Új privát üzeneted érkezett!

BOSEK GRATULÁLUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nőjön nagyra ez a kis pánkos csodabogyóka, legyen neki szép élete, egészsége, gazdagsága, anyájának pedig dögös tejcsis cickói és nyugodt éjszakái!!!!!!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Gratulálunk nekik és nagyon jó egészséget kívánunk anyának és pici lányának is!!!!!!!

Zsu!
Úgy látom Te is vizuális tipus vagy! Ugyanerre gondoltam!!!!!

Nekem is lassan indulnom kellene a gyerekemért a judo edzésre, de nem bírok innen elszakadni! :)

Kép
Kép
tündérmanó27

BOSEK! jajj, de cuki a kiscsaj! Gratulálok neked!

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Ez egy jó oldalkezdés!

Kép
Kép
tündérmanó27

Mpatr
Hol vannak már a kutyán kívüli képek!
Arra várok!

Kép
Kép
tündérmanó27

BOSEK! Gratulálok!!! Minden szépet és jót kívánok Nektek!!!

Szilvánusz: köszi :) mivel mi kiselefántot várunk (4 kiló feletti babó), kell a hely - és így látványos is :)
linocs

Bosek!
Sok szeretettel gratulálunk!
Kép
Vendég

Mommy, Fanetta, Bosek!

Hatalmas gratula mindhármotoknak!!! És sok egészséget!

Eszter

Kép
eszter.eu

És akkor a képek, kutyacicaszopi, Kvaszéva, Beuska és Mpatr minitalija a 4dgenesisben, és a mai 38+3 minipoci, ami sajnos zebrás lett, nagyon....
Ja, és a seggemet nem ér ócsárolni. :roll:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép

mpatr

[quote="kiszazsu"] írta:kiszazsu
[quote="mommy82"]E írta:mommy82z nem ér!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Ideültem Baby J-vel... evett volna a drágám, lökött anyja meg úgy röhögött, hogy szegény gyerek szájából mindig kiesett a kajaforrás...

Szegény Joseph! :lol: :lol: :lol: Elképzeltem, ahogy a kis pofikája össze van tejjel spriccelve! :wink:

Szép lesz a bőre :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

BOSEK! Gratulálok Nektek!!! Édes a kiscsaj! Sok örömet leljetek benne!

[quote] írta:va, ha együtt megszülünk a bokrokban, akkor azt hármasikreknek hivják?????????

Mi más lehetne? Ha meg egyszerre szoptatjuk őket, egymásnak besegítve, pl. ha valakinek nem lesz teje, akkor még tejtestvérek is lesznek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(Úgy látom a hülyeség rám is ragadós.)

Pati, mindegy, felőlem bármikor mehetünk. Majd szólj, mikor állsz vezetésre készen.

Menjünk a szigetre??? Zsu is csatlakozna... Részemről rendben.

Évi

KépKép
kvaszeva

Hurrá, megvan az ötödik baba!!!!!!!! Azt hittem, hogy 20 fok felett már senki sem szül!!!!!!!!!! Bosek, nagy-nagy gratula, aztán ha visszatérsz bennünket olvasni, akkor újból!!!!!!!
Na, akkor szervezhetünk ujabb mini talit, vacsi helyett most hivjuk sétának, avagy 500 méteres célbafutásnak, aminek a végén egy cukrászda legyen, mit szóltok???? Természetesen csak sik terepen, Daubner kilőve. Fagyi-süti után pedig közös séta a Gellért hegyre, a Fókusz értesitését én vállalom a közös szülések felvételére!

Kép

KépKép
eszterxx

Jaj, tök jók a képek!!!!!!!!! Mommy, én is hangosan röhögtem, amikor elképzeltem szegény baby Joet agyonspriccelve!

Pati, igenis gizdázom a segged, mert nem ér, hogy te oda nem hizol!!!!!! Olyan, mintha Jim képeit nézegetnénk, csupa formás, nem elhizott kismama!!!!!! Fujjj-fujjj-fujj, csunya kis fokhagymagerezd! És ez érvényes mindenki képére, Beuska és Évi sincsenek egyáltalán elhizva, ők is fujj-fujj-fujj!!!!! Irigy-irigy-irigy!!!!! Majd jól lefotózom egyszer az ötszörösre duzzadt lábujjaimat, aztán abban igazán lehet gyönyörködni! Szerintem a 4 kg. viz mind a két lábfejembe ment.

