Új privát üzeneted érkezett!

Ágimama kicsi Zitájának boldog hófordulót!
Bálint beteg, egész nap csak eszik és alszik, még mosolyogni sem mosolyog.

majd holnap irok mindenkinek

Épitsetek holnap hóembert, mi is fogunk, tuti jó a hó. Tapadós.

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

Sziasztok Csajok,

Tegnap és ma is nagyon zsúfolt napom volt, nem részletezem, mert leírni is sok volna.
Elolvastam amit írtatok, hát nem semmi mennyiség :shock:

Először is a hófordulós babáknak és anyukájuknak Vandának és Áginak boldog hófordulót :D .

Bálintnak és Csengének még külön jobbulást és gyógypuszit.

BOGY!!!!!Tegnap megjött a csomag :D :D és tök happy voltam, mert sapka és a póló(k) is nagyon tutik és annyira édes benne Áron.Még nem volt soha piros cucca, de írtó jól áll neki :wink: Csináltam képeket is (sapkában is), de ma már nagyon fáradt voltam feltölteni, úhogy holnap küldök neked, hogy feltegyél bennünket az elégedett vásárlók közé :D
És még annyit akartam írni, hogy tök profi az egész a weboldal, a visszaigazoló mail-ek, a postázás a ruhák minősége(tisztasága, illata, minden...) és az ajándék :D .KÖSZÖNJÜK!!!!

Testápolás:én tök hagyományos vagyok.....parafin olajjal átkenem a kis hajlatait minden fürcsi előtt, gyógyszertári mosakodó krémmel fürdetem, amitől viszont isteni illata lesz, az a hintőpor (az egész kis testecskéjét nyaktól lábújjakig bekenem) és a sampon (ez elég drága, még koszmósodás ellen kaptuk - Babé, de egyszerűen isteni illata van). Babám minden fürcsi után olyan, mint egy illatos virágszál és a bőre egyszerűen gyönyörű!!!

Csajok kövezzetek meg, de én mindent úgy csináltam ahogy gondoltam. Ha a gyerek cicin akart lenni, cicin volt, ha éjjel felébred és nem nyugodt megetetem (egy héten kb. egy éjszaka van, amikor éjjel is felébred vmi miatt - nem minden nap alakul ugyanúgy, mi felnőttek sem alszunk egyformán és én is van amikor este 10kor lekúszom joghurt-ért, mert éhes vagyok még). Most már nem emlékszem pontosan, de asszem 4 hónapos koráig tök sokat aludt velem, aztán tök simán beszoktattam a kiságyába....és Ildáékhoz hasonlóan én is tök büszke vagyok a babámra, hogy magától alszik el, nem kell altatnom, napközben is alszik,igaz már kevesebbet, tök nyugodt baba.
A suttogót én személy szerint nem szeretem, ugyanazt a sémát szeretné minden babára ráhúzni, szerintem minden baba más és más, ugyanúgy ahogy mi emberek is, nem köveznék meg senkit azért, mert 5x szopiztatja a babáját este, mindenki csinálja úgy, ahogy a babájának és neki a legjobb, a lényeg az, hogy kiegyensúlyozott manót neveljünk ezekből a kis lényekből. Tudom, tudom, ez a legnehezebb.... :wink:

Na bedugulok megint, mert sokat írtam.

Puszi mindenkinek.
Melcsi

Kép
melcsi6

Most pedig megpróbálom megkeresni a túrórudi torta receptet amit Bogy írt, mert kaptam anyósomtól kölcsön desszertgyűrűt és lehet, hogy holnap megcsinálom....meg a Pici féle pöttyös muffint és teszek fel képeket, csak hogy kellően utáljatok :lol: :lol:

Kép
melcsi6

angyalkrisz

szia,mi sem hiányzunk senkinek.....Brendusnak szintén "csak"ennyi a baja....egy hete! :twisted:

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Túró Rudi torta:169 old.

Gabi, tisztán emlékszem, hogy valaki (ha jól emlékszem Niki) kérdezte, hogy vagytok és mi van veletek :wink: Én is írtam, hogy Brendonnak jobbulást :wink: Sajnálom, hogy még mindig beteg :(

Kép
melcsi6

na,jó,akkor bocsesz.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Hahó!

Nekünk is nagyon nehezen gyógyultak ki a gyerekek... Levente köhögött napokig, majd be volt rekedve, összességében vagy két hétig eltartott, Gergő még minidg krahácsol...

Jajj de jó örülök neki, Gabi te is megkaptad Már?

