig kell sütni!!

Ne hagyd hogy barnulni kezdjen, mert kivétel utáán még fog barnulni magától is...

KépKépKép
bogyra

Sziasztok,

Ilda nekem is tetszik az új hajad :)

Tényleg Vanda, Bálint milyen hosszú?

Riella, kitartást neked a kari előtti őrülethez. Én valamelyik nap bemerészkedtem az Auchanba... soha többet karácsony előtti két hétben nem megyek bevásárlólözpontba. Sokkot kaptam hogy gyúrják egymást az emberek... és naagy gratula MArtinnak a fogahoz. Van még valaki aki fogatlan?

Ági, én is úgy vettem észre a csajok ebben a korban jobban ismerkednek :wink: Zsófi is rögtön elmarja a babák kezét (főleg a fiúk érdeklik :wink: ) meg leoszt egy-két taslit :lol:

Mi 24 én fogadju kebédre az én családom, este párom családjánál vacsizunk
25én az összes orvos a családban ügyel, (már évek óta ) anyukám itt lesz nálam. 26 án pedig elutazunk nagycsaládilag a párom nagyszüleihez.

Azt hiszem Zsófi meggyógyult, már egy órája magában játszik. Persze itt vagyok mellette de szépen sorban veszi fel a játékokat és elvan velük mint befőtt :)
És képzeljétek, inti a pápát :) Nem teljesen szabályosan de rázza a jobb mancsát ha mondjuk neki pápá. Hát legalább erre jó volt a betegség... ugyanis minden orrszívás után (napi 4-5 alkalommal) amikor kimostuk a szmötyit az orrszívó porszívóból, elköszöntük a csapban lefolyó szmötyitől :) nagyon élvezte, és ahogy kikapcsoltam a porszívót már nézett is a fürdő felé, mikor megyünk oda kimosni a trutyit :) azóta pápázik :lol:

És jelentem áttértünk a napi két alvásra. Most már 4-5 napja ugyanaz a ritmus, úgyhogy gondolom már így marad.
8 kor kel
9 kor reggeli
10 kor susi délig
1 kor ebéd
3 kor susi 5ig
6 kor uzsi
9 fürcsi
utána vacsi
10kor susu
hajnalban egyszer ébred cicizni 4-5 körül (ez új, de a betegsége alatt 20 szor ébredt, úgyhogy most ezzel az eggyel megbékéltem...)
Szal nagyon tetszik a menetrend, mondjuk nem mindig alszik 2 órát, tegnap pl csak bő egy órát aludt du, így már negyed tízkor bealudt este. Így mondjuk sajna már nem maradhatok ki esténként 10ig :roll:
látod Lorci nem kellett várnom a suliig, hogy előrébb kerüljön az esti alvás :)
pici76

5 perce megy, de még nagyon lágy a tészta....
hagyom még egy kicsit.

Kép

Kép
precious
Budapest

Pici, Zsófi nagyon ügyi! Meg Ti is :wink: én nem is tanítom még Neki a pápát :oops: lehet már kellene? A tapsit néha, de az sincs nagyon napirenden. :)

Jaj, úgy raknék fel képet a tegnapi udvarlásról, csak mégis má' nem, mert nem csak enyém gyerek van rajta, aztán én sem szeretném, ha egyszer csak viszontlátnám véletlenül a lánykámat úgy, hogy más tette fel, értitek.

Vanda jó sütögetést.
Puszi

Ma megyünk oltásra, szorítsatok ne legyen semmi hőemelkedés stb. Én hülye elolvastam a lehetséges mellékhatásokat, nem kellett volna! :? :? :(
Egyébként ici-picit folyik az orra de se nem köhög semmi. Szerintetek gond ha így kap oltást? Meg tegnap taliztunk picit tüsszögő gyerkőkkel...mi van ha valamit elkapott Tőlük, de még ugye mára nem jött ki, s így oltatjuk be??? Lehet attól baja?? Paraanya :? :?