Kép

KépKép
eszterxx

[quote]a írta:kkor isten őrizz, hogy a beszédhibás nyanya monologját újra végighallgassuk... azt a 45 perces bevezetőt sosem fogom elfelejteni...

Pedig igen-igen élvezetes volt! :shock: :lol:

Nincs dokim. Szerintem nem is lesz. A régihez megyünk matatásra, aztán ma este megbeszéljük a továbbiakat.

Mostmár rugdaljatok el innen, mert sosem vakarom össze magam indulásig.

Évi

KépKép
kvaszeva

[quote="eszterxx"]N írta:eszterxxa, akkor szervezhetünk ujabb mini talit, vacsi helyett most hivjuk sétának, avagy 500 méteres célbafutásnak, aminek a végén egy cukrászda legyen, mit szóltok????

Ügynöknő, húzzál szülni, mert a végére teljesen kifordulsz magadból :shock: :shock: :shock: :shock:
JÓÉG! EZ IS MEGKATTANT!!!! :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép

mpatr

[quote="mpatr"]T írta:mpatre nagyon buta, az egy angol bullterrier!!! Nem pitbull. Sima, palackorrú kutya. Szegény buta mint a főd, de legalább csupa szív.

Szegényes a műveltségem, no ... palackorrúból csak a delfint ismerem, az utolsó mondat pedig ráillik a legtöbb pasira...

Kép

KépKép
eszterxx

[quote]e írta:szterxx írta:
Na, akkor szervezhetünk ujabb mini talit, vacsi helyett most hivjuk sétának, avagy 500 méteres célbafutásnak, aminek a végén egy cukrászda legyen, mit szóltok????

Ügynöknő, húzzál szülni, mert a végére teljesen kifordulsz magadból
JÓÉG! EZ IS MEGKATTANT!!!!

Bagoly mondja... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Évi

KépKép
kvaszeva

Halihó!

Most értünk haza a mai kórházas körútunkról, iszonyat sokat írtatok, majd visszaolvasok, de egyenlőre nincs lelkierőm... :(
Voltunk CTG-n és UH-on. A baba még mindig nem fordult meg, így 95% császár lesz. Csütörtököt beszéltem meg az orvossal, ha addig nem indul be magától, akkor valami kamu indokkal bemegyünk. Ez tudom furán hangzik, de mivel szabira megy én örülnék, ha nem egy idegen vagdosna fel. Jajjj, annyira félek!!! Most ez a pár nap meg már ide vagy oda! De különben amióta kijöttünk a kórházból fáj a hasam... biztos az izgalomtól. Szóval még az is lehet, hogy beindul addig magától. :)

Beszéltem Kikóval, mindenkit puszil. Náluk minden rendben, még egyben vannak. Nem érzi semmi jelét, hogy a baba már szeretne kifelé jönni. Se egy jóslófájás, se semmi. Viszont nagyon hiányzunk neki, alig várja, hogy szerdán! bekössék a netet és visszaolvasson mindent, mielőtt a kis Zalán megérkezne. :)

KépKép
KépKép
mni

[quote]a írta:z utolsó mondat pedig ráillik a legtöbb pasira...

IGEEEEEEEN!!!!!

Évi

KépKép
kvaszeva

Azta Mni!!! Akkor ti már a biztos célegyenesben!!! ++++++++++
linocs

AZTA, Mni, akkor az első 10-be még tuti beleférsz!!!!!! Nagyon-nagyon drukkolunk!!! És várjuk Ferit, de nem csak akkor, ha te kórházban vagy!!!! Meg sms-t is!!!!!!

Kvaszéva, huzzá matatásra, legalább neked lesz valami élményed!!!!! Aztán majd irjál ám!!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

MPatr!

Már nem azért, de a hájat nem látom a képen...

Jim!
Kicsit lemaradtam. Miért voltál ilyen korán ctg-n? Nem a 37. héttől kezdik?

Lányok! Segítség!
Nem bírom abbahagyni a melót, mert nem találok helyettesítő angoltanárokat.

