Új privát üzeneted érkezett!

Pumperka, jó a Smecta, de szerintem inkább akkor, ha csak hasmenés van, hányás nélkül.

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Na ez aztán király lapindító mondat :? :?

Kép
Kép

mpatr

Pocifotó hol van!
Mi van ha éjjel megszülsz és nincs egy uccsó. :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Igen, Pati, tényleg jó erre belépni! :? :lol:
Az én kérdésem meg a túloldalon ragadt, szóval ismétlés:

[quote="kiszazsu"]L írta:kiszazsuehet, hogy hülye a kérdés, de ha már csak "színes" víz jön alul-felül (nincs benn anyag :oops: ), az már jó jel? A nagyja kiürült és a jobbulás útjára tért?
Vendég

A próféta szólna (majdnem azt írtam hogy szülne :lol: ) belőled.
Kész, csak mivel újra lett rakva a gépem, le kéne kicsinyíteni és most azon gondolkodám, hogy hogyan... :roll:

Kép
Kép

mpatr

Zsu: nem feltétlenül jó. Kicsit túl van pörögve a kis szervezete. Ha a víz is hánytatja, arra nagyon figyelj, mert akkor első lépésben meg kell tőle azt is vonni néhány órára, ha megáll, mákod van, ah nincs, kórház és infúzió. Nem ijesztegetni akarlak. Minden rendben lesz.

Kép
Kép

mpatr

Mpatr: gyorsan írd tele az oldalt még ilyen viccesekkel és akkor talán nem hányással indítunk. Hanem mondjuk szüléssel. YESYESYESYES!!!

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Én se bánom, ha próféta szülne belőlem. Mindegy csak jöjjön éppen és egészségben. :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

EMBEREK!
Dr. Mpatr rendel. :!:

Te jó ég, Zsu, biztos, hogy állatorvoshoz akartad "hozni" a lányod????? :shock: :shock: :shock: :shock:
:lol:

Kép
Kép

mpatr

Na mára én is jól bekapcsolva hagytam a gépet!
Na de mind1, mostmár akkor segítek teleírni az oldalt. A 3 vonalzómmal én alapból sok helyett foglalok el. :lol: :oops: :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Szilvánusz, te meg szüljél gyorsan addig egy vicceset és akkor az lesz a laptető :wink:

Kép
Kép

mpatr

[quote="mpatr"]E írta:mpatrMBEREK!
Dr. Mpatr rendel. :!:

Te jó ég, Zsu, biztos, hogy állatorvoshoz akartad "hozni" a lányod????? :shock: :shock: :shock: :shock:

Már csak ettől jobb hangulatom lesz! :lol: :lol: :lol:
Törpié is javul! :lol: :lol: :lol:
Vendég

ZNIKUSZ!
Ugye fotómasina, 3 napi hideg élelem, tartalék pelenka (ha beszarás jól sikerül minden :wink: ) nálad van egész nap már??? Nehogy még haza kelljen érte ugranod, mert lekésed a Norton-expresszt.

Jelentem, apával megbeszélve mi e hét vasárnap szülünk. Punktum.

Kép
Kép

mpatr

[quote]A írta: sétáig valami szülésindító jógagyakorlatokat nyálazzatok a netről, legfeljebb egymásba kapaszkodva szülünk, majd két fájás között elkapom Andrist, mégiscsak ő a rangidős, aztán a lepényig elkapod Nortont, ekkorra már az egész Gellérthegy ott lesz (a mentőket kivéve) csak lesz valaki, aki a lepényeket kivadássza és felmossa a Kvaszévát.........

Segítség, ez nem normális!!! :lol: :lol: :lol:
Kvaszéva nem olyan ijedős, meg van két keze, eü-s végzettsége, legfeljebb, ha nagyon kiabáltok, addigra beszerzek valami kábszert Nektek. :lol: :wink: És különben is, mivan, ha az én Botondom is veszi a tieitektől a jó példát és kibújik??? :shock: :lol: Az lesz az igazi szenzáció!

Évi

KépKép
kvaszeva

JIM! Most jött haza a zuram, mindjárt írok választ a kérdésedre.

Évi

KépKép
kvaszeva

Évikém, drága, hiába az eüs végzettséged, látodlátod Zsu is már állatorvoshoz fordul a lányával.
Na ha valami, ez aztán híven tükrözi AZ NAGY MAGYAR EGÉSZSÉGÜGYET :lol:

Botond meg még maradjon a lepénykéjében nyugodtan. Romlanak az idegeim, ne előzzél mán Te is be!! :shock: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Jim! Ha minden jól megy, akkor egy tárgyalással letudjátok az egészet, és az exnek ilyen feltételekkel semmi esélye sincs Milán felügyeleti jogát megkapni. Ahhoz, hogy elvegyék Tőled olyan indokok kellenének, mint kábítószer-, vagy alkoholfüggőség, rendezetlen anyagi és erkölcsi háttér. Amit én elmeséltem Apának rólatok, az alapján mondta ezt. Hol lesz a tárgyalás? Hátha tudna segíteni...

