Új privát üzeneted érkezett!

minyu és a többiek, akik már babáznak: tegyetek fel új képeket légyszilégyszilégyszi!!!! :D :D
Had irigykedjünk és gyönyörködjünk!!! :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

igen az. És az a tökéletes vizsgálat.
CTG-re mikor mész? A magzati hypoxiás érintettségről az is hasznos infot mutat.
Otthon megnyugtathatod magad ha figyeled a magzatmozgást.
Ebéd után,kora délután 1 órán át számold a mozgást, bal oldaladon fekve. Ha 10-nél kevesebb akkor CTG és UH kell.
holka

Milyen érdekes...
Nekem flowmetriát tavaly is csak a maszek 4D uh-n csináltak...
Most fel sem merül.
Se áramlás, se semmi...
Pedg Maja tegnap önmagához is furcsa módon mozogni is alig akart.
Egész nst alatt 2x rúgott, akkor is azért, mert piszkáltam... de azt mondták, minden ok. Remélem, hogy nem csak túl akartak lenni a tömegen...

Kép
Kép
lolababa

tegnap voltam NST-n a kórházban ( minden okés volt 150-es pulzus ) , holnap megyek a saját szülésznőmhöz NST-re. Kedden meg vissza a dokimhoz magánrendelésre. Szerinted kérjek tőle beutalót flowmetriára? Vagy tök felesleges? Elég a heti NST?
Mozgást szerencsére nem győzöm számolni. :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Honey
akkor egy percig ne aggódj!!!
ha a mozgást nem győződ számolni akkor nem lehet gond.
Amúgy a magánon nem csinál uh-t a dokid,csak kiváncsiságól kérdezem....

Lola
nem tudom elképzelni,hogy egy 37.hetes kismamát csak,hogy haladjon a sor levegyenek a CTG-ről. Pont az jellemző inkább,hogy a legkisebb gond gyanúja esetén is szorosabban megfigyelnek.
Az orvos az aláírja a papírt mindig,hogy jó a ctg....tehát csak olyat ír alá amiért a felelősséget vállalni tudja!!!
holka

Tegnap az első sétánkra készülve. A legkisebb méretű zoknit is térd zokninak használja :lol:

Kép

Még az 56-os ruhák is lobognak Emmán: :D

Kép

Ha lerakom a hátára rögtön oldalra fordul: :shock:
Kép
holka

holka,
de igen csinál. De csak egy nagyon gyorsat. Ellenőrzi a magzatvizet és a kis szivét. Ja, és a gépe nem a leghiperszuperebb... :? gondolom azzal nem tud nézni flowmetriát. ( vagy ez minden gépen van? )

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Jaj de cuki Emma!!!! Nagyon ksi csajos!! :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Nagyon édi-bédi Emma baba! csinos a ruhája is!
Flowmetria: nekem utoljára kb. a 37. héten nézték. Azóta nem nézik. Pedig már a terminusom is lejárt.
Ezek szerint a CTG mindent kimutat amit kell!

Hajrá Konan és Monee!!!!
Vendég

eszike: nálam semmi jele annak,hogy kiakarna jönni kismanó :) úgy látszik mi hősiesen túl hordjuk őket:) Bár nekem van még esélyem,hogy ma megszüljem,de jele nincs.

lola: köszi a drukkot.

holka: Emma gyönyörű baba,ja és van egy hódolója ám. Egy ismerős kisfia /2 éves/ meglátta az oldalon a képet és fel alá rohangált,hogy Emmbaba tetszik Kristófnak. És ezt hajtogatta egyfolytában, és mindig meg kellett hogy nézze Emmbabát :lol:

Kép
csehi77

Monee sömije!

10:10-kor 3,09 kg-val, 49 cm-vel megszületett Ákos! Jól vagyunk mindketten. Term. uton, kis gátmetszéssel bújt ki. Este lesznek fent képek!!!!

No végre!

Istenke hozott idekint Ákosbaby!!! Légy jó fiú, aludj sokat, és szopizz sokat, anyának legyen sok tje!