Ha valakinek van megbízható angoltanár ismerőse,

- aki nem óckodik reggel 7.15-től tanítani egy cégnél, ami a Lágymányosi híd pesti hídfőjéhez esik közel hetente kétszer (lehetőleg hétfőn és/vagy szerdán és/vagy pénteken, de ez viszonylag rugalmas) 60 percet 3800 Ft/60 perces áron (Ez tiszta, minden mentes kp), úgy hogy felveszik az Ecseri útnál/Petőfi híd budai hídfőnél/Lágyi híd budai vagy pesti hídfőnél,

- vagy aki anyanyelvi tanár /nagyon profi és bevállal egy haladó csoportot szerdánként 5-től 90 percre 7000/6000 Ft-ért (ez is szószerint ennyi, anyanyelvi kicsit jobban keres), ugyanott, úgy, hogy a Lágyi híd pesti hídfőjétől kocsival beviszik a céghez,

az légyszi uszítsa rám.

Tudom, hogy nem itt kéne keresgélni, de már nincs jobb ötletem. Túl kényelmesek ezek az angol tanárok, hogy ennyi pénzért nem mozdulnak meg.

Előre is ezer köszönet!!!

Eszter

Kép
eszter.eu

[quote="kvaszeva"]M írta:kvaszevaostmár rugdaljatok el innen, mert sosem vakarom össze magam indulásig.

ÜGYNÖKNŐŐŐŐŐŐ!!!!!!
Rugdosás van!!! :wink:

NAJJJJÓ.

Kép

Szóval FIGYELEM!!!!!
Ez itten a mai nappal, elsősorban a délután jelenlévőknek (ilyen elemek az ÜGYNÖKNŐ példul, meg a Szilvánusz) köszönhetően életveszélyessé vált topik, fertőző és gyorsan terjedő hülyeséggel.

BELÉPÉS CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE!!!
Ez vonatkozik az április-májusi topikosokra is!!! Meneküljetek csomagolni, amíg nem késő!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép

mpatr

[quote="mni"]M írta:mniost értünk haza a mai kórházas körútunkról, iszonyat sokat írtatok, majd visszaolvasok, de egyenlőre nincs lelkierőm... :(

Jó ég vissza ne olvass, mert akkor nem is lesz :shock: :roll:

Kép
Kép

mpatr

Hogy ti mennyit írtatok, míg én húztam a lóbőrt!!!!!!!!! Azt álmodtam, lelőttek egy sörétes puskával, vajon miért? :lol: (viccet félretéve, tök szar érzés volt)

eszterxx: kb úgy fogom majd nyomni, mint csernus :wink: nem ám :D

bosek: GRATULA NEKTEK!!!!!!!!!!! mondtam én, hogy te jössz, az igaz, jött közben még fanetta és cicuka is 8) linocs, mni készen álltok?

pati tök jók a képek! De az a kutya olyan fúj. Ok, megyünk együtt operésönre.

tündérmanó: szoc munka után kreditleismerési nyavalyát sem kell kérned, simán tudsz jelentkezni az eü szoc munkára! Gyere velem!!!! Pécsett indul, állami, tandíjat sem kell fizetnünk (gyed miatt), havonta van csak konzultáció!!!! 4 féléves.
Vendég

Mni, akkor a kislányotok születésnapja február 28 lesz!! :wink:

Nyugi, mi mindannyian drukkolunk Neked!!!!!!

Kép
Kép

mpatr

esztereu: azért mentem, mert a doki parázik, hogy 34 hetesen 39 hetes babát mért, meg hogy fájogatok elég gyakran. Majd írok neked privit, úgyis akarok pár dolgot kérdezni a kórházzal kapcs., a védőnő semmit nem tudott mondani én meg ma elfelejtettem ott kérdezősködni. Kár, hogy angol tanár kell, én az olaszt beszélem anyanyelvi szinten. Nem mintha most be tudnám vállalni 8) figyi, kiírhatom a blogomra, nagyon sokan olvassák, hátha vki jelentkezik.
Vendég

azért nem semmi, hogy ennyi pénzért nem akarnak jelentkezni, jó OK, ez nem vidék, de Pécsett egy angoltanár barátnőm 1000 Ft/60 percért ad órát, én az olaszt meg 800 Ft/60 percért nyomtam. Jó tudni, majd ha meglesz a babó, vállalok tanítványokat. Olaszért mennyit lehet kérni?
Vendég

Kora délután ledőltem aludni egyet, szépen bekuksolok a topikba, aztán mit látok??? Csajok, elképesztőek vagytok, könnyesre nevettem magam ezeken a szófordulatokon. Bánom, hogy így elálmosodtam és nem voltam itt. :oops:

Linocs,
giga poci, de jól néz ki! :)

Bosek,
gratulálok Blankához! Nagyon szépséges, formás baba! :D

Pati,
szép nagy kerek pocid van, csini vagy! :)

Niki,
nagyon izgi a helyzet, pár napon belül anyuka leszel, de jó! :D

Melinda

Kép
melinda80

Bosek!
Gratulálok, sok-sok boldogságot!