Nem írtál semmit!:(

Engem biztos megkövezte, de mi nem fürdünk mindennap.... minden másnap, harmadnap.... prsze ha leeszi magát, vagy pirosodni tűnik a popsija kkor fürdünk... de amúgy csak nyaka redő takarítás , tappancs takaírtás van mindennap.... :oops: :oops: Jah és én egyszerűen ötvöztem a mosdatókrém hasznosságát és a jonzonsz illatosságát.... mindkettő megy a vízbe! :)

KépKépKép
bogyra

Én le sem merem írni, hogy ma nagytakarítunk közben mézeskalácsot sütök... jah és akciózok a boltban...képzelhetitek.

Nha de Levente egész nap egymaga feküdt az ágyon abban a szobában ahol épp voltunk... csak enni kért. Most hogy kimentünk a konyhában itt hagytam neki a babazenét, mire visszajöttem elaludt! :)

Tehát ő is érdemele egy dícséretet, jah és éjszaka sem kel.

KépKépKép
bogyra

Melcsi, milyen hintőpor?? Nekünk azt nem adtak :roll: csak a köldökcsonkhoz. De azzal nem szabad rendszeresen nagy felületet kezelni, mert az egy fertőtlenítő cucc. Gondolom másról van szó. Nálunk uez, olaj a hajlatokra, gyszertári fürdető. Van Babe samponunk, de azt is rövid ideig használtuk, mikor koszmós volt, már csak a fürdős vízzel leöblítem a haját, ennyi. Ja és én imádom a gyszertári popsikrémet! Tök szép a feneke (is).

Melcsi itt senki nem kövez meg senkit!! Miért tenné? És tök igazad van, a lényeg hogy kiegyensúlyozottak legyenek. Én is ezt mondom!

És ne izéljetek már, jó hogy mindenki hiányzik, aki nem ír! Tessék írni. Gyorsan gyógyuljon meg minden kis és nagy beteg és gyertek!

Viszont ééén azért mindenkit megkövezek, mert sütiképeket tesztek fel!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
ági_bp

Még csak 1 zsömlét ettem... 8) (az elmúlt 1 órában)

Lorci?? HOl vagy?? Golfmono?

Kép
ági_bp

Csajok, én simán megeszek 2-3 zsemlét :oops: :oops: Ettől büntudatom kell legyen? :oops: :oops:
A cukrosok diétájában tudom, hogy ennyi a napi adag....

Én reggelire szoktam enni, aztán még bőségesen beebédelek és általában nem szoktam vacsizni....ma mondjuk a reggeli és ebéd egybefolyt, mert a mamám ma látogatott meg bennünket és hozott zserbót, na azt folyamatosan sikerült csipegetnem 8) 8)

ja a heti két izzasztó tornát még felhozhatom mentségemnek 3 hónapja járok rendszeresen, azóta -4kg 8)

Bogy, egyébként ez a normális ahogy Te csinálod. Több helyen is olvastam már, hogy sem hajmosásra, sem fürcsire nincs szükség naponta. Én mondjuk naponta fürdetek, hajmosi minden második v. harmadik nap, de ezt is szerintem mindenki érzés szerint :wink:
Ahogy leírtad akkor átlagos napod volt :lol:

Popsira nálam a sudo vált be, mert az elején minden pelusban volt kaksi és hiába cseréltem gyorsan, már dolgozott neki....a gyógyszertári sajna kevés volt, pedig azzal kezdtünk.

Ági, nálam a Gabi hintőpor a nyerő, nagyon fincsi illata van, de anno még Johnsons-t vettem azt is használom, az is nagyon jó, de nekem a gabi illata jobban tetszik.

Kép
melcsi6

Látom popsikrémben is anomáliák vagyunk....

Annak idején gergő popeszkáját mindig kentem.... nagyon szép kis sejhaja volt. :) Akkor a jhonsons pelenkakiütés ellenit szerettem

Hát Levente feneke ninc sbizony kenve... de mielőtt megvetnétek, küldök róla képet! :)

olvastam, hogy ah nem fürdeted mindennap, ugye akkor le sem mosod a védőréteget róla... ez az egyik ami miatt nem kenem, a másikbem, hoy ezt is olvastam valahol... hogy a krém is befüllesztheti a popsit. Tehát kenni csak éjszakára, illetve kakilás után kenjük... És kakilás után sem mindig... mi is hiába vesszük le egyből, látszik ha irritálódik akkor persze kenem és van hogy látom, hogy semmi sincs, akkor csak letörölgetem jó alaposan...

hintőport sosem használtunk, max én terhesen a lábujjaim közé, amikor kis virslik voltak! :D

De így is olyan kis baba szaga van... :) Imádom..)