Sok boldogságot a családnak!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.03 11:40-kor.
Vendég

monee: HATALMAS GRATULÁCIÓ NEKED ÁKOS BABÁHOZ! SOK BOLDOGSÁGOT AZ EGÉSZ CSALÁDNAK :)

Kép
csehi77

Csak bekukkantottam, hogy van-e már hir és yeeessssss.

Monee családnak nagy-nagy gratula!!! Boldog szülinapot Ákos!

Kép
Kép
Kép
minyu

ÉLJEN-ÉLJEN!!! HATALMAS GRATULA ÁKOS BÉBIHEZ!!

Kép
Vendég

Monee!
Nagy-nagy gratula Ákos babyhez!!! Sok boldogságot a családnak, egészséget nektek, és tejcsit Ákosnak!

Várjuk a képeket!

Tök jó, hogy már szinte minden bekukkantás alkalmával van újabb babánk... Ha eszembejut, hogy nemrég még irigykedve kukkoltuk az előttünk járó topicok lakóit... :D

Holka!
Emma igazán gyönyörű, valóban csajos kislány!!!

Kép
Kép
lolababa

Monee: Oriasi gratula nektek, sok boldogsagot Akos babahoz !!!

Konannal vajon mi lehet??? Lehet, hogy mar ott is kibujt a babo, csak nem tudunk rola :wink:

Kép

Egy kis statisztika :

Mar 11 topikbabank van :lol:

atlag szuletesi suly: 3.158,09 gr
lanyok: 2.957,5 gr
fiuk: 3.272,71 gr

A sracok atlagosan (!) 315 gr-mal sulyosabb egyenisegek :D

Az eddigi szuletesek fele volt csaszar (Noniet nem tudjuk !)

KépKép
Kép
humanka

Monee!
Hatalmas gratula akis Ákoshoz. Jó egészséget és sok tejcsit kívánok. Kívánom,hogy legyen olyan nyugis baba,mint az én Mini Gyuszim :D

Konannak megy a drukk!

Sarkantyúka!
Ne viccelj. Jó,hogy leírtad a segítséget,mert sose lehet tudni.Az a jó,hogy itt a topicban mindig megpróbálunk egymáson segíteni :wink: :D

Szeder!
Csuklás: ált. magától el szokott múlni. Babavizet vagy tejcsit szoktam adni nei,de van,hogy nem kéri és magától elmúlik. Nekem nem csuklott csak néhányszor a pocimban mégis idekint napi 1-2-szer előfordul. Ez természetes.

Honey kérésére rakok fel képeket!

Holka!
Gyönyörű Emma baba. Téynleg nagyon kis csajszis :D Kép
Kép
belőtt séróval,szeritnem nagyon cuki :D

Kép
Kép
a.m.

Moneenak óriási gratula! Ákos babának sok tejecskét és a Mamának sok pihenést kívánok!!

Emma tündéri! Nagyon huncutul néz! Én nem is emlékszem, hogy mikor fordult oldalra a Lányom, de több (6-7?) hetes volt, az biztos :shock:

Gyuszi nagyon aranyos! Mennyi séró! :)

Én is csináltam statisztikát, mert most ez a rész érdekel: eddig a babák 265,18 napra, vagyis átlag 37+6 napra születtek. Átlagosan még ráérek :)

Kép
Kép
sarkantyúka

Sziasztok!

Csak gyors bekukk. Később, ha lesz időm visszaolvasok. Előre bocsi.

Monee, hatalmas gratula Ákos babához! Sok boldogságot és tejcit kívánok!

Konan, drukkolok.

Holka, A.m., hihetetlen édesek a babák!!!!Az 56-es rucik nagy része nálunk is lóg Hunor babán.

Majd később rakok én is képeket. Most mennem kell.

Minden kismaminak kitartás, már nem sok van hátra.....

Alíz

KépKép
roni0422

Ja, Minyu, egy kicsit lemaradtam... mi ez a tejgyűjtő?