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

MNI! De jó, várjuk az infókat!

Na léptem, majd jövök doki után, olyan leszek, mint a Terminátor... visszatérek. :lol:

Csók a családnak!

Évi

KépKép
kvaszeva

Pati!
Nem is igaz, hogy mamabugyit hordassz! :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Szilvánusz!
Mikor írta ki a vonalzód, hogy "Lehet, hogy ma születek?"
?
ÚÚÚGY TECCIK!!! :)

Kép
Kép

mpatr

Meli, te is tentiztél, mint én :wink:

kvaszévi: hú, de jó volt hallani, amit írtál. Amúgy a Budakörnyéki Bíróságon lesz márc 27-én, 13 órakor.
Vendég

Niki!
De jó!
Te már a hétvégén bizros babázol!
Kezdek én is türelmetlen lenni.... :?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka: hoppáré.... bebuktam :oops: :mrgreen:

Kép
Kép

mpatr

[quote="jimmorrison"]k írta:jimmorrisonvaszévi: hú, de jó volt hallani, amit írtál.

na ez se egy gyönge képzavar :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Figyelek! :lol: :lol: :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Csajok! Budakörnyéki Bíróság márc. 27. 13 óra!!!!!

Nem elfelejteni! Topictali a jó cél érdekében!!! Meglincseljül Jim exét!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Jim! Szólj, ha valamiben tud segíteni a zuram!

Évi

KépKép
kvaszeva

hehe, mpatr, jól írtam, mi? itt van Robi és azt mondja rám darkness lady
Vendég

[quote]j írta:immorrison írta:
kvaszévi: hú, de jó volt hallani, amit írtál.

na ez se egy gyönge képzavar

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Évi

KépKép
kvaszeva

évi: köszi, olyan cuki vagy 8)
Vendég

Jim!

Várom a privit. És köszi, ha kirakod a blogodra.

Ezek céges tarifák, nem nyelviskolai közreműködéssel, hanem saját kapcsolatrendszernek köszönhetően. De magán olaszóráért is simán el lehet kérni 3000-3500 Ft-ot/90 perc, úgy, hogy hozzád mennek a tanítványok. Ja! Nyelvoktatásból meg lehet élni, ha épp nem szülsz :)

Eszter

Kép
eszter.eu

Írtam privit!

Lassan lépnem kell, a férjem Praktikerbe akar menni. Megyek én is, kamrába akarok úgyis függönyt.
Vendég

Sziasztok kismamik :!:

Alíg győztem visszaolvasni az irományokat, közben potyogtak a könnyeim :D
Boseknek: hatalmas gratula a cseppséghez :P
Kép
Mpatr: nagyon jók a képek :lol:

Anita
Kép
boszi30

[color=red]BOSEK, GRATULÁLUNKi!!! ilyen tuti frizurás kiscsajunk még nem volt!! nagyon cuki![/color]

Linocs, nagyon jó a kép!
te még mész jógára szerdán? én annyira fájogatok, hogy már ma kihagytam

Pati, tangában nyomod, szexi! :)
kicsit aberrált a macskátok....

Niki, hajrá, téged legalább már nem érnek meglepetések!! a szomszéd császáros lánnyal voltam ma sétálni babával, már tök szép a sebe, lapos a hasa, szóval nem kell aggódni

én mindenesetre előkészítem magam, holnap fazongyantára megyek, mit lehet tudni ....
meg egy manikűrre, lássa Eszterke, hogy nem lepattant az anyja

KépKép
judit18

még itt vagyok,

esztereu:gyors fel is raktam, remélem, vki jelentkezik!

judit18: fazongyanta :wink: Én az egészet leszedem, azaz már az uram. Holnap doki, úgyhogy kénytelen leszek neki terpeszteni, de hogy fogom levakarni magamról, már megint nem hagy békén. Mármint a férjem :lol:
Vendég