KépKépKép
bogyra

Sziasztok!

Azta mennyit irtatok!!!! :shock: Nem tudok most reagálni, de olvastam mindent!

Ma szüleimnél voltunk, meg néztünk betlehemi játékot szakadó hóban, hangualtos volt! :)
Holnap megy apa sopronba 3 napra, de mi Ricsivel nem, mert vonattal mennénk eleve, nekem kedden vissza kéne jönnöm, és mi van ha sztrájk van még mindig :roll: ..szóval maradunk Ricsivel, úgyis ügyeket kell intéznem.
Ricsi már egyzser megébredt :? , kint dübörög a discó, amitől k. ideges vagyok, és mivel Ricsike megint óránként fog kelni, a k. discó miatt nem fogok aludni. Múlt szombaton ugyanez volt!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :roll:
Fölrobbantom ezt a tetves discót!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted:

Kép

Kép
lorcika

Mi nappalra gyógyszertári popsikenőcsöt használunk, éjszakára egy ideje már Sudocrem-et.
Hintőport mi is csak a köldökére használtunk.

Nálunk is kimarad néha a fürdetés, ennek nálunk az is az oka, hogy Blanka utál fürdeni. :roll:

Köszi az együttérzést mindenkinek.
mary74

Doo, köszönöm a kioktatást :oops: most jó értelemben, de tényleg, néha kicsit agresszív leszek és nehezen értem meg ha valakin úgy látom hogy elhagyja magát.. asszem nagy ívben el kell kerülnöm az öngyi típusokat :roll: pedig egyébként megértő vagyok azt hiszem :roll:
remélem nem haragszol rám Bringa!!!!

Mary, nagyon sajnálom a történteket, de minden jó, ha a vége jó :)
legalább nálatok megtalálták a panaszok okát, és ki tudták kezelni
Blankát. Gondolom a műtét végleges megoldás volt, ugye?

Gyps, dobhatnál fotót az új hajról :) Naaagy gratula Damjánnak az új tudományhoz!!!
Kicsit megkésve... nálunk is telcsi csörgésre ébred az uram a gyerekszobában, aztán a mi szobánkban készülődik. Zsófit nem ébreszti fel a telcsi csipogás.

Ági :lol: na majd legközelebb ne feljtsd el jól megagyabugyálni :wink: :lol: :lol: (van ilyen szó? :shock: )

Angyalkrisz, részvétem Csenge betegsége miatt :cry: Sajnos nálunk is Zsófi tegnap este belázasodott, és most kezd felszakadni a Rhinatioltól a letapadt slejm és éjszaka hurutosan köhög és fáj a nyelőcsöve és sír köhi után :cry: Ma anyós adott neki egy negyed algopirint délután, így most nem lázas, és a kedve is jobb, mert nem fáj neki a köhögés. Szerencsére orrot szívni már alig alig kell.
Viszont tegnap rájöttem hogy hogyan tudnám altatni hogy ne fuldokoljon a garatába lecsorgó trutyitól
egy huszáros lendülettel oldalra fordítottam és kitámasztottam a hátát, így csak 2szer ébredt meg a 20 helyett, és végre én is aludtam (meg persze ő is). Szóval azért alakulunk. ...

Most olvasom... Bálintnak is jobbulást! és boldog hófordulót!

Harisnyaevő Zita királynőnek is boldog hófordulót!

Melcsi, azt a babés koszmó ellenit én is imádom az illata miatt. Mellesleg koszmóra is tényleg jó :wink: :)

Gabi, én is kérdeztem mi van veletek, és válaszoltál is :wink: :)
Még mindig beteg Brendon? Már jó régóta akkor ő is, még előttünk kezdte... doki mit mond?

Khmm Ági, az elmúlt napokban nagyon központi kérdés lett nálad a kaja téma :wink: csak nem fogyózni készülsz? :wink: :lol:

Mi is még mindenből gyógyszertárit haszálunk.

