Érdekes, Melcsi, én is igy gondolkodmo, mint te, mégis suttogópárti vagyok. Van amit megfogadok, van amit nem, de sztem az alapelvei jók. Na mindegy, de végülis tök igazad van. Nálatok mennyi aza nnyi a kevés napközbeni alvás terén?? Mi már csak 2x alszunk, de 1.x 1,5, aztán 1 órát.
Végül átvittük tegnap a kiságyat, mert nekiláttam takaritani, elhúztam az éjjeliszekrénykete és tiszta penész vt minden. Úgyhogy mondtam, jó, akkor jön át a manó és fűtünk a hálóban is rendesen. És tök jól aludt, sőt első napközbeni alvását is ott tölti...óracsörgésre holnap teszteljük.
Vki vmi nagy tudománnyla penész ellen nem rednelkezik????
Ecetes vizzel mostam fel, de nem tudom...mondjuka fütésnek megvolt már a fele hatása, reggelre egy csepp pára sem vt az ablakon, máskor meg csorog a párkányról a tapétára, ha nem teszek oda rongyot...
"mi sem hiányzunk senkinek" Lányok!!! Ez az én szövegem!!!!
Különebn meg igenis írtam, hogy mi van, hol vannaka többiek (tán nem szó szerint), max nem név szerint!!!
Gyerkőknek jobbulást!!!
Ági, a sütiképet szivesen nézegetők is követ kapnak???
Hú, Bogy, én el se tudnám képzelnia napot fürdi nélkül....márcsak úgy rituálé szihten sem. Apával ülünk a zuhanyzó mellett a földön és nézzük szerelmünk gyümölcsét közben csacsogunk...úgy sajnálom mikorm ár hül a viz... meg a gyerek...
Haját csak fürdis vizzel mossuk le, hintőport meg nem használunk, egyszer használtam, tök kisebesedett a hámja.
Bogy, én sem kenem minden egyes tisztábatevésnél!
Na, én tegnap 3/4 11kor álltam neki "nyálastojást" (sajtosrántottát) enni....uff...de olyan jólesett!!!! Nyammm!!!Ma csakis zsirszegény joghurt csakis este 6 előtt....
Különben nem tudom kóstoltátok-e a marcipános stollnit, hú, az vmi isteni....nem lehet abbahygni, szóval csakis saját felelősségre vegyetek!
Doo-nak igaza van, Mary, ez egy oltári hülye kérdés a 4dvel! De fő, h túlvagytok rajta, hm?!
Pici, kép majd vmikor, még lelkierő kell hozzá....látom 1xre éheztünk meg!
Stella!! Dehogy tűnsz hisztis picsának!! Nem, nem egyszerűen én vagyok kötekedő tipus, gondoltam már megszoktátok...pedig igyekeztem hozzátenni, hogy a te dolgod és semmi közöm hozzá!!
Lorcitól érdkes vt olvasni a diszkós dolgot, amikor kötlözött a diszi oda, még fórumtag voltam...olyan nosztalgikus érzés fogott el...
Lorci elmentél és nem válaszoltál!!?? Hát ezért izgulok érted is, te??!!! Megérdemled ezek után??!!! Izguljak még egyáltalán??? Hö! Nálunk még mindig semmi...káposztától hányni tudnék, úgy elég vt tegnap.
Megijedéshez vtérve, az én fiam akkor kezd el ijedten sírni, ha megpróbálom ÁÁÁÁÁ-val szájnyitásra bírni.....fura, mi???
Bogy, Isten éltessen!
Sajna én sem tudom ezt, de még nem izofixes kocsiba se tudom rendesen bekötni. Elvileg frankónm int a beton benne kéne lneni a szének, na amienk úgy lötyög...tisztára fosok, h ha egyszer gáz lez, kirepül gyerekestül. Majd godnoltam hamegállit 1x rendőr, megkérem kösse be ahogy szte jó....Különben ahol vetted, ott elvileg kéne tudniuk segiteni, először berakni, elmagyarázni....hm?