Judit18: egyelőre úgy érzem, hogy megyek - nincs semmi bajom, habár a derekam tegnap este majd leszakadt - felnyaltam a 67 nm-es kérónkat (porszívózás, felmosás), aztán főztem, aztán elrohantam a dvd-t visszavinni, aztán bevásároltam - aztán csodálkoztam: miért fáj a derekam :roll:
Fazon: szóval voltam kozmikusnéninél a múlt héten csütörtökön, ő leszedte azt, ami kilóg a bugyiból - a többit azt mondta, nem szokta leszedni gyantával kismamáknak, mert nem tesz jót, javasolta, hogy a Kedves szakállnyírójával ugorjak neki - ez megtörtént egy furcsa performance keretében: előttem egy álló tükör bedöntve - mégis csak lássak valamit, és kaszaboljam össze magam - és sikerült!!!
linocs

[quote="linocs"][ írta:linocsb] és kaszaboljam össze magam - és sikerült!!!

persze: ne kaszaboljam össze magam! :)
linocs

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tuti recept vagytok, hogy ez ember lánya ne hajtsa magát agyon :lol:

Elsőnek is: hatalmas gratula Boseknek! :) Köszönjük Niki a hiradást és a képet! :) Remélem hamar visszajön közénk és dicsekszik és mutogatja a kisdedet mint a többi anyukánk ;)

Panny, tök jó hogy visszafordult a kisded helyére :)

Pati, ez télleg nem ér, nem merem megmutatni a fotód az uramnak, mert félek, hogy követelni fogja rajtam, hogy én is ilyen szerkót húzzak, pedig én nem mondtam, és nem is hordok mamabugyit.
A kutya nekem sem teccik de az édes hogy macsekot szoptat. Ezért megbocsátható neki a palack orra is :)

Zsu, továbbra is mennek a drukkok Alexának!! Remélem hamarosan rendbejön, mert ezt egészen ijesztően hangzik. megy a drukk, hogy a kisöccs még maradjon bent ;)

Linocs, naggyon nagy a hasad! és nagyon szép a kép! wow! nagyonnagyon vidám :)
azért én is vizuális típus vagyok, és elképzeltem a tükörrel való fazonigazitást.... ezen gondolkodtam én is, hogy álljak neki egyedül, egy hónapja még ment, de most.... nekem nem menne... az uramra vár a feladat, és én tudom, hogy nem fogja annyiba hagyni a dolgot... szegény, épphogy kikúráltak a feldugós krémmel a gombából, máris beteg lettem. asszem ma este megnézem a nászéjszakás áttetsző hálóing eltakarja-e a köldököm... :P

ja jut eszembe a köldökről, nem tudom van-e még valaki, akinek nincsen vége a köldökének. Én világéletemben kiváncsi voltam, hogy hol a vége, mert olyan mély, hogy nem látszott. Gondoltam, majd ha babát várok, majdcsak kifordul. Aha.... fordul az, már kreténül néz ki, de vége még mindig nincs.... kezdem ufónak érezni magam... naggyon.. mondjátok, hogy van még olyan ember, aki még nem látta a köldökének a végét.... :roll:

Eszterxx, eddig nem volt honvágyam, most kimennék sétálni a MArgitszigetre, azaz én inkább leülnék egy padra és nézném a futókat.... ahogy régen is tettem egy sör mellett :lol: ez hiányzik.
no meg a fagyi is. szerintetek merhetek már enni? a megfázás előtt beszereztem itthonra egy tobleronescartedor fagyit, és már egy ideje szemezek vele.... olyan kicsi a mélyhütőnk hogy egy pizza dobozostul nem fér el benne, és a fagyi csak foglalja a helyet... és most tejszinhab is van itthon hozzá.... egy picit szabad???
ja és a daubner emlegetése volt a legkegyetlenebb, a parféjuk hmmmm no meg az eszterházytortájuk....

Niki, nagyon drukkolok, hogy a február 28 összejöjjön, az olyan jó lenne :)

najó, vettem mosóport, meg sokminden mást is, szval mehetek mosni :)
a babaruhát ugye Tik is öblitő nélkül mossátok? a plüssrugikat ki kell fordítani? miért van az hogy egyes bodyk 30fokon mosandók a cédula szerint, pedig s legtöbb 40fokos?
najó megyek mosni....

Kép

Kép
kolyok28

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?