Évi

KépKép
kvaszeva

Sziasztok Csajok!

Hát nem semmi amit termeltetek!!!!!
Jókat derültem!

Pocik nagyon szépek! Joseph egyre szebb, olyan jó nézni, apának mindig mutatom, hogy milyen aranyos és szép!!!!!

Úgy látom nem készül senki szülni, mert egész nap itt ül a gép előtt! :lol:

Zsu!
Bélflóra helyreállításhoz a normaflour (vagy hogy kell leírni) is jó.

Jim!
Hol nézted ki az eü.szoc munkát? Én is kacsingatok a pszicho felé, csak az alapdiplomám a szoc.munka és nem tudom, milyen kanyarral jutok el oda.

Nekem a bal vesémbe hasít nagyokat valami. Mpatr doktornő nem tudja véletlenül mit jelent? :) Nekem jók az aszisztens tanácsok is!

Már mindenki volt ctg-n én meg még sehol.... :( :(

Csajok! Pénteken nem akar szülni ugye senki, mert 29-e lesz!

Kép
Kép
tündérmanó27

[quote] írta:vikém, drága, hiába az eüs végzettséged, látodlátod Zsu is már állatorvoshoz fordul a lányával.
Na ha valami, ez aztán híven tükrözi AZ NAGY MAGYAR EGÉSZSÉGÜGYET

Botond meg még maradjon a lepénykéjében nyugodtan. Romlanak az idegeim, ne előzzél mán Te is be!!
--------------------------------------------------------------------------------

Akkor mostmár nekem is mondj valami okosat a vízre!!! (Mint múltkor a bolháimra a Frontlinet.) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ne izgulj, esze ágában sincs a tökinek a tied előtt előbújni. Egy héttel ezelőtt láthattad Te is a 4D-n! :lol:

Évi

KépKép
kvaszeva

Tündérmanó, még én sem voltam CTG-n! Elvileg csütörtökön megyek. Múlik mindez a kislányom egészségén és apja aznap reggeli fáradtságán és türelmén! :? :? :? PASIK!
Tisztelet persze a kivételnek! :wink:
Vendég

[quote="tündérmanó27"]N írta:tündérmanó27ekem a bal vesémbe hasít nagyokat valami. Mpatr doktornő nem tudja véletlenül mit jelent? :) Nekem jók az aszisztens tanácsok is!

Tündérmanó, ööö, ez lehet, hogy inkább Kvaszéva férjének szakterülete :shock:

Kép
Kép

mpatr

Büntetőben nagyon otthon van!!! :lol:

Évi

KépKép
kvaszeva

Tündérmanónak:

Kép

Kép
Kép

mpatr

Csajok, szerintem egy óriási vállakozást kellene beindítani, ahol csak mi mint szakértők ülnénk minden területen, mert lassan nincs olyan része a tudománynak, amire nem tudjuk a választ és csak dőlnének az emberek a tanácsokért.

Mi meg csak jól éreznénk magunkat!!!!

Kép
Kép
tündérmanó27

sos, kicsinyít és felteszi nekem vki a képeket?

Kép
Kép

mpatr

Úgy látom sikerült oldalt ugrani! :)

Kép
Kép
tündérmanó27

Küldjed által a kvaszeva@gmail.com-ra. Megcsinálom!

Évi

KépKép
kvaszeva

http://www.meretezdat.hu/index.php

Itt egy kicsinyítő progi, én ezzel kicsinyítettem.

Kép
Kép
tündérmanó27

[quote="tündérmanó27"]C írta:tündérmanó27sajok, szerintem egy óriási vállakozást kellene beindítani, ahol csak mi mint szakértők ülnénk minden területen, mert lassan nincs olyan része a tudománynak, amire nem tudjuk a választ és csak dőlnének az emberek a tanácsokért.

Mi meg csak jól éreznénk magunkat!!!!

Aha, ez olyan, mint a Parlament. :wink:

Kép
Kép

mpatr

Aztán megyek nőturkász előtti nagygenerálra a fürdőbe... :? :lol: :wink:

Évi

KépKép
kvaszeva

Mpatr

Lehet én vagyok ma fáradt, de nem értem a hátbaszúrós képet!!!
:)

Kép
Kép
tündérmanó27

Mai pocakfotó

Kép
linocs

Próbaképpen a kutya szoptat cicát, ahogy ígértem:
Kép

Köszi mindenkinek, ha sikerült, jön a többi is.