Szegény culikám alszik, pedig hol van még a szokásos 11:30? Elfáradt, mert reggel korán keltünk, jött hozzánk a kutyaorvos, mert Bruncsi sántít. Szerencsére nem komoly, de van egy szar visszatérő bőrbetegsége, úgyhogy most ő is antibibit kap :cry:
pici76

Jaaaj Lorci nagyon sajnálom!!! Emléxem még amikor terhesek voltunk és nyílt a diszkó már akkor is hogy utáltad...
pici76

Pici,
Igen, azt mondták a dokik, hogy ezzel rendben van a dolog.
Arra lehet még számítani, hogy a belek letapadhatnak akármikor, de ez minden hasi műtét után előfordulhat, ezt mondták.
Szóval, ha indokolatlan hasfájása lesz, akár évek múlva is, akkor kell gyanakodni.
De hogy akkor mit csinálnak, azt nem tudom.
Remélem, nem lesz ilyen.
mary74

Ági, csak neked elárulom, hogy most (22:47) fogyasztottam el egy jó nagy tányér sajtos tejfölös tésztát :lol: és semmi bűntudatom nincs :lol: hm de fini volt :D
pici76

aham ezt a bélletapadást nekem is mondták, hogy csaszisoknál is előfordulhat...reméljük nem lesz semmi gond vele :)

még mielőtt megkérdezni vki mi a fittyfenét csinálok itt ilyen intenzíven ilyenkor: a párocskám ügyel, a Nyuszi majd 2 órával korábban elaludt mint a szokásos, én meg ittragadtam egy csomó szabadidővel... mert ugye nálam éjfélkor kezdődik az este... lehet hogy nekiállok megfőzök holnapra :)
pici76

mary, azt sem értem a 4D-vel kapcsolatban h akkor ha kimutatta volna (tegyük fel), akkor is mi van?! max te idegeskeded végig a terhességet, mert gondolom pocakon belül nem műtenek :shock: :evil: szal elég hülyeség a kérdés már csak ezért is.
Vendég

Abszolút igazad van, Doo!!!!
Mert még ha többet mutatni is ki, mint a hagyományos UH, akkor is általában már a 18.-20. hét után ajánlják a 4D-t, mert akkor már elég látványos, de akkor meg már mit lehet tenni, ha valami gáz van :?: :?:

De egy ilyen jellegű problémát nem lehet előre látni, és ez azért nem is olyan súlyos, mert szerencsére gyógyítható. Tehát igazán kár lett volna, ha Blanka nem születik meg. Belegonolnom is szörnyű!
mary74

kicsit elgépeltem pár szót, bocs
mary74

Mary!!!
Senki helyett nem szeretnék dönteni, egy egy gyomorgyűrű bemetszés, szerintem nem tartozik abba a kaetgóriába, hogy jajjj el kellett voln avetetni..... vagy nem???? hát ha tényleg egy műtéttel megoldották és persze úgysem lesz semmilyen letapadás... nem olyan gyakori az, azért ez még nem ekkora dolog!!! :) Mert más az, hogy nincs agya, vagy gerince, vagy keze-lába... nah de hát ez???
Persze ez szörnyűség végig élni, dehát egészséges gyerkőcöd van... nem is értem mire akartak ezzel célozni a szakemberek?!?!?!?!?

Vagy már ott tratunk hogy a 10 éves korban jelentkező vakbél gyulladást is 4D-vel kéne diagnosztizálni, azt még csírájában elfojtani, vagy mi a szösz van??? Nah bocs de ezt felháborítónak tartom!!!

Erről senki sem tehet, és szerintem mostmár a lánykádat sem zavarja! :)

Én nem szeretem túldimenzionálni ezeket a dolgokat, használjuk arra amire való azt kész... mármint a nagy gebaszokat szürje ki... de jó hogy nem engedélyezett lesz az abortusz a 28. hétig mert a füle elálló...és majd műteni kéne. grrr-grrr :twisted: :twisted: :twisted:

És akkor még sz egyszeű "halandóban" ezt az érzést táplálni, hogy ő az oka...

KépKépKép
bogyra

lehet h én értettem vmit félre, de ha jól vettem ki mary szavaiból, nem a szakemberek bűntudatkeltettek, hanem a "járókelők".

MINDEN BETEGNEK JOBBULÁST!

HIÁNYZÓK PEDIG GYERTEK!!