Kép
ági_bp

vanda, melyik oldalon vannak a tej-tojásmentes muffinjaid?
Vendég

Azt hiszem, hogy 12 perc kell.
Állati jól néz ki, de kemény. Mivel nincs fémdobozom, ezért egy lábosba tettem, és raktam mellé almát, hogy visszapuhuljon.
Ha nem puhul vissza, akkor kidobom az egészet a francba, ha megpuhul, akkor boltot nyitok! :lol: 8)

Gondolom, hogy majd később kell disziteni, ugye? Bogy, küldjed fénypostával a diszitődet!!!! :D

Bálint nem egy magasnövésű, inkább olyan húsos. Olyan 70 centi körül van, de már 9.5 kiló. Olyan széles a csuklója, mint a tenyere(!).

Most volt itt éppen a védőnéni. (be sem volt ágyazva és nálam egyfolytában kupi van. elfelejtettem, hogy jönni fog).Nagyon rendes és tájékozott. Nem marad sohasem többet, mint 10 perc. Adtam neki mézeskalácsot. Remélem, hogy azért látom majd még....

Pici!
Nekünk is van ilyen napirendünk, de az mindig változik. (Lehet, hogy ez igy már nem is napirend????). De általában Bálint is 2x alszik, délelőtt 1 és 2 óra hosszat, délután, szintén. Az esti fürdés az utolsó felkeléstől számitott 3 óra múlva van vagy este 8-kor. Azért gratula, ilyenkor én mindig olyan elégedett vagyok magammal, Te nem?

Új "fogasoknak" HAJRÁ! Most már lehet növeszteni a többit is, hadd őrüljön meg anyátok! :lol:

Tegnap elkezdtük az antibiotikumot meg a Normaflort és láss csodát, kiscsillag csak egyszer ébredt fel. Viszont 1 órába és egy kopott, rongyos mellbimbóba került, mire el tudtam altatni.

Nagyon hideg van, nem akarok a postára menni.

Szép napot mindenkinek!

RIELLA HOL VAN A BOLTOD???

Kép

Kép
precious
Budapest

Doo, nem tudom, de elküldöm privibe, hogy ne zavarjuk a többieket!

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

privi ment 2 + 1 recepttel

Kép

Kép
precious
Budapest

Koszi Lanyok, most olyan szepnek erzem magam a hajam miatt :lol:
Nem am, annyira azert nem, de jol esett!

Mi varjuk Apat, aki szabin van, de mindig kitalalnak neki valami feladatot a rokonok, de hat ilyen kis rendes.

Delutan megyunk a kepeslapokert, Elinasak, rokonok kapjak, remelem jo lesz! :D

En holnap allok neki a takaritasnak, mar egy hete rafer, de huztam, hogy Karira meg tisztasag legyen.

Pa puszi Mindenkinek!

KépKép
horilda

Sziasztok!!!

Szoktalak titeket néha olvasgatni..... az én kisfiam is májusban született és gondoltam megérdezem ti hogy vezetitek be a szilárd kaját?
Nálunk most egyenlőre úgy van, hogy dél körüli szopi helyett eszik krumplit(kis anyatejjel pürésítve)és eddig úgy vlot, hogy utána cici, de mostmár 2 napja üvegből sikerül neki odaadnom a tejcit, amit lassan szeretnék lecserélni teára vagy vmire.
Ti melyik szopit váltottátok ki utána gyümölccsel? délelőttit, vagy délutánit?
Kiváncsi vagyok, mert -lehet én komplikálom túl egy kicsit-de ez a hozzátáplálás téma annyira nem egyszerű....Mert ha a fiamon múlna sztem 1 évig is ellenne csaj tejcin:)
Remélem tudtok tanácsot adni:)

babafalva.hu vonalzó
wizsuzsi

Vanda, Riella boltja Hernádon van,ahol laknak.