Kép
Kép

mpatr

Tündérmanó, erre reagáltam:
"Nekem a bal vesémbe hasít nagyokat valami."

Bocs. :oops:

Kép
Kép

mpatr

Linocs!

Ez a poci óriási, de olyan szép!!! Arra gondoltam tegnap, ha megszülünk, milyen furcsa lesz, hogy nem lesz mit simizni! :))))))

Jó ez a kép nagyon, tetszik, ötletes!!!!!

Kép
Kép
tündérmanó27

Sziasztok!

Most értem haza, több, mint fél óra volt csak végigolvasni is Benneteket. És közben hangosan szakadtam a röhögéstől :lol: :lol: :lol: !

Pati, ha marad az apás módszer szülésmeginditásra, de összeragadásveszéllyel, akkor arra az egyre vigyázz, hogy hátulról történjen, mert egyébként baromi macerás lesz az a császár... kedves apuka, most jól húzza be a hasát... ez az.... jól csinálja... még tartsa...na, most ne vegyen levegőt 10 percig... és már kinn is van...

Éva, ha együtt megszülünk a bokrokban, akkor azt hármasikreknek hivják????????? Amúgy nem mondod, hogy már újraindul??? Még csak most kezdődött el, olyan fura, hogy máris vége... akkor isten őrizz, hogy a beszédhibás nyanya monologját újra végighallgassuk... azt a 45 perces bevezetőt sosem fogom elfelejteni...

Menjünk inkább sétálni, ha már szülést nem lehet választani!!!! Pati, majd szólj, amikor már mersz vezetni!!!!! Én csütörtök délután megyek kozmetikushoz, péntek délben dokihoz, aztán leadom a céges kocsit, péntek éjjel pedig szülni szeretnék, mégiscsak eljön az a 29-e!!!!!!!

Na, persze az égadta világon semmi jele, voltam ma valamin (már nem tudom, hogy ez mi, ctg vagy nst... 2 tappancs van rám erősitve, de nem kell gombot nyomogatnom...). TÖbb, mint egy órán keresztül csinálták, a gyerek végig aludt. RÁzogatták a hasam, arra sem mozdult meg... aztán jött az egyik fontos doki fontos betege és akkor azt mondták, hogy mára ennyi próbálkozás, kap még időt a gyerek... hát köszi... mert nem aggódok eléggé, hogy jól van-e, sokkal kevesebbet mozog, mint előtte tette. A napi 10 megvan, de kb. 2xnegyed órába összesűritve.

Aztán kimentem a Margit Szigetre sétálni, hááááát... egy kör 5350 méter, és 1 és negyed óra alatt sikerült...egyszer megpróbáltam egy öreg nénit leelőzni, de nem jött össze. Szegény, szerintem azt hitte, hogy én vagyok a helyi szatir, ott fujtattam a nyomában hosszú-hosszú percekig. ÉS ha az ember becsületesen fizet a parkolásért (mint én, főbalek tettem), akkor ez baromi drága is, mert 680 Ft. volt csak a parkolás. Na mindegy, szépen sütött a nap, 23 fok volt, tömeg a szigeten, szóval azért úgy összességében jó volt.

Utána kimentem a Pólusba elintézni dolgokat, ott elém jött egy fagyis, aminek már nem birtam ellenállni. ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉN ettem fagyit, képzeljétek!!!! Isteni volt, sötétcsoki és eper...na és most az ára... van fagyijuk, amit Ice dreamnek hivnak és van, amit fagyinak. a kettő közt semmi különbség, mert egyik gomboc ilyen volt, másik olyan... viszont 1 gomboc Ice Dream 450 Ft, mig 1 fagyi 250. Szóval arra is ott hagytam még 700-t. Na, de erről aztán már tényleg Andris tehet, ha kijött volna már szépen, akkor nem pótcselekednék egyfolytában. Már Bookline-ról rendelek könyveket, Vaterán meg babajátékokat licitálok (ja, és hülyülök is... amikor rányomtam a licitet egy miskolci játszószőnyegre, akkor fél órán keresztül csak azon drukkoltam, hogy valaki übereljen mér :lol: )

Na, mit akartam még irni... Jim, amilyen hangulatban mostanában vagy, inkább javasolnám páciensként a pszichologust, mint tanulóként... megvan az a kép, amikor megyek majd hozzád tanácsért és hosszasan fejtegeted, hogy ne hagyjam elrejtőzni a bennem szunnyadó vadállatot, igenis megérdemlik az emberek, hogy végigrugdossam őket a lépcsőn... :wink: Na jó, csak vicc volt, de azért nem teljesen elképzelhetetlen :o

Mommy, egyszerűen tündéri kicsi Jo! Minden már megszült anyuka tegyen fel egy csomó képet légyszi, amin zokogni tudunk, hogy mi is szeretnénk már!!!!!Ha nem teszitek, akkor találunk ám más keseregnivalót és azt is olvasnotok kell!!!!!