Na ez is má milyen bűtudatkeltés h senkinek nem hiányoztunk?! :shock: ejnye!! :evil: igenis, mindenki hiányzik! (mármint, aki nincs jelen :lol: ) kéne vmi dinamikusan változó táblát készíteni mindenkivel pl így h leglesscat már 103 napja nem jelentkezett be, horpikáról 72 napja nem tudunk semmit, vajon hova tűnt anido, 4 napja nem írt riella, etc, etc. remélem, a rég eltűntek is visszaszivárognak egyszer, mint anido (aki azért most megint pár napja eltűnős... :roll: ), melcsi, meg bringa (bár ő legalább a tudtunkkal és jóvá hagyásunkkal volt távol).

képzeljétek, enyém gyerek, ha meglátja gyerekkori piros-sárga strandlabdámat, elkezd bőgni :roll: :shock: :shock: pedig nem ad ki semmilyen rémisztő hangot, annyira azért nem is csúnya, egy aranyos kutyi van rajta és mégis. anyu örömmel hozta h nézzem, mit bányászott elő a szekrényből, erre gyerkőmet vhogy nem villanyozta fel a dolog. micsoda egy nyúlgerinc szegénykém! :shock: :roll: :lol:
Vendég

wwwááááá! nekem eddig bél-letapit nem mondtak :shock: vagy csak nem akartam meghallani?! :roll: :oops: na de ne má!!! :evil:
Vendég

sziasztok

Drága Gyps! Nem akarok hisztis picsának tűnni - pedig lenne rá okom, mármint a hisztire - de nem értem, hogy miért kell lovagolni azon a témán, hogy én mivel fürdetem a gyereket és ennek mi az oka??? Kicsit beleláthatsz az életembe ezen a fórumon keresztül, ezért tudhatod, hogy nem az a központi problémám. Ráadásul magam is leírtam hogy tudom, hogy nem feltétlenül jó, szóval nem értem miért kell ezen lovagolni. Ja amúgy most Niveát használunk. Én meg Dove-val tusolok:-)))

Ági! Mivel roppant kicsi a lakásunk, ezért nem megoldható az, hogy a kiságyat a mienk mellé toljuk, hacsak falat nem bontunk és nem megyünk át a szomszédba:-))) De nem akarom elkiabálni, úgy néz ki kicsit javul a helyzet, mára virradóra csak egyszer ébredt hajnal háromkor. Igaz nyugodt lehetett a kis lelke, mivel szombat lévén tegnap egész nap vele voltam. Szóval hétköznap is jó lenne ilyen egyszer ébredéses éjszakát játszani:-))))

Doo! A barátnőm lánya is megijedt egyszer egy labdától. BArátnőm megkérdezte a védőnőt és mondta, hogy a harsány színektől megijedhet a gyerek. Az a labda ugyanis nagyon színes volt. Lehet a te lányodnak meg nem jön be a piros sárga kombináció:-))))

Eldugulok.
Márti
stella2007

Sziasztok,

Mégiscsak elmegyünk apával Sopronba!!! Lesz ami lesz! :)
Ha keresnétek, ne keressetek!!! :D :oops:

Pusz mindenkinek és kellemes hetet! Szerdán jövök (ha a MÁV és a Jó Isten is úgy akarja!) :wink: !!!
Lorci

Kép

Kép
lorcika

Jó reggelt!

Szeva Lorc! :) Sopron, mi??? Nah szép, vigyázzatok biztos hidegebb van arra vagy tiz fokkal és 5-6 centivel nagyobb hó! :)

És ilyenkor igen szélsőséges időjárás van arra, tehát ne csodálkozzatok ha megálltok egy étteremben és mire kijöttök a kocsit ki kell ásni a hóból! :oops: :shock: :shock: :shock: Én jártam így már a környéken! :)

Nah de akkor egy olyan problémát szeretnék veletek megvitatni, ami talán Stellának sem snassz! (szeretném megjegyezni, hogy ez a fórum aszem azé jött létre, hogy mindenki kérdezhessen, arról ami őt érdekel, ha valakit nem érdekel nem reagál, de minnél több az infó annál több a válsztható lehetőség....ez még azért nem lovaglás!!!)

Nah szal az én gondom a következő!!! A kocsiban elvileg van isofix, elvileg az ülés is tudja... nah de ÉÉÉÉN NEM TUDOOOM!!! HELP!!
Hova kell úgy kötni és mit??? És egyaltalán, nem értem.....

KépKépKép
bogyra

ISTEN ÉLTESSEN SZALAINÉ PINTÉR BOGLÁRKA! :lol:

Kép
bringababa

Jajjj Bringa de édes vagy!!!! Így lehet hogy a 38 fokos lázam ellenére mégis csak elvisszem a cókmókodat! :)

KépKépKép
bogyra

Beteg vagy Culikám?Simi,simi meg gyógypuszi,sok4
Annyira nem fontos,még van mit hordania Lilinek,úhogy maradj csak a kis popódon home,sweet home! :wink:
meg különben is beteg eltiltva tőlünk! :wink: még egy olyan hetet nem élnék túl.........
:lol:
vicceltem ám,ha erre jártok örülnék nektek!te kis tini :lol:

Kép
bringababa

Nah jah...az.