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok,

Lányok megvilágosodtam!!! Valamit nagyon rosszul csinálok!!!! :oops: :roll: Ricskó ha napközben is 10 perc után felébred az alvásból és láthatóan álmos, de nem tud visszaaludni magától csak sír, én rögtön kikapom a kiságyból és ringatom, mire hosszú nyekergés (és itt szó szerint értendő csukott szemmel való, álomba ringató nyekergés) visszaalszik. De lehet, hogy éjjel is most ezért ébred fel.....mert valamiért felrad vagy mittomén és aztán nem alszik vissza, amíg az anya rabszolga nem rohan, kikapja, megitatja és szunya tovább!!! Csak a rabszolga nem tud egyből aludni és aztán fél óra múlva kezdődik előlről!!!! :roll: :?
Na szóval ez tutkó nem jó!!!! Hagyjam sírni?? Most jön az, amiről tök könnyű tanácsot adni és csak simizzem a hátát nyugtassam és hagyjam, hogy álomba sírja magát??? És akkor szépen lassan menni fog a dolog??? :shock: Niki ti hogy álltok? HELP!!!!!!!!!! Kérek valami biztatást!!!!

Pici örülök, hogy Zsófi már jól van!! És, hogy suli előtt sikerül korábban letenni!!! ;) :lol: Ügyik vagytok! :)

Nálunk is van napirend...többé kevésbé.
Fél 7 körül kelés.
Fél 8-8 reggeli, aztán szunya 1-másfél órát
12-kor ebéd szunya 1 órát
4-kor uzsi
5 körül 1 óra szunya vagy előbb
8-kor fürcsi bealvás cicin 9 körül.
Éjjel kelés óránként!!! :? De van amikor reggel 5-ig húzza, kis cici és alvás!! Mitől függ ez?? Még mindig nem jöttem rá!!!!!!

Na léptem, emrt ébred.

Kép

Kép
lorcika

Ja Gyps, nekem megjött!! Nincs baba! :) Neked?? :shock:

Bogy, Gabi, Dóri nincs ötletetek mit vegyek egy 7 éves kisfiúnak?? Tök béna vagyok ajándékokban és valami jópofa dolgot szeretnék! Értelmes, minden érdekli! Valami ötlet?

Kép

Kép
lorcika

wizsuzsi: Szerintem próbáld meg először a délelőttöt. ALma-banán vagy valami fincsivel (Szereti a krumplit?? Magában az szörnyű!!). Próbálgasd adni neki.Ha nem jön be, akkor próbálj meg mást. Nekem pl. először nem ette nyersen az almát csak főve. Most meg az alma (nyersen)-banán a kedvence. Ja és az elején én is raktam anyatejet az almába..aztán szépen elhagytam. Én elég lazán csináltam, ha valami nem jött be, hát próbáltam mást. Nem fog sokat enni először és ciciztesd meg utána, de szerintem mindig a kajával kezd és utána a tejcsi. Menni fog az biztos, csak új neki minden íz! Meg arra számíts, hogy van ami bejön neki 2 napig, aztán utána nem akarja enni napokig. ÍAkkor próbálj esetleg mást. 1-2 hétig én gyümit adtam, aztán jött a sütötök...na az nagyon menő!!! AZt minden gyerek imádja! :)

Kép

Kép
lorcika

Lorci válaszolok majd, csak most el vagyok havazva. Letettük Emmát és jövök. Jó?

Kép
niki30

Lorci!

Társasjáték, lego. Nálunk ezek menők.

KépKépKép
bogyra

Na itt vagyok.
Ma dekoráltam egyet. Majd megmutizom. Bár Bogyra teljesítményéhez és energiájához képest ez smafu. Nekem mégis tetszik:)

Lorci!
Bíztatást kérsz? HAJRÁÁÁÁÁ!:)
Szóval a hátsimi az nálunk bevált. Éneklés, mesélés.
Megmondom őszintén, én néha szoktam hagyni kicsit sírni, ez is kifárasztja, majd pár perc után odamegyek, simizem, dúdolok neki, aztán kezdődik előről.
Múlt éjjel másfél órába telt míg visszaaludt, de nem adtam cicit.