Alíz

KépKép
roni0422

Nagyon arik a picibabák! Úgy irigykedem!
Monee gratula Ákos babához!

Most jöttem meg az uh-ról, III. fokban érett a lepény, és a doki szerint is hamarosan szülünk!
Sőt úgy búcsúzott: Lehet, h. este találkozunk :lol: :lol:
Na azért ezt nem hinném, de lehet, h. a szombati fodrászt már nem várja meg a baba :D

Rohanok is, pakolnom kell még egy-két cuccot!
sz.sziszi

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk.

Noni, Monee, nagy-nagy gratula Nektek!!!!

Konan?! Azóta már biztosan túl vagy a műtéten és babázol Te is!

Holka, A.M. annyira édesek a babák!!!!! Úúúúgy szeretném már én is a karomban tartani Ádámot! Eddig nem voltam türelmetlen, de most szeretnék 3 héttel öregebb lenni!!!

Sziszi, ez izgi!!! :lol:

Bagzerka, én tuti kivertem volna a balhét ha ezt velem csinálják! :evil: De tuti nincs semmi gond! de akkor is a jó nénikéjüket, hogy ijesztgetnek!!!

Humakna, alakul a tábli szépen4 a statisztika meg :lol:

Sarkantyúka, akkor nekem átlagosan még 4 napon van... :shock: 8)

Rólunk. Nagytakarítgatok... :lol: Már lassan kész de a mai napom katasztrófa, nem akar haladni a dolog, csak tengek-lengek... :oops: Pedig be kellett volna ma fejezni, mert holnap dokilátogatás, labor, altatódokival randi, nst, remélem uh is...
Pénteken meg apa itthonról dolgozik, akkor nem tudok úgy haladni.

Volt ma a védőnénim. Meglepődtem, egész emberi volt ahhoz képest amit eddig produkált. Kaptam tőle egy nagy adag receptet a babának. Dorkával fele ennyi volt kb...

na megyek, próbálok valamit tenni-venni míg a család hazaér. Azért benézek még Konan miatt.

Kép

Kép
anyoooka

sziasztok!
monee nagy nagy gratu!és minden új babának!!
babaképek nagyon cukik!
sarkantyúén két kis kofferrel vonulok majd kórházba.egyik pannáé másik enyém......én bőven beleraktam mindent:)))inkább legyen több mint kevesebb....jelszóval.de napi két cucc az biztos kell, beraktam egy zacsi pelust is, meg mindent.
rólunk: ma voltam ctg- minden oké, és fejvégű!!de még nincs beilleszkedve, úgyhogy valszeg nem a napokban bújik elő...
bagz!nem semmi.........hűhhhhhh de bosszantó lehetett.remélem már megynyugiztál!

Kép
winona

Sziasztok!

Húú látom vannak történések :D

Isten hozta Ákost, ennyit a 4kg-s babáról! Monee: nagyon gratulálok, várjuk a képeket!

Konan?

Bejci/Eszike: nekem azt mondta a dokim, hogy az a normális első szülésnél, hogy az ember lánya a szülésig zárt, és csak akkor kezd nyílni. Tehát az, hogy ma zárt vagy, egyáltalán nem jelenti, hogy nem szülsz meg esetleg holnap-holnapután.

Nekem ma volt a második ctg-m, egy 80 körüli fájádom volt a gép szerint, de sztem valamit benézett az a gép, mert nem éreztem semmit.

Márti: rákapcsolt a kislányod :D

Bagzerka: én lehet lenyeltem volna keresztbe ezt a „kedves” nőcit. Nem igaz, hogy halálra kell paráztatni a kismamákat.