Na jó, inkább abbahagyom, az oldalt szerintem már betöltöttem... Kiszazsu, ha közben más tette és én kerülök felülre, az a Te woodood, tudoooom!

Kép

KépKép
eszterxx

Mpatr

Erre gondoltam én is, de mondom rákérdezek!

Kép
Kép
tündérmanó27

Húúúú, Linocs, nem semmi! És még 10 napja van Fruzsinak nőni :lol:

Pati, miért nem lepődtünk meg, amikor várjuk tőled a képet és jön egy pitbull fotó :lol:

Kvaszéva, ki lesz végül a nőgyogyid???

Kép

KépKép
eszterxx

ÜGYNÖKNŐ TE ÁLLLLLLLLLLLLLAT!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Itt szenvedek valami gizledt poénon hogy teljen a nap, mire Te beviharzol és szétszakadok a kacajmacitól.
DE BEZZEG BAZZEG :oops: nem ám a gátamnál.....

Kép
Kép

mpatr

Te nagyon buta, az egy angol bullterrier!!! Nem pitbull. Sima, palackorrú kutya. Szegény buta mint a főd, de legalább csupa szív.

Kép
Kép

mpatr

[quote="eszterxx"]
írta:
eszterxxNa jó, inkább abbahagyom, az oldalt szerintem már betöltöttem... Kiszazsu, ha közben más tette és én kerülök felülre, az a Te woodood, tudoooom!

Hát ezen megint nem bírtam mást, csak röhögni!!!
Kép
Az oldalnyitó téma viszont tényleg az én saram! :cry:

Most meg hamarosan el kell rohannom pelenkáért, mert a kis Drágám ma már a félhavi adagot telepakolta! :roll:
Vendég

Szerdán mehetünk csavizni vagy holnap.
Reggel meglátom a nyomásomat. :roll:
Éva?

Kép
Kép

mpatr

Ja és a reggeli nyomás 3 féle lehet:
1. tolófájás :lol:
2. vérnyomási zűr :evil:
3. nyomás sétálni!

Jelzem, 5000 méternél nem vagyok jó, 500 után feladom. :roll:

Kép
Kép

mpatr

Ez nem ér!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Ideültem Baby J-vel... evett volna a drágám, lökött anyja meg úgy röhögött, hogy szegény gyerek szájából mindig kiesett a kajaforrás...

Linocs
Nem semmi az a pocakméret :roll:

Anyai szívemnek jólesnek ám a csemetém dicséretei :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Eszterxx, vagy akárki más, akinek a Szigeten támad kedve csavarogni, szóljon, mert oda én is megyek, oda lehet gyerekestül. (Ha már meggyógyult.)
Vendég

LINOCS!EZ A POCAK ÓRIÁSI!!!!!!GYÖNYÖRŰ SZÉP VAGY!

na ennyit a benyalásról,:)
Mpatr,méghogy nekünk volt szófosásunk, amíg nem voltál. Amióta vagy nemcsak a szót hányjuk,fossuk! :roll:
Mni: HA AZT AKAROD, HOGY AZ URAD MÉG KÍVÁNJON, NEHOGY MEGENDGEDD NEKI, HOGY PATIKA, ESZTERXX ESZMECSERÉJÉT VÉGIGOLVASSA. BÍZZ BENNEM! TUTI VÁLÁS!

Azért remélem nem kerülök laptetőre :D (és lapátra sem)

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Zsu
Mielőbbi jobbulást Alexának!
Vendég

Megszületett Bosek kislánya, Blanka 3750g és 55 centi.
Kép
Nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánunk Nekik!

KépKép
KépKép
mni

[quote="mommy82"]E írta:mommy82z nem ér!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Ideültem Baby J-vel... evett volna a drágám, lökött anyja meg úgy röhögött, hogy szegény gyerek szájából mindig kiesett a kajaforrás...

Szegény Joseph! :lol: :lol: :lol: Elképzeltem, ahogy a kis pofikája össze van tejjel spriccelve! :wink:
Vendég

Azta, szép nagy baba!
Bosek, hatalmas gratula!
Kép
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?