Próbáld meg, h. nem veszed ki egyből, hanem simized, megitatod. Aztán ha nagyon ordít, akkor nyílván kiveszi az ember.

Az h. felébred, sok mindentől lehet, mint tudjuk. De ha vissza tud aludni (akár víz, simi segítségével), az szerintem nagyon jó.

Emma sajnos arra ébred meg, h. átfordul a másik oldalára és beleütközik a rácsokba, vagy felkúszik az ágy végébe és az ébreszti fel. Múlt éjjel mondjuk még plusszban pisis is volt, teljesen átázott a pelus.

Kép
niki30

Niki: Akkor megpróbálom én is, hoyg nem rohanok egyből! Jajjj! Nem tudom hogy fogom bírni, eddig a hátsimi, énekléskor csak sírt sírt tovább!!!! :( Amúgy Ricsi is azért ébred fel, mert elkezd mászni és az oldalára billen...onnan a hátára és akkor egyből felébred. Most 3 napig vele aludtam, mert apa nem volt.....és uttááááloook egyedül aludni. És ilyen esetben rögtön a hasára fordítottam aludt tovább!!!! Sajnos nem tud visszafordulni hasra ez a baj!!! Jaj Istenem 3 nap anyával, most is bújik nehezen oldódik apával, plusz hagyni sírni!!!! Jaaahhhhjjj na majd meglátom menni fog-e ez ma!!! :shock: :? :(

Köszi Bogy próbálok venni valamit, ami nincs neki. De mindene megvan annak a büdös kölöknek is :D, túl sok is véleményem szerint mindent azonnal és rögtön megkap, a legújabb, legmenőbb cuccokat, szóval nehéz találni olyat, amilye nincs. megkérdezem anyját is, aztán kitalálok valamit!!!

Na megyünk fürcsizni!

Kép

Kép
lorcika

Köszi Lorci,igen vanda a bolt Hernádon van ahol lakunk,ez 45 km-re van Bp-től az M5 -ös autópálya mellett.Kocsival 3/4 óra.....
ma horror napom volt megint,reggel elrohantam csipeszeket venni,és lett két fenyőfánk,ezüst ott vágta ki a néni azt amire mutattam,és a két fáért 2ezret fizettem,azt hiszem jó vétel volt,csak k...szúrt.De megérte a fájdalom.
Utána mentem függönyt feltenni a szomszédba,aztán jöttek ruhát próbálni,majd 3kor újból függönyöztem,ha m2 kéne megmondanom,hogy mennyit vasaltam ki ma,gyilkos szám jönne ki azt hiszem,de ez is megérte,mert olyan családoknak szereztem a munkámmal örömet akiknél még valóban látszik hogy örülnek valaminek,és mivel 20 méter függöny kellett a nappalira anyagiakban sem mindegy 2 pici gyerek mellett,de azt látni kellett volna majdnem sírtak,hogy végre függöny lesz karácsonykor az ablakon és nem látnak be az utcárólés nem néznek keresztül a szomszédok rajtuk....nagyon szép lett,és jó érzés volt látni a boldogságot a szemükben.
A létrázástól hangyák háborúja van a seggemben,szerintem holnapra fetrengeni fogok az izomlázban,majd szorítom a fogam,bár szerintem megint egy hasonló nap elé nézek,így nagyon gondolni se lesz időm a testi kínjaimra.
Készültem Tescoba,de ha ennyire brutál nem megyek,inkább megveszek mindent itt Dabason,nem a csúcs,de most a hátam közepére hiányzik egy idegbaj a mega cirkuszban.
Ja azt elis felejtettem,hogy majd a nyakamat törtem míg a fánkat vizslattam,mert a hó alatt nem látszott,hogy hol vágtak már ki fát,és ott gödör volt,kettőbe is beleléptem azt hittem a bokámat kitöröm,na még az hiányzott volna,még az emeletre se tudnék feljönni,brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Köszönöm,remélem a fognyűvő manó elment és a nehéz kezdet után gyors fogszaporulat következik....én ezt kértem a Jézuskától,már borzalmas volt látni mennyire szenved,a szívem szakadt meg sokszor,és tessék az angyalka egyik reggel megérintette a kis ínyét,és kibújt a canikája mindkettő....
Köszönöm Istenem!Nekem nem kell más ajándék,mert egy kis angyalka minden nap megajándékoz a mosolyával,az ölelésével,a szeretetével,ő nekem a legnagyobb ajándék ettől több nem kell,itt szeretném megköszönni a védő beszédeket amiket a múltkori elkenődésemkor írtatok apa mellett,félreértés ne essék imádom őt ,ahogy puszilgatja a kisfiát a ringató székben és az a csöpp ember odasimul hozzá,és elbóbiskol a sok puszi hatására....valahol nem is tőle hiányoltam a meglepi partit,hanem a barátoktól,lehet hogy nem voltam egyértelmű??
:roll: Na megvolt a buli,megható volt,csak kicsit úgy éreztem csak egy szál szalma vagyok egy bálában,elvesztem.
Megcsináltam az ajándékot,leírtam a kedves sztorikat képekkel mellékelve az elmúlt 15 évet,és vettem egy ajándékot is,itt hagytam a legnagyobb hóesésben(akkor kezdett szombaton esni a hó és fagyott is,nálunk meg is maradt a hó,és nem járt már éjszaka a hókotró) a fogzó nyűgös kisfiamat,hogy ott legyek,
két szó és egy köszi után megvacsoráztunk és eljöttünk,a köszönő levélben amit mindketten írtak(bnő-férj)nem nevesítve de felismerhetően mindenkinek meg volt köszönve a jelenlét csak nekem nem,ez is egy tanulság.
Most ennyi voltam hulla vagyok megyek aludni, puszi