De mindenképpen mennünk kell itthonról, az áldott családhoz!!! :twisted: :twisted: :twisted: Ezek bazzeg személyes sértésnek veszik, ha az ember lebetegszik....

KépKépKép
bogyra

Látta valaki a kitur-lakot??? Mostmár értem miért volt az évekig az egyik kedvenc filmem!!! :)

KépKépKép
bogyra

Érdekes, Melcsi, én is igy gondolkodmo, mint te, mégis suttogópárti vagyok. Van amit megfogadok, van amit nem, de sztem az alapelvei jók. Na mindegy, de végülis tök igazad van. Nálatok mennyi aza nnyi a kevés napközbeni alvás terén?? Mi már csak 2x alszunk, de 1.x 1,5, aztán 1 órát.

Végül átvittük tegnap a kiságyat, mert nekiláttam takaritani, elhúztam az éjjeliszekrénykete és tiszta penész vt minden. Úgyhogy mondtam, jó, akkor jön át a manó és fűtünk a hálóban is rendesen. És tök jól aludt, sőt első napközbeni alvását is ott tölti...óracsörgésre holnap teszteljük.
Vki vmi nagy tudománnyla penész ellen nem rednelkezik????
Ecetes vizzel mostam fel, de nem tudom...mondjuka fütésnek megvolt már a fele hatása, reggelre egy csepp pára sem vt az ablakon, máskor meg csorog a párkányról a tapétára, ha nem teszek oda rongyot...

"mi sem hiányzunk senkinek" Lányok!!! Ez az én szövegem!!!!
Különebn meg igenis írtam, hogy mi van, hol vannaka többiek (tán nem szó szerint), max nem név szerint!!!
Gyerkőknek jobbulást!!!

Ági, a sütiképet szivesen nézegetők is követ kapnak???

Hú, Bogy, én el se tudnám képzelnia napot fürdi nélkül....márcsak úgy rituálé szihten sem. Apával ülünk a zuhanyzó mellett a földön és nézzük szerelmünk gyümölcsét közben csacsogunk...úgy sajnálom mikorm ár hül a viz... meg a gyerek...
Haját csak fürdis vizzel mossuk le, hintőport meg nem használunk, egyszer használtam, tök kisebesedett a hámja.
Bogy, én sem kenem minden egyes tisztábatevésnél!

Na, én tegnap 3/4 11kor álltam neki "nyálastojást" (sajtosrántottát) enni....uff...de olyan jólesett!!!! Nyammm!!!Ma csakis zsirszegény joghurt csakis este 6 előtt....
Különben nem tudom kóstoltátok-e a marcipános stollnit, hú, az vmi isteni....nem lehet abbahygni, szóval csakis saját felelősségre vegyetek!

Doo-nak igaza van, Mary, ez egy oltári hülye kérdés a 4dvel! De fő, h túlvagytok rajta, hm?!

Pici, kép majd vmikor, még lelkierő kell hozzá....látom 1xre éheztünk meg! :)

Stella!! Dehogy tűnsz hisztis picsának!! Nem, nem egyszerűen én vagyok kötekedő tipus, gondoltam már megszoktátok...pedig igyekeztem hozzátenni, hogy a te dolgod és semmi közöm hozzá!!

Lorcitól érdkes vt olvasni a diszkós dolgot, amikor kötlözött a diszi oda, még fórumtag voltam...olyan nosztalgikus érzés fogott el...
:) Lorci elmentél és nem válaszoltál!!?? Hát ezért izgulok érted is, te??!!! Megérdemled ezek után??!!! Izguljak még egyáltalán??? Hö! Nálunk még mindig semmi...káposztától hányni tudnék, úgy elég vt tegnap.

Megijedéshez vtérve, az én fiam akkor kezd el ijedten sírni, ha megpróbálom ÁÁÁÁÁ-val szájnyitásra bírni.....fura, mi???

Bogy, Isten éltessen!
Sajna én sem tudom ezt, de még nem izofixes kocsiba se tudom rendesen bekötni. Elvileg frankónm int a beton benne kéne lneni a szének, na amienk úgy lötyög...tisztára fosok, h ha egyszer gáz lez, kirepül gyerekestül. Majd godnoltam hamegállit 1x rendőr, megkérem kösse be ahogy szte jó....Különben ahol vetted, ott elvileg kéne tudniuk segiteni, először berakni, elmagyarázni....hm?

