Köszi Lorci,igen vanda a bolt Hernádon van ahol lakunk,ez 45 km-re van Bp-től az M5 -ös autópálya mellett.Kocsival 3/4 óra.....
ma horror napom volt megint,reggel elrohantam csipeszeket venni,és lett két fenyőfánk,ezüst ott vágta ki a néni azt amire mutattam,és a két fáért 2ezret fizettem,azt hiszem jó vétel volt,csak k...szúrt.De megérte a fájdalom.
Utána mentem függönyt feltenni a szomszédba,aztán jöttek ruhát próbálni,majd 3kor újból függönyöztem,ha m2 kéne megmondanom,hogy mennyit vasaltam ki ma,gyilkos szám jönne ki azt hiszem,de ez is megérte,mert olyan családoknak szereztem a munkámmal örömet akiknél még valóban látszik hogy örülnek valaminek,és mivel 20 méter függöny kellett a nappalira anyagiakban sem mindegy 2 pici gyerek mellett,de azt látni kellett volna majdnem sírtak,hogy végre függöny lesz karácsonykor az ablakon és nem látnak be az utcárólés nem néznek keresztül a szomszédok rajtuk....nagyon szép lett,és jó érzés volt látni a boldogságot a szemükben.
A létrázástól hangyák háborúja van a seggemben,szerintem holnapra fetrengeni fogok az izomlázban,majd szorítom a fogam,bár szerintem megint egy hasonló nap elé nézek,így nagyon gondolni se lesz időm a testi kínjaimra.
Készültem Tescoba,de ha ennyire brutál nem megyek,inkább megveszek mindent itt Dabason,nem a csúcs,de most a hátam közepére hiányzik egy idegbaj a mega cirkuszban.
Ja azt elis felejtettem,hogy majd a nyakamat törtem míg a fánkat vizslattam,mert a hó alatt nem látszott,hogy hol vágtak már ki fát,és ott gödör volt,kettőbe is beleléptem azt hittem a bokámat kitöröm,na még az hiányzott volna,még az emeletre se tudnék feljönni,brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Köszönöm,remélem a fognyűvő manó elment és a nehéz kezdet után gyors fogszaporulat következik....én ezt kértem a Jézuskától,már borzalmas volt látni mennyire szenved,a szívem szakadt meg sokszor,és tessék az angyalka egyik reggel megérintette a kis ínyét,és kibújt a canikája mindkettő....
Köszönöm Istenem!Nekem nem kell más ajándék,mert egy kis angyalka minden nap megajándékoz a mosolyával,az ölelésével,a szeretetével,ő nekem a legnagyobb ajándék ettől több nem kell,itt szeretném megköszönni a védő beszédeket amiket a múltkori elkenődésemkor írtatok apa mellett,félreértés ne essék imádom őt ,ahogy puszilgatja a kisfiát a ringató székben és az a csöpp ember odasimul hozzá,és elbóbiskol a sok puszi hatására....valahol nem is tőle hiányoltam a meglepi partit,hanem a barátoktól,lehet hogy nem voltam egyértelmű??
Na megvolt a buli,megható volt,csak kicsit úgy éreztem csak egy szál szalma vagyok egy bálában,elvesztem.
Megcsináltam az ajándékot,leírtam a kedves sztorikat képekkel mellékelve az elmúlt 15 évet,és vettem egy ajándékot is,itt hagytam a legnagyobb hóesésben(akkor kezdett szombaton esni a hó és fagyott is,nálunk meg is maradt a hó,és nem járt már éjszaka a hókotró) a fogzó nyűgös kisfiamat,hogy ott legyek,
két szó és egy köszi után megvacsoráztunk és eljöttünk,a köszönő levélben amit mindketten írtak(bnő-férj)nem nevesítve de felismerhetően mindenkinek meg volt köszönve a jelenlét csak nekem nem,ez is egy tanulság.
Most ennyi voltam hulla vagyok megyek aludni, puszi