Lolababa: köszi a híreket Starlarkról, remélem mihamarabb ő maga írhat :) Nem tudom már kimesélte ismeretségi körbe, hogy ő már magzati korában is makacs volt, meg akart születni a 34. héten nagy nehezen visszafogták, majd a 41. héten kellett indítani a szülést, mert nem akart kibújni. Remélem Maja azért majd elindul magától :)

Sarkantyúka: azzal, hogy nem tömik tápszerrel a babát nekem sincs bajom, csak és kizárólag a látógatóknak nem örülök, de aztán lehet lesz néhány normális jófej szobatársam, és nem lesz egész nap átvonulóház a kórterem. Vinni: én beraktam egy csomag newborn pelust, 4 rugit, 4 bodyt, mell tartó betétből eldobhatósat egy dobozzal. Pelus alátétet nem tettem be, textil pelust tettem be jó néhányat.

„lelkileg kemény lettem, mint a 3 napos reszeltsajt!” Honey bocsi, ezen fél órája röhögök :D Flóra baba pedig makk egészséges lesz :)

Minyu: örülök, hogy Csongival és veled minden rendben Nándiknak jobbulást!

NST: Zalán egyértelműen bojkotálja, az alatt alussza szerintem e legmélyebbeket. Előtte és utána is randalírozni szokott.

Holka: Emma tündéri :)

Mini Gyuszi is nagyon helyes kispasi!

Anyoooka: hozzánk holnap jön a védőnő, remélem normális lesz!

Kép
kistiggrincs

Monee!

Nagyon gratulálok Ákos babához! Ügyes voltél és a jelek szerint nagyon gyors, ahhoz képest különösen, hogy Ő az 1. babád!

Hú, de jó lenne már Konan-ról is híreket kapni!

Holka!

Nagyon csajos Emma! Hát, ahogy azok a zoknik állnak a lábacskáján! Zabálnivaló!

a.m!

Gyuszika meg nagyon kis pasis! És jó a frizura is! :lol:

Anyooka!

Én sem úgy haladok ma, ahogy kéne! A fürdőszoba már kész, főztem, mostam, teregettem már, de a konyhaszkrény-csutakolásra nem bírom magam rávenni! Ráadásul nekem csak a nagyfiú van délelőtt oviban, a 2 kicsi meg ma délelőtt nagyon engem akart!

Márti
borossné becz márta

MONEE? GRATULA A KIS ÁKOSHOZ!!! :D

na ennyit az uh-k pontosságáról és a becsült súlyokról... 1 kg-t tévedni azért elég kemény...
Ezért írtam múltkor, hogy türelem... nem véletlen hogy ha egy baba nem akar előbújni!!

holka, írtam neked privit!

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Csatlakoznék az előttem gratulálókhoz!

Az Istvánba majdnem mindent vinni kell (az Istvános mama linket küldöm, ha az otthoni gépnél leszek)!
A bababarát kórház nekem csak bizonyos szempontból volt babarát. Tapasztalatlan és tudatlan anyuka lévén (csak könyvekből az utolsó pillanatban tájékozódva a szoptatásról) azt hittem, hogy a lányomhoz jut valami táplálék a cicimből. 48 órán keresztül étlen-szomjan tartottam őt - bár folyamatos sírással jelezte, hogy gond van- azt a tanácsot kaptam, hogy: "anyuka rakja csak mellre!", amít amúgy is megtettem. Kiürült a bélrendszere és mindkét csuklóján száraz repedések jöttek elő az idő múlásával...
A dolog csak akkor mozdult el a holtpontról, mikor pótlást kapott én meg orvosi rendelvényre 2 óránként fejtem a cicimet. Az első otthontöltött estén történt meg az igazi belövellés.

Ha most hasonló lenne a helyzet (ami megeshet, mert az okosok azt írják, hogy a tej beindulása több napog is várhat), akkor mi a LEG BABA-MAMA BARÁTABB megoldás?

