Sziasztok!
Ádi jól bekómázott ettől a hülye időtől, miután a reggeli alvás helyett folyamatosan sírt... pedig nem szokott. De lehet, hogy a foga is nyösztette, mert azt is macerálta az ujjaival.
Na, de így most kihasználom a kis időmet és írok.
Csöpplány,
igen, Ádi is nyúlkál már ügyesen. Ha a kezébe adok valamit, akkor két kézzel megfogja, odahúzza a szájához, beletömi, aztán elejti.
A forgás egyelőre megy hasról hátra, de csak néha, mert rettenetesen utál hason lenni, ilyenkor kiemelei magát, kicsit nyűglődik, aztán elkezd nyafogni, majd sírni... De sokszor fordul az oldalára is. Na meg persze nagyokat pörög a tengelye körül.
Mi is nagyon szeretnénk majd neki kistesót (Ádi+2 a terv), de majd az anyagi helyzet megmondja, mikor...
Barbazsó,
bizony-bizony, Ádi is fent volt babavilágon, de aztán nem fordítottam rá túl nagy energiát, hogy körbeküldjem mindenkinek, szavazzanak rá. A drága sms-eket pedig nem erőltetem, mert az drága. A 300 meg hasonló számú szavazatokat pedig úgyis úgy hozzák össze...
Jajj, ne viccelj már, nem gond a vonalzó, édes lett.
WestEnd tetőterasz jól hangzik. Bár mi is a Délihez vagyunk közelebb, de majd megyünk kocsival.
Na, a férjek totál nem tudják ám átérezni, miért is gáz az, hogy ilyen picibabával egyedül hagynak itthon, míg ők jól elbulizgatnak. Úgy látszik, nem az én párom az egyedüli. Szépen, higgadtan le kell ülni, és megbeszélni az érzéseket, de valószínűleg akkor is csak próbál majd a kedvedben járni, de átérezni nem hiszem, hogy át tudja majd. Hiszen máshogy vannak ők felépítve, és kívülről meg vannak győződve arról, hogy ezt fordított helyzetben ők simán meg tudnák csinálni...
Hibernia,
de durvaaaa, 10év, bele sem gondoltam! de tényleg!!
Egyébként Ádi súlya tényleg elég szépen hangzik, de hozzátartozik az is, hogy nem eszik ám bődületesen sokat, az optimális mennyiséggel elvan, viszont abból a nagy része hasznosul. Lehet, hogy hülyén hangzik, de tényleg, alig jön ki belőle kaki, mert a többit valahogy beépíti... És igazi vastagcsontú kis manó, akárcsak apukája, aki szintén szép súlyban van (95kg körül van most), de az össz felesleg rajta egy icipici sörpocak, de az is alig. Viszont most ha megkezdjük a hozzátápit (mármint Döbröginél, nem Apánál
), szerintem lelassul a súlygyarapodás.
Ja, és mivel lehet tisztítani a habtapit??
Mayday,
köszi, aranyos vagy! És butaság, amit írtál magadról, mert nagyon jó a képed!!
Charlott,
gratulálok az átforduláshoz, ügyes a kis manó!
Törpi,
Márk nagyon édes!
Öltöztetés:
én is mindig parázok, főleg, mert az utóbbi években én elég fázós lettem, és nem szeretném, hogy Ádi is fázzon, de persze túlöltöztetni sem jó. Mi 21-22 fokot tartunk a lakásban, ha alámegy, akkor kicsit ráfűtünk (bekapcsol a termosztát). Napközben hosszúujjú body + pamut rugiban van Ádi itthon, és ha nem jár éppen ezerrel a lába, akkor betakarom egy pléddel. Éjszaka is ez az öltözete. Kint az már neccesebb, akkor kap még egy pulcsit, egy sapit, meg takarót.
Egy kérdés:
Ádi egy időben szerette a fürcsit, és egyből elkezdett sírni, amikor kivettük a vízből (gondolom, még akart volna egy kicsit fürdőzni). Egy hónapja kb viszont (bár minden ugyanúgy zajlik) a vetkőztetésnél még vigyorog, de amint látja, hogy mindjárt emeljük át a kádba, őrült ordításba kezd, amit csak akkor hagy abba, amikor felöltöztettem.
Nincs ötletetek, mitől lehet?
Ja, és képzeljétek, páromnak van egy bátyja (4évvel idősebb), aki általában kis időeltolódással elkezdi leutánozni a páromat: amikor elkezdte anno növeszteni a haját (sötétbarna, dús, göndör haj...
), utána a bátyja is megnövesztette. Levágatta, utána a bátyja is. Motort vett, utána a bátyja is... Szóval, megszületett Ádi április 25-én, és most úgy néz ki, hogy lesz egy kis uncsitesó is!
Most 6hetes a magzat. Kb. 1év lesz köztük. Legalább lesz játszótársa
Ja, és még egy kérdés: nincs meg véletlenül valakinek átküldhető formában (beszkennelve vagy ilyesmi) az "Anya, taníts engem" c. könyv? Most azt szeretném mindenképp megszerezni, állítólag jó ötletek vannak benne hónapról hónapra.
Köszi!