Sziasztok!
Húú látom vannak történések
Isten hozta Ákost, ennyit a 4kg-s babáról! Monee: nagyon gratulálok, várjuk a képeket!
Konan?
Bejci/Eszike: nekem azt mondta a dokim, hogy az a normális első szülésnél, hogy az ember lánya a szülésig zárt, és csak akkor kezd nyílni. Tehát az, hogy ma zárt vagy, egyáltalán nem jelenti, hogy nem szülsz meg esetleg holnap-holnapután.
Nekem ma volt a második ctg-m, egy 80 körüli fájádom volt a gép szerint, de sztem valamit benézett az a gép, mert nem éreztem semmit.
Márti: rákapcsolt a kislányod
Bagzerka: én lehet lenyeltem volna keresztbe ezt a „kedves” nőcit. Nem igaz, hogy halálra kell paráztatni a kismamákat.
Lolababa: köszi a híreket Starlarkról, remélem mihamarabb ő maga írhat
Nem tudom már kimesélte ismeretségi körbe, hogy ő már magzati korában is makacs volt, meg akart születni a 34. héten nagy nehezen visszafogták, majd a 41. héten kellett indítani a szülést, mert nem akart kibújni. Remélem Maja azért majd elindul magától
Sarkantyúka: azzal, hogy nem tömik tápszerrel a babát nekem sincs bajom, csak és kizárólag a látógatóknak nem örülök, de aztán lehet lesz néhány normális jófej szobatársam, és nem lesz egész nap átvonulóház a kórterem. Vinni: én beraktam egy csomag newborn pelust, 4 rugit, 4 bodyt, mell tartó betétből eldobhatósat egy dobozzal. Pelus alátétet nem tettem be, textil pelust tettem be jó néhányat.
„lelkileg kemény lettem, mint a 3 napos reszeltsajt!” Honey bocsi, ezen fél órája röhögök
Flóra baba pedig makk egészséges lesz
Minyu: örülök, hogy Csongival és veled minden rendben Nándiknak jobbulást!
NST: Zalán egyértelműen bojkotálja, az alatt alussza szerintem e legmélyebbeket. Előtte és utána is randalírozni szokott.
Holka: Emma tündéri
Mini Gyuszi is nagyon helyes kispasi!
Anyoooka: hozzánk holnap jön a védőnő, remélem normális lesz!