Kép
kriemhild

Pici! Nekem sem lenne bűntudatom, ha vékony lennék :wink: de nem vagyok az sajnos :( persze nem csoda :shock: imádok enni :D
De, én fogyózni készülök általános iskola 6. osztálya óta!!! És akkor az annyira bestresszelt - a gondolat- hogy azóta a fogyó előtti "túlkompenzációs zabálás" fázisban tartok! :D (ugye van ilyen fázis?)

Ja, és valaki írta, hogy mekkora a hasa. Hát nekem anno mindig lapos volt a hasam, mindig inkább popeszra meg csípőre híztam, (stb :oops: ) de a hasamat azt nagyon bírtam. Most meg kb ugyanakkora mint tavaly ilyenkor, 4 hós várandósan. :roll:
na, jó befejezem a témát.

Kép
ági_bp

Bogyra, boldog szülinapot!!! öreglány!! :lol:

Kép
ági_bp

és köszönjük a hófordulós gratulákat is!!

Kép
ági_bp

Bogyra, teljesen egyetértünk. Ez abszolút nem az a kategória, hogy el kéne vetetni, Isten őrizz!!!!! Brrrrr!!!!!
Nagyon sajnálom, ha úgy lehetett érteni, hogy másképp gondolom, akkor valami nagyon félrement.
De nem szeretném túlragozni a dolgot, mert már lehet uncsi másoknak.
Valóban az a lényeg, hogy túl vagyunk rajta és a gyerek emlékezni sem fog rá, és lehet, hogy még a heg sem fog látszani a hasán.
Ijesztő volt, hogy 6 hetesen műteni kellett, de azért szerencsére ez nem egy nagy műtét.

És ahogy Doo mondja, nem a dokik részéről volt a szemrehányósdi, hanem ismerősöktől, kismamáktól.
De lehet, hogy tényleg csak azért volt, mert meg akarták győzni magukat, hogy ez velük nem történhetett volna meg.

Mennem kell, hív az én kis tündérem. :D :D :D
mary74

Boldog szülinapot, Bogyra!!!!
mary74

Jajjj Mary, nem arra gondoltam, hogy te tennél olyat... hanem arra aki ezt mondja.. érted? :)

Nah szal, arra gondoltam, ha valaki ilyeneket vág egy "beteg" gyerkőc anyukájának a fejéhez, az mit tenne, ha neki kiderül a 4D-n hogy csak négy lábujja van a gyereknek, vagy valami "banális" rendellenesség!!!

Mármint maga műtét nem banális, de ahho zképest amiket hallani, látni, azért tök jó, hogy rendbe tudják hozni a kis babót, szal érted, ezt sem ledegradálom, hanem nah lehet nem tom jól kifejezni magam... mindegy

Amúgy én úgy olvastam, hogy szakemberek , nővérkék is kérdeztek ilyet... de egy laikus meg ne kérdezzen amúgy se semmit, ahnem érezzen együtt és nyújtson támaszt, azt kész!!!! :D

KépKépKép
bogyra

És hozzá tenném, hogy minden megműtött kisbaba anyukája előtt le a kalappal és persze a babók előtt is!!! Mert szörnyű!!!!

Egy gyereket betegen látni egy anyának, szörnyű nah. Mostmár Gergő nátháit könnyen feldolgozom, de régen az is kiborított, nem ha még kórházban voltunk, meg lélegeztetőgépen meg stb stb... Sőt több éves baleseti sebészeti gyakorlat után, mikor Gerőg bukóját kellett varrni, kérdezte az orvos nem megyek e ki, mondom dehogy megyek, hát bírom én...mondanom sem kell majd elájultam, mikor a lidokain tartottak.... rendesen berogyott a lábam, de aztán megacéloztam magam és hősnőként fogtam a kis buksiját meg a kezét....

KépKépKép
bogyra

Sziasztok!

Egy kép azért, hogy ne Bogyra legyen a fő muffin-mutogató:
Kép

Egyébként ez Pici receptje, és ISTENIIIIIIIII! A második adag már ottan sülikézik a sütőben. :)

Lányok, hivattatok már elő fotókat a neten keresztül a dm -nél? Én harmadszor próbálom, és már két órája fut a feltöltés :shock: Igaz, 190 db kép, és elég nagy felbontású képek, de ennyi idő kell hozzá????? Kicsit soknak tartom.