KépKép
riella77

Bocs vanda=Vanda
elnézést tényleg fáradt vagyok

KépKép
riella77

bocsi nem tudok most midnenkire reagálni, de Lorci neked egy ötlet.
nem tudod úgy körberakni Ricsit hogy ne tudjon elmozdulni, értsd elfordulni?
onnan jutott eszeme, hogy én is kipárnáztam Zsófit amikor szmörcsögött az orra, és most már nem kell, de bent maradtak a párnák az ágyba, és tök fixen közéjük van szorítva, és úgy vettem észre szereti a kuckósítást, így benn is hagyom őket. így teljesen ugyanúgy kel fel ahogy elaludt, persze azért tud mozogni, csak elmozdulni nem
csak egy ötlet...
pici76

sziasztok

én is vagyok, csak időhiány van ezerrel.. :lol:
tegnap megcsináltam a 100 valahány diósgolyót , holnap céges kari-buli, reggel fodrász ááá, annyi dolog van még addig is, kezdek kapkodni össze-vissza, ráadásul férj is még SZOMBATON IS!!!!! akar dolgozni. :evil: és mégis mikor lesz kitakarítva, az senkit nem érdekel, csak engem max. :( :? és megint jön majd az értékbecslő.. de mindegy, csakjöjjön máá..

szóval havazunk, sokszor úgy érzem, mire lerendezem reggel a kölyköket, csak peluscsere, evés, ivás miegymás már dél van. vagy öregszem.. lassulok vagy mi fene. Ráadásul én sem vagyok vmi fényes hangulatban.. :roll: ja, én '78 januári vagyok, szal kerek ünnep lesz most nekem..:)

na haladok tovább , Viki kalácsot kér még, Marci az ágyon hasal, álmos lesz megint, megyek dugom le aludni.
Vendég