Friss, mai problémám:
Az én kisbabám nem nagyobb a koránál, hanem kisebb. Már az előző havi vizsgálaton is -ez most még tovább fokozódott- a méretei alapján az orvos 2 héttel későbbre datálta a szülés időpontját. Most a 36.-37. hétben 2450gr. 35 nap alatt cca. fél kilót hízott.
agap

Kismamik,anyucik,babucik!
Enegm ért a megtiszteltetés,hogy Konan sms-ét idézhetem:
"2008.09.03. 8:45-kor megszülettem!Méreteim:3850 gr,54 cm.Anyukámmal együtt jól vagyunk!Apukám is nagyon boldog!Acsai Anna (Konan
)

Nagyon nagy garatula a Konan családnak!!!HURRÁ!

Kép
Kép
a.m.

agap,
szerintem ne aggódj, ez még nem jelent semmi
Jázmin is kisebb a koránál, betöltött 36. héten kb. 2200 gr
De azt mondta UH dokinő, hogy ez még mindig a minimális felett van, bár az átlag alatti

Kép
Kép
csibe21

Hát akkor:

KONANÉKNAK IS NAGY GRATULA!! ANNA: ISTEN HOZOTT A NAGYVILÁGBAN! KONAN: GYORS FELÉPÜLÉST ÉS SOK TEJCIT KÍVÁNOK!!
Vendég

Konan: nagy gratula! :D

Kép
kistiggrincs

GRATULÁLOK MONEENAK ÉS KONANNAK A KISBABÁKHOZ!!!!!

Kép
Kép
petra1980

Húúú mennyi baba!!!! :D

Azt hiszem Annácska most kiegyenlíti a fiuk-lányok közötti súlykülönbséget!!! :D

Hatalmas gratula konannak!!!

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Monee!

Hatalmas gratula Nektek! Jó egészséget és sok sok tejcsit kívánok!

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27

Humanka: 12!!!!

Sarkantyúka: holnap írok privit nst után, mert még nem tudom, hogy alakul a programom... :wink:
Vendég

Monee, Konan!
Nagy gratula nektek és babáitoknak! Sok örömöt és tejcsit kívánok.

Holka és a.m.!
nagyon édik a újszölötteitek. (Mert ugye még azok :wink: )

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

jut eszembe, akkor átlag szerint ma kellene szülnöm? :roll:

Ma voltam nst-n és holnapra visszarendelt a doki, mert nyugalmi állapotban kétszer is produkált 80-as fájást, de éreztem is renesen, hogy keményedett a pocakom. Meg mocorgásra is elég erősek voltak. De megvizsgált kézzel is, teljesen zárt vagyok, véleménye szerint még nem most szülünk. Ja, jövő hét szombaton elvileg esküvőre megyek. Hát, meglátjuk. A lagzit azért nem vállalom be.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Konan család! Hatalmas gratula a kis Annához!

Agap :)
Nekem Nándit végig 1 héttel kisebbnek mondták, és mégis terminus elött 2 nappal született, teljesen normál súllyal.

am :)
Azannnya, mekkora haja van Minigyuszinak! Nagyon cuki pofa fickó!

sziszi :)
hüha, akkor lehet, hogy te leszel a köv? Irj, ha indultok (és nem rohantok)!

winona :)
Én is 2 nagytáskával mentem be :) Aztán hazafelé még +3 szatyrunk volt, amit utólag kértem, hogy hozzanak :)

Holka :)
Annyira aranyos Emma ezekben a szerkókban! Nagyon csajos!

Képek rólunk is:
Fintorgi:
Kép

és a takarónk:
Kép

Kép
Kép
Kép
minyu

SZÍVBŐL GRATULÁLOK : KONAN, ÉS MONEE!!!
LEGYEN SOK-SOK BOLDOGSÁGOTOK A PICI BABÁTOKBAN!!!

szeder74

Monee, Konan! Sok sok boldogságot a picikkel :D

Kép
Kép
csibe21

Konan!

[color=olive]Nagyon gratulálok a "kicsi" Annához! Tegye még boldogabbá, [[color=olive]vidámabbá egész életeteket![/color[/color]

Márti
borossné becz márta

roni :)
elözö oldalon sarkantyúka irta holkának, hogy van aventes tejgyüjtö kagyló, amit szopizás közben lehet használni, ha csöpög a másik cicböl a tejcsi

humanka :)
statisztika rulz :lol:

Kép
Kép
Kép
minyu

Minyu!