MOst, hogy megvan az utolsó vizsgám is, végre elkezdhetem a karácsony vásárlást.
Ajaj, Milu ébredt. Majd jövök.
Vendég

Amikor a fotókönyvekhez töltöttem fel a képeket, nekem hajnal 1-től reggel 7-ig tartott.
Nem tudom pontosan, hány darab kép volt, de kb. 700 lehetett a 4 fotókönyvhöz.
mary74

Isten éltessen Bogi!!!!!!!!! Csak nem még1 tüzes nyilashölgy? :D

Pici asszem ma sürün csuklottál :wink: PICI FÉLE CSOKIS MUFFIN ISTENI!!!!!! Képet már nem tudok róla csinálni :lol: Pont 12db jött ki belőle.

Csilla, ilyen papirkát hol vettél hozzá?

Pusszancs
Melcsi

Kép
melcsi6

hahó!

Cscsi muffinja "állítólag" isteni, de csak elmondásból tudom, ugyanis a hátsóülésrtől már egy sem jutott előre! :) :)
Mire észbe kaptam (Hungári krti lehajtónál) már cska nagyokat pislogott a fiam, hoyg hamm bekapta! :D

Nah dögrovátkálok tovább.... forró tea mézes kalács díszítés a mai menüpont, mámint így estére...

Basszus nem is mondtam, tegnap begyúrtunk kétféle kalácsot... van egy amit a fára teszünk diszítő kalács, csak illata van ize nem sok... van evős és még ma csinálunk egy másik fajta evőset...nah szal három recept van... csinálom az egyiket, bekeverem a végére érek a receptnek (nem olvastam előre) és nézek egy nagyot.... utolsó sor: Akkor tedd hűtőbe és hagyd ott 5 azaz öt napig!!! :shock: :shock: :shock:

Nah azt sütjük ma! :) És díszítjük cukorhabbal.... majd dobok képeket! :)

KépKépKép
bogyra

Ma töltöttünk le képeket a gépről.
Lányok, Zita lerágta a szőnyegének egy részét! Ma vettük észre. Durva, mert még foga sincs, azért ez így elég veszélyes! Nem nyelte le, "csak" ott fityegett egy része, letéptük kidobtuk.
Rakok képeket a polifomrágó gyermekről.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ági_bp 2009.02.18 15:12-kor.

Kép
ági_bp

jó mézeskaláscsütést!
a muffinok nagyon (túl)szépek! :wink:

Kép
ági_bp

Most olvasom vissza, "foga sincs"..azaz egy van, de még szinte csak a recéje van kint, szal azzal azért nem kellene tudnia így rágni, nem? :shock:
Úgyhogy figyeljen mindenki oda, akinek ilyen játszósszőnyege van! Vagy ilyen gyereke! :shock: :lol:

Kép
ági_bp

Csilla, nagyon guszti a süti.
A dm-es képesdi rossz hir, pont ezt vettem a fejembe tegnap....

Zitus aranyos és ravasz! Én is gondolkodtam ilyens zőnyegen, de végül úgy voltam vele, elég a pokróc. Már nem bánom.

Damjánnak recévé lettek a felső fogai is, úgyhogy már lassan kinönek!
Majomkám ült a mobiljában, mi meg moziztunk apával, s hirtelen egy nagy puffanásra vagyunk figyelmesek. Na büdös odakocsizott az asztalkához, lerántotta róla a teritőt, rajta a tálban az adventi koszorú...szanaszét repült....kicsim meg úgy megijedt, még őt kellett vigasztalni.. :)

Kép
kriemhild

Sziasztok!

Sokat-sokat írtatok, alig győzöm...

Mary
, nem akarom ismételni az előttem szólókat. Egy a lényeg, Blanka rendbejött.
Azért nem lehetett könnyű ez a fulladásos szitu és utána egy hét kórház....én belebetegedtem volna. Gondolom Te sem viselted túl könnyen.

[quote] írta:s hozzá tenném, hogy minden megműtött kisbaba anyukája előtt le a kalappal és persze a babók előtt is!!! Mert szörnyű!!!!

Ezzel én is egyetértek maximálisan!

Kedves Bogyra Barátnőnk!
Ezúton szeretnék Néked nagyon boldog 22. születésnapot kívánni! :)

Zitának
pedig utólagosan is boldog hófordulót!!!
Kicsi Zita, ne edd meg azt a szőnyeget, hát az nem finom!

Kép
niki30

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?