Sziasztok!
Most értem haza, több, mint fél óra volt csak végigolvasni is Benneteket. És közben hangosan szakadtam a röhögéstől
!
Pati, ha marad az apás módszer szülésmeginditásra, de összeragadásveszéllyel, akkor arra az egyre vigyázz, hogy hátulról történjen, mert egyébként baromi macerás lesz az a császár... kedves apuka, most jól húzza be a hasát... ez az.... jól csinálja... még tartsa...na, most ne vegyen levegőt 10 percig... és már kinn is van...
Éva, ha együtt megszülünk a bokrokban, akkor azt hármasikreknek hivják????????? Amúgy nem mondod, hogy már újraindul??? Még csak most kezdődött el, olyan fura, hogy máris vége... akkor isten őrizz, hogy a beszédhibás nyanya monologját újra végighallgassuk... azt a 45 perces bevezetőt sosem fogom elfelejteni...
Menjünk inkább sétálni, ha már szülést nem lehet választani!!!! Pati, majd szólj, amikor már mersz vezetni!!!!! Én csütörtök délután megyek kozmetikushoz, péntek délben dokihoz, aztán leadom a céges kocsit, péntek éjjel pedig szülni szeretnék, mégiscsak eljön az a 29-e!!!!!!!
Na, persze az égadta világon semmi jele, voltam ma valamin (már nem tudom, hogy ez mi, ctg vagy nst... 2 tappancs van rám erősitve, de nem kell gombot nyomogatnom...). TÖbb, mint egy órán keresztül csinálták, a gyerek végig aludt. RÁzogatták a hasam, arra sem mozdult meg... aztán jött az egyik fontos doki fontos betege és akkor azt mondták, hogy mára ennyi próbálkozás, kap még időt a gyerek... hát köszi... mert nem aggódok eléggé, hogy jól van-e, sokkal kevesebbet mozog, mint előtte tette. A napi 10 megvan, de kb. 2xnegyed órába összesűritve.
Aztán kimentem a Margit Szigetre sétálni, hááááát... egy kör 5350 méter, és 1 és negyed óra alatt sikerült...egyszer megpróbáltam egy öreg nénit leelőzni, de nem jött össze. Szegény, szerintem azt hitte, hogy én vagyok a helyi szatir, ott fujtattam a nyomában hosszú-hosszú percekig. ÉS ha az ember becsületesen fizet a parkolásért (mint én, főbalek tettem), akkor ez baromi drága is, mert 680 Ft. volt csak a parkolás. Na mindegy, szépen sütött a nap, 23 fok volt, tömeg a szigeten, szóval azért úgy összességében jó volt.
Utána kimentem a Pólusba elintézni dolgokat, ott elém jött egy fagyis, aminek már nem birtam ellenállni. ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉN ettem fagyit, képzeljétek!!!! Isteni volt, sötétcsoki és eper...na és most az ára... van fagyijuk, amit Ice dreamnek hivnak és van, amit fagyinak. a kettő közt semmi különbség, mert egyik gomboc ilyen volt, másik olyan... viszont 1 gomboc Ice Dream 450 Ft, mig 1 fagyi 250. Szóval arra is ott hagytam még 700-t. Na, de erről aztán már tényleg Andris tehet, ha kijött volna már szépen, akkor nem pótcselekednék egyfolytában. Már Bookline-ról rendelek könyveket, Vaterán meg babajátékokat licitálok (ja, és hülyülök is... amikor rányomtam a licitet egy miskolci játszószőnyegre, akkor fél órán keresztül csak azon drukkoltam, hogy valaki übereljen mér
)
Na, mit akartam még irni... Jim, amilyen hangulatban mostanában vagy, inkább javasolnám páciensként a pszichologust, mint tanulóként... megvan az a kép, amikor megyek majd hozzád tanácsért és hosszasan fejtegeted, hogy ne hagyjam elrejtőzni a bennem szunnyadó vadállatot, igenis megérdemlik az emberek, hogy végigrugdossam őket a lépcsőn...
Na jó, csak vicc volt, de azért nem teljesen elképzelhetetlen
Mommy, egyszerűen tündéri kicsi Jo! Minden már megszült anyuka tegyen fel egy csomó képet légyszi, amin zokogni tudunk, hogy mi is szeretnénk már!!!!!Ha nem teszitek, akkor találunk ám más keseregnivalót és azt is olvasnotok kell!!!!!
Na jó, inkább abbahagyom, az oldalt szerintem már betöltöttem... Kiszazsu, ha közben más tette és én kerülök felülre, az a Te woodood, tudoooom!