Csongi nagyon édi-bébi! És hogy elgondolkodott! hatalmas szép szemek! :lol:
És, hát a takaró! Naaagyon szép!

Márti
borossné becz márta

Minyu!
Gyönyörű mandula szemei vannak a kicsi Csongornak!
A takaró meg egyszerűen meseszép :D

Kép
Kép
a.m.

Sziasztok!

Móni férje vagyok, íme két kép Ákos babáról:
Kép
Kép

Köszi a gratulációkat!
Móni majd leírja a részleteket.
Elfáradtunk, főleg ő, de most már jól van, a baba alszik, mint egy kis angyal :) Aztán majd éjszaka kiderül, hogy mégiscsak ördög-e.... ;)
Ha minden jól megy, hétvégén már itthon lesznek.

humanka, a táblázatodban rosszul jelent meg Ákos hossza, a helyes 49cm ;)

Norbi
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Gratula Konannak sok boldogságot a pici babával!

Minyu! Annyira édes a pici Fiad! A takaró pedig gyönyörű!
Hát csajok nem sok van már hátra nekünk se! Gyorsan összeszortam még a maradék cuccot, bár nem hiszem hogy ma éjjel mennék szülni...de ki tudja... :roll:
sz.sziszi

Monee,Konan
Szívből gratulálok Nektek anyucik!! Jó egészséget és nagyon sok boldogságot Annácskához és Ákos babához!!

Jó nagy baba Annácska..

Norbi
Köszönjük szépen a képeket a kisfiatokról!! Naggggyon szép baba!

Bagzerka
Húúú,szegénykém!!! Én csak most olvastam mi történt uh-on. Elhiszem,hogy ideges lettél.
Az biztos,hogy ha baj lett volna vagy csak gyanús valami azt mondták volna.
De azért ez hihetetlen csajszik mik történnek veletek!!! Ez nem bánásmód!!!!
Csak én kerültem normális orvosok közé??? Mondjátok,hogy nem csak én…. Hogy van valakinek jó tapasztalata is!!!

Minyu
Nándikádnak jobbulást!! Sajnálom,nehéz lehet neked most!! Abszólut megértelek én 3. napon a kórházban már csak Henire tudtam gondolni….
Örülök,hogy Csongi ilyen ügyes. Csomó kimaszírozás előtt vegyél egy melegvizes zuhanyt,utána könnyebb lesz a kimasszírozás
Jaj,de tüneményes Csongi!!

Csehi
Hódolót pusszantjuk!
Nálatok kérdéses még a baba neme?

a.m
de szép kisfiú Gyuszika!!!! Sérós kép megmosolyogtatt, bár Emmának is van valami kis barna pihe a fejecskéjén de a sérótól mi messze vagyunk….

Agap
A folyamatos fejlődés a lényeg.!!! Mivel az uh szubjektív vizsgálat ezért nem biztos,hogy pontosak az adatok.Látod Monee 4 kilós babája 3090lett….

Emma dicsiket köszönjük.

Várom,hogy reggel ki hozz újabb hírt?? :D
holka

Sziasztok!

Ma kiszedték a varrataimat. Hát sokkal jobban vagyok így! Laura pedig szépen szopizik és alszik!

Hoztam róla képeket!

A születés utáni percei:

Kép

Kép

A büszke Nővérével:

Kép

gwini

[color=violet]Bagzerkának megírtam sms-ben a mai napi eseményeket (volt bőven :D ), gratulál és puszil mindenkit![/color]

Kép
Kép
sarkantyúka

Mire jövök megint!!!!

Konan!
Nagy-nagy gratula nektek is!!!!!
SOk boldogságot, egészséget és tejcit kivánok!!!!

Ma én is keményedgetek megint, de ki tudja... szerintem csak szivat Maja.
Ha holnap nem jövök, akkor üzenek. ;)

Kép
Kép
lolababa

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?