Riella, én személy szerint mindig örülök, mikor olvasok rólad. :wink:
Vendég

Wizsuzsi,

mi még egyik szopit sem váltottuk ki teljesen. Én gyümivel kezdtem, azt most uzsira kapja, aztán egy hónapra rá kezdtem a zöldségeket ebédre. Mindkét alkalommal azonban kap cicit is utána (ha kér , de nem mindig kell neki) .
Szóval nálunk délig csak cici van. Jövőre elkezdem a tízórainál is etetni valamivel. Még nem tudom mi lesz... talán tejpép. És akkor lehet hogy felcserélem majd a gyümivel, és tízórai lesz gyümi, és uzsi a tejpép, merthogy az laktatóbb estére.
A krumpli magában szerintem nagyon durva, mármint úgy értem nekünk az volt, Zsófi még most is fuldoklik tőle gyakran...pedig alig teszek egy kicsit a főzikbe. Magában egyszer adtam (legelőször)
Szerintem próbálkozz bátran gyümi zöldség keverékkel is, nálunk azok nagyon menők.
Sok sikert!
pici76

Marcinak boldog hófordulót!!!! :D

Kép
ági_bp

Marcit isten éltesse 8 hónapja alkalmából!

Kép
niki30

Sziasztok!

Én elköszönöm, mert nagyon sűrű nap vár rám, holnap reggel meg már utazunk. Elvileg lesz nálam laptop, meg a teefononos net...dehát kitudja! :)

Mindenkinek nagyon boldog, békés, első illetvel legkisebb gyermekével együtt töltött első karácsonyt kívánok!!!!

Fényképeket tessék készíteni! :) Hogy 27-én már cserélgethessük őket! :)
Még most mosok, vasalok, takarítok, rendezkedem, díszítgetek... megyek apci ajándékáért, 15-re levit orvoshoz kell vinni, utána megyünk gergőért, majd egy kicsit kimegyünk a karácsonyi vásárra, de csak a kosztolányira... forraltbor, virsli, nézelődés :) Hazafelé karácsony fa beszerzése, felállítása, utána megint egy kis takarítás, kocsi pucolás, összecekkerelés, ajándékcsomagolás.... majd kipihenve kelés és indulás! :) Ez vár rám, a karácsony árnyoldala, de majd lesz szép is. Nem merem leírni mit kap apa, mert félek olvassa! :) :) De nagyon jó kis cucc! :)

pusssza midenkinek! :)

KépKépKép
bogyra

Bogy, jó utat és Nektek is szép karácsonyt!

Kép
niki30

Én még leszek ugyan, de

ÉN IS NAGYON BOLDOG ÉS BÉKÉS KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDEN KEDVES TOPICTÁRSAMNAK, BABÁNAK, MAMÁNAK, PAPÁNAK!

LEGYEN MINDENKINEK KELLEMES KARÁCSONYA, EGYETEK SOKAT (míg lehet), LEGYETEK EGYÜTT ÉS SZERESSÉTEK EGYMÁST!

Kép
niki30

Gabibabával beszéltem az imént.

Üzeninektek, hogy nincs billentyűzete, ezért nem tud írni.
Brendonnal kórházban vannak, agranulocitozisa van egy vírus fertőzés miatt, de látszólag rendeződik a helyzet! Ma hazamennek, ha minden igaz.

És akkor megragadom az alkalmat, hogy leírjam újra:

ALGOPYRINT 14 év alatt szigorúan tilos adni!!!!!!

Agranulocitózist okoz!

KépKépKép
bogyra

Akár egy szem is!!!!

KépKépKép
bogyra

Akár egy szem is!!!!

KépKépKép
bogyra

Én is nagyon boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!!!
Kép
mary74

Bogyra, jó utat nektek! Majd "integetek" nektek útközben Polgárról. :-) (Mi itt lakunk.)

Gabi! Brendonnak mielőbbi jobbulást kívánok!
mary74

Bogyra, nálunk nagyi adott egy negyed algopirint Zsófinak a múlt héten :shock: :shock: mi az az agranuloizé??
pici76

A granulociták teljes hiánya.... dehát tudnia kéne... nem, értem...

Tehát nem mindenkinél okozza, de azt nemlehet tudni, hogy kinek igen...

KépKépKép
